:: ::

 
 
 

                    

                       Οι ναζωραίοι παριστάνουν τους τιμητές

 

Τα δύο  έθνη που κατοικούν σε αυτό το τόπο, το γηγενές Ελληνικό και το μόρφωμα που προέκυψε μετά την εισβολή των ναζωραίων, το «ελληνοχριστιανικό», βρίσκονται ως γνωστόν σε διαρκή πόλεμο. Το υπόδουλο Έθνος των Ελλήνων  μάχεται να διατηρήσει την θρησκευτική φυλετική και πολιτιστική ταυτότητα των Προγονικών Θεών, τρόπων και ηθών.

Το κατακτητικό «έθνος» των ναζωραίων μάχεται να αλλοιώσει και να εξαφανίσει το γηγενές μέσω νοθεύσεων με το διεθνιστικό μείγμα ανατολίτικων δοξασιών που λέγεται χριστιανισμός. Το Έθνος των Ελλήνων τελώντας υπό νομική και πολιτική αφάνεια δεν εκπροσωπείται πουθενά και αγωνίζεται μέσα σ’ ένα καθεστώς ημιπαρανομίας εκμεταλλευόμενο ευεργετικές διατάξεις του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου για τις θρησκευτικές και φυλετικές μειονότητες που απορρέουν από την χάρτα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Το «έθνος» των εισβολέων αντίθετα εκπροσωπείται καθολικά σε όλες τις κοινωνικές δομές ιδιοπούμενο τους θεσμούς. Το Ελληνικό Έθνος αποτελεί φορέα μόνο υποχρεώσεων και βαρών, ήτοι παραμένει αφανές και υπόδουλο ενώ το χριστιανικό αποτελεί φορέα αποκλειστικών δικαιωμάτων και απαλλαγών. Το οξύμωρο στην κατάστασή μας είναι ότι όταν ως Έλληνες κραυγάζουμε την ύπαρξή μας, οι ναζωραίοι κατακτητές διαλαλούν την ανυπαρξία μας.

Ακριβώς επειδή δεν είμαστε φορείς δικαιωμάτων, επειδή δεν έχουμε νομή στην πολιτική και νομική εξουσία οι ναζωραίοι κατακτητές διαλαλούν το παραμύθι του «ελληνοχριστιανισμού». Ένα παραμύθι που εφηύραν μετά την προδομένη και ημιτελή διπλή επανάστασή μας εναντίον αυτών και των συνεργατών τους Τούρκων.

Αφού έκλεισαν τους Έλληνες οπλαρχηγούς στην φυλακή και οι ήρωες μετετράπησαν σε  προδότες, με την δύναμη της χριστιανικής Ρωσσίας βάπτισαν τους Έλληνες οπλαρχηγούς μετά θάνατον σε χριστιανούς.

Η τουρκόφιλη χριστιανική ηγεσία και ο τουρκοκινούμενος τυραννικός κλήρος αυτοχρίστηκαν αγωνιστές και υπέρμαχοι της Επαναστάσεως. Ενώ σήμερα χάρις στους αγώνες μας αποδείχθηκε με ιστορικά στοιχεία και ντοκουμέντα η ανθελληνική δράση τους, τα ανύπαρκτα κρυφά σχολειά, το κατασκευασμένο ψεύδος του παλαιών Πατρών γερμανού, οι αφορισμοί του Γρηγορίου Ε’ κατά της Επαναστάσεως και μύρια άλλα. Οι ναζωραίοι με το μονοπώλιο στην εξουσία και την μονοφωνία συνεχίζουν να τραγουδούν τα ψεύδη τους.

Στους υπόδουλους Έλληνες έκανε εντύπωση η περίπτωση των αδελφών Καρατζαφέρη. Του ευτραφούς πολιτικού εκπρόσωπου του κατακτητικού δόγματος των ναζωραίων, του βυζαντινού ΛΑΟΣ, και του αδερφού του, εκφραστού της αθεΐας του σοσιαλισμού. Η περίπτωση αφων Καρατζαφέρη είναι ενδεικτική του τρόπου που πρέπει να μελετάμε τα καμώματα και τις πονηριές των εχθρών αλλά και να διακρίνουμε τον φίλο από τον εχθρό. Να αναπτύξουμε την κριτική μας διάθεση για να ξεχωρίσουμε τον σύμμαχο από τον εχθρό.

Η Ελληνική Θρησκεία σταθερή στο Ελληνικό Πολεμικό Δόγμα της προσηλώσεως σε σταθερά συμφέροντα και όχι σε σταθερούς συμμάχους, πλεονεκτεί σε ευελιξία και μαχητικότητα από υπερτέρους σε αριθμό εχθρούς που σε σύντομο χρόνο αναλώνονται σε διαμάχες αναμεταξύ τους.

Τα συμφέροντά μας είναι η ανάσταση του Έθνους δια της αναστάσεως της Πατρώας Θρησκείας. Σύμμαχοί μας είναι όσοι αγωνίζονται για τον αυτό σκοπό και έχουν κοινούς με εμάς εχθρούς. Ακόμα και μόνοι να παραμείνουμε, έχουμε συμμάχους Θεούς και Προγόνους.

Όσοι Έλληνες δεν το καταλαβαίνουν αυτό ή δεν έχουν εμπιστοσύνη στην Δύναμη των Αθανάτων Θεών ή είναι δειλοί να σταθούν μόνοι τους απέναντι στους ναζωραίους κατακτητές.

Αυτός ο αιματηρός πόλεμος, φανερός και κρυφός, εθνοκτόνος και γενοκτόνος, που διαρκεί 17 αιώνες, μας έμαθε να υπομένουμε και να επιμένουμε, να ορμάμε αλλά και να περιμένουμε, να εμπιστευόμαστε τις βουλές των Θεών και την κρίση Τους. Δεν χρειαζόμαστε αλλότρια σωσίβια. Δεν έχουμε ανάγκη χριστιανικής χείρας βοηθείας στον Ιερό Αγώνα μας με το προσωπείο των αθέων.

Εμείς οι Έλληνες θρησκευτές δεν πανηγυρίσαμε από τους γύρους των αποκαλύψεων για τα αίσχη των ναζωραίων κατακτητών. Δεν εναποθέσαμε τον Ιερό Εθνικό Αγώνα σε τηλεοπτικούς αστέρες. Δεν περιμέναμε την σωτηρία από τους αθεϊστές. Γνωρίζουμε με βεβαιότητα την αλληλουχία και την διαδοχή αθεϊσμού και μονοθεϊσμού. Ο κοσμοπολιτισμός έφερε τον ατομισμό καλλιεργώντας το έδαφος για σωτηριολογίες.

Ο χριστιανισμός παράγει με την σειρά του την αθεΐα που δεν είναι ποτέ ικανή να τον αντικαταστήσει. Ειδικά στην νεοβυζαντινοκρατούμενη Ελλάδα οι άθεοι υλιστές δεν έφτασαν ποτέ στο ύψος των Ρώσσων κομμουνιστών ή των Γάλλων της Κομμούνας. Οι ντόπιοι υλιστές δεν μπόρεσαν να απογαλακτιστούν από την καταπιεστική «ορθοδοξία». Γι’ αυτό έχουμε τα παράδοξα σχήματα «χριστιανοκομμουνιστές» και «χριστιανοσοσιαλιστές», όπως και «χριστιανοδημοκράτες».

Γνωρίζουμε ακόμα με βεβαιότητα ότι όλα αυτά τα υλιστικά κινήματα έχουν ιουδαιοχριστιανική καταβολή και στον ένα ή τον άλλο βαθμό οι εκφραστές τους ήταν χριστιανοθρεμμένοι. Στερούμενοι της Εθνικής Παραδόσεως, την μόνη ζωοποιό πηγή, το αποτέλεσμα ήταν πάντοτε ένας στείρος αντιχριστιανισμός που κατέληγε στην διατήρηση του χριστιανικού κατεστημένου.

Άνευ αντίπαλου ο χριστιανισμός επανέκαμπτε όντας μόνος για να πουλήσει την καταστροφική αίρεσή του. Μόνος αποκλειστικός προμηθευτής θρησκευτικότητος, ο ναζωραίος ρασοφόρος επέζησε.

Εμείς οι Έλληνες θρησκευτές δεν απογοητευτήκαμε όταν ο δημοσιογράφος Σ. Καρατζαφέρης απεκάλυψε ότι είναι καλός χριστιανός, ότι αγωνίζεται για την εξυγίανση του χριστιανισμού, ότι διέκρινε καλούς και κακούς χριστιανούς.

Μας θύμισε έναν συνεργάτη των ναζί ο οποίος έλεγε ότι είναι ο Χίτλερ και μια μικρή παρέα που φταίει για όλα τα εγκλήματα του ναζισμού, αλλά δεν έχει συλλογική ευθύνη ο λαός που τον εξέλεξε, στήριξε και πολέμησε μέχρι εσχάτων για αυτόν. Μας θύμισε έναν συνεργάτη των ναζί ο οποίος ισχυρίστηκε ότι για όλα φταίνε τα SS αλλά όχι η ναζιστική ιδεολογία που τα δημιούργησε. Έτσι λοιπόν, για τον Σ. Καρατζαφέρη για τα εγκλήματα που αποκαλύπτονται φταίει ο κακός Χριστόδουλος και μια παρέα υψηλοβάθμων ρασοφόρων, αλλά όχι ο χριστιανισμός που αναπαράγει το εγκληματικό πλαίσιο για να εκκολαφθούν οι ναζωραίοι εγκληματίες.  

Την ίδια ώρα ο πολιτικός Γ. Καρατζαφέρης στήριζε κάθε παιδεραστή ρασοφόρο, κάθε βιαστή ορφανών και κάθε καταχραστή και έμπορο ναρκωτικών, αρκεί να φορούσε ράσο.

Μέχρι την ώρα που απεκαλύφθησαν τα εγκλήματα των ρασοφόρων, ο Γ. Καρατζαφέρης καταδίκαζε μετά βδελυγμίας την παιδεραστία, την διαφθορά και την κατάχρηση του δημοσίου χρήματος, ως σήψη της κοινωνίας.

Μόλις απεκαλύφθη ότι αυτή η διαφθορά είναι πάγια πρακτική και ηθική των ρασοφόρων, ο Γ. Καρατζαφέρης έγινε υπερασπιστής της διαφθοράς και της ανωμαλίας. Πιστός στην ομάδα των ναζωραίων δολοφόνων θα συνεχίσει να καταδικάζει τα εγκλήματα των άλλων, ποτέ τα εγκλήματα των ναζωραίων δολοφόνων. Θα μάχεται τους κακούς σιωνιστές αλλά πάντα θα προστατεύει τον ιουδαιοχριστιανισμό. Μας θυμίζει έναν ναζί που έλεγε ότι ο Χίτλερ ήταν καλός, τα SS αθώα, και φυσικά δεν έπραξαν ποτέ τίποτε μεμπτό και επιλήψιμο.

 Τα δύο αδέλφια Καρατζαφέρη διαφωνούν στα πρόσωπα αλλά στηρίζουν την αίρεση των ναζωραίων. Ο δημοσιογράφος Σ. Καρατζαφέρης μέμφεται τους χριστιανούς παπάδες, ενώ ο πολιτικός Γ. Καρατζαφέρης τους αθωώνει. Ο δημοσιογράφος θέλει να ρίξει τον Χριστόδουλο, ενώ ο πολιτικός τον στηρίζει. Ο ένας θέλει νέα εκκλησιαστική ηγεσία ο άλλος θέλει την παραμονή της. Και τα δύο αδέρφια συμφωνούν ότι ο χριστιανισμός είναι καλός για τον τόπο και οι δύο κάνουν τον σταυρό τους προσκυνώντας την σταυρωμένη ασέβεια.

Αυτή η κατάσταση μοιάζει σαν δύο συνεργάτες των ναζί να συμφωνούν ότι η ναζιστική ιδεολογία είναι καλή και τεντώνουν το χέρι μπροστά στα ναζιστικά σύμβολα. Απλώς διαφωνούν στα πρόσωπα που πρέπει να εκπροσωπούν τον ναζισμό.

Ο ένας θέλει να παραμείνει ο Χίτλερ στην εξουσία ο άλλος θέλει τον Γκαίμπελς, διότι ο Χίτλερ είναι διεφθαρμένος! Νά ποιος φταίει όταν τα ναζιστικά έργα έρχονται σε σύγκρουση με την κοινή γνώμη, ο ναζιστής εκφραστής των ναζιστικών ιδεών, ποτέ ο ναζισμός.

Αν διωκόταν ο Χίτλερ από άλλον του ναζιστικού επιτελείου θα σταματούσαν τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητος! Μάλιστα! Το γεγονός ότι σε καμμία ιστορική στιγμή από την εμφάνιση του χριστιανισμού μέχρι σήμερα δεν υπήρξε διαφορά στην διαφθορά των εκπροσώπων του, δεν λέει τίποτε στους τιμητές αδερφούς Καρατζαφέρη.

Από τον γυμνό νεανία στα πόδια του Τζεσουά στον συνωμοτικό δείπνο μέχρι τις χριστιανικές «αγάπες» και τα όργια στις κατακόμβες, τίποτε δεν έχει αλλάξει μέχρι σήμερα. Από την διαφθορά και την εγκληματική δράση των πρώτων «αγίων» και «πατέρων» μέχρι την διαφθορά και την ίντριγκα των σημερινών «αγίων» και «πατέρων», τίποτε δεν έχει αλλάξει.

Αυτά είναι κοινός τόπος για τους Έλληνες που γνωρίζουν την καταστροφική δοξασία των ναζωραίων και την διαβρωτική της δράση. Για τους Έλληνες είναι κοινός τόπος ότι η αίρεση των ναζωραίων είναι δηλητήριο που διαβρώνει σώματα, ψυχές και πνεύματα. Καταλαμβάνει έθνη που έχουν απωλέσει την συλλογικότητα και την πίστη στην παράδοσή τους, όπως το άθεο Ρωμαϊκό. Καταλαμβάνει έθνη που έχουν απωλέσει την πολιτική και στρατιωτική προστασία της Θρησκείας τους, όπως το άτυχο Ελληνικό. Καταλαμβάνει λαούς που έχουν πλανευτεί στον κοσμοπολιτισμό και την ατομικότητα, λαούς που έχουν βυθιστεί στην απελπισία του συγκρητισμού.

Η αίρεση των ναζωραίων αντικαθιστά την υπέρ Πατρίδος θυσία με την μαρτυρία υπέρ του Τζεσουά. Αντικαθιστά τον Ηρωισμό με τον αναχωρητισμό, την συλλογική ευθύνη με την ατομική σωτηρία. Την λυτρωτική τιμωρία με την άφεση αμαρτιών. Την αθανασία των εναρέτων ανθρώπων με την σωτηρία των ανικάνων. Αντιστρέφει τα νοήματα καταστρέφοντας τον νοητικό μηχανισμό. Επιτάσσει την υπερβολή της αγάπης χάνοντας το μέτρο και την ισορροπία. Οδηγεί σε σήψη και μαρασμό με μόνο κίνητρο την παρασιτική επιβίωση των εκπροσώπων της.  

Όμως οι Καρατζαφέρηδες, τιμητές των θρησκευτικών πραγμάτων αποφαίνονται ότι η αίρεση των ναζωραίων δεν είναι βλαβερή. Ο ένας διακρίνει κακούς και καλούς ναζωραίους και δείχνει στον δρόμο του σοσιαλιστικού χριστιανισμού. Ο άλλος δεν βλέπει παρά μόνο συκοφάντες και δείχνει προς τον μοναρχικό χριστιανισμό. Ο ένας λαϊκός υλιστής αιτείται έναν χριστιανισμό για την φτωχολογιά, ο άλλος βασιλικός ιδεαλιστής, προστάτης της ατομικής ιδιοκτησίας και της εκκλησιαστικής περιουσίας.

Εμείς διακρίνουμε μόνον αποχρώσεις της ναζωραϊκής ασέβειας. Εμείς διακρίνουμε μόνον εχθρούς του κυριάρχου θρησκευτικού σώματος της Πόλεως. Εχθρούς της ένθεης Δημοκρατίας. Εχθρούς του απαραβιάστου της Ιερής Φύσεως. Εχθρούς της πολυμορφίας και της διαφορετικότητος, του Κράτους της Πολυαρχίας.

Βλέπουμε παρδαλούς χριστιανούς που μεταλλάσσονται για να ισοπεδώσουν, που υποκρίνονται αντιπαλότητα και διαφορά. Βλέπουμε δύο αδέρφια που ζουν κάτω από την ίδια στέγη, την στέγη των ναζωραίων κατακτητών.

Καλούμε τους Έλληνες σε επιφυλακή και εγρήγορση. Θα έρθει η ώρα που οι ψυχές των παιδιών μας θα αναπνεύσουν ελεύθερα τον αέρα των Ελληνικών Μυστήριων. Το έργο της Τιμωρίας των Αθανάτων Θεών έχει αρχίσει. Οι Θεοί έσπειραν στις τάξεις τους τον Πανικό. Οι καρδιές των ναζωραίων ζουν μέσα στον Φόβο. Οι ασεβείς ζουν ήδη τον Τρόμο.

Τα χριστιανικά εκμαυλιστήρια με το ψευδώνυμο «εκκλησίες» έχουν αδειάσει. Πολλοί ναζωραίοι βγαίνουν στην φύση για να προσευχηθούν, επιστρέφουν στην Πατρώα Θρησκεία μετανοημένοι. Οι ισλαμιστές διώχνουν τους ναζωραίους από τα εδάφη τους. Συγχρόνως οι ισλαμιστές πολεμούνται και αυτοί από τις γηγενείς πολυθεϊστικές θρησκείες.

Η Γαία ενεργοποιεί με τις δονήσεις της τους Ιερούς Τόπους των Θεών. Οι Αιθέριες Πύλες των Θεών μισανοίγουν. Σε λίγο τα Ουράνια Δώματα θα αποκαλυφθούν. Οι Θεοί θα απλώσουν το προστατευτικό τους χέρι πάνω στις ανθρώπινες κοινωνίες. Η ασέβεια θα πάρει τέλος.

 

Ελελεύ

Δέξιππος

10η Ισταμένου μηνός Ελαφηβολιώνος, έτους 2781 μετά πρώτην Ολυμπιάδα   

             

 


 
     
 

© Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα