:: ::

 
 
 

 

                     Ταύτιση Ελληνισμού και Ελληνικής Θρησκείας

 

Θα υπενθυμίσουμε σε όλους τους Έλληνες ότι η ιουδαϊκη αίρεση των ναζωραίων λειτουργεί ως πνευματικός ληστής. Εισήλθε βιαίως μέσα στο Ελληνικό Έθνος και άρχισε με απύθμενο θράσος να δηλώνει ότι δήθεν ταυτίζεται με το Έθνος, την Πατρίδα, την Πίστη και τον Ελληνισμό. Αποτέλεσμα αυτής της πνευματικής κλοπής των Ιερών θεσμών και εννοιών μας είναι να παραπλανούνται αρκετοί συμπολίτες μας που ενώ δεν ξέρουν τίποτε για τα εγκλήματα που διέπραξαν οι τρομοκράτες, δολοφόνοι και εγκληματίες ναζωραίοι, τους ακολουθούν μόνο και μόνο επειδή αυτοί οι απατεώνες δημαγωγοί παριστάνουν τους πατριώτες.

Είναι απαράδεκτο να επιτρέπουμε σε άλλη θρησκεία πλήν της δικής μας να ταυτίζεται με τον Ελληνισμό, το Έθνος, την Πίστη και την Πατρίδα. Όταν οι Έλληνες δηλώνουν ότι υπερασπίζονται τον Ελληνισμό εννοούν την Ελληνική Θρησκεία. Όταν λένε ότι έχουν Πίστη εννοούν Πίστη στους Πατρώους Θεούς. Όταν λένε ότι υπερασπίζονται την Πατρίδα και την Θρησκεία εννοούν την Ελληνική Πατρίδα και την  Ελληνική Θρησκεία. Αυτοί οι όροι είναι άρρηκτα συνδεδεμένοι μεταξύ τους. Και ενώ αυτά τα πράγματα είναι αυτονόητα, ωρισμένοι μέσα στο χώρο μας αφήνουν τους τρομοκράτες ναζωραίους δημαγωγούς να διαπράττουν πνευματικές ληστείες. Και τους αφήνουν ατιμώρητους, τάχα για  λόγους ανοχής. Ενώ θα έπρεπε να τους «μαστιγώνουν» αλύπητα με τον αποστομωτικό τους λόγο.

Αποτελεί προδοσία εκ μέρους μας να αφήνουμε ασύδοτους ωρισμένους  ψυχανώμαλους να μιλάνε για ταύτιση Ελληνισμού και χριστιανισμού. Δεν πρέπει να επιτρέπουμε σε κανένα να παραβιάζει τα πολιτιστικά και ιδεολογικά μας σύνορα και να κλέβει την κληρονομιά μας. Πόσο μάλλον όταν αυτό το κάνει η μεγαλύτερη τρομοκρατική οργάνωση που γνώρισε ποτέ η ανθρωπότητα: η αίρεση των ναζωραίων. Στους Ιερούς και Εθνικούς αγώνες κατ’ αυτών των προστύχων δημαγωγών πρέπει να φανούμε αμείλικτοι. Δεν τους παραχωρούμε κανένα περιθώριο επί Ελληνικού πνευματικού και πολιτιστικού εδάφους. Είναι ξενόδουλοι, πρόδοτες, εγκληματίες και τρομοκράτες.

Η Ελληνική Θρησκεία ταυτίζεται με το Έθνος και τον Ελληνισμό. Είμαστε οι φύλακες αυτού του πολιτιστικού θησαυρού και όποιος από μας αφήνει τους πράκτορες των ναζωραίων να αφαιρούν κειμήλια από τον θησαυρό μας, αυτός ο φύλακας διαπράττει εσχάτη προδοσία. Να είμαστε αμείλικτοι όταν επιτιθέμεθα κατά της αιρέσεως των ναζωραίων, όταν προσπαθεί να κλέψει κάτι από την δόξα των Προγόνων μας.

Θα υψώσουμε το σπαθί του Θείου Λόγου και θα κατακρεουργήσουμε τις ψευτιές των τρομοκρατών. Η τρομοκρατία των ναζωραίων δεν θα περάσει.

 

Ερμαγόρας       

 


 
     
 

© Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα