:: ::

 
 
 

 

Άλλη μία μάχη στην αιώνια σύγκρουση Ελληνισμού-αιρέσεως των ναζωραίων

 

Το Ελληνικό Έθνος συγκρούεται με την αίρεση των ναζωραίων στα χριστιανικά δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων. Οι ναζωραίοι συκοφάντες διάλεξαν το πεδίο της συγκεκριμένης μάχης αλλά οι Έλληνες το πεδίο του γενικού πολέμου.

Το Έθνος μας καθημερινώς μεγαλώνει. Καθημερινώς εξεγείρεται. Καθημερινώς σφαδάζει από τους πόνους του βιασμού από τους ναζωραίους κατακτητές.

Αύριο άλλη μία μάχη θα λάβει χώρα κατά του Χριστόδουλου Παρασκευαΐδη και της ανθελληνικής, τρομοκρατικής οργανώσεώς του.

Ο Χριστόδουλος Παρασκευαΐδης επειδή δεν τολμά να εμφανιστεί δημοσίως και να επιτεθεί κατά των Ελλήνων βάζει τα τσιράκια του να καταδιώκουν την Ελληνική Θρησκεία και τον Ελληνισμό.

Χριστιανικές, παρακρατικές συμμορίες τύπου «Τετρακτύς» αναλαμβάνουν επί πληρωμή και εργολαβικώς διατεταγμένη υπηρεσία κατατρομοκρατήσεως του Ελληνικού Λαού.

Δεν χόρτασαν Ελληνικό αίμα τόσους αιώνες. Δεν ικανοποίησαν τα κτηνώδη ένστικτά τους πάνω στα Ελληνικά κορμιά που έκαιγαν στην πυρά. Θέλουν να αρπάξουν ότι έχει απομείνει.

Αλλά δεν υπελόγισαν τους Έλληνες και τους Αθανάτους Θεούς.

Ο Ιερός ΕθνικοΑπελευθερωτικός Αγών βρίσκεται σε κλιμάκωση. Σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της Ελλάδος Ιεροί Πολεμιστές διαλύουν και παραλύουν όλες τις ζωτικές λειτουργίες του ανθελληνικού χριστιανικού ψευδοκράτους.

Οι κατοχικοί τους νόμοι, τα κατοχικά τους δικαστήρια, οι στρατιωτικές δυνάμεις κατοχής, οι ανθελληνικές δημόσιες υπηρεσίες διαλύονται. Τα πάντα καταρρέουν και δεν υπάρχει επιστροφή. Όλες οι μειονότητες και εθνότητες μέσα στο χριστιανικό ψευδοκράτος ζητούν αυτονομία ή ανεξαρτησία.

Οι όμορες χώρες πιέζουν για αλλαγή συνόρων. Οι Έλληνες μετατρέπονται σε κράτος εν κράτει και μάχονται για απόσχιση από το ανθελληνικό, χριστιανικό ψευδοκράτος. Ο Ελληνικός Λαός πραγματικά παρακολουθεί τις τελευταίες ημέρες της Πομπηΐας.

Οι απειλές, οι διωγμοί, οι συκοφαντίες, οι λεηλασίες του Χριστόδουλου Παρασκευαΐδη κατά της Εκκλησίας και του Ελληνικού Έθνους εξεγείρουν ακόμη περισσότερο τον Ελληνικό Λαό.

Όλα τα παλαιά και αιώνια μίση μεταξύ Ελλήνων και ναζωραίων κατακτητών αναζωπυρώνονται. Κάθε δίωξη κατά της Εκκλησίας και του Έθνους ρίχνει λάδι στην φωτιά, που θα μετατραπεί σε γιγαντιαία πυρά και θα αφανίσει το ανθελληνικό, κατοχικό, χριστιανικό ψευδοκράτος.

Ότι προέρχεται από τους Αθανάτους Θεούς είναι ευλογημένο να ανατρέψει το σκότος που κυριαρχεί προσωρινά πάνω στην ανθρωπότητα.

Οι Εθνομάρτυρες του Ιερού Αγώνος θα ξαναχύσουν το αίμα τους για το Έθνος και τους Αθανάτους Θεούς.  

Ζήτω ο Ιερός ΕθνικοΑπελευθερωτικός Αγών

 

Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα

 

Περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο θέμα στα άρθρα:

 

1η Ισταμένου μηνός Ποσειδεώνος, έτους 2780 μετά πρώτην Ολυμπιάδα

 

 


 
     
 

© Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα