:: ::

 
 
 

 

Απάντηση του Ιφικράτους Αλεξάνδρου Χολαργέως στις δηλώσεις Herman van Rompuy για την καταπολέμηση του ευρω-σκεπτικισμού

 

Την Τετάρτη 10 Νοεμβρίου ο πρόεδρος της ιμπεριαλιστικής και βλάσφημης Ευρωπαϊκής Ενώσεως, Herman van Rompuy, δήλωσε σε γερμανικό κοινό:

«Πρέπει να πολεμήσουμε όλοι μαζί τον ευρω-σκεπτικισμό. Διότι τώρα δεν αποτελεί μονοπώλιο λίγων χωρών. Σε κάθε κράτος-μέλος, υπάρχουν πολίτες που πιστεύουν ότι η χώρα τους μπορεί να επιβιώσει μόνη της στην εποχή της παγκοσμιοποιήσεως. Είναι κάτι περισσότερο από ψευδαίσθηση: είναι ένα ψέμμα. Σήμερα ο εθνικισμός συχνά δεν είναι ένα θετικό συναίσθημα υπερηφάνειας για την ταυτότητα ενός λαού, αλλά ένα αρνητικό συναίσθημα εναντίον άλλων λαών. Ο καιρός του ομοιογενούς έθνους-κράτους τελείωσε».

Αυτά δήλωσε ο μισέλλην εθνομηδενιστής κύριος Herman van Rompuy.

Απαντώντας στις αποκρουστικές απόψεις του εν λόγω γραφειοκράτου ο Ιφικράτης Χολαργεύς δήλωσε:

«Ο κύριος van Rompuy δεν έχει καμμία δικαιοδοσία να εκφέρει λόγο για το τί θα πράξουν τα Έθνη της Ευρώπης.

Ο κύριος  van Rompuy δεν πρέπει να λησμονεί ότι δεν έχει εκλεγεί από κανέναν και δεν λογοδοτεί σε κανένα λαό. Πρέπει να πάψει να πιστεύει ότι αποτελεί πολιτική μονάδα. Η πολιτική του μηδαμινότητα δεν μεταβάλλεται επειδή καθυβρίζει και απαξιώνει τα Έθνη της Ευρώπης.

Επειδή ένας ανιστόρητος δικτατορίσκος, επειδή μία μαριονέτα του 4ου Ράιχ, θεωρεί ότι τα Έθνη είναι ξεπερασμένα αυτό δεν σημαίνει ότι το έκτρωμα της Ευρωπαϊκής Ενώσεως δεν θα διαλυθεί. Και μάλιστα λίαν συντόμως.

Ο κύριος Herman van Rompuy έχοντας χάσει κάθε επαφή με την πραγματικότητα πιστεύει ότι με απειλές κατά των Εθνών της Ευρώπης θα καταφέρει να διασώσει τον θώκο του και την γραφειοκρατική συμμορία των Βρυξελλών.

Ο χρόνος που απομένει μέχρι να ξεσπάσει η παν- Ευρωπαϊκή Επανάσταση γκρεμίζοντας την δικτατορία του είναι λίγος. Και τότε η αλαζονική συμπεριφορά του προέδρου της Ευρωπαϊκής Ενώσεως θα τιμωρηθεί όπως τιμωρήθηκαν όλοι οι τύραννοι: Επί Ασπαλάθων».

 


 
     
 

© Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα

 
 

 Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τα δελτία τύπου και τις ανακοινώσεις μας.
E-mail :
Εγγραφή (Subscribe)
Διαγραφή (Unsubscribe)