:: ::

 
 
 

       

Απάντηση της Ελληνικής Θρησκείας στο άρθρο της χριστιανικής κοινότητος Τετρακτύς

 

Στο τεύχος 27 του περιοδικού Τετρακτύς Αείγνητος που εκδίδει η χριστιανική κοινότητα Τετρακτύς υπάρχει άρθρο κατά της εφημερίδος Ελληνική Θρησκεία που υπογράφει ο κύριος Ηρακλής Χαριτίδης. Οφείλουμε να ενημερώσουμε τους Έλληνες για την εν λόγω χριστιανική ομάδα.

Το κίνημα του Ελληνισμού προχωρά ακάθεκτο προς την ανατροπή και το τσάκισμα της αιρέσεως των ναζωραίων. Οι διάφορες προβοκατόρικες χριστιανικές ομάδες που εμφανίζονται κατά καιρούς να εκπροσωπούν δήθεν τον Ελληνισμό γρήγορα αναγκάζονται να ρίξουν τα προσωπεία τους και να υπερασπιστούν ανοικτά τους ναζωραίους.

Μία από αυτές τις χριστιανικές ομάδες, η χριστιανική κοινότητα Τετρακτύς, παρουσιάστηκε με σοβαροφανές ύφος στο περιοδικό που εκδίδει και εκ στόματος του ναζωραίου προβοκάτορα Ηρακλή Χαριτίδη έσπευσε να καταδικάσει την εφημερίδα Ελληνική Θρησκεία και όλο το Ελληνικό Κίνημα ως φανατικό και μισαλλόδοξο. Οφείλουν μία απάντηση λοιπόν οι Έλληνες θρησκευτές σε τέτοιου είδους μιάσματα της Ελληνικής κοινωνίας. Ο ένοπλος Ιερός ΕθνικοΑπελευθερωτικός Αγώνας θα εξολοθρεύσει οτιδήποτε στέκεται εμπόδιο στην απελευθέρωση του Ελληνισμού από την χριστιανική πανούκλα.

Η Μητέρα Πατρίδα φωνάζει: Έλληνες! Μακριά από χριστιανικές ομάδες τύπου Τετρακτύς. Αποτελούν πυορραγούσα πληγή για τον Ελληνισμό. Ο Ελληνικός λαός στον Ιερό ΕθνικοΑπελευθερωτικό Αγώνα που διεξάγει θα καταγγείλει τους προβοκάτορες των ναζωραίων, θα τους στιγματίσει, θα τους απομονώσει, θα τσακίσει αμείλικτα τους χριστιανούς φασίστες της Τετρακτύος.

Η χριστιανική κοινότητα Τετρακτύς δημιουργεί προγεφύρωμα των ναζωραίων στην ψυχή των Ελλήνων. Είναι γνωστό άλλωστε ότι συναγελάζεται με χριστιανοειδή τύπου Βελλόπουλος, Λιακόπουλος, Καρατζαφέρης κτλ, καθώς και ότι χρηματοδοτείται από την αρχιεπισκοπή.

Χαρακτηριστικά αυτών των χριστιανικών ομάδων είναι ο άκρατος αντιεβραϊσμός, η συμφιλίωση και η ταύτιση με τους νεοβυζαντινούς γραικύλους, η διακήρυξη της ενότητος με τον χριστιανισμό. Καλούν τον λαό να ξεχάσει τις σφαγές των κατακτητών ναζωραίων και να συμφιλιωθεί μαζί τους. Θεωρούν ως αποκλειστικό εχθρό τον σιωνισμό και όχι τον χριστιανισμό. Καθυβρίζουν τον Ιερό ΕθνικοΑπελευθερωτικό Αγώνα και όλους τους Έλληνες θρησκευτές. Καλούν σε ένοπλο αγώνα υπέρ των ναζωραίων. Καλούν τον λαό να υπερασπίσει ενόπλως τα συμφέροντα των ναζωραίων. Με πρωτοφανές θράσος θεωρούν όπως και οι ναζωραίοι την 29η Μαΐου ημέρα πένθους, ενώ για όλους τους Έλληνες είναι ημέρα χαράς για τον Ελληνισμό.

Δικαιολογούν το μισαλλόδοξο φανατισμό των ναζωραίων παπάδων και  συγχρόνως παραγράφουν τα εγκλήματα αυτής της αιμοσταγούς αιρέσεως ως γνήσιοι προβοκάτορες. Παριστάνοντες τους αρχαιολάτρες προπαγανδίζουν στον Ελληνικό λαό ότι δεν είμαστε υπό χριστιανική κατοχή και ότι θα πρέπει να τα βρούμε με τους ναζωραίους για να αντιμετωπίσουμε τους έξωθεν εχθρούς. Διαγράφουν την χριστιανική κατοχή μονοκονδυλιά.

Υποστηρίζουν αντιεβραϊκές θέσεις που δεν έχουν καμμία απολύτως σχέση με τον Ελληνισμό και εξυπηρετούν την προπαγάνδα των ναζωραίων που θέλει να αποκρύπτει την σύνδεσή της με τον ιουδαϊσμό. Καλούν τον λαό σε αποστασία από τους Θεούς και τους Θείους Νόμους και του λένε να στρέψει τα όπλα του κατά των Ελλήνων Επαναστατών και υπέρ των ναζωραίων. Καλούν τον Ελληνικό λαό να υποκύπτει στα ανθελληνικά διατάγματα των ναζωραίων. Καλούν τον Ελληνικό λαό να πολεμήσει σε ιμπεριαλιστικούς πολέμους για «να πάρουμε την Πόλη». Είναι επικίνδυνοι για την Δημόσια και Εθνική ασφάλεια. Θέλουν ο λαός να πάρει τα όπλα και να σκοτωθεί υπέρ του χριστιανισμού. Και βαπτίζουν τον χριστιανισμό τους ως Ελληνισμό για να μην φαίνεται η προβοκατόρικη ενέργειά τους. Ταυτοχρόνως καλούν τον λαό να μην πάρει τα όπλα για να εκδιώξει τον ναζωραίο κατακτητή από την Ελλάδα.

Παρ’ όλα αυτά ευχαριστούμε θερμά το περιοδικό και την χριστιανική κοινότητα Τετρακτύς που μας έκανε την τιμή να μας λοιδορήσει από το περιοδικό της και από τις ανακοινώσεις της. Για έναν Έλληνα δεν υπάρχει μεγαλύτερος έπαινος από το να τον συκοφαντεί ένας ναζωραίος όπως ο Ηρακλής Χαριτίδης. Δεν υπάρχει μεγαλύτερος έπαινος από το να διοργανώνεται ένα συνέδριο των ναζωραίων στην Θεσσαλονίκη και οι ναζωραίοι να δείχνουν την εφημερίδα Ελληνική Θρησκεία και να ωρύωνται. Διότι ο εχθρός αναγνώρισε την προσφορά μας στον Ιερό ΕθνικοΑπελευθερωτικό Αγώνα. Αναγνώρισε ότι είμαστε εχθροί του.

Αναγνώρισε ότι κινδυνεύει από τον Ελληνισμό και τους Έλληνες Πολεμιστές. Τέτοια τιμή φυσικά δεν θα μπορούσε να κατέχει η χριστιανική κοινότητα Τετρακτύς, που το περιοδικό της αν και κυκλοφορεί εδώ και αρκετά χρόνια, πουθενά δεν ακούστηκε οι ναζωραίοι να ωρύωνται κατά του Ηρακλή Χαριτίδη και της χριστιανικής παρεούλας του. Μόνον εναντίον της Ελληνικής Θρησκείας φώναζαν οι ναζωραίοι. Και πραγματικά, οι κραυγές αγωνίας τους είναι η καλύτερη ανταμοιβή για τον Ιερό ΕθνικοΑπελευθερωτικό Αγώνα. Είναι τιμή για την εφημερίδα Ελληνική Θρησκεία ότι ανεφέρθη το όνομά της στο συνέδριο κατά της «νεοειδωλολατρείας» με τα χειρότερα λόγια. Τί καλύτερο πράγμα από το να σε υβρίζει ο εχθρός σου; Αντιθέτως το περιοδικό Τετρακτύς που κυκλοφορεί τόσον καιρό δεν θεωρήθηκε άξιον αναφοράς στο συνέδριο στην Θεσσαλονίκη διότι απλούστατα η αίρεση των ναζωραίων δεν το θεωρεί επικίνδυνο για την ύπαρξή της.

Τον ένοπλο Ιερό Αγώνα κατά του χριστιανισμού ο ναζωραίος προβοκάτορας Ηρακλής Χαριτίδης προσπαθεί να παρουσιάσει ως κάτι κακό για τον Ελληνισμό, ενώ όλοι ξέρουν ότι είναι το μέγιστο καλό. Γράφει στο άρθρο του ότι η εφημερίδα Ελληνική Θρησκεία κάνει κακό στον Ελληνισμό. Όμως όλοι οι ναζωραίοι και κυρίως οι παπάδες γνωρίζουν ότι η Ελληνική Θρησκεία καλώντας σε Ιερό Πόλεμο κάνει κακό στον χριστιανισμό και καλό στον Ελληνισμό. Ο Η. Χαριτίδης ανησύχησε μήπως πάθουν κακό τα χριστιανικά φιλαράκια του.

Το συνέδριο κατά της "νεοειδωλολατρείας" έκανε διαφήμιση στον Ελληνισμό και την Ελληνική Θρησκεία. Ήταν ότι ακριβώς χρειαζόταν. Ήρθε στην κατάλληλη στιγμή. Σηματοδότησε ότι η αίρεση των ναζωραίων φοβάται τον Ιερό ΕθνικοΑπελευθερωτικό Αγώνα. Ήταν χαρά και τιμή για την εφημερίδα αυτά που διαπίστωσε το συνέδριο: Ότι πρέπει να διωχθούν ποινικά οι Έλληνες και ο Ελληνισμός. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη τιμή από το να αναγνωρίζει ο εχθρός σου ότι κινδυνεύει από σένα.

Η έωλη προσπάθεια της χριστιανικής κοινότητος Τετρακτύς να ταυτιστεί με τον Ελληνισμό είναι γνωστή προβοκατόρικη τακτική. Προσπαθεί να πείσει τους απληροφόρητους ότι όσοι πολεμούν τον χριστιανισμό δεν κάνουν κακό στον χριστιανισμό αλλά στον ...Ελληνισμό!!!

Ο Ελληνισμός και η Ελληνική Θρησκεία δεν θα ανεχθούν ύβρεις κατά του Ιερού ΕθνικοΑπελευθερωτικού Αγώνος από τους ναζωραίους και τις οργανώσεις των. Η χριστιανική κοινότητα Τετρακτύς δίνει άλλοθι στα εγκλήματά της αιρέσεως των ναζωραίων παριστάνοντας δήθεν την αντίπαλη-Ελληνική πλευρά, η οποία δήθεν θα πρέπει να κρατεί ψύχραιμη στάση σε όσα εγκλήματα διαπράττουν οι ναζωραίοι κατά του Έθνους και του Ελληνισμού. Με αυτή την σατανική μέθοδο αποποινικοποιούν τα εγκλήματα του χριστιανισμού και ποινικοποιούν τον αγώνα για Ελευθερία του Ελληνισμού.

 Τί σημαίνει Επανελλήνιση και Ελληνισμός για την χριστιανική κοινότητα Τετρακτύς; Το να παραμένουν οι Έλληνες υπόδουλοι στους ναζωραίους! Το να μην σηκώσουν κεφάλι ποτέ!! Το να μην τους διώξουν κλωτσηδόν από την Ελλάδα διότι τάχα αυτό δεν θα είναι ...ελληνοπρεπές!!!

Η χριστιανική ομάδα Τετρακτύς εκπροσωπεί τους ναζωραίους και τα συμφέροντά των ναζωραίων κατακτητών. Κανέναν άλλο. Οι Έλληνες δεν θέλουν καμμία σχέση με χριστιανούς φασίστες. Καμμία σχέση με όσους υποθάλπουν την εγκληματικότητα και την βία των ναζωραίων κατακτητών. Όσοι προδότες παρέχουν άλλοθι στα αποτρόπαια εγκλήματα της αιμοσταγούς αιρέσεως των ναζωραίων θα τιμωρηθούν το ίδιο σκληρά όσο και οι κατακτητές.

Την στιγμή που η Ελληνική Θρησκεία δίνει φοβερά κτυπήματα στους θιασώτες του «ελληνοχριστιανικού» πολιτισμού, η προβοκατόρικη χριστιανική ομάδα Τετρακτύς βοηθά τους εχθρούς του Ελληνισμού να εδραιώσουν την εξουσία τους και να ανακαταλάβουν το χαμένο έδαφος καλώντας τον Ελληνικό λαό να καταθέσει τα  όπλα και να αποδεχτεί ως τετελεσμένο γεγονός την χριστιανική εισβολή και κατοχή.

Όμως δεν υπάρχει σύγκρουση μεταξύ Ελληνικής Θρησκείας και Τετρακτύος. Εδώ αντιπαρατάσσονται η ηθική με την ανηθικότητα, ο πατριωτισμός με την προδοσία, ο Ελληνισμός με τον χριστιανισμό. Δεν υπάρχουν ενδιάμεσες αποχρώσεις μεταξύ Ελληνισμού και χριστιανισμού. Όποιος δεν πολεμά τον χριστιανισμό είναι χριστιανός. Όποιος συνεργάζεται με την «ελληνοχριστιανική» αλητεία είναι εχθρός του Ελληνισμού.

Κάναμε λάθος και εμείς και πέσαμε στην παγίδα όπως πολύς κόσμος να θεωρούμε ότι η χριστιανική κοινότητα Τετρακτύς έχει κάποια σχέση με τον Ελληνισμό. Αλλά το φασιστικό, ρατσιστικό και ανθελληνικό προσωπείο της εν λόγω ομάδος δεν άργησε να φανεί.

Κάθε προσπάθεια να αμαυρωθεί το Κίνημα σχετιζόμενο με φασισμό και αντιεβραϊσμό θα καταγγέλλεται και θα απομονώνεται από κάθε Έλληνα. Προσοχή στους προβοκάτορες της κοινότητος Τετρακτύος διότι πολύ έχουν πέσει στην παγίδα και από ακραιφνείς πατριώτες και Έλληνες θρησκευτές έχουν μετατραπεί σε ρατσιστές αντιεβραίους και σε επίδοξους βυζαντινούς πολεμιστές που θέλουν να πάρουν την Νέα Ρώμη από τους Τούρκους για να μεγαλώσει η χριστιανική επικράτεια.

Οι ναζωραίοι της ομάδος Τετρακτύς θέλουν να υποδουλώσουν και άλλους λαούς στον χριστιανισμό με το πρόσχημα ότι δεν πρόκειται για βυζαντινούς κατακτητικούς πολέμους αλλά για δήθεν εθνικοαπελευθερωτικούς. Δεν πολεμούν για την απελευθέρωση της Ελλάδος από τον χριστιανισμό αλλά πολεμούν για να υποδουλώσουν και άλλους λαούς στον χριστιανισμό.

 Ο χριστιανισμός φέρνει την καταστροφή στους οπαδούς του, το ξέρει ο ναζωραίος Ηρακλής Χαριτίδης. Όσο λοιπόν και να κατηγορεί τον Ελληνισμό, δεν φταίει σε τίποτε για τις συμφορές που θα βρούν τους ναζωραίους. Η αίρεση των ναζωραίων φέρνει τον πόλεμο, τον διχασμό, το αίμα και την βία. Όσο και να προσπαθούν να ωραιοποιήσουν οι κύριοι της Τετρακτύος τα χριστιανικά κτήνη, η υπερηφάνεια έχει επιστρέψει στον Ελληνικό λαό. Η ταπείνωση και η υποτέλεια στους κατακτητές ναζωραίους που ευαγγελίζεται ο προβοκάτορας Ηρακλής Χαριτίδης δεν θα περάσει.

Δεν είναι σωστό ναζωραίοι όπως ο Ηρακλής Χαριτίδης να κρύβουν το χριστιανικό τους θρήσκευμα πίσω από μία δήθεν αρχαιολατρεία. Δεν είναι κακό να ομολογεί ότι είναι ναζωραίος και ότι ανησυχεί μην πάθουν τίποτε οι ομόθρησκοί του από τους Έλληνες. Δεν είναι κακό που ο «ελληνοκεντρικός» ναζωραίος Ηρακλής Χαριτίδης υποστηρίζει τους ναζωραίους στον ένοπλο αγώνα που διεξάγουν για την κατάπνιξη του Ιερού ΕθνικοΑπελευθερωτικού Αγώνος. Απλώς όταν ξεσπάσει η Επανάσταση και πολεμήσει στο πλευρό τους κατά των Ελλήνων θα έχει την ίδια τύχη με τους ναζωραίους κατακτητές.

Η χριστιανική κοινότητα Τετρακτύς εργάζεται για την επαναχριστιανοποίηση των Ελλήνων. Ο Ελληνισμός δεν θα ανεχθεί άλλο την βία, την τυραννία, τον φασισμό της αιρέσεως των ναζωραίων. Δεν θα καταθέσει τα όπλα όπως ζητά η χριστιανική κοινότητα Τετρακτύς. Δεν θα ανεχθούμε άλλο τον διχασμό. Η συμφιλίωση με τους Θεούς και η ενότητα του Ελληνισμού στον Ιερό Πόλεμο κατά του χριστιανισμού δεν θα διαταραχθεί από τους προβοκάτορες του Χριστόδουλου Παρασκευαΐδη.

Αυτό που συμβαίνει τώρα από άκρη σε άκρη σε όλη την Ελλάδα και τρέμει ο ναζωραίος Ηρακλής Χαριτίδης είναι το πανηγύρι της απελευθερώσεως του λαού μας από τους «ελληνοκεντρικούς» κάφρους. Ο λαός καταδυναστεύτηκε τόσες δεκαετίες από τις «ελληνοκεντρικές» χριστιανικές συμμορίες που του έλεγαν: «Μην πολεμάς τους χριστιανούς, είμαστε αδέλφια».

Κατάρα στα ανθρωπόμορφα κτήνη που λένε ότι είμαστε αδέλφια με τους ναζωραίους κατακτητές! Θάνατος στα ανθρωπόμορφα κτήνη που λένε να συμφιλιωθούμε με τους ναζωραίους φονιάδες!

Απόψε απελευθερωνόμαστε. Η Δημοκρατία, η Ελευθερία, η Θρησκεία, ο Ελληνισμός ενίκησαν. Το Ελληνικό Έθνος θα εκδώσει την ληξιαρχική πράξη θανάτου των «ελληνοκεντρικών» χριστιανών κάφρων και θα τερματίσει τον πολιτικό βίο των ναζωραίων. Ο Ελληνικός λαός έχει θέσει τα θεμέλια για την μεγάλη πορεία του Έθνους προς τους Θεούς. Κανένας ναζωραίος προβοκάτορας δεν πρόκειται να μας σταματήσει από το να συναντήσουμε τους Θεούς.

Έχουμε συναίσθηση της μεγάλης ευθύνης που έχει εναποθέσει ο Ελληνικός λαός στις πλάτες της Ελληνικής Θρησκείας. Θα μείνουμε πιστοί στον Όρκο προς τους Θεούς. Θα μείνουμε στις επάλξεις του Ιερού ΕθνικοΑπελευθερωτικού Αγώνος για την Ελευθερία, που το Έθνος τόσες γενεές προσδοκά.

Δεν πρόκειται να σωθεί η αίρεση των ναζωραίων ύστερα από τον γάμο της με το φασιστικό «ελληνοκεντρικό» πορνείο. Έπεσε το προσωπείο. Ξαναβρήκε ο χριστιανισμός την πραγματική του πηγή στην κοινότητα Τετρακτύ, όπως τον θυμόμαστε από τα χρόνια του βυζαντίου. Καταδιώκει οτιδήποτε Ελληνικό, οτιδήποτε δημοκρατικό, οτιδήποτε επαναστατικό, οτιδήποτε Εθνικό. Η κοινότητα Τετρακτύς κατεγράφη στα πιό μαύρα κατάστιχα των πιό ελεεινών προδοτών του Ελληνισμού. Χωρίς έλεος ο Ελληνισμός κατασπαράσσει την «ελληνοχριστιανική» αλητεία. Το χυμένο αίμα των Εθνομαρτύρων μας συγκλονίζει όλη την Ελλάδα.

Οι μέρες που έρχονται είναι το μεγάλο σταυροδρόμι του Έθνους και του Ελληνισμού. Αντιπαρατάσσονται η Εθνική ανεξαρτησία με την χριστιανική κατοχή, η Δημοκρατία με τον φασισμό, η Ελευθερία με την σκλαβιά στους ναζωραίους. Αντιπαρατάσσονται η Ηθική με την διαφθορά, ο Ελληνισμός με τον χριστιανισμό, η Πολιτιστική Αναγέννηση με την χριστιανική σήψη, η Αλήθεια με το ψέμμα, η Ελπίδα με το τέλμα.

Μάχη που οι Θεοί έχουν ήδη κρίνει, διότι ήρθε η ώρα να δοξαστεί το Όνομα των Θεών. Ήρθε η ώρα της απελευθερώσεως του Ελληνικού Έθνους. Ήρθε η ώρα της οικονομικής, πολιτιστικής, πολιτικής, και εθνικής απελευθερώσεως.

 Θα θέσουμε τα θεμέλια μίας Ελλάδος ελεύθερης και ανεξάρτητης από την χριστιανική πανούκλα. Ανεξάρτητης από τον ιουδαϊσμό και όχι υπόδουλης στον ιουδαϊσμό όπως θέλει η χριστιανική κοινότητα Τετρακτύς, που εξωραΐζει τον ιουδαιοχριστιανισμό. Θα φέρουμε την Εθνική ενότητα. Οι Έλληνες αποδεσμεύονται από τις χριστιανικές ανθελληνικές τους πεποιθήσεις για να συνταχθούν με την Εκκλησία των Ελλήνων γιατί γνωρίζουν ότι Ελληνική Θρησκεία σημαίνει Ελευθερία της Ελλάδος.

Οι «ελληνοκεντρικές» ομάδες χριστιανών κάφρων κινδυνολογούν. Το ερώτημα που θέτουν είναι τί θα κάνουν οι Έλληνες στο θρήσκευμα όταν απελευθερώσουν την Ελλάδα. Αισθανόμαστε το χρέος να πληροφορήσουμε τον Ελληνικό λαό ότι θα ανακόψουμε τον κατήφορο του Έθνους. Θα βάλουμε τις βάσεις για μία Πολιτιστική Αναγέννηση. Θα αναγνωριστεί μετά από τόσους αιώνες η γενοκτονία των Ελλήνων από τους ναζωραίους. Για να γίνει όμως αυτό πρέπει πρώτα να εξοντωθούν αμείλικτα αυτοί που διχάζουν τον Ελληνικό λαό και τον καλούν να συμφιλιωθεί με τους ναζωραίους κατακτητές.

Καθημερινώς οι προβοκάτορες των ναζωραίων παριστάνοντες τους «ελληνοκεντρικούς» ανοίγουν τα σύνορα για να περάσει και να εγκατασταθεί ατουφέκιστος ο χριστιανός εισβολέας. Υποβιβάζουν το ζήτημα Ελληνισμός-χριστιανισμός σε ζήτημα διακοινοτικών διαπραγματεύσεων. Ενώ είναι ζήτημα στρατιωτικής κατοχής όπως αναγνωρίζουν οι Έλληνες στο θρήσκευμα και όλος ο Ελληνισμός. Η Ελλάδα δεν ανήκει στους τρομοκράτες ναζωραίους. Το Έθνος δεν θα αποδεχθεί την ξένη-χριστιανική υποτέλεια που ευαγγελίζεται η χριστιανική κοινότητα Τετρακτύς.

Φυσικά η αίρεση των ναζωραίων με αιχμή του δόρατος οργανώσεις τύπου Τετρακτύς παραβιάζει τα σύνορά μας και αυξάνει τις προκλητικές της διεκδικήσεις. Η Ελληνική Θρησκεία καλεί όλες τις «ελληνοκεντρικές» χριστιανικές ομάδες τύπου Τετρακτύς να σεβαστούν τα Εθνικά κυριαρχικά δικαιώματα των Ελλήνων. Δεν πρόκειται να επιτρέψουμε παραβίαση των συνόρων μας από τους ναζωραίους εισβολείς. Θα τους πολεμήσουμε ενόπλως μέχρι θανάτου. Το αίμα των ναζωραίων δολοφόνων θα βάψει κόκκινα όλα τα ποτάμια.

Η Ελληνική Θρησκεία θα συμφιλιώσει όλους τους Έλληνες με τους Θεούς. Αυτοί που διχάζουν τους Έλληνες από την Θρησκεία και την Παράδοσή τους και τους καλούν να υποδουλωθούν στους ναζωραίους κατακτητές και να πάρουν τα όπλα για να πολεμήσουν για τα συμφέροντά των ναζωραίων κατακτητών θα τιμωρηθούν επί εσχάτη προδοσία. Κανένας Έλλην δεν θα πάρει τα όπλα για να υπερασπίσει την συμμορία των ναζωραίων. Όλοι οι Έλληνες θα πάρουν τα όπλα για να τσακίσουν αμείλικτα αυτήν την τρομοκρατική οργάνωση.

Ήρθε η ώρα για την Ελευθερία της Πατρίδος. Όλοι οι Έλληνες θα είναι παρόντες στον Ιερό ΕθνικοΑπελευθερωτικό Αγώνα. Ολόκληρος ο Ελληνισμός φωνάζει το μεγάλο ΟΧΙ στους «ελληνοκεντρικούς» ναζωραίους αλήτες. Ο  Ελληνισμός ανήκει στους Έλληνες και όχι στους ελληνόφωνους κατακτητές και σφαγείς ναζωραίους. Οι Έλληνες δεν θα καταθέσουν τα όπλα, δεν θα προδώσουν τους Θεούς και τους Προγόνους επειδή έτσι θέλουν ωρισμένοι «ελληνοκεντρικοί» ναζωραίοι τύπου Ηρακλή Χαριτίδη. Οι Έλληνες θα προτιμήσουν τον θάνατο από την ατίμωση. Όποιος Έλλην καταθέσει τα όπλα και συμμαχήσει με τους ναζωραίους  κατακτητές είναι ήδη νεκρός. Η προδοσία του είναι ασυγχώρητη. Οι Θεοί δεν πρόκειται να τον σώσουν από την τιμωρία που έρχεται.

Οι χριστιανικές οργανώσεις τύπου Τετρακτύς είναι το μοναδικό εμπόδιο στην Ελευθερία του Ελληνικού Έθνους, γι’ αυτό θα τσακιστούν πάνω στον βράχο του Ελληνισμού προσπαθώντας να προστατεύσουν τους ναζωραίους κατακτητές από τα θανατηφόρα κτυπήματα του Ελληνισμού. Πλεύρηδες, Καρατζαφέρηδες, Βελόπουλοι, Λιακόπουλοι και λοιπά χριστιανοειδή είναι το συνάφι τους. Με αυτούς συναγελάζονται. Θα έχουν την ίδια μοίρα.

Οι «αμαρτίες» του Ελληνικού λαού για τις οποίες τον κατασυκοφαντεί ο ναζωραίος Ηρακλής Χαριτίδης είναι ότι θέλει να υπερασπίσει με τα όπλα την Πατρίδα του από την χριστιανική πανούκλα. Το μίσος του για την Ελευθερία των Ελλήνων από την χριστιανική σκλαβιά ρέει σαν ποτάμι. Ξέρει ότι οι Έλληνες μετά από 17 αιώνες χριστιανικής σκλαβιάς δεν αντέχουν άλλο και θέλουν να απελευθερωθούν και κάνει ότι είναι δυνατόν για να προλάβει την Επανάσταση.

Ο ναζωραίος Ηρακλής Χαριτίδης δηλώνει ότι δεν είναι ελληνοπρεπές να πάρει ο Ελληνικός λαός τα όπλα κατά της αιμοσταγούς αιρέσεώς του! Τί ωραίο παραμυθάκι για μικρά χριστιανόπουλα. Αντιθέτως οι Έλληνες θεωρούν ως την μεγαλύτερη τιμή να πνίξουν στο αίμα τους τα χριστιανικά γουρούνια.

Η Θρησκεία απαγορεύει αυστηρώς την επαφή με μιάσματα που θέλουν να αφομοιωθούμε από τους ναζωραίους. Οι Θεοί τιμωρούν αυστηρώς οιονδήποτε παραχωρεί την εξουσία Τους σε υπανθρώπους όπως οι ναζωραίοι.

Η Ελληνική Θρησκεία είναι η μόνη που συνάδει με την Φύση και κυρίως με την ανθρώπινη φύση. Διότι βασίζεται στην Ελευθερία του πνεύματος που με τόσο κόπο οι «ελληνοκεντρικοί» ναζωραίοι προσπαθούν να καταπνίξουν. Η Ελληνική Θρησκεία δεν καλεί, όπως η χριστιανική κοινότητα Τετρακτύς, τους Έλληνες να μείνουν σκλάβοι στους ναζωραίους κατακτητές. Η Ελληνική Θρησκεία καλεί τους Έλληνες να πολεμήσουν ενόπλως τους ναζωραίους κατακτητές, μέχρι τελευταίας ρανίδος του αίματός των.

Έτσι σκέφτονται όλοι οι Έλληνες που έχουν Εθνική συνείδηση. Οι «ελληνοκεντρικοί» ναζωραίοι προκαλούν αηδία και αποτροπιασμό στον Ελληνικό λαό.

Όλοι οι συνειδητοί Έλληνες έδωσαν ένα παθιασμένο ιδεολογικό αγώνα να διαχωριστούν οι έννοιες Ελληνισμός και χριστιανισμός. Τώρα οι συνειδητοί Έλληνες δίνουν έναν νέο, αδιάλλακτο, σκληρό, αδυσώπητο και αιματηρό αγώνα: Να διαχωριστούν οι Έλληνες από τους «ελληνοκεντρικούς» ναζωραίους αλήτες που προπαγανδίζουν την συμφιλίωση Ελλήνων και ναζωραίων κατακτητών.

Ο Αγών θα είναι σκληρός και μακροχρόνιος αλλά και οι δύο πλευρές θα πάρουν αυτό που τους αξίζει. Η πλευρά των Ελλήνων την Δόξα και την Υστεροφημία. Οι «ελληνοκεντρικοί» ναζωραίοι τον θάνατο και την ατίμωση.

Οι Έλληνες θα πολεμήσουν με πάθος και αυτοθυσία τα «ελληνοκεντρικά» κτήνη που θέλουν συμφιλίωση με τους ναζωραίους σφαγείς. Το αίμα των Ελλήνων για μία ακόμη φορά θα χυθεί άφθονο στον ένοπλο Ιερό ΕθνικοΑπελευθερωτικό Αγώνα για την Πίστη στους Θεούς και την Ελευθερία της Πατρίδος.

12-7-«2003»

 


 
     
 

© Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα