:: ::

 
 
 

                         

                                           Χριστιανική τρομοκρατία

Ξεσήκωσαν τον κόσμο και πάλι οι ναζωραίοι συμμορίτες για να διαμαρτυρηθούν για την βόμβα που έσκασε σε χριστιανική ορθόδοξη εκκλησία στην Αίγυπτο με αποτέλεσμα τον θάνατο τριών Ελλήνων και τον τραυματισμό δεκαέξι.

Αθηναϊκή εφημερίδα απευθύνθηκε στους εκπροσώπους της Εκκλησία μας και ρώτησε αν καταδικάζουν την επίθεση.

Μία απάντηση δόθηκε από το μέλος της Εκκλησίας Δημήτρη Παπαχαραλάμπους σε συνέντευξη που έδωσε στην αθηναϊκή εφημερίδα. Δήλωσε:

Η Ελλάς, ο Ελληνισμός, και οι Έλληνες δεν έχουν καμμία σχέση με την τρομοκρατία και την γενοκτονία λαών. Η Ελλάς και ο Ελληνισμός δεν έχουν καμμία σχέση με τον χριστιανισμό και τα αποτρόπαια εγκλήματά του. Ως εκ τούτου είναι απαράδεκτο κάποιοι να χρεώνουν στον Ελληνισμό τα εγκλήματα του χριστιανισμού. Δεν υπάρχει καμμία απολύτως σχέση μεταξύ χριστιανισμού και Ελληνισμού. Είναι απαράδεκτο κάποιοι να σκοτώνουν Έλληνες για εγκλήματα που διέπραξαν οι χριστιανοί φονιάδες των λαών.

Επίσης αποστομωτική ήταν η απάντηση της Εκκλησίας προς δύο έντυπα που υποστηρίζουν τον χριστιανισμό τα οποία δημοσίευσαν αρνητικά σχόλια για την Εκκλησία και της απηύθυναν δόλιες ερωτήσεις για το αν καταδικάζει την βομβιστική επίθεση.

Η Εκκλησία απάντησε σε αυστηρό τόνο στα δύο χριστιανικά έντυπα και σε όσους θέλουν να συνδέσουν την Ελλάδα με την τρομοκρατία:

Το παραλήρημα των μισελλήνων ρατσιστών ναζωραίων συνεχίζεται θέλοντας να συνδέσουν την Ελλάδα με τρομοκρατικές ενέργειες και γενοκτονίες λαών. Οι ναζωραίοι υποστηρίζοντας την τρομοκρατία καλούν τους λαούς να υποστηρίξουν και να ταυτιστούν με τα εγκλήματα του χριστιανισμού εκθέτοντας έτσι την Ελλάδα ανεπανόρθωτα σε σοβαρούς κινδύνους. Έτσι κάνουν την Ελλάδα στόχο διεθνούς κατακραυγής για δήθεν σύνδεσή της με τον χριστιανισμό και την τρομοκρατία.

Ο Ελληνικός λαός γνωρίζει καλά ποιός είναι ο τρομοκράτης των λαών. Ο Ελληνικός λαός γνωρίζει την σχέση και ταύτιση του χριστιανισμού με την τρομοκρατία. Δεν μπορούν οι ναζωραίοι τρομοκράτες να συνδέσουν την Ελλάδα και τους Έλληνες με την τρομοκρατία.

Η βόμβα που εξερράγη στην χριστιανική ορθόδοξη «εκκλησία» και σκότωσε τρεις Έλληνες είχε στόχο τον χριστιανισμό και όχι τον Ελληνισμό. Δυστυχώς τρεις ατυχείς Έλληνες συμπολίτες μας πλήρωσαν με την ζωή τους επειδή οι ναζωραίοι τους ταύτισαν με τα εγκλήματά τους. Οι βομβιστές από την πλευρά τους δυστυχώς θεώρησαν τους τρεις ατυχείς Έλληνες ως ναζωραίους τρομοκράτες και τους σκότωσαν.

Η Εκκλησία θεωρεί ωστόσο απαράδεκτο να συχνάζουν Έλληνες στα άντρα τρομοκρατίας των ναζωραίων διότι έτσι κινδυνεύουν να ταυτιστούν με αυτήν την σατανική και μισανθρωπική αίρεση η οποία έχει δολοφονήσει δισεκατομμύρια ανθρώπους.

Γι’ αυτό η Εκκλησία συμβουλεύει όλους τους Έλληνες σε οποιοδήποτε σημείο του κόσμου και αν βρίσκονται να μην συναγελάζονται με τους ναζωραίους διότι κινδυνεύουν να θεωρηθούν και αυτοί τρομοκράτες και κατά συνέπεια να πέσουν θύματα αντιποίνων από τους φιλήσυχους πολίτες εκάστου χώρας.

Όσοι συκοφάντες θέλουν να μειώσουν τον Ελληνισμό και να διχάσουν τον Ελληνικό λαό αποσιωπούν το γεγονός ότι:

Οι Έλληνες δεν είναι φονιάδες. Ο Ελληνισμός δεν έχει σχέση με την τρομοκρατία και τις γενοκτονίες. Άρα πώς μπορεί να έχει σχέση με τον χριστιανισμό;

Οι Έλληνες πιστεύουν στον Παντοκράτορα Δία, άρα πώς είναι δυνατόν να προσκυνούν έναν περιτμημένο εβραίο ραββίνο;

Οι Έλληνες έχουν γηγενή καταγωγή, άρα πώς είναι δυνατόν να είναι απόγονοι ιουδαίων όπως διαδίδουν οι ναζωραίοι φονιάδες των λαών;

Οι Έλληνες πολέμησαν το 1821 κατά των ναζωραίων κατακτητών, άρα πώς είναι δυνατόν να ανήκουν στο ίδιο έθνος με τους εχθρούς των Ελλήνων και του 1821;

Οι Έλληνες πολέμησαν τους βυζαντινούς κατακτητές και διέλυσαν την θεομίσητη αυτοκρατορία τους, άρα πώς είναι δυνατόν να έχει ο Ελληνισμός κάποια σχέση με τις γενοκτονίες και τις εθνοκτονίες που διέπραξε το θεομίσητο βυζάντιο;

Ο Ελληνισμός παντού και πάντα κατεδαφίζει τα χριστιανικά πορνεία και κτίζει Ναούς προς τιμήν των Θεών, άρα πώς είναι δυνατόν να κατηγορούν κάποιοι τους Έλληνες ότι είναι και αυτοί ναζωραίοι τρομοκράτες;

Ο Ελληνισμός αγωνίζονται στο πλευρό όλων των Εθνών για να εξαλειφθεί η χριστιανική σκλαβιά από την ανθρωπότητα, άρα γιατί κάποιοι να στοχεύουν Έλληνες όταν θέλουν να τιμωρήσουν ναζωραίους φονιάδες;

Ο χριστιανισμός είναι υποκινούμενος από σκοτεινές δυνάμεις μέσα στην Ελλάδα και εκφράζει μία εκφυλισμένη μειοψηφία αρνησιπάτριδων και εχθρών του Ελληνικού Έθνους. Επομένως οιοσδήποτε ταυτίζει ή συνδέει τους Έλληνες με τους χριστιανούς εγκληματίες διαπράττει μέγα έγκλημα κατά της ανθρωπότητος.

Όποιο έθνος θέλει να τιμωρήσει τους χριστιανούς τρομοκράτες για τα εγκλήματά τους, θα πρέπει να γνωρίζει ότι οι Έλληνες θα σταθούν στο πλευρό του και θα βοηθήσουν με κάθε μέσον. Συνεπώς η βομβιστική ενέργεια κατά της χριστιανικής ορθοδόξου «εκκλησίας» με αποτέλεσμα τον θάνατο τριών Ελλήνων, πρέπει να στιγματιστεί ως ένα από τα μεγαλύτερα εγκλήματα του χριστιανισμού κατά του Ελληνισμού. Οι δημαγωγοί των ναζωραίων φονιάδων δεν πρόκειται να χρεώσουν στον Ελληνισμό τα εγκλήματά τους.

Στην συνέχεια, οι εκπρόσωποι των δύο χριστιανικών εντύπων ρώτησαν την Εκκλησία αν μπορούσε, μετά από αυτή την βομβιστική ενέργεια, θα έστελνε στρατιωτικά τμήματα για να προστατεύουν τους χριστιανούς ορθοδόξους από επιθέσεις μουσουλμάνων ή άλλων φανατικών;

Η Εκκλησία απάντησε ότι: Αν μπορούσε, θα έστελνε στρατεύματα για να πατάξουν την τρομοκρατία και να υπερασπίσουν την Ελευθερία και την Δικαιοσύνη. Σε καμμία απολύτως περίπτωση η Εκκλησία δεν θα εξέθετε την Ελλάδα και τον Ελληνικό Πολιτισμό συμπράττοντας ή βοηθώντας τρομοκράτες.

Οι ναζωραίοι αποτελούν κίνδυνο για την παγκόσμια ασφάλεια της ανθρωπότητος και δεν πρέπει να επιδεικνύεται ολιγωρία σε τέτοιες περιπτώσεις. Οπωσδήποτε, η αμείλικτη πάταξη της τρομοκρατίας των ναζωραίων αποτελεί σαφή προτεραιότητα των πιστών της Εκκλησίας.

Η Εκκλησία στην ανακοίνωσή της κατέληξε:

Μία μέρα οι ναζωραίοι τρομοκράτες υπερήφανα θα προσκυνήσουν την Δόξα των Θεών. Γενναία θα γλείψουν την σκόνη από τα Αγάλματά Τους. Θα είναι υπερήφανοι να κουβαλούν το βάρος της Ράβδου των Θεών. Μαστιγωμένοι θα κτίσουν τους Ιερούς Ναούς Των. Οι ναζωραίοι θα είναι οι καλύτεροι στρατιώτες των Θεών. Στεφανωμένοι θα δώσουν το αίμα τους για τον Θρίαμβο των Θεών. Υπερήφανοι θα προσκυνήσουν την Αγάπη Τους. Οι ναζωραίοι, νικητές θα γονατίσουν μπροστά στα Πόδια των Θεών. Αγέρωχοι θα μαρτυρήσουν για την Δόξα Τους. Ταπεινωμένοι θα υψωθούν μπροστά στα Αγάλματά Τους.

Δημοσιογράφος χριστιανικού εντύπου απηύθυνε ερώτημα προς το μέλος της Εκκλησίας Ιφικράτη Χολαργέα, δηλώνοντας ότι η ορθοδοξία δεν έκανε εγκλήματα, ότι οι βυζαντινοί αυτοκράτορες τα έκαναν, και ζήτησε να ξεχαστούν όλες οι διαφορές μεταξύ Δωδεκαθεϊστών και χριστιανών.

Ο Ιφικράτης Χολαργεύς απάντησε στον δημοσιογράφο: Πάση θυσία να αποφύγουμε την διχόνοια. Ας ξεχάσουμε τις θλιβερές σελίδες του ελληνοχριστιανικού πολέμου. Τώρα έχουμε άλλα προβλήματα. Όμως ας μην ξεχνούν κάποιοι ότι οι Έλληνες έσωσαν τον Ελληνισμό δίνοντας Ιερό Αγώνα υπέρ της Πατρίδος, για να υπάρχει σήμερα η Ελληνική Πολιτιστική Κληρονομιά.

Σήμερα όμως μετά τόσους Αγώνες, με αγάπη και ομόνοια, η Ελληνική Θρησκεία επικράτησε, και οδηγεί το Έθνος χωρίς να επιτρέπει παρεκτροπές και αναφορά στα παλαιά μίση. Γι’ αυτό πρέπει όλοι οι Έλληνες, αλλά και οι χριστιανοί ως στρατιώτες των Θεών, να δώσουν μαζί την μάχη κατά του χριστιανικού σκότους ώστε να απελευθερωθούμε από την χριστιανική σκλαβιά.

Να μην διχαστούμε Έλληνες και χριστιανοί σε αυτό τον Ιερό Αγώνα κατά του χριστιανισμού. Να μην ξεχάσουμε την Πίστη μας και το Έθνος. Φυσικά και δεν ξεχνούμε τα εγκλήματα που διεπράχθησαν κατά των αδελφών και Προγόνων μας. Όμως χωρίς εκδικητικές διαθέσεις και με σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα θα πατάξουμε αμείλικτα τις ρασοφορεμένες χριστιανικές συμμορίες που τρομοκρατούν το Έθνος και τον Λαό.

   

 


 
     
 

© Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα