:: ::

 
 
 

                  

                      Τα Στρατηγικά Σχέδια του Ελληνισμού

 

Ελληνισμός σημαίνει αποδοχή, παράδοση, υποταγή, αφοσίωση στους Αθανάτους Θεούς. Σημαίνει πλήρη υπακοή στο κάλεσμα των Θεών. Έλλην σημαίνει είμαι ολόψυχα παραδομένος στους Θεούς. Είμαι ολοκληρωτικά αφοσιωμένος στους Θεούς, κατέχω τον ορθό τρόπο ζωής. Έλλην σημαίνει υποτάσσομαι στους Αθανάτους Θεούς.

Όποτε οι Έλληνες παρέκκλιναν από την ορθή πίστη οι Θεοί τους έστειλαν λοιμούς, τους θόλωσαν το μυαλό και αναμίχθηκαν με αλλοφύλους. Όποτε οι Έλληνες υποτάχθηκαν στο θέλημα των Θεών, Αυτοί τους καθάρισαν από το ξένο αίμα που μόλυνε τις φλέβες των.

Οι Έλληνες για αιώνες είναι οι μοναδικοί Κήρυκες του Θεϊκού Σχεδίου. Κουβαλούν στις πλάτες των το βαρύ φορτίο της λυτρώσεως της ανθρωπότητος από το σκότος. Η ζωή του Έλληνος είναι σπαρμένη με αίμα και μαρτύριο. Δεν υπάρχει άλλη οδός. Αυτό είναι το μοναδικό φωτεινό μονοπάτι που οδηγεί στους Θεούς.

Σε κάθε ζήτημα ο Έλλην θα συναντά πολύπλοκα διλήμματα, με πολλές λύσεις και παράπλευρες απώλειες. Αυτή άλλωστε είναι η ομορφιά της Ελληνικής Θρησκείας και η μαγεία του Ελληνικού Έθους. Η Ελληνική Θρησκεία θέτει σε λειτουργία όλες τις πνευματικές και ψυχικές ικανότητες του Έλληνος για να οδηγήσει την ανθρωπότητα στον δρόμο που έχουν χαράξει οι Αθάνατοι Θεοί.

 

1. Διάλυση του ψευδοκράτους των ναζωραίων κατακτητών

Αποτελεί τον πρώτο στρατηγικό στόχο του Ελληνισμού. Η διάλυση του ψευδοκράτους σε μικρότερα κρατίδια και η ένωσή τους σε ομοσπονδία υπό Ελληνική ηγεσία θα σώσει το Ελληνικό Έθνος από τον αφανισμό. Οι Έλληνες θα διαχωριστούν από τους ναζωραίους κατακτητές διότι ανήκουν σε διαφορετικούς πολιτισμούς και σε διαφορετικά έθνη.

Η σύγκρουση είναι αναπόφευκτη διότι οι ναζωραίοι κατακτητές προσπαθούν να επιβάλλουν την θρησκεία και τα σύμβολά τους στις ομάδες άλλων πολιτισμών και εθνών. Το χάσμα μεταξύ Ελλήνων και ναζωραίων κατακτητών αυξάνει ραγδαίως.

Τα Ελληνικά πολιτιστικά σύνορα με τον χριστιανισμό θα καταστούν διακριτά και αδιαπέραστα. Ταυτοχρόνως θα επεκταθούν οι Ελληνικές πολιτιστικές συνοριακές γραμμές.

Η διαδικασία επαναπροσδιορισμού της Ελληνικής ταυτότητος θα είναι παρατεταμένη και αιματηρή. Συχνά θα διακόπτεται και θα είναι πολιτικώς, κοινωνικώς και πολιτιστικώς οδυνηρή.

Η σύγκρουση θα περιστρέφεται γύρω από την κατοχή αγαθών σε όλους τους κοινωνικούς αρμούς, εκεί όπου υπάρχει έλλειψη πόρων και αγαθών. Η σύγκρουση αποτελεί ανταγωνισμό για την απόκτηση και κατοχή γυναικών, σχολικών κτηρίων, θέσεων εργασίας, χώρων σταθμεύσεως, δικαιοσύνης, κατοικίας, χρημάτων, εξουσίας, προαγωγών, συντάξεων, τροφίμων, ιδεών, κατοχής ΜΜΕ.

Οτιδήποτε διεκδικείται και αποτελεί σημείο τριβής σε όλες τις κοινωνίες το αναλύουμε, το φέρνουμε σε κατά μέτωπον σύγκρουση και είτε το διεκδικούμε εμείς ως Έλληνες εναντίον ναζωραίων, είτε βοηθάμε αλλοφύλους και αλλοθρήσκους να διεκδικήσουν και αυτοί προνόμια από τους ναζωραίους κατακτητές, ώστε να τους διαλύσουμε. Όλα τα σημεία επαφής, όλοι οι κοινωνικοί αρμοί θα διαρραγούν. Η διατμητική και εφελκυστική τάση θα αυξάνωνται συνεχώς. Η συνεχής σύγκρουση με τον ναζωραίο κατακτητή δίνει ενέργεια και συμμάχους στους Έλληνες, δίνει ζωή και κίνηση στον Ιερό Αγώνα.

Έχει αποδειχτεί ότι η καταστροφή από την φυλετική επιμειξία είναι πιό μόνιμη από την θρησκευτική επιμειξία, δηλαδή ο ελληνο-χριστιανός από τον ελληνο-βούλγαρο μπορεί πιό εύκολα και πιό γρήγορα να επιστρέψει στην ορθή κατάσταση. Όμως το ζήτημα είναι ότι ο ελληνο-χριστιανός είναι αυτός που εξοντώνει την Ελληνική Φυλή δια μειώσεως των γεννήσεων και δια της ανοχής των επιμειξιών. Γι’ αυτό δεν φεισόμεθα θυσιών από το ελληνοχριστιανικό μαντρί.

Είναι έγκλημα να αφήνουμε τον ελληνόφωνο ναζωραίο ατιμώρητο επειδή πιθανώς να έχει Ελληνικά γονίδια. Διότι αλλιώς κάθε φορά θα τον έχουμε μπροστά μας ως εχθρό, ποτέ ως σύμμαχο. Η Ελλάς θα σωθεί θυσιάζοντας ένα κομμάτι ελληνόφωνων ναζωραίων.

Ο Αγών περιλαμβάνει εκβιαστικά διλήμματα, ασύμμετρες απειλές, πολλούς ελιγμούς και από τις δύο πλευρές. Οι μικροπαραχωρήσεις και οι συμβιβασμοί με τους ναζωραίους κατακτητές αποτελούν την μόνιμη απειλή για την καταστροφή του Γένους.

Σε τακτικό και εθνικό επίπεδο ο Ελληνισμός θα εναλλάσσεται σε συμμαχίες μεταξύ ΗΠΑ και ισλάμ. Αν δεν συμμαχήσει ο Ελληνισμός με τις ΗΠΑ κατά του ισλάμ, κινδυνεύει να πέσει στα χέρια του ισλάμ. Αν δεν συμμαχήσει ο Ελληνισμός με το ισλάμ κατά του χριστιανισμού, δεν θα μπορέσει να αντιμετωπίσει την συμμαχία των ελληνόφωνων ναζωραίων με τους σλαβόφωνους ναζωραίους κατά του Ελληνισμού.

Θα χρειαστούν πολύπλοκοι χειρισμοί από την πλευρά των Ελλήνων καθώς εναλλάσσονται, συμπλέκονται και επικαλύπτονται τα πολιτιστικά, εθνικά, φυλετικά και θρησκευτικά επίπεδα συγκρούσεως. Οι συμμαχίες μας θα ρυθμίζωνται αναλόγως της χρονικής στιγμής, της ισχύος που κατέχουμε και των απωτέρων συμφερόντων μας.

Σε στρατηγικό επίπεδο θέλουμε ήττα του ισλάμ και του χριστιανισμού. Σε εθνικό επίπεδο θέλουμε νίκη Ελλήνων κατά ναζωραίων. Σε πολιτιστικό επίπεδο θέλουμε νίκη των ΗΠΑ κατά του ισλάμ. Σε φυλετικό επίπεδο θέλουμε νίκη κατά Τούρκων και Σλάβων αλλά σε θρησκευτικό επίπεδο συμμαχία με ισλαμιστές κατά ελληνοφώνων και σλαβοφώνων ναζωραίων. Θέλουμε συμμαχία με την λευκή φυλή κατά της μαύρης, αλλά ταυτοχρόνως θα συμμαχούμε με λευκούς ή μαύρους εναντίον λευκών και μαύρων ναζωραίων.

Αυτοί που σε φυλετικό επίπεδο είναι σύμμαχοί μας σε θρησκευτικό επίπεδο μπορεί να είναι εχθροί μας. Αυτοί που σε εθνικό επίπεδο είναι εχθροί μας (ελληνικής καταγωγής ναζωραίοι) σε φυλετικό επίπεδο(κατά της μαύρης φυλής) είναι σύμμαχοί μας, αναγκαστικά. Οι ΗΠΑ όσο μας βοηθούν κατά των ισλαμιστών είναι σύμμαχοί μας με την προϋπόθεση ότι την στιγμή της συμμαχίας δεν τίθεται ζήτημα συγκρούσεως Ελλήνων και ναζωραίων, διότι τότε οι ΗΠΑ, αν τους βοηθήσουν, θα μετατραπούν σε χριστιανικό εχθρό. 

Έτσι το σύστημα επιλογών και συμμαχιών αποκτά πολλούς βαθμούς ελευθερίας και τείνει να γίνει χαοτικό. Κάθε στιγμή θα εμφανίζεται ένα πολύπλοκο δίλημμα στην πορεία του Ελληνισμού. Κάθε φορά συγκρούεται μία συλλογική ταυτότητα σε διεθνές επίπεδο και σίγουρα αφορά το Ελληνικό Έθνος. Κάθε φορά ο κυρίαρχος παράγων αλλάζει, και οι Έλληνες πρέπει να επιλέξουν σχέδιο δράσεως.

Το πρόβλημα των συμμαχιών περιπλέκεται ακόμη περισσότερο καθώς οι αντίπαλοι των Ελλήνων κάνουν και αυτοί τις δικές τους προσωρινές συμμαχίες χωρίς να λαμβάνουν υπ’ όψει τα συμφέροντα του Ελληνισμού. Για παράδειγμα οι ΗΠΑ και το ισλάμ δεν λογαριάζουν τις ανθρώπινες ζωές. Μιλάμε για πιθανή συμμαχία με τις ΗΠΑ, αλλά οι ΗΠΑ σκότωσαν ανηλεώς Άραβες, Σέρβους, Ιάπωνες, Γερμανούς για να επιβληθούν. Μιλάμε για πιθανή συμμαχία με το ισλάμ αλλά το ισλάμ έσφαξε ανηλεώς Ινδούς, Πέρσες, Αιγυπτίους, Άραβες, Κινέζους για να επιβληθεί. Αν δούμε τα πράγματα από διαφορετική εθνικότητα και γεωπολιτική θέση, δεν θα έχουμε τις ίδιες απόψεις με άλλα έθνη.

 Για αυτό δεν υπάρχουν μόνιμοι σύμμαχοι για τους Έλληνες, υπάρχουν μόνιμα συμφέροντα.

 

2. Γκρέμισμα χριστιανισμού και ισλάμ. Αποκατάσταση των Εθνικών Θρησκειών ανά τον κόσμο

Η αποκατάσταση της Πολυθεϊστικής Κοσμοαντιλήψεως συνδέεται με το γκρέμισμα του χριστιανισμού και του ισλάμ σε παγκόσμιο επίπεδο. Για να γκρεμιστεί η δικτατορία του ισλάμ και του χριστιανισμού θα αναζωογονηθούν οι ισοπεδωτικές ιδέες του κομμουνισμού με άλλη ονομασία όπως πολυπολιτισμός, ανθρώπινα δικαιώματα, θετικές διακρίσεις, αντιρατσισμός. Ο αθεϊσμός και ο υλισμός θα αποτελέσουν πολιορκητικό κριό που θα ροκανίσει τα υποστυλώματα αυτών των τυραννικών αιρέσεων.   

Ταυτοχρόνως θα δημιουργηθεί το νέο ισλάμ. Θα εκπροσωπείται από Έλληνες, όχι από τους σημερινούς απίστους ισλαμιστές. Η διάλυση του παλαιού ισλάμ θα γίνει με καθαρά ισλαμικά ενδύματα, με καθαρά ισλαμικούς όρους, μέσα από ισλαμικές φωνές.

Ο κύριος όγκος της επιθέσεως θα εμφανιστεί με την εισβολή επικουρείων και στωικών μουσουλμανικών αιρέσεων που θα διεκδικούν την απόλυτη αλήθεια. Αυτές οι μουσουλμανικές αιρέσεις θα γκρεμίσουν τον Αλλάχ από τον θρόνο του και θα εμβολιάσουν τους απίστους μουσουλμάνους με απάθεια. Θα επιβάλλουν την αγάπη για την επίγεια ζωή και το δόγμα της ανυπαρξίας μετά θάνατον ζωής.

Το Κοράνιο θα ξαναγραφτεί όπως πραγματικά ελέχθη, θα αποκαλυφθεί στην πραγματική του μορφή, καθώς και τί είπε ο Μωάμεθ, τί είπε ο Αλλάχ, και ποιές είναι οι αληθινές αρχές του ισλαμισμού. Οι νέοι μουσουλμάνοι διδάσκουν ότι ο Αλλάχ δεν είναι ο μόνος θεός, ότι ο Μωάμεθ είναι ο προφήτης των Θεών, ότι Τζιχάντ σημαίνει την εξολόθρευση του παλαιού ισλάμ.

Ο χριστιανισμός σε σημαντικό βαθμό έχει ξερριζωθεί από τις ευρωπαϊκές ψυχές, αλλά επανέρχεται δια των αφρικανών και ασιατών εισβολέων. Ο χριστιανισμός δεν θα αντέξει τα ισλαμικά κτυπήματα. Για τους Πολυθεϊστές είναι μοναδική ευκαιρία να ξεμπερδεύουν με τον χριστιανισμό θέτοντάς τον εκτός νόμου.

Το γκρέμισμα χριστιανισμού και ισλάμ θα γίνει σε τρία στάδια. Πρώτον, αγώνας για την διατήρηση και ενίσχυση της εθνικής ταυτότητος των λαών. Δεύτερον, εξάπλωση Ελληνικών διεθνιστικών αιρέσεων που θα στρατολογήσουν μάζες για να συγκρουστούν με τον χριστιανισμό και το ισλάμ. Τρίτον, σύνδεση του Ελληνικού διεθνιστικού κινήματος με εθνικοαπελευθερωτικά κινήματα.

 

3. Παγκόσμια κυριαρχία του Ελληνισμού

Η παγκόσμια κυριαρχία του Ελληνισμού απαιτεί την φυλετική, οικονομική, πολιτιστική, γλωσσική, θρησκευτική και τεχνολογική επέκταση.

Οι Έλληνες χρειάζονται Ελληνικές διεθνιστικές αιρέσεις, οι οποίες θα λειτουργήσουν ως σωματοφύλακες της Ελληνικής Θρησκείας, της Ελληνικής Φυλής και του Ελληνικού Πολιτισμού. Σχεδιάζουμε την πολιτιστική διείσδυση του Ελληνισμού στην ανατολή. Δεν αρκεί να διαλύσουμε την ισλαμική αυτοκρατορία, δεν αρκεί να επαναφέρουμε τις εθνικές τους θρησκείες, θα επιβάλλουμε την Ελληνική Κοσμοαντίληψη. Αν δεν επεκτείνουμε τα πολιτιστικά και θρησκευτικά μας σύνορα στην ανατολή, θα τα επεκτείνει η ανατολή προς εμάς.

Σε επίπεδο φυλών υποστηρίζουμε την λευκή φυλή. Σε επίπεδο θρησκειών συγκρουόμαστε με συμμάχους λευκούς, κίτρινους και έγχρωμους πολυθεϊστές εναντίον ναζωραίων οιασδήποτε φυλής. Το ίδιο και σε επίπεδο εθνών, συγκρουόμαστε ακόμα και σε επίπεδο ομοεθνών ναζωραίων. Πολλά τα επίπεδα συγκρούσεως, μεγάλη πολυπλοκότητα.

Το πρόβλημα είναι ότι σε μία δεδομένη χρονική στιγμή ο πήχυς του πολέμου ανεβαίνει σε επίπεδο φυλών, αλλά την επομένη χρονική στιγμή θα κατέβει σε επίπεδο εθνών. Διότι αν συμμαχούμε με τους λευκούς τί θα κάνουμε με το ζήτημα της εισβολής βουλγάρων, αλβανών και ρώσων σε Ελληνικά Εδάφη; Αν πάλι κατεβούμε σε επίπεδο εθνών, αποδεχόμαστε τους ελληνόφωνους ναζωραίους ως συμμάχους; Άρα πρέπει να κατέβουμε σε επίπεδο Εθνικής Θρησκείας.

Μοιραίως θα ανεβοκατεβαίνουμε πολλά επίπεδα συγκρούσεως, ταυτοχρόνως. Ο Ιερός Πόλεμος είναι πολύπλοκος. Δεν γίνεται να διατηρηθεί η Ελληνική Θρησκεία και συγχρόνως όλα τα έθνη και οι φυλές. Υπάρχει, εμμέσως, σύγκρουση συμφερόντων της Ελληνικής Θρησκείας και του Ελληνικού Έθνους με όλες τις φυλές, θρησκείες και έθνη.

Αυτά είναι τα βασικά προβλήματα που θα αντιμετωπίσουμε: η συνεχής εναλλαγή επιπέδου συγκρούσεως και ομαδοποιήσεως. Θα συγκρουστούμε με ισλάμ, με χριστιανισμό, με εχθρικά έθνη όπως η Τουρκία, με φυλές όπως η μαύρη. Όλα αυτά συγχρόνως. Και επειδή όλα αυτά τα επίπεδα συγκρούσεως επικαλύπτονται θα δούμε Έλληνες να συγκρούωνται μεταξύ τους αναλόγως του επιπέδου που υποστηρίζουν.

Θα υπερασπιζόμαστε τους λευκούς κατά μαύρων. Τις ΗΠΑ κατά του ισλάμ. Συγχρόνως συμμαχούμε με το ισλάμ κατά ναζωραίων. Συγχρόνως συμμαχούμε με Πολυθεϊστές διαφόρων φυλών κατά ναζωραίων. Περιττό να πούμε ότι όλες αυτές οι ενέργειες φαινομενικά αντιφάσκουν, αλλά αν αναλυθούν, αποδεικνύεται ότι όλοι οι στόχοι είναι υπέρ του Ελληνισμού.

Η παγκόσμια κυριαρχία του Ελληνισμού απαιτεί αιματηρές θυσίες και ανελέητο αγώνα. Μόνον έτσι οι Αθάνατοι Θεοί θα μας δεχτούν κοντά Τους.   

 

4. Σωτηρία της Λευκής φυλής

Οι μαύροι, κίτρινοι και γκρίζοι αποικιοκράτες έχουν εισβάλλει στα ευρωπαϊκά και αμερικανικά εδάφη. Εκμεταλλεύονται τον ιδρώτα των ανθρώπων λευκού χρώματος. Μετατρέπουν τους ανθρώπους λευκού χρώματος σε δουλοπάροικους, τους οποίους αναγκάζουν να εργάζωνται επιπλέον ώρες για να θρέψουν τα στίφη των μαύρων, κιτρίνων και γκρίζων κατακτητών. Θα αποβληθούν όλοι τους.

Οι άνθρωποι λευκού χρώματος χωρίς την προστασία των Θεών, έχουν εμβολιαστεί με ρατσιστικές αντιλευκές ιδέες και παθαίνουν από ισλάμ, μαύρους, σημίτες, λατίνους, ασιάτες, ερμαφρόδιτους, κλπ ότι έπαθαν οι Έλληνες από τις ανατολικές βαρβαρικές ορδές και τον χριστιανισμό.

Όλες οι αρρωστημένες και διαστρεβλωμένες ιδέες περί ρατσισμού τους έχουν καταστρέψει όλα τα ένστικτα επιβιώσεως, τους έχουν παραλύσει τα αντανακλαστικά. Ορδές βαρβάρων επελαύνουν σε αμερική και ευρώπη και οι εξωνημένες ηγεσίες των ανθρώπων λευκού χρώματος στέκονται απαθείς. Αλλά η Οργή των Θεών πλησιάζει αμείλικτη. Όποιος ρατσιστής ενσταλάζει ενοχή στην λευκή φυλή, την υβρίζει, την υποβαθμίζει θα τιμωρείται αυστηρότατα. Ο αντιλευκός ρατσισμός αποτελεί ποινικό αδίκημα.

Μόλις οι άνθρωποι λευκού χρώματος αποκτήσουν πίστη στους Θεούς, οι μή λευκοί θα συναγωνίζωνται στο να διώξουν ομοφύλους των από την εξουσία και να την δώσουν σε ανθρώπους λευκού χρώματος.

Για τον Ελληνισμό ο πρώτος και ο δεύτερος παγκόσμιος πόλεμος, ασχέτως αποτελέσματος, ήταν εμφύλιοι πόλεμοι μεταξύ ανθρώπων λευκού χρώματος. Σε επίπεδο εθνών ήταν εθνικές συγκρούσεις, αλλά σε επίπεδο φυλών ήταν εμφύλιος πόλεμος μεταξύ ανθρώπων λευκού χρώματος.

Θα απαγορευτούν όλες οι γενικές πολεμικές συρράξεις μεταξύ της Λευκής Φυλής. Θα επιβληθεί δια νόμου η υποχρεωτική αύξηση γεννήσεων. Θα απαγορευτούν οι φυλετικές αναμίξεις. Θα απαγορευτούν οι αμβλώσεις υγιών εμβρύων λευκού χρώματος. Θα ενισχυθεί η λευκή φυλετική ταυτότητα και θα διαλυθούν όλες οι αντιλευκές φυλετικές ταυτότητες.

 

5. Διάλυση εχθρικών εθνών

Σε επίπεδο εθνών η στρατηγική των Ελλήνων γίνεται εξαιρετικά πολύπλοκη. Σε περίπτωση πολέμου αλλοφύλων κατά ελληνοφώνων ναζωραίων υπάρχουν πολλές εκδοχές. Δεν τίθεται ζήτημα συνεργασίας μόνο με τους ισλαμιστές δηλαδή κατά μήκος θρησκευτικών γραμμών, αλλά και με βουλγάρους, αλβανούς, σέρβους κλπ, οπότε τίθεται ζήτημα συνεργασίας κατά μήκος εθνικών γραμμών.

Τότε όμως δεν μπορούμε να μιλάμε για συμμαχία κατά ναζωραίων διότι παραβιάζουμε τα θρησκευτικά σύνορα των συμμάχων μας. Και από σύμμαχοι θα βρεθούμε εχθροί των.

Πολύ πιθανόν να κάνουν την πρώτη κίνηση οι ελληνόφωνοι ναζωραίοι και να συνεργαστούν με τους σλαβοφώνους ναζωραίους, οπότε οι Έλληνες κατ’ ανάγκην θα συνεργαστούν με τους ισλαμιστές και τους καθολικούς κατά ορθοδόξων ναζωραίων.

Σε περίπτωση επίθεσης μέσα στην υπόδουλη Ελλάδα οι Έλληνες υποχρεωτικώς θα συμμαχήσουν με όλες τις θρησκευτικές οργανώσεις κατά των ορθοδόξων ναζωραίων. Και όλα αυτά θα γίνωνται ταχύτατα. Συγχρόνως θα μεταφερθεί η σύγκρουση μεσα στο στρατόπεδο των ιταλών, βουλγάρων, σέρβων, ρώσων κλπ υποστηρίζοντας τις εκεί Εθνικές Θρησκείες προκαλώντας εμφύλιες συρράξεις.

Τα σενάρια εμπλοκής και συμμαχιών είναι πάρα πολλά. Θα γίνωνται πολλές διαφορετικές ομαδοποιήσεις με διαφορετικά στοιχεία, σπάζοντας και δημιουργώντας πολλούς δεσμούς, ταυτοχρόνως.

Οι Έλληνες πρέπει να έχουν έτοιμα τακτικά σχέδια κατά μήκος φυλετικών γραμμών, άλλα σχέδια κατά μήκος εθνικών γραμμών, άλλα σχέδια κατά μήκος θρησκευτικών γραμμών, άλλα κατά μήκος πολιτιστικών γραμμών, άλλα κατά μήκος ιδεολογικών γραμμών. Και το τί πρέπει να γίνει όταν αυτά τα σχέδια μεταξύ τους αλληλοκαλύπτονται ή συγκρούονται.

Τα εχθρικά έθνη που απειλούν τον Ελληνισμό θα διαλυθούν ασχέτως φυλετικής, θρησκευτικής, πολιτιστικής ταυτότητος. Μπορεί να είναι λευκοί πολυθεϊστές αυτοί που απειλούν το Ελληνικό Έθνος. Θα εξοντωθούν χωρίς κανένα έλεος και μάλιστα, εν ανάγκη, με την συνεργασία μη λευκών μονοθεϊστών.

Για να προληφθούν τέτοιες ανεπιθύμητες καταστάσεις επιβάλλεται η διείσδυση Ελλήνων στους ξένους κρατικούς μηχανισμούς και η απόκτηση προνομίων. Αναλόγως την περίπτωση ακολουθείται διαφορετική μέθοδος διεισδύσεως. Όταν οι Έλληνες βρίσκονται μπροστά σε μία άκαμπτη θεοκρατική κοινωνία θα δημιουργούν μία θρησκευτική αίρεση που θα διαλύσει τις σχέσεις ιδιοκτησίας, γάμου, ηθών και εθίμων.

Σε όλες τις περιπτώσεις εφαρμόζονται δύο μέτρα και δύο σταθμά στις ηθικές αξίες και τις πολιτικές που προωθούν οι Έλληνες. Ότι επιβάλλεται στις τάξεις των εχθρών θα καταπολεμείται στις τάξεις των Ελλήνων και αντιστρόφως. Η επιβολή διπλών κριτηρίων ισούται με την απόκτηση προνομίων.

Θα χρησιμοποιηθεί προπαγάνδα υπέρ του πολυπολιτισμού για να αρπαχτούν προνόμια και πόροι από αλλοφύλους και αλλοθρήσκους. Συγχρόνως θα καταπολεμηθεί η πολυπολιτιστική προπαγάνδα όταν γίνεται εναντίον Ελλήνων, χρησιμοποιώντας διαφορετική φρασεολογία και διπλά κριτήρια. Την στιγμή που θα κηρύττεται η λαθρομετανάστευση προς τα εχθρικά έθνη θα απαγορεύεται στα Ελληνικά εδάφη.

Θα χρησιμοποιήσουμε φαινομενικά αντίθετες ιδεολογίες ως όψεις του ιδίου νομίσματος για τις επιδιώξεις του Ελληνισμού. Ο Ελληνισμός αναπτύσσεται, δημιουργεί εχθρούς και φίλους, μεταδίδεται ως πνευματικός ιός. Ο Ελληνισμός ομαδοποιεί φυλές, έθνη, τάξεις, θρησκείες σύμφωνα με τα συμφέροντά του. Ο Έλλην είναι πάνω από τάξεις, φυλές, έθνη, θρησκείες, είναι ξεχωριστή οντότητα. Επιβάλλει την δική του κοσμοαντίληψη. Ένα έθνος μπορεί να το διαλύσει, να το κατακτήσει ή να το υπερασπίσει αναλόγως των αναγκών του.

Ο Έλλην είναι διεθνιστής, διότι αγαπά μόνον τους Αθανάτους Θεούς. Δεν ενδιαφέρεται για πατρίδες, έθνη, φυλές, τάξεις, παρά μόνον εφ’ όσον υπακούν στην Δικαιοσύνη των Θεών. Ο Ελληνισμός τσακίζει τον εχθρό εντοπίζων όλα τα συνειρμικά πλέγματα και τις νοητικές κατασκευές που έχει στήσει στον εγκέφαλο και στην ψυχή του. Τα αντιστρέφει πλήρως αποσυνδέοντάς τα και συνδέοντάς τα κατά τον Ελληνικό τρόπο.

Ο Έλλην αναλύει τα στοιχεία μίας εχθρικής κοινωνίας που οδηγούν σε σύγκρουση. Ύστερα τα τοποθετεί στον χώρο ώστε να τα οδηγήσει σε σύγκρουση. Εσωτερικές συγκρούσεις λαμβάνουν χώρα όταν ένα κράτος έχει σύνορα μεγαλύτερα από τις εθνικές, θρησκευτικές και φυλετικές μειονότητες που περιλαμβάνει. Διότι έχει την τάση να τεμαχίζεται σε μικρότερα κράτη που ταυτίζονται με τα σύνορα των μειονοτήτων. Ταυτοχρόνως συγκρούσεις λαμβάνουν χώρα όταν ένα κράτος έχει σύνορα μικρότερα από τα φυλετικά, εθνικά και πολιτιστικά σύνορα που το περιβάλλουν. 

Τα εχθρικά έθνη θα τεμαχίζωνται σε μικρά κρατίδια, πόλεις-κράτη ή δυνατόν, ώστε να προσδίδεται ασταθή μορφή στα νεο-ιδρυθησόμενα κρατίδια. Ύστερα θα υποκινούνται διενέξεις μεταξύ των κρατιδίων, τα οποία έχοντας εγκλωβιστεί σε αυτό το σκηνικό δεν θα μπορούν να ξεφύγουν. Το ένα κρατίδιο θα ξεκινά πόλεμο για ασήμαντη αφορμή εναντίου άλλου κρατιδίου με σκοπό να το καταλάβει και να επεκτείνει την κυριαρχία του. Μετά, όποια ισχυρή εξωτερική δύναμη εμφανιστεί στην περιοχή θα προσεταιρίζεται κρατίδια τα οποία θα ζητούν προστασία και συμμαχία εναντίον επιθετικών ομοεθνών κρατιδίων τα οποία απειλούν την ακεραιότητά τους.

Τα πιό ισχυρά κρατίδια θα σχηματίζουν συνασπισμούς εναντίον της ξένης δυνάμεως και των συμμαχικών της κρατιδίων. Τα ηττηθέντα κρατίδια θα απορροφούνται στον ξένο συνασπισμό συμμαχώντας και αυτά με την ξένη δύναμη εναντίον των πρώην ομοεθνών συμμάχων τους.

Κάθε κρατίδιο θα ακολουθεί την εξής διαδρομή: συνασπισμό με ομοεθνή κρατίδια, ήττα από την ξένη δύναμη, αίτηση για βοήθεια από την ξένη δύναμη εναντίον εχθρικών κρατιδίων, απορρόφηση από και υποταγή στην ξένη δύναμη.

Το κύριο ζήτημα στον πόλεμο κατά των εχθρικών εθνών είναι να σχεδιαστούν και να τοποθετηθούν στο πολιτικό πεδίο τα σημεία τριβής, τα σημεία εγκλωβισμού των αντιμαχομένων, απ’ όπου να μην μπορεί να απεγκλωβιστεί κανείς παρά μόνον δια εξοντώσεως του αντιπάλου.

Εάν δεν δημιουργηθούν διλήμματα, εάν δεν δημιουργηθούν κομβικά σημεία εγκλωβισμού, δεν θα υπάρξει σύγκρουση. Πρέπει, με σωστή κοινωνιολογική ανάλυση, να εντοπιστούν οι αρμοί της εχθρικής κοινωνικής δομής, να χαρτογραφηθούν οι συλλογικές ταυτότητες, αθλητικές, οικονομικές, πολιτικές, εδαφικές, εθνικές, πολιτιστικές, θρησκευτικές, φυλετικές, σεξουαλικές, επαγγελματικές, ταξικές, κλπ και να υποκινηθούν σε σύγκρουση, εγκλωβίζοντας αυτές σε αδιέξοδα.

Ο Ελληνισμός δεν περιμένει έναν γενικό πόλεμο για να ξεκινήσει μία ταξική επανάσταση, όπως δίδασκαν οι μαρξιστές. Ο Ελληνισμός διδάσκει ότι μπορείς να φέρεις σε σύγκρουση όλες τις συλλογικές ταυτότητες ανά πάσα στιγμή. 

Η Ελληνική τέχνη της συγκρούσεως περιλαμβάνει το να φέρνουμε στην επιφάνεια πολλούς διεκδικητές κάποιου αγαθού. Η σύγκρουση δεν επέρχεται όταν διαθέτουμε μία θέση εργασίας για έναν υποψήφιο εργαζόμενο, αλλά μία θέση εργασίας για δύο υποψηφίους εργαζομένους.

Για να υπάρξει σύγκρουση δεν αρκεί να εντοπίσουμε τον κοινωνικό αρμό αλλά και να αυξήσουμε τους διεκδικητές. Για να καταφέρουμε να αυξήσουμε και να ανυψώσουμε έτερους διεκδικητές σε θέση αντιπάλου μιλάμε για ισότητα και ρατσισμό ώστε να ενσταλάξουμε ενοχή στον κύριο διεκδικητή.

Άλλοτε θα ενισχύουμε μία συλλογική ταυτότητα άλλοτε θα διαλύουμε μία συλλογική ταυτότητα. Θα διαλύσουμε την χριστιανική συλλογική ταυτότητα φέρνοντάς την σε σύγκρουση με διαφορετικές ταυτότητες, στην ίδια χρονική στιγμή, στον ίδιο χώρο μειώνοντας έτσι την αριθμητική της υπεροχή.

Σε μία σύγκρουση Ελλήνων και ναζωραίων υστερούμε, αλλά οι ναζωραίοι, ως θρησκευτική ταυτότητα, όταν έρθουν σε σύγκρουση με άλλες συλλογικές ταυτότητες υστερούν αριθμητικώς. Η συνεχής αλλαγή συνειρμικού άξονος και συλλογικής ταυτότητος αλλάζει συνεχώς τον συσχετισμό των δυνάμεων και την διάταξη των μελών τους στην μάχη.

Επειδή οι χριστιανικές και ισλαμικές μάζες κατά βάθος έχουν τοπικιστική ψυχολογία, με κατάλληλο χειρισμό τους θα επικρατήσει η εδαφική ταυτότητα-δεσμός έναντι του πολιτισμού, της θρησκείας και των δεσμών αίματος. Όταν θέλουμε να ενώσουμε μάζες θα καταργούμε τοπικές νομοθεσίες, θεσμούς και σύνορα, ενώ αλλού θα αποκαθιστούμε τις ιδιαιτερότητες-νομοθεσία, θεσμούς, σύνορα-έτσι ώστε να διατηρείται και ενισχύεται η διαφοροποίηση μειονοτήτων και να μην αφομοιώνωνται σε μεγαλύτερους σχηματισμούς.

Θα επιβληθούν στους απίστους πόλεμοι για εδάφη, ενώ οι Έλληνες θα διεξάγουν πόλεμο αποκλειστικά για καθυπόταξη ψυχών. Όταν υποτάξουμε τις ψυχές τους θα αρπάξουμε τα εδάφη τους. Ποτέ το αντίστροφο.

 

6. Διασπορά διαλυτικών ιδεών στο στρατόπεδο του εχθρού

Θα διαστρεβλωθούν όλες οι ιδέες περί δημοκρατίας, ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας ώστε να μην επιτρέπεται η διάδοση εχθρικών ιδεών και συγχρόνως θα επιβληθεί η μονομερής διάδοση Ελληνικών ιδεών.

Για να τσακίσουμε τον ιδεολογικό εχθρό θα τον απογυμνώσουμε απ’ όλα τα ιδεολογικά του όπλα. Θα αντιστρέψουμε το νόημα των λέξεων που χρησιμοποιεί. Θα γκρεμίσουμε όλα τα συστήματα αναφοράς που χρησιμοποιεί ώστε να τον αποπροσανατολίσουμε ιδεολογικώς. Θα αποξηράνουμε τα πολεμικά του ένστικτα. Θα διαβρώσουμε το εκπαιδευτικό του σύστημα. Θα γελοιοποιήσουμε τις ηθικές του αξίες. Θα τον εμβολιάσουμε με αναρχικές ιδέες για να αποστρέφεται την εξουσία. Θα συκοφαντούμε την τάξη και την πειθαρχία μέσα στις τάξεις του εχθρού. Οι άνθρωποί μας θα διαδίδουν ισοπεδωτικές και διεθνιστικές δοξασίες μέσα στις τάξεις του εχθρού. Θα απαλλοτριώσουμε όλους τους όρους και τα ονόματα που χρησιμοποιεί ο εχθρός για να αυτοπροσδιορίζεται.

Θα αφήνουμε τους εχθρούς μας στο έλεος της διαδόσεως της παρανόμου μεταναστεύσεως, των εκτρώσεων, της μειώσεως των γεννήσεων, της ομοφυλοφιλίας, των φυλετικών αναμίξεων, της πορνογραφίας, της διαλύσεως της οικογενείας, της προωθήσεως ψυχοτρόπων φαρμάκων.

Ο Ελληνισμός αποτελεί εργοστάσιο κατασκευής δοξασιών, κοσμοαντιλήψεων, ηθών και εθίμων που θα επιβληθούν σε κάθε ψυχή του πλανήτου.

 

7. Εισβολή αλλοφύλων και αντιμετώπισή τους

Η Ελληνική Θρησκεία και ο Ελληνισμός αντιμετωπίζουν το αιώνιο πρόβλημα της εισβολής ξένων ορδών, π.χ. ούνων, γότθων, μογγόλων. Οι μελέτες μας θα καταγράφουν το πώς ξεκινούν την μετανάστευση οι ορδές και πώς τους σταματάμε. Τί μέτρα φυλετικά, στρατιωτικά, πολιτιστικά, πολιτικά, οικονομικά χρησιμοποιούμε για να τους αναχαιτίσουμε.

Η μάχη κατά των ορδών ξεκινά με προληπτική καταστολή στα εδάφη τους και ποτέ στα δικά μας εδάφη. Ξεκινά με την μελέτη της ιστορίας των και της κοινωνικής δομής των. Μελετούμε το ψυχογράφημα και αναλύουμε τις βασικές μονάδες συγκροτήσεως της κοινωνίας των. Τις περισσότερες φορές οι ανατολικές ορδές βασίζονται στην φρατρία.

Αφού εντοπίσουμε όλες τις φυλετικές, εθνικές, πολιτιστικές, οικονομικές, ταξικές, και θρησκευτικές ομαδοποιήσεις των εχθρικών ορδών, ξεκινάμε τα κτυπήματα εναντίον των, στο έδαφός των. Θραύουμε κάθε δεσμό και προκαλούμε εμφυλίους πολέμους, κάτι που είναι το ευκολώτερο πράγμα για κοινωνίες που βασίζονται στις φρατρίες.

Οι ανατολικές ορδές εύκολα μετακινούνται, αφομοιώνονται, εξαφανίζονται, αλλά συγχρόνως προκαλούν μεγάλες καταστροφές από όπου περάσουν. Έχουν διαφορετική ψυχική κράση οι ανατολικοί εισβολείς από τους σημίτες και τους σλάβους ή τους κέλτες.

Κάθε ορδή θα καταγράφεται σε εθνολογικούς χάρτες και θα αναλύωνται όλα τα ήθη και τα έθιμά της ώστε να βρεθούν τα αδύνατα σημεία στην ψυχή και τα ένστικτά της. Άλλες ορδές είναι ευαίσθητες σε συγκεκριμένες αρρώστιες, άλλες ορδές αναμιγνύονται φυλετικώς, άλλες πάσχουν από ιδεολογική ατροφία και ευκόλως αλλάζουν ήθη και έθιμα, και άλλες είναι εξαιρετικά δεισιδαίμονες. Τα πορίσματα των εθνολογικών και ανθρωπολογικών ερευνών θα εντοπίζουν τα αδύνατα σημεία κάθε ορδής και αναλόγως θα αναλαμβάνουμε δράση για να τραβήξουμε τον αδύνατο κρίκο. 

Σκοπός μας είναι να διατηρούμε κατάσταση ακηρύκτου πολέμου και να τους αντιμετωπίζουμε με πολιτικό και όχι στρατιωτικό πόλεμο μέσα στο δικό τους έδαφος. Σκοπός μας είναι να καταστρέφουμε τα αντισώματα της κοινωνίας τους ώστε να μην μπορούν να αντιμετωπίσουν τις κοινωνικές αρρώστιες που εμφανίζονται μοιραίως σε κάθε έθνος.

Δεν διεξάγουμε στρατιωτικό πόλεμο με όλους αλλά μάχη με πνευματικά όπλα. Υπάρχουν εκατοντάδες τρόποι να τους νικήσουμε, χωρίς προσφυγή σε στρατιωτικά μέσα. Αρκεί να τους τσακίσουμε τον ηθικό, ψυχολογικό, πνευματικό, πολιτιστικό και φυλετικό ιστό.

Οι πιθανές συμμαχίες απαιτούν πλήρη ανεξαρτησία από την πλευράς Ελλήνων. Η κατά μέτωπον σύγκρουση με το ισλάμ σε στρατηγικό επίπεδο, είναι εντελώς ανεξάρτητη από μία προσωρινή συμμαχία σε τοπικό επίπεδο υπό συγκεκριμένες συνθήκες. Όμως ο καλύτερος τρόπος επιβιώσεως για τον Ελληνισμό είναι να συγκρούεται με όλους τους εχθρούς του και να μην περιμένει συμμαχίες. Συμμάχους έχουμε τους Αθανάτους Θεούς.

Κατόπιν θα εντοπίζουμε τις ομαδοποιήσεις μέσα στα έθνη και θα δημιουργούμε διεθνιστικά κινήματα. Η θρησκεία, η τάξη, ο πολιτισμός, η πολιτική ιδεολογία, η φυλή δημιουργούν παράλληλες ομαδοποιήσεις πάνω από τα έθνη, τις οποίες θα χρησιμοποιήσουμε για να πολεμήσουμε τους εχθρούς του Ελληνισμού.

 

 


 
     
 

© Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα