:: ::

 
 
 

 

Όλοι μαζί στις 10 Φεβρουαρίου, ώρα 15:00, στην Ομόνοια στο ρατσιστικό συλλαλητήριο του τρόμου. Ρατσιστές, μαστρωποί, φασίστες, καπιταλιστές, δουλέμποροι όλοι μαζί ενωμένοι υπέρ της φτώχειας, της ανεργίας, του ρατσισμού, της εκμεταλλεύσεως

 

Ελάτε να υπερασπίσουμε τα συμφέροντά μας. Συνάδελφοι μαστρωποί, ιδιοκτήτες μπαρ που εκμεταλλεύονται ρωσσίδες, ελάτε να συμμαχήσουμε κατά της ανθρωπιάς, κατά της ειρήνης, κατά της αξιοπρέπειας, κατά των Ελλήνων και της εργατιάς. Όλοι μαζί ενωμένοι συνεχίζουμε τον αγώνα για να βρίσκουμε φθηνό και ανασφάλιστο εργατικό δυναμικό.

Σφάζουμε, τρομοκρατούμε, απάγουμε, βιάζουμε, εκπορνεύουμε, ληστεύουμε μαύρους, λευκούς, κίτρινους εργάτες, γυναίκες και μικρά παιδιά από όλα μέρη του κόσμου, και δεν δίνουμε δεκάρα για τον ανθρώπινο πόνο που προκαλούμε.

Όπως πάντα, για να εξαπατήσουμε την κοινή γνώμη και τα θύματά μας, στα ρατσιστικά μας συλλαλητήρια παριστάνουμε τους ανθρωπιστές και τους αντιρατσιστές.  

Συνάδελφοι, έμποροι του μίσους και του ρατσισμού, ελάτε να καταργήσουμε όλα τα ανθρώπινα και τα εργασιακά δικαιώματα.

Μην φοβάστε συνάδελφοι. Στο ρατσιστικό συλλαλητήριο δεν θα είμαστε μόνοι. Θα συμμετάσχουν φασιστικές οργανώσεις εξτρεμιστών, ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ, Νεολαίες δουλεμπόρων, Δημοτικές κινήσεις νταβατζήδων, το μισελληνικό φόρουμ ρατσιστών, το συντονιστικό φόρουμ εκμεταλλευτών και καπιταλιστών, οργανώσεις κατά της ειρήνης. Την εορτή μίσους χρηματοδοτούν πολυεθνικές μη κυβερνητικές οργανώσεις καπιταλιστών για ίσα δικαιώματα στην εκμετάλλευση και στον εξευτελισμό της εργατιάς.

Αλλά προσοχή συνάδελφοι ρατσιστές, αυτοί οι σιχαμεροί Έλληνες οργανώνουν αντισυλλαλητήρια και αποκαλύπτουν στην κοινή γνώμη την μισανθρωπική μας δράση.

Εκδίδουν φυλλάδια και προκηρύξεις που καλούν Έλληνες και μετανάστες να είναι ενωμένοι κατά των δήθεν αντιρατσιστικών μας οργανώσεων.

Οι πιό δαιμόνιοι από αυτούς προσπαθούν να μας διασπάσουν με το να στρέφουν τους λευκούς λαθρομετανάστες εναντίον των εγχρώμων. Στρέφουν τους χριστιανούς λαθρομετανάστες εναντίον των μουσουλμάνων λαθρομεταναστών.

Εκθέτουν την δήθεν ανθρωπιστική μας προπαγάνδα και μας κατηγορούν ως αποικιοκράτες. Ως στυγνούς εγκληματίες που αγωνίζονται για την νομιμοποίηση της γενοκτονίας των Ελλήνων και τον βιασμό των Ελληνίδων.

Έλληνες επαναστάτες οργανώνουν παλαιότερους λαθρομετανάστες να στρέφονται κατά των νέων λαθρομεταναστών με το επιχείρημα ότι τους ρίχνουν το μεροκάματο.

Οργανώσεις μεταναστών συμπαρίστανται στους Έλληνες στον αγώνα που διεξάγουν εναντίον μας. Φωνάζουν εξοργισμένοι ότι είναι ενωμένοι κατά του μισελληνισμού και του ρατσισμού. 

Οι Έλληνες έπεισαν την κοινή γνώμη ότι είμαστε δουλέμποροι και αποικιοκράτες παρά τα δισεκατομμύρια που ξοδεύουμε για να τους εξαπατήσουμε ότι δεν είμαστε δουλέμποροι αλλά οργανώσεις για τα δικαιώματα των μεταναστών.

Έπεισαν την κοινή γνώμη ότι οι μαριονέτες που εκπροσωπούν τα συμφέροντά μας δεν είναι υπέρ αλλά κατά των εργαζομένων. Ότι δεν είναι ειρηνιστές αλλά πολεμοχαρείς. Ότι δεν είναι υπέρ αλλά κατά των ανθρωπίνων και εργασιακών δικαιωμάτων.

Οι Έλληνες στρατολογούν ανθρωπιστικές, οικολογικές, ειρηνιστικές, φεμινιστικές οργανώσεις εναντίον μας. Τί θα γίνει συνάδελφοι ρατσιστές; Θα παρακολουθούμε άπρακτοι τους Έλληνες να γκρεμίζουν αυτά που με τόσο αίμα εργαζομένων κτίσαμε; Δεν πρέπει και εμείς να στρατολογήσουμε ορισμένους βλάκες που θα υποστηρίξουν το δικαίωμα στην εκμετάλλευση;

Οι Έλληνες στρέφουν τους λαθρομετανάστες εναντίον των υπαλλήλων μας της ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ, με το επιχείρημα ότι τους κλέβουν το μεροκάματο και το δίνουν σε μάς, τα καπιταλιστικά γουρούνια. Μα είναι πράγματα αυτά; Δεν ντρέπονται λιγάκι; Για αυτό οργανώνουμε το ρατσιστικό και μισελληνικό συλλαλητήριο στις 10 Φεβρουαρίου. Για να μην μας αποκαλούν συνέχεια μισελληνικά καπιταλιστικά γουρούνια. Σκέτο γουρούνια είναι αρκετό.

Συνάδελφοι δουλέμποροι, μαστρωποί, ρατσιστές, καπιταλιστές, εκμεταλλευτές κλπ, μην ξεχάσετε να πληρώσετε την συνδρομή σας στην ΓΣΕΕ και την ΑΔΕΔΥ και τα άλλα μισελληνικά ιδρύματα που μας βοηθούν στον αντεργατικό, ρατσιστικό και μισελληνικό αγώνα που διεξάγουμε. Άλλωστε ποιός άλλος προδότης θα δεχόταν να διοργανώσει τα ρατσιστικά μας συλλαλητήρια ώστε να αποκρύπτουμε από την κοινή γνώμη το ποιός ωφελείται από την λαθρομετανάστευση.  

Συνάδελφοι ρατσιστές, ελάτε να δείξουμε το μίσος μας κατά των Ελλήνων και των ξένων εργαζομένων. Όμως μην ξεχάσετε να φορέσετε την μάσκα του αντιρατσιστή και του υποστηρικτή των δικαιωμάτων των μεταναστών. Μόνον έτσι θα τους ρίξουμε το μεροκάματο στο επίπεδο του κινέζου εργάτη. Μόνον έτσι θα τους μετατρέψουμε σε σκλάβους. Με την συνεχή λαθρομετανάστευση.

Αν κάποιοι ηλίθιοι λαθρομετανάστες που τώρα μας υποστηρίζουν, ξυπνήσουν και συνειδητοποιήσουν ότι τους φέρνουμε στην Ελλάδα ως απεργοσπάστες, για να ρίξουμε το μεροκάματο των άλλων μεταναστών, τότε τους στέλνουμε μπράβους της Μαφίας για να τους εξηγήσει τα δικαιώματά τους. Έχουν το δικαίωμα να παραμείνουν σιωπηλοί, και ό,τι πουν θα χρησιμοποιηθεί εναντίον τους.       

Συνάδελφοι ρατσιστές και εκμεταλλευτές ευτυχείτε! ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ & σια προστατεύουν τα συμφέροντα των δουλεμπόρων και των καπιταλιστών. Δηλαδή τα δικά μας συμφέροντα. Μην ξεχνάτε λοιπόν να τους ευχαριστήσετε που στρατολογούν για χάρη μας χρήσιμους ηλίθιους που μιλάνε για αντιρατσισμό και ανθρωπισμό.

Για να μπορούμε να εκμεταλλευόμαστε ατιμωρητί τον ιδρώτα των Ελλήνων και ξένων εργαζομένων χρειαζόμαστε οργανώσεις μεταναστών που να μας παρουσιάζουν ως ανθρωπιστές και να κρύβουν το πόσο καθάρματα είμαστε.

Ζήτω η ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ & σια. Ζήτω οι χρήσιμοι ηλίθιοι που πέφτουν θύματα της δήθεν ανθρωπιστικής και αντιρατσιστικής μας προπαγάνδας.

Ευχαριστούμε όλα τα μισελληνικά γουρούνια που προστατεύουν την αισχροκέρδειά μας, με το να εξωραΐζουν την λαθρομετανάστευση και να μετατρέπουν την Ελλάδα σε αποικία. Ευχαριστούμε όλους τους χρήσιμους ηλίθιους που αγωνίζονται με πάθος για να κρύβουν από την κοινή γνώμη το απάνθρωπο μισελληνικό και ρατσιστικό πρόσωπό μας.

Όλοι μαζί στις 10 Φεβρουαρίου στην Ομόνοια, στην αντεργατική, ρατσιστική και μισελληνική μας συγκέντρωση, την οποία βαπτίσαμε αντιρατσιστική για να αποκοιμίζουμε τα κορόιδα.

Αγωνιζόμαστε για την δική σου φωνή καπιταλιστή, για την δική σου φωνή νταβατζή, για την δική σου φωνή δουλέμπορε. Μην μας ξεχάσεις. Άλλωστε πού θα βρεις πιό σιχαμερά σκουλήκια από εμάς;

Το σύνθημα που θα κυριαρχήσει στην μισελληνική μας συγκέντρωση θα είναι: Ρατσιστές, μαστρωποί, μισέλληνες ενωμένοι, ποτέ νικημένοι.

 


 
     
 

© Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα