:: ::

 
 
 

 

Συνέντευξη της Εκκλησίας των Ελλήνων στο θρήσκευμα στο περιοδικό Ανεξήγητο    

  

1. Τί εκφράζει για εσάς η Αρχαία Ελληνική Θρησκεία;

Απάντηση: Η Ελληνική Θρησκεία είναι η ιδεολογική βάση του Ελληνικού Πολιτισμού. Ο Ελληνικός Πολιτισμός δεν είναι συνταγή φαγητού για να απορρίπτει έκαστος όποιο συστατικό δεν του αρέσει. Η Ελληνική Φιλοσοφία, η Ελληνική Κοσμογονία, τα Ελληνική Ήθη και Έθιμα, η Ελληνική Μουσική, το Ελληνικό Θέατρο, η Ελληνική Ιατρική, η Ελληνική Αρχιτεκτονική, η Ελληνική Επιστήμη είχαν ως βάση την Ελληνική Θρησκεία. Είχαν και έχουν ως προστάτες τους Πατρώους Θεούς και τις Μητρώες Θεές.

Γι’ αυτό η Ελληνική Θρησκεία δεν είναι ζήτημα ατομικής πίστεως. Είναι κυριαρχικό δικαίωμα του Ελληνικού Έθνους. Η Ελληνική Θρησκεία εκφράζει κοσμοαντίληψη, ιστορία, στάση ζωής, συλλογικές μνήμες, ήρωες, μάχες, συλλογικό φυλετικό ασυνείδητο, πολιτιστική και εθνική ταυτότητα, συμπεριφορά προς τα ζώα και το περιβάλλον. Αυτόν τον πλούτο δεν επιτρέπεται να τον απεμπολούν οι Έλληνες, διότι έχει υποχρεωτικό χαρακτήρα όπως και η υπεράσπιση της Πατρίδος.

Υποβιβάζοντας την Ελληνική Θρησκεία σε ατομικό δικαίωμα, δηλαδή σε ζήτημα επιλογής, ορισμένοι «ελληνοκεντρικοί» απογυμνώνουν την Ελληνική Θρησκεία απ’ όλα αυτά τα χαρακτηριστικά και ανοίγουν έτσι τα πολιτιστικά σύνορα και τις ψυχές των Ελλήνων για να εισβάλουν όλες οι μισελληνικές αιρέσεις και να διαποτίσουν τους Έλληνες με αλλότρια ήθη και έθιμα.

Αποτελεί κακόβουλο ψεύδος το ότι η Αρχαία Ελληνική Θρησκεία δεν εμπεριείχε τίποτε άλλο παρά μερικούς ύμνους και ιεροπραξίες, και ότι δεν είχε δόγμα, ιερατείο, κανόνες, πειθαρχία, οργάνωση, πίστη. Η Ελληνική Θρησκεία είχε και έχει Δογματικές Αρχές, Ιερατείο, Οργάνωση, Ιερούς Κανόνες, και απαιτεί από τους Έλληνες πιστούς αγωνιστικότητα, ευρυμάθεια, πειθαρχία, πολυτεκνία, αλληλεγγύη, διαφοροποίηση από αλλοφύλους και αλλοθρήσκους, και κυρίως υπακοή στους Ιερούς Νόμους των Αθανάτων Πατρώων Θεών.

 

2. Πότε πρωτοξεκίνησε η ανάπτυξή της στην Νεοελληνική πραγματικότητα; Πότε άρχισαν να γίνονται τα πρώτα Μυστήρια και οι πρώτες τελετές στην νεώτερη ιστορία της Ελλάδος;

Απάντηση: Δεν μπορούμε να μιλάμε για κάποιο χρονικό σημείο εκκινήσεως των Ιεροπραξιών στην νεωτέρα Ελληνική Ιστορία. Και αυτό διότι η Ελληνική Θρησκεία δεν ήταν ποτέ νεκρή. Άρα δεν τίθεται ζήτημα αναβιώσεως. Οι εχθροί της Ελληνικής Θρησκείας διαδίδουν ότι ήταν κάποτε νεκρή ώστε να παρουσιάσουν τους σημερινούς Έλληνες στο θρήσκευμα ως γραφικούς, ρομαντικούς και ουτοπιστές.

Στην ύστερη Αρχαιότητα οι Ολυμπιακοί Αγώνες ετελούντο κρυφίως και παρανόμως με τιμές και θυσίες προς τους Πατρώους Θεούς, παρά τις απαγορεύσεις των βυζαντινών αυτοκρατόρων.

Τον 8ο ,9ο και 10ο (μ.α.χ.χ.) αιώνα σε Κρήτη, Μάνη και Λακωνία οι Έλληνες συγκρούονται με τους βυζαντινούς κατακτητές για να υπερασπίσουν την Ελληνική θρησκευτική παράδοση και τον Ελληνικό τρόπο ζωής.

Τον 15ο αιώνα(μ.α.χ.χ.) ο Γεώργιος Πλήθων και οι δεκάδες μαθητές του, εν μέσω βυζαντινής λαίλαπος, ιερουργούν και δημοσιεύουν δεκάδες έργα υπέρ της Ελληνικής Θρησκείας.

Το «1798» στα Επτάνησα Έλληνες ζητούν την δημόσια τέλεση Ιεροπραξιών της Ελληνικής Θρησκείας.

Την εποχή της Ελληνικής Επαναστάσεως του «1821» οι Επαναστάτες έδιναν στα πλοία τους ονόματα Ελλήνων Θεών και Ηρώων.

Στις αρχές του 20ου αιώνος(μ.α.χ.χ.), ο Σπυρίδων Νάγος τελεί δημοσίως Ιεροπραξίες της Ελληνικής Θρησκείας.

Εδώ και αιώνες σε πολλά χωριά της Ελλάδος τελούνται εορτές με καθαρώς Ελληνικό θρησκευτικό χαρακτήρα.

Εδώ και δεκαετίες υπάρχουν εκατοντάδες οργανώσεις και σύλλογοι σε όλο τον κόσμο που λατρεύουν δημοσίως τους Πατρώους Θεούς.

Όλα αυτά αποδεικνύουν ότι υπάρχει συνέχεια της Ελληνικής Θρησκείας με την δύναμή της να αυξομειώνεται αναλόγως των εκάστοτε διώξεων που υφίστανται οι Έλληνες στο θρήσκευμα.

Όσο η Ελληνική Ιστορία θα γράφεται από Έλληνες και όχι από μισέλληνες, τόσο θα έρχωνται στην επιφάνεια νέες αποδείξεις για την διαχρονική πίστη των Ελλήνων στην θρησκευτική τους Παράδοση.

   

3. Ποιο είναι το βασικό θεολογικό και φιλοσοφικό της υπόβαθρο;

Απάντηση: Η Ελληνική Θρησκεία εμπεριέχει θεολογικές, ηθικές, περιβαλλοντολογικές, οικονομικές, φιλοσοφικές, οικογενειακές, πολιτικές, φυλετικές, πολεμικές, εθνικές και πολιτιστικές αξίες. Άρα δεν περιορίζεται στο μεταφυσικό πεδίο. 

Για παράδειγμα η Ελληνική Θρησκεία απαγορεύει αυστηρώς στους πιστούς της το αλκοόλ και τα ναρκωτικά. Θεωρεί την Φύση ως έμψυχη και ενσυνείδητη Οντότητα. Τιμωρεί όσους δεν σέβονται τα ζώα. Απαιτεί από τους Έλληνες να μην κάνουν επιγαμίες με αλλοφύλους και αλλοθρήσκους. Εξυψώνει τους ηρωικούς και τολμηρούς Πολεμιστές που θυσιάζονται υπέρ του Ελληνικού Έθνους. Ενισχύει την πολυτεκνία και προωθεί την ευγονική μεταξύ Ελλήνων. Διδάσκει στους Έλληνες να αγωνίζωνται εναντίον όλων προκειμένου να επικρατήσει η Αλήθεια. Οικοδομεί την επέκταση των ιδεολογικών και πολιτιστικών συνόρων του Ελληνισμού. Καλλιεργεί την οικονομική αλληλεγγύη μεταξύ Ελλήνων, δηλαδή Έλληνες εργοδότες να προσλαμβάνουν Έλληνες εργαζομένους, και Έλληνες καταναλωτές να αγοράζουν Ελληνικά προϊόντα. Απαιτεί από όλους τους Έλληνες πρωτοβουλία και συμμετοχή στις Εκκλησίες των Δήμων. Αναγνωρίζει και ενισχύει με κάθε τρόπο την επιστημονική έρευνα.

Αυτές οι αξίες καθορίζουν την φυλετική, ψυχολογική, οικογενειακή, ηθική, πολιτιστική, οικονομική, στρατιωτική και πολιτική συμπεριφορά του Έλληνος.

Η Ελληνική Θρησκεία δεν είναι μία απλή κοινωνική δραστηριότητα, ούτε περιορίζεται στην έρευνα των Ουρανίων Όντων. Είναι μία ολιστική κοσμοαντίληψη, δηλαδή καλύπτει όλο το εύρος του φάσματος της κοινωνικής ζωής των Ελλήνων. Δίνει απαντήσεις σε όλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Έλληνες. Η Ελληνική Θρησκεία αποτελεί την στρατηγική επιβιώσεως του Ελληνικού Έθνους ανά τους αιώνες.

Αν όμως θέλαμε να συμπυκνώσουμε σε μία πρόταση το θεολογικό και φιλοσοφικό υπόβαθρο της Ελληνική Θρησκείας, τότε αυτό αποκαλύπτεται στο εξής δόγμα: «Οι Έλληνες δεν ακολουθούν τα μονοπάτια των μη-Ελλήνων, ούτε υπακούν στους νόμους των μη-Ελλήνων, διότι οι Αθάνατοι Θεοί τους επέλεξαν να ζουν ξεχωριστά από τους άλλους λαούς και να μην αναμειγνύωνται μαζί τους».

Αυτό το βασικό και ιερό δόγμα διδάσκουν οι Ιεροφάντες εδώ και αιώνες σε τόσες γενεές Ελλήνων. Οι Ιεροφάντες της Ελληνικής Θρησκείας εμφύσησαν τον πολιτιστικό και γενετικό διαχωρισμό στην Ελληνική Φυλή, όπως ακριβώς πρόσταξαν οι Αθάνατοι Θεοί.

Μέσα από μυριάδες κόπους και ατελείωτες δυσκολίες οι Ιεροφάντες διεχώρισαν τους Έλληνες από το μιαρό περιβάλλον των βεβήλων. Με την ξεχωριστή ενδυμασία, την γλώσσα, την κόμμωση, το διαιτολόγιο, τα τελετουργικά, τις εορτές, με την αποφυγή φυλετικής επιμειξίας με τους μη-Έλληνες οι Ιεροφάντες μετέτρεψαν τους Έλληνες σε συνεκτική ομάδα με εξελικτική στρατηγική, και αναχαίτισαν την αφομοίωσή τους από τους κατακτητές.

 

4. Υπάρχουν θεολογικές, φιλοσοφικές ή πολιτικές διαφορές στους διάφορους φορείς που αντιπροσωπεύουν την αρχαιοελληνική θρησκεία σήμερα; 

Απάντηση: Ναι, υπάρχουν τεράστιες διαφορές. Αυτό οφείλεται κυρίως στα διαφορετικά επίπεδα θρησκευτικής συνειδήσεως και στους διαφορετικούς πολιτικούς στόχους εκάστου φορέως.

Θα μπορούσαμε να κατατάξουμε τους φορείς της Ελληνικής Θρησκείας σε τρεις κατηγορίες:

Οι οργανώσεις των Ελληνοκεντρικών σέβονται την Ελληνική Θρησκεία αλλά δεν θρησκεύονται τακτικώς ούτε ταυτίζονται με τις δοξασίες της. Συνδέουν χαλαρώς την Ελληνική Θρησκεία με το Ελληνικό Έθνος.

Οι οργανώσεις των Εθνικών θρησκεύονται τακτικώς, ζητούν αναγνώριση ως μειονότητα και δραστηριοποιούνται στα κοινωνικά ζητήματα, αλλά αφήνουν το χριστιανικό κατεστημένο αλώβητο να κυβερνά την Ελλάδα.

Οι οργανώσεις των Ελλήνων στο θρήσκευμα αγωνίζονται με ακλόνητη πίστη για να καταστεί η Ελληνική Θρησκεία επίσημη θρησκεία του Ελληνικού Έθνους. Απαιτούν την κατάληψη της πολιτικής εξουσίας από Έλληνες στο θρήσκευμα και την πλήρη ανατροπή του χριστιανικού κατεστημένου.

 

5.Υπάρχουν συγκρούσεις μεταξύ των διάφορων φορέων της Αρχαίας Ελληνικής Θρησκείας;

Απάντηση: Όχι μόνον υπάρχουν αλλά θα κλιμακωθούν περαιτέρω. Μέχρι στιγμής η σύγκρουση είναι ιδεολογική αλλά θα αναβαθμιστεί σε πόλεμο χαμηλής εντάσεως όταν το χριστιανικό κατεστημένο αισθανθεί ότι απειλείται από την Ελληνική Θρησκεία και τότε θα προσπαθήσει να προσεταιριστεί τους καιροσκόπους του Κινήματος.

Η πρόοδος του Κινήματος της Ελληνικής Θρησκείας περνά μέσα από την κατά μέτωπον σύγκρουση, και με το χριστιανικό κατεστημένο και με τις αιρέσεις της Ελληνικής Θρησκείας. Η σύγκρουση είναι απαραίτητη για να επικρατήσουν οι επαναστατικές ιδέες και για να απομακρυνθούν οι καιροσκόποι. Η ήττα από τον χριστιανικό εχθρό, η συνύπαρξη με το χριστιανικό κατεστημένο και ο συμβιβασμός με τις αιρέσεις, δεν αποτελούν επιλογές για την Ελληνική Θρησκεία. Η επικράτηση της Ελληνικής Θρησκείας δια της συγκρούσεως αποτελεί μονόδρομο.

 

6. Θεωρείτε ότι οι ακροδεξιές εκφάνσεις έχουν λόγο και ρόλο στις κοινότητες των Ελλήνων Εθνικών;

Απάντηση: Σε καμμία περίπτωση. Καταδικάζουμε απεριφράστως τις οιεσδήποτε ακροδεξιές και ακροαριστερές εκφάνσεις στις Κοινότητες των Ελλήνων στο θρήσκευμα. Άλλωστε οι περισσότεροι ακροδεξιοί έχουν χριστιανικές, γερμανο-εθνικοσοσιαλιστικές και βυζαντινές δοξασίες, δοξασίες που είναι εντελώς αντίθετες με τις δοξασίες της Ελληνικής Θρησκείας.

Η Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα υποστηρίζει την ένθεη και πειθαρχημένη Ελληνική Δημοκρατία, με συμπληρωματικά στοιχεία αριστοκρατικού πολιτεύματος. Δηλαδή την επικράτηση μίας πνευματικής αριστοκρατίας, που θα επιλέγεται με βάση τις πνευματικές και ψυχικές της ικανότητες, και όχι με βάση τον πλούτο της.

 

7. Έχετε στοιχεία για το πόσοι είναι οι πιστοί που ασπάζονται την Αρχαία Ελληνική Θρησκεία σήμερα;

Απάντηση: Οι Έλληνες στο θρήσκευμα δεν έχουν κανέναν ενδοιασμό να δηλώσουν δημοσίως το θρήσκευμά τους. Όμως επίσημη απογραφή δεν υπάρχει ούτε για τους Έλληνες στο θρήσκευμα αλλά ούτε και για τους χριστιανούς. Και αυτό διότι το χριστιανικό κατεστημένο φοβάται τα αποτελέσματα μίας τέτοιας απογραφής.

Ένας κατά προσέγγιση υπολογισμός μπορεί να γίνει από την κυκλοφορία βιβλίων και περιοδικών σχετικώς με την Ελληνική Θρησκεία, από την αριθμητική δύναμη των οργανώσεων, από τον αριθμό των σχετικών ιστοσελίδων, από την συμμετοχή του κόσμου στις ιεροπραξίες, από την συχνότητα ημερίδων και συνεδρίων σχετικά με την Ελληνική Θρησκεία, και από το ενδιαφέρον που επιδεικνύει η υπηρεσία διώξεως «αιρετικών» της χριστιανικής εκκλησίας κατά της Ελληνικής Θρησκείας.

Ο αριθμός των 500.000 πιστών εν Ελλάδι είναι πολύ κοντά στην πραγματικότητα και τον αποδέχεται η χριστιανική εκκλησία, χωρίς να συνυπολογίζουμε τους Έλληνες του εξωτερικού όπου εκεί είναι πιό δύσκολο να συλλέξουμε στοιχεία.

Όταν νομιμοποιηθούν οι Ελληνικές Ιεροπραξίες ονοματοδοσίας, γάμου και κηδείας και οι Ελληνικές Κοινότητες μπορούν να τηρούν ελευθέρως τα δικά τους Αρχεία, τότε η καταγραφή των Ελλήνων στο θρήσκευμα θα είναι πιό ακριβής.

 

8. Υπάρχει στην Αρχαία Ελληνική Θρησκεία αυτό που λέμε κυρίαρχο δόγμα άρα και διάφορες αιρετικές προσεγγίσεις;

Απάντηση: Φυσικά υπάρχει κυρίαρχο δόγμα στην Ελληνική Θρησκεία. Άλλωστε δεν υπάρχει θρησκεία χωρίς Δόγματα και χωρίς αιρετικές προσεγγίσεις. Όσοι υποστηρίζουν ότι η Ελληνική Θρησκεία δεν έχει δόγματα, και ότι άρα δεν υπάρχουν αιρέσεις στην Ελληνική Θρησκεία, είναι ημιμαθείς. Δόγμα στην Ελληνική Θρησκεία είναι η τεκμηριωμένη θέση. Πώς είναι δυνατόν να λέει κάποιος ότι είναι Έλλην στο θρήσκευμα χωρίς βασικές αρχές για την Κοσμογονία, για την Ψυχή, για την Φύση, για τους Θεούς, για την Ελληνική Φυλή;

Όσοι δεν γνωρίζουν τις βασικές αρχές της Ελληνικής Θρησκείας προκειμένου να κρύψουν την ιδεολογική τους γύμνια, διαδίδουν ότι δήθεν η Ελληνική Θρησκεία δεν έχει δόγματα ώστε να αποφεύγουν τον καυτηριασμό της αγνοίας των.

Το κυρίαρχο δόγμα της Ελληνικής Θρησκείας αποκαλύπτεται στα Ορφικά Κείμενα. Εννοείται ότι το κυρίαρχο δόγμα συμπληρώνεται από θεολογικές και φιλοσοφικές δοξασίες μεταγενεστέρων Ελλήνων, από προσωκρατικούς μέχρι νεοπλατωνικούς.

Σήμερα αιρετικές προσεγγίσεις μπορούμε να καταγράψουμε δοξασίες όπως ότι οι Πατρώοι Θεοί είναι θεοποιημένοι άνθρωποι, ότι οι Πατρώοι Θεοί είναι θεοποιημένες ιδέες, ότι οι Πατρώοι Θεοί είναι φυσικές δυνάμεις, ότι ο Χριστός είναι ο 13ος θεός των Ελλήνων, ότι η Ελληνική Θρησκεία δεν είχε Ιερατείο, ότι οι Πατρώοι Θεοί δεν τιμωρούν και ότι στην Ελληνική Θρησκεία δεν υπάρχει το Κακό, ότι οι Αρχαίοι Έλληνες δεν πίστευαν σε θαύματα, ότι οι Αρχαίοι Έλληνες Φιλόσοφοι ήταν μονοθεϊστές, και πολλές άλλες αιρετικές προσεγγίσεις που δεν υπάρχει αρκετός χώρος να καταγράψουμε και αναλύσουμε. 

 

9. Είδατε την αναγνώριση του σωματείου ΕΛΛΗΝ.Α.Ι.Σ  ως βήμα αναγνώρισης της Εθνικής Θρησκείας στην Ελλάδα;

Απάντηση: Όχι. Και κανένας σοβαρός παρατηρητής δεν θα το έβλεπε ως αναγνώριση. Όσοι το εκλαμβάνουν ως αναγνώριση της Ελληνικής Θρησκείας πρέπει να εξηγήσουν τί περιλαμβάνει ο όρος αναγνώριση. Ποιός αναγνωρίζει τί, σε ποιά άτομα και για ποιούς λόγους;

Αναγνώριση της Ελληνικής Θρησκείας για τους Έλληνες στο θρήσκευμα, σημαίνει ότι ο Ελληνικός Λαός λατρεύει τους Πατρώους Θεούς. Σημαίνει ότι η Ελληνική Θρησκεία διδάσκεται στα Ελληνικά σχολεία. Σημαίνει ότι οι Έλληνες στρατιώτες ορκίζονται στους Πατρώους Θεούς. Σημαίνει αναστήλωση των Ιερών Ναών των Πατρώων Θεών. Σημαίνει ότι η Ελληνική κοινωνία εορτάζει τις Ελληνικές Εορτές όπως τα Μαιμακτήρια, τα Ανθεστήρια, τα Παναθήναια. Σημαίνει την διακυβέρνηση της χώρας από πολιτικούς Έλληνες στο θρήσκευμα. Σημαίνει ότι οι Έλληνες δικαστές δικάζουν υπό το βλέμμα των Αγαλμάτων των Πατρώων Θεών.

Εξ όσων γνωρίζουμε, κάτι τέτοιο δεν συνέβη. Αν κάποιοι ταυτίζουν την αναγνώριση ενός σωματείου από ένα χριστιανικό δικαστήριο με την αναγνώριση της Ελληνικής Θρησκείας από τον Ελληνικό Λαό, αυτό αποτελεί τουλάχιστον πρόκληση διότι αποκοιμίζουν τον Ελληνικό Λαό ώστε να μην έχει περαιτέρω αξιώσεις από το χριστιανικό κατεστημένο.

Άλλωστε δεν χρειαζόταν κάποια ειδική δικαστική απόφαση στην Ελλάδα για να μπορούν να κάνουν οι Έλληνες στο θρήσκευμα δημόσιες Ιεροπραξίες. Ήδη ο ΟΗΕ και η Ευρωπαϊκή Ένωση μας αναγνωρίζουν τέτοια δικαιώματα. Προς τί λοιπόν τόσος θόρυβος;

 

10. Πότε ιδρύθηκε και ποιες είναι οι βασικές δραστηριότητες της Εκκλησίας των Ελλήνων το θρήσκευμα;

Απάντηση: Χρονικό σημείο αναφοράς είναι το «2002», όταν κυκλοφόρησε η εφημερίδα μας και άρχισαν να δημιουργούνται οι πρώτες πυρήνες Ελλήνων στο θρήσκευμα με καθαρώς επαναστατική ιδεολογία.

Βασική μας δραστηριότητα είναι η ιδεολογική και οργανωτική προετοιμασία της απελευθερώσεως του Ελληνικού Έθνους από το χριστιανο-βυζαντινό κατεστημένο, το οποίο εδώ και 17 αιώνες προσπαθεί να αφανίσει τον Ελληνικό Πολιτισμό και την Ελληνική Φυλή.

Σε ό,τι αφορά το όραμά μας, έχουμε παράλληλους βίους με την Φιλική Εταιρεία αλλά δεν είμαστε μυστική οργάνωση. Αυτή την στιγμή διεξάγουμε ανοικτά προπαγάνδα υπέρ του Ιερού ΕθνικοΑπελευθερωτικού Αγώνος και διδάσκουμε στους Έλληνες την τέχνη του ιδεολογικού και ψυχοθρησκευτικού πολέμου.

Όμως έχουμε και άλλους στόχους. Από το να αναστυλώσουμε τους Ιερούς Ναούς των Αθανάτων Θεών, μέχρι την δημιουργία Κοινοτήτων με σχολεία και νοσοκομεία για Έλληνες στο θρήσκευμα. Και από την κατάληψη της πολιτικής εξουσίας από Έλληνες στο θρήσκευμα, μέχρι την απελευθέρωση όλων των υποδούλων Ελλήνων.

Επί καθημερινής βάσεως δίνουμε κατευθύνσεις και επιχειρήματα κατά του αφελληνισμού, κατά του ρατσισμού και του μισελληνισμού, υπέρ της δημογραφικής αυξήσεως των Ελλήνων, υπέρ της αλληλεγγύης με την Ελληνική Διασπορά, υπέρ της υγείας του Ελληνικού Λαού, υπέρ της οικονομικής ενδυναμώσεως της Ελλάδος.

Εργαζόμαστε σε στρατηγικό επίπεδο κτίζοντας ένα ισχυρό ιδεολογικό οικοδόμημα. Η Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα αυτή την στιγμή λειτουργεί περισσότερο ως ιδεολογία, ώστε να μην μπορεί ο αντίπαλος να μας διαλύσει. Οι ιδεολογίες αντιμετωπίζονται πιό δύσκολα από ό,τι οι οργανώσεις.

Προετοιμάζουμε ένα επαγγελματικό Πολεμικό Ιερατείο το οποίο θα αποτελέσει την νέα καθεστηκυία τάξη και θα αλλάξει τον ρου της Ελληνικής Ιστορίας. 

 

 11. Θεωρείτε οι Αρχαίοι Θεοί είναι ζώσες θεότητες. Αναλύστε το.

Απάντηση: Οι Πατρώοι Θεοί και οι Μητρώες Θεές είναι ζώσες θεότητες που αποκαλύπτονται συνεχώς. Αλλιώς δεν είναι αληθινοί και ζωντανοί Θεοί. Οι Θεοί δεν παραμένουν βουβοί ούτε ακίνητοι. Οι Θεοί δεν παραμελούν τους ανθρώπους, τα ζώα και τα φυτά. Όμως εμφανίζονται με μορφή που πολλές φορές δεν γίνεται κατανοητή από τους ανθρώπους, ούτε γνωστοποιείται στους ανθρώπους, γιατί έτσι επιλέγουν οι Θεοί.

Υπάρχουν Επιφάνειες Θεών για τις οποίες γνωρίζουμε τα πάντα και Επιφάνειες Θεών για τις οποίες δεν γνωρίζουμε τίποτε ή πολύ λίγα πράγματα. Οι Θεοί βλέπουν, ακούν και γνωρίζουν τα πάντα. Δεν μπορεί κάποιος άνθρωπος να κρύψει σκέψη, αίσθημα, πράξη από τους Θεούς. Οι Θεοί γνωρίζουν τα πάντα για οποιοδήποτε άτομο, ανά πάσα στιγμή της Ιστορίας της ανθρωπότητος, οιασδήποτε φυλής, έθνους, κράτους.

Όταν ένας άνθρωπος διαπράττει ένα αδίκημα μόνος, αυτό είναι μεγαλύτερο αδίκημα από αν το διέπραττε δημοσίως. Νομίζει ότι οι Θεοί δεν τον βλέπουν. Αλλά έτσι αρνείται την ύπαρξη των Θεών, και αυτό είναι το μεγαλύτερο έγκλημα του ανθρώπου.

 Οι Θεοί κατοικούν μέσα στον άνθρωπο. Η ισχύς Των αποτελεί για τον άνθρωπο εγγενές, κληρονομικό ένστικτο επιβιώσεως, όπως είναι η αναπνοή. Η Πίστη στην ύπαρξη των Θεών δεν αποτελεί επίκτητο χαρακτηριστικό. Ενυπάρχει. Απλώς ωρισμένοι άπιστοι το καταπνίγουν και δεν το αφήνουν να εκδηλωθεί.

Οι Θεοί δεν είναι απαθείς, ούτε αμέτοχοι στα ανθρώπινα πράγματα, όπως ισχυρίζονται ωρισμένοι βλάσφημοι. Έχουν συνείδηση και βούληση ανεπηρέαστη από εξωτερικά αίτια. Όμως στρέφουν την προσοχή Τους προς τους πιστούς που κάνουν θυσίες και τους αποδίδουν τιμές ζητώντας την βοήθειά Τους. 

Οι Θεοί τιμωρούν αμείλικτα το κακό που κάνουν οι άνθρωποι στον Κόσμο. Η Δικαιοσύνη αποτελεί αποκλειστική ιδιότητά Τους.

Τέλος, η Φύση χωρίς να αποτελεί θεό, είναι η απόδειξη και η αποκάλυψη των Θεών. Η Φύση, ως έμψυχος και ενσυνείδητος οργανισμός, αποδεικνύει ότι υπάρχουν όντα που δεν έχουν ανθρώπινη μορφή, αλλά έχουν ανωτέρα συνείδηση από τους ανθρώπους.

 

12. Ασκείτε τελετές γάμων, ονοματοδοσίας και άλλων αρχαίων μυστηρίων;

Απάντηση: Οιοσδήποτε Έλλην έχει ανάγκη των οικογενειακών Ιεροπραξιών(ονοματοδοσία, γάμος, κηδεία) και ζητήσει την βοήθειά μας, το πράττουμε. Όμως ο κύριος στόχος μας είναι τα τελετουργικά μυήσεως νεοφωτίστων και τα τελετουργικά ομαδικής προσευχής διότι έτσι αυξάνουμε τους Έλληνες πιστούς και θωρακίζουμε τις ψυχές των.

Σε ό,τι αφορά τα Αρχαία Ελληνικά Μυστήρια δυστυχώς απέχουμε πολύ ακόμη από το επίπεδο των Αρχαίων Ιερέων διότι για να τελέσεις Αρχαίο Ελληνικό Μυστήριο, όπως τα Ελευσίνια Μυστήρια, απαιτούνται τεράστιες γνώσεις και μακροχρόνια μαθητεία κοντά σε παλαιό Ιεροφάντη.

Όταν συστήσουμε Ιερατική Σχολή, με συστηματική εκπαίδευση νέων Ελλήνων Ιερέων και Ιερειών και υποστήριξη από την φιλολογική και αρχαιολογική έρευνα, τότε θα μπορούμε να μιλάμε για ποιοτική τέλεση Αρχαίων Μυστηρίων.

 

13. Συνεργάζεστε με τους άλλους φορείς της Αρχαιοελληνικής θρησκείας;

Απάντηση: Δεν υπάρχει καμμία οργανωτική ή οικονομική συνεργασία με άλλους φορείς της Ελληνικής Θρησκείας. Και αυτό συμβαίνει όχι μόνον εξ αιτίας των τεραστίων ιδεολογικών διαφορών που μας χωρίζουν, αλλά κυρίως διότι οι περισσότεροι φορείς αρνούνται βασικά στοιχεία της Ελληνικής Θρησκείας, όπως το Ιερατείο της, τα Δόγματά της, τους Ιερούς της Νόμους.

Ως συνεχιστές και υπερασπιστές του Ελληνικού Ιερατείου δεν έχουμε κανένα περιθώριο συνδιαλλαγής με τους αρνητές και υβριστές των Αρχαίων Εθνομαρτύρων Ιεροφαντών.

   

 14. Θεωρείτε ότι οι Έλληνες Εθνικοί διώκονται στην Ελλάδα και αν ναι, ποιές είναι αυτές οι διώξεις ακριβώς;

Απάντηση: Οι Έλληνες στο θρήσκευμα διώκονται καθημερινώς. Δεν τους επιτρέπεται να κτίσουν Ναούς προς τιμήν των Θεών. Δεν τους επιτρέπεται να ιερουργούν στους Αρχαίους Ελληνικούς Ναούς. Δεν τους επιτρέπεται να έχουν ξεχωριστά σχολεία και ξεχωριστά δικαστήρια από τους χριστιανούς, κάτι που ισχύει για μουσουλμάνους και εβραίους. Τους επιβάλλεται να καταβάλλουν φόρους υπέρ της χριστιανικής εκκλησίας ενώ συγχρόνως η Ελληνική Θρησκεία έχει αποκλειστεί από κάθε χρηματοδότηση. Παρακωλύεται η κυκλοφορία των εντύπων της Ελληνικής Θρησκείας. Στον στρατό μας αναγκάζουν να προσευχόμαστε σε μία ξένη θεότητα και μας αρνούνται το δικαίωμα προσευχής στους Πατρώους Θεούς. Οι Έλληνες στο θρήσκευμα στρατιωτικοί, δάσκαλοι, δικαστές, εφοριακοί, και γενικώς οι δημόσιοι υπάλληλοι δεν μπορούν να εκφράσουν ελευθέρως τις θρησκευτικές των απόψεις χωρίς την απειλή τιμωρίας. Δεν επιτρέπεται η οικοδόμηση ξεχωριστού Ελληνικού νεκροταφείου με Ελληνικά έθιμα ταφής. Δεν μας αναγνωρίζουν ως νομικό πρόσωπο δημοσίου δικαίου, κάτι που ισχύει για μουσουλμάνους, εβραίους και χριστιανούς.

Σε θέματα εργασίας, εκπαιδεύσεως, δικαιοσύνης, φορολογίας, ελευθερίας γνώμης, διαπράττεται σωρεία διακρίσεων εις βάρος των Ελλήνων στο θρήσκευμα και υπέρ των χριστιανών.         

 

15. Έχουν ακουστεί φωνές όπως για παράδειγμα του Παναγιώτη Μαρίνη που θεωρούν ότι είναι μεγάλο λάθος οι έριδες μεταξύ των Ελλήνων Εθνικών και ότι γενικότερα πρέπει να ακολουθηθεί ένα ολοκληρωτικά ενωτικό πνεύμα. Ποιά είναι η θέση σας σε αυτές τις απόψεις;

Απάντηση: Ο κύριος Μαρίνης είναι μία σεβαστή προσωπικότητα αλλά με ευχολόγια και ιδεολογικούς συμβιβασμούς δεν πρόκειται να επιτευχθεί η νίκη στον Ιερό Αγώνα που διεξάγουν οι Έλληνες στο θρήσκευμα.

Ένα σημαντικό ποσοστό της δυνάμεως των χριστιανών δεν οφείλεται στην δική τους ικανότητα αλλά στις ηθικοδιαλυτικές τάσεις που έχουν παρεισφρήσει στις τάξεις των Ελλήνων στο θρήσκευμα. Ο αμείλικτος ιδεολογικός πόλεμος κατά των αιρέσεων είναι αναπόφευκτος προκειμένου να επικρατήσει το ενωτικό πνεύμα ανάμεσα στους Έλληνες στο θρήσκευμα. Για να υπογραφούν συνθήκες ειρήνης προηγείται ο πόλεμος.      

 

16. Αν σε κάποια χρόνια η Ελληνική Θρησκεία γινόταν η κυρίαρχη θρησκεία στην Ελλάδα ποια θα ήταν η πολιτική της απέναντι στις άλλες θρησκείες που θα μειοψηφούσαν και ειδικά απέναντι στην ορθόδοξη εκκλησία;

Απάντηση: Απαιτείται διαχωρισμός στο ποιά κινήματα δύνανται να θεωρούνται θρησκεία ώστε να έχουν τις ανάλογες ελευθερίες. Ο χριστιανισμός και το ισλάμ δεν αποτελούν θρησκείες. Αποτελούν στρατιωτικο-πολιτικά κινήματα με προκάλυμμα θρησκείας, τα οποία έχουν κατακρεουργήσει λαούς και καταστρέψει πολιτισμούς. Άρα η στάση της Ελληνικής Θρησκείας έναντι τέτοιων στρατιωτικο-πολιτικών κινημάτων δεν μπορεί να είναι άλλη από στρατιωτικο-πολιτικά αντίμετρα σε συνδυασμό με ψυχο-θρησκευτικό πόλεμο στα πεδία του μυαλού και της ψυχής των μαζών.

Αποτελεί έγκλημα κατά της Ελευθερίας να δίδουμε θρησκευτικές ελευθερίες σε στρατιωτικο-πολιτικά κινήματα, όπως ο χριστιανισμός και το ισλάμ, τα οποία βασίζονται ακριβώς στην κατάργηση της ελευθερίας κάθε ατόμου και κάθε θρησκείας. Τα μισανθρωπικά κινήματα εξαπλώνονται εξ αιτίας της εγκληματικής ανοχής που επιδεικνύουν οι εθνικές θρησκείες απέναντί των. 

Όταν η Ελληνική Θρησκεία γίνει κυρίαρχη στις ψυχές των Ελλήνων τότε θα γίνουν οι εξής διαχωρισμοί:

Σε ό,τι αφορά τις εθνικές θρησκείες όλων των εθνών του κόσμου η Ελληνική Θρησκεία θα συμπεριφερθεί με τον ανάλογο σεβασμό που θα την σεβαστούν και αυτές. Αυτό που απαιτούμε είναι το αυτονόητο: Να μην προσηλυτίζουν Έλληνες στην θρησκεία τους όπως και εμείς δεν προσηλυτίζουμε αλλοφύλους στην Ελληνική Θρησκεία.

Σε ό,τι αφορά τις θρησκείες μειονοτήτων, από την στιγμή που δεν διαδίδουν μισελληνικές απόψεις και από την στιγμή που δεν προσηλυτίζουν Έλληνες στο δόγμα των, θα μπορούν να λειτουργούν ελευθέρως.  

Σε ό,τι αφορά την ορθόδοξη χριστιανική εκκλησία, αποτελεί αναφαίρετο δικαίωμα των λαών να ελευθερώνωνται από τους δυνάστες που τους καταπιέζουν και να τιμωρούν τους καταπιεστές για τα εγκλήματα διέπραξαν εις βάρος των λαών. Εφ’ όσον σήμερα καταδιώκονται οι νεοναζί για εγκλήματα που διέπραξε ο ναζισμός σε διάστημα 12 ετών, είναι αδιανόητο να μην τιμωρηθεί μία εγκληματική οργάνωση που επί 17 αιώνες ισοπεδώνει τον Ελληνικό Πολιτισμό και προσπαθεί να αφανίσει την Ελληνική Φυλή.

Η Γενοκτονία και το Ολοκαύτωμα των Ελλήνων από την ορθόδοξη χριστιανική εκκλησία αποτελούν εγκλήματα κατά της ανθρωπότητος που δεν θα παραμείνουν ατιμώρητα.

Η Δικαιοσύνη επιτάσσει να υποστεί τις συνέπειες των αμετρήτων εγκλημάτων της. Ο Ελληνικός Λαός και η Ιστορία θα απαιτήσουν να τεθεί εκτός νόμου. Θα εξοβελιστεί από την δημόσια ζωή. Θα κατασχεθεί όλη η ακίνητη και κινητή περιουσία της. Θα απαγορευθεί η διάδοσή της σε σχολεία, στρατώνες, χώρους εργασίας. Ουδείς Έλλην θα θέλει να συμμετέχει σε μία τέτοια εγκληματική οργάνωση. Οι Ιεροφάντες χρησμοδότησαν ότι θα έρθει μία ημέρα που και η απλή συμμετοχή στην ορθόδοξη χριστιανική εκκλησία θα ισοδυναμεί με εσχάτη προδοσία εις βάρος της Ελλάδος και ολοκλήρου του Ελληνισμού.

    

17. Έχουν υπάρξει απόψεις που θεωρούν τους Έλληνες να υπερέχουν και γονιδιακά σε σχέση με άλλους λαούς, ποια είναι η θέση σας και κυρίως αν θα θεωρούσατε Έλληνα κάποιον που μετέχει της Ελληνικής παιδείας;

Απάντηση: Σε ό,τι αφορά το πρώτο σκέλος του ερωτήματος, για την Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα το κύριο ζήτημα δεν είναι πόσοι θεωρούν ότι οι Έλληνες έχουν ανώτερα γονίδια, αλλά πόσοι ρατσιστές και μισέλληνες θεωρούν ότι οι Έλληνες είναι κατώτερη φυλή και υπολείπεται σε πολιτισμό από άλλους λαούς.

Ο μισελληνισμός είναι μεγαλύτερο πρόβλημα από τον όποιο σωβινισμό.

Θεωρούμε ότι οι Έλληνες στην διάρκεια των αιώνων έχουν αποδείξει με τα επιστημονικά, φιλοσοφικά, τεχνολογικά, πολεμικά και πολιτιστικά τους κατορθώματα ότι τουλάχιστον αξίζουν όσο και οι άλλες φυλές.

Η Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα αγωνίζεται διαρκώς για να μην αφομοιώνωνται πολιτιστικώς και φυλετικώς οι Έλληνες από ξένους λαούς. Εστιάζουμε στην διαφορετικότητα των Ελλήνων και όχι στην ανωτερότητα.

Αν διατηρήσουμε αμόλυντο το πολιτιστικό και βιολογικό μας DNA, τότε ας λένε ό,τι θέλουν οι φίλοι και οι εχθροί. Ας λένε ότι είμαστε κατώτεροι ή ανώτεροι από τους άλλους λαούς, δεν μας πειράζει. Αρκεί να είμαστε διαφορετικοί.

Εμάς αυτό μας πονάει: Το να μην αφομοιωθούμε από ξένους λαούς. Το να μην χάσουμε την πολιτιστική και φυλετική μας ιδιοσυστασία.

Σε ό,τι αφορά το δεύτερο σκέλος του ερωτήματος η απάντησή μας είναι ξεκάθαρη: Όχι, δεν μπορεί να θεωρείται Έλλην κάποιος, ο οποίος απλώς μετέχει της ημετέρας παιδείας.

Για παράδειγμα αρκετοί Ιαπωνέζοι μιλούν απταίστως τα Αρχαία Ελληνικά, καλύτερα από πολλούς Έλληνες, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι αν 100 εκατομμύρια Ιαπώνων πάρουν την Ελληνική ιθαγένεια, θα συνεχίσουν τον Ελληνικό Πολιτισμό.

Αλλά αυτός ο περιορισμός ισχύει και αντιστρόφως: Δεν είναι αυτομάτως Έλλην όποιος έχει Ελληνικά γονίδια. Ούτε όποιος έχει Ελληνικά γονίδια θεωρείται δεδομένο ότι θα προάγει τον Ελληνικό Πολιτισμό.

Για να αποκαλείται κάποιος Έλλην απαιτείται εξελικτική προσπάθεια χιλιάδων ετών, δεν φτάνει μία ζωή. Οι Έλληνες Πρόγονοι διατηρούσαν την ψυχή και το αίμα τους καθαρά επί αιώνες, για να έχουν το δικαίωμα οι επόμενες γενεές να αποκαλούνται Έλληνες.

Το να είσαι Έλλην αποτελεί προνόμιο, και όχι δικαίωμα. Πρέπει να περάσεις σκληρές δοκιμασίες για να αποδείξεις ότι είσαι Έλλην. Πρέπει η ψυχή σου να είναι Ελληνική. Το αίμα σου να είναι Ελληνικό. Η θρησκεία σου να είναι Ελληνική. Το ήθος σου να είναι Ελληνικό. Τα έθιμά σου να είναι Ελληνικά. Η γλώσσα σου να είναι Ελληνική. Το πνεύμα σου να είναι Ελληνικό. Η δράση σου να είναι Ελληνική. Πρέπει να έχεις το Ελληνικό σθένος να συγκρουστείς με όλη την ανθρωπότητα αν πρόκειται να υπερασπιστείς την Αλήθεια και το Δίκαιο.

 

18. Ποιο πιστεύετε ότι είναι το μέλλον της Ελληνικής Θρησκείας στην χώρα μας αλλά και σε διεθνές επίπεδο; Ποια είναι, αν υπάρχουν φυσικά, τα εμπόδια για να αναγνωριστεί η Ελληνική Θρησκεία ως επίσημη θρησκεία από το ελληνικό κράτος αλλά και ισότιμη των άλλων θρησκειών;

Απάντηση: Το βασικό εμπόδιο για να αναγνωριστεί η Ελληνική Θρησκεία ως επίσημη θρησκεία του Ελληνικού Έθνους, είναι ότι δεν υπάρχει Ελληνικό κράτος. Υπάρχει ένα ανθελληνικό χριστιανικό ψευδοκράτος που μισεί οτιδήποτε Ελληνικό.

Παρ’ όλα αυτά η Δύναμη των Αθανάτων Πατρώων Θεών θα συντρίψει κάθε αντίσταση. Η Ελληνική Θρησκεία θα επικρατήσει ολοσχερώς στην Ελλάδα. Διεθνώς θα απελευθερώσει την ανθρωπότητα από τον χριστιανισμό και όλες τις μισανθρωπικές αιρέσεις. Η Δικαιοσύνη των Αθανάτων Θεών θα επιβληθεί σε όλο τον κόσμο. Οι καταπιεσμένοι όλου του κόσμου αδημονούν να ξεδιψάσουν από το λυτρωτικό νέκταρ των Αθανάτων Θεών.

Όταν η Πυθία ρώτησε τον Φοίβο Απόλλωνα για το πού είναι τα Ηλύσια Πεδία ο Μουσαγέτης απάντησε: «Τα Ηλύσια Πεδία είναι κάτω από τις σκιές των σπαθιών. Όταν διαβείς ένα τεράστιο ποτάμι από το αίμα των βεβήλων θα δεις τις πύλες των Ηλυσίων. Αυτός που συμμετέχει σε Ιερούς Πολέμους για την δόξα των Θεών, θα ανταμειφθεί από τους Θεούς. Θα τον ανταμείψουν με Σοφία και Αγάπη. Αν πεθάνει στην μάχη, θα ανταμειφθεί. Αν δειλιάσει, θα τιμωρηθεί. Όποιος θυσιάζει την ζωή του για την Αγάπη των Θεών θα ξαναγεννηθεί».

Ο Ιερός Πόλεμος κατά του πνευματικού σκότους συνεχίζεται ανηλεής, μέχρι την τελική Νίκη.

 

Μετά τιμής

Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα 

 


 
     
 

© Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα