:: ::

 
 
 

 

Ανοικτή επιστολή προς τον υπουργό Δικαιοσύνης του χριστιανικού κράτους

 

Προς: κύριον Αναστάση Παπαληγούρα, πολιτική ηγεσία υπουργείου Δικαιοσύνης

Θέμα: Ανθελληνικό πογκρόμ και χριστιανική τρομοκρατία

Κοινοποίηση: Μέσα μαζικής ενημερώσεως, πρακτορεία ειδήσεων, πρωτοδικείο, ξένες πρεσβείες, διεθνείς οργανισμοί

Ημερομηνία: 2α Μεσούντος μηνός Μαιμακτηριώνος, έτους 2780 μετά πρώτην Ολυμπιάδα. (12 Νοεμβρίου 2004) 

 

Αγαπητέ κύριε Υπουργέ, 

Είμαστε πιστοί της Ελληνικής Θρησκείας. Είμαστε λάτρεις των Αθανάτων Πατρώων Θεών και Μητρώων Θεαινών.

Είμαστε αδιάλλακτοι πολέμιοι του χριστιανισμού και είστε ανώτατος χριστιανός αξιωματούχος. Μας χωρίζει μία ιδεολογική άβυσσος. Η επί δύο χιλιάδες έτη σύγκρουση Ελληνισμού-χριστιανισμού έχει να επιδείξει ποταμούς αίματος. Δεν πρόκειται να υπάρξει ειρήνη ούτε συνύπαρξη ανάμεσά μας.

Όμως μπορεί να υπάρξει συνεννόηση επί ωρισμένων θεμάτων. Σήμερα υφιστάμεθα δικαστικές διώξεις από το χριστιανικό κατεστημένο. Παρακλάδια της χριστιανικής ορθοδόξου εκκλησίας μας ενάγουν με σκοπό να ληστέψουν την περιουσία και να καταρρακώσουν την τιμή μας.

Η δίωξή μας ενεργοποιήθηκε από τα γραφεία της αρχιεπισκοπής. Η διένεξη αφορά την χριστιανική ορθόδοξη εκκλησία και την Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα.

Αιτία είναι η κατά μέτωπον σύγκρουση με το χριστιανικό φασιστικό κατεστημένο το οποίο εκπροσωπείται κυρίως από άτομα και κόμματα τύπου Γεωργίου Καρατζαφέρη και ΛΑ.ΟΣ τα οποία τα τελευταία χρόνια βλέποντας ότι δεν μπορεί να περάσουν το νεοβυζαντινό μήνυμά τους στον Ελληνικό λαό, άρχισαν να ενδύωνται με αρχαιοελληνικό μανδύα. Με αποτέλεσμα να χρεώνουν τις ρατσιστικές και φασιστικές τους θέσεις στην αρχαία Ελληνική Θρησκεία και τον Ελληνισμό.

Αυτές τις νεοβυζαντινές οργανώσεις καταγγείλαμε και θα καταγγέλλουμε συνεχώς με σκληρή πολεμική. Θα αποκαλύπτουμε τα εγκλήματα που διέπραξε το βυζάντιο κατά του Ελληνισμού καθώς και ότι αυτοί οι «κύριοι» δεν έχουν καμμία σχέση με την Αρχαία Ελλάδα.

Έτσι αυτοί οι «κύριοι» καταφεύγουν στην χριστιανική δικαιοσύνη και επιχειρούν να μας φιμώσουν. Ζητούν από την χριστιανική σας δικαιοσύνη να επεμβαίνει στην ιδεολογική σύγκρουση μεταξύ Ελλήνων και χριστιανών, ως αρωγός του νεοβυζαντινού εχθρού των Ελλήνων.

Δεν είναι δυνατόν να θεωρήσουμε ως «ουδέτερη» και ως τάχα «ανεξάρτητη» την δικαιοσύνη σας. Τα περί ουδετερότητος και ανεξαρτησίας της χριστιανικής δικαιοσύνης τα πιστεύουν μόνον οι αφελείς και όχι οι Έλληνες.

Εδώ και 17 αιώνες έχει τεθεί εκτός νόμου η Θρησκεία των Ελλήνων. Οι χριστιανικοί σας νόμοι δεν αναγνωρίζουν την ύπαρξή μας. Ούτε και εμείς την δική τους.

Εδώ και 17 αιώνες απαγορεύεται στα Ελληνόπουλα να εορτάζουν τα Ελευθέρια. Απαγορεύεται να διδάσκωνται την Ελληνική Παράδοση και Κοσμοαντίληψη. Εδώ και 17 αιώνες οι Ελληνικοί Ναοί παραμένουν γκρεμισμένοι, ενώ πάνω τους κτίσθηκαν χριστιανικές εκκλησίες. Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά σήμερα το χριστιανικό κατεστημένο συνεχίζει να μας αποκαλεί «ειδωλολάτρες» και να καθυβρίζει τους Προγόνους μας, ότι τάχα έκαναν ανθρωποθυσίες.

Ποιοί εκστομίζουν τέτοιες συκοφαντίες και ύβρεις; Αυτοί που έκαναν εκατομμύρια ανθρωποθυσίες Ελλήνων καίγοντάς τους στην πυρά προς τιμήν του ψευδοθεού τους.

Αλλά ούτε αυτό είναι αρκετό για το νεοβυζαντινό, χριστιανικό, φασιστικό κατεστημένο. Βλέποντας ότι τα τελευταία χρόνια η Ελληνική Θρησκεία κερδίζει έδαφος έναντι του χριστιανισμού άρχισε να δημιουργεί προβοκατόρικες οργανώσεις, όπως η χριστιανική συμμορία «Τετρακτύς», που ενώ παριστάνουν τις «ελληνοκεντρικές» και τις «αρχαιοελληνικές» συγχρόνως καταφέρονται κατά των Ελληνόθρησκων, των εβραίων, των μεταναστών, των αμερικανών και οτιδήποτε άλλο περιλαμβάνει η χριστιανοφασιστική πολιτική τους ατζέντα.

Και αυτό εν τέλει θα ήταν δικαίωμά τους εάν χρέωναν τις απόψεις αυτές στον χριστιανισμό, αλλά δυστυχώς αυτοί οι «κύριοι» χρεώνουν τις απόψεις των στο Κίνημα της Ελληνικής Θρησκείας. Και όταν τους καταγγέλλουμε στην κοινή γνώμη χρησιμοποιούν την χριστιανική δικαιοσύνη ως ασπίδα για να συνεχίσουν απτόητοι το συκοφαντικό τους έργο.

Αυτό το χριστιανο-φασιστικό κατεστημένο στέκεται κατηγορούμενο για συκοφαντία, ύβρεις, εγκλήματα και καταστροφές μπροστά σε όλο τον Ελληνικό λαό. Αλλά παραμένει αιώνες ατιμώρητο διότι εμείς παραμένουμε εκτός νόμου και η δικαιοσύνη ελέγχεται από χριστιανούς. Έτσι οι κατηγορούμενοι για άπειρα εγκλήματα κατά του Ελληνισμού θέλουν να παραστήσουν τώρα τους εισαγγελείς και τους δικαστές εναντίον μας.

Ορίστε ωρισμένα μαργαριτάρια από την ιστοσελίδα της αυτού εξοχότητος «Τετρακτύς»:

Α. Συνταγή μαγειρικής από τον σέφ της «Τετρακτύς»:

«Φίλτατοι, η συνταγή είναι η εξής.

Υλικά: ένας Εβραίος, μαϊντανός 19 ματσάκια, ένα γουρουνόπουλο, ένα καπελάκι Εβραϊκό(κιπάς), σάλτσα περιχυμένη με λίγο τσάϊ Σαχάρας.

Συνταγή:

Παίρνουμε τον Εβραίο, τον ψιλοκόβουμε, τον χωρίζουμε σε τέσσερα τμήματα καί ανάμεσά τους παρεμβάλλουμε 6 ματσάκια στην κάτω-κάτω ζώνη μαϊντανού, στο δεύτερο κενό βάζουμε 7 ματσάκια μαϊντανού καί στο πάνω-πάνω κενό τα 6 εναπομείναντα ματσάκια μαϊντανού.

Εν συνεχεία παίρνουμε το γουρουνόπουλο, εκτός αν υπάρχει διαθέσιμος ο
Αριέλ Σαρόν, το ψιλοκόβουμε καί το πασπαλίζουμε παντού. Αφού κάνουμε όλην αυτήν την διαδικασία, παίρνουμε την περιχυμένη σάλτσα με το τσάϊ της Σαχάρας καί την μοιράζουμε σε όλην την επιφάνεια του φαγητού, ενώ στο τέλος παίρνουμε το Εβραϊκό καπελάκι καί το ψιλοκόβουμε, το βάζουμε πάνω στην τροφή καί μετά όλο το φαγητό το βάζουμε σε φούρνο παραγωγής Άουσβιτς για 25'.

Στην συνέχεια το σερβίρουμε καί το προσφέρουμε με τα Γαλλικά κρασιά,
μάλιστα με την καλλίτερη σαμπάνια(Καμπανίτη οίνο),η οποία διατίθεται.»

 

Β. Ποίημα αφιερωμένο στα θύματα της 11ης Σεπτεμβρίου από τους ποιητάς της συμμορίας «Τετρακτύς»:

«Αντί άλλης απάντησής μου, θα παραθέσω ένα ποίημά μου, το οποίο έγραψα τις πρώτες μέρες του πολέμου (Σάββατο, 29 Μαρτίου 2003 μ.α.χ.χ.).

Ανατολή 

Την ενδεκάτη του Σεπτεμβρίου

έγινε η μεγαλύτερη ανατολή Ηλίου

Την ενδεκάτη του Σεπτέμβρη

Δεν την έστησε η 17Νοέμβρη

Η ενδεκάτη Σεπτεμβρίου είναι

ανωτέρα από την εβδόμη Δεκεμβρίου

Καί τώρα μια που εισβάλλουν στο Ιράκ

Να προσέξουν μην πάθουν νέο πατατράκ

Καί αν κλαίνε ακόμα για το Βιετνάμ

θα τους κάνει να κλάψουν κι ο Σαντάμ

Κι αν τα βάλουν με τον Αραβισμό

υπηρετώντας τον κωλο-Σιωνισμό

να το ξέρουν θα αφανισθούν

καί τα έθνη όλα θα χαρούν

Την ενδεκάτη του Σεπτεμβρίου

έγινε η μεγαλύτερη ανατολή Ηλίου

Σε παρακαλώ άγιε Οσάμα

τους Αμερικανούς όσο ζεις γάμα

Ένα πράγμα θέλουν όλοι οι λαοί

στο διάολο να πάνε οι Αμερικανοί...»

 

Γ. Διάλογος ατόμων της «Τετρακτύς» οι οποίοι ζητούν την προστασία της χριστιανικής σας δικαιοσύνης διότι υπέστησαν, καθώς λένε, «ηθική βλάβη» από άρθρο μας που τους αποκαλεί προβοκάτορες και φασίστες: 

Πανδαιμόνιος: «Χθες στην εκπομπη του Θεμου Αναστασιαδη "Ολα 2004" υποθηκαν καποια γελοια πραγματα απο μεριας του καλεσμενου του, Αποστολου Γκλετσου. Μεσα σε γελια και χαρες λοιπον μετα απο ερωτηση του Θεμου (μεσα απο χαβαλε) για το ποιος πλεον θα σηκωνει την Ελληνικη σημαια στις παρελασεις. Ο κυριος Γκλετσος ειπε τα εξης τραγελαφικα (με λιγα λογια):

"Και ποιος τους ρωτησε τους μαθητες αν θελουν να σηκωνουν την Ελληνικη
σημαια." Ο Θεμος τον ρωτησε τι γινεται στη περιπτωση Αλβανου μαθητη.
Και εκεινος απαντησε "Τι πειραζει αν σηκωσει ο Αλβανος,και εμεις τον
ρωτησαμε αν θελει?...»

Λυσίμαχος: «στήστε του καρτέρι δυο-τρείς με κουκούλες και σπάστε τον στο ξύλο. αυτά τα φαινόμενα είναι προγραμματισμένο να ενταθούν... αντίδρασις μηδέν...»

 

Δ. Άλλο ένα «αθώο θύμα» της κριτικής μας γράφει στην ιστοσελίδα της «Τετρακτύς»:

«Eπειδή κάποιος χρήστης αναφέρει ότι γνωρίζω την αφόρητη κατάσταση με τους ξένους στον μητροπολιτικό σταθμό(ξενιστί μετρό), οφείλω να σας πω μερικά στοιχεία. Η κατάσταση στην Δάφνη είναι αφόρητη, όσον αφορά τα λεωφορεία. Σκέφθηκα άπειρες φορές να φορέσω μία κουκούλα καί να φονεύσω όποιον ξένο συναντώ, αλλά υπεχώρησα μόνον επειδή υπάρχει το ενδεχόμενο σύλληψης καί φυλάκισής μου. Αν μου εγγυώνταν οι αρμόδιοι ότι θα έμενα ατιμώρητος, τότε θα προχωρούσα σε γενική σφαγή των ξένων καί όσων τους υποστηρίζουν.»

Όλα τα αποσπάσματα από την ιστοσελίδα τους με ονόματα και ημερομηνίες είναι στην διάθεσή σας. Ανάλογες ανθελληνικές, νεοβυζαντινές, φασιστικές αντιαμερικανικές και αντισημιτικές απόψεις εκφράζουν στο περιοδικό τους «Τετρακτύς Αείγνητος».

Αυτοί οι θρασύδειλοι «κύριοι» λοιπόν κύριε Παπαληγούρα ζητούν την συνδρομή της δικαιοσύνης, της οποίας ηγείσθε, διότι ισχυρίζονται ότι τους τσαλακώσαμε την τιμή και την υπόληψη.

Θέλουν να μαγειρέψουν εβραίους; Χαίρονται που ο Μπιν Λάντεν σκότωσε τρεις χιλιάδες αμερικανούς; Θα βάλουν κουκούλες και θα δείρουν κόσμο; Είναι «δικαίωμά» τους να έχουν τέτοιες απόψεις, αλλά δεν θα τις χρεώσουν ως απόψεις του Ελληνισμού και της Ιεράς Ελληνικής Θρησκείας. Και δεν μπορούν να τις χρεώνουν δια δικαστικής οδού στον Ελληνισμό.

Αυτοί οι θρασύδειλοι «κύριοι» ζητούν να παραδεχτούμε ότι οι Έλληνες είναι τρομοκράτες, μισέλληνες, αντιαμερικανοί, σφαγείς, αντισημίτες. Ζητούν την αρωγή της χριστιανικής δικαιοσύνης για να καταθέσουμε τα Ιερά Λάβαρα του Αγώνος που τα σφυρηλάτησαν οι Πρόγονοί μας στις βυζαντινές πυρές. Αλλά κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει από την πλευρά μας. Το απαγορεύουν οι Αθάνατοι Πατρώοι Θεοί.

Η έπαρση, η αλαζονεία και η αυθάδεια των χριστιανών φασιστών γιγαντώνεται όσο αισθάνονται ότι έχουν το μονοπώλιο της δικαιοσύνης.

Αυτό ακριβώς εκμεταλλεύεται το χριστιανικό κατεστημένο, του οποίου ηγείται ο κύριος Χριστόδουλος Παρασκευαΐδης, διότι ξέρει ότι στο πεδίο της χριστιανικώς ελεγχομένης δικαιοσύνης δεν υπάρχει ισότητα όπλων. Και βάζει ανθρώπους του να εγείρουν αγωγές με την διαδικασία του άρθρου 681Δ  Κ.Πολ.Δ. και των άρθρων περί ηθικής βλάβης όπου ο εναγόμενος δεν έχει το δικαίωμα σε απολογία, ούτε εξετάζεται το ποιόν του ενάγοντος. Με μία εξαιρετικώς σύντομη και τυπική διαδικασία κατακυρώνεται η δίκη υπέρ του ενάγοντος, καθώς η συγκεκριμένη δικαστική διαδικασία έχει εγγενώς ετεροβαρές αποτέλεσμα. Είναι έτσι σχεδιασμένη ώστε να δίνει την νίκη στον ενάγοντα.

Χωρίς εξέταση του ιδεολογικού πλαισίου, χωρίς εξέταση του τί προηγείται της συγκρούσεως, χωρίς αναφορά στο ποιόν των εναγόντων, δημιουργούνται εσφαλμένες εντυπώσεις εις βάρος των εναγομένων. Ως νομικός γνωρίζετε καλά ότι η συγκεκριμένη διαδικασία δεν επιτρέπει απολογία του εναγομένου, ούτε καν απαιτεί την παρουσία των εναγόντων. Αντιθέτως επιβάλλει ολιγόλεπτη εξέταση μαρτύρων των οποίων η ταυτότης δεν εξακριβώνεται, χωρίς την παρουσία και αντιπαράθεση εναγομένου και ενάγοντος.

Όλα αυτά καθιστούν την διαδικασία διάτρητη και εξασφαλίζουν μία προειλημμένη απόφαση, χωρίς να εξετάζεται αν ο αποκαλούμενος χριστιανός φασίστας είναι χριστιανός φασίστας. Οπότε από εδώ και πέρα ο κάθε χριστιανός φασίστας με το αιτιολογικό ότι δήθεν θίχτηκε θα καταθέτει αγωγές επί των οποίων δεν θα εξετάζεται η βασιμότης και η περιρρέουσα ατμόσφαιρα των ισχυρισμών, αλλά οι γραπτές αποδείξεις ότι πράγματι απεκλήθη χριστιανός φασίστας. Όμως αυτό αποτελεί συνεργασία της δικαιοσύνης με χριστιανούς φασίστες και προώθηση χριστιανικών φασιστικών αντιλήψεων. Είναι σαν να κάνει μήνυση ο Μπίν Λάντεν σε όσους τον αποκαλούν τρομοκράτη και να του επιδικαστεί αποζημίωση, επειδή τάχα προσεβλήθη.

Εμείς ως Έλληνες θρησκευτές ούτε χρήματα έχουμε ούτε μπορούμε να καταφύγουμε στην χριστιανική σας δικαιοσύνη. Δεν μπορούμε να καταφύγουμε για θρησκευτικούς, πολιτικούς, νομικούς και οικονομικούς λόγους. Θρησκευτικούς διότι η Ελληνική Θρησκεία μάς απαγορεύει να ζητάμε δικαιοσύνη από αλλοθρήσκους. Πολιτικούς διότι είμαστε εκτός νόμου εδώ και 17 αιώνες, υφιστάμεθα συνεχείς διωγμούς και άρα εμφιλοχωρεί προκατάληψη στους χριστιανούς δικαστές. Νομικούς διότι η συγκεκριμένη διαδικασία δεν επιτρέπει υπεράσπιση-απολογία του εναγομένου. Οικονομικούς διότι δεν πρόκειται να πληρώσουμε ούτε ένα ευρώ στην χριστιανική δικαιοσύνη για την υπεράσπισή μας από εγκληματίες που θα έπρεπε να διώκωνται αυτεπαγγέλτως και να κάθωνται στο εδώλιο του κατηγορουμένου.

Ο εκβιασμός κατά Ελλήνων και η διάπραξη ληστείας από συμμορίες τύπου «Τετρακτύς» δια μέσου του χριστιανικού δικονομικού συστήματος, ακόμη και αν φέρουν την σφραγίδα «αποζημίωση λόγω ηθικής βλάβης» από την χριστιανική σας δικαιοσύνη, ποτέ δεν θα αποτελέσει έγκυρο έγγραφο για την Ελληνική Δικαιοσύνη που στηρίζεται στην Κυριαρχία των Αθανάτων Πατρώων Θεών.

Ούτε παρακαλούμε, ούτε απειλούμε. Όμως ζητάμε την παρέμβασή σας ώστε να παύσει η δίωξη και η συκοφαντία της Ελληνικής Θρησκείας και των Ελλήνων θρησκευτών από χριστιανούς φασίστες. Όχι διότι φοβόμαστε την αντιπαράθεση αλλά αντιθέτως διότι το χριστιανικό δικαστικό κατεστημένο δεν παρέχει ισότητα όπλων για να παραθέσουμε τα επιχειρήματά μας. 

Δεν μπορείτε να αγνοήσετε αυτό που ζητάμε ούτε να κωλυσιεργήσετε καθώς θα δημοσιοποιήσουμε τις απόψεις μας επί του συγκεκριμένου ζητήματος σε ξένες πρεσβείες, μέσα μαζικής ενημερώσεως και διεθνείς οργανισμούς.

Θα μεταβιβάσουμε τις «ανθρωπιστικές» απόψεις της «Τετρακτύς» στις κυβερνήσεις ΗΠΑ και Ισραήλ. Αν δεν παύσει η δίωξη με παρέμβαση της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου σας, κάτι που είναι θεσμοθετημένο για ειδικές περιπτώσεις, τότε θα δηλώσουμε, και έτσι θα εκληφθεί από την Διεθνή Κοινότητα, ότι η κυβέρνησή σας ταυτίζεται με άκρως αντιαμερικανικές και αντισημιτικές θέσεις. Ακόμη και ότι υποθάλπει την χριστιανική εθνικιστική τρομοκρατία κατά μειονοτήτων.

Αν δεν σας απασχολεί κύριε Παπαληγούρα ότι οι χριστιανοί φασίστες μάς  αποκαλούν «ειδωλολάτρες», «πράκτορες» και ότι τάχα κάνουμε ανθρωποθυσίες, τότε ίσως να σας απασχολήσει ότι αυτοί οι «κύριοι» καθυβρίζουν συνεχώς τους αμερικανούς, τους ισραηλινούς και τους μετανάστες και από πάνω έχουν το θράσος να ζητούν αποζημίωση για «ηθική βλάβη». Αλλιώς, αν αδρανήσετε, θα το χρεωθείτε εσείς ως κυβέρνηση.

Στην Ελλάδα έχετε δικαστική δικαιοδοσία, όχι όμως και εκτός συνόρων. Εκεί η χριστιανική σας δικαιοσύνη δεν έχει εξουσία. Το μονοπώλιο της χριστιανικής δικαιοσύνης στην Ελλάδα το απορρίπτουμε και το σπάμε με προσφυγή στην διεθνή κοινή γνώμη και στην Δικαιοσύνη των Αθανάτων Πατρώων Θεών.

 Αν αφήσετε να γίνει η συγκεκριμένη δίκη θα γίνει και μία δεύτερη δίκη. Στην πρώτη θα ηττηθεί ο Ελληνισμός, στην δεύτερη ο χριστιανισμός. Για τους Έλληνες θα είναι μία ευκαιρία να δείξουν πώς λειτουργεί το χριστιανικό μισελληνικό κράτος με κλοπές περιουσιών από πτωχούς ιδιώτες που ανήκουν σε διωκόμενες μειονότητες. Και σε διεθνές επίπεδο θα βρεθούν πολλοί να υπερασπιστούν τους Έλληνες από το χριστιανικό φασιστικό κατεστημένο.

Δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιούν οι χριστιανοί φασίστες τα άρθρα του αστικού σας κώδικος που αφορούν διενέξεις μεταξύ ιδιωτών για να καταστείλουν την ιδεολογική σύγκρουση Ελληνισμού-χριστιανισμού.

Αυτοί οι θρασύδειλοι «κύριοι» βάζουν την χριστιανική σας δικαιοσύνη και το χριστιανικό σας κράτος σε περιπέτειες, διότι θα κατηγορηθούν για υπόθαλψη τρομοκρατίας, αν επιδικάσουν αποζημίωση σε αυτούς τους «κυρίους». Το κράτος σας θα κατηγορηθεί ότι προστατεύει άτομα επικίνδυνα για την εθνική και δημόσια ασφάλεια.

Και επιτέλους δεν είναι δυνατόν να δικαστεί μία θρησκεία η οποία είναι εκτός νόμου, και η οποία για εσάς είναι ανύπαρκτη. Η Ελληνική Θρησκεία δεν είναι φορέας δικαιωμάτων και εν τούτοις ζητείται να είναι φορέας υποχρεώσεων! Δηλαδή στην συγκεκριμένη περίπτωση ζητείται «καταβολή αποζημιώσεως για ηθική βλάβη» των χριστιανικών φασιστικών ομάδων που πλαισιώνουν τον κύριο Χριστόδουλο Παρασκευαΐδη.

Δεν είναι δυνατόν να μας δικάζουν για ιδεολογικούς λόγους χριστιανοί δικαστές κατά παραγγελία χριστιανών εναγόντων. Αυτό σημαίνει ότι κατηγορούσα αρχή και δικαστική αρχή ταυτίζονται. Σε τέτοιο θρησκευτικό-ιδεολογικό ζήτημα τα χριστιανικά δικαστήρια είναι αναρμόδια. Είναι δεδομένο ότι θα βγάλουν άδικη απόφαση. Ένα τέτοιο χριστιανικό δικαστήριο έχει ως στόχο την ποινικοποίηση ιδεών και δη Ελληνικών ιδεών. Οπότε εμείς δεν έχουμε άλλη λύση από το να απευθυνθούμε σε ξένους οργανισμούς ώστε να ασκηθεί πίεση στο χριστιανικό ανθελληνικό κατεστημένο.

Δεν έχουμε 100.000 ευρώ να πληρώσουμε στους χριστιανούς φασίστες της «Τετρακτύς» αλλά θα τους πληρώσουμε με το νόμισμα που αξίζει σε όλους τους χριστιανούς εγκληματίες και σφαγείς του Ελληνισμού. Με το νόμισμα της εκδικήσεως. Όλοι θα μάθουν ότι πρόκειται περί τρομοκρατικής οργανώσεως την οποία το χριστιανικό σας κράτος οφείλει να διαλύσει αμέσως καθώς και να συλλάβει τους επικινδύνους για την δημόσια ασφάλεια προβοκάτορές της.

Θα τους καταγγέλλουμε στον Ελληνικό λαό συνεχώς, όσες μηνύσεις και αν κάνουν. Θα πολεμήσουμε μέχρις εσχάτων για να απαλλαγεί το κίνημα επανελληνίσεως από τους βυζαντινολάτρεις και τους «ελληνοκεντρικούς» χριστιανούς φασίστες που δηλώνουν ότι τάχα οι Έλληνες είναι αδέλφια με τους χριστιανούς και ότι τάχα το βυζάντιο έσωσε τον Ελληνισμό.

Ο κύριος Χριστόδουλος Παρασκευαΐδης εφοδιάζει ιδεολογικά, οργανώνει και συντηρεί οικονομικά αυτές τις οργανώσεις. Δικαίωμά του, αλλά όλες αυτές οι οργανώσεις δεν έχουν κανένα δικαίωμα να αυτοαποκαλούνται Ελληνικές, αρχαιολατρικές, ελληνοκεντρικές, ή οργανώσεις Ελλήνων «Εθνικών». Οι Έλληνες «Εθνικοί» δεν έχουν καμμία απολύτως σχέση με χριστιανούς φασίστες, ρατσιστές και σωβινιστές.

Όλοι αυτοί οι χριστιανοί θρασύδειλοι τύπου «Τετρακτύς» δεν έχουν το σθένος να αντιπαρατεθούν μαζί μας ιδεολογικά, για αυτό μας καθυβρίζουν και μας συκοφαντούν. Και όταν συναντούν αντίσταση προσφεύγουν στους διωκτικούς μηχανισμούς του χριστιανικού σας κράτους για συμπαράσταση διότι ξέρουν ότι θα μεροληπτήσουν εναντίον μας.

Όπως κατανοείτε και εμείς δεν μπορούμε παρά να βρούμε συμμάχους σε όλους τους εχθρούς του νεοβυζαντινού σας κράτους. Όποιος είναι εχθρός των χριστιανών φασιστών αυτομάτως αποτελεί υποψήφιο σύμμαχό μας. Αυτοί καταφεύγουν στα χριστιανικά σας δικαστήρια, εμείς σε διεθνείς οργανισμούς.   

Ελπίζουμε να κατανοείτε ότι δεν είναι δυνατόν να αφήνουμε κάθε φορά να απομονώνετε έναν Έλληνα αγωνιστή και να τον δικάζετε υπό την χριστιανική νομοθεσία, σε ατομικό πλαίσιο. Κάθε φορά το πλαίσιο θα είναι «χριστιανισμός κατά Ελληνισμού», κατά μήκος θρησκευτικών και πολιτιστικών γραμμών. Κάθε φορά που ο χριστιανικός φασισμός ομάδων τύπου «Τετρακτύς» θα επιτίθεται σε έναν Έλληνα αυτομάτως θα θεωρείται ως επίθεση κατά ολοκλήρου του Ελληνισμού και της Ελληνικής Θρησκείας, με διεθνείς συμμαχίες και προεκτάσεις.

Όπως οι χριστιανικές συμμορίες τύπου «Τετρακτύς» βρίσκουν προστασία στο νεοβυζαντινό, ανθελληνικό κατεστημένο έτσι και οι Έλληνες είναι αναγκασμένοι να στηριχθούν σε διεθνείς πολιτικές και θρησκευτικές συμμαχίες.

Δεν πρόκειται να υποταχθούμε στην αδικία. Η δίκη, αν διεξαχθεί, θα είναι άλλο ένα εμπόδιο στον δρόμο για την Ελευθερία. Δεν ζητάμε κύριε υπουργέ να κάνετε πίσω στις διώξεις Ελλήνων που πιστεύουν στους Πατρώους Θεούς. Αντιθέτως σας ζητάμε να τις εντείνετε, αλλά με έντιμο τρόπο. Συγκρουστείτε μαζί μας ιδεολογικώς.  

Δεν πρόκειται να ζητήσουμε άδεια από χριστιανούς φασίστες και προβοκάτορες για να τους αποκαλούμε χριστιανούς φασίστες και προβοκάτορες. Αυτοί δεν μας ζήτησαν ποτέ την άδεια για να μας αποκαλούν «ειδωλολάτρες» και «πράκτορες» ξένων δυνάμεων. 

Αυτούς τους χριστιανούς προβοκάτορες κύριε Παπαληγούρα θα τους χρεωθεί ο χριστιανισμός και όχι ο Ελληνισμός. Αυτοί οι χριστιανοί φασίστες, ως γνήσιοι προβοκάτορες, εισβάλλουν στο Ελληνικό Κίνημα ώστε να το συκοφαντήσουν και να ποινικοποιήσουν τον Ιερό Αγώνα που διεξάγει. Προσπαθούν να του φορτώσουν ανθελληνικές, αντιαμερικανικές και αντισημιτικές δοξασίες. Έχουν κάθε δικαίωμα να πρεσβεύουν ανθελληνικές, αντιαμερικανικές και αντισημιτικές δοξασίες, όχι όμως να τις χρεώνουν στην Ελληνική Θρησκεία. Θα τις χρεώσουν στην χριστιανική φασιστική ιδεολογία τους. Οι Έλληνες δεν πρόκειται να σταματήσουν να τους καταγγέλλουν ως χριστιανούς φασίστες και προβοκάτορες.

Η κυβέρνησή σας θα φέρει ακεραία την ευθύνη για τον όποιο διασυρμό του κράτους σας στο εξωτερικό και τις όποιες επιπλοκές με την αμερικανική και ισραηλινή κυβέρνηση ή με διεθνείς οργανισμούς.

Το δικαστικό σας σύστημα θεωρεί ότι η απουσία μας από την δίκη επιβάλλει ερήμην καταδίκη και τεκμαίρει αποδοχή των ισχυρισμών των χριστιανών αντιπάλων μας. Οφείλετε να γνωρίζετε ότι σε περίπτωση αρνήσεως παύσεως της διώξεως τεκμαίρουμε ότι αποδέχεστε τους ισχυρισμούς μας για υπόθαλψη χριστιανικών, τρομοκρατικών, φασιστικών οργανώσεων και θα καταδικαστεί ερήμην η κυβέρνησή σας μπροστά στην διεθνή κοινή γνώμη.

Πιθανόν να καταστραφούμε οικονομικά σε επίπεδο χριστιανικών δικαστηρίων αλλά το κράτος σας θα υποστεί ανυπολόγιστη ζημία όταν η μάχη μεταφερθεί στα ξένα μέσα μαζικής ενημερώσεως και στις ξένες πρεσβείες, καθώς θα αναλάβετε το πολιτικό κόστος της προστασίας χριστιανών φασιστών από «ηθικές βλάβες».

Μετά από τόσες χριστιανικές καταστροφές έναντι των Ελλήνων οι χριστιανοί δεν έχουν κανένα δικαίωμα να επιβάλλουν και την ληστεία Ελληνικών περιουσιών. Αν θέλετε μπορείτε να κατάσχετε την περιουσία των χριστιανών φασιστών της «Τετρακτύς» και να την μοιράσετε στους φτωχούς Έλληνες ή να ανεγείρετε Ελληνικό Ναό προς τιμήν των Πατρώων Θεών και των Μητρώων Θεαινών.

Οι Έλληνες στο θρήσκευμα δικάζονται από και υπακούν σε Ελληνικούς Νόμους, και όχι σε χριστιανικούς ανθελληνικούς «νόμους».

Μεταξύ Ελλήνων και νεοβυζαντινών δεν είναι δυνατόν να υπάρξει συμβιβασμός. Το νεοβυζαντινό κράτος καταστρέφει τον Ελληνισμό. Κλείνει τα Ελληνικά σχολεία. Εγκαταλείπει στην τύχη τους τούς Έλληνες του εξωτερικού. Χρηματοδοτεί τις εκτρώσεις και καταδιώκει τους πολυτέκνους Έλληνες. Καταστρέφει τα Ελληνικά Μνημεία. Γκρεμίζει τους Ελληνικούς Ναούς και κτίζει πάνω τους χριστιανικές εκκλησίες. Αρνείται να εκδώσει την Αρχαία Ελληνική Γραμματεία. Ορκίζεται σε έναν ξένο ψευδοθεό και λοιδορεί τους Αθανάτους Πατρώους Θεούς. Καθυβρίζει τους αρχαίους Έλληνες ως ειδωλολάτρες. Έχει για αγίους όλους τους φονιάδες του Ελληνισμού όπως τον Μελέτιο, τον Ιουστινιανό, τον Θεοδόσιο Α’, τον Χριστόδουλο και πολλούς άλλους.

Είμαστε υπέρ των Ελληνικών Νόμων και κατά των χριστιανικών «νόμων». Είμαστε υπέρ της Ελληνικής Δικαιοσύνης και κατά της χριστιανικής «δικαιοσύνης». Δεν είναι δυνατόν ποτέ οι υπόδουλοι Έλληνες να υποταχθούν στην χριστιανική κατοχή. Η υπόδουλη Ελλάς θα απελευθερωθεί από την χριστιανική κατοχή.

Σκοπός της επιστολής μας δεν είναι το πώς να δημιουργήσουμε γέφυρες μεταξύ Ελληνισμού και χριστιανισμού αλλά πώς να τις κόψουμε όσο το δυνατόν πιό γρήγορα. Ας είναι ευλογημένη η ημέρα όπου Έλληνες και χριστιανοί θα διαχωριστούν πλήρως και θα πάρει ο καθένας τον δρόμο του.

Για αυτό προτείνουμε την παύση της διώξεως και την έναρξη της ιδεολογικής συγκρούσεως. Το δικαστικό πεδίο θα είναι πιό οδυνηρό για εσάς από ότι σε εμάς. Η έναρξη τέτοιων δικών δεν πρόκειται να αναχαιτίσει την σύγκρουση Ελληνισμού-χριστιανισμού αλλά να την επιταχύνει.

Δεν πρόκειται να υποταχθούμε στην βία ούτε να ανεχθούμε την τρομοκρατία των χριστιανικών διωκτικών μηχανισμών. Το ότι είμαστε εκτός χριστιανικού νόμου και ανυπεράσπιστοι μπροστά στους Μεταξικούς αναγκαστικούς νόμους αυτό δεν σημαίνει ότι θα είναι εύκολος ο πόλεμος εναντίον μας για τις χριστιανικές ομάδες και τα χριστιανικά κόμματα που πλαισιώνουν τον κύριο Χριστόδουλο Παρασκευαΐδη.

Σε περίπτωση αρνητικής στάσεως του υπουργείου σας να παύσει την δίωξη θα δημοσιεύσουμε αίτημα προστασίας της Ελληνόθρησκης Κοινότητος προς ξένες δυνάμεις. Δηλαδή θα ζητήσουμε από εγγυήτριες δυνάμεις όπως η Τουρκία, η Βουλγαρία, η Αλβανία, οι ΗΠΑ, το ΝΑΤΟ, ο ΟΗΕ, η Ρωσσία να προστατεύσουν την ζωή, την τιμή, την θρησκεία, και την περιουσία μας με αφορμή το πογκρόμ του χριστιανικού κατεστημένου εναντίον μας. Γνωρίζετε καλά ότι υπάρχουν ανάλογα διπλωματικά περιστατικά όπως στην περίπτωση της Κύπρου, ή όπως στην περίπτωση της μουσουλμανικής μειονότητος στην Βοσνία-Ερζεγοβίνη, μειονότητες οι οποίες τέθηκαν υπό την προστασία εγγυητριών δυνάμεων.

Αφού το χριστιανικό σας κράτος δεν μας παρέχει καμμία νομική προστασία ως εθνικοθρησκευτική μειονότητα, υπαγόμεθα σε ξένες εγγυήτριες δυνάμεις και εκεί θα απευθυνθούμε σε περίπτωση διώξεων.

Αν δεν παύσει η δίωξη αυτό θα σημαίνει ότι επιχειρείται η χρηματοδότηση εγκληματικών ενεργειών χριστιανών φασιστών με χρήματα που θα αρπαχτούν από Έλληνες στο θρήσκευμα. Το ότι εμείς δεν έχουμε πρόσβαση στην χριστιανική δικαιοσύνη δεν σημαίνει ότι θα συμπράξουμε στην συνεργασία κράτους και χριστιανών φασιστών. Δεν θα συμπράξουμε στην ποινικοποίηση κάθε κριτικής του χριστιανικού καθεστώτος. Δεν θα συμπράξουμε στον δια εκβιασμού χρηματισμό εγκληματικών οργανώσεων τύπου «Τετρακτύς».

Η οποιαδήποτε απόφαση χριστιανικού δικαστηρίου υπέρ χριστιανικών φασιστικών οργανώσεων με πρόσχημα δήθεν τα περί «ηθικής βλάβης» θα επιβραβεύει την συκοφαντική εκστρατεία κατά της Ελληνικής Θρησκείας. Θα επιβραβεύει τις ύβρεις κατά του Ελληνισμού. Για αυτό δεν πρόκειται να πληρώσουμε χριστιανούς φασίστες, ρατσιστές και προβοκάτορες για να υβρίζουν τους Θεούς, να λοιδορούν τον Ελληνισμό, να εκβιάζουν τους Έλληνες στο θρήσκευμα, να τους εκτοπίζουν, να τους απειλούν, επειδή αυτοί οι χριστιανοί φασίστες έχουν προστασία από την χριστιανική δικαιοσύνη.

Δεν πρόκειται να πληρώσουμε καμμία «αποζημίωση» για ηθική βλάβη σε αυτούς τους τεμπέληδες διότι ηθική βλάβη για την Ελλάδα και τον Ελληνισμό αποτελεί η ύπαρξη χριστιανικών προβοκατόρικων ομάδων τύπου «Τετρακτύς». Αυτές οι προβοκατόρικες οργανώσεις προκαλούν ηθική βλάβη στον Ελληνισμό και στην δημόσια εικόνα της Ελλάδος. Πρέπει να αποβληθούν από την Ελληνική κοινωνία. Αλλιώς οφείλουν τα μέλη τους να πάνε να εργαστούν για να κερδίσουν τα προς το ζην και να μην ζουν ως κηφήνες και βδέλλες εις βάρος των Ελλήνων.

Αρκετά χρήματα έχουν κλέψει τόσους αιώνες οι χριστιανοί κατακτητές από τον Ελληνικό λαό. Είναι καιρός να απαγορευθεί σε αυτούς τους τεμπέληδες να ληστεύουν χρήματα από τον Ελληνικό λαό. Αρκετά χρήματα παίρνουν από την αρχιεπισκοπή, για όσα τους λείπουν ας πάνε να εργαστούν.

Είτε το θέλουν είτε όχι η ληστεία δεν θα βαπτισθεί «αποζημίωση». Η ηθική βλάβη και η τρομοκρατία των Ελλήνων δεν θα βαπτισθεί «ηθική βλάβη» της συμμορίας «Τετρακτύς».

Οι όποιοι συνεργάτες σε αυτό το έγκλημα θα κατηγορηθούν για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος, εκβιασμό και ληστεία. Αυτοί οι θρασύδειλοι «κύριοι» θα πληρώσουν για την ηθική βλάβη που προκαλούν στο Ελληνικό Έθνος, ταυτίζοντας τον Ελληνισμό με την βυζαντινή λαίλαπα και εξισώνοντας τους υπόδουλους Έλληνες με τους βυζαντινούς κατακτητές.

Για εμάς δεν υπάρχουν περιθώρια υποχωρήσεως. Ελπίζουμε εσείς κύριε υπουργέ να επιδείξετε κατανόηση και αφού παύσετε την δίωξη να διαφοροποιηθεί η κυβέρνησή σας από αυτές τις ομάδες.

 

Υ.Γ. Στην επιστολή μας επισυνάπτουμε την εναντίον μας αγωγή της «Τετρακτύς» για να πληροφορηθείτε και τα επιχειρήματα της άλλης πλευράς. Κάτι που οι νόμοι σας δεν παρέχουν σε εμάς, ούτε δίνουν την ευκαιρία στους δικαστές να εξετάσουν το ποιόν της χριστιανικής, ρατσιστικής, φασιστικής, μισελληνικής, αντιαμερικανικής, αντισημιτικής, εγκληματικής οργανώσεως «Τετρακτύς».

Η εκδίκαση της υποθέσεως έχει οριστεί για την 2/12/2004 στο πολυμελές πρωτοδικείο Αθηνών. Ο γενικός αριθμός καταθέσεως της αγωγής είναι 138485/2003. Ο αριθμός καταθέσεως δικογράφου είναι 8830/2003. Παρελήφθη στην γραμματεία του πολυμελούς πρωτοδικείου Αθηνών από την κα Κούη Δωροθέα.

Αναμένουμε την απόφασή σας.

Μετά τιμής

Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα

Email: info@hellenicreligion.gr

Τ.Θ. 1042, Τ.Κ. 10100

 


 
     
 

© Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα