:: ::

 
 
 

 

Ποιοί είμαστε; Είμαστε οι φύλακες της Ιεράς Ελληνικής Παραδόσεως. Τα ευσεβή τέκνα των Πατρώων Θεών. Είμαστε οι ιεροκήρυκες της Ελληνικής Θρησκείας.

Τί αντιπροσωπεύει η Ελληνική Θρησκεία στο πολιτικό και κοινωνικό επίπεδο; την συλλογική βούληση του Έθνους για επιβίωση. Είναι η ομολογία Πίστεως του Ελληνικού Έθνους στις δικές του πνευματικές και πολιτιστικές δυνάμεις. Η Ελληνική Θρησκεία θεωρεί τα Ελληνικά εδάφη ως Αγίους Τόπους. Η Ελληνική Θρησκεία μνημονεύει, σέβεται και τιμά τους Έλληνες Θεανθρώπους. Διατηρεί τις Ελληνικές Παραδόσεις, τα Ελληνικά Ήθη και Έθιμα. Η Ελληνική Θρησκεία είναι ο προστάτης και τροφός του Ελληνικού Έθνους. Είναι η πηγή του Ελληνικού Πολιτισμού. Είναι η κορωνίδα του Ελληνικού Πνεύματος. Είναι η Θρησκεία των Ελλήνων.

Ποιές οι διαφορές μας από τον χριστιανισμό; Είμαστε θρησκεία, είναι μιά απάτη. Πιστεύουμε σε Θεούς που συνυπάρχουν με την Φύση, πιστεύει σε ένα εξωκοσμικό θεό που μισεί την Φύση. Προστατεύουμε τον Ελληνισμό, καταστρέφει τον Ελληνισμό. Σφυρηλατούμε την Εθνική συνείδηση των Ελλήνων, εξιουδαΐζει τους Έλληνες. Φέρνουμε την αγάπη, την ειρήνη και την σοφία, έφερε το μίσος, τις σφαγές και το σκότος.

Τί θέλουμε; Να απελευθερωθεί η Ελλάδα από την δικτατορία της αιρέσεως των ναζωραίων. Ονομασία των Ελλήνων με αρχαία Ελληνικά ονόματα. Διδασκαλία στα σχολεία της Ελληνικής Θρησκείας. Σεβασμό προς την Φύση. Αναστήλωση και επαναλειτουργία όλων των Ιερών Ελληνικών Ναών. Επέκταση των ιδεολογικών και πολιτιστικών μας συνόρων. Παγκόσμια κυριαρχία του Ελληνικού Πνεύματος. 

Τί έχουμε καταφέρει μέχρι τώρα; Έχουμε ενημερώσει μέσω περιοδικών, βιβλίων, ανακοινώσεων, ομιλιών και ιεροπραξιών, ένα σημαντικό κομμάτι του Ελληνικού λαού για την Ελληνική Θρησκεία. Καθημερινώς δίνουμε σκληρές μάχες για να μάθουν τα Ελληνόπουλα την Παράδοσή τους και να αποκτήσουν Ελληνική Παιδεία.

Τί θέλουμε να αλλάξει στην Ελλάδα;  Επίσημη θρησκεία του κράτους η Ελληνική. Θέλουμε την δημοσία λατρεία της Πατρογονικής μας Θρησκείας. Εμβολιασμό της οικουμένης με την Ελληνική Κοσμοαντίληψη. Τιμή και Μνήμη στους Πατρώους Θεούς και Προγόνους. 

Τί πρέπει να κάνουμε; Ο Ιερός Αγώνας δεν σταματά ποτέ. Έχουμε κατακλυσθεί από ξένα στοιχεία και ανθελληνικές δοξασίες που καταστρέφουν την Γλώσσα, την Θρησκεία, τον Πολιτισμό, την Ελληνική Φυλή, το Ελληνικό Έθνος. Τα Ελληνικά πολιτιστικά στοιχεία διαφοροποιήσεως εξοστρακίζονται. Αλλά οι Θεοί δεν μας εγκατέλειψαν. Θα ηγηθούν της μάχης και θα επιβάλλουν δικαιοσύνη, για να λάμψει η Αλήθεια. Θα τσακίσουμε αμείλικτα τους νεοβυζαντινούς εχθρούς του Έθνους και του Ελληνισμού. Θα εξοστρακίσουμε την «ορθόδοξη» αίρεση των ναζωραίων που μολύνει το Έθνος των Ελλήνων.

Πώς να το επιτύχουμε; Με οργάνωση, διαφώτιση, πειθαρχία και σιδερένια πυγμή. Αν οι Έλληνες που ενδιαφέρονται για τον Ελληνισμό δεν βρούν σε μας οργάνωση και ετοιμότητα να αντιμετωπίσουμε μία βίαιη επίθεση της αιρέσεως των ναζωραίων, θα σκορπίσουν αμέσως και θα μας εγκαταλείψουν πηγαίνοντας πίσω πάλι στον ελληνο-ιουδαϊσμό. Η Ελληνική Εκκλησία(των Ελλήνων στο θρήσκευμα) είναι, πρέπει να είναι, ένας άριστα ωργανωμένος στρατός σε μόνιμη κατάσταση πολέμου, με επαγγελματίες αξιωματικούς (=μόνιμους ιερείς), με ιερούς κανόνες(=δόγματα), με σιδερένια πειθαρχία και σκληρή εκπαίδευση. Η Ελληνική Εκκλησία είναι ο θεματοφύλακας της Ιεράς Παραδόσεως και Θρησκείας του Έθνους. Είναι το στρατευμένο και ετοιμοπόλεμο κομμάτι της Ελληνικής κοινωνίας, που με την καθοδήγηση των Θεών, θα εξολοθρεύσει τους νεοβυζαντινούς εχθρούς του Έθνους και του Ελληνισμού.

Γιατί όλα αυτά; Οι ναζωραίοι πρέπει να νοιώσουν τον ίδιο πόνο που νοιώθουμε και εμείς. Μόνον έτσι θα μας συμπαρασταθούν, μόνον έτσι θα μας καταλάβουν, μόνον έτσι θα σταματήσουν να διαπράττουν αποτρόπαια εγκλήματα κατά του Ελληνικού Έθνους.

Προειδοποίηση: Οι θέσεις και απόψεις των αρθρογράφων στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Θρησκείας, δεν ταυτίζονται απαραίτητα με τις θέσεις της Εκκλησίας των Ελλήνων στο θρήσκευμα, ή με τις θέσεις της ιδιοκτησίας της ιστοσελίδος. Έκαστος αρθρογράφος φέρει ακεραία την ευθύνη των γραφομένων του.

     
 


 
     
 

© Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα