:: ::

 
 
 

          

                      Τί μπορεί να καταφέρει μία μόνο ιστοσελίδα

 

Δεν έχουν συμπληρωθεί κάν δύο εβδομάδες από τότε που η ιστοσελίδα της Ελληνικής Θρησκείας εξέφρασε την αγανάκτησή της για την ρατσιστική και μισελληνική επίθεση που δέχθηκαν ανήλικοι Έλληνες μαθητές στην Αμάρυνθο της Ευβοίας από μία μικρή συμμορία φασιστοειδών που κατέχουν εξουσία στα ΜΜΕ και στην πολιτική.

Επί μία εβδομάδα τα φασιστοειδή τρομοκρατούσαν τους Έλληνες μαθητές και την Ελληνική κοινωνία προκειμένου να υποστηρίξουν τις συκοφαντίες περί δήθεν βιασμού της κόρης μιάς βουλγάρας εθνικίστριας και ρατσίστριας. Χωρίς να συναντούν καμμία αντίσταση στον βρωμερό, ανθελληνικό και φασιστικό τους πόλεμο.

Η ρατσιστική επίθεση των χριστιανικών και ανθελληνικών ΜΜΕ μαζί με ναζωραίους πολιτικούς έφτασε στο κατακόρυφο. Ουδείς τόλμαγε να εκφράσει αντίθετη άποψη. Όλο το σάπιο χριστιανικό κατεστημένο προσυπέγραψε τις ρατσιστικές συκοφαντίες της βουλγάρας εθνικίστριας περί Ελλήνων «βιαστών» που δήθεν βίασαν την κόρη της.

Ουδείς κατήγγειλε τον ρατσισμό και τον μισελληνισμό που ξέρναγαν καθημερινώς βούλγαροι εθνικιστές σε συνεργασία με φασίστες μισέλληνες. «Ήταν όλα σιωπηλά γιατί τα `σκιαζε η φοβέρα και τα πλάκωνε η σκλαβιά», όπως λέει ο εθνικός μας ύμνος. Ώσπου η Ελληνική Θρησκεία σήκωσε το ανάστημά της και πήρε θέση ανοικτά κατά του ρατσιστικού, μισελληνικού και εθνικιστικού παραληρήματος των χριστιανικών ΜΜΕ. Τότε τα πράγματα άλλαξαν. Η θρασύδειλη συμμορία των φασιστοειδών άρχισε την υποχώρηση. 

Και ιδού τα καλά αποτελέσματα, από τον Ιερό Αγώνα μιάς μόνο ιστοσελίδος. Μόλις οι Έλληνες άκουσαν ότι υπάρχει αντίθετη άποψη αναθάρρησαν. Απέρριψαν τις συκοφαντίες και τις αρνητικές εντυπώσεις που ήθελε να δημιουργήσει το ανθελληνικό κατοχικό καθεστώς.

Και συγκεκριμένα:

Το ραδιοτηλεοπτικό συμβούλιο ΕΣΡ επέβαλε βαρύτατα πρόστιμα στην ρατσιστική δημοσιογραφική αλητεία για την απαράδεκτη κάλυψη του θέματος στην Αμάρυνθο Ευβοίας.

Η ΕΣΗΕΑ, δηλαδή το συνδικαλιστικό όργανο των δημοσιογράφων, σε ανακοίνωσή της για το θέμα της ρατσίστριας βουλγάρας κατεδίκασε τις τηλε-δίκες, τους τηλε-εισαγγελείς, και μίλησε για τηλε-βιασμό κατ’ εξακολούθηση της συνειδήσεως του Ελληνικού Λαού.

Δημοσκόπηση της εταιρείας VPRC για λογαριασμό του σταθμού Σκάϊ, λέει ότι το 85% των ερωτηθέντων εξέφρασε την πλήρη διαφωνία του για τον τρόπο που καλύφθηκε τηλεοπτικώς το γεγονός στην Αμάρυνθο Ευβοίας.

Στις εφημερίδες ο «βιασμός» της ρατσίστριας βουλγάρας άρχισε να γράφεται με εισαγωγικά, όπως ακριβώς το είχε παρουσιάσει η Ελληνική Θρησκεία.

Αρκετά έντυπα και ιστοσελίδες άρχισαν να υπενθυμίζουν τους χιλιάδες βιασμούς Ελληνίδων από αλλοδαπούς βιαστές και να καταγγέλλουν την υποκριτική σιωπή των ναζωραίων πολιτικών και των ανθελληνικών ΜΜΕ, διότι δεν υπήρξε ανάλογη αντίδραση και υπεράσπιση των Ελληνίδων στο δράμα που έζησαν.

Πολλά ΜΜΕ τώρα άρχισαν να χρησιμοποιούν την φράση «οι φερόμενοι ως δράστες του βιασμού» για τους Έλληνες μαθητές που κατηγορούνται αδίκως, ενώ αρχικώς έλεγαν «οι δράστες του βιασμού», λες και είχε γίνει η δίκη και είχε εκδοθεί ήδη καταδικαστική απόφαση.

Τα ΜΜΕ άρχισαν να λαμβάνουν σωρεία αντιρατσιστικών διαμαρτυριών και πλήθος επιστολών από εξωργισμένους πολίτες, οι οποίοι εξέφραζαν την αγανάκτησή τους για τον μισελληνισμό και τον ρατσισμό που διακατέχει τους ναζωραίους πολιτικούς.

Ξένες κυβερνήσεις και ξένα ΜΜΕ εξέφρασαν την λύπη και την αγανάκτησή τους για την συμπεριφορά της βουλγάρας ρατσίστριας, η οποία επιτέθηκε με ανάρμοστο τρόπο σε ένα ολόκληρο Έθνος, και δήλωσαν μηδενική ανοχή στον ρατσισμό και τον μισελληνισμό.

Και όλα αυτά επήλθαν εξ αιτίας μιάς ιστοσελίδος που τόλμησε, όπως πάντα, να συγκρουσθεί με τον ρατσισμό, τον μισελληνισμό και τον φασισμό.

Αλλά δεν υπάρχουν δάφνες για να επαναπαυθούμε. Ο Ιερός Αγών υπέρ του Ελληνισμού και κατά του μισελληνισμού είναι σκληρός, καθημερινός και αιματηρός. Δεν θα αφήνουμε ούτε μία λέξη των μισελλήνων, ούτε μία συκοφαντία των ρατσιστών χωρίς άμεση απάντηση και σκληρή καταδίκη. Οι ρατσιστές, οι μισέλληνες και οι φασίστες, θα σωπάσουν μόνον όταν αρχίσουν να πληρώνουν βαρύτατο τίμημα για τα μισελληνικά τους εγκλήματα.

Αν αφήνουμε ατιμώρητα ρατσιστικά και μισελληνικά εγκλήματα, όπως αυτό που υπέστησαν οι ανήλικοι Έλληνες μαθητές στην Αμάρυνθο Ευβοίας, τότε όλοι μας μπορεί, ανά πάσα στιγμή, να γίνουμε θύματα τέτοιων ρατσιστικών επιθέσεων. Η σιωπή μας ισοδυναμεί με ενοχή. 

Για να επικρατήσει το Κακό, αρκεί οι καλοί άνθρωποι να σιωπήσουν. Όταν οι Έλληνες δέχονται τέτοιες ρατσιστικές και φασιστικές επιθέσεις, όταν τους πάντες τους σκιάζει η φοβέρα και τους πλακώνει η σκλαβιά, η Ελληνική Θρησκεία θα σηκώνει τον βαρύ πέλεκυ της Δικαιοσύνης και θα καταφέρνει θανατηφόρα πλήγματα στον ρατσισμό και στον μισελληνισμό.

 

Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα

2α Μεσούντος μηνός Μαιμακτηριώνος, έτους 2782 μετά πρώτην Ολυμπιάδα

 


 
     
 

© Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα