:: ::

 
 
 

   

        Θάνατος στους συμμορίτες. Θάνατος στους προδότες

 

Όσες συμμορίες «Δωδεκαθεϊστών» ζητούν την αναγνώριση της εγκληματικής αιρέσεως των ναζωραίων ως νομίμου εξουσίας στην υπόδουλη Ελλάδα διαπράττουν τα εξής εγκλήματα εσχάτης προδοσίας για τα οποία θα πληρώσουν:

Πρώτον, απεμπολούν όλα τα κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδος. Απεμπολούν το κυριαρχικό δικαίωμα να διδάσκεται η Ελληνική Θρησκεία σε όλα τα Ελληνικά σχολεία. Απεμπολούν το κυριαρχικό δικαίωμα της συγκροτήσεως κυβερνήσεως από Έλληνες και όχι από ναζωραίους κατακτητές. Απεμπολούν το κυριαρχικό δικαίωμα της Ελληνικής Θρησκείας να είναι η επίσημη και μοναδική θρησκεία του Ελληνικού Έθνους. Απεμπολούν το κυριαρχικό δικαίωμα της επιστροφής στους Έλληνες όλων των Ιερών Τόπων όπου τώρα κατέχουν οι ναζωραίοι κατακτητές. Απεμπολούν το κυριαρχικό δικαίωμα του εξαγνισμού όλων των Εδαφών όπου έχουν κτισθεί χριστιανικά πορνεία πάνω σε Ιερούς Ελληνικούς Ναούς.

Δεύτερον, οι πεμπτοφαλαγγίτες και προδότες «Δωδεκαθεϊστές» εξαρτούν την λειτουργία, ύπαρξη και νομιμότητα της Ελληνικής Θρησκείας από ανθρώπινο χέρι νομοθέτου, και δη ναζωραίου κατακτητού.

Τρίτον, οι πεμπτοφαλαγγίτες και προδότες «Δωδεκαθεϊστές» παραγράφουν την χριστιανική κατοχή καταπνίγοντας έτσι τις αλυτρωτικές τάσεις τους Ελληνισμού.

Τέταρτον οι πεπτοφαλαγγίτες και προδότες «Δωδεκαθεϊστές» αποκηρύττουν το διεθνές πεδίο του Ιερού Αγώνος με το να εστιάζουν το ζήτημα του Αγώνος τοπικά. Όλοι οι Έλληνες γνωρίζουν ότι ακόμα και αν αύριο το πρωί οι ναζωραίοι κατακτητές αναγνώριζαν την Ελληνική Θρησκεία ως επίσημη θρησκεία, δεν θα μπορούσαμε ποτέ να αφήσουμε τους πολυθεϊστές αδελφούς μας στην Ευρώπη και σε όλο τον κόσμο υπόδουλους στην εγκληματική αίρεση των ναζωραίων. Ο Ιερός Πόλεμος είναι διεθνής, σε συμμαχία με όλα τα έθνη.

Πέμπτον, οι πεπτοφαλαγγίτες και προδότες «Δωδεκαθεϊστές» υποβιβάζουν και εξισώνουν την Ελληνική Θρησκεία με τις αλλότριες παραθρησκευτικές οργανώσεις που λειτουργούν στην Ελλάδα.

Ποινή για όλα αυτά τα εγκλήματα: θάνατος, επί εσχάτη προδοσία.

Αυτά τα ανθρωπόμορφα κτήνη που παριστάνουν τους Έλληνες θρησκευτές, θεωρούν ότι το δικαίωμα τιμωρίας των ναζωραίων κατακτητών είναι απαλλοτριώσιμο και μεταβιβάσιμο. Το μετεβίβασαν στον εαυτό τους. Το ιδιοποιήθηκαν και το κοστολόγησαν, και βρήκαν ότι ισούται με μηδέν. Οι ναζωραίοι κατακτητές, λένε τα κτήνη, δεν πρέπει να πληρώσουν για τα εγκλήματά τους.

Τοποθετούν τον Ελληνισμό κάτω από την εξουσία των ναζωραίων κατακτητών αγνοούντες τους Θεούς και για να κάνουν ακόμα πιό φανερό το μισελληνικό τους προσωπείο λένε στον λαό ότι αγωνίζονται για να αναγνωριστεί η Ελληνική Θρησκεία από τους ναζωραίους.

Όμως η αλήθεια είναι αμείλικτη: Θέτουν εκτός νόμου την Ελληνική Θρησκεία. Παριστάνοντας τους Έλληνες θρησκευτές κληροδοτούν τους Ιερούς Ελληνικούς Ναούς στους ναζωραίους κατακτητές. Εγκαταλείπουν τα ελληνόπουλα στους βρυκόλακες ναζωραίους για να τους πιούν το αίμα. Συνεργάζονται στις ανθρωποθυσίες Ελλήνων που διαπράττουν οι κτηνώδεις ναζωραίοι.

Και ρωτάμε τους προδότες που συνεργάζονται με τους ναζωραίους κατακτητές: Γιατί συνεχίζετε τον πόλεμο κατά των Ελλήνων; Γιατί δολοφονείτε τους Έλληνες και την Ελλάδα; Πιστεύετε πραγματικά ότι θα νικήσετε μαζί με τους ναζωραίους φονιάδες την Ελλάδα και τον Ελληνισμό; Γιατί εξακολουθείτε το αιματοκύλισμα και τις ανθρωποθυσίες μαζί με τους ναζωραίους;

Δεν υπάρχει καμμία ηθική βάση στο έγκλημά σας. Προσπαθείτε να μετατρέψετε τον Ιερό ΕθνικοΑπελευθερωτικό Αγώνα σε εμφύλιο πόλεμο. Το σχέδιό σας θα συντριβεί υπό την αμείλικτη Οργή Θεών και ανθρώπων.

Η απόπειρά σας να επιβάλετε στον Ελληνικό λαό την δικτατορία των ναζωραίων κτηνανθρώπων απέτυχε. Γιατί λοιπόν επιμένετε να κάνετε ανθρωποθυσίες Ελλήνων στους βωμούς των ναζωραίων βρυκολάκων;

Είσθε ικανοί μέσα στην έξαψη του μίσους σας κατά του Ελληνισμού να παραδώσετε τα πάντα στις φλόγες προκειμένου να ικανοποιήσετε τις αρρωστημένες απαιτήσεις σας. Ζητάτε συμβιβασμό και συνεργασία με τους ναζωραίους κατακτητές. Ζητάτε τα όπλα να τα κατέχουν οι ναζωραίοι συμμορίτες και όχι όπως ζητά ο Ελληνικός Λαός να τα κατέχει το Έθνος. Ή θα καταθέσετε εσείς και οι ναζωραίοι κατακτητές τα όπλα που στρέψατε κατά της Πατρίδος ή θα εξαναγκασθήτε να το πράξετε.

Δεν απευθυνόμαστε σε σας τους συμμορίτες «Δωδεκαθεϊστές». Απευθυνόμαστε σε αυτούς που παραπλανήσατε και που οδηγείτε στο μεγαλύτερο έγκλημα που μπορούσαν να διαπράξουν: στον εμφύλιο σπαραγμό.

Απευθυνόμαστε στους νέους και τις νέες όλης της υπόδουλης Ελλάδος και τους καλούμε να μην καταθέσουν τα όπλα της Ελευθερίας. Να παύσουν να είναι αθώα όργανα των ναζωραίων κατακτητών και των «Δωδεκαθεϊστών» που ζητούν να αναγνωριστεί η κατοχή της Ελλάδος από την αίρεση των ναζωραίων ως νόμιμη εξουσία.

Έλληνες! όσοι υπηρετείτε σε οργανώσεις «Δωδεκαθεϊστών» που ζητούν την νομιμοποίηση και αναγνώριση της αιρέσεως των ναζωραίων, καταθέσατε αμέσως τα όπλα που σηκώσατε κατά της Πατρίδος.

Δεν μπορούν να γίνουν δεκτές οι αξιώσεις σας για διάλυση του Εθνικού Στρατού. Δεν μπορούν να γίνουν δεκτές οι ιταμές προκλήσεις σας για υποχώρηση και Εθνική αυτοκτονία μπροστά στον ναζωραίο κατακτητή. Δεν μπορούν να γίνουν δεκτές οι κατάπτυστες απαιτήσεις σας για παύση του Ιερού ΕθνικοΑπελευθερωτικού Αγώνος.

Όποιος σηκώνει τα όπλα κατά της Πατρίδος και του Ελληνισμού όπως ζητούν οι συμμορίες των «Δωδεκαθεϊστών», όποιος συνεργάζεται με τους ναζωραίους κατακτητές, όποιος ζητά αναγνώριση και αποδοχή της χριστιανικής κατοχής βάζει μόνος του την θηλειά στον λαιμό του.

Οι πεπτοφαλαγγίτες του χριστιανισμού και οι σκλάβοι των «Δωδεκαθεϊστών» εξαπέλυσαν τον εμφύλιο πόλεμο στην Ελλάδα. Έχουν ως ευαγγέλιό τους την θηριώδη ιδεολογία του εμφυλίου πολέμου.

Παρασύροντες και τίμιους Έλληνες πατριώτες, οργάνωσαν, ετοίμασαν και εξαπέλυσαν το μέγα και ασυγχώρητο έγκλημά των: την αναγνώριση της χριστιανικής κατοχής ως νομίμου εξουσίας και την μετατροπή του Ιερού ΕθνικοΑπελευθερωτικού αγώνος σε εμφύλιο πόλεμο.

Γιατί να πέφτουν νεκρά ελληνόπουλα τα οποία οι εγκληματίες ναζωραίοι μαζί με προδότες «Δωδεκαθεϊστές» έβαλαν ως ασπίδα ώστε να εμποδίσουν τους Θεϊκούς Νόμους να αντιταχθούν στην βία τους;

Οι συμμορίες των «Δωδεκαθεϊστών» απαντούν: «Για την αναγνώριση του Δωδεκάθεου». «Για να έχουμε το δικαίωμα της ελευθέρας λατρείας των Πατρώων Θεών».

Αλλά μία στιγμή, κύριοι αρχιπροδότες του Ελληνικού Έθνους.

Είναι ελευθερία το να υπάρχει μέσα σ’ ένα ευνομούμενο κράτος μία συμμορία, μια ιουδαϊκή αίρεση με δικό της στρατό; με δική της αστυνομία; και να επιβάλει δια σφαγών το ανθελληνικό δόγμα της στα ελληνικά σχολεία;

Είναι ελευθερία να μην μπορεί ο Έλλην να μιλήσει; Να λατρεύσει τους Θεούς; Υπάρχει ελευθερία όταν η συμμορία των ναζωραίων κατακτητών αποτελεί κράτος εν κράτει;

Αυτό ακριβώς απαιτείτε εσείς και οι ναζωραίοι πάτρωνές σας. Να υπάρχει δικτατορία των ναζωραίων κατακτητών.

Και επειδή κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει δεκτό από ένα Έθνος που σέβεται τον εαυτό του οι Έλληνες πολίτες τιμώρησαν τους εγκληματίες που σήκωσαν τα όπλα κατά του Έθνους.

Ο Ιερός ΕθνικοΑπελευθερωτικός Αγών δεν θα διστάσει μπροστά στην πάταξη της τρομοκρατίας, μπροστά στην διάλυση όσων συμμοριτών αρνούνται να καταθέσουν τα όπλα. Αν αρνηθούν οι ναζωραίοι συμμορίτες να καταθέσουν τα όπλα που κατέχουν η τιμωρία τους θα είναι αμείλικτη.

Τί περιμένατε κύριοι αρχιπροδότες του Ελληνικού Έθνους που ζητάτε την «αναγνώριση του Δωδεκαθέου» από τους ναζωραίους σφαγείς του Ελληνισμού; Ότι ο Ελληνικός λαός θα παραδώσει τα Ιερά Όπλα της Ελευθερίας άνευ μάχης; Ότι θα εδέχετο την διάλυση του Έθνους από την ιουδαϊκή αίρεση των ναζωραίων; Ότι θα εδέχετο την υποταγή και την σκλαβιά που εσείς ξεδιάντροπα του υποβάλλετε;

Είχατε την εντύπωση ότι οι Έλληνες θα καταθέσουν αμαχητί τα Όπλα του Ιερού Αγώνος μπροστά στους συμμορίτες ναζωραίους που εσείς προστατεύετε;

Τί περιμένατε; Να δεχτούν οι Έλληνες να καταστεί το Ελληνικό Έθνος αιχμάλωτο των ναζωραίων κατακτητών και φονιάδων του Ελληνισμού; Γιατί θέλετε κύριοι «Δωδεκαθειστές» να κατέχουν όπλα οι ναζωραίοι συμμορίτες; Για να τρομοκρατούν τους φιλήσυχους και άοπλους πολίτες που δεν θα μπορούν να υπερασπίσουν την ελευθερία τους από την χριστιανική τυραννία;

Τί απαντάτε σε όλα αυτά κύριοι αρχιπροδότες «Δωδεκαθεϊστές» που ζητάτε την διάλυση του Ελληνικού Έθνους, του Ελληνικού Στρατού, της Ελληνικής Αστυνομίας, των Ελληνικών Δικαστηρίων, και την υποταγή των Ελλήνων στον «στρατό» των ναζωραίων κατακτητών, στην «αστυνομία» των ναζωραίων κατακτητών και στα «δικαστήρια» των ναζωραίων κατακτητών;

Πώς μπορούν οι Έλληνες να δεχτούν τις ιταμές προκλήσεις σας για διάλυση του Εθνικού Στρατού και παύση του ενόπλου Ιερού ΕθνικοΑπελευθερωτικού Αγώνος;

Πώς θα φαινόταν σε οποιαδήποτε άλλο έθνος αν ωρισμένες συμμορίες «πολυθεϊστών» ζητούσαν την διάλυση του Εθνικού Στρατού, την αποκήρυξη του ΕθνικοΑπελευθερωτικού Αγώνος και την σύσταση «στρατού» των ναζωραίων κατακτητών όπου να υπηρετούν οι υπόδουλοι πολίτες;

Πώς θα φαινόταν στον οιονδήποτε λογικό άνθρωπο η άρνησή σας να πολεμήσετε υπέρ της Πατρίδος και η εμμονή σας στο να πολεμάτε κατά της Πατρίδος, μέσα από τις φάλαγγες των ναζωραίων κατακτητών;

Πώς φαίνεται στον κάθε Έλληνα πατριώτη η άρνησή σας να τιμωρήσετε τους εγκληματίες ναζωραίους φονιάδες του Ελληνισμού και ο ταυτόχρονος συμβιβασμός σας μαζί τους;

Πώς νομίζετε ότι φαντάζει στα μάτια κάθε Έλληνος η άρνησή σας να υπακούσετε τους Νόμους των Θεών;

Πώς φαντάζει στους Έλληνες η προδοτική άρνησή σας να πάρετε τα όπλα για την υπεράσπιση της Πατρίδος;

Προδίδετε την Πατρίδα και το Έθνος ζητώντας να συρθούν οι Έλληνες στα γραφεία των ναζωραίων κατακτητών. Ζητάτε από το Ελληνικό Έθνος να υποταχθεί, να αυτοϋποβιβασθεί, να μετατραπεί σε προτεκτοράτο των ναζωραίων κατακτητών. Καλείτε ξεδιάντροπα τους Έλληνες να ζητήσουν την αναγνώριση του Ελληνικού Έθνους από τους ναζωραίους κατακτητές και σφαγείς του.

Προπαγανδίζετε και νομιμοποιείτε την τρομοκρατία των ναζωραίων κατακτητών.

Είσαστε Έλληνες κύριοι αρχιπροδότες «Δωδεκαθεϊστές» ναι ή όχι; Αν ναί, τότε γιατί δεν πολεμάτε όπως όλοι οι Έλληνες στον Ιερό ΕθνικοΑπελευθερωτικό Αγώνα κατά των ναζωραίων κατακτητών;

Πώς τολμάτε ξεδιάντροπα κύριοι αρχιπροδότες «Δωδεκαθεϊστές» να μιλάτε για ελευθέρα άσκηση της Εθνικής Θρησκείας, την στιγμή που η μισελληνική αίρεση των ναζωραίων διαθέτει δικό της «στρατό» και «αστυνομία»; Την στιγμή που η μισελληνική αίρεση των ναζωραίων δεν υπακούει στους Νόμους του Έθνους και των Θεών;

Ζητάτε κύριοι αρχιπροδότες «Δωδεκαθεϊστές» συνύπαρξη και αποδοχή της χριστιανικής κατοχής από τον Ελληνικό λαό. Πώς λοιπόν τολμάτε, εσείς, πόρνες των ναζωραίων, να θέλετε να επιβάλετε την άποψή σας στον Ελληνικό λαό;

Τί δουλειά έχουν οι πόρνες των ναζωραίων με τον Ελληνικό λαό;

Το μόνο που κάνετε κύριοι αρχιπροδότες «Δωδεκαθεϊστές» είναι εκδρομές σε αρχαιολογικούς χώρους και φαγοπότια σε ταβέρνες.

Την στιγμή που οι ναζωραίοι κατακτητές δολοφονούν τους Έλληνες πολίτες, τους κλέβουν την περιουσία, τους δίνουν ναρκωτικά, τους αφήνουν άνεργους να πεθάνουν της πείνας, τους απαγορεύουν τις γεννήσεις, τους καταστρέφουν το περιβάλλον, τον Πολιτισμό, την Θρησκεία, εσείς κύριοι αρχιπροδότες «Δωδεκαθεϊστές», ελεεινές πόρνες των ναζωραίων, ζητάτε από τον Ελληνικό λαό να αναγνωρίσει τους κατακτητές ως νόμιμη εξουσία.

Ζητάτε την νομιμοποίηση της μισελληνικής ιουδαϊκής αιρέσεως των ναζωραίων.

Το Ελληνικό Έθνος δεν πρόκειται ποτέ να αναγνωρίσει, ούτε να νομιμοποιήσει, την μισελληνική αίρεση των ναζωραίων φονιάδων, όσο και αν προσπαθείτε κύριοι αρχιπροδότες «Δωδεκαθεϊστές». Ο συμμοριτοπόλεμος που διεξάγετε απέβη μάταιος.

Οι συμμορίες των «Δωδεκαθεϊστών» τολμούν και μιλούν εν ονόματι του Ελληνισμού και του Ελληνικού λαού. Όμως ένα πράγμα είναι βέβαιο: ότι η πλειοψηφία του Ελληνικού λαού δεν θέλει ταραχές. Δεν θέλει αιματοχυσία, ούτε αλληλοσφαγή. Και ο εμφύλιος πόλεμος θα προέρθει από την εμμονή ωρισμένων καθαρμάτων «Δωδεκαθεϊστών» που ζητούν να τεθεί η Ελληνική Θρησκεία εκτός νόμου. Αυτά τα ανθρωπόμορφα κτήνη έχουν βάλει σκοπό της ζωής τους να μετατρέψουν τους ναζωραίους φονιάδες των Ελλήνων σε δικαστές.

Κύριοι αρχιπροδότες «Δωδεκαθεϊστές», πόρνες των ναζωραίων, εσείς που προκαλείτε και σχεδιάζετε τον εμφύλιο σπαραγμό, θα αποτύχετε οικτρά. Ο Ελληνικός λαός δεν πρόκειται να καταθέσει τα όπλα του Ιερού ΕθνικοΑπελευθερωτικού Αγώνος στα χέρια των ναζωραίων κατακτητών. Ο Ελληνικός λαός δεν πρόκειται να δεχθεί την σκλαβιά που προσπαθείτε να του επιβάλλετε.

Προσπαθείτε με κάθε τρόπο να εξευτελίσετε το Ελληνικό Έθνος. Ανοίγετε τα σύνορα στους ναζωραίους κατακτητές και τους τοποθετείτε δικαστές, υπεράνω Θεών και Προγόνων. Δεν είστε Έλληνες. Δεν έχετε καμμία σχέση με τον Ελληνισμό και την Ελληνική Θρησκεία. Είσαστε πόρνες των ναζωραίων κατακτητών. Είσαστε οι γενίτσαροι των ναζωραίων κατακτητών, η συμφορά του Έθνους.

Εσείς οι συμμορίες των «Δωδεκαθεϊστών» που ζητάτε την αναγνώριση του χριστιανισμού ως επίσημης θρησκείας του Ελληνικού Έθνους και την ταυτόχρονη  «αναγνώριση»=υποβάθμιση της Ελληνικής Θρησκείας από επίσημης και μοναδικής θρησκείας του Έθνους σε μία θρησκευτική οργάνωση όπως όλες οι άλλες, θα αντιμετωπίσετε την κατάρα του Έθνους και την Οργή των Θεών.

Παραγράψατε όλα τα εγκλήματα των ναζωραίων κατακτητών εν μία νυκτί, και ζητάτε συμβιβασμό μαζί τους. Κοστολογήσατε το αντίτιμο που πρέπει να πληρώσουν οι ναζωραίοι κατακτητές για τα αμέτρητα εγκλήματά τους και καταλήξατε ότι αυτό ισούται με μηδέν. Γι’ αυτό είσθε χειρότεροι εγκληματίες από τους ναζωραίους φονιάδες του Ελληνισμού.

Στερείτε τον Ελληνικό λαό από την Θρησκεία και την Ελευθερία του. Αιματοκυλίσατε την Ελλάδα συντασσόμενοι με την συμμορία των ναζωραίων κατακτητών σηκώνοντας τα όπλα κατά της Πατρίδος.

Γνωρίζετε καλύτερα από κάθε άλλον ότι τα περί δήθεν παντοδυναμίας των ναζωραίων αποτελούν δικό σας τερατώδες ψεύδος για να φοβίζετε τον Ελληνικό λαό. Γνωρίζετε καλύτερα από κάθε άλλον ότι από την στιγμή που οι ναζωραίοι θα παύσουν να διαθέτουν ένοπλες συμμορίες και να τρομοκρατούν τον Ελληνικό λαό, θα καταδειχθεί αμέσως ότι δεν αποτελούν παρά μία ασήμαντη και λαομίσητη μειοψηφία. Και η οποία δεν είναι δυνατόν να λαμβάνεται υπ’ όψιν ως παράγων στην διακυβέρνηση του Ελληνικού Έθνους.

Την στιγμή που όλες οι πληροφορίες φέρουν τις συμμορίες των ναζωραίων κατακτητών τρομοκρατημένες από την λαϊκή αντίδραση εναντίον των να κάνουν σκέψεις αφοπλισμού και διαλύσεως των ενόπλων τμημάτων των, εσείς κύριοι αρχιπροδότες «Δωδεκαθεϊστές» τους περιβάλλετε με το φωτοστέφανο του δικαστού και της νομίμου εξουσίας.

Είναι ολοφάνερο λοιπόν ότι προτιμάτε την αλληλοσφαγή των Ελλήνων παρά να τεθεί εκτός νόμου η συμμορία των ναζωραίων.

Προτιμάτε να αιματοκυλίσετε την Ελλάδα παρά να δεχθείτε την Ελληνική Θρησκεία ως επίσημη και μοναδική θρησκεία του Ελληνικού Έθνους.

Προτιμάτε την υπακοή στα μισελληνικά διατάγματα των ναζωραίων κατακτητών παρά την υπακοή στους Ιερούς Νόμους των Θεών.

Προτιμάτε να παραδώσετε την Ελλάδα στον όλεθρο του εμφυλίου σπαραγμού παρά να συγκατατεθείτε στον αφοπλισμό και την διάλυση των τρομοκρατικών ενόπλων συμμοριών των ναζωραίων.

Προτιμάτε να πολεμήσετε κατά των Ελλήνων παρά υπέρ των Ελλήνων.

Οι ανακοινώσεις των Ελλήνων Αγωνιστών για συνέχιση του Ιερού ΕθνικοΑπελευθερωτικού Αγώνος με αμείωτη ένταση, προκαλούν την ανακούφιση ολοκλήρου του Ελληνικού λαού,  πλην ωρισμένων πεπτοφαλαγγιτών αρχιπροδοτών «Δωδεκαθεϊστών», οι οποίοι παρουσιάζονται αποφασισμένοι να φθάσουν πλέον στα άκρα και να πάρουν τα όπλα κατά του Έθνους. Καλούν τους Έλληνες σε εμφύλιο πόλεμο, να πολεμήσουν στο πλευρό των ναζωραίων κτηνανθρώπων.

Οι Θεοί ίσως τους λυπηθούν. Οι Έλληνες ποτέ.

Η Ελληνική Θρησκεία είναι αποφασισμένη να περιφρουρήσει τα Δίκαια και την Ελευθερία του Ελληνικού Λαού. Ευελπιστεί ότι όσοι έχουν παγιδευτεί σε προβοκατόρικες οργανώσεις «Δωδεκαθεϊστών» που ζητούν συμβιβασμό με την μισελληνική ιουδαϊκή αίρεση των ναζωραίων δεν θα θελήσουν να πάρουν τα όπλα κατά της Πατρίδος.

Η Ελληνική Θρησκεία ευελπιστεί ότι οι εξαπατημένοι Έλληνες γρήγορα θα εγκαταλείψουν την παρανοϊκή ιδέα που τους υποβάλλουν οι προβοκάτορες «Δωδεκαθεϊστές» να πολεμήσουν στο πλευρό των ναζωραίων κατακτητών κατά του Ελληνικού Έθνους.

Οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις θα αναλάβουν δράση εφ’ όσον οι ναζωραίοι κατακτητές αρνούνται να διαλύσουν τις ένοπλες συμμορίες των. Η κατάλυση της χριστιανικής τυραννίας και η αποκατάσταση της εννόμου τάξεως στην Ελλάδα αποτελεί τον μόνιμο σκοπό του Ιερού ΕθνικοΑπελευθερωτικού Αγώνος.

Ο Ιερός ΕθνικοΑπελευθερωτικός Αγών θα θέσει τέρμα δια παντός στην τρομοκρατία και την εμφύλια διαμάχη. Ο Ιερός ΕθνικοΑπελευθερωτικός Αγών σύμβολο ενότητος και αυτοθυσίας του Ελληνικού Έθνους θα τιμωρήσει αμείλικτα τους συμμορίτες και τους προδότες.

 Θάνατος στους συμμορίτες ναζωραίους. Θάνατος στους προδότες «Δωδεκαθεϊστές»

 Ζήτω ο Ιερός ΕθνικοΑπελευθερωτικός Αγών 

 

 


 
     
 

© Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα