:: ::

 
 
 

                           

                                   Είναι οι ΗΠΑ υπερδύναμη;

 

Πολλοί ανενημέρωτοι άνθρωποι πιστεύουν ότι οι ΗΠΑ αποτελούν υπερδύναμη και μάλιστα την μόνη υπερδύναμη. Ουδέν ψευδέστερον τούτου. Στο εξωτερικό οι ΗΠΑ εμφανίζονται ως υπερδύναμη. Έτσι τις παρουσιάζουν τα μέσα μαζικής παραπληροφορήσεως.  

Η αλήθεια είναι εντελώς διαφορετική. Στις ΗΠΑ, εδώ και δεκαετίες, έχουν κάνει την εμφάνισή τους δύο αντίθετα δόγματα, τα οποία πολλοί συγχέουν. Το δόγμα της παγκοσμιοποιήσεως και το δόγμα του πολυπολιτισμού.

Το πρώτο εν συντομία λέει ότι πρέπει να καταργηθούν τα εθνικά σύνορα και οι εθνικές κυβερνήσεις. Το δόγμα της παγκοσμιοποιήσεως δίνει έμφαση στην ατομική έναντι της εθνικής κυριαρχίας και στο διεθνές έναντι του εθνικού δικαίου.

Το δόγμα του πολυπολιτισμού εν συντομία λέει ότι πρέπει να καταργηθούν οι εθνικές ταυτότητες και να προηγηθούν οι φυλετικές, θρησκευτικές, εθνοτικές ταυτότητες. Δίνει έμφαση στην προώθηση συλλογικών δικαιωμάτων και όχι στην ατομική αξία.

Το δόγμα της παγκοσμιοποιήσεως οδηγεί στην ίδρυση υπερεθνικών οργανισμών τύπου «Ευρωπαϊκή Ένωση». Το δόγμα του πολυπολιτισμού οδηγεί στην διάσπαση μεγάλων κρατών και στην ίδρυση αυτονόμων κρατιδίων.

Αυτά τα δύο δόγματα έχουν στην κυριολεξία τσακίσει την αμερικανική εθνική ταυτότητα. Οι αμερικανοί που ανήκουν στις ελίτ των πανεπιστημίων, των μμε, των επιχειρήσεων, έχουν ασπαστεί ένα από τα δύο δόγματα ή και τα δύο.

Οι πιό πλούσιοι και μορφωμένοι αμερικανοί σε μεγάλο βαθμό έχουν αποεθνικοποιηθεί. Οι αμερικανικές ελίτ υποστηρίζουν την παγκόσμια κοινότητα και αγορά έναντι της αμερικανικής κοινότητος. Έχουν απέχθεια έναντι οιουδήποτε πράγματος που συμβάλλει στην συνοχή της αμερικανικής κοινωνίας. Οι αμερικανικές ελίτ σε μεγάλο βαθμό έχουν μετατραπεί σε κοσμοπολίτες.

Φαινομενικά, στον εκτός Αμερικής κόσμο και ιδίως στους αμορφώτους, η συνεχής διαφήμιση και προώθηση της παγκοσμιοποιήσεως φαντάζει ως κάτι πανίσχυρο. Ως κάτι που τίποτε δεν μπορεί να του αντισταθεί. Το ίδιο πιστεύουν και οι αποεθνικοποιημένες αμερικανικές ελίτ που το υποστηρίζουν. Αλλά η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική.

Στην πραγματικότητα αυτές οι αποεθνικοποιημένες ελίτ, οι οποίες φαντάζουν πανίσχυρες, κάνουν επίδειξη αδυναμίας και αγνοίας της ιστορίας. 

Οι ΗΠΑ ασκούν επιρροή στον υπόλοιπο κόσμο με την τεχνολογία και την στρατιωτική τους ισχύ. Όμως οι πτωχές χώρες ασκούν τρομακτική επιρροή στις ΗΠΑ με την εξαγωγή ανθρώπων και την στήριξη αποικιών και διασποράς.

Τα δόγματα του πολυπολιτισμού και της παγκοσμιοποιήσεως επιτρέπουν την παράκαμψη των εθνικών συνόρων των ΗΠΑ και την ίδρυση ολοκλήρων αποικιών, τις οποίες αποτελούν άνθρωποι που βαπτίζονται «πολιτικοί πρόσφυγες» και «οικονομικοί μετανάστες». Στην πραγματικότητα οι ΗΠΑ αποικιοποιούνται. Έχουν μετατραπεί σε Τρίτο Κόσμο.

Όποιος θέλει εισέρχεται στις ΗΠΑ και δημιουργεί δική του αποικία με δικούς του νόμους. Και όλα αυτά με την ιδεολογική κάλυψη και νομιμοποίηση από τα δόγματα του πολυπολιτισμού και της παγκοσμιοποιήσεως, τα οποία καταδιώκουν όποιον αμερικανό πατριώτη αντιδρά στην αφρικανοποίηση, ασιατοποίηση και λατινοποίηση των ΗΠΑ.

Εκατομμύρια λαθρομεταναστών από το Μεξικό εισέρχονται στις ΗΠΑ, και αφού οργανωθούν γύρω από τις εντός των ΗΠΑ μεξικανικές κοινότητες, δηλώνουν ανοικτά ότι θα ανακαταλάβουν όλες τις νοτιοδυτικές πολιτείες των ΗΠΑ. Μάλιστα το αν κάποιος μεξικανός είναι παράνομος στις ΗΠΑ δεν το καθορίζουν οι ΗΠΑ αλλά το Μεξικό!!

Η μεξικανική κυβέρνηση, μέσω των προξενείων της, εξέδωσε κάρτες που πιστοποιούν ότι οι παράνομοι μεξικανοί εισβολείς είναι νόμιμοι κάτοικοι των ΗΠΑ. Και μάλιστα έκανε εκστρατεία ενημερώσεως όπου κατάφερε να γίνει αποδεκτή η κάρτα από πολλές δημόσιες και ιδιωτικές υπηρεσίες των ΗΠΑ. Στην πραγματικότητα το Μεξικό αποφασίζει ποιός είναι αμερικανός και ποιός όχι.

Και άλλες κυβερνήσεις όπως η Γουατεμάλα ακολούθησαν το παράδειγμα του Μεξικού.

Συγχρόνως οι λαθρομετανάστες πιέζουν την κυβέρνηση των ΗΠΑ για την προώθηση νόμων περί διπλής υπηκοότητος. Οι μεξικανοί ηγέτες πιέζουν τους μεξικανούς μετανάστες να πάρουν την αμερικανική υπηκοότητα και ταυτοχρόνως να διατηρήσουν την μεξικανική υπηκοότητα ώστε να ψηφίζουν και στις δύο χώρες.

Οι αμερικανοί πολίτες δεν επιτρέπεται να ψηφίζουν σε δύο αμερικανικές πολιτείες, αλλά οι μεξικανοί μπορούν να ψηφίζουν σε δύο χώρες!!! Οι μεξικανοί και άλλοι λαθρομετανάστες έχουν περισσότερα δικαιώματα από τους αμερικανούς πολίτες μέσα στις ΗΠΑ.

Στην πολιτεία της Φλόριντα κυριαρχούν οι ισπανόφωνοι και κυρίως οι Κουβανοί. Σήμερα το Μαϊάμι είναι πιά κουβανικό, δεν ανήκει στις ΗΠΑ. Το 90% των κατοίκων του Μαϊάμι είναι ισπανόφωνοι. Στις δημόσιες επιχειρήσεις, στις τράπεζες, στα εστιατόρια, παντού μιλούν ισπανικά. Δεν υπάρχει περίπτωση να εξυπηρετήσουν κάποιον αγγλόφωνο αμερικανό. Του συμπεριφέρονται ρατσιστικά.

Το ίδιο ισχύει και για την νοτιοδυτική Καλιφόρνια, ανήκει πιά στους μεξικανούς. Αυτοί διακηρύσσουν ανοικτά ότι αγωνίζονται για να πάρουν τα αμερικανικά εδάφη και να τα ενώσουν με το Μεξικό. Σε αμερικανικά δημόσια κτήρια της Καλιφόρνιας υποστέλλεται η αμερικανική σημαία και υψώνεται η μεξικανική μπροστά στα μάτια των αρχών που αδυνατούν να αντιδράσουν.

Οι ξένες μειονότητες στην κυριολεξία καθορίζουν την αμερικανική εξωτερική πολιτική, συχνότατα εις βάρος των αμερικανών συμφερόντων.

Όλα αυτά τα αναμφισβήτητα γεγονότα καταρρίπτουν τις ανοησίες που εκστομίζει η αποεθνικοποιημένη αμερικανική ελίτ, η οποία με το δόγμα της παγκοσμιοποιήσεως καυχάται ότι κυριαρχεί στις ΗΠΑ. Πρόκειται για δόγμα αδυναμίας και όχι για δόγμα ισχύος.

Ενώ αυτοί οι αποεθνικοποιημένοι γελοίοι πολιτικοί, ακαδημαϊκοί, δημοσιογράφοι δεν θέλουν να ακούσουν τίποτε για αμερικανική εθνική ταυτότητα, συγχρόνως δεν βγάζουν άχνα μπροστά στην επέλαση των υποεθνοτικών ταυτοτήτων που σε λίγο θα τους αρπάξουν την εξουσία, τις επιχειρήσεις και τα αμερικανικά εδάφη.

Μάλιστα ενώ αυτοί μιλάνε για παγκοσμιοποίηση, σε λίγο καιρό το αμερικανικό υπουργείο εξωτερικών θα μιλά αραβικά, ή ισπανικά, ή κινεζικά.

Την στιγμή που οι αποεθνικοποιημένες αμερικανικές ελίτ δεν ενδιαφέρονται για την εθνική ταυτότητα των επιχειρήσεών τους, οι ξένοι μετανάστες που έγιναν επιχειρηματίες, δέχονται πιέσεις από τις ξένες κυβερνήσεις να ανοίξουν επιχειρήσεις στην χώρα καταγωγής τους.

Δηλαδή οι ξένες μειονότητες στις ΗΠΑ εργάζονται για τα συμφέροντα των πατρίδων τους, ενώ η αμερικανικές ελίτ μιλούν βλακωδώς για παγκοσμιοποίηση και επιτίθενται κατά της εθνικής ταυτότητος. Στην πραγματικότητα επιτίθενται κατά της αμερικανικής εθνικής ταυτότητος, ενώ σιωπηρώς ενισχύουν τις ξένες εθνικές ταυτότητες.  

Παρά το τί δείχνουν τα μμε, δηλαδή προέδρους των ΗΠΑ να απειλούν μικρές χώρες, αξιωματούχους του αμερικανικού υπουργείου εξωτερικών να δημοσιεύουν αλαζονικές εκθέσεις για όλες τις χώρες του κόσμου, στην πραγματικότητα οι εθνοτικές ομάδες επηρεάζουν την πολιτική των ΗΠΑ σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό απ’ ότι οι ΗΠΑ επηρεάζουν την πολιτική των μικρών χωρών.

Οι ξένες κυβερνήσεις, εξ αιτίας της αμερικανικής στρατιωτικής και οικονομικής ισχύος, δεν μπορούν να επηρεάσουν την αμερικανική πολιτική με συμβατικά διπλωματικά, οικονομικά και στρατιωτικά μέσα. Όμως μπορούν να την επηρεάσουν μέσω της διασποράς τους. Η φύση της αμερικανικής διακυβερνήσεως ενισχύει την πολιτική ξένων κυβερνήσεων και διασπορών μέσα στις ΗΠΑ.

Όλες οι εθνοτικές, φυλετικές, θρησκευτικές κλπ ομάδες διατηρούν και ενισχύουν την ταυτότητά τους. Οι ΗΠΑ αρνούνται να πράξουν το αυτό για την αμερικανική εθνική ταυτότητα. Οι μειονότητες στις ΗΠΑ δεν αφομοιώνονται πια στην κυρίαρχη αμερικανική κουλτούρα, αντιθέτως αφομοιώνουν μέρος του πληθυσμού των ΗΠΑ στην κουλτούρα τους.

Μετά την πτώση του σοβιετικού μπλόκ οι ξένες κυβερνήσεις διεξάγουν στρατολόγηση πρακτόρων μέσα στις ΗΠΑ ερχόμενες σε επαφή με τις διάφορες μειονότητες. Μάλιστα πιό εύκολα γίνεται στρατολόγηση αμερικανών κατασκόπων εις βάρος των ΗΠΑ παρά στρατολόγηση ξένων πρακτόρων για να εργαστούν υπέρ των ΗΠΑ.

Η Αμερική είναι θύμα ιμπεριαλισμού και όχι θύτης. Η πολιτική της διαμορφώνεται από ξένα λόμπυ, ούτε καν από αμερικανικά λόμπυ. Τα ξένα λόμπυ ανεβοκατεβάζουν αμερικανούς πολιτικούς, τους εξαγοράζουν, τους υπερψηφίζουν ή τους καταψηφίζουν, αναλόγως των συμφερόντων τους.

Η εικόνα της Αμερικής που ανεβοκατεβάζει ξένες κυβερνήσεις είναι ψευδής. Το αντίστροφο συμβαίνει. Οι ξένες κυβερνήσεις, μέσω των αντιστοίχων εθνοφυλετικών μειονοτήτων, ανεβοκατεβάζουν αμερικανούς πολιτικούς.  

Οι αμερικανοί γερουσιαστές όχι μόνον εξαγοράζονται για να υποστηρίζουν ξένα λόμπυ, αλλά εξ αιτίας της συγκρούσεως μεταξύ διαφορετικών ξένων λόμπυ μπορεί ένα αντίπαλο λόμπυ να αποτρέψει την εκλογή ενός γερουσιαστού.

Δηλαδή οι αμερικανοί πολιτικοί μάχονται μεταξύ τους για το πιό ξένο λόμπυ θα υποστηρίξουν. Και αν υποστηρίξουν το πιό αδύναμο ξένο λόμπυ, ηττώνται στις εκλογές.

Σε πολλές εκλογές γερουσιαστών και βουλευτών δημιουργούνται αντίπαλα στρατόπεδα. Για παράδειγμα το πακιστανικό λόμπυ υποστηρίζει υποψηφίους που συγκρούονται με τους πολιτικούς που υποστηρίζει το ινδικό λόμπυ. Το ίδιο ισχύει στις συγκρούσεις του εβραϊκού με το αραβο-ισλαμικό λόμπυ. Αντίστοιχες συγκρούσεις υπήρξαν μεταξύ αμερικανών πολιτικών που υποστηρίχθηκαν από το αρμενικό λόμπυ έναντι των αμερικανών πολιτικών που υποστήριξαν το τουρκικό λόμπυ.  

Διεξάγονται πολιτικοί πόλεμοι ξένων κρατών πάνω σε αμερικανικό έδαφος δια αμερικανών αντιπροσώπων! Αυτό είναι ο απόλυτος εξευτελισμός.

Κατά τα άλλα η αποεθνικοποιημένη αμερικανική ελίτ, πλήρως αποχαυνωμένη, ομιλεί υπέρ της παγκοσμιοποιήσεως και κατά της εθνικής ταυτότητος. Την πολιτική αδυναμία, την οικονομική και ηθική τους κατάπτωση, οι αμερικανικές υπερεθνικές ελίτ την βαπτίζουν δύναμη και ηθική ανωτερότητα.

Οι αποεθνικοποιημένες αμερικανικές ελίτ επιτρέπουν σε ξένες μειονότητες να εξυπηρετούν τα συμφέροντα της πατρίδος τους μέσα στο έδαφος των ΗΠΑ, εις βάρος των αμερικανικών συμφερόντων.

Δυστυχώς για αυτές τις κοσμοπολίτικες ελίτ, παγκοσμιοποίηση ίσον αντιαμερικανισμός και όχι αμερικανισμός.

Αυτή η αποεθνικοποίηση της αμερικανικής ελίτ και ο ασπασμός του διεθνισμού δεν είναι αντίστοιχος με τον διεθνισμό του Ισλάμ. Υπάρχει τεραστία διαφορά. Οι αμερικανικές ελίτ διαλύονται μέσα σε ένα γενικό «τίποτε», το οποίο βαπτίζουν διεθνή κοινότητα. Ένας πολύ νεφελώδης όρος.

Στην ουσία οι αποεθνικοποιημένες αμερικανικές ελίτ αρνούνται την αμερικανική εθνική ταυτότητα. Δεν προωθούν καμμία ιδεολογία, προάγουν τον αρνητισμό. Αντιθέτως η διεθνής του ισλαμισμού προάγει συγκεκριμένη ιδεολογία και κοσμοαντίληψη. Αυτή την διεθνιστική ιδεολογία οι ισλαμιστές την κατεβάζουν μέχρι την βάση της ισλαμικής κοινωνίας, αποεθνικοποιώντας τους λαούς.

Αντιθέτως οι αμερικανικές ελίτ δεν μπορούν να κατεβάσουν την παγκοσμιοποίηση μέχρι την βάση των κοινωνιών, διότι απλούστατα δεν έχουν με τί να αντικαταστήσουν την εθνική κουλτούρα που θέλουν να καταστρέψουν.

Όλη αυτή η γελοία αποεθνικοποιημένη αμερικανική ελίτ βρίσκεται στο πρώτο βήμα να ασπαστεί το Ισλάμ. Και αυτό διότι η αμερικανική παγκοσμιοποίηση δεν δίνει ταυτότητα, δεν παράγει ομαδοποίηση. Αν και φτιάχνει ένα είδος οικονομικών ναζωραίων, δηλαδή έναν οικονομικό διεθνισμό, εν τούτοις είναι πιό επικίνδυνοι ως υποψήφια θύματα του Ισλάμ παρά ως αποεθνικοποιημένοι αμερικανοί.

Το ότι αυτές οι υπερεθνικές αμερικανικές ελίτ θα αποτελέσουν τα πρώτα θύματα του Ισλάμ αποδεικνύεται ήδη στην Αγγλία, όπου θυγατέρες και υιοί Άγγλων λόρδων ασπάστηκαν το Ισλάμ.

Άλλωστε η ιστορία μας διδάσκει το τί έγινε με την ρωμαϊκή αποεθνικοποιημένη ελίτ, η οποία έβλεπε τον εαυτό της ως κοσμοπολίτικη κυρίαρχη τάξη. Είτε ασπάστηκε την διεθνή του χριστιανισμού είτε εξοντώθηκε από τα θανατηφόρα κτυπήματά του.

Ο οικονομικός υπερεθνισμός δεν μπορεί να αποτελέσει συμπαγή πολιτιστική ταυτότητα. Η παγκοσμιοποίηση βρίσκεται στον αντίποδα του πολυπολιτισμού. Ο πρώτος καταστρέφει εθνικές και φυλετικές ταυτότητες. Το δόγμα του πολυπολιτισμού κτίζει εθνοφυλετικές ταυτότητες, πλην της λευκής-ευρωπαϊκής, διότι είναι κατά βάσιν αντιλευκό, αντιευρωπαϊκό και αντιαμερικανικό δόγμα.

Οι αποεθνικοποιημένες αμερικανικές ελίτ αφομοιώνονται αντί να αφομοιώσουν. Και αυτό διότι προάγουν τον ατομισμό και τον κοσμοπολιτισμό. Αυτές οι αποεθνικοποιημένες ελίτ ισχυρίζονται ότι είναι κατά της εθνικής αφοσιώσεως, βλέπουν τα εθνικά σύνορα ως εμπόδια, τις εθνικές κυβερνήσεις ως υπολείμματα του παρελθόντος.

Οι αποεθνικοποιημένες αμερικανικές ελίτ ισχυρίζονται ότι όσα στελέχη επιχειρήσεων, πανεπιστημίων, μμε κλπ, διατηρούν αφοσίωση στην εθνική ταυτότητα έχουν λιγώτερες πιθανότητες για αναρρίχηση στην κορυφή. Ανοησίες! Το δόγμα του πολυπολιτισμού τους τσάκισε. Απέδειξε το αντίθετο.

Οι Κουβανοί στο Μαϊάμι επιτρέπουν μόνον Κουβανούς στις ανώτερες διευθυντικές θέσεις. Το ίδιο συμβαίνει και στις εταιρείες που κυριαρχούν οι Εβραίοι ή οι μουσουλμάνοι. Η κολοβή αμερικανική αλεπού τις θέλεις όλες κολοβές, αλλά οι άλλες αλεπούδες ξέρουν ότι η κολοβή αλεπού δεν είναι όμορφη.   

Μία γενεά κοσμοπολιτών αμερικανών συγκέντρωσε μεγάλη περιουσία και αποσχίστηκε από το υπόλοιπο Αμερικανικό έθνος. Όμως αυτή η γενεά δεν θα έχει συνέχεια καθώς θα επικρατήσουν οι κεφαλαιούχοι που συνδέονται με φυλετικές, θρησκευτικές, πολιτιστικές και εθνικές ταυτότητες.

Οι τελευταίοι θα έχουν πολύ περισσότερη βοήθεια και αλληλεγγύη από τους φυλετικούς, πολιτιστικούς, θρησκευτικούς και εθνικούς αδελφούς τους. Αντιθέτως οι κοσμοπολίτες δεν έχουν συνεκτικό ιστό, ταυτότητα και αλληλοβοήθεια.

Ενώ οι κοσμοπολίτες αμερικανοί παριστάνουν τους δυνατούς και ότι τάχα είναι κατά της εθνικής ταυτότητος, στην ουσία είναι κατά της αμερικανικής εθνικής ταυτότητος και υπέρ όλων των ξένων εθνικών ταυτοτήτων. Πωλούν τις γνώσεις τους σε ισλαμικές χώρες, στην Κίνα και γενικώς όπου τους πληρώνουν καλύτερα οι ξένες εθνοφυλετικές ταυτότητες.

Βέβαια πρέπει να επισημάνουμε ότι η αμφισβήτηση της εθνικής ταυτότητος ήλθε πρώτα από τον πολυπολιτισμό και μετά από την παγκοσμιοποίηση.

Οι αποεθνικοποιημένες αμερικανικές ελίτ την ηθική τους κατάπτωση την βαπτίζουν ηθική ανωτερότητα. Καταγγέλλουν τον πατριωτισμό ως ηθικώς επικίνδυνο και θεωρούν τον κοσμοπολιτισμό ηθικώς ανώτερο. Είναι αποκρουστικό, λένε, οι αμερικανοί φοιτητές να μαθαίνουν ότι πρώτα απ’ όλα είναι πολίτες των ΗΠΑ.

Οι κοσμοπολίτες συμβουλεύουν δέσμευση προς διεθνείς αφηρημένες ιδεοληψίες όπως ο δημοκρατικός ουμανισμός! Αποκαλούν μάστιγα την εθνική κυριαρχία. Οι αμερικανοί κοσμοπολίτες απορρίπτουν την έννοια της εθνικής κυριαρχίας, αλλά εννοούν την αμερικανική εθνική κυριαρχία. Ποτέ δεν αμφισβητούν την μεξικανική εθνική κυριαρχία...

Κάτω η εθνική κυριαρχία, ζήτω η ατομική κυριαρχία, φωνάζουν οι αποεθνικοποιημένες αμερικανικές ελίτ λίγο πριν τον θάνατό τους.

Οι γελοίοι αμερικανοί κοσμοπολίτες πρεσβεύουν ότι η διεθνής κοινότητα είναι ηθικώς ανώτερη από την εθνική κοινότητα. Σίγουρα εννοούν ότι η μεξικανική κοινότητα είναι ανώτερη από την αμερικανική κοινότητα. Αλλιώς δεν εξηγείται η υποχωρητικότητα, ο ενδοτισμός και η οσφυοκαμψία τους μπροστά στην επέλαση της μεξικανικής κοινότητος που σε λίγο θα ανακηρύξει την Καλιφόρνια σε πολιτεία του Μεξικού.

Η Ιστορία αποκαλύπτει πολλά μυστικά στους εραστές της. Και ένα από αυτά είναι το πόσο αδύναμες είναι σήμερα οι ΗΠΑ. Μπορεί να βομβαρδίζουν και να εγκαθιστούν αμερικανικές βάσεις στο Ιράκ, αλλά ο αραβο-ισλαμικός κόσμος έχει περισσότερες βάσεις στο έδαφος των ΗΠΑ απ’ ότι οι αμερικανοί στην Μέση Ανατολή. Τα τζαμιά, οι επιχειρήσεις, οι πανεπιστημιακές έδρες των αραβο-ισλαμιστών αποτελούν επιθετικές βάσεις μέσα στο έδαφος των ΗΠΑ και είναι πολύ περισσότερες από τις αντίστοιχες των ΗΠΑ στα εδάφη των Αράβων.

Μπορεί οι ΗΠΑ να ανεβοκατεβάζουν κυβερνήσεις στην Μέση Ανατολή αλλά ο αραβο-ισλαμικός κόσμος ανεβοκατεβάζει γερουσιαστές, βουλευτές και κυβερνήτες μέσα στις ΗΠΑ.

Μπορεί οι εκπρόσωποι του αμερικανικού υπουργείου εξωτερικών να απειλούν τους πάντες, αλλά το μεξικανικό υπουργείο εξωτερικών χωρίς να απειλεί επισήμως κανέναν, με μανδύα τον πολυπολιτισμό, ετοιμάζεται να αρπάξει την Καλιφόρνια.

Μπορεί η κυβέρνηση των ΗΠΑ να απειλεί τον Φιντέλ Κάστρο και την κουβανική κυβέρνηση, αλλά η Κούβα απέσπασε ήδη το Μαϊάμι της Φλόριντα από τις ΗΠΑ. Σε λίγο θα αποσπάσει όλη την πολιτεία της Φλόριντα.

Ποιός είναι λοιπόν πιό δυνατός; Ο Μπους και η αμερικανική κυβέρνηση που με την απόβαση στον Κόλπο των Χοίρων δεν κατάφεραν να ανατρέψουν την Κουβανική κυβέρνηση ή ο Κάστρο που αθόρυβα και χωρίς χρήση όπλων, με την μεταναστευτική απόβαση, κατάφερε να αποσπάσει μία Αμερικανική Πολιτεία;

Είναι καιρός να κατανοήσουν οι κοσμοπολίτικες αποεθνικοποιημένες ελίτ των ΗΠΑ ότι δεν αποτελούν υπερδύναμη παρά μόνο στα μάτια των ανιστόρητων και των απληροφόρητων.

 

Ευάγγελος Σπυρόπουλος

Νέα Υόρκη 

3η Ισταμένου μηνός Ελαφηβολιώνος, έτους 2781 μετά πρώτην Ολυμπιάδα

 


 
     
 

© Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα