:: ::

 
 
 

 

            Ανοικτή επιστολή προς τον Πρόεδρο των ΗΠΑ Τζώρτζ Μπούς

 

Αγαπητέ κύριε Μπούς,

Τα ιστορικά και εθνολογικά δεδομένα της Ελλάδος έχουν διαστρεβλωθεί από τους χριστιανούς ορθοδόξους τυράννους αυτής της χώρας, τους αποκαλουμένους ρωμιούς.

Αυτοί οι νεοβυζαντινοί κατακτητές έχουν σφετερισθεί τα ονόματα και την εξουσία των Ελλήνων, ενώ δεν έχουν καμμία απολύτως εθνολογική, πολιτιστική, φυλετική, θρησκευτική, πολιτική και ιστορική σχέση με τους Έλληνες.

Στην υπόδουλη Ελλάδα υπάρχουν πολλές εθνότητες και μειονότητες που καταπιέζονται. Μία από αυτές είναι και η Ελληνική, η οποία καταπιέζεται βάναυσα από τους ρωμιούς κατακτητές.

Οι Έλληνες έχουν τους δικούς τους ηγέτες, τα δικά τους ήθη, την δική τους θρησκεία και τους δικούς τους νόμους, στοιχεία τα οποία τους διαφοροποιούν πλήρως από τους ρωμιούς κατακτητές.

Αλλά οι ρωμιοί κατακτητές συμπεριφέρονται στους Έλληνες ως αφέντες προς σκλάβους. Τους καταδιώκουν αμείλικτα. Γκρεμίζουν τους Ελληνικούς Ναούς και τα Ελληνικά σχολεία. Οι ρωμιοί κατακτητές απαγορεύουν κάθε Ελληνική εορτή και πολιτιστική εκδήλωση. Καταστρέφουν την Ελληνική γλώσσα και απαγορεύουν την διδασκαλία της στα σχολεία. Οι ρωμιοί κατακτητές καταστρέφουν τους Ελληνικούς Τάφους και τα Ελληνικά Μνημεία. Καταδιώκουν αμείλικτα την Ελληνική Θρησκεία, την οποία έχουν θέσει εκτός νόμου για 17 αιώνες. Οι ρωμιοί κατακτητές προσηλυτίζουν τα Ελληνόπουλα δια της βίας στην ανθελληνική βυζαντινή ιδεολογία των. Οι ρωμιοί κατακτητές αρπάζουν τις περιουσίες των Ελλήνων με άγρια φορολογία και κλείνουν βιαίως τις Ελληνικές επιχειρήσεις.

Οι ρωμιοί μισούν τους Έλληνες. Οι Έλληνες θέλουν να απελευθερωθούν από την σκλαβιά των ρωμιών κατακτητών.

Οι ρωμιοί παραχαράσσουν την Ελληνική ιστορία και τα σχολικά βιβλία ώστε να παρουσιάζουν ότι στην υπόδουλη Ελλάδα δεν υπάρχει Ελληνική εθνότητα, αλλά ότι τάχα η πλειοψηφία που κατοικεί είναι ρωμιοί, απόγονοι των βυζαντινών κατακτητών και σφαγέων των Ελλήνων.

Οι ρωμιοί κατακτητές δημαγωγούν ότι η Μακεδονία και τα υπόλοιπα Ελληνικά εδάφη είναι δικά τους, και σας κατηγορούν ότι δεν αναγνωρίζετε την κυριαρχία τους επί αυτών των εδαφών.

Η αλήθεια είναι ότι οι Έλληνες αγωνίζονται επί 17 αιώνες να διώξουν τους ρωμιούς κατακτητές από τα Ελληνικά εδάφη, και για αυτό τον σκοπό έχουν χυθεί ποταμοί αίματος.

Οι νεοβυζαντινοί κατακτητές έχουν προκλητικές διεκδικήσεις έναντι των Ελλήνων. Οι νεοβυζαντινοί κατακτητές κυκλοφορούν πλαστούς χάρτες με περιοχές της υποδούλου Ελλάδος, όπως την Μακεδονία και την Θράκη, και ισχυρίζονται ότι τους ανήκουν. Οι νεοβυζαντινοί κατακτητές ενώ έχουν οικειοποιηθεί παρανόμως το όνομα «Έλληνες» και τα Ελληνικά σύμβολα, κατηγορούν με απύθμενο θράσος το κράτος των Σκοπίων ότι θέλει να οικειοποιηθεί το όνομα «Μακεδονία».

Στα σχολεία τους οι ρωμιοί κατακτητές διδάσκουν ψευδώς ότι η βυζαντινή αυτοκρατορία ήταν Ελληνική, και ότι τάχα τα εγκλήματα του βυζαντίου κατά της πολιτισμένης ανθρωπότητος τα διέπραξαν Έλληνες. Η αλήθεια είναι ότι αποκλειστικώς υπεύθυνοι για τον βαρβαρικό μεσαίωνα είναι οι βυζαντινοί. Οι σημερινοί τους απόγονοι, οι νεοβυζαντινοί κατακτητές, κατηγορούν τον Δυτικό Πολιτισμό ως άθεο, αιρετικό και βαρβαρικό ενώ είναι παγκοσμίως γνωστόν ότι ο Ελληνικός Πολιτισμός αποτελεί την βάση του Δυτικού Πολιτισμού.

Σας καλούμε να μην δίνετε σημασία στις κακόβουλες και υποκριτικές διαμαρτυρίες των νεοβυζαντινών κατακτητών για το όνομα «Μακεδονία». Η Μακεδονία όπως και η Ελλάδα δεν ανήκουν στους νεοβυζαντινούς, ρωμιούς κατακτητές.

Σας ζητούμε να βοηθήσετε τον Ιερό Αγώνα των Ελλήνων για ανεξαρτησία, αυτονομία και ελευθερία από την νεοβυζαντινή σκλαβιά των ρωμιών κατακτητών, ο οποίος έχει πολλές ομοιότητες με τον αγώνα ανεξαρτησίας των ΗΠΑ που ξεκίνησε στις 4 Ιουλίου 1776.

Σας ζητούμε να συνεχίσετε την προσπάθειά σας για επαναχάραξη των συνόρων στα Βαλκάνια, τα οποία θα ταιριάζουν στις εθνικές προσδοκίες και ευγενείς πόθους των λαών της Βαλκανικής.

Η αλλαγή συνόρων θα βοηθήσει την ειρήνη και την σταθερότητα στα Βαλκάνια, καθώς πολλές μειονότητες και εθνότητες όπως η Ελληνική, ζητούν την ελευθερία και την ανεξαρτησία τους.

Η θετική συμβολή σας στον πλήρη διαχωρισμό Ελλήνων και ρωμιών-χριστιανών ορθοδόξων, θα βοηθήσει να αποσοβηθεί η γενική σύρραξη.

Ζητούμε συνάντηση με εκπροσώπους της Αμερικανικής κυβερνήσεως στην υπόδουλη Ελλάδα για να εκθέσουμε τα προβλήματα και τις απόψεις μας.

 

Μετά τιμής 

Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα

    

9η Ισταμένου μηνός Μαιμακτηριώνος, έτους 2780 μετά πρώτην Ολυμπιάδα

(9 Νοεμβρίου 2004) 

 


 
     
 

© Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα