:: ::

 
 
 

 

           Τί ζητούν οι ναζωραίοι της χριστιανικής ομάδος «Τετρακτύς»;

 

Οι ναζωραίοι προβοκάτορες της «Τετρακτύς» με αγωγή τους στα χριστιανικά κατοχικά δικαστήρια, ενάγουν την Ελληνική Θρησκεία και ζητούν να αναγνωρισθούν ως Έλληνες «Εθνικοί». Κάτι φυσικά που αποτελεί τρομακτική ύβρι για Θεούς και Προγόνους, διότι ναζωραίοι τύπου «Τετρακτύς» μολύνουν την Ιερά Ελληνική Θρησκεία και Κοσμοαντίληψη και μόνο που την πιάνουν στο στόμα τους.

Εφ’ όσον δεν έχουν βάλει σύνδεση της ιστοσελίδος μας, που αποτελεί την επίσημη φωνή των Ελλήνων στο θρήσκευμα,  εφ’ όσον δεν δίνουν χρήματα για τον Ιερό ΕθνικοΑπελευθερωτικό Αγώνα, εφ’ όσον υβρίζουν τους Πατρώους Θεούς, εφ’ όσον αρνούνται τους Ιερείς μας, εφ’ όσον αρνούνται να πολεμήσουν τον χριστιανισμό, είναι 100% χριστιανοί.

Αν δεν είναι, τότε ας βάλουν σύνδεση την ιστοσελίδα της Ελληνικής Θρησκείας, ας δώσουν χρήματα για τον Ιερό Αγώνα, ας πολεμήσουν τον χριστιανισμό, ας αποδεχτούν τα δόγματα της Ελληνικής Θρησκείας, ας μυηθούν με βάση το τελετουργικό στην Ελληνική Θρησκεία, ας δηλώσουν υπακοή στα διδάγματα των Ιερέων, και τότε θα υπάρχουν οι αποδείξεις ότι είναι Έλληνες «Εθνικοί». Μέχρι τότε δεν υπάρχει τέτοιο ζήτημα.

Κανένα δικαστήριο δεν μπορεί να μας υποχρεώσει να αναγνωρίσουμε ως «Εθνικούς» κάποιους χριστιανούς. Αυτό είναι ρατσισμός. Θέλουν να μας επιβάλλουν δια της βίας να αλλάξουμε το θρήσκευμα κάποιων χριστιανών συμπολιτών μας; Αφού αυτοί οι συμπολίτες μας είναι χριστιανοί γιατί εμείς σώνει και καλά να τους αναγνωρίσουμε ως Εθνικούς; Για να κατηγορηθούμε ύστερα για προσηλυτισμό;

Αυτή η κίνηση των ναζωραίων της «Τετρακτύς» αποδεικνύει τον δόλο τους. Τα χριστιανικά μέλη τους θέλουν να χρησιμοποιήσουν μία πιθανή μας καταδίκη σε χριστιανικό δικαστήριο εναντίον Ελλήνων στο θρήσκευμα για να τους καταδιώκουν με την κατηγορία του προσηλυτισμού. Για να λέει η χριστιανική οργάνωση «Τετρακτύς» στον Ελληνικό λαό ότι οι «πολυθεϊστές επιβάλλουν στους χριστιανούς αλλαγή θρησκεύματος».

Εμείς εκτιμούμε και σεβόμαστε την απόφαση των μελών της «Τετρακτύς» να παραμείνουν χριστιανοί, όμως δεν καταλαβαίνουμε τί προσπαθούν να πουν στους πλανεμένους αναγνώστες των; Ότι τους επιβάλλουμε την Ελληνική Θρησκεία; Αυτό ζητούν;

Τους αναγνωρίζουμε το δικαίωμα να είναι χριστιανοί. Αλλιώς δημιουργείται ζήτημα διανοητικής διαυγείας των ναζωραίων της «Τετρακτύς». Δηλαδή μας κάνουν αγωγή ώστε να τους καταργήσουμε το δικαίωμα επιλογής θρησκείας; Διάλεξαν να είναι ναζωραίοι, δικαίωμά τους. Κανείς δεν τους εμποδίζει να βαπτίζουν με χριστιανικό τρόπο τα παιδιά τους και να προσκυνούν τον Τζεσουά.

Γιατί ζητούν από ένα χριστιανικό δικαστήριο να μας επιβάλλει να τους προσηλυτίσουμε στην Ελληνική Θρησκεία; Θα μας επιβάλει το δικαστήριο να τους αναγκάσουμε να πολεμήσουν τον χριστιανισμό; Θα μας επιβάλει να τους μυήσουμε με το τελετουργικό μας στην Ελληνική Θρησκεία; Θα μας επιβάλει να τους αναγκάσουμε να γίνουν μέλη της Εκκλησίας των Ελλήνων στο θρήσκευμα;

Ο χριστιανός δικαστής θα σου πεί: μα οι άνθρωποι δηλώνουν «Εθνικοί», και εμείς απαντούμε: Τότε πρέπει να το αποδείξουν. Να αποδεχτούν τα δόγματα και την Εκκλησία μας. Αλλιώς δεν μπορούν να δηλώνουν ότι θέλουν. Διότι αλλιώς δηλώνουμε και εμείς βουδδιστές, ή δηλώνουμε ότι για αστείο γράψαμε ότι γράψαμε εναντίον τους.

Όπως ζητάνε από μάς να αποδείξουμε ότι είναι ναζωραίοι προβοκάτορες (κάτι που ο κόσμος το έχει τούμπανο και αυτοί κρυφό καμάρι), έτσι και αυτοί πρέπει να αποδείξουν ότι είναι Έλληνες στο θρήσκευμα. Αλλιώς δεν έχει νόημα η συζήτηση.

Δεν υπάρχει γραπτή τους δήλωση που να κάνει αποδεκτά τα Δόγματα, Νόμους και Κώδικες της Ελληνικής Θρησκείας. Όμως το χειρότερο είναι ότι υπάρχουν γραπτές τους δηλώσεις και αποδείξεις ότι είναι χριστιανοί και βαπτίζουν με χριστιανικό τρόπο τα παιδιά τους. Και ενώ έχουν δηλώσει γραπτώς ότι αποστασιοποιούνται πλήρως από την Ελληνική Θρησκεία μετά κάνουν αγωγές σε όσους τους αναγνωρίζουν το δικαίωμα να είναι χριστιανοί. Τέτοιο θράσος η χριστιανική ομάδα «Τετρακτύς».

Όλα αυτά πρέπει να θέτουν σε υποψίες όλους τους Έλληνες πατριώτες. Γιατί μία χριστιανική οργάνωση θέλει να ταυτιστεί με την Ελληνική Θρησκεία και τους Έλληνες, ενώ εμπράκτως ταυτίζεται με τους ναζωραίους; Γιατί δεν δίνει χρήματα για τον Ιερό ΕθνικοΑπελευθερωτικό Αγώνα, αλλά αντιθέτως ζητά χρήματα με εκβιαστικές αγωγές, ενώ συγχρόνως ήδη έχει καταστεί γνωστό ότι χρηματοδοτείται από την αρχιεπισκοπή;

Γιατί δεν έκανε αγωγές στις εφημερίδες που ανέφεραν στο αστυνομικό τους ρεπορτάζ ότι μέλη της «Τετρακτύς» εμπλέκονται σε κύκλωμα σατανιστών και παιδικής πορνογραφίας; Διότι απλούστατα είναι ναζωραίοι προβοκάτορες. Και γιατί συνεχώς γλυτώνουν τις διώξεις που τους ασκούνται; Διότι απλούστατα έχουν υψηλή προστασία από την αρχιεπισκοπή.

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, κύκλοι της αρχιεπισκοπής διαρρέουν στον Τύπο ότι η «Τετρακτύς» αποτελεί προβοκατόρικη οργάνωση των δωδεκαθεϊστών για να αλώσει τον χριστιανισμό!!! Δηλαδή μας κοροϊδεύουν και από πάνω οι ναζωραίοι κατακτητές...

 

 


 
     
 

© Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα