:: ::

 
 
 

                                       

                                                        Τόξου Θέσις 

Γιατί οι αρχαιολάτρεις μας αποκαλούν αιμοσταγείς; Γιατί οι «ελληνοκεντρικοί» μας μισούν; γιατί οι ναζωραίοι τρέμουν στο άκουσμα του ονόματός μας; H απάντηση είναι απλή:

Δεν κάνουμε εκπτώσεις στην ηθική και την ιδεολογία μας. Δεν είμαστε αιρετικές. Δεν είμαστε «ελληνοκεντρικές». Δεν είμαστε αρχαιολάτρισσες. Με λίγα λόγια δεν είμαστε συνεργάτες των ναζωραίων. Είμαστε Ελληνόδοξες. Είμαστε Αρχαιότροπες. Είμαστε Ελληνίδες στο θρήσκευμα.

Δεν θέλουμε καμμία αναγνώριση από τον κατακτητή μας. Δεν θέλουμε καμμία συναλλαγή με τον ναζωραίο εισβολέα. Δεν κάνουμε παραχωρήσεις. Δεν θα συμβιβαστούμε ποτέ. Δεν θα τα βρούμε ποτέ μαζί τους!

Διψάμε για το Προγονικό αίμα που έχυσαν οι ναζωραίοι «άγιοι», οι ναζωραίοι «πατέρες», οι ναζωραίοι αυτοκράτορες και τα σημερινά ιδεολογικά τους αποστήματα. Δεν μπορούμε να κάνουμε πίσω! Είτε οι ναζωραίοι θα επιστρέψουν μετανοημένοι στην Ελληνική Πίστη είτε θα πολεμήσουν για την δόξα του κατασκευασμένου ψευδοθεού τους.

Δεν νικήσανε ποτέ! Δεν επικρατήσανε ποτέ! Βρεθήκανε όμως στην θέση βολής από τους λαούς. Μέσα στο παγκόσμιο μένος! Στην λαϊκή οργή. Στην θεϊκή Νέμεση. Τίποτε πια δεν θα βρεθεί μπροστά στις Κοσμικές Ζώσες Δυνάμεις. Οι άθλιοι ναζωραίοι μνηστήρες της εξουσίας έχουν απογυμνωθεί. Είναι αμετανόητοι. Οι θύρες κλείνουν με πάταγο. Η χορδή έχει τεντωθεί. Το τόξο του Οδυσσέα πήρε θέση!

ΕΛ, ΕΛΕ,  ΕΛΕΛΕΥ! ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΜΑΙΝΑΔΕΣ                    

4η Μεσούντος μηνός Βοηδρομιώνος, έτους 2780 μετά πρώτην Ολυμπιάδα  

 


 
     
 

© Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα