:: ::

 
 
 

  

       Αίτηση συμμαχίας, έκκληση για προστασία από ξένες εγγυήτριες δυνάμεις

 

Προς τις κυβερνήσεις: ΗΠΑ, Βρετανίας, Γαλλίας, Γερμανίας, Ιταλίας, Τουρκίας, Αλβανίας, Βουλγαρίας, Κίνας, Ιαπωνίας, Ινδίας.

Προς: Ευρωπαϊκή Ένωση, Ηνωμένα Έθνη, ΝΑΤΟ

 

Αγαπητοί κύριοι κυβερνώντες,

Πιστεύουμε στην Αρχαία Ελληνική Θρησκεία. Απευθυνόμαστε σε εσάς για να ενώσουμε την φωνή μας στον Αγώνα κατά της δικτατορίας της χριστιανικής ορθοδόξου εκκλησίας στην Ελλάδα. Αυτός ο οργανισμός καταπιέζει όποιον δεν είναι χριστιανός ορθόδοξος. Μουσουλμάνοι, βουδδιστές, χριστιανοί καθολικοί, μάρτυρες του Ιεχωβά, Έλληνες στο θρήσκευμα και πολλοί άλλοι καταδιώκονται αμείλικτα εξ αιτίας της θρησκευτικής τους ταυτότητος.

Η συμμαχία όλων των ανθρώπων που αγαπούν τον Θεό και την Ελευθερία είναι αναγκαία για να βάλουμε ένα τέλος στην δικτατορία της χριστιανικής ορθοδόξου εκκλησίας.

Σας ζητούμε να λάβετε ενεργό μέρος στον Αγώνα για Ελευθερία. Ο στόχος είναι να πολλαπλασιαστούν οι φωνές υπέρ των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην Ελλάδα.

Είναι κοινό συμφέρον για όλους να γκρεμιστεί η δικτατορία της χριστιανικής ορθοδόξου εκκλησίας στην Ελλάδα.

Πολλές εθνικές και θρησκευτικές μειονότητες στην Ελλάδα αγωνίζονται για να επιβιώσουν και να αποσχισθούν από την τυραννία του χριστιανικού ορθοδόξου κράτους. Η Ελληνική Θρησκεία θα αγωνισθεί δίπλα σε όλες τις εθνικές και θρησκευτικές μειονότητες. Ότι συνέβη στην Βοσνία-Ερζεγοβίνη θα συμβεί και στην Ελλάδα εξ αιτίας της τυραννίας που μας έχει επιβληθεί από την χριστιανική ορθόδοξη εκκλησία και το χριστιανικό ορθόδοξο κράτος.

Σήμερα, μετά από αιώνες σκληρής καταπιέσεως, επανεμφανιζόμαστε ως θρησκευτική και πολιτική οντότητα έχοντας ως στόχο την προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων των Ελλήνων και την απόσχιση από το χριστιανικό ορθόδοξο κράτος.

Σε αυτό τον Ιερό Αγώνα έχουμε ανάγκη την ηθική και υλική σας υποστήριξη, η οποία θα ενδυναμώσει τις πρωτοβουλίες μας.

Οι πρωτοβουλίες μας περιλαμβάνουν την πίεση προς την χριστιανική ορθόδοξη κυβέρνηση να αναγνωρίσει επισήμως όλες τις θρησκευτικές και εθνικές μειονότητες.

Επίσης περιλαμβάνουν την διεθνή αναγνώριση της γενοκτονίας που διεπράχθη από την χριστιανική ορθόδοξη εκκλησία εναντίον Ελλήνων, Τούρκων, Αλβανών, Βουλγάρων και άλλων εθνικών και θρησκευτικών ομάδων κατά την διάρκεια του βυζαντίου και των μετέπειτα χρόνων.

Η σύγκρουση πολιτισμών και θρησκειών είναι γεγονός. Ο πόλεμος είναι ορατός στα Βαλκάνια. Γι’ αυτό δεν πρέπει να αδιαφορήσετε για τις τοπικές συγκρούσεις καθώς αυτό θα έθετε σε κίνδυνο την εθνική σας ασφάλεια. Οι κυβερνήσεις σας δεν πρέπει να αφήσουν ελεύθερη την περιοχή στην χριστιανική ορθόδοξη εκκλησία για να σφάξει τις μειονότητες.

Η σύγκρουση μεταξύ της χριστιανικής ορθοδόξου εκκλησίας και των εθνικών, φυλετικών και θρησκευτικών μειονοτήτων λαμβάνει γιγαντιαίες διαστάσεις. Χρειαζόμαστε την συμμαχία σας.

Στο παρελθόν υπήρξαν πολιτικές διαφορές μεταξύ της Ελλάδος και των ομόρων κρατών επειδή κάποιοι ταύτιζαν τους Έλληνες με τους βυζαντινούς, ρωμιούς κατακτητές. Οι γενοκτονίες των βυζαντινών κατά Τούρκων και Βουλγάρων δεν οφείλονται σε Έλληνες αλλά σε βυζαντινούς, χριστιανούς ορθοδόξους, οι οποίοι δεν έχουν καμμία φυλετική, εθνική, πολιτιστική και θρησκευτική σχέση με τους Έλληνες.

Αλλιώς η οποιαδήποτε αρνητική στάση κατά Ελλήνων και Ελληνισμού από όμορα κράτη θα σπρώξει τους Έλληνες να ταυτιστούν υποσυνείδητα με τους χριστιανούς ορθοδόξους τυράννους.

Εφ’ όσον τα συμφέροντά σας συμπίπτουν με τα συμφέροντα των Ελλήνων, πρέπει να συνεργαστούμε. Πρέπει να ξεκινήσουμε διάλογο για την χάραξη νέων συνόρων στα Βαλκάνια και ενός νέου ομοσπονδιακού Βαλκανικού συντάγματος.

Σε μία εποχή δημοκρατικών και εθνικών αγώνων η σωβινιστική συμπεριφορά της χριστιανικής ορθοδόξου εκκλησίας προκαλεί την έκρηξη όλων των φυλών, εθνοτήτων και θρησκειών που υπάρχουν στην Ελλάδα.

Με κατάλληλες διαπραγματεύσεις μπορούμε να βρούμε μία δημοκρατική λύση που θα επιτρέπει στους Έλληνες, στους χριστιανούς ορθοδόξους και στις άλλες μειονότητες να ζήσουν ειρηνικά σε μία αποκεντρωμένη Ελλάδα ανεξαρτήτων κρατών.

Προτείνουμε ένα ομοσπονδιακό κοινοβούλιο το οποίο θα εγγυάται πολιτικές και θρησκευτικές ελευθερίες σε όλους τους πολίτες. Η ομοσπονδία κρατών θα παρέχει πολιτιστική και εκπαιδευτική αυτονομία σε όλες τις θρησκευτικές και εθνικές μειονότητες.

Όμως η ιστορία διδάσκει να μην έχουμε πολλές ελπίδες για ειρηνική λύση. Ενώ εμείς ζητούμε την εφαρμογή αντι-τρομοκρατικών νόμων για να προστατευθούμε από το εθνικό ξεκαθάρισμα των χριστιανικών ορθοδόξων παραστρατιωτικών οργανώσεων, η χριστιανική ορθόδοξη κυβέρνηση κωφεύει εσκεμμένα.

Καθ’ όλη την διάρκεια της Ελληνικής Ιστορίας, ένοπλες χριστιανικές συμμορίες εισέβαλαν σε Ελληνικά εδάφη και κατέσφαζαν τους τοπικούς πληθυσμούς. Μόνον περιοχές που προέβαλαν ένοπλη αντίσταση ή είχαν διεθνή προστασία απέφυγαν την γενοκτονία.

Οι κυβερνήσεις σας έχουν αποτύχει μέχρι τώρα να παρέμβουν με αποτελεσματικό τρόπο για να μεσολαβήσουν στον ειρηνικό διαχωρισμό των μειονοτήτων της Ελλάδος από το χριστιανικό ορθόδοξο δεσποτικό κράτος.

Για δεκαετίες η Διεθνής Κοινότητα παραμένει απαθής μπροστά στα έκτροπα και τις διώξεις μαζικής κλίμακος κατά των μειονοτήτων στην Ελλάδα. 

Καθώς τα σύννεφα του εθνικού και θρησκευτικού ξεκαθαρίσματος μαζεύονται πάνω από τον Ελληνικό ουρανό, θα ήταν καταστροφικό να παραμείνετε αδρανείς.

Ζητάμε να ξεκαθαρίσετε ποία θα είναι η θέση σας σε περίπτωση συρράξεως μεταξύ μειονοτήτων και χριστιανών ορθοδόξων τυράννων στην Ελλάδα. Για αυτό ζητάμε να αρχίσει κύκλος επαφών με την Κοινότητά μας για την επίλυση του Ελληνικού προβλήματος.

Ζητάμε οι χώρες σας να τεθούν ως εγγυήτριες δυνάμεις της Ελληνόθρησκης Κοινότητός μας. Ζητάμε εγγυήσεις προστασίας για την ζωή μας, την τιμή μας, την περιουσία μας, την Θρησκεία μας, με αφορμή τα πογκρόμ του χριστιανικού ορθοδόξου κράτους εναντίον μας.  

 

Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα

 


 
     
 

© Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα