:: ::

 
 
 

       

            Το ξεγύμνωμα των ναζωραίων τηλεοπτικών αστέρων

 

Οι Έλληνες, υπόδουλοι ακόμη στην μισελληνική αίρεση των ναζωραίων κατακτητών, είχαν την ευκαιρία στις 20/9 να παρακολουθήσουν στους τηλεοπτικούς τους δέκτες το στημένο θέατρο της εκπομπής του κ. Χαρδαβέλλα με θέμα «έρωτας θεού και αλλάχ».

Η εκπομπή είχε στόχο να παρασύρει το Ελληνικό Έθνος στο δίλημμα μίας κλειστής χριστιανικής κοινωνίας ή ανοικτής προς το Ισλάμ, ταυτίζοντας τους Έλληνες με τους ναζωραίους, και τους μωαμεθανούς με τους Τούρκους.

Για την επίτευξη αυτού του σκοπού είχε προσκληθεί ο βυζαντινολάτρις πανεπιστημιακός Σαρρής, ο ρασοφόρος Καρπαθίου, μια συγγραφέας ενός μυθιστορήματος υπέρ του «ελληνοτουρκικού έρωτα», ο ισλαμιστής δημοσιογράφος Ντέντες, και δύο γυναίκες με παπύρους παιδοψυχολογίας. Η όλη επιχείρηση ήταν στολισμένη με ρεπορτάζ περιπτώσεων όπου ναζωραίοι και μωαμεθανοί ξεπερνώντας το φράγμα των δογμάτων τους συνήψαν γάμο.

Δεν θα σταθούμε φυσικά στις αστείες διαφωνίες των ναζωραίων με τα διεθνιστικά ουμανιστικά παιδιά τους. Ούτε φυσικά στις εσωτερικές αντιθέσεις των δύο ιουδαϊκών αιρέσεων, του ισλαμισμού και του χριστιανισμού. Αυτό που έχει σημασία ήταν η αγωνιώδης προσπάθεια του ρασοφόρου Καρπαθίου να ταυτίσει τους ναζωραίους με τους Έλληνες, όταν ακόμα και οι παρόντες προσκεκλημένοι το αρνήθηκαν με την χαρακτηριστική φράση: «γιατί προσπαθείτε να εντάξετε τον Ελληνικό λαό κάτω από την εκκλησία σας;».

Ο Ελληνικός Λαός πανηγύρισε μπροστά στους τηλεοπτικούς δέκτες όταν ο ρασοφόρος Καρπαθίου προσπαθώντας να πείσει ότι και οι μωαμεθανοί της Θράκης είναι στην πραγματικότητα χριστιανοί, ανέπτυξε το επιχείρημα ότι «αυτοί προτού κόψουν το ψωμί το σταυρώνουν πράγμα που σημαίνει βίαιο εξισλαμισμό».

Ευχαριστούμε τον ρασοφόρο Καρπαθίου που απογυμνώθηκε μπροστά στον Ελληνικό Λαό παραδεχόμενος ότι οι φωτιές του αι-γιάννη, το καρναβάλι, η περιφορά των κήπων του Αδώνιδος στον επιτάφιο, το στόλισμα του δέντρου και αναρίθμητα γνωστά έθιμα που έχουν διασωθεί στην Ελλάδα, καταδεικνύουν βίαιο εκχριστιανισμό.

Είναι πράγματι απoλαυστικό να παρακολουθείς τους ναζωραίους να ξεγυμνώνονται ιδεολογικά μόνοι τους όταν αντιμετωπίζουν ισλαμιστές. Είναι πάγια τακτική τους να χρησιμοποιούν τα δικά μας επιχειρήματα, τα ίδια που σαρκάζουν και αφορίζουν, όταν έχουν να αντιμετωπίσουν την ισλαμική κριτική. Τότε οι ειδωλολατρικές εικόνες γίνονται απεικονίσεις του θείου και οι πλατωνικές ιδέες δεν είναι πια μιαρές αφού πρώτα φιλτραριστούν χριστιανικά.

Ευχαριστούμε θερμά τον ισλαμιστή Ντέντε που απεκάλυψε ότι ως «ισλαμιστής είναι αναγκαία και χριστιανός και εβραίος» αφού έχει ως ιερά βιβλία και την εβραϊκή παλαιά διαθήκη, και την χριστιανική καινή διαθήκη, και φυσικά το Κοράνι. Έτσι η ψευδοαντιπαλότητα Ισλάμ-χριστιανισμού ως δύο αντίθετοι πόλοι αποκαλύπτεται ως μία ενδο-ιουδαϊκή διαπάλη.

Ευχαριστούμε θερμά τις ναζωραίες που με υλιστικές ουμανιστικές θεωρίες αγάπης και ανοχής προπαγανδίζουν την επιμειξία, αναγκάζοντας τους πρώτους διδάξαντες της επιμιξίας ναζωραίους να υπερασπίζουν τώρα την φυλή. Είναι πια πέραν του ορίου του γελοίου οι υπέρμαχοι της ανάμιξης των φυλών κάτω από το χριστιανικό δόγμα, φοβούμενοι τώρα την απώλεια του ποιμνίου τους προς το Ισλάμ, να υπερασπίζουν την φυλή. Να υπερασπίζουν την ίδια φυλή που εθνοκτόνησαν με την επί αιώνες επιβολή της διαλυτικής τους αιρέσεως.

Ευχαριστούμε θερμά τον βυζαντινολάτρι Σαρρή που απεκάλυψε ότι τα σχετικά με την «ελληνοτουρκική φιλία» σήριαλ χρηματοδοτούνται από κύκλους επιχειρηματικών συμφερόντων.

Τέλος ευχαριστούμε τον Ελληνικό Λαό, που ψηφίζοντας υπέρ ή κατά των μικτών γάμων, μάς έδωσε σημαντικά στοιχεία για αξιολόγηση. Με ένα 65% κατά και ένα 35% υπέρ, διαγνώσαμε περισσότερα από τα παρουσιαζόμενα. Διαπιστώσαμε ότι το 65% του Ελληνικού πληθυσμού δεν έχει διαβρωθεί από την χριστιανική προπαγάνδα κατά της φυλής, ενώ αφαιρώντας το 25%, που είναι και το πραγματικό σύνολο των ναζωραίων στην χώρα(μετά από έρευνες, δημοσκοπήσεις αλλά και το ζήτημα των ταυτοτήτων), το 40% διατηρεί γνήσια Ελληνικότητα που σταδιακά ανθίζει.

Το υπόλοιπο 35% σχηματίζει το σύνολο των διεθνιστών ουμανιστών της παγκοσμιοποιήσεως στον Ελλαδικό χώρο που αποσπώμενοι από την αίρεση των ναζωραίων δημιουργούν νέες αιρέσεις και παρακλάδια με άλλο όνομα. Όπως κάποτε η αίρεση των ναζωραίων απεσπάσθη από την ιουδαϊκή μήτρα έτσι και ο διεθνιστικός ανθρωπισμός σήμερα αποσπάται από την χριστιανική μήτρα δημιουργώντας μια θρησκεία με την ανθρωπότητα για θεό της.

Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Χαρδαβέλλα που με τα ρεπορτάζ του πέτυχε το αντίθετο από αυτό που επεδίωκε. Να αναδείξει την θρησκευτικότητα, από το περιθώριο που την έχουν θέσει οι ναζωραίοι δυνάστες και παραχαράκτες, σε κυρίαρχη ζωτική δύναμη των κοινωνιών και ειδοποιό χαρακτηριστικό των εθνών.

Εμείς οι Έλληνες θρησκευτές και οι μελλοντικοί Ιερείς που θα διεξάγουν τον καθολικό πόλεμο κατά των ναζωραίων τυράννων για την αποκατάσταση των γηγενών φυσικών παραδόσεων, ευελπιστούμε, με την αρωγή των Πατρών Θεών και Μητρώων Θεαινών, και σε άλλες τέτοιες εκπομπές ώστε ο Ελληνικός Λαός να διαπιστώσει την ιδεολογική γύμνια των ναζωραίων κατακτητών.

Έσεται ήμαρ

Κάλλιστος

10η Λήγοντος μηνός Βοηδρομιώνος, έτους 2781 μετά πρώτην Ολυμπιάδα  

 


 
     
 

© Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα