:: ::

 
 
 

 

          Καταγγελία από τους κατοίκους του χωριού Γκρέκα

 

Μου έφτασε μία καταγγελία κατοίκων του χωριού Γκρέκα που κάηκε ένα μεγάλο μέρος του κατά τις φονικές φωτιές του Αυγούστου. Κάτοικοι οργισμένοι αλλά και πολύ φοβισμένοι για να βγουν δημόσια να το καταγγείλουν, ισχυρίζονται ότι ο Δήμος Μενιδίου απέστειλε βοήθεια αξίας 100.000 ευρώ για τους πυρόπληκτους όπου είτε όλο το ποσό είτε το μισό, το εμπιστεύθηκε στον παπά του χωριού προς διάθεση στους έχοντες πραγματική ανάγκη.

Στην αρχή ο παπάς είπε προς τους κατοίκους του χωριού ότι θα παρακρατηθεί το ποσό για το ξανακτίσιμο της χριστιανικής εκκλησίας που κάηκε ολοσχερώς(παρ’ όλο που και από την Γερμανία υπάρχει προσφορά 500.000 ευρώ για την χριστιανική εκκλησία, συν ότι τις προηγούμενες ημέρες πέρασε ένας Γερμανός και ένας Κύπριος και είπαν ότι μπορούν να αναλάβουν με δικά τους έξοδα το κτίσιμο).

Οι κάτοικοι αντέδρασαν στην απόφαση και ως μέσον εκφοβισμού, για να μην τον καταγγείλουν, ο παπάς ανακοίνωσε ότι όποιος τον καταγγείλει θα τύχει ...αφορισμού!!! Τώρα οι κάτοικοι φοβούνται να τον καταγγείλουν επωνύμως και νοιώθουν παγιδευμένοι και ανίσχυροι να διεκδικήσουν αυτά τα οποία με μεγάλη γενναιοδωρία τους προσέφερε ο Δήμος Μενιδίου.

Είναι απαράδεκτο, φρικώδες και αναίσχυντο να συμβαίνει αυτού του είδους η κατάφωρη παραβίαση δικαιωμάτων των πολιτών διότι και φίμωσις επιχειρείται και υπάρχει υπεξαίρεσις δημοσίου χρήματος, αλλά επιπλέον χρησιμοποιούνται αθέμιτα μέσα θρησκευτικού χαρακτήρα για να φιμωθούν οι κάτοικοι του χωριού Γκρέκα.

Ζητώ να διαδώσετε αυτή την καταγγελία και όλοι όσοι έχουμε την στοιχειώδη ευσυνειδησία να διαμαρτυρηθούμε στα μέσα μαζικής ενημερώσεως για αυτή την απαράδεκτη κατάσταση όπου η χριστιανική εκκλησία της Ελλάδος έχοντας τεράστια περιουσία σε χρήμα και γη, δεν διαθέτει ούτε ένα ευρώ ακόμη και για ανακατασκευή των εκκλησιών που κάηκαν, δεσμεύει μέσω των παπάδων που έχει προσλάβει και τις δωρεές των απανταχού Ελλήνων(κοινώς κλέβει!!!) και επιτρέπει την ψυχολογική βία μέσω της θρησκείας για να αποκρύψει τις πομπές της.

ΜΦΧ

Σχόλιο εκ της συντάξεως:

Ειλικρινά δεν κατανοούμε γιατί θα πρέπει να κατηγορηθεί η αίρεση των ναζωραίων Ελλάδος επειδή δεν ανακατασκευάζει τα καμμένα εκμαυλιστήρια του Σατανά. Ίσα-ίσα που η στάση της στην συγκεκριμένη περίπτωση την καθιστά άξια επαίνου, και όχι άξια μομφής. Έκανε και μία φορά κάτι σωστό η αίρεση των ναζωραίων, έστω και από φιλαργυρία. Άλλωστε όπως έχει δηλώσει πολλάκις η ίδια η αίρεση των ναζωραίων θεωρεί επικίνδυνη για τον Ελληνικό Λαό την ανακατασκευή των χριστιανικών εκμαυλιστηρίων διότι ως οίκοι του Σατανά προσβάλλουν τον Ελληνισμό. Οι ναζωραίοι παπάδες υποχρεώνουν τον λαό να μιαίνεται αγγίζοντας τα σύμβολα του Σατανά.

Ύστερα όσοι εισέρχονται σε αυτά τα ψυχοθυσιαστήρια, χάνουν τα λογικά τους, βγάζουν αφρούς από το στόμα τους και μέσα στο παραλήρημά τους προσκυνούν τον εσταυρωμένο Σατανά, όπως ομολογούν οι ίδιοι οι ναζωραίοι δήμιοι αυτής της φρικιαστικής ανθρωποθυσίας.    

Το ζήτημα είναι γιατί υπάρχουν κάποιοι μισέλληνες που θέλουν να ξανακτίσουν τα καμμένα εκμαυλιστήρια της αιρέσεως των ναζωραίων. Πρέπει να μεμφώμεθα όσους βλάσφημους κάνουν δωρεές στην αίρεση των ναζωραίων για να κτίσει οίκους του Σατανά, και όχι τους ναζωραίους που υπεξαιρούν τα χρήματα των αφελών Ελλήνων.

Οι ναζωραίοι παπάδες ασκούν ευσυνείδητα το ανθελληνικό και σατανικό τους έργο. Το ζήτημα είναι πότε οι Έλληνες, με ευσυνειδησία, με ευλάβεια, με επαγγελματισμό, θα κατάσχουν όλη την κινητή και ακίνητη περιουσία της μισελληνικής αιρέσεως των ναζωραίων, αντί να διαμαρτύρωνται όταν η αίρεση των ναζωραίων τους αρπάζει την δική τους περιουσία.

 

4η Μεσούντος μηνός Βοηδρομιώνος, έτους 2783 μετά πρώτην Ολυμπιάδα 

 


 
     
 

© Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα