:: ::

 
 
 

 

Η αίρεση των ναζωραίων ανησυχεί για την ανερχόμενη δύναμη των Ελλήνων

 

Η αίρεση των ναζωραίων κάνει ότι είναι δυνατόν να καθυστερήσει τον εξοστρακισμό της από την Ελλάδα. Αντιδρά με ρατσιστικές και φασιστικές επιθέσεις σε κάθε προσπάθεια αποχριστιανισμού και αποβυζαντινισμού του κράτους.

Κατά την πάγια τακτική του το παρακράτος της αιρέσεως των ναζωραίων κυκλοφορεί άρθρα με τα οποία προσπαθεί να συνδέσει τους Έλληνες με ξένες μυστικές υπηρεσίες, με σκοτεινά κέντρα, και με την παγκοσμιοποίηση. Είναι οι γνωστές μέθοδοι που επαναλαμβάνουν στα τηλεοπτικά τους προγράμματα οι βυζαντινόπληκτοι τηλε-προφήτες των ναζωραίων.

Το ακόλουθο άρθρο είναι ένα κλασσικό δείγμα της μισελληνικής τους συμπεριφοράς:

«Αφαιρούν τον σταυρό από το εθνόσημο, τον αντικαθιστούν με το κηρύκειο του Ερμή

 Καταργούν τον σταυρό από τα εθνόσημα της αστυνομίας. Καταργείται με απόφαση της κυβέρνησης Καραμανλή ο σταυρός από τα διακριτικά των βαθμών της αστυνομίας, από το σήμα της ΕΛ.ΑΣ. στο στήθος, στο καπέλο και στο σήμα των αστυνομικών!!! Μετά την κατάργηση του θρησκεύματος στις ταυτότητες, μετά την κατάργηση του σταυρού από το κοντάρι της σημαίας, οι Έλληνες καταργούν τον σταυρό από την αστυνομία και έπεται συνέχεια…

Ο σταυρός φαίνεται ότι δαιμονίζει ορισμένους και γι’ αυτό προσπαθούν να τον εξοβελίσουν από την Ελλάδα και την καθημερινότητα των χριστιανών.

Η απορθοδοξοποίηση της Ελλάδος βρίσκεται σε εξέλιξη και τα ανίερα σχέδια των Ελλήνων, ορκισμένων εχθρών της ρωμαίικης πατρίδος μας, βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, με τους ανθρώπους τους να καταλαμβάνουν όλα τα καίρια πόστα!

Η είδηση αυτή «κομμένη» αναφέρεται και στο έντυπο των αστυνομικών υπαλλήλων «Σύγχρονη Αστυνομία» καθώς τελευταία στιγμή αποσιωπήθηκε το γεγονός ότι εξαφανίζεται ο σταυρός από το Σώμα της αστυνομίας. Οι κατάλληλοι άνθρωποι στα κατάλληλα πόστα, για να εκτελούν στα κρυφά τις εντολές ξένων κέντρων.

Ποιος κρύβεται πίσω από αυτές τις αλλαγές; Το μαρτυρά το κείμενο της «Σύγχρονης Αστυνομίας»: «Τα διακριτικά των αξιωματικών από το βαθμό του υπαστυνόμου Β΄ μέχρι και του αστυνόμου Β΄ μέχρι και του αστυνομικού διευθυντή δεν θα έχουν στο εξής ως βάση τα γνωστά ασημί και χρυσά εικοσάκτινα βυζαντινά αστέρια με το σταυρό στο κέντρο, αλλά τους όφεις του Θεού Ερμή!!!

Το γεγονός ότι καταργείται ο σταυρός, σύμβολο της χριστιανοσύνης, και καθιερώνεται άλλος συμβολισμός που δεν έχει σχέση με όσα διαχρονικά πρεσβεύει το ρωμαίικο κράτος, έχει θορυβήσει την θρησκευτική υπηρεσία της αστυνομίας.

Αντί ν’ αντιδράσουν οι ενώσεις των αστυνομικών για την αλλοίωση του χριστιανικού χαρακτήρα των Σωμάτων Ασφαλείας, αντιδρούν γιατί καλούνται να πληρώσουν οι ίδιοι τα νέα σήματα!!!

Η αθλιότητα σ’ όλο της το μεγαλείο. Αντί να ενδιαφέρονται για την ουσία του εγχειρήματος, κόπτονται μόνο για την οικονομική πτυχή του!!!
Όλα αυτά που προωθούν οι συνδικαλιστές της ΕΛ.ΑΣ. δένουν γάντι με τα όσα προ μηνών είπαν για εισροή στους κόλπους της αστυνομίας και Ελλήνων υπαλλήλων.

Μην αφήσετε τίποτα όρθιο, κύριοι της κυβέρνησης, διαλύστε εκκλησία, στρατό και αστυνομία, για να εδραιώσετε την παντοδυναμία σας. Την δική σας και των εντολέων σας.

Το μόνο που μένει είναι να κάνετε την ΕΛ.ΑΣ παράρτημα ξένων μυστικών υπηρεσιών και να της βρείτε και κατάλληλο όνομα.

Ο Σταυρός του Κυρίου είναι το καύχημά μας, το νικηφόρο λάβαρο κατά του μεγαλύτερου εχθρού μας, του διαβόλου, το αήττητο όπλο κατά του πολυπρόσωπου κακού».

Η συνωμοσιολαγνεία αποτελεί χαρακτηριστική ιδιότητα του τρόπου σκέψεως των ναζωραίων. Παρακολουθούν την πλήρη διάλυση του ρωμαίικου κρατιδίου και αδυνατώντας να επιρρίψουν την ευθύνη στην πολιτική τους, κατηγορούν τους Έλληνες. Όπως πάντα καταδιώκουν τους Έλληνες, και ως αναφέρει το κείμενο τούς θεωρούν τον μεγαλύτερο εχθρό τους και τους ταυτίζουν με τον διάβολο.

Τίποτε δεν άλλαξε από τις ημέρες του βυζαντίου. Οι ναζωραίοι θέλουν να υποχρεώσουν τους αστυνομικούς να φορούν τα μισελληνικά βυζαντινά διακριτικά στις στολές τους. Αλλά όπως όλα δείχνουν η αποχριστιανοποίηση προχωρά με γοργούς ρυθμούς. Υπάρχουν σοβαρές ελπίδες να καταργηθεί το ρατσιστικό και μισελληνικό σύμβολο του χριστιανικού σταυρού όχι μόνον από τα διακριτικά των σωμάτων ασφαλείας αλλά και από την σημαία του κράτους.

Πιστεύουμε ακράδαντα ότι μία τέτοια κίνηση θα ήταν ευπρόσδεκτη από όλους τους πολίτες αυτής της χώρας, μουσουλμάνους, Έλληνες, βουδδιστές, εβραίους, ινδουιστές. Θα βοηθούσε στην ανάπτυξη αρμονικών σχέσεων μεταξύ όλων των θρησκειών.

 

Νέμεσις     

 


 
     
 

© Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα