:: ::

 
 
 

      

                     Απαίσια φαινόμενα ρατσισμού και Ελληνοφοβίας

 

 

Για μία ακόμη φορά σήκωσε το απαίσιο κεφάλι του το τέρας του μισελληνισμού, της ελληνοφοβίας και του ρατσισμού. Η αρρώστια του μισελληνισμού βρίσκεται σε νέα έξαρση μετά την συκοφαντική εκστρατεία των χριστιανικών ΜΜΕ σχετικά με την υπόθεση μίας φερομένης ως βιασθείσης μαθητρίας βουλγαρικής καταγωγής σε σχολείο της Ευβοίας.

Τα χριστιανικά, ρατσιστικά και ανθελληνικά ΜΜΕ απεκάλυψαν αμέσως τον απαίσιο ρατσισμό τους. Χωρίς να έχει ολοκληρωθεί η προκαταρτική εξέταση από ανακριτή και εισαγγελέα, χωρίς να έχουν απαγγελθεί κατηγορίες στους φερομένους ως βιαστές, και ενώ οι ιατροί που εξήτασαν την βουλγάρα μαθήτρια δεν εντόπισαν ίχνη βιασμού, εν τούτοις εξαπελύθη μία απίστευτη ρατσιστική επίθεση εις βάρος των Ελλήνων και της τοπικής κοινωνίας. Τα χριστιανικά και ανθελληνικά ΜΜΕ απεφάνθησαν: υπήρξε βιασμός!!! Και όχι μόνον αυτό, αλλά δημιούργησαν ένα ρατσιστικό και φασιστικό στερεότυπο: οι «κακοί» Έλληνες βιαστές και η «καλή» βουλγάρα μαθήτρια.

Η ξενοφοβία των ρατσιστικών χριστιανικών ΜΜΕ είναι προφανής. Μισούν οτιδήποτε Ελληνικό, διότι είναι ξένο προς τον εαυτόν τους.

Οι ξενοφοβικές, ανθελληνικές και ρατσιστικές δηλώσεις της μητέρας της βουλγάρας μαθητρίας επανελήφθησαν από το στόμα της κας Μπακογιάννη, υπουργού εξωτερικών του ρωμέϊκου ψευδοκράτους. Η ρατσιστική προκατάληψη, η συκοφαντία και το ανθελληνικό μίσος έφτασαν σε δυσθεώρητα ύψη με τις δηλώσεις των ναζωραίων πολιτικών. Άρχισαν να κατηγορούν τους Έλληνες ως δήθεν υπευθύνους για τον «βιασμό» της βουλγάρας μαθητρίας.

Πότε αυτοί οι ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ πολιτικοί ενδιαφέρθηκαν για τους χιλιάδες βιασμούς Ελληνίδων από βουλγαρικές συμμορίες; Ποτέ! Πότε αυτοί οι ρατσιστές και μισέλληνες πολιτικοί, που έσπευσαν αμέσως να υιοθετήσουν τις ρατσιστικές συκοφαντίες της βουλγάρας μητέρας, κάλεσαν στο γραφείο τους τις δύστυχες μητέρες βιασθέντων Ελληνίδων από αλβανικές συμμορίες; Ποτέ!! Πότε αυτοί οι φασίστες πολιτικοί, που τώρα υπερασπίζονται διακαώς την φερομένη ως βιασθείσα βουλγάρα μαθήτρια, αποκάλεσαν ρατσιστική πράξη τους βιασμούς που υπέστησαν οι Ελληνίδες της Κύπρου από τους τούρκους εισβολείς; Ποτέ!!!

Πόσες χιλιάδες Ελληνίδων έχουν υποστεί βιασμούς με καθαρά ρατσιστικά ελατήρια, δηλαδή τις βίασαν αλλόφυλοι εξ αιτίας της εθνικής των καταγωγή, και ουδέποτε δεν έκανε καμμία δήλωση συμπαραστάσεως όλος αυτός ο εσμός των ρατσιστών μισελλήνων πολιτικών; Άπειρες φορές.

Αλλά μόλις μία βουλγάρα ρατσίστρια κατασυκοφάντησε Έλληνες, αμέσως έσπευσαν οι ρατσιστές και οι μισέλληνες να της συμπαρασταθούν. Αμέσως δημιούργησαν ρατσιστικά στερεότυπα: οι «κακοί» Έλληνες και η «καλή» βουλγάρα.

Μήπως πρέπει να υπενθυμίσουμε στους ρατσιστές που υπερασπίζονται την βουλγάρα μαθήτρια, ότι όταν κατά το παρελθόν Έλληνες είχαν διαμαρτυρηθεί εντόνως για συνεχείς κλοπές, βιασμούς, ξυλοδαρμούς που είχαν υποστεί από αλβανούς κακοποιούς, αμέσως το ναζωραϊκό υπουργείο δημοσίας τάξεως δήλωσε μέσω του τότε υπουργού κ. Χρυσοχοΐδη ότι «τα ΜΜΕ δεν πρέπει να αναφέρουν την εθνική καταγωγή των δραστών, για να μην δημιουργούνται αρνητικά στερεότυπα».

Τα ρατσιστικά και ανθελληνικά ΜΜΕ πήγαν την υπόδειξη του υπουργείου ένα βήμα παραπέρα: Όταν το θύμα ήτο Ελληνικής καταγωγής δεν ανέφεραν ούτε την εθνικότητα του θύματος! Προφανώς για να μην μαθαίνουν οι Έλληνες τα ρατσιστικά εγκλήματα που υφίστανται από μη-Έλληνες, και να μην εξαγριώνωνται.

Τώρα λοιπόν, στην περίπτωση της βουλγάρας μαθητρίας, γιατί αναφέρεται και η εθνική καταγωγή των φερομένων ως δραστών, και η εθνική καταγωγή της φερομένης ως βιασθείσης; Δηλαδή όταν ένας αλβανός ή ένας βούλγαρος βιάζει μία Ελληνίδα, τότε δεν πρέπει να αναφέρεται η εθνική καταγωγή του δράστου, ούτε του θύματος, αλλά στην αντίστροφη περίπτωση οφείλει να αναφέρεται;

Γιατί αυτή η ρατσιστική διάκριση ναζωραίοι υποκριτές; Γιατί ρατσιστικά κατακάθια της κοινωνίας έχετε δύο μέτρα και δύο σταθμά στην εφαρμογή του ποινικού κώδικος;

Γιατί δημιουργείτε ρατσιστικά στερεότυπα; Το ρατσιστικό στερεότυπο «Έλληνες βιαστές κατά βουλγάρας μαθητρίας» είναι άκρως φασιστικό. Γιατί υποστηρίξατε μονομερώς την βουλγάρα μαθήτρια(χωρίς να υπάρχει τελεσίδικος δικαστική απόφαση), ενώ όταν έχουμε βουλγάρους βιαστές κατά Ελληνίδων αντιστρέφετε την επιχειρηματολογία σας και απαιτείτε από τους Έλληνες να μην εξαγριώνωνται από τα ρατσιστικά εγκλήματα των μη-Ελλήνων;

Προφανώς ασκείτε ιδεολογική τρομοκρατία στους ανακριτές και τους εισαγγελείς, που εξετάζουν την υπόθεση «βιασμού» της βουλγάρας μαθητρίας, ώστε να δημιουργήσετε αρνητικές εντυπώσεις εις βάρος των Ελλήνων που θα υποκαταστήσουν την ανυπαρξία αποδείξεων του εγκλήματος. Βγάλατε καταδικαστική απόφαση χωρίς δίκη. Λειτουργείτε με τον νόμο του Λύντς(=οχλοκρατικό λυντσάρισμα). Βήμα-βήμα επαναφέρετε την «ιερά» εξέταση όπου χωρίς αποδείξεις, μόνο με την συκοφαντία, στείλατε εκατομμύρια Ελλήνων και άλλων αθώων ανθρώπων στην πυρά.

Είσαστε ρατσιστές και μισάνθρωποι. Έχετε χάσει κάθε ίχνος ανθρωπιάς.

Η Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα μόλις πήρε έκταση το θέμα της φερομένης ως βιασθείσης βουλγάρας μαθητρίας, έδωσε συνέντευξη στον τοπικό Τύπο. Η ΕΕΘ δήλωσε ότι «Ο ρατσισμός, οι διακρίσεις, ο μισελληνισμός, η προκατάληψη και ο φασισμός πρέπει να παταχθούν πάραυτα. Η μαθήτρια και η μητέρα της πρέπει να καταδικάσουν τον εθνικισμό, τον μισελληνισμό και τον ρατσισμό που διακατέχει την συμπεριφορά τους. Άρχισαν να κυκλοφορούν συκοφαντίες που κατηγορούν συλλήβδην τους Έλληνες ως βιαστές. Το τέρας του μισελληνισμού και του ρατσισμού πρέπει να αποκεφαλιστεί στην ρίζα του».

Σε άλλη συνέντευξη στον αθηναϊκό Τύπο, η ΕΕΘ δήλωσε ότι «πρέπει να απομονωθούν οι ρατσιστές και οι νεοναζί βούλγαροι εθνικιστές, που αποσκοπούν στην εξόντωση των Ελλήνων δια της υποκινήσεως ρατσιστικού μίσους. Όλοι οι βούλγαροι λαθρομετανάστες πρέπει να καταδικάσουν τέτοια ανθελληνικά φαινόμενα διότι εγκυμονούν κινδύνους κοινωνικής εκρήξεως, και να απομονώσουν τις φωνές που εκφέρουν ρατσιστικό και μισελληνικό λόγο. Τέτοιου είδους ρατσιστικές συκοφαντίες κατά Ελλήνων θυμίζουν τις αντισημιτικές διώξεις των βουλγάρων ναζιστών και εθνικιστών».

«Οι ρατσιστικές συκοφαντίες κατά των Ελλήνων και κατά της τοπικής κοινωνίας στην Εύβοια αποτελούν έγκλημα μίσους», αυτό δήλωσε η ΕΕΘ σε κατοίκους της Ευβοίας που ζήτησαν την βοήθειά της λόγω εξειδικεύσεως σε ζητήματα καταπολεμήσεως ρατσισμού και μισελληνισμού. Οι κάτοικοι ζήτησαν την βοήθεια της ΕΕΘ για αντιμετωπίσουν το κύμα βίας, μίσους, ρατσισμού και μισελληνισμού που έπληξε την Κοινότητά τους. Δεν θα τους αφήσουμε μόνους σε αυτή την δύσκολη στιγμή όπου η προκατάληψη και η μισαλλοδοξία σήκωσαν το ανάστημά τους.

Τώρα που οι Έλληνες της Βουλγαρίας υφίστανται ρατσιστικές διώξεις από εθνικιστές νεοναζί βουλγάρους, τώρα ακριβώς επέλεξαν οι ναζωραίοι πολιτικοί και τα ανθελληνικά ΜΜΕ να εξαπολύσουν την ρατσιστική τους επίθεση, προκειμένου να καλύψουν τις κραυγές αγωνίας των Ελληνίδων που βιάζονται σε Ελλάδα και Βουλγαρία.

Παρήγορο σε αυτές τις δύσκολες ώρες για τους Έλληνες είναι οι δηλώσεις συνεπών αριστερών οργανώσεων που καταδίκασαν τον μισελληνισμό και τον αντισημιτισμό που συνεχώς διογκώνεται σε αρκετά παρακλάδια της Αριστεράς. Συνεπείς αριστεροί διανοούμενοι κατεδίκασαν τις δηλώσεις ωρισμένων αριστερών ρατσιστών, οι οποίοι μονίμως συκοφαντούν Έλληνες και εβραίους για ανύπαρκτα εγκλήματα, ρίχνοντας λάδι στην φωτιά του μισελληνισμού και του αντισημιτισμού.

Τέτοιες δηλώσεις από χείλη και έντυπα συνεπών αριστερών διανοουμένων βοηθούν στο να καυτηριάσει η Αριστερά το ανθελληνικό και αντισημιτικό παρελθόν της. Η Αριστερά έχει διεξάγει τιμημένους αγώνες και δεν επιτρέπεται ωρισμένοι ρατσιστές εκπρόσωποί της να εκχυδαΐζουν αυτούς τους αγώνες.

Οι θιασώτες του μίσους και του ρατσισμού, που υποστηρίζουν με τόσο μένος τις μισελληνικές συκοφαντίες της βουλγάρας μαθήτριας, με την συμπεριφορά τους κάνουν μεγάλο κακό στους βουλγάρους λαθρομετανάστες. Υποκινούν το μίσος μεταξύ Ελλήνων και βουλγάρων. Στην ουσία εκφράζουν αντιβουλγαρικές απόψεις διότι ταυτίζουν όλους τους βουλγάρους με τον ρατσισμό, τον μισελληνισμό και την ξενοφοβία.

Όχι, κύριοι μισέλληνες. Δεν είναι όλοι οι βούλγαροι ξενοφοβικοί επειδή μία βουλγάρα μητέρα και η κόρη της υπέπεσαν σε ξενοφοβικό και εθνικιστικό παραλήρημα. Αν οι φερόμενοι ως δράστες του υποτιθεμένου βιασμού ήταν μαθητές βουλγαρικής καταγωγής, αυτή η βουλγάρα μητέρα δεν θα έκανε επίκληση της εθνικής της καταγωγής. Ούτε εσείς υποκριτές μισέλληνες θα ενδιαφερόσασταν καν για το συμβάν. Αν μάλιστα οι φερόμενοι ως δράστες μαθητές ήταν αλβανικής καταγωγής, θα αποσιωπούσατε το συμβάν εντελώς. Αλλά τώρα φωνασκείτε διότι οι φερόμενοι ως δράστες είναι Ελληνικής καταγωγής. Άρα είστε ρατσιστές και φασίστες, διότι κάνετε ρατσιστικές διακρίσεις με βάση την εθνική καταγωγή των φερομένων ως δραστών. Δεν σας ενδιαφέρει αν υπήρξε ή δεν υπήρξε βιασμός, το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι να σπιλώσετε τους Έλληνες μαθητές.

Όταν όμως ακούγεται στις ειδήσεις ότι κάποιος αλβανός ή βούλγαρος βίασε μία Ελληνίδα, αντιστρέφετε την επιχειρηματολογία σας. Τότε καλείτε τα ΜΜΕ να μην κάνουν αναφορά στην εθνική καταγωγή των δραστών, τότε ζητάτε να μην χρησιμοποιούνται εθνικά στερεότυπα. Αλλά τώρα αυτά δεν ισχύουν. Τώρα ορμήσατε σαν άγρια θηρία να κατασπαράξετε τους Έλληνες μαθητές με βάση τα εθνικά στερεότυπα που εσείς καλλιεργείτε. Τώρα δεν ζητήσατε από τα ΜΜΕ να μην κάνουν αναφορά στην εθνική καταγωγή των φερομένων ως δραστών. Τώρα ξεχάσατε τις υποκριτικές σας δηλώσεις ότι δεν υπάρχουν εθνικά σύνορα, ότι το έθνος είναι μία έννοια ανύπαρκτη, ότι όλοι οι άνθρωποι είναι ίσοι, ότι δεν πρέπει να γίνωνται διακρίσεις μεταξύ Ελλήνων και (λαθρο)μεταναστών, ότι δεν πρέπει να υπάρχει κοινωνικός αποκλεισμός. Αυτές ήταν οι υποκριτικές σας δηλώσεις. Αλλά τώρα γίνονται διακρίσεις, εις βάρος των Ελλήνων. Τώρα οι Έλληνες όχι μόνο δεν είναι ίσοι, αλλά είναι κατώτεροι μίας βουλγάρας εθνικίστριας και ρατσίστριας. Τώρα οι Έλληνες μαθητές υφίστανται κοινωνικό αποκλεισμό από το αγαθό της Δικαιοσύνης, της ανθρωπιάς, της ισότητος, του αντιρατσισμού. Τώρα οι Έλληνες μαθητές υφίστανται τα ρατσιστικά, μισελληνικά  και ξενοφοβικά σας συμπλέγματα.

Πάνω σε αυτή την πτυχή του ζητήματος ενδιαφέρουσες ήταν αρκετές αναφορές στον βουλγαρικό Τύπο όπου διαπρεπείς βούλγαροι διανοούμενοι έγραψαν ότι όσοι ρατσιστές διαδίδουν την προκατάληψη και τον μισελληνισμό, προσβάλλουν τις αξίες της βουλγαρικής κοινωνίας. Οι ρατσιστές θέλουν να παρουσιάσουν όλη την βουλγαρική κοινωνία ως διακατεχομένη από Ελληνοφοβία και εθνικιστική υστερία.

Επιπλέον ο βουλγαρικός Τύπος φιλοξένησε δηλώσεις της βουλγαρικής αριστεράς και αντιναζιστών σοσιαλιστών, οι οποίοι δήλωσαν ότι «με τέτοιες εθνικιστικές υστερίες κινδυνεύουμε να χαρακτηριστούμε στην Ευρώπη ως ξενοφοβικοί. Ο αντισημιτισμός, ο ναζισμός, ο μισελληνισμός και ο ρατσισμός είναι αρρώστιες για τις οποίες πρέπει να επαγρυπνούμε. Η καταπολέμησή τους αποτελεί πρώτιστο καθήκον κάθε ανεκτικού ανθρώπου».

Είναι παρήγορο που σε άλλες χώρες καταπολεμάται ο ρατσισμός και ο μισελληνισμός ενώ στην υπόδουλη Ελλάδα φουντώνει υπό το βάρος της χριστιανικής κατακτητικής μπότας.

Ουδείς εχέφρων και ανεκτικός άνθρωπος δικαιούται να αδρανήσει μπροστά στην ξενοφοβία, στον μισελληνισμό και στην προκατάληψη που ξερνούν οι γκεμπελίστικες ρατσιστικές επιθέσεις των χριστιανικών ΜΜΕ εις βάρος των Ελλήνων αυτές τις ημέρες.

Τέλος η Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα σε δηλώσεις στον ξένο Τύπο για το θέμα που ανέκυψε, ανέφερε ότι «για την Ελληνική Θρησκεία δεν νοείται ερωτική σχέση μεταξύ Ελλήνων και μη-Ελλήνων, πολλώ δε μάλλον βιασμός από Έλληνα σε μη-Ελληνίδα. Εφ' όσον οι μαθητές είναι αθώοι για την κατηγορία του βιασμού, ωστόσο πρέπει να τιμωρηθούν αυστηρώς επειδή είχαν συναινετική σεξουαλική σχέση με αλλόφυλη μαθήτρια».

«Αν η μαθήτρια ήταν Ελληνίδα και οι φερόμενοι ως βιαστές ήταν βούλγαροι, δεν θα εδημιουργείτο τόσος θόρυβος από τα χριστιανικά ΜΜΕ. Αντιθέτως θα υπήρχε άκρα σιωπή ώστε να καταπνιγεί κάθε αντιρατσιστική διαμαρτυρία», κατέληξε η ανακοίνωση της ΕΕΘ.

Το συμβάν με την βουλγάρα μαθήτρια, είναι η καλύτερη απόδειξη για το τί περιμένει τους Έλληνες που έχουν ερωτικές σχέσεις με μη-Ελληνίδες. Εξ αιτίας του μίσους που νοιώθουν για την Ελληνική Φυλή, δεν έχουν καμμία αναστολή στο να τους κατηγορήσουν για βιασμό ή άλλη συκοφαντία. Οι Ιεροί Νόμοι της Ελληνικής Θρησκείας που απαγορεύουν τις ερωτικές σχέσεις με αλλοφύλους και αλλοθρήσκους πρέπει να τηρούνται απαρασάλευτα, διότι αλλιώς επέρχονται δεινά. Ιδού τα τραγικά αποτελέσματα της ερωτικής σχέσεως με αλλοφύλους και αλλοθρήσκους.

Τόσο καιρό το ρωμέϊκο ψευδοκράτος διαφήμιζε τις ερωτικές σχέσεις με μη-Έλληνες. Προέτρεπε Έλληνες και Ελληνίδες να αποκτήσουν ερωτική σχέση με αλλοφύλους και αλλοθρήσκους. Εκθείαζε τους μεικτούς γάμους. Αρκετοί Έλληνες έπεσαν στην παγίδα που τους έστησαν οι ρατσιστές. Οι ρατσιστές απέκρυψαν τί περιμένει τους Έλληνες μόλις καταπιούν το δόλωμα των μεικτών γάμων. Αυτή η ιστορία να γίνει μάθημα σε όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες που έχουν ερωτική σχέση με μη-Έλληνες. Να διακόψουν κάθε σχέση μαζί τους, πριν βρεθούν κατηγορούμενοι για ανύπαρκτα εγκλήματα που θα τους κλείσουν στην φυλακή.

Το ρατσιστικό και μισελληνικό χριστιανικό καθεστώς όταν προέτρεπε τους Έλληνες να κάνουν μεικτούς γάμους, απέφυγε να τους πει τί θα πάθουν όταν ο μη-Έλλην σύντροφος εκτοξεύσει εναντίον τους κάποια ρατσιστική συκοφαντία. Τώρα ξέρουν οι Έλληνες τί σημαίνει η προτροπή των ναζωραίων, «κάντε άφοβα ερωτικές σχέσεις με ξένους». Σημαίνει, «πηγαίνετε φυλακή γρήγορα, με βάση τα ρατσιστικά ψεύδη των ξένων».       

2α Ισταμένου μηνός Μαιμακτηριώνος, έτους 2782 μετά πρώτην Ολυμπιάδα

 


 
     
 

© Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα