:: ::

 
 
 

                        

                                    Επιστολή από συνοδοιπόρο

 

Συμφωνώ πλήρως με τα όσα λέτε για τους χριστιανούς και την Ελλάδα. Ήμουν και εγώ χριστιανή κάποτε αλλά τώρα τους εγκατέλειψα όταν είδα την άθλια συμπεριφορά τους. Οι χριστιανοί συνεχώς υβρίζουν την Ελλάδα και τον Πολιτισμό της. Οι χριστιανοί πάντοτε συμμαχούσαν με τους εχθρούς των Ελλήνων όπως έκαναν  στο βυζάντιο και στην οθωμανική αυτοκρατορία.

Σήμερα οι χριστιανοί κατηγορούν τους Έλληνες ότι μιλάνε για εξωτερικούς κινδύνους από τον βορρά και την ανατολή για να συσπειρώσουν τον κόσμο γύρω τους. Άκουσα τον παπά της ενορίας μου να λέει ότι «Εμείς ως χριστιανοί δεν επιτρέπεται να ενωθούμε με τους Έλληνες, είναι οι πιό επικίνδυνοι εχθροί μας. Θυμάστε τί μας έκαναν παλαιότερα; Μας κατεδίωξαν, μας έσφαξαν. Γιατί να ενωθούμε τώρα μαζί τους; Αν χρειαστεί θα συμμαχήσουμε με τους Τούρκους προκειμένου να διαφυλάξουμε την πίστη μας, όπως κάναμε στην οθωμανική αυτοκρατορία και στο βυζάντιο. Είμαστε χριστιανοί, δεν είμαστε ειδωλολάτρες. Μισούμε τους Έλληνες και την θρησκεία τους από τα πανάρχαια χρόνια».

Οι χριστιανοί συνεχώς λένε ότι πρέπει να κτυπήσουμε τους Έλληνες στην  θρησκεία, στην φυλή, στην ηθική, στην γλώσσα και στον πολιτισμό τους, για να μην μπορούν να σηκώσουν κεφάλι. Και μετά αναιδώς και υποκριτικώς κατηγορούν τους εβραίους για αυτές τις δηλώσεις, ενώ εδώ και 2.000 χρόνια δεν κάνουν τίποτε άλλο από το να καταστρέφουν την θρησκεία, την φυλή, την γλώσσα, τον πολιτισμό, την ηθική και την αισθητική των Ελλήνων, και ως γνήσιοι υποκριτές κατηγορούν τους εβραίους για τα δικά τους εγκλήματα.

Οι χριστιανοί συνεχώς φωνάζουν ότι θέλουν να διχάσουν το έθνος και ότι θέλουν να διαχωριστούν πλήρως από τους Έλληνες. Οι χριστιανοί μονίμως αρνούνται τον Ελληνισμό, καθυβρίζουν την Ελληνική Φυλή με ρατσιστικό μένος, αρνούνται να σεβαστούν το όνομα των Θεών, ζητούν αδελφοσύνη με τους Σλάβους και δηλώνουν συνεχώς ότι ποτέ δεν θα πολεμήσουν στο πλευρό των Ελλήνων, αλλά με την πρώτη ευκαιρία θα τους σφάξουν όπως έκαναν στο βυζάντιο και στην οθωμανική αυτοκρατορία.

Αν και δεν συμφωνώ με πολλά που γράφετε, σας υποστηρίζω ηθικώς. Όμως ωρισμένοι από εσάς κάνουν ένα πολύ μεγάλο λάθος. Δεν πολεμούν τον χριστιανισμό και ειδικά την ορθόδοξη εκκλησία η οποία έχει ρημάξει το έθνος. Είτε έτσι είτε αλλιώς πρέπει να συγκρουστούν με την ορθόδοξη εκκλησία αν θέλουν να τους σεβαστούν οι πολίτες αυτής της χώρας, οι οποίοι δεν είναι Έλληνες στο θρήσκευμα.

Αν θέλετε να  κερδίσετε τον σεβασμό των υπολοίπων κατοίκων αυτής της χώρας, πρέπει να πολεμήσετε την χριστιανική ορθόδοξη εκκλησία και να απελευθερώσετε και εμάς από την χριστιανική τυραννία. Μόνον έτσι θα δείξετε στους υπολοίπους συμπατριώτες σας ότι αξίζετε σεβασμό και αναγνώριση. Μόνον έτσι θα προοδεύσετε.

Σε ότι αφορά τους χριστιανούς έχω να τους πω, σταματήστε να βρίζετε τους Θεούς και τους Έλληνες. Και ας εξαπολύουν οι Έλληνες επιθέσεις εναντίον σας. Αν θέλετε ειρήνη, σταματήστε να απαξιώνετε τους λαούς, τους πολιτισμούς και τις θρησκείες τους. Αλλιώς φύγετε από αυτή την χώρα. Είστε ξένοι εισβολείς.

 

Αλεξία Μ.

4η Ισταμένου μηνός Βοηδρομιώνος, έτους 2781 μετά πρώτην Ολυμπιάδα

 


 
     
 

© Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα