:: ::

 
 
 

      

               Αναπόφευκτος η χρεωκοπία της ευρωζώνης

 

Οι Έλληνες ίστανται έμπροσθεν μίας μοναδικής ιστορικής ευκαιρίας: να διαλύσουν την ευρωζώνη. Όλοι οι λαοί της Ευρώπης θα τους ευγνωμονούν αιωνίως. Όλοι οι λαοί ποθούν την ελευθερία τους. Θέλουν να αποτινάξουν τον ζυγό των Βρυξελλών. Έχουν τα βλέμματα στραμμένα στους Έλληνες. Θα καταφέρουν οι Έλληνες να διαλύσουν το γερμανικό έκτρωμα; Αναρωτώνται τα έθνη της Ευρώπης.

 Οι Έλληνες υποχρεούνται να μετατρέψουν την αναπόφευκτη χρεωκοπία της ευρωζώνης σε πολιτική χρεωκοπία της ευρωπαϊκής ενώσεως.

Ο διεξαγόμενος πόλεμος κατά της Ελλάδος υπό τον Τζέφρυ Παπανδρέου έχει ως στόχο να εκτοξευθεί το Ελληνικό χρέος σε δυσθεώρητα ύψη. Η μετατροπή της οικονομικής κρίσεως σε πολιτική είναι θείον δώρον. Δι’ αυτού του τρόπου ο Ελληνισμός θα διαγράψει το εξωτερικό χρέος. Απεργαζόμενος την συντριβήν των κατοχικών στρατευμάτων δια πολιτικής κρίσεως στην ευρωπαϊκή ένωση, κερδίζει μία θέση στην Αιωνιότητα.

Το χρέος δεν φοβίζει τους Έλληνες. Η αναπόφευκτος χρεωκοπία της ευρωζώνης θα διαγράψει όλα τα εξωτερικά χρέη σε ευρώ. Η διαγραφή των χρεών σε ευρώ θα λειτουργήσει ως συνεκτικός κρίκος των ευρωπαϊκών εθνών με το Ελληνικό Έθνος εις τον αγώνα για την κατεδάφιση της ιμπεριαλιστικής αυτοκρατορίας των Βρυξελών.

Ο γνωστός διεθνής κερδοσκόπος Jim Rogers δήλωσε προσφάτως, «σε λίγο καιρό δεν θα υπάρχει το ευρώ».

Χρεωκοπεί το ευρώ. Χρεωκοπεί η ευρωζώνη. Χρεωκοπεί η συμμορία του Τρισέ, γράφουν οι τίτλοι των εφημερίδων. Ενώ πριν λίγο καιρό έγραφαν ύμνους στο ευρώ και στην ΟΝΕ, τώρα γράφουν καθημερινώς τα περί εξόδου από το ευρώ. Εν μία νυκτί αλλάζουν την συμπεριφορά τους τα ευρωγιουσουφάκια, αδιαφορώντας για την έλλειψη συνεπείας προς το αναγνωστικό τους κοινό. Καταρρέει σαν χάρτινος πύργος το παραμύθι του ευρώ. Μάταια προσπαθεί να το αναστήσει ο ελληνόφωνος βρυκόλακας πίνοντας το αίμα των Ελλήνων.

Οι Έλληνες θα αγωνιστούν ηρωικώς ώστε να μην διασωθεί το ευρώ με τα χρήματα των φορολογουμένων. Η Μέρκελ προσπαθεί να φορτώσει τα γερμανικά χρέη στον Ελληνικό Λαό. Ξέρει ότι η ευρωζώνη οδεύει στην χρεωκοπία, αλλά θέλει Έλληνες σκλάβους για να αναλάβουν την διατήρηση εν ζωή του κλινικώς νεκρού ευρωνομίσματος.

Οι ελληνόφωνοι πραιτωριανοί των Βρυξελλών προσπαθούν να τρομοκρατήσουν τους Έλληνες προκειμένου να μην επιστρέψουν στην δραχμή. Ισχυρίζονται ότι η υιοθέτηση της δραχμής θα συνοδευτεί με μεγάλη υποτίμηση, και συνεπώς κάθετη αύξηση του εξωτερικού χρέους. Τα ψεύδη των πραιτωριανών δεν φοβίζουν τους Έλληνες. Δεν χρειάζεται να γίνει καμμία υποτίμηση της δραχμής.

Είναι απολύτως βέβαιο ότι αν οι Έλληνες υιοθετήσουν άμεσα την δραχμή και απελευθερωθούν από την σκλαβιά του ευρώ, και άλλες χώρες του ευρωπαϊκού Νότου θα ακολουθήσουν το Ελληνικό παράδειγμα. Αυτό θα σημάνει καθίζηση του ευρώ στις διεθνείς χρηματαγορές. Επομένως το νόμισμα που θα υποτιμηθεί θα είναι το ευρώ, όχι η δραχμή.

Και ενώ οι ψευδοπροφήτες αναγγέλλουν καταστροφές, χάος, υποτίμηση, από την έλευση της δραχμής, αποσιωπούν την πιό απλή λύση: η δραχμή δεν πρέπει να συνδεθεί με κανένα νόμισμα. Ούτε με το δολλάριο. Θα διαπραγματεύεται ελευθέρως στην διεθνή αγορά συναλλάγματος. Η εσωτερική αξία της δραχμής θα είναι συνάρτηση της Ελληνικής βιομηχανίας, του Ελληνικού εμπορίου, των Ελληνικών αναπτυξιακών επενδύσεων, των Ελληνικών ακινήτων, και των Ελληνικών εξαγωγών.

Η δύναμις της δραχμής έγκειται εις την ιστορική, πολιτιστική και εθνική πίστη που έχουν οι Έλληνες εις το εθνικό τους νόμισμα. Αντιθέτως το ευρώ στηρίζεται στην ύπαρξη ανοήτων, καιροσκοπικών και προδοτικών κυβερνήσεων, αίτινες εξαπατούν τους λαούς των περί δήθεν παντοδυναμίας του ευρώ.

Μόλις τα έθνη της Ευρώπης συνειδητοποιήσουν ότι η λεγομένη ευρωπαϊκή κεντρική τράπεζα δεν δανείζει απευθείας τα κράτη, αλλά δανείζει απευθείας μόνον τις ιδιωτικές τράπεζες με 1% επιτόκιο και στην συνέχεια οι τράπεζες μεταπωλούν τα ευρωχαρτονομίσματα με 6%, τότε θα εκραγεί η λαϊκή οργή. 

Η δύναμις του ευρώ εδράζεται στην δολία, μισελληνική και δουλική άρνηση του Τζέφρυ Παπανδρέου να τυπώσει δραχμές. Αντ’ αυτού ο εν λόγω πολιτικός νάνος «απειλεί» την Μέρκελ ότι θα απευθυνθεί στο ΔΝΤ για δάνειο. Αλλά στο άκουσμα και μόνον ότι θα τυπωθούν δραχμές και άλλα εθνικά νομίσματα στην Ευρώπη, τα επιτόκια των κρατικών ομολόγων θα κατακρημνιστούν.

Η Μέρκελ, ο Μπαρόζο, ο Τρισέ, ο Όλιν Ρεν, μπορούν να απειλούν και να χυδαιολογούν εις βάρος των Ελλήνων μόνον εφ’ όσον έχουν απέναντί τους έναν αλλόφυλο πολιτικό νάνο που παριστάνει τον Έλληνα πρωθυπουργό. Οι απειλές των δεν θα  έχουν καμμία ισχύ μόλις κυκλοφορήσει η δραχμή. Όσο ξέρουν ότι κατέχουν το μονοπώλιο εκδόσεως χαρτονομίσματος, και συγχρόνως ο αλλόφυλος γενίτσαρος της υπόδουλης Ελλάδος αρνείται να σπάσει αυτό το μονοπώλιο, τόσο θα εκβιάζουν. Αλλά ο εκβιασμός τους στηρίζεται σε μία κλωστή.

Όσο οι Έλληνες καθυστερούν την έκδοση Ελληνικού χαρτονομίσματος τόσο ο Τζέφρυ Παπανδρέου θα κερδοσκοπεί εις βάρος της Ελλάδος δια της συνεργασίας του με ξένους χρηματοπιστωτικούς οίκους. Θα ισχυρίζεται ότι η Ελλάς οδεύει προς χρεωκοπία, οι ξένοι οίκοι θα το αναμεταδίδουν, τα επιτόκια των ομολόγων θα αυξάνουν, και η συμμορία του Τζέφρυ θα κερδίζει πολιτική προμήθεια από τα κέρδη τους. Και θα κάνει νέες παραχωρήσεις εθνικής κυριαρχίας στους γερμανούς κατακτητές.

Το πρόβλημα της Μέρκελ δεν είναι να αποπληρωθεί το Ελληνικό χρέος. Ουσιαστικώς δεν θέλει να αποπληρωθεί το Ελληνικό χρέος. Το πρόβλημά της είναι να θεσμοθετηθεί άμεση πολιτική εξάρτηση της Ελλάδος από τις αποφάσεις του Βερολίνου. Δεν θέλει να αποπληρωθεί το Ελληνικό χρέος με δραχμές, ούτε δια οικονομικής αναπτύξεως της Ελλάδος. Θέλει μία καχεκτική Ελληνική οικονομία για να κάνουν τουρισμό οι ηλικιωμένοι γερμανοί και ένα γερμανικό προτεκτοράτο στην Μεσόγειο.

Η Μέρκελ γνωρίζει καλώς ότι τα οικονομικά προβλήματα οξύνονται όταν αυξάνονται οι φορολογικοί συντελεστές εν μέσω υφέσεως. Γνωρίζει καλώς ότι τα κρατικά έσοδα μειώνονται αντί να αυξάνονται δια των μέτρων λιτότητος. Γνωρίζει καλώς ότι τα κρατικά έσοδα αυξάνονται μόνον δια της μειώσεως των φορολογικών συντελεστών και δια της αυξήσεως των παραγωγικών επενδύσεων. Εν τούτοις πανηγυρίζει δήθεν επειδή θα μειωθεί το έλλειμμα με τα κατασταλτικά μέτρα που ελήφθησαν.

Πανηγυρίζει διότι νομίζει ότι δια του οικονομικού πολέμου θα γονατίσει την Ελλάδα. Αλλά οι Έλληνες θα παραγράψουν όλο το χρέος προς την Γερμανία. Δεν πρόκειται να το αναγνωρίσουν. Ούτε οι ευρωπαϊκές χώρες θα αναγνωρίσουν τα χρέη τους προς την Γερμανία.

Όταν τα ευρωπαϊκά έθνη ζήτησαν από την καγκελάριο Μέρκελ περιορισμό των εμπορικών πλεονασμάτων της Γερμανίας διότι επιδρούν αρνητικώς στα εμπορικά ισοζύγια των κρατών, η Μέρκελ απήντησε ότι, «η Γερμανία δεν θα μεταβάλλει την εξαγωγική της πολιτική». Ίσως, αλλά θα μεταβάλλει η Ελλάς την εισαγωγική της πολιτική. Θα αποκλείσει τα γερμανικά προϊόντα. Και συντόμως θα την μιμηθούν τα ευρωπαϊκά έθνη.

Ο γερμανός υπουργός οικονομικών σε πρόσφατη συνέντευξη στους Financial Times δήλωσε ότι η υποταγή όλων των Λαών της Ευρώπης στην γερμανική κατοχή είναι μονόδρομος. Απλώς ντρέπεται να την αποκαλέσει με το όνομά της. Την ονομάζει ευρωπαϊκή ολοκλήρωση, νομισματική ένωση, για να εξαπατήσει τους αφελείς. Αλλά σύντομα έρχεται μία άλλη ένωση. Η ενωμένη προσπάθεια των εθνών της Ευρώπης για να αποτιναχθεί ο γερμανικός ζυγός.

 Η ανακοίνωση του γερμανού υπουργού για δημιουργία ευρωπαϊκού νομισματικού ταμείου, αντίστοιχο του ΔΝΤ, χαιρετίστηκε ως μεγάλη ελπίδα της Ευρώπης από τα ευρωγιουσουφάκια. Αλλά ο Wolfgang Schäuble, σε αυτό το σημείο ήτο ξεκάθαρος. Το ΕΝΤ θα επιβάλλει σκληρές τιμωρίες σε όσους δεν υποτάσσονται στις διαταγές του Βερολίνου.

Ο Ελληνισμός απαντά ότι είναι καλύτερα να χρεωκοπήσει η ευρωζώνη παρά να την διασώσει η Ελλάς με τα χρήματά της. Η ευρωζώνη ζητά χρήματα από την Ελλάδα για την διάσωσή της. Αν περάσει μία τέτοια απόφαση, θα προκληθούν σοβαρά πλήγματα στο διεθνές χρηματοπιστωτικό σύστημα. Κάθε απατεών θα ζητά χρήματα από την Ελλάδα για να καλύψει τις δικές του ανομίες.

Αφού πρώτα η συμμορία των Βρυξελλών επέβαλε στους φορολογουμένους να αναλάβουν τα χρέη των τραπεζών, δημιουργώντας τεράστια ελλείμματα στους κρατικούς προϋπολογισμούς, τώρα απαιτεί τα κρατικά ελλείμματα να τα πληρώσουν πάλι οι πολίτες.

Μία τόσο ανήθικη νομισματική ένωση, σε πλήρη διάλυση, δεν έχει το δικαίωμα να υπαγορεύει δημοσιονομικούς κανόνες στην Ελλάδα. Ένα χρεωκοπημένο νομισματικό σύστημα όπως το ευρώ, δεν μπορεί να απαιτεί από τους πιστωτές να αποδεχθούν τις ιταμές του απαιτήσεις. Χρηματομεσίτες του χρεωκοπημένου ευρώ όπως ο Wolfgang Schäuble, δεν επιτρέπεται να έχουν δικαίωμα ψήφου στις αποφάσεις που αφορούν την οικονομική ευρωστία των Ελλήνων.

Ο Schäuble δεν δείχνει σημάδια ευφυίας. Όπως ο Παπανδρέου «απείλησε» την γερμανική κυβέρνηση με προσφυγή στο ΔΝΤ, έτσι και ο Schäuble «απείλησε» τους Έλληνες με αποβολή από την ευρωζώνη. Ωσάν να μην επρόκειτο για ευλογία αλλά για κατάρα. Μάλλον αγνοεί ότι οι Έλληνες μισούν το ευρώ, και θα το καταστρέψουν.

Σύντομα ο γερμανός υπουργός θα δεί στην Ελλάδα υποστολή της σημαίας της ΕΕ. Το ιμπεριαλιστικό σύμβολο των Βρυξελλών θα γίνει παρανάλωμα του πυρός. Το μισελληνικό, αποικιοκρατικό, αποκρουστικό ευρώ θα έχει την ίδια τύχη. Σύντομα οι λαοί θα το καίνε στους δρόμους σαν άχρηστο χαρτί.

Ήδη η Μέρκελ, για πρώτη φορά, έσπασε το φράγμα της σιωπής. Μίλησε ευθέως για ενδεχόμενο εξόδου κάποιας χώρας από την ευρωζώνη. Τέτοια δήλωση ήταν αδιανόητη πριν ένα έτος. Τώρα είναι στα χείλη όλων των ευρωπαϊκών εθνών.

Τα ευρωγιουσουφάκια αναπαρήγαγαν την γερμανική δήλωση προσδίδοντας χροιά απειλής και τιμωρίας. Αλλά η δήλωση της Μέρκελ δεν εκπέμπει δύναμη. Ομολογεί αδυναμία. Η Μέρκελ γνωρίζει ότι μετά χαράς όλα τα ευρωπαϊκά έθνη θα ακολουθήσουν το παράδειγμα της Ελλάδος και θα αποτινάξουν τον γερμανικό ζυγό. Από μέσα της προσεύχεται στους Θεούς οι Έλληνες να μην ανατρέψουν τον ελληνόφωνο τοποτηρητή της στην Ελλάδα, και χάσει το Βερολίνο τους Έλληνες σκλάβους. Παρακαλεί τους Θεούς να πληρώσουν οι Έλληνες την χρεωκοπία της ευρωζώνης. Παρακαλεί τους Θεούς να θολώσουν το μυαλό των Ελλήνων και να παραμείνουν υπό γερμανική νομισματική κατοχή.

Αλλά οι Θεοί δια μίαν έτι φοράν είναι με το μέρος των Ελλήνων.

Χρεωκόπησε το ευρώ σας, κυρία Μέρκελ. Αποδεχτείτε το. Αλλά και αν δεν είχε χρεωκοπήσει, οι Έλληνες θα έκαναν το παν για να χρεωκοπήσει.

 

Νικοκλής εκ Βοιωτίας

11η Λήγοντος μηνός Ελαφηβολιώνος, έτους 2786 μετά πρώτην Ολυμπιάδα

 


 
     
 

© Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα