:: ::

 
 
 

                       

                           Όπλα Μαζικής Καταστροφής

 

Το Ελληνικό Έθνος αντιμετωπίζει καθημερινά τον κίνδυνο ολοκληρωτικού αφανισμού από τα όπλα μαζικής καταστροφής. Αλλά υπό την προστασία των Αθανάτων Θεών και την καθοδήγηση των Ιερέων οι Έλληνες μάχονται για την εξόντωση των δολοφόνων του Έθνους.

 

1. Απιστία

Το χειρότερο όπλο μαζικής καταστροφής είναι η απιστία. Αυτή η καταραμένη πανούκλα που καταπολεμήθηκε με φλεγόμενο ζήλο από όλους τους Έλληνες Ιερείς και Μάντεις, διότι γνώριζαν τα καταστρεπτικά αποτελέσματά της.

Οι Ιερείς και οι Μάντεις γνώριζαν ότι ο Ελληνικός λαός αν μείνει μακριά από τους Αθανάτους Θεούς θα είναι όπως το ψάρι έξω από το νερό. Θα σπαρταράει και σε λίγο θα πεθάνει.

Οι Θεοί και οι Ιερείς μάς δίδαξαν πώς να πολεμούμε το Κτήνος της απιστίας για να μην λησμονούμε τις υποχρεώσεις μας και να μην χάνουμε τον σεβασμό προς τις Ελληνικές Παραδόσεις.

Το Κτήνος της απιστίας χρησιμοποιεί κάθε τέχνασμα ακόμη και τις φυσικές καταστροφές για να απομακρύνει τους Έλληνες από τους Θεούς. Αλλά τα Ιερά Βιβλία της Θρησκείας δεν επιτρέπουν ούτε συμβιβασμούς, ούτε υποχωρήσεις, ούτε αμφιταλαντεύσεις έναντι αυτού του Κτήνους. Απαιτούν επίθεση κατά μέτωπον. Αμείλικτο τσάκισμα της απιστίας και των οργάνων της.

Μόνον όταν οι άπιστοι, μετά από ικεσίες των, υποστούν με ευσπλαχνία την Θεϊκή Τιμωρία, τότε και μόνον τότε, μπορούν να ελπίζουν σε σωτηρία και δικαιοσύνη.

 

2. Αίρεση των ναζωραίων

Αυτή η καταραμένη αίρεση αποτελεί ένα από τα πιό επικίνδυνα όπλα μαζικής καταστροφής.

Όπως αποκαλύπτουν τα κείμενα των ναζωραίων το Κτήνος θα έρθει με την μορφή του Τζεσουά και θα κατασπαράξει τον κόσμο. Αν δεν το πολεμήσουν όλα τα Έθνη ο εφιάλτης θα γίνει πραγματικότητα.

Ο ευγενής και ηρωικός Ιερός Πόλεμος που διεξάγει τόσους αιώνες η Ελληνική Θρησκεία με εκατομμύρια Εθνομάρτυρες δεν μπορεί παρά να έχει ένα τέλος: τον αφανισμό της χριστιανικής πανούκλας από προσώπου γής.

 

3. Εκτρώσεις

Οι εκτρώσεις αποτελούν όπλο μαζικής καταστροφής του Ελληνικού Έθνους. Εκατομμύρια Ελληνόπουλα θανατώνονται στην μεγαλύτερη γενοκτονία που καταγράφει η ιστορία.

Η Ελληνική Θρησκεία απαγορεύει αυστηρότατα την γενοκτονία των Ελλήνων και συγχρόνως επιτάσσει την αμείλικτη τιμωρία των δολοφόνων που κάνουν εκτρώσεις.

Όποιος γενοκτονεί τα Ελληνόπουλα με εκτρώσεις θα αντιμετωπίσει την Θεϊκή και την ανθρώπινη τιμωρία, και καμμία από τις δύο δεν θα επιδείξει έλεος στους εγκληματίες που διαφημίζουν, προωθούν, διαθέτουν, ενισχύουν, χρηματοδοτούν αυτό το όπλο μαζικής καταστροφής. 

 

4. Ανάμειξη της Ελληνικής Φυλής με ξένο αίμα

Η ανάμειξη της Ελληνικής Φυλής με αίμα αλλοφύλων αποτελεί όπλο μαζικής καταστροφής και ένα από τα πιό αποτρόπαια και βδελυρά εγκλήματα που μπορεί να διαπράξει κάποιος.

Η ανάμειξη με ξένο αίμα αποτελεί γενοκτονία καθώς αφανίζει το παρελθόν και κυρίως το μέλλον του Ελληνισμού. Η ανάμειξη με ξένο αίμα αποτελεί έμπρακτη απόδειξη μίσους κατά της Ιερής Φυλής μας και κυρίως βλασφημία κατά των Αθανάτων Θεών.

Από τα πανάρχαια χρόνια όλοι οι κορυφαίοι Ιεροφάντες και Σοφοί των Ελλήνων είχαν φροντίσει να καταστρέψουν αυτό το όπλο μαζικής καταστροφής με την ενδογαμία.

Οι Ιεροί Νόμοι των Αθανάτων Θεών τιμωρούν με θάνατο τους τρομοκράτες που συνηγορούν, ή νομοθετούν τον φυλετικό διαχωρισμό των Ελλήνων. Οι Έλληνες δεν επιτρέπεται να αναπαράγωνται με γυναίκες αλλοφύλων, παρά μόνον με Ελληνίδες. Το ίδιο ισχύει και για τις Ελληνίδες, ενώνονται μόνον με Έλληνες και ποτέ με αλλοφύλους.

Ο φυλετικός διαχωρισμός των Ελλήνων από τις Ελληνίδες συγκαταλέγεται ανάμεσα στα ρατσιστικά εγκλήματα. Ο διαχωρισμός των Ελλήνων από τις Ελληνίδες είναι έγκλημα μίσους. Αποτελεί την πιό αηδιαστική μορφή ρατσισμού το να επιβάλλεται στον Έλληνα να παντρευτεί αλλόφυλη και όχι Ελληνίδα. Αποτελεί γενοκτονία της Ελληνικής Φυλής η ανάμειξη ξένου αίματος με το Ελληνικό.

Η διάσπαση του φυλετικού δεσμού αποτελεί τρομοκρατική ενέργεια με σκοπό τον αφανισμό του Ελληνικού Έθνους, κάτι που οι Νόμοι της Ελληνικής Θρησκείας τιμωρούν με την ποινή του θανάτου.

 

5. Πολιτιστικός και θρησκευτικός συγκρητισμός

Από τα βάθη της ιστορίας αυτό το όπλο μαζικής καταστροφής έκανε την επέλασή του. Και όπου υπερίσχυε άφηνε ερείπια και εκατομμύρια νεκρούς. Σήμερα οι αρνητές των Αθανάτων Θεών προπαγανδίζουν τον θρησκευτικό και πολιτιστικό συγκρητισμό με τον ιουδαιοχριστιανισμό, αλλά κατ’ ευφημισμό το βαπτίζουν «ελληνοχριστιανικό» πολιτισμό.

Ο συγκρητισμός πολιτισμών και θρησκειών είναι το αντίστοιχο έγκλημα με την ανάμειξη της Ελληνικής Φυλής με ξένο αίμα. Εδώ αναμειγνύεται η Ελληνική Ψυχή με ξένες δοξασίες.

Οι Έλληνες Ιερείς διδάσκουν ότι η πολιτιστική, δογματική και θρησκευτική καθαρότητα του Ελληνισμού, είναι αναγκαία για την υγεία της Ελληνικής Ψυχής. Καμμία ιδεολογική νόθευση με την Ανατολή δεν επιτρέπεται, καθώς κάτι τέτοιο θα αποτελέσει την ταφόπλακα του Ελληνισμού.

Η Δογματική της Ελληνικής Θρησκείας επιβάλλει την ιδεολογική καθαρότητα και την απεμπόληση κάθε ξένης επιρροής πάνω στον Ελληνικό Λαό. Τα Ήθη, τα Έθιμα, οι Παραδόσεις, οι Νόμοι της Φυλής, οι ηρωικές πράξεις των Προγόνων, τα κελεύσματα των Αθανάτων Θεών αποτελούν τους Ιερούς Κώδικες του Έθνους και ουδείς επιτρέπεται να ρυπαίνει το σώμα και την ψυχή του μιμούμενος ή διαδίδων τα ήθη και τα έθιμα αλλοφύλων και αλλοθρήσκων.

Ο πολιτιστικός και θρησκευτικός συγκρητισμός νοθεύει την καθαρότητα του Ελληνισμού. Αποτελεί όπλο μαζικής καταστροφής του Ελληνικού Έθνους και τα όργανά του τιμωρούνται αμείλικτα με την εσχάτη των ποινών.

 

6. Ναρκωτικά

Άλλο ένα όπλο μαζικής καταστροφής που οι Έλληνες πρέπει να δαμάσουν, αλλιώς κινδυνεύει η Ελληνική Νεολαία με αφανισμό. Ή οι έμποροι ναρκωτικών θα ζήσουν ή η Ελληνική Νεολαία. Και οι δύο αποκλείεται. Καθώς έμποροι ναρκωτικών και Ελληνική Νεολαία είναι δύο καταστάσεις αμοιβαίως αποκλειόμενες, ένας από τους δύο πρέπει να ζήσει. Και αυτός που δεν θα ζήσει θα είναι οι έμποροι ναρκωτικών.

Η υποχρεωτική και δωρεάν θεραπεία των ναρκομανών και η αμείλικτη θανάτωση των εμπόρων ναρκωτικών είναι το ελάχιστο που κάνει η Ελληνική Κοινωνία για την σωτηρία της.  

 

7. Γενετικώς Μεταλλαγμένα τρόφιμα

Αυτό το όπλο μαζικής καταστροφής είναι τελευταίας τεχνολογίας. Θέλει προσοχή καθώς μασκαρεύεται με ανθρωπιστικό μανδύα περί δήθεν λύσεως του προβλήματος της πείνας στον Τρίτο Κόσμο.

Γενετικώς μεταλλαγμένα τρόφιμα, ορμόνες, χρωστικές κλπ ουσίες που ρίχνονται στα τρόφιμα, εκλαμβάνονται από την Ελληνική Θρησκεία ως μαζική δηλητηρίαση του Ελληνικού λαού.

Οι συνέπειες των μεταλλαγμένων τροφίμων, αυτού του όπλου μαζικής καταστροφής, είναι τρομακτικές. Μείωση του χρόνου ζωής των Ελλήνων, εμφάνιση καρκίνων, ορμονικές διαταραχές του οργανισμού, μειωμένα ποσοστά επιτυχίας στην προσπάθεια γονιμοποιήσεως εξ αιτίας αδυνάτου γενετικού υλικού και πολλές άλλες περιπλοκές. Όλες αυτές οι συνέπειες αποτελούν βραδυφλεγή γενοκτονία του Ελληνικού Έθνους και έτσι θα αντιμετωπίζονται οι κατηγορούμενοι.

Οι εγκληματίες έχουν φτάσει σε σημείο να μεταφέρουν γονίδια ποντικού σε ντομάτες, δηλαδή μεταφέρουν γονίδια σε διαφορετικά επίπεδα και γενετικές αλυσίδες με απρόβλεπτες συνέπειες. Και σαν να μην έφτανε αυτό, προσπαθούν να δικαιολογήσουν το έγκλημά τους με τον παραλληλισμό της βελτιώσεως που γίνεται στα φυτά εδώ και αιώνες, μέσω διασταυρώσεων φυτών. Όμως άλλο πράγμα η βελτίωση μίας ποικιλίας πορτοκαλιού με διασταύρωση από άλλη ποικιλία πορτοκαλιού και άλλο πράγμα η διασταύρωση με γονίδια ποντικών...

Χωρίς να μας ρωτούν, αναμειγνύουν γενετικώς μεταλλαγμένο καλαμπόκι με μή μεταλλαγμένο, προφανώς τους έρχεται πιό φθηνά. Έτσι σύντομα το μεταλλαγμένο υλικό επικρατεί του φυσιολογικού. Προσθέτουν μεταλλαγμένα υλικά ακόμα και στα δημητριακά που τρώμε για πρωινό.

Συνεχώς οι έμποροι αυτού του όπλου μαζικής καταστροφής ψεύδονται λέγοντας ότι οι καλλιέργειες μεταλλαγμένων φυτών αντέχουν περισσότερο στα ζιζάνια. Όμως αποσιωπούν ότι τα μεταλλαγμένα φυτά επηρεάζουν τα έντομα που επικάθονται πάνω τους μέσω της γύρης ή όταν τα έντομα ρουφούν τους φυτικούς χυμούς. Οπότε είτε μεταλλάσσονται γενετικώς τα έντομα είτε τα έντομα μεταφέρουν το γενετικώς μεταλλαγμένο υλικό σε άλλα φυτά και ζώα, προκαλώντας έτσι γενετική μετάλλαξη και χάος σε όλες τις βιοχημικές αλυσίδες του πλανήτου.

Τα πράγματα είναι ακόμη χειρότερα αν σκεφτεί κανείς ότι ένα μπιφτέκι που τρώμε στα εστιατόρια γρήγορου φαγητού δεν παρασκευάζεται από ένα είδος κρέατος και από κρέας μίας χώρας. Αντιθέτως, για κερδοσκοπικούς λόγους, χρησιμοποιούνται διαφορετικά κρέατα (χοιρινό, βοδινό, κοτόπουλο) και από διαφορετικές χώρες, και τα αλέθουν όλα μαζί. Το αποτέλεσμα είναι να αυξάνεται με αστρονομικούς ρυθμούς η πιθανότητα για γενετική μετάλλαξη ή και ο κίνδυνος μολύνσεως από ασθένειες, όπως για παράδειγμα η νόσος των «τρελών» αγελάδων. Και αυτό γιατί ένα κομμάτι χαλασμένου κρέατος αλέθεται με όλα τα άλλα και μολύνει όλη την «φουρνιά».

Η μετάλλαξη του γενετικού κώδικος ανθρώπων, ζώων και φυτών αποτελεί αποκρουστικό έγκλημα για την Ελληνική Θρησκεία και έτσι αντιμετωπίζεται. Οι υπεύθυνοι θα πληρώσουν έστω και μετά θάνατον διότι το έγκλημά τους έχει μεταθανάτιες συνέπειες για τα θύματά τους αφού οι απόγονοί μας θα είναι γενετικώς μεταλλαγμένοι επειδή κάποιοι εγκληματίες μένουν προς το παρόν ατιμώρητοι.

Δεν είναι δυνατόν να τιμωρούνται οι εταιρείες παραγωγής τσιγάρων και να την γλυτώνουν οι εταιρείες που μεταλλάσσουν τον γενετικό κώδικα των εμβίων όντων.

Προσωρινή λύση για τους Έλληνες είναι να χρησιμοποιούν τα λεγόμενα βιολογικά προϊόντα. Δηλαδή προϊόντα που παράγονται χωρίς ορμόνες, φυτοφάρμακα και άλλες χημικές ουσίες, τα οποία αναπτύσσονται με τις φυσικές ουσίες που προσφέρει η μητέρα Γη.

 

8. Αναλφαβητισμός

Όπλο μαζικής καταστροφής που χρησιμοποιήθηκε κατά κόρον από τον χριστιανισμό και άλλους κατακτητές κατά του Ελληνικού Έθνους για να το αφανίσει από προσώπου γής.

Οι Ιερείς μας και η Ελληνική Θρησκεία θεωρούν τον αναλφαβητισμό ως τερατώδες έγκλημα κατά των μελλοντικών γενεών.

Η αντοχή του Ελληνικού Έθνους στις αρρώστιες, στις φυσικές καταστροφές, στους πολέμους και γενικώς σε κάθε δυσκολία που θα του παρουσιαστεί στο διάβα της Ιστορίας, εξαρτάται σε πολύ μεγάλο βαθμό από τις γνώσεις που κατέχει το Έθνος. Και οι κατακτητές έκαναν ότι μπορούσαν για να αδειάσουν όλες τις αποθήκες γνώσεων του Έθνους.

Γι’ αυτό η Ελληνική Θρησκεία θεωρεί ως ποινικό αδίκημα τον αναλφαβητισμό και ως στυγνούς εγκληματίες όσους υποβιβάζουν, καταστρέφουν ή δεν χρηματοδοτούν την Ελληνική Παιδεία.

 

9. Ρατσισμός

Ο ρατσισμός είναι παμπάλαιο όπλο μαζικής καταστροφής του Ελληνικού Έθνους. Ο ρατσισμός προωθεί την μείξη με αλλοφύλους, τον μισελληνισμό, τον ιμπεριαλισμό, την αφρικανοποίηση, ασιανοποίηση και αποικιοποίηση της υπόδουλης Ελλάδος.

Ο ρατσισμός εξαπολύει πογκρόμ κατά των Ελλήνων και τους διώχνει από τα σχολεία και τις δουλειές τους. Ο ρατσισμός εμποδίζει την πρόσβαση των Ελλήνων στα νοσοκομεία και στον Πολιτισμό τους. Ο ρατσισμός και ο μισελληνισμός αποτελούν όπλο μαζικής καταστροφής και μάστιγα της Ελληνικής κοινωνίας αφού καθημερινώς παρατηρούνται φαινόμενα μίσους και βίας κατά του Ελληνισμού.

Αλλά οι Έλληνες παρά τα φοβερά πογκρόμ στέκονται άτεγκτοι στην Πίστη τους προς τους Θεούς και με τις διώξεις μεγαλώνει η Πίστη τους και η αγάπη τους για τους Αθανάτους Θεούς.

Τελικά οι Έλληνες δεν είναι τόσο ρατσιστές όσο κάποιοι ψυχανώμαλοι προσπαθούν να τους παρουσιάσουν. Οι Έλληνες διατηρούν όσο μπορούν τις Ελληνικές Παραδόσεις και αποστρέφονται κάθε αηδιαστική ξενόφερτη δοξασία τύπου χριστιανισμός. Αυτό και μόνον αποδεικνύει ότι οι Έλληνες μισούν τον ρατσισμό και αγαπούν με φλεγόμενο πάθος τον Ελληνισμό.

Οι Έλληνες δεν ενδίδουν στο μίσος κατά της Ελληνικής Φυλής που τους υποβάλλουν οι ρατσιστές και δεν αναμειγνύονται με αλλοφύλους. Οι Έλληνες δεν κάνουν διακρίσεις εις βάρος της Ελληνικής Φυλής. Οι Έλληνες απαξιώνουν την ξενοφοβία και τον ανθελληνισμό από τα οποία πάσχουν οι ναζωραίοι και οι προκατειλημμένοι ρατσιστές αλλόφυλοι.

Οι Έλληνες έχοντας ένα θρησκευτικό μίσος κατά του ρατσισμού δεν αφομοιώνουν ξένους λαούς και ξένα πολιτιστικά στοιχεία, ούτε αναμειγνύονται με ξένες φυλές για να βελτιώσουν την δική τους όπως έκαναν οι τούρκοι κατακτητές.

Άλλωστε η ιστορία αποδεικνύει ότι η Ελλάδα δεν είχε ποτέ ρατσιστικά φαινόμενα. Μόνον κάποιοι ρατσιστές ανθέλληνες καταφερόντουσαν κατά της Ελληνικής Φυλής και υπέθαλπαν τον ρατσισμό των εχθρών του Ελληνισμού.

Ο ρατσισμός και ανθελληνισμός που υφέρπει στους αλλοφύλους και αλλοθρήσκους απασχολεί την διεθνή κοινότητα, διότι οι ρατσιστές αλλόφυλοι και αλλόθρησκοι συμπεριφέρονται στους Έλληνες με περιφρόνηση. Οι ρατσιστές αλλόφυλοι και αλλόθρησκοι περιφρονούν μονίμως και ρατσιστικά τις ανάγκες και τα δικαιώματα των Ελλήνων σε ζητήματα παιδείας, υγείας, εργασίας, κατοικίας. 

Το μίσος κατά των Ελλήνων ήταν και είναι ρατσιστικό φαινόμενο των αλλοφύλων και αλλοθρήσκων, ποτέ των Ελλήνων. Κανείς Έλλην δεν είναι ρατσιστής διότι απλούστατα ουδείς Έλλην μισεί την Φυλή και την Θρησκεία του.

Όλοι οι Έλληνες πάντα αγαπούσαν την Φυλή και τον Πολιτισμό τους. Άρα δεν μπορεί οι Έλληνες να είναι ρατσιστές όπως τα ρατσιστικά κτήνη που μισούν την Φυλή και τον Πολιτισμό των Ελλήνων.

Ο σεβασμός της διαφορετικότητος των Ελλήνων σε φυλετικό και πολιτιστικό επίπεδο αποτελεί την αιχμή του δόρατος στον πόλεμο κατά του ρατσισμού που έχει κηρύξει η ανθρωπότητα και η Ελληνική Θρησκεία.

 

10. Απώλεια Εθνικής Μνήμης

Η διαστρέβλωση της ιστορίας και η άρνηση διδασκαλίας των πραγματικών γεγονότων στις νέες γενεές Ελλήνων αποτελεί όπλο μαζικής καταστροφής. Διότι έτσι οι Έλληνες χάνουν τον προσανατολισμό τους στους ωκεανούς του χρόνου και μετατρέπονται σε ξερό φύλο που το παίρνει ο άνεμος.

Η εμμονή στα Ελληνική Έθιμα και στις Ελληνικές Παραδόσεις δεν είναι τίποτε άλλο παρά εφαρμογή των Ιερών Κανόνων που μας άφησαν οι Έλληνες Ιερείς και Μάντεις για να επιβιώσουμε ως Έθνος ανάμεσα στους πολυάριθμους αλλοφύλους και αλλοθρήσκους.

Η ιστορία αποτελεί τον οδοδείκτη του Ελληνικού Έθνους και γι’ αυτό όλοι οι Έλληνες πρέπει να μαθαίνουν την ιστορία τους από Έλληνες και όχι από αλλοφύλους και αλλοθρήσκους.

Αν κοπεί ο ομφάλιος λώρος με το παρελθόν μας θα μετατραπούμε σε ναζωραίους και θα γίνουμε και εμείς φονιάδες και σιχάματα της Ελληνικής κοινωνίας. Γι’ αυτό δεν επιτρέπεται να αδυνατίζει η Εθνική Μνήμη.

 

11. Υπογεννητικότητα

Η υπογεννητικότητα αποτελεί όπλο μαζικής καταστροφής του Ελληνισμού και πρέπει να καταπολεμάται σε όλες τις εκφάνσεις του. Οι ναζωραίοι έχουν κηρύξει τον πόλεμο στους Έλληνες γι’ αυτό δεν χρηματοδοτούν τους πολυτέκνους ενώ αντιθέτως χρηματοδοτούν τις εκτρώσεις. Οι ναζωραίοι δεν κάνουν εκπτώσεις στις παροχές ρεύματος, ύδατος κλπ στους Έλληνες πολυτέκνους, ενώ αντιθέτως οι ναζωραίοι, ως γνήσια ρατσιστικά κτήνη, δίνουν κάθε διευκόλυνση για να αναπτυχθούν οι αλλόφυλοι και οι αλλόθρησκοι. 

Όμως οι Έλληνες δεν πρέπει να απογοητεύονται διότι έχουν την προστασία των Αθανάτων Θεών. Γι’ αυτό δεν πρέπει να απέχουν από το να κάνουν πολλά παιδιά, όσες δυσκολίες και να αντιμετωπίζουν.

Η μέση Ελληνική οικογένεια πρέπει να έχει τουλάχιστον τέσσερα παιδιά διότι οι Θεοί δεν έχουν κανένα έλεος για τους άτεκνους. Οι συμφορές που προκαλούν οι άτεκνοι στο Έθνος θα πληρωθούν και στην επίγεια και στην μετά θάνατον ζωή.   

 

12. Μόλυνση του περιβάλλοντος

Η μόλυνση του περιβάλλοντος έχει εξελιχθεί σε όπλο μαζικής καταστροφής καθώς προκαλεί, μέσω της τροφικής αλυσίδος, καρκινογένεση, μειωμένη ψυχική κράση, προβλήματα διανοητικής διαυγείας, μειωμένη σωματική αντοχή στις αρρώστιες, μειωμένη ενεργητικότητα στην καθημερινή εργασία.

Η Ελληνική Θρησκεία έχει ως Ιερό Δόγμα το ότι η Φύσις είναι έμψυχος, ενσυνείδητος και απαραβίαστος. Και όσοι Έλληνες την κακοποιούν θα δεχτούν πάνω τους την αμείλικτη τιμωρία της.

Το δυστύχημα είναι ότι θα πληρώσουν και αθώοι αυτής της γενεάς Ελλήνων όπως επίσης και οι επόμενες γενεές Ελλήνων που δεν φταίνε σε τίποτε. Γι’ αυτό ασχέτως το τί πράττουν οι ναζωραίοι κατακτητές κατά της Φύσεως οι Έλληνες πρέπει να τους σταματήσουν με κάθε μέσον διότι απειλείται η ίδια η ύπαρξη του πλανήτου.

Άρα όσοι ανόητοι μιλάνε για συνύπαρξη με την μισανθρωπική ιδεολογία των ναζωραίων οφείλουν να γνωρίζουν ότι δεν βάζουν σε κίνδυνο μόνον την ύπαρξη του Ελληνισμού αλλά και του ιδίου του πλανήτου Γή.

 

Ι.Α.X.

3η Λήγοντος μηνός Μεταγειτνιώνος, έτους 2780 μετά πρώτην Ολυμπιάδα

 


 
     
 

© Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα