:: ::

 
 
 

      

         Υπόμνημα προς το πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών

 

Προς: Γραμματεία του πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, αρμοδίους Δικαστές   

Θέμα: Δήλωση αφορώσα την αγωγή με γενικό αριθμό καταθέσεως 138485/2003, αριθμός καταθέσεως δικογράφου 8830/2003, δικαζομένη την 2-12-2004

Κοινοποίηση: ΜΜΕ, πρακτορεία ειδήσεων, ξένες κυβερνήσεις και πρεσβείες

Ημερομηνία: 6η Μεσούντος μηνός Μαιμακτηριώνος, έτους 2780 μετά πρώτην Ολυμπιάδα. (16 Νοεμβρίου 2004)

 

Αγαπητοί κύριοι/κυρίες Δικαστές

Είμαστε πιστοί και λάτρεις των Αθανάτων Πατρώων Θεών και Μητρώων Θεαινών. Εξ αιτίας του θρησκεύματός μας εδώ και 17 αιώνες έχουμε τεθεί εκτός χριστιανικού νόμου. Το νεοβυζαντινό χριστιανικό κράτος δεν αναγνωρίζει την ύπαρξη και την νομιμότητα της Ελληνικής Θρησκείας.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μην είμαστε φορείς δικαιωμάτων, συνεπώς δεν είμαστε και φορείς υποχρεώσεων.

Οι αντίπαλοί μας μάς καθυβρίζουν ως «ειδωλολάτρες». Συκοφαντούν τους Προγόνους μας ισχυριζόμενοι ψευδώς ότι τάχα έκαναν ανθρωποθυσίες. Αποκαλούν τους Θεούς μας με χυδαίες φράσεις, όπως για παράδειγμα την Θεά του Έρωτος Αφροδίτη την αποκαλούν «θεά της πορνείας». Και αυτά τα αίσχη γράφονται στα σχολικά βιβλία χωρίς να ασκείται αυτεπάγγελτη ποινική δίωξη. Οι υβριστικοί όροι κατά του Ελληνισμού, οι προερχόμενοι από το χριστιανικό κατεστημένο, δεν αποτελούν συκοφαντία για τους χριστιανούς φασίστες.

Άρα οι ύβρεις εναντίον της Ελληνικής Θρησκείας είναι νόμιμες όχι διότι δεν υπάρχουν Έλληνες να την υπερασπιστούν αλλά διότι η δικαιοσύνη ελέγχεται από την χριστιανική ορθόδοξη εκκλησία.

Τόσους αιώνες οι χριστιανοί φασίστες λοιδορούν τους Θεούς. Λοιδορούν τους Εθνικούς Ιερείς. Λοιδορούν τους Εθνομάρτυρες. Γκρεμίζουν τους Ναούς των Θεών και καταστρέφουν τα Ελληνικά Μνημεία. Βαπτίζουν αγίους όλους τους φονιάδες του Ελληνισμού όπως τον Ιουστινιανό, τον Μελέτιο, τον Χριστόδουλο και τον Θεοδόσιο Α’. Και όλα αυτά ατιμωρητί.

Αλλά το σημερινό χριστιανικό φασιστικό κατεστημένο βλέποντας ότι οι συκοφαντίες του δεν περνάνε τόσο εύκολα άρχισε να διαδίδει ότι τάχα το βυζάντιο και ο χριστιανισμός συνδέονται με την Αρχαία Ελλάδα. Αφού επί χιλιετίες έκαιγαν ζωντανούς τους Προγόνους μας τώρα λένε ότι τους έσωσαν.

Τέτοιοι εκπρόσωποι του χριστιανικού κατεστημένου είναι ο κύριος Χριστόδουλος Παρασκευαΐδης, ο κύριος Γεώργιος Καρατζαφέρης και η εγκληματική οργάνωση «Τετρακτύς».

Ως γνωστόν αυτή η τάση μέσα στον χριστιανισμό εμφορείται από άκρατο ρατσισμό, αντιαμερικανισμό, αντισημιτισμό και ανθελληνισμό. Αυτό το ιδεολογικό ρεύμα προσπαθεί να παρουσιάσει τις φασιστικές του θέσεις με αρχαιοελληνικό μανδύα. Σε αυτό το σημείο αρχίζει η ιδεολογική σύγκρουση με το εν λόγω ιδεολογικό ρεύμα.

Εμείς έχουμε χρέος να αποκαλύψουμε ότι αυτοί οι κύριοι δεν έχουν καμμία σχέση με την Αρχαία Ελλάδα και την Ελληνική Θρησκεία και χρεώνουμε τις απόψεις των στο νεοβυζαντινό, χριστιανικό, εθνικιστικό, ρατσιστικό κατεστημένο και όχι στον Ελληνισμό και την Ελληνική Θρησκεία.

Ορίστε μερικά δείγματα από τις απόψεις της «Τετρακτύς» οι οποίες ελήφθησαν από την ιστοσελίδα τους. Ανάλογες αντιαμερικανικές και αντισημιτικές απόψεις δημοσιεύονται στο περιοδικό τους.

 

Α. Συνταγή μαγειρικής από τον σέφ της «Τετρακτύς»:

«Φίλτατοι, η συνταγή είναι η εξής.

Υλικά: ένας Εβραίος, μαϊντανός 19 ματσάκια, ένα γουρουνόπουλο, ένα καπελάκι Εβραϊκό(κιπάς), σάλτσα περιχυμένη με λίγο τσάϊ Σαχάρας.

Συνταγή

Παίρνουμε τον Εβραίο, τον ψιλοκόβουμε, τον χωρίζουμε σε τέσσερα τμήματα καί ανάμεσά τους παρεμβάλλουμε 6 ματσάκια στην κάτω-κάτω ζώνη μαϊντανού, στο δεύτερο κενό βάζουμε 7 ματσάκια μαϊντανού καί στο πάνω-πάνω κενό τα 6 εναπομείναντα ματσάκια μαϊντανού.

Εν συνεχεία παίρνουμε το γουρουνόπουλο, εκτός αν υπάρχει διαθέσιμος ο
Αριέλ Σαρόν, το ψιλοκόβουμε καί το πασπαλίζουμε παντού. Αφού κάνουμε όλην αυτήν την διαδικασία, παίρνουμε την περιχυμένη σάλτσα με το τσάϊ της Σαχάρας καί την μοιράζουμε σε όλην την επιφάνεια του φαγητού, ενώ στο τέλος παίρνουμε το Εβραϊκό καπελάκι καί το ψιλοκόβουμε, το βάζουμε πάνω στην τροφή καί μετά όλο το φαγητό το βάζουμε σε φούρνο παραγωγής Άουσβιτς για 25'.

Στην συνέχεια το σερβίρουμε καί το προσφέρουμε με τα Γαλλικά κρασιά,
μάλιστα με την καλλίτερη σαμπάνια(Καμπανίτη οίνο),η οποία διατίθεται.»

Β. Ποίημα αφιερωμένο στα θύματα της 11ης Σεπτεμβρίου από τους ποιητάς της συμμορίας «Τετρακτύς»:

«Αντί άλλης απάντησής μου, θα παραθέσω ένα ποίημά μου, το οποίο έγραψα τις πρώτες μέρες του πολέμου (Σάββατο, 29 Μαρτίου 2003 μ.α.χ.χ.).

Ανατολή

Την ενδεκάτη του Σεπτεμβρίου

έγινε η μεγαλύτερη ανατολή Ηλίου

Την ενδεκάτη του Σεπτέμβρη

Δεν την έστησε η 17Νοέμβρη

Η ενδεκάτη Σεπτεμβρίου είναι

ανωτέρα από την εβδόμη Δεκεμβρίου

Καί τώρα μια που εισβάλλουν στο Ιράκ

Να προσέξουν μην πάθουν νέο πατατράκ

Καί αν κλαίνε ακόμα για το Βιετνάμ

θα τους κάνει να κλάψουν κι ο Σαντάμ

Κι αν τα βάλουν με τον Αραβισμό

υπηρετώντας τον κωλο-Σιωνισμό

να το ξέρουν θα αφανισθούν

καί τα έθνη όλα θα χαρούν

Την ενδεκάτη του Σεπτεμβρίου

έγινε η μεγαλύτερη ανατολή Ηλίου

Σε παρακαλώ άγιε Οσάμα

τους Αμερικανούς όσο ζεις γάμα

Ένα πράγμα θέλουν όλοι οι λαοί

στο διάολο να πάνε οι Αμερικανοί...»

 

Γ. Διάλογος ατόμων της «Τετρακτύς» οι οποίοι ζητούν την προστασία της χριστιανικής σας δικαιοσύνης διότι υπέστησαν, καθώς λένε, «ηθική βλάβη» από άρθρο μας που τους αποκαλεί προβοκάτορες και φασίστες: 

Πανδαιμόνιος: «Χθες στην εκπομπη του Θεμου Αναστασιαδη "Ολα 2004" υποθηκαν καποια γελοια πραγματα απο μεριας του καλεσμενου του, Αποστολου Γκλετσου. Μεσα σε γελια και χαρες λοιπον μετα απο ερωτηση του Θεμου (μεσα απο χαβαλε) για το ποιος πλεον θα σηκωνει την Ελληνικη σημαια στις παρελασεις. Ο κυριος Γκλετσος ειπε τα εξης τραγελαφικα (με λιγα λογια):

"Και ποιος τους ρωτησε τους μαθητες αν θελουν να σηκωνουν την Ελληνικη
σημαια." Ο Θεμος τον ρωτησε τι γινεται στη περιπτωση Αλβανου μαθητη.
Και εκεινος απαντησε "Τι πειραζει αν σηκωσει ο Αλβανος,και εμεις τον
ρωτησαμε αν θελει?...»

Λυσίμαχος: «στήστε του καρτέρι δυο-τρείς με κουκούλες και σπάστε τον στο ξύλο. αυτά τα φαινόμενα είναι προγραμματισμένο να ενταθούν... αντίδρασις μηδέν...»

 

Δ. Άλλο ένα «αθώο θύμα» της κριτικής μας γράφει στην ιστοσελίδα της «Τετρακτύς»:

«Eπειδή κάποιος χρήστης αναφέρει ότι γνωρίζω την αφόρητη κατάσταση με τους ξένους στον μητροπολιτικό σταθμό(ξενιστί μετρό), οφείλω να σας πω μερικά στοιχεία. Η κατάσταση στην Δάφνη είναι αφόρητη, όσον αφορά τα λεωφορεία. Σκέφθηκα άπειρες φορές να φορέσω μία κουκούλα καί να φονεύσω όποιον ξένο συναντώ, αλλά υπεχώρησα μόνον επειδή υπάρχει το ενδεχόμενο σύλληψης καί φυλάκισής μου. Αν μου εγγυώνταν οι αρμόδιοι ότι θα έμενα ατιμώρητος, τότε θα προχωρούσα σε γενική σφαγή των ξένων καί όσων τους υποστηρίζουν.»

 

Ε. Η ιδεολογική σύνδεση της «Τετρακτύς» με τις κάτωθι ομάδες όπως ομολογείται από τον επικεφαλή της «Τετρακτύς»:

Λυσίμαχος : «εαν υπήρχε πράγματι άδολος πατριωτισμός, ήδη θα είχαν ιδρυθή από τους πατριωτικούς οργανισμούς τύπου ΛΑΟΣ-ΕΛ. ΜΕΤΩΠΟ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ κλπ οργανισμοί με όνομα "στέγη μακεδονικού πολιτισμού" και άλλα παρεμφερή σε όλη την χώρα. Αυτά πρεπει να προβληματίσουν όλους».

  

Αν αυτοί οι θρασύδειλοι «κύριοι» δηλώσουν ότι αυτά αποτελούν μεμονωμένες δηλώσεις και ότι δεν εκφράζουν επισήμως την «Τετρακτύς», καλυπτόμενοι πίσω από τα ψευδώνυμα που χρησιμοποίησαν όταν τα έγραφαν, τότε αυτομάτως θα ακυρώσουν τις αξιώσεις της αγωγής των από τον εναγόμενο διότι από εδώ και πέρα θα γράφουμε ότι γράψαμε στο πρώτο μας άρθρο μας με ψευδώνυμο και δεν θα μπορούν να ζητήσουν καμμία ανάκληση και αποζημίωση για ηθική βλάβη.

Δυστυχώς η συγκεκριμένη διαδικασία της αγωγής και των άρθρων περί ηθικής βλάβης δεν επιτρέπει ανάλυση του ιδεολογικού πλαισίου και της περιρρέουσας ατμόσφαιρας της συγκρούσεως Ελληνισμού-χριστιανισμού. Δεν αναδεικνύεται μέσα από την αγωγή το ποιόν των εναγόντων ούτε επιτρέπεται απολογία του εναγομένου. Ούτε επιβάλλεται αντιπαράθεση εναγόντων και εναγομένων.

Έτσι το δικαστήριό σας καλείται να αποκρύψει αντί να ανασύρει την αλήθεια. Δεν παρέχεται ισότητα νομικών όπλων και επιπλέον δεν είναι δυνατόν μία θρησκευτική και ιδεολογική σύγκρουση μεταξύ Ελληνισμού-χριστιανισμού να λυθεί από κάποιους δικαστές υπό την εικόνα του ιδρυτού της χριστιανικής εκκλησίας.

 Οι χριστιανικοί νομικοί κώδικες δεν προστατεύουν τον Ελληνισμό από ηθική βλάβη. Δεν προστατεύουν τις Ελληνικές Ιδέες, τα Ελληνικά Ήθη, τα Ελληνικά Έθιμα, την Ελληνική Θρησκεία, τον Ελληνικό Πολιτισμό. Προστατεύουν όλους τους υβριστές της Ελληνικής Θρησκείας και του Αρχαίου Ελληνικού Πολιτισμού.

Ενώ δεν αναγνωρίζεται η ύπαρξη της Ελληνικής Θρησκείας, εν τούτοις της αναγνωρίζεται θέση κατηγορουμένου και υποχρέου προς αποζημίωση. Ή το ένα ή το άλλο. Δεν είναι δυνατόν να καλούνται άτομα τα οποία βρίσκονται εκτός χριστιανικού νόμου να παρίστανται σε χριστιανικές δίκες και να πληρώνουν «αποζημιώσεις» σε χριστιανούς φασίστες και προβοκάτορες.

Δεν είναι δυνατόν να αναγνωρίζωνται υποχρεώσεις στις διωκόμενες μειονότητες χωρίς δικαιώματα. Δεν είναι δυνατόν να υποστούμε μία θρησκευτική δίκη υπό το βλέμμα του θεού των χριστιανών και να την αποδεχτούμε ως αντικειμενική, την στιγμή που δεν αναγνωρίζεται καν η ύπαρξη Ελληνικής Θρησκείας και Ελλήνων στο θρήσκευμα.

Η συγκεκριμένη δίκη έχει θρησκευτική, πολιτική και ιστορική διάσταση που εξ αιτίας της προβλεπομένης διαδικασίας αποσιωπώνται εγκληματικές πράξεις και έτσι βρίσκεται σε πλεονεκτική θέση ο ενάγων.

Το ότι τρίτοι, έχοντες έννομο συμφέρον να μηνύσουν την «Τετρακτύς», όπως πχ η Αμερικανική κυβέρνηση, τα θύματα της 11ης Σεπτεμβρίου, οι μετανάστες, οι εβραίοι κλπ, πιθανόν δεν το έχουν πράξει μέχρι στιγμής, αυτό δεν σημαίνει ότι παρέχεται το δικαίωμα στους θρασύδειλους «κυρίους» της «Τετρακτύς» να ζητούν αποζημίωση για «ηθική βλάβη».

Ποιός θα πληρώσει τις ηθικές βλάβες που προκαλούν αυτοί οι χριστιανοί φασίστες και προβοκάτορες στον Ελληνισμό;

Η εγκληματική οργάνωση «Τετρακτύς» οφείλει να καταβάλλει αποζημίωση στον Ελληνικό λαό για ηθική βλάβη επειδή τον ταυτίζει με τον αντιαμερικανισμό, τον αντισημιτισμό, την διεθνή τρομοκρατία και τον χριστιανικό σωβινισμό.

Εμείς δεν οφείλουμε καμμία αποζημίωση διότι ηθική βλάβη για την κοινωνία είναι η ύπαρξη της χριστιανικής οργανώσεως «Τετρακτύς». Πρέπει να αποβληθούν από την κοινωνία και να πάνε να εργαστούν για να κερδίσουν τα προς το ζήν και να μην ζούν ως κηφήνες και βδέλλες εις βάρος των Ελλήνων.

Αλλιώς αν τους κατακυρωθεί αποζημίωση τότε αυτό σημαίνει ότι με απαλλοτριωθέντα χρήματα Ελλήνων πολιτών, χρηματοδοτούνται εγκληματικές ενέργειες κατά μεταναστών, αμερικανών, εβραίων, καθώς και ότι το κράτος σας και η δικαιοσύνη σας ταυτίζονται με χριστιανικές, ρατσιστικές και φασιστικές ομάδες.

Αν τους δικαιώσετε στις θρασύδειλες αξιώσεις των τότε θα εξευτελιστεί ο όρος «ηθική βλάβη» καθώς αυτοί οι θρασύδειλοι έχουν απειλήσει να δείρουν κόσμο φορώντας κουκούλες. Η οποιαδήποτε ανοχή σε αυτούς τους εγκληματίες θα σημαίνει υπόθαλψη ρατσιστικών εγκλημάτων και διώξεις κατά μειονοτήτων. Θα είναι σαν να ζητείται από εμάς να χρηματοδοτήσουμε τρομοκρατικές ενέργειες και ρατσιστικά εγκλήματα.

Σύμφωνα με τους Ιερούς Νόμους της Ελληνικής Θρησκείας και τους νόμους της Διεθνούς Κοινότητος δεν επιτρέπεται να χρηματοδοτούμε δια «αποζημιώσεως λόγω ηθικής βλάβης» εγκληματικές ομάδες και τρομοκρατικές ενέργειες, και θα καταγγείλουμε στην Διεθνή Κοινότητα και στις ξένες κυβερνήσεις ότι μας επιβάλλεται η χρηματοδότηση ρατσιστικών εγκλημάτων και οργανώσεων με δικαστική απόφαση του χριστιανικού κράτους.

Θα καταγγείλουμε στις ΗΠΑ και στις ξένες υπηρεσίες ασφαλείας ότι μας επιβάλλεται μέσω δικαστικής αποφάσεως η χρηματοδότηση άκρως αντιαμερικανών και αντισημιτικών ομάδων. Η ευθύνη θα βαρύνει εξ ολοκλήρου το χριστιανικό ορθόδοξο κράτος και τους λειτουργούς του.

Εμείς δεν έχουμε χρήματα για δικαστικές διενέξεις ούτε μπορούμε να προσφύγουμε στην χριστιανική δικαιοσύνη για να βρούμε το δίκαιό μας. Αλλά σε καμμία περίπτωση δεν πρόκειται να αναγνωρίσουμε την κλοπή βαπτισμένη ως «αποζημίωση». Την αρπαγή της ιδιοκτησίας Ελλήνων από νεοβυζαντινές συμμορίες δεν την αναγνωρίζουμε ως «αποζημίωση».

Αυτοί οι θρασύδειλοι πρέπει να διωχθούν αυτεπαγγέλτως για ανθελληνισμό, φασισμό, ρατσισμό, αντιαμερικανισμό και αντισημιτισμό.

Μία παράνομη αποδοχή των βδελυρών και θρασυτάτων αξιώσεών των θα αποθρασύνει τους ρατσιστές και τους φασίστες να επιτίθενται κατά μεταναστών, κατά μειονοτήτων. Θα τους δώσει το πράσινο φως να διαπράττουν ρατσιστικά εγκλήματα ατιμωρητί. Θα αποθρασύνει αυτούς τους θρασύδειλους φασίστες να λοιδορούν τους Θεούς, τον Ελληνισμό, την Ελληνική Θρησκεία.

 

Ειδικώτερα, σε ότι αφορά τους ισχυρισμούς και τις αξιώσεις της χριστιανικής συμμορίας «Τετρακτύς» η οποία προτρέπει στον ξυλοδαρμό ατόμων φορώντας κουκούλα και συγχρόνως ζητά να αποζημιωθεί για «ηθική βλάβη»(φαίνεται ότι όταν φοράνε κουκούλα τούς προκαλούνται βαρύτατες ηθικές βλάβες...):

1. Αν το πρόβλημά τους είναι ότι τους αποκαλούμε χριστιανούς και δη χριστιανούς φασίστες ας μας κλείσουν το στόμα με το να γράψουν στην ιστοσελίδα και το περιοδικό τους ότι θα πολεμήσουν τον χριστιανισμό, ότι δεν έχουν καμμία σχέση με ρατσισμό, αντιαμερικανισμό, αντισημιτισμό, και ότι αποδέχονται πλήρως τους Νόμους και τα Δόγματα της Ελληνικής Θρησκείας και εμείς πολύ ευχαρίστως θα ανασκευάσουμε το άρθρο μας.

2. Αν υπακούν στα Δόγματα και τους Νόμους της Ελληνικής Θρησκείας, αν είναι Έλληνες στο θρήσκευμα όπως εμείς, ας ζητήσουν δημοσίως συγγνώμη για τις παρεκκλίσεις των και ας αναρτήσουν την πλήρη αποδοχή και ταύτιση με τις θέσεις της Εκκλησίας των Ελλήνων στο θρήσκευμα.

Αλλιώς δικαίως τους κατηγορούμε ότι διαφοροποιούνται από τους Έλληνες στο θρήσκευμα και όχι όπως ισχυρίζονται αυτοί ότι αδίκως τους ταυτίζουμε με τους χριστιανούς φασίστες. Αν ασκούν αγωγή και εγείρουν αξιώσεις για να ταυτιστούν μαζί μας είναι ανόητοι. Απλώς ας γράψουν στην ιστοσελίδα τους ότι ταυτίζονται με τις θέσεις μας και όλα θα διορθωθούν από μόνα τους.

Αλλιώς ποιό το νόημα της δικής μας ανακλήσεως και αποκαταστάσεως που ζητούν;

3. Ποτέ η «Τετρακτύς» δεν διέψευσε τα γραφόμενά μας. Ποτέ δεν αρνήθηκαν την συνεργασία τους με τον χριστιανισμό και ειδικά με τον χριστιανικό εθνικισμό. Ποτέ δεν διέψευσαν από την ιστοσελίδα τους ότι είναι φίλα προσκείμενοι προς χριστιανικά ορθόδοξα μορφώματα τύπου ΛΑ.Ο.Σ-Γεώργιος Καρατζαφέρης, και ποτέ δεν διέψευσαν μέσα από την ιστοσελίδα των ότι πολεμούν την Ελληνική Θρησκεία και τους Έλληνες στο θρήσκευμα.

Το ότι δεν διέψευσαν το δημοσίευμά μας αποδεικνύει το εντελώς αντίθετο από αυτό που προσπαθούν να επιβάλλουν δια δικαστικών απειλών. Με την στάση σιωπής επιβεβαιώνουν το δημοσίευμά μας.

Δεν αρνήθηκαν ότι ακολουθούν τα χριστιανικά έθιμα, ενώ συγχρόνως παριστάνουν τους Έλληνες «Εθνικούς». Αποδέχτηκαν πλήρως όλες τις κατηγορίες χωρίς ποτέ να απαντήσουν σε τρίτους ή σε εμάς.

4. Αν δεν αποδείξουν τα μέλη της «Τετρακτύς» εμπράκτως και με άρθρα των ότι δεν είναι αυτοί που τους κατηγορούμε, και συγχρόνως αν δεν αποδείξουν ότι ταυτίζονται μαζί μας, τότε τί νόημα έχει εμείς να ανακοινώσουμε κάτι που θα λέει ότι η «Τετρακτύς» είναι κάτι το οποίο αυτοί αρνούνται;

Αν εμείς διαδίδουμε ότι είναι Έλληνες «Εθνικοί» και αυτοί είναι στην πράξη χριστιανοί εθνικιστές, τότε τί θα γίνει; Απλούστατα οι αναγνώστες μας θα κάνουν μήνυση διότι τους εξαπατούμε! Και συγχρόνως η «Τετρακτύς» θα μας κατηγορήσει ότι την εκθέτουμε ανεπανόρθωτα.  

Αν ικανοποιήσουμε τις αξιώσεις της «Τετρακτύς» θα της κάνουμε περισσότερο κακό παρά καλό. Μετά ο κόσμος θα την ταυτίζει με την Ελληνική Θρησκεία. Ο κόσμος θα θεωρεί τα μέλη της «Τετρακτύς» ως οπαδούς μας και θα κινδυνεύουν να διωχθούν όπως εμείς από το χριστιανικό κατεστημένο.

Και μετά η «Τετρακτύς» θα μας κάνει νέα αγωγή διαμαρτυρόμενη ότι δεν έχει καμμία απολύτως σχέση με την Ελληνική Θρησκεία και θα ζητά νέα αποζημίωση για ηθικές βλάβες εξ αιτίας συσχετισμού της με την Ελληνική Θρησκεία.

5. Από την στιγμή που τα μέλη της «Τετρακτύς» παντρεύονται με χριστιανικό γάμο, βαπτίζονται με χριστιανικό τελετουργικό, θα έπρεπε να γνωρίζουν ότι αυτομάτως τίθενται εκτός Ελληνικής Θρησκείας. Αποχωρίζονται από το σώμα της Ελληνικής Θρησκείας, διαφοροποιούνται από τους Έλληνες στο θρήσκευμα και ταυτίζονται απολύτως με τους χριστιανούς. Άρα είτε είναι διανοητικώς καθυστερημένοι είτε είναι προβοκάτορες. Διότι είναι σαν να δηλώνει κάποιος ότι εκπροσωπεί τον χριστιανισμό και συγχρόνως να κάνει μουσουλμανικό γάμο!  

Έχουμε λοιπόν χρέος να τους καταγγείλουμε δημοσίως ως χριστιανούς προβοκάτορες για δικό τους καλό και για το καλό των Ελλήνων στο θρήσκευμα. Δικό τους καλό διότι έτσι θα σταματήσουν να κοροϊδεύουν τους εαυτούς των και κυρίως θα σταματήσουν να κοροϊδεύουν τους Αθανάτους Πατρώους Θεούς και έτσι θα αποφύγουν την Θεϊκή Οργή. Δικό μας καλό διότι θα αποχωριστούμε από τέτοιους μασκαρεμένους χριστιανούς και θα αποφύγουμε την Θεϊκή Τιμωρία. 

6. Εφ’ όσον οι θρασύδειλοι της «Τετρακτύς» δηλώνουν θιγμένοι από τα γραφόμενά μας για να αξιώνουν από εμάς ικανοποίηση θα πρέπει να αποδείξουν ότι ταυτίζονται με τις απόψεις της Ελληνικής Θρησκείας και της Εκκλησίας των Ελλήνων στο θρήσκευμα.

Και αυτό διότι αφού όλη η αρθρογραφία των αποτελεί πλήρη απόρριψη των Δογμάτων και των Αρχών της Ελληνικής Θρησκείας, τα περί ηθικής βλάβης αυτοκαταρρίπτονται.

Διότι, για παράδειγμα, δεν είναι δυνατόν κάποιος να απορρίπτει όλα τα δόγματα του χριστιανισμού, συγχρόνως να ισχυρίζεται ότι εκπροσωπεί τον χριστιανισμό και όταν η χριστιανική κοινότητα τον αποβάλλει ως απατεώνα και αιρετικό αυτός με απύθμενο θράσος να της κάνει μήνυση για «ηθική βλάβη».

7. Οι θρασύδειλοι της «Τετρακτύς» πρέπει να αποδείξουν στο δικαστήριό σας τί νόημα δίνουν στον όρο χριστιανός. Διότι για να προσβάλλωνται από αυτό τον όρο και να ζητούν αποζημίωση θα πρέπει να αποδείξουν ότι ο όρος χριστιανός αποτελεί ύβρι, ότι η χρήση του αποτελεί συκοφαντική δυσφήμηση ως προς τρίτους.

Ο όρος κλέφτης είναι δυσφημιστικός ως προς τρίτους, αλλά ο όρος χριστιανός στην σημερινή κοινωνία γενικά θεωρείται θετικής σημασίας όρος. Άρα η «Τετρακτύς» πρέπει να αποδείξει ότι ο όρος χριστιανός είναι ύβρις και όχι εμείς να αποδείξουμε ότι η «Τετρακτύς» είναι χριστιανική οργάνωση.

Ο βασικός μας ισχυρισμός είναι ότι η «Τετρακτύς» είναι χριστιανική οργάνωση. Γιατί αυτό να αποτελεί συκοφαντική δυσφήμηση; Επειδή το λένε αυτοί ή επειδή αντικειμενικά το να είσαι χριστιανός είναι ποινικώς κολάσιμο;

Δεν μπορεί η «Τετρακτύς» να ζητά από τρίτους να τιμωρηθούμε για κάτι που οι τρίτοι θεωρούν ότι είναι σωστό, ηθικό, νόμιμο. Τους κατηγορούμε ότι είναι πράκτορες του χριστιανισμού. Πού είναι το αδίκημα; Αφού το να ανήκεις στον χριστιανισμό θεωρείται αποδεκτό, θεωρείται ηθικό για τους νόμους που επικρατούν στην σημερινή κοινωνία.

Άρα η κατηγορία ότι η «Τετρακτύς» είναι χριστιανική οργάνωση, νομικώς, για τρίτους δεν έχει καμμία υπόσταση αφού δεν αποτελεί αδίκημα το να είσαι χριστιανός. Εκτός και αν η «Τετρακτύς» αποδεχτεί ότι το να είσαι χριστιανός αποτελεί αδίκημα. Το να χρηματοδοτείσαι από την αρχιεπισκοπή δεν αποτελεί αδίκημα, εκτός και αν αποδείξει η «Τετρακτύς» ότι το να χρηματοδοτείσαι από την αρχιεπισκοπή αποτελεί παράνομη ενέργεια.

Για ποιό πράγμα θα μας καταδικάσει ένα χριστιανικό δικαστήριο; Για το ότι χαρακτηρίζουμε κάποιον με θετικούς για την κοινωνία όρους; Μόνο αν αποδείξει η «Τετρακτύς» ότι αυτοί οι όροι είναι αρνητικοί για τρίτους, για την κοινωνία, μόνον τότε θα είμαστε υπόλογοι. Δεν μπορούν να θεωρούν ότι δυσφημίστηκαν για κάτι που για τρίτους δεν αποτελεί δυσφήμηση.

8. Το δίκαιο δεν προστατεύει ούτε τιμωρεί τις προσωπικές αντιλήψεις αλλά προστατεύει ή τιμωρεί τα όποια αποτελέσματα έναντι της κοινωνίας. Από την στιγμή που ο όρος χριστιανός ή το να ανήκεις στο χριστιανισμό δεν αποτελεί συκοφαντία για το ισχύον χριστιανικό δίκαιο τότε για πρώτη φορά στην ιστορία θα έχουμε ποινικοποίηση μίας συμπεριφοράς-ιδέας(δηλ. του χριστιανισμού) χωρίς ο χριστιανισμός να αποτελεί ποινικώς κολάσιμο αδίκημα!

Θα έχουμε έγκλημα χωρίς νόμο!!! Ας γίνει ο χριστιανισμός ποινικό αδίκημα και τότε ξανασυζητάμε τις αξιώσεις της «Τετρακτύς».

Αλλιώς η «Τετρακτύς» εμφανίζεται να έχει μία ύπουλη τακτική. Ζητά ποινικοποίηση του όρου χριστιανός και της οικονομικής συνεργασίας με την αρχιεπισκοπή.

Και φαντασθείτε κύριοι/κυρίες δικαστές τί θα προκύψει μετά από μία ενδεχόμενη καταδίκη μας. Θα δημιουργηθεί νομικό προηγούμενο και ο χριστιανισμός θα δεχτεί φοβερό πλήγμα διότι από εδώ και πέρα όποιος Έλλην αποκαλείται χριστιανός θα έχει το δικαίωμα να κάνει μήνυση και να αποζημιώνεται για την ύβρι/συκοφαντία που του προσάφθηκε.

Έτσι οι θρασύδειλοι της «Τετρακτύς» άθελά των στρέφονται κατά των εργοδοτών των. Ήθελαν να ποινικοποιήσουν την δική μας δράση και τελικά θα ποινικοποιήσουν τον χριστιανισμό. Και έτσι μία πιθανή δικαστική ήττα θα μετατραπεί σε θρίαμβο διότι θα ανακοινώσουμε στον Τύπο ότι με δικαστική απόφαση, χάρις την οργάνωση «Τετρακτύς», μετετράπη η χρήση του όρου χριστιανός σε αδίκημα, το οποίο αποζημιώνεται με τις διατάξεις περί ηθικής βλάβης...

Αν βγει καταδικαστική απόφαση θα δημιουργηθεί νομικό προηγούμενο, και μετά Έλληνες που αποκαλούνται χριστιανοί θα ζητούν αποζημίωση επειδή θίχτηκαν. Εμείς, αν καταδικασθούμε, δεν θα χάσουμε τέτοια ευκαιρία να το διαφημίσουμε και θα κάνουμε έκκληση σε όσους δεν είναι χριστιανοί να ζητούν αποζημίωση για την ύβρι που δέχτηκαν.

Αρχικώς ίσως κάποιοι να σκεφτούν ότι εφ’ όσον στην Ελλάδα η πλειοψηφία είναι χριστιανοί ορθόδοξοι τότε λίγοι θα το αποτολμήσουν. Όμως το οικονομικό κίνητρο της «αποζημιώσεως» είναι αρκετά σοβαρό για να διεγείρει αρκετές συνειδήσεις. Αρκετοί θα βρεθούν να καταθέσουν αγωγές και να εγείρουν απίθανες αξιώσεις στηριζόμενοι στο νομικό προηγούμενο μίας πιθανής μας καταδίκης.

Είναι ανόητο λοιπόν να δικάζωνται κάποιοι οι οποίοι δεν αναγνωρίζονται ως φορείς δικαιωμάτων από τους χριστιανικούς νόμους. Αντιθέτως το χριστιανικό κράτος σε περίπτωση καταδικαστικής αποφάσεως θα ζημιωθεί τρομερά, υποχρεωμένο να δικάζει αγωγές για ηθική βλάβη όσων απεκλήθησαν χριστιανοί και δυσανασχετούν για αυτό.

9. Η παραγραφή, η ασυλία και η ατιμωρησία του χριστιανικού φασισμού δεν μπορεί να αποτελεί δικονομικό επιχείρημα εναντίον μας. Δεν μπορεί να μετατρέπει  χριστιανικές φασιστικές οργανώσεις τύπου «Τετρακτύς» σε διώκτες των Ελλήνων στο θρήσκευμα.

Αν τα δικαστήρια υπερασπίζουν αυτούς τους χριστιανούς φασίστες, τότε καταργούν κάθε καταγγελία κατά του ρατσισμού και του φασισμού. Τότε πνίγουν τις ανθρωπιστικές φωνές και γίνονται δεκανίκι της χριστιανικής εθνικιστικής ακροδεξιάς.

Αν δεν απομονωθεί η φασιστική οργάνωση «Τετρακτύς» από το ιδεολογικό της πλαίσιο(διότι αυτό προσπαθεί να κάνει με την αγωγή της καθώς δεν αναφέρει τίποτε για το ποιόν της και το ιστορικο-θρησκευτικο-ιδεολογικό πλαίσιο της συγκρούσεως), τότε εύκολα αποδεικνύεται ότι τα μέλη της «Τετρακτύς» ταυτίζονται με την αδικία, τον φασισμό, τον ρατσισμό, την διεθνή τρομοκρατία και την χριστιανική καταπίεση.

Συνεπώς και οι όποιοι υπερασπιστές της θα έχουν την ίδια ταυτότητα.

10. Η αλήθεια, που δεν επιτρέπεται να αποσιωπηθεί, είναι ότι «Τετρακτύς» λειτουργώντας με προβοκατόρικο τρόπο, οικειοποιούμενη τα Ελληνικά σύμβολα, προσπαθεί να ταυτίσει την Ελληνική Θρησκεία με ρατσισμό, αντισημιτισμό και αντιαμερικανισμό ώστε να ποινικοποιήσει τον Ιερό μας Αγώνα.

Σκοπός της είναι ότι όταν ακούει ο Ελληνικός λαός για Ελληνική Θρησκεία να κάνει επικίνδυνους συνειρμούς με φασιστικές, τρομοκρατικές και ρατσιστικές ιδεολογίες.

Η «Τετρακτύς» πρέπει να καθίσει στο εδώλιο του κατηγορουμένου για προβοκάτσια και επικίνδυνη για την δημόσια και εθνική ασφάλεια συμπεριφορά.

Μία δικαστική απόφαση υπέρ αυτής της χριστιανικής φασιστικής οργανώσεως θα φέρει το χριστιανικό κράτος και την χριστιανική δικαιοσύνη σε δύσκολη θέση έναντι των ξένων συμμάχων και εταίρων της Ελλάδος διότι θα πρέπει να δώσουν εξηγήσεις για την υπόθαλψη τέτοιων οργανώσεων.

11. Ψεύδονται ασυστόλως όταν λένε ότι υπέστησαν οικονομική βλάβη από την αρθρογραφία μας. Ορίστε η απόδειξη από το τί έγραφαν μέσα στην ιστοσελίδα τους στις 20-1-2004 και συγκεκριμένα ο Ηρακλής Χαριτίδης:

 «Όχι μόνο ο Αμυράς αλλά και αυτοί που συμφωνούν με τις απόψεις του.
Ο περσέας έχει αναρτήσει ένα σωρό υβριστικά και ειρωνικά άρθρα για την ΤΕΤΡΑΚΤΥ στο "δωδεκάθεο". Φυσικά, ο ίδιος έχει εκτεθεί γιατί ως άλλος Αμυράς δεν κάνει τίποτε άλλο παρά να συκοφαντεί. Αυτό όμως είναι το διαδίκτυο. Ο κάθε πυροβολημένος και απροσάρμοστος κάθεται πίσω από ένα πληκτρολόγιο και νιώθει ένας μικρός θεός. Για να κρύψει την πλήρη κενότητά του λασπολογεί εναντίων ανθρώπων και ομάδων που προσπαθούν να αλλάξουν κάτι. Θα έπρεπε όσοι έχουν βρεθεί σε συναντήσεις της ΤΕΤΡΑΚΤΥΟΣ να τον ξεφτιλίσουν. Πάντως μας έκανε καλή διαφήμιση για το επόμενο τεύχος

Εκτός των υποτιμητικών χαρακτηρισμών τους εναντίον μας, που παραδόξως δεν θεωρούν ότι τυγχάνουν αποζημιώσεως λόγω ηθικής βλάβης, είναι θρασύτατοι ψεύτες και προσπαθούν να εξαπατήσουν το δικαστήριό σας διότι στην αγωγή τους ισχυρίζονται ότι έχασαν αναγνώστες εξ αιτίας της αρθρογραφίας μας ενώ στην ιστοσελίδα τους λένε τα ακριβώς αντίθετα, ότι δηλαδή κάναμε καλή διαφήμιση στο περιοδικό τους.

 

Για όλες αυτές τις αιτίες ζητάμε από το δικαστήριό σας να απορρίψει την αγωγή. Ζητάμε την παύση της ρατσιστικής και φασιστικής διώξεως. Ζητάμε να κηρυχθεί η αγωγή ως απαράδεκτη και Ελληνικώ νόμω αβάσιμος εξ αιτίας του ποιού της «Τετρακτύς» και διότι αποσιωπάται το ιδεολογικό πλαίσιο μέσα στο οποίο υπήρξε ανταλλαγή ιδεολογικών πυρών, κάτι που εκθέσαμε και στον υπουργό Δικαιοσύνης κύριο Παπαληγούρα.

Αν δεν παύσει την δίωξη ο υπουργός δικαιοσύνης τότε ζητάμε από το δικαστήριό σας:

1. Να καταδικασθεί η φασιστική, χριστιανική, εγκληματική οργάνωση «Τετρακτύς» σε αποζημίωση 200.000 ευρώ για ηθικές βλάβες προς την Ελληνική κοινωνία, τα οποία να δοθούν για ανέγερση Ελληνικού Ναού προς τιμήν του Ολυμπίου Διός.

2. Να δημοσιεύσουν στην ιστοσελίδα και το περιοδικό τους την καταδικαστική απόφαση του δικαστηρίου σας, και να κηρυχθεί η απόφαση προσωρινώς εκτελεστή.

3. Να καταδικαστούν να πληρώσουν τις δικαστικές σας δαπάνες διότι απασχόλησαν με θρασύδειλο τρόπο το δικαστήριό σας.

4. Να τεθούν εκτός νόμου για να υπάρχει ισότητα με την Ελληνική Θρησκεία και τους Έλληνες στο θρήσκευμα.

5. Να δηλώσουν δημοσίως και γραπτώς ότι είναι χριστιανοί φασίστες και ανθέλληνες προβοκάτορες της αρχιεπισκοπής και τότε θα σταματήσουμε να αναφερόμαστε στο όνομά τους. Να δηλώσουν ότι δεν έχουν καμμία απολύτως σχέση με την Ελληνική Θρησκεία, ότι δεν αποδέχονται τους Ιερούς Νόμους των Αθανάτων Θεών, ότι αποκηρύττουν τους Ηθικούς Κώδικες της Ελληνικής Θρησκείας, ότι απορρίπτουν τους Ιερούς Όρκους προς τους Πατρώους Θεούς, ότι απορρίπτουν την οποιαδήποτε σύνδεση με την Ελληνική Θρησκεία και τους Έλληνες στο θρήσκευμα. Δηλαδή απλά ζητάμε να διαφημίσουν την αληθινή των ταυτότητα.

Ή να δηλώσουν δημοσίως και γραπτώς ότι ζητούν συγγνώμη για τις προηγούμενες ανθελληνικές δηλώσεις και πράξεις των, ότι θα πολεμήσουν το χριστιανικό ορθόδοξο νεοβυζαντινό κατεστημένο, ότι δεν έχουν καμμία σχέση με τρομοκρατικές ενέργειες, αντιαμερικανισμό, αντισημιτισμό και ρατσισμό και ότι αποδέχονται πλήρως όλες τις Αρχές και τα Δόγματα της Ελληνικής Θρησκείας και τότε εμείς πολύ ευχαρίστως θα ανακαλέσουμε τους χαρακτηρισμούς μας.

Αν αρνηθούν τότε αναλαμβάνουν τις ευθύνες των, και δεν ανακαλούμε τίποτε. Δηλαδή μία πιθανή ανάκληση εκ μέρους μας θα είναι υπό όρους, όχι άνευ όρων.

Αλλιώς θα είναι σαν να δημιουργεί το χριστιανικό κράτος μία μονομερή προστασία από κάθε κριτική της «Τετρακτύς», έτσι ώστε αυτή να είναι ελεύθερη να συκοφαντεί και να απειλεί τους πάντες.

 

Σας επισημαίνουμε επίσης ότι:

Αυτή η δίκη, υποκινουμένη από χριστιανούς φασίστες και ρατσιστές, θα δικάσει Ιερέα της Ελληνικής Θρησκείας. Κάτι τέτοιο είναι παράνομο.

Δεν έχουμε να πληρώσουμε τίποτε ούτε οφείλουμε παράβολα και άλλα έξοδα για να πλουτίζει το νεοβυζαντινό κατεστημένο. Αν η απόφαση είναι καταδικαστική για εμάς που αποτελούμε διωκόμενη και εκτός χριστιανικού νόμου μειονότητα, τότε θα την χαρακτηρίσουμε παράνομη, καταχρηστική και μισελληνική διότι θα αντίκειται στους Θεϊκούς Ιερούς Ελληνικούς Νόμους και στα χρηστά ήθη. Άρα οι Έλληνες οφείλουν να μην υπακούσουν.

Από σεβασμό στο πρόσωπό σας θα παρευρεθούμε στην διαδικασία. Αλλά όχι ως εναγόμενοι. Από σεβασμό στους Πατρώους Θεούς και τους Προγόνους δεν είναι δυνατόν να αναμένουμε σωστή απονομή δικαίου από δικαστήρια που έχουν την φωτογραφία του χριστιανικού ψευδοθεού, διότι τότε θα αρνούμασταν τους μόνους Αληθινούς Θεούς, τους Πατρώους Θεούς.

Σε περίπτωση καταδίκης δεν έχουμε να πληρώσουμε τίποτε διότι απλούστατα δεν χρωστάμε τίποτε. Αντίθετα πρέπει να μας αποζημιώσουν οι νεοβυζαντινοί κρατούντες οι οποίοι δηλώνουν με απύθμενο θράσος ότι είναι υπερήφανοι ως απόγονοι βυζαντινών υπανθρώπων που κατέσφαξαν και ισοπέδωσαν τον Ελληνισμό.

Δεν είναι δυνατόν να παραμείνουμε σιωπηροί μπροστά στους συκοφάντες και υβριστές που λένε ότι ο χριστιανισμός έσωσε τον Ελληνισμό. Θα τους καταγγέλλουμε και δεν πρόκειται να μας σταματήσει τίποτε.

Αν έχετε κύριοι/κυρίες δικαστές Ελληνικά αισθήματα θα απορρίψετε την διαδικασία ως νόμω αβάσιμος. Διότι σύμφωνα με τους Ιερούς Ελληνικούς Νόμους οι Έλληνες πρέπει να σέβωνται την Ιστορία και τους Προγόνους των. Δεν επιτρέπεται να προσκυνούν τους βυζαντινούς σφαγείς των ούτε να αποδίδουν τιμές στους φονιάδες του Ελληνισμού.

Αν πάλι μας καταδικάσετε βάσει χριστιανικών νόμων εμείς δεν θα αναγνωρίσουμε καμμία νομιμότητα διότι αυτοί που σήμερα δηλώνουν νεοβυζαντινοί εθνικιστές τύπου «Τετρακτύς» και ζητούν «αποζημιώσεις» για δυσφήμηση, επί βυζαντίου έκαιγαν ζωντανούς τους Έλληνες Προγόνους μας. Αντί να πληρώνουν αποζημιώσεις ζητούν αποζημιώσεις! Σε τέτοια παράνομη και άδικη απόφαση δεν επιτρέπεται να υπακούσουν νομοταγείς πολίτες.

Δεν διαπράξαμε κανένα έγκλημα σύμφωνα με τους Ελληνικούς Νόμους. Η όποια παράβαση σύμφωνα με τους Μεταξικούς αναγκαστικούς νόμους και τον Θεοδοσιανό κώδικα δεν αποτελεί ισχύον δίκαιο για Έλληνες αλλά για νεοβυζαντινούς ανθέλληνες.

Κανονικά πρέπει να συμβάλλετε στην προσπάθεια διώξεως και τιμωρίας αυτών των ανθελλήνων χριστιανών φασιστών. Θα πρέπει να βοηθήσετε την Ελληνική Θρησκεία να νομιμοποιηθεί στα μάτια των Ελλήνων και τώρα έχετε την μεγάλη ευκαιρία.

Μπορείτε κύριοι/κυρίες δικαστές να κάνετε το χρέος σας προς τους Έλληνες Προγόνους σας, αφού κυλά Ελληνικό αίμα στις φλέβες σας. Θα πρέπει να ασκήσετε αυτεπάγγελτη δίωξη σε αυτή την ανθελληνική, χριστιανική, εγκληματική οργάνωση ως προσβάλλουσα τα χρηστά ήθη και την παράδοση των Αρχαίων Ελλήνων.

Αν είστε Έλληνες Δικαστές θα υπακούσετε την φωνή του Παντοκράτορος Διός και της Παλλάδος Αθηνάς και όχι την φωνή των νεοβυζαντινών διωκτών του Ελληνισμού τύπου Χριστόδουλου Παρασκευαΐδη.

Το ακατάσχετο υβρεολόγιο, οι συκοφαντίες και οι προβοκατόρικες ενέργειες των ανθελληνικών, χριστιανικών, φασιστικών, νεοβυζαντινών οργανώσεων τύπου «Τετρακτύς» κατά του Ελληνισμού και της Ελληνικής Θρησκείας δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό. Αν εσείς δεν μπορείτε να προστατεύσετε την Θρησκεία των Ελλήνων θα την προστατεύσουμε εμείς.

Αν μας καταδικάσετε τότε είναι σαν να εξοπλίζετε και να επιβραβεύετε τους βυζαντινούς κατακτητές που διέπραξαν γενοκτονία κατά των Ελλήνων Προγόνων σας. Θα είναι σαν να επιβραβεύετε όσους διαπράττουν εθνοκτονία κατά του Ελληνικού Έθνους, όσους λεηλατούν περιουσίες Ελλήνων.

Θα είναι σαν να επιβραβεύετε χριστιανικά τάγματα εφόδου που θα στρατολογούνται από παραχριστιανικές και παρεκκλησιαστικές οργανώσεις για να κάνουν πογκρόμ κατά Ελλήνων και να τους εξοντώνουν.

Θα είναι σαν να επιβραβεύετε όσους έκαιγαν στην πυρά τους Έλληνες για να απαρνηθούν τον Ελληνισμό και τους Προγόνους των.

Θα είναι σαν να επιβραβεύετε όσους έψησαν ζωντανούς εβραίους, όσους συνεργάζονται με την διεθνή τρομοκρατία, όσους έχουν καταρτίσει σχέδιο σφαγής μειονοτήτων σε συνεργασία με νεο-ναζιστικές ομάδες.

Θα είναι σαν να επιβραβεύετε την χριστιανική ιερά εξέταση και έτσι να προσβάλλετε την Ιερά Μνήμη των εκατομμυρίων θυμάτων της.

Κύριοι/κυρίες δικαστές μην εφαρμόσετε για μία ακόμη φορά τις διώξεις κατά Ελλήνων όπως έκαναν οι βυζαντινοί που έκαιγαν τους Προγόνους μας στην πυρά. Αν το κάνετε είναι σαν να τους ξαναστέλνετε στην χριστιανική πυρά.

Η Ελληνική Θρησκεία δραστηριοποιείται στην διεθνή πολιτική σκηνή για την αναγνώριση του Ιερού μας Αγώνος. Ενεργούμε για την σωτηρία της Πατρίδος, για την αναγνώριση της γενοκτονίας των Ελλήνων από τους βυζαντινούς κατακτητές. Για αυτό αντιδρούν οι ανθέλληνες χριστιανοί φασίστες τύπου «Τετρακτύς». Προσπαθούν να εμποδίσουν την αναγνώριση της γενοκτονίας του Ελληνικού Έθνους από το βυζάντιο και τον χριστιανισμό, ώστε να μην υπάρξουν διεθνείς καταδικαστικές αποφάσεις και μέτρα εναντίον των νεοβυζαντινών τυράννων που καταπιέζουν τον Ελληνικό λαό.

Ξέρουν ότι κάποια ημέρα θα λογοδοτήσουν στο διεθνές ποινικό δικαστήριο για την γενοκτονία κατά των Ελλήνων η οποία συνεχίζεται με αμείωτη ένταση μέχρι σήμερα.

Οι απειλές και οι δίκες γίνονται διότι αυτοί οι χριστιανοί φασίστες θέλουν να εκβιάσουν το Ελληνικό Έθνος να υπογράψει την νομιμοποίηση της εισβολής και κατοχής των νεοβυζαντινών κατακτητών.

Η αδικία εις βάρος μας θα προκαλέσει την συνδρομή διεθνών συμμαχιών κατά των χριστιανικών διώξεων. Δεν είναι δυνατόν να επιτρέψουμε να καταδιώκωνται μειονότητες με διακριτή θρησκευτική, πολιτιστική, εθνική και φυλετική ταυτότητα υπό προσχήματα τύπου «αποζημίωση λόγω ηθικής βλάβης» από αυτούς που έχουν αρπάξει την περιουσία και την γη των Ελλήνων και από πάνω τους αποκαλούν «ειδωλολάτρες». Αυτό το γελοίο χριστιανικό θέατρο σκιών όπου ο ανθελληνικός χριστιανισμός παριστάνει το αθώο θύμα πρέπει να σταματήσει.

Αφού δεν μας παρέχεται καμμία νομική προστασία ως εθνικοθρησκευτική μειονότητα, τότε δηλώνουμε ότι υπαγόμαστε στον ΟΗΕ και σε ξένες εγγυήτριες δυνάμεις και εκεί θα απευθυνθούμε σε περίπτωση διώξεων.

Δηλώνουμε ότι τελούμε υπό την προστασία των Ηνωμένων Εθνών και την διεθνή νομοθεσία περί ιθαγενών μειονοτήτων, και η οποιαδήποτε δίωξη εναντίον μας συνιστά γενοκτονία και εθνοκτονία, καθώς απαγορεύεται να χρησιμοποιούνται  νομικά και διοικητικά μέτρα για να μας εξολοθρεύσουν.

Η οποιαδήποτε απόφαση υπέρ της «Τετρακτύς» δήθεν για ηθική βλάβη θα επιβραβεύσει την συκοφαντική εκστρατεία κατά της Ελληνικής Θρησκείας και τις ηθικές βλάβες που προκαλούν αυτοί οι χριστιανοί φασίστες στο σώμα του Ελληνισμού. Θα είναι η επιβράβευση της ληστείας, της συκοφαντίας, των ύβρεων κατά του Ελληνισμού.

Όμως αυτό θα προκαλέσει αντίδραση και μεγαλύτερη οξύτητα μεταξύ Ελληνισμού και χριστιανισμού. Δεν είναι δυνατόν να καλούμαστε να πληρώσουμε χριστιανούς προβοκάτορες για να υβρίζουν την Ελληνική Θρησκεία, για να λοιδορούν τους Θεούς, για να μας εκβιάζουν, για να μας εκτοπίζουν, για να μας απειλούν, επειδή έχουν την προστασία της χριστιανικής ορθοδόξου «δικαιοσύνης».

Αν το δικαστήριο μας καταδικάσει, τότε σε συνεργασία με άλλες εθνικές και θρησκευτικές μειονότητες θα ενάγουμε το χριστιανικό ορθόδοξο κράτος με βάση την Διεθνή Νομοθεσία για αρπαγή περιουσιών, γενοκτονία και διώξεις κατά μειονοτήτων και θα αποζημιωθούμε πολλαπλασίως.

Θα καταγγείλουμε την χριστιανική ορθόδοξη κυβέρνηση στα ξένα μέσα μαζικής ενημερώσεως και στις ξένες κυβερνήσεις, ότι μας επιβάλλει την χρηματοδότηση μίας αντιαμερικανικής και αντισημιτικής χριστιανικής φασιστικής οργανώσεως.

Αν δεν ασκήσει δίωξη η χριστιανική ορθόδοξη δικαιοσύνη σε αυτούς τους χριστιανούς προβοκάτορες θα φέρει ακεραία την ευθύνη για την διεθνή επιπλοκή του ζητήματος. 

 

ΥΓ.  Επισυνάπτουμε την επιστολή που στείλαμε προς τον υπουργό Δικαιοσύνης. Θα παρευρεθούμε στην δίκη χωρίς δικηγόρο καθώς θα υπερασπιστούμε μόνοι μας την Ελληνική Θρησκεία και τον Ελληνισμό από τις συκοφαντίες των βεβήλων χριστιανών φασιστών, υπό το άγρυπνο βλέμμα των Αθανάτων Θεών.

Μετά τιμής

Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα

Email: info@hellenicreligion.gr

Τ.Θ. 1042, Τ.Κ. 10100

 


 
     
 

© Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα