:: ::

 
 
 

 

Το ποτήρι έχει ξεχειλίσει προ πολλού με τους ναζωραίους κατακτητές

 

Νέα επίθεση κατά της Ελληνικής Δικαιοσύνης από ναζωραίους κατακτητές που εξευτελίζουν και αψηφούν τους Ιερούς Νόμους των Αθανάτων Θεών.

Ο αυστριακός δημιουργός κόμικς Gerhard Haderer καταδικάσθηκε με απόφαση χριστιανικού κατοχικού «δικαστηρίου» σε φυλάκιση 6 μηνών, διότι το βιβλίο του «Η ζωή του Ιησού», θεωρήθηκε ότι συνιστά δημόσια και κακόβουλη εξύβριση της ανατολικής ορθοδόξου αιρέσεως των ναζωραίων. Το βιβλίο είχε κυκλοφορήσει στα ελληνικά από τις εκδόσεις Οξύ.

Ο Gerhard Haderer, που νόμιζε ότι στο ρωμέϊκο κρατίδιο του ελλαδιστάν υπάρχει πολιτισμός, έμεινε κατάπληκτος από την απόφαση:

«Είμαι αγανακτισμένος, καθώς ποτέ δεν μου πέρασε από το μυαλό ότι το δικαστήριο θα κατέληγε σε μια τέτοια απόφαση. Επιπλέον, το βρίσκω παράλογο που ο μόνος που καταδικάστηκε ήταν ο συγγραφέας, ενώ αθωώθηκαν οι βιβλιοπώλες και ο εκδότης. Θεωρώ ότι η απόφαση του δικαστηρίου, και πάνω απ’ όλα η ποινή που μου επιβλήθηκε, είναι μια σκανδαλώδης επίθεση κατά των θεμελιωδών δικαιωμάτων της ελευθερίας του λόγου και της καλλιτεχνικής έκφρασης, που προστατεύονται αμφότερα στις ευρωπαϊκές δημοκρατίες.

Επιπλέον, η απόφαση προκάλεσε την αντίδραση των συναδέλφων μου, που τη θεωρούν ως επίθεση κατά του έργου τους. Σύμφωνα με τα δικαστήρια Αυστρίας και Γερμανίας, μέσω του βιβλίου μου δεν διαπράχθηκε κανένα αδίκημα. Ακόμα, στη Δημοκρατία της Τσεχίας, στην Ουγγαρία και στη Γαλλία, ο εισαγγελέας δεν βρήκε κανένα απολύτως λόγο να ξεκινήσει η διαδικασία ενώπιον δικαστηρίου. Για τους παραπάνω λόγους, έχω ζητήσει από τους δικηγόρους μου να ασκήσουν έφεση κατά του ελληνικού δικαστηρίου».

Αυτό ήταν και το μόνο έγκλημα του Gerhard Haderer, δηλαδή το ότι θεώρησε ότι δικάστηκε από «ελληνικό δικαστήριο» και από «έλληνες δικαστές». Δεν ήξερε ότι ποτέ μα ποτέ δεν επιτρέπεται ελεύθεροι άνθρωποι να καταφεύγουν στην χριστιανική «δικαιοσύνη», η οποία έχει ως έμβλημά της τον σκοταδισμό και τον στραγγαλισμό κάθε είδους δικαιωμάτων.

Το χριστιανικό κατοχικό «δικαστήριο» δεν δέχθηκε τους ισχυρισμούς της υπερασπίσεως, που υποστήριξε ότι το βιβλίο σε καμία περίπτωση δεν προσβάλλει τον ιδρυτή της χριστιανικής «εκκλησίας», αλλά αντιθέτως καυτηριάζει πρακτικές συγκεκριμένων εκπροσώπων της χριστιανικής «εκκλησίας».

Όμως αν οι Έλληνες συνεχίζουν να δέχωνται τέτοιες κακόβουλες επιθέσεις από τα χριστιανικά κατοχικά «δικαστήρια», αν οι Έλληνες συνεχίσουν να μην εφαρμόζουν τους Ιερούς Νόμους των Θεών, τέτοιου είδους εξευτελισμοί θα συνεχίζωνται.

Οι ναζωραίοι κατακτητές που εξευτέλισαν τους Θεούς μας Απόλλωνα και Αθηνά, και τους έκαναν μασκότ των «ολυμπιακών» τους αγώνων (δυστυχώς οι ναζωραίοι δεν άκουσαν τις συμβουλές μας να κάνουν μασκότ τον εσταυρωμένο Πινόκιο, οπότε θα ερχόντουσαν περισσότεροι τουρίστες), τώρα παριστάνουν τους προσβεβλημένους και τους κλειδοκράτορες της ηθικής τάξεως.

Για τους ναζωραίους ο εξευτελισμός της Θεάς Αθηνάς και του Θεού Απόλλωνος αποτελεί καθήκον. Αλλά και για τους Έλληνες ο εξευτελισμός του εσταυρωμένου Πινόκιο αποτελεί καθήκον.

Οι ναζωραίοι κατακτητές επιθυμούν να κατέχουν το μονοπώλιο της βίας και του νόμου. Όταν κάποιος πολίτης κάνει έστω και απλή χιουμοριστική κριτική στην σατανική τους αίρεση του επιτίθενται με λύσσα. Όταν οι ναζωραίοι κατακτητές εξευτελίζουν τα Όσια και Ιερά του Ελληνισμού και της Ελληνικής Θρησκείας, τότε απαιτούν υποταγή και σιωπή. Έ όχι λοιπόν.

Δεν επιτρέπεται οι Έλληνες να υπακούν στις αποφάσεις των παρανόμων, ανθελληνικών, ρωμέϊκων, κατοχικών «δικαστηρίων». Αυτό συνιστά ανυπακοή προς τους Νόμους του Ελληνικού Έθνους. Ουδείς Έλλην επιτρέπεται να παραβιάζει την Κυριαρχία των Αθανάτων Θεών προσφέροντας υπακοή στους ναζωραίους κατακτητές.

Οι αποφάσεις τους είναι παράνομες και άκυρες. Όταν πάρουν την εξουσία οι Έλληνες θα ακυρώσουν όλες τις αποφάσεις των χριστιανικών κατοχικών «δικαστηρίων». Θα καταργηθούν όλοι οι «νόμοι» των ναζωραίων κατακτητών, μαζί και τα ψευτοδικαστήριά τους.

Όσοι Έλληνες φυλακίζονται, χάνουν την περιουσία τους, πληρώνουν λύτρα στους κατακτητές(τα οποία οι ναζωραίοι βαπτίζουν φόρους), θα αξιώσουν την ακύρωση των αποφάσεων και την αποκατάσταση της νομιμότητος.

Αν όμως οι Έλληνες συνεχίσουν να ζητούν δικαιοσύνη από τους ναζωραίους κατακτητές θα πάθουν ότι και ο Gerhard Haderer. Θα φυλακίζωνται καθώς οι ναζωραίοι «δικαστές» υπακούν στα κελεύσματα του Χριστόδουλου Παρασκευαΐδη και της μισελληνικής αιρέσεώς του, και όχι στους Ελληνικούς Νόμους.

Και όλα αυτά την στιγμή που έχει βουήξει ο τόπος για το πώς χρηματίζεται η χριστιανική «δικαιοσύνη», την στιγμή που το ψευτοσύνταγμα των ρωμιών δεν έχει πιά καμμία ισχύ, καθώς με το ευρωσύνταγμα καταργούνται τα άρθρα του ρωμέϊκου ψευτοσυντάγματος που επιβάλλουν την αίρεση των ναζωραίων ως κυρίαρχο δόγμα.

Και όμως το χριστιανικό κατοχικό καθεστώς φαντάζει σαν την ορχήστρα του Τιτανικού. Το πλοίο βυθίζεται και αυτή συνεχίζει να διασκεδάζει τους μελλοθανάτους επιβάτες. Η χριστιανική κατοχική «δικαιοσύνη» βγάζει στον πλειστηριασμό τις αποφάσεις της και όποιος διάδικος δώσει τα περισσότερα κατακυρώνει την απόφαση υπέρ του. Το ψευτοσύνταγμά τους δεν έχει πιά καμμία ισχύ και αυτοί καταδιώκουν συγγραφείς για πράξεις που σε καμμία ευρωπαϊκή χώρα δεν θεωρούνται αξιόποινες.

Οι ναζωραίοι κατακτητές για να διασώσουν κάτι από το ανύπαρκτο κύρος των, διαδίδουν συνθήματα του τύπου «οι αποφάσεις της δικαιοσύνης δεν κρίνονται» και άλλες τέτοιες ανοησίες, λες και απευθύνονται σε κάφρους.

Αυτοί είναι οι ναζωραίοι κατακτητές. Θρασύτατοι και μεθυσμένοι από το Ελληνικό Αίμα που πίνουν καθημερινώς. Όχι όμως για πολύ ακόμα. Οι Αθάνατοι Θεοί παίρνουν την θέση τους στις Ψυχές των Ελλήνων και οι εραστές του βρυκόλακος Τζεσουά θα πάψουν να πίνουν Ελληνικό Αίμα και θα αρχίσουν να πίνουν το δικό τους.

Η Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα ως νομικό πρόσωπο δημοσίου δικαίου δεν αναγνωρίζει κανέναν ανθελληνικό νόμο. Έχει την εξουσία να αποφασίζει για το Έθνος και την πορεία του. Έχει το απόλυτο κυριαρχικό δικαίωμα να εκπροσωπεί τους Έλληνες μπροστά στους ναζωραίους κατακτητές και να υπερασπίζει τα κυριαρχικά δικαιώματα του Ελληνισμού με βάση τους Ιερούς Νόμους των Αθανάτων Πατρώων Θεών.

Η Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα έχει δικό της εσωτερικό και εξωτερικό δίκαιο το οποίο οφείλουν όλοι οι Έλληνες να σέβωνται. Πέραν της αιωνίου πνευματικής αποστολής της η Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα αποτελεί την κυβέρνηση των υποδούλων Ελλήνων, αποτελεί κράτος εν κράτει, αποτελεί εθνικοθρησκευτικό σώμα.

Ο Ελληνισμός έχει μακραίωνη ιστορία αγώνων και όλοι οι Έλληνες πρέπει να φανούν αντάξιοι αυτής της Ιεράς Ιστορίας. Θα έμενε στην ιστορία ο Κολοκοτρώνης αν υποχωρούσε στις ιταμές αξιώσεις των τούρκων όπως ζητούν σήμερα κάποιοι να υποχωρήσουμε στις ανθελληνικές αξιώσεις του Χριστόδουλου Παρασκευαΐδη; Θα έμενε ο Λεωνίδας στην ιστορία αν υποχωρούσε μπροστά στους Πέρσες και δεν έδινε αγώνα μέχρις εσχάτων όπως δίνει η Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα κατά των ναζωραίων κατακτητών; Ποιός θα μας θυμάται στο μέλλον αν συμβιβαστούμε και υποχωρήσουμε μπροστά στις «δικαστικές» αποφάσεις των ναζωραίων κατακτητών; Όλοι οι απόγονοι θα μας φτύνουν αιωνίως.

Επιτρέπεται να υπογράψουμε την λήθη της χριστιανικής εισβολής και κατοχής της Ιεράς μας Πατρίδος όπως απαιτούν οι ναζωραίοι προβοκάτορες; Επιτρέπεται να υπογράψουμε την ομαδική μας αυτοκτονία ως Έθνος; Επιτρέπεται να υπογράψουμε την απεμπόληση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων και την υποδούλωσή μας στον ναζωραίο κατακτητή όπως ζητά η χριστιανική «δικαιοσύνη»; Όχι, ποτέ. Θα αντισταθούμε μέχρι θανάτου.

Όλοι οι Έλληνες πρέπει να γνωρίζουν ότι μία πιθανή καταδίκη τους από τα χριστιανικά ψευτοδικαστήρια αποτελεί αναμφισβήτητη απόδειξη της αθωότητός τους. Μία καταδίκη Έλληνος από χριστιανικό ψευτοδικαστήριο αποτελεί γραπτή εγγύηση της Πίστεως του προς τους Αθανάτους Θεούς και των υπηρεσιών του προς τον Ελληνισμό. Οι καταδίκες Ελλήνων από χριστιανικά «δικαστήρια» αποτελούν απόδειξη ότι οι «δικαστές» είναι ένοχοι κακουργηματικών πράξεων έναντι της ανθρωπότητος και των Θεών. Οι καταδίκες Ελλήνων αποτελούν απόδειξη ότι οι «δικαστές» υπηρετούν την εγκληματική αίρεση των ναζωραίων καταδιώκοντες τον Ελληνισμό.

Όλοι οι Έλληνες πρέπει να γνωρίζουν ότι η καταδίκη των ναζωραίων κατακτητών στην συνείδηση του Ελληνικού Λαού και στα όμματα των Αθανάτων Θεών είναι απείρως χειρότερη από τις ψευτοκαταδίκες των ναζωραίων «δικαστών».

Όλοι οι Έλληνες οφείλουν ανυπακοή στις αποφάσεις της χριστιανικής «δικαιοσύνης» και υπακοή στις αποφάσεις της Ελληνικής Δικαιοσύνης. Οι Έλληνες πρέπει να δικάζωνται σε Ελληνικά Δικαστήρια, από Έλληνες Δικαστές που δικάζουν σύμφωνα με τους Ιερούς Νόμους των Αθανάτων Θεών.

 

Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα

6η Λήγοντος μηνός Γαμηλιώνος, έτους 2781 μετά πρώτην Ολυμπιάδα

 


 
     
 

© Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα