:: ::

 
 
 

 

Τρομοκρατικές ενέργειες «Αρχαιοθρήσκων». Φανατικοί «Δωδεκαθεϊστές» σπέρνουν τον τρόμο στον άμαχο πληθυσμό

 

Επιτέλους να δούμε και λίγη δράση. Λίγη επανάσταση. Κάτι βρε αδελφέ που να ταρακουνήσει τις μουδιασμένες συνειδήσεις. Όλοι περιμέναμε να βρεθεί κάποιος πεφωτισμένος(διάβαζε Ιλλουμινάτι) να μας οδηγήσει στο Δρόμο των Πατρώων Θεών. Και βρέθηκε. Αλλά αντί για τους Θεούς θα μας οδηγήσει σε ...ορθόδοξο χριστιανικό ναό της παναγίας της μεγαλόχαρης!   

Οι πολυδιαφημισμένοι Έλληναις έρχονται. Έρχονται να ανατρέψουν την καθεστηκυία τάξη. Είναι φανατικοί Δωδεκαθεϊστές. Τάζουν λαγούς με πετραχήλια-ότι δήθεν αυτοί και μόνον αυτοί εκπροσωπούν την Ελληνική Θρησκεία!!! Τρομοκρατούν τον άμαχο πληθυσμό-ότι αν δεν εγγραφεί στο σωματείο τους, δεν θα μπορεί να λατρεύει τους Θεούς, ούτε να κάνει Ιεροπραξίες! Και ύστερα από τέτοιες τυμπανοκρουσίες, δηλώνουν άριστοι συνεργάτες της ...χριστιανικής ορθοδόξου εκκλησίας!!!

«Σου αρέσει, δεν σου αρέσει, θα εγγραφείς στο ΕΛΛΗΝΑΙΣ, αν θέλεις να κάνεις Ελληνικές Ιεροπραξίες» δήλωσε με χριστιανική αλαζονεία η πρόεδρος του σωματείου Ντορέτα Πέππα στο περιοδικό Ανεξήγητο. Είναι φυσική μία τέτοια χριστιανική αλαζονεία αφού δήλωσε ότι θα συνεργαστεί με την χριστιανική ορθόδοξη εκκλησία εναντίον των μασώνων και των εβραίων.

Ό,τι ξεκίνησε ως κακόγουστο αστείο, κατέληξε σε ιλαροτραγωδία. Οι Έλληναις, μετά βαΐων και κλάδων, θα φέρουν τα πάνω-κάτω. Θα γλύψουν εκεί που έφτυναν οι χριστιανοί.

Στην ιστοσελίδα www.press-bank.gr, η οποία φαίνεται ότι αποτελεί την εκπρόσωπο Τύπου της κυρίας Πέππα, διαβάζουμε την εξής εκρηκτική είδηση, με τίτλο «Αρχαιόθρησκοι θα συμπλεύσουν με Ορθοδόξους»:

«Μεταδίδουμε αποκλειστικά μια ακόμη πρωτοφανούς εκρηκτικής δύναμης βόμβα: Οι Αρχαιόθρησκοι, δια του ΕΛΛΗΝ.Α.Ι.Σ θα «συλλειτουργήσουν» περίπου με τους Ορθόδοξους Χριστιανούς σε ορθόδοξο ναό! Απίστευτο αλλά αληθινό! Θα γίνει! Μην ταράσσεστε. Προσέξτε τι λένε οι πληροφορίες μας, που είναι σαφείς μεν, αλλά μη επισημοποιηθείσες ακόμη. Η όλη εκπληκτική ιδέα αυτή τη στιγμή βρίσκεται εν εξελίξει. Θα σκάσει επίσημα 2-3 μέρες μετά τη γιορτή του Δεκαπενταύγουστου».

Τί να μην ταραχτούμε; εδώ μας κόψατε το αίμα! Ούτε οι τρομοκράτες της Αλ Κάϊντα δεν σπέρνουν έτσι τον τρόμο. Θα σκάσει τέτοια εκρηκτική βόμβα και να μην ταρασσώμεθα; Αστειεύεστε;

Εδώ οι νεώτερες πληροφορίες λένε ότι η αστυνομία ψάχνει πανικόβλητη σε όλα τα αεροδρόμια τις αποσκευές των επιβατών για ίχνη εκρηκτικών βλακειών από Έλληναις «τρομοκράτες». Πυροτεχνουργοί της αστυνομίας προσπαθούν να αποπυροδοτήσουν τις βόμβες διότι οι Έλληναις απείλησαν ότι θα αυτο-ανατιναχτούν και θα προκαλέσουν πολλά θύματα μεταξύ του αμάχου πληθυσμού.

Από ό,τι φαίνεται η εν λόγω χριστιανική οργάνωση δεν κατέχει απλώς βόμβες βλακείας, αλλά τις εκτοξεύει ομαδικώς όπως τους πυραύλους Κατιούσα.

Και η www.press-bank.gr συνεχίζει τις «βομβιστικές» επιθέσεις:

«Σχετικώς κατά τις πληροφορίες μας Έλλην Ορθόδοξος κληρικός-φωτεινό μυαλό-πρότεινε στο ΕΛΛΗΝ.Α.Ι.Σ, αν το ήθελε να κάνει κάποια τελετή στον Ναό του οποίου προΐσταται, προς επίκληση των Αρχαίων Θεών υπέρ της ειρήνης στη Μέση Ανατολή και γενικότερα του κόσμου.

Ο ναός όπου προΐσταται ο εν λόγω κληρικός, είναι από τα σημαντικότερα μνημεία της Χριστιανοσύνης σε όλα τα Βαλκάνια με ηλικία που ξεκινάει από τον 6ον μ.Χ. (ίσως και πιο μπροστά, το 300 μ.Χ. σύμφωνα με κάποιες αφηγήσεις) αιώνα και είναι αφιερωμένος στην Παναγία. Το σημαντικόν όμως είναι ότι αυτός ο ιστορικός ναός κτίσθηκε πάνω στα ερείπια ναού αφιερωμένου στη Θεά Δήμητρα. Τα απομεινάρια του αρχαίου αυτού ναού είναι εμφανέστατα, σε όλα τα σημεία του ορθοδόξου πλέον ναού σήμερα. (τον έχουμε επισκεφθεί και φωτογραφίσει κι εμείς οι της press-bank.gr σε ανύποπτο χρόνο!)».

Αυτό και αν ήταν πύραυλος Κατιούσα που σπέρνει τον τρόμο στους αμάχους! Θα συλλειτουργήσουν λοιπόν οι Έλληναις με τους χριστιανούς πάνω σε γκρεμισμένο Ναό της Θεάς Δήμητρος, τον οποίο οι χριστιανοί έχουν μετατρέψει σε χριστιανικό ναό!!!!!!!

Μα αυτοί δεν είναι απλώς Έλληναις, είναι φανατικοί Δωδεκαθεϊστές!!! Ούτε οι Ταλιμπάν δεν προέβησαν σε τέτοιες ακρότητες. Πάλι καλά που οι Έλληναις δεν θα συναφοδεύσουν με τους χριστιανούς πάνω στους γκρεμισμένους Ναούς των Πατρώων Θεών...

Συγγνώμη, αλλά θέλουμε να κάνουμε μία ερώτηση προς τους φανατικούς Έλληναις:

Γιατί δεν συλλειτουργείτε με τους χριστιανούς πάνω σε ένα γκρεμισμένο χριστιανικό ναό που θα τον έχετε μετατρέψει σε Ελληνικό Ναό; Έτσι για αλλαγή βρε αδελφέ! Πού ξέρετε; μπορεί και να αρέσει στους χριστιανούς! Ή ακόμη καλύτερα, γιατί δεν ζητάτε να συλλειτουργήσουν οι χριστιανοί με τους μουσουλμάνους πάνω σε ένα γκρεμισμένο χριστιανικό ναό, ο οποίος έχει μετατραπεί σε τζαμί;

Και συνεχίζει η ανακοίνωση του τρόμου:

«Η αρχαιόθρησκη τελετή υπέρ της ειρήνης θα γίνει σε κάποιο χώρο του σημερινού ορθόδοξου ναού. Δεν θα γίνει ασφαλώς  «συλλείτουργο» -ταυτόχρονα- αλλά είναι βέβαιον ότι ο τολμηρός αυτός κληρικός θα αναπέμψει κι αυτός τις δικές του ευχές προς τον Ύψιστον για την ειρήνη που έχει ανάγκη ο κόσμος κατά το τυπικόν της Ορθοδόξου Εκκλησίας. Και φυσικά θα είναι παρών ο κληρικός αυτός, -ως απλός θεατής, στην αρχαιόθρησκη τελετή, η οποία κατά πως δείχνουν τα πράματα θα γίνει 2-3 μέρες μετά τη γιορτή της Μεγαλόχαρης!»

Άντε και εις ανώτερα. Εμπρός Έλληναις! Μην φοβάστε τα σκυλιά που ουρλιάζουν, το καραβάνι πρέπει να προχωρήσει. Τώρα έχει σειρά η συλλειτουργία με τους ιμάμηδες πάνω σε κατεστραμμένο Ελληνικό Ναό, ο οποίος έχει μετατραπεί σε τζαμί. Μην ξεχάσετε να αναπέμψετε και εκεί ύμνους υπέρ της ειρήνης. Εσείς, όπου βλέπετε κατεστραμμένο Ελληνικό Ιερό, θα αναπέμπετε ύμνους υπέρ της ειρήνης, μαζί με τον καταστροφέα...

Μην ακούτε Έλληναις αυτούς που σας λοιδορούν. Δεν είστε ηλίθιοι. Απλώς μισείτε την Ελληνική Θρησκεία και τους Πατρώους Θεούς. Δεν τρέχει τίποτε. Παιδική χριστιανική αρρώστια είναι. Δεν θα περάσει, ό,τι και να κάνετε...

Διότι όπως σωστά γράφει η εκρηκτική ανακοίνωση της www.press-bank.gr:

«Αν γίνει-αν δεν μεσολαβήσουν οι γνωστοί-άγνωστοι άφρονες, όπου κι αν αυτοί κατοικοεδρεύουν-τότε θα βιώσουμε ένα από τα πιο σπάνια, μοναδικά φαινόμενα σύζευξης της Αρχαίας των Ελλήνων θρησκείας με την Ορθοδοξία!

Καιρός δεν είναι; Ό,τι έγινε χθες είναι περασμένο και ξεχασμένο. Δεν είναι δυνατόν θρησκείες και πίστες να αλληλοσφάζονται. Μπορούν να συνεργάζονται-άλλωστε οι στόχοι είναι κοινοί, διαφέρουν στο τρόπο έκφρασης».

Πολύ σωστά. Ο βιασμός βαπτίσθηκε σύζευξη. Περασμένα-ξεχασμένα. Τί χριστιανός τί Έλληνας. Το ίδιο πράγμα είναι. Γιατί να αλλησφαζώμεθα; Τί Τζεσουά τί Ζεύς, το ίδιο πράγμα είναι. Εδώ άνδρες αλλάζουν φύλο και γίνονται τραβεστί, στον Ελληνοχριστιανισμό θα κολλήσουμε τώρα;

Χιλιετίες σφαγών και ολοκαυτωμάτων που υπέστη και υφίσταται ο Ελληνισμός από τον χριστιανισμό, τα διαγράφουν οι Έλληναις εν μία νυκτί. Διότι τα παιδιά είναι ευσεβείς Έλληναις, και όχι σαν τους σιχαμερούς Έλληνες που θέλουν να απελευθερωθεί η Ελλάς από την χριστιανική πανούκλα. Ζήτω το ΕΛΛΗΝΑΙΣ και ο Ελληναιχριστιανικός πολιτισμός!

Ας διαβάσουμε την συνέχεια της εκρηκτικής ανακοινώσεως:

«Ο Έλλην κληρικός πέταξε το μπαλάκι του: «Σήμερα εδώ υμνολογείται, η Παναγιά, χθες στον ίδιο αυτό χώρο λατρεύονταν η Ελληνίς Θεά Δήμητρα, πού είναι το κακό, ώστε να μην μπορούν και οι Χριστιανοί και οι Αρχαιόθρησκοι να εκπέμπουν τους ύμνους τους προς αγαθούς Θεούς;», φαίνεται να είπε ο άξιος παπάς.

Κι εμείς έχουμε την ίδια απορία! Ασπαζόμαστε την δεξιά του τολμηρού αυτού ιερέα κι ευχόμαστε να ασπαστούμε και την κ. Πέππα (επίσης ανοιχτό μυαλό) του ΕΛΛΗΝΑΙΣ ευχόμενοι να μην αγκυλωθεί από τυχόν ενστάσεις μελών του Σωματείου της. Οι πίστες, οι θρησκείες, δεν εχθρεύονται μεταξύ τους…Τους δένει η αγάπη για το άνθρωπο!»

Ασπαστείτε Έλληναις την χείρα της κυρίας Πέππα και θα σας οδηγήσει στο φως του ...χριστιανισμού! Τώρα αν καθώς πηγαίνετε για Ιεροπραξία προς τιμήν του Θεού Απόλλωνος, βρεθείτε να ψάλλετε το Αλληλούϊα και το Ωσανά εν τοις υψίστοις, περασμένα-ξεχασμένα. Άλλωστε τί έχουμε να χωρίσουμε με τον χριστιανισμό; Όλοι άνθρωποι είμαστε.

Τώρα αν το ισλάμ, ο εβραϊσμός και ο χριστιανισμός, τρεις συγγενείς δοξασίες, σφάζονται μεταξύ τους εδώ και αιώνες για πλούτη, εξουσία, εδάφη και ψυχές, ενώ ο αρθρογράφος της press-bank.gr βλέπει παντού αγάπες και λουλούδια, αυτό είναι άλλο ζήτημα.

Τελικώς η αστυνομία απεκάλυψε τον στόχο των βομβιστικών επιθέσεων βλακείας των Ελληναις: Ήθελαν να ανατινάξουν το Κίνημα της Ελληνικής Θρησκείας. Οι επίδοξοι «βομβιστές» ήθελαν με τις ανακοινώσεις τους να τρομοκρατήσουν τον Ελληνικό Λαό για να εγγραφεί στο χριστιανικό σωματείο και να ψάλλουν όλοι μαζί χριστιανικούς ύμνους στην παναγία και τον χριστούλη. Δεν έφταναν στους Έλληναις οι χριστιανοί που ψάλλουν ύμνους στον χριστούλη. Ήθελαν και τους Έλληνες να συλλειτουργούν με τους χριστιανούς προς τιμήν του χριστούλη και της παναγίτσας. Αυτά απεκάλυψαν οι πυροτεχνουργοί της αστυνομίας.

Δυστυχώς όμως για να μπορεί κάποιος χριστιανός να εξαπατήσει Έλληνες παρουσιαζόμενος ως εκπρόσωπος της Ελληνικής Θρησκείας εκτός από πολλή μελέτη, απαιτείται και σοβαρότης. Και η σοβαρότης του Ελληναις, είναι μηδενική. Ξεφούσκωσε σε χρόνο μηδέν. Από μόνο του, χωρίς εξωτερική πίεση. Ακόμη και ο πιό αμόρφωτος, και ο πιό βλαξ Έλλην, δεν θα μπορούσε να πέσει σε τέτοια χονδροκομμένη και εξόφθαλμη παγίδα.

Η ιστοσελίδα της Ελληνικής Θρησκείας έχει γράψει πολλές φορές ότι πολλά «αρχαιόθρησκα» σωματεία εσκεμμένως δεν δημοσιεύουν το ιδεολογικό τους στίγμα, ούτε έχουν δόγματα. Γιατί; Να γιατί! Για να μπορούν μετά, αφού προσελκύσουν θύματα, να μιλάνε για συνεργασία με την ορθόδοξη χριστιανική εκκλησία, να μιλάνε για συλλειτουργίες με παπάδες πάνω σε γκρεμισμένους Ελληνικούς Ναούς, να καθυβρίζουν τις αυθεντικές οργανώσεις των Ελλήνων θρησκευτών, και φυσικά να κάνουν την πλάκα τους, χωρίς να φοβούνται συνέπειες.

Αν η κυρία Ντορέτα Πέππα, ΠΡΙΝ ξεκινήσει την διαφημιστική της εκστρατεία για το ΕΛΛΗΝΑΙΣ, και ΠΡΙΝ ανακοινώσει τα περί «αναγνωρίσεως της Ελληνικής Θρησκείας», και ΠΡΙΝ ζητήσει εγγραφή μελών είχε δηλώσει γραπτώς ότι «Εγώ, η κυρία Πέππα, θα συλλειτουργώ με παπάδες, θα συνεργάζωμαι με την χριστιανική ορθόδοξη εκκλησία εναντίον άλλων Ελληνόθρησκων οργανώσεων, θα απαγορεύω σε άλλες οργανώσεις Ελληνόθρησκων να λειτουργούν διότι μόνον εγώ έχω το μονοπώλιο της Ελληνικής Θρησκείας, δεν θα αναγνωρίζω άλλους Ελληνόθρησκους παρά μόνον όσους είναι μέλη του σωματείου μου, και θα διαγράψω κάθε Ελληνική αξίωση για αποζημίωση από τις χριστιανικές ορδές διότι όλα είναι περασμένα-ξεχασμένα», ΑΝ η κυρία Πέππα τα δήλωνε αυτά ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΩΣ και ΓΡΑΠΤΩΣ, τότε όχι μόνον ουδείς θα είχε ασχοληθεί με το ΕΛΛΗΝΑΙΣ, αλλά δεν θα είχε γραφτεί ούτε ένα μέλος στο σωματείο. Δεν θα είχε γραφτεί ούτε μία στήλη στον Τύπο. Δεν θα τολμούσαν καν να εμφανιστούν μπροστά σε Ελληνόθρησκο κοινό με τέτοιες θέσεις.  

Να γιατί ωρισμένοι «αρχαιόθρησκοι» δεν έχουν ιδεολογικό στίγμα και δόγματα. Για να κάνει η ηγεσία των σωματείων ό,τι θέλει χωρίς να δίνει λογαριασμό σε κανέναν.

Η κυρία Πέππα δεν αισχύνεται όταν προσβάλλει την νοημοσύνη των πολιτών λέγουσα επί λέξει στο Περιοδικό Ανεξήγητο, στο τεύχος 212, ότι:

«Κατ’ αρχήν πρέπει να ξεκαθαρίσω, όσο και αν ενοχλεί μερικούς, ότι για την Ελληνική Πολιτεία, η Ελληνική Θρησκεία αντιπροσωπεύεται μόνον από το σωματείο μας...Οποιοσδηποτε θρησκευτής θελήσει να κάνει μία νόμιμη και αναγνωρισμένη από το Ελληνικό κράτος τελετή, θα πρέπει να την κάνει υπό το ΕΛΛΗΝΑΙΣ, ακόμα και αν δεν είναι μέλος του...Κάτι που σημαίνει ότι όποιος θέλει να λειτουργεί κατά την αρχαία Ελληνική θρησκευτική παράδοση, εντός και εκτός της Ελλάδος, πρέπει να περνά από το ΕΛΛΗΝΑΙΣ, και αυτό πρέπει να συμβαίνει είτε του αρέσει είτε δεν του αρέσει».

Απαιτείται απύθμενο θράσος για να μπορεί κάποιος να ψεύδεται τόσο ασύστολα. Το γελοίον αυτής της υποθέσεως είναι ότι το δημοσιευμένο καταστατικό του ΕΛΛΗΝΑΙΣ, το οποίο ανεγνώρισε το χριστιανικό πρωτοδικείο, ΠΡΟΦΑΝΩΣ δεν λέει τίποτε απ’ όσα ισχυρίζεται η κυρία Πέππα. Εν τούτοις η κυρία Πέππα ισχυρίζεται ότι το καταστατικό και οι χριστιανοί δικαστές της έδωσαν τέτοια μονοπωλιακά δικαιώματα.

Κανένα καταστατικό και κανένα δικαστήριο δεν θα μπορούσε να δίνει τέτοια μονοπωλιακά δικαιώματα σε ένα θρησκευτικό σωματείο, διότι απλούστατα δεν τα έχει δώσει ποτέ σε καμμία θρησκευτική οργάνωση, είτε χριστιανών, είτε εβραίων, είτε βουδιστών, είτε μουσουλμάνων.

Και όμως η κυρία Πέππα βάζει στο στόμα χριστιανών δικαστών ότι δήθεν της έδωσαν το δικαίωμα της αποκλειστικής εκπροσωπήσεως των Ελληνοθρήσκων ενώπιον της Πολιτείας.

Άλλωστε, αν είχε γίνει κάτι τέτοιο, θα ήταν αντισυνταγματικό ακόμη και με τα μέτρα των χριστιανών. Στην Ελλάδα υπάρχουν πολλές χριστιανικές αιρέσεις αναγνωρισμένες από το κράτος. Ουδέποτε δικαστής τόλμησε να μετατρέψει σε νόμο τα ψεύδη που διαδίδει το ΕΛΛΗΝΑΙΣ. Προφανώς όποιος έχει έλλειμμα σε έργο και ιδεολογία, προσπαθεί να καλύψει τα κενά του με ψεύδη και εκφοβισμό των Ελλήνων πιστών.

Το πιό τραγικό απ’ όλα είναι ότι το ΕΛΛΗΝΑΙΣ δεν διαισθάνεται ότι οι πράξεις και οι δηλώσεις του, το εξευτελίζουν. Το γελοιοποιούν μπροστά στα μάτια της κοινής γνώμης. Το απογυμνώνουν μπροστά στους Έλληνες ως ένα σωματείο με καθαρώς χριστιανικό πυρήνα, με «ελληνοχριστιανική» ιδεολογία, και έναν μανδύα αρχαιοελληνικής θρησκείας για να παραπλανά τους αφελείς.

Τα ψεύδη περί αποκλειστικότητος στο θρησκεύεσθαι και νομιμότητος στις ιεροπραξίες είναι για να τρομοκρατούν τους αφελείς Έλληνες, και να τους δημιουργήσουν την εντύπωση ότι το ΕΛΛΗΝΑΙΣ είναι νόμιμη οργάνωση στολισμένη με εξουσία.

Από την άλλη μεριά ο κύριος Χριστόδουλος Παρασκευαΐδης δεν είναι τόσο αφελής ώστε να θεωρεί ότι ομάδες όπως το ΕΛΛΗΝΑΙΣ είναι οι πραγματικοί του αντίπαλοι, ή ότι αυτοί εκπροσωπούν την Ελληνική Θρησκεία. Ούτε ότι θα φέρει προσκόμματα στην Ελληνική Θρησκεία με την ενίσχυση τέτοιων εξόφθαλμων χριστιανικών οργανώσεων.

Οι Έλληνες από την πλευρά τους ξεκαρδίζονται στα γέλια με την κωμικοτραγική δράση του σωματείου ΕΛΛΗΝΑΙΣ, που δεν το έχει σε τίποτε να μετατρέψει τον Παρθενώνα σε χριστιανική εκκλησία για να συλλειτουργήσει με τους χριστιανούς. 

 

Τυσσιφόνη

2α Μεσούντος μηνός Μεταγειτνιώνος, έτους 2782 μετά πρώτην Ολυμπιάδα

 


 
     
 

© Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα