:: ::

 
 
 

 

 

«Ο τόπος έχει ανάγκη από αυτοδύναμη κυβέρνηση», λένε συνέχεια οι ναζωραίοι τοπογράφοι...

 

«Ο τόπος έχει ανάγκη από αυτοδύναμη κυβέρνηση», «σε αυτόν τον τόπο πρέπει να γίνουν μεταρρυθμίσεις», «ο τόπος έχει ανάγκη κοινωνικού κράτους», «ο τόπος εκείνο, ο τόπος το άλλο» λένε συνέχεια οι ναζωραίοι τοπογράφοι...

Φαίνεται ότι η έννοια του Έθνους είναι παντελώς άγνωστη στους ναζωραίους πολιτικούς που όταν κάποιος τους ακούσει να ομιλούν νομίζει ότι είναι τοπογράφοι παρά πολιτικοί.

Όταν αναφέρονται στην Ελλάδα χρησιμοποιούν τον όρο «ο τόπος», αντί για τον όρο Έθνος. Δεν είναι τυχαίο ότι δεν έχουμε ακούσει κάποιον ναζωραίο πολιτικό να λέει «το Ελληνικό Έθνος έχει ανάγκη από αυτοδύναμη κυβέρνηση». Πότε είπε κάποιος ναζωραίος πολιτικός «το Έθνος έχει ανάγκη από κοινωνικό κράτος»;  

Ο δεύτερος σε συχνότητα όρος που χρησιμοποιούν οι ναζωραίοι πολιτικοί, είναι ο όρος «λαός», αλλά ποτέ τον όρο Έθνος. Ο όρος λαός τους βολεύει διότι δεν εμπεριέχει φυλετική, θρησκευτική, ιστορική, πολιτιστική και εθνική χροιά. Λαός είναι το οποιοδήποτε κοινωνικό σύνολο που κατοικεί σε έναν ωρισμένο τόπο, κάποιον συγκεκριμένο χρόνο. Λαός είναι και ο αμερικανικός λαός, αλλά δεν είναι έθνος.

Κοινωνιολογικώς ο όρος λαός είναι μία έννοια που χαρακτηρίζεται από χρόνο ενεστώτα, αναφέρεται στο εδώ, στο τώρα. Ισοδυναμεί με μία πολύ λεπτή κάθετη επιφάνεια στον ωκεανό του χρόνου, χωρίς παρελθόν, χωρίς μέλλον. Απεναντίας ο όρος Έθνος που μισούν τόσο πολύ οι ναζωραίοι εμπεριέχει παρελθόν, παρόν και μέλλον. Εμπεριέχει φυλετικά, θρησκευτικά, ιστορικά, πολιτιστικά και εθνικά χαρακτηριστικά.

Είναι προφανές λοιπόν γιατί οι ναζωραίοι πολιτικοί μιλούν σαν να είναι τοπογράφοι για τον «τόπο», αντί για το Έθνος. Η έννοια του Ελληνικού Έθνους τούς προκαλεί απέχθεια, διότι είναι ρατσιστές και μισέλληνες. Μισούν την Ελληνική Φυλή, μισούν την Ελληνική Θρησκεία, μισούν το Ελληνικό Έθνος.

Καλούμε όλους τους Έλληνες να μην αναπαράγουν την ρατσιστική και μισελληνική ορολογία των ναζωραίων πολιτικών περί «τόπου». Καλούμε τους Έλληνες να χρησιμοποιούν αποκλειστικώς τον όρο Έθνος. Δεν υπάρχει πολιτικός όρος «τόπος». Υπάρχει πολιτικός όρος Έθνος. Το ευλογημένο από τους Πατρώους Θεούς Ελληνικό Έθνος.

Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα

9η Μεσούντος μηνός Βοηδρομιώνος, έτους 2783 μετά πρώτην Ολυμπιάδα

 


 
     
 

© Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα