:: ::

 
 
 

 

Τα νέα στάδια του Ιερού Πολέμου και τα άμεσα καθήκοντα της Ομοσπονδιακής Κοινότητος

 

Εν έτει 2780 μετά πρώτην Ολυμπιάδα, μηνός Γαμηλιώνος, η πολιτική κατάσταση στην Ομοσπονδιακή Κοινότητα χειροτερεύει συνεχώς. Όλα τα έθνη βρίσκονται σε αναταραχή εξ αιτίας της τρομοκρατίας που έχουν εξαπολύσει οι ναζωραίοι. Αρκετές φωνές μέσα στο κράτος της Ελλάδος μιλούν για απόσχιση από την Ομοσπονδία και επιβολή χριστιανικής θεοκρατίας.

Οι ναζωραίοι συμμορίτες είναι έτοιμοι να προκηρύξουν «εκλογές»!!! όπως τις αποκαλούν ώστε να προκαλέσουν αναταραχή στην Ομοσπονδιακή Κοινότητα. Ήδη οι ηγέτες των ναζωραίων αψηφώντας τους Θεϊκούς Νόμους και το Σύνταγμα κηρύσσουν το μίσος κατά των Θεών και την αποστασία από το Ελληνικό Έθνος.

Σκοπός της αλητείας των ναζωραίων είναι η αλλαγή συνόρων. Ως γνωστόν τα νέα σύνορα στα Βαλκάνια έχουν χαραχθεί με βάση την συμφωνία που υπεγράφη το 2774 μ.π.Ο. στο Κάμπ Ντέϊβιντ.

Η χάραξη έγινε με βάση την πολιτιστική και ιδεολογική σύσταση των συμβαλλομένων μερών. Για τους Έλληνες συμφωνήθηκε ο πλήρης διαχωρισμός με τους ναζωραίους και ο σχηματισμός ανεξαρτήτου Ελληνικού Κράτους με βάση το θρήσκευμα και τον πολιτισμό των Ελλήνων.

Το 2746 μ.π.Ο. ο Ιερεύς Ευαγόρας προέβλεψε ότι γρήγορα θα έφτανε η ώρα της Ελευθερίας για το σκλαβωμένο Έθνος.

Έτσι βρισκόμαστε σήμερα, μετά τόσους αιώνες στο κατώφλι του θριάμβου: ο διαχωρισμός Ελλήνων και ναζωραίων σε δύο διαφορετικά κράτη μέσα στην Ομοσπονδιακή Κοινότητα.

Τον Βοηδρομιώνα του 2771 μ.π.Ο. η Ιέρεια της Δήμητρος Άρπινα δήλωσε από τα Σκόπια ότι έφτασε ο καιρός τα Βαλκανικά Έθνη να επανεργοποιήσουν την Ομοσπονδιακή Κοινότητα, όπως είχε οραματιστεί ο Ιεροφάντης Ρήγας Βελεστινλής. Καθώς και ότι έχει προχωρήσει αρκετά η σήψη της χριστιανικής τυραννίας και τα Έθνη πρέπει να την γκρεμίσουν. Η δήλωσή της έγινε δεκτή σε όλα τα ανώτατα κλιμάκια των Αλβανών, Σκοπιανών, Σέρβων, Ελλήνων και Βουλγάρων αξιωματούχων.

Το τεράστιο πρόβλημα που απειλεί την Ομοσπονδία, συνέχισε η Ιέρεια, είναι η προσπάθεια χριστιανικών συμμοριών για επαναχάραξη των συνόρων με βάση την δική τους κατοχή εδαφών. Ενώ είναι γνωστό ότι τα Ελληνικά Έθνη πιστοποιούνται με βάση την θρησκευτική και πολιτιστική τους ταυτότητα.

Η διάλυση των επιπλάστων και παρανόμων συνόρων που έχουν επιβάλλει οι ναζωραίοι τύραννοι των λαών στην Ευρώπη και τα Βαλκάνια είναι έτοιμη να καταρρεύσει. Τώρα ήρθε η ώρα να ενωθούν οι στρατοί των Βαλκανικών και Ελληνικών Εθνών για να συντρίψουν τους μισανθρώπους ναζωραίους κατακτητές, κατέληγε η Ιέρεια Άρπινα.

Ακόμη παλαιότερα, το 2176 μ.π.Ο., ο μέγας Ιεροφάντης του Έθνους Γεώργιος Πλήθων προέβλεψε την ολοκληρωτική διάλυση και συντριβή της θεομίσητης βυζαντινής αυτοκρατορίας κάτω από τα θανατηφόρα κτυπήματα Ελλήνων, Λατίνων και Τούρκων μαχητών. Και φυσικά δεν διεψεύσθη ο αποσταλμένος των Θεών μέγας Ιεροφάντης.

Η Εποχή του Υδροχόου μας φέρνει κοντά στην Μητέρα των Θεών που αποκαλύπτει το Θείο Σχέδιο για τον Κόσμο. Η Νέα Θεία Τάξη που αποκαλύπτουν μέσα σε Ουράνιες Αστραπές οι Θεοί μάς καλεί κοντά της. Όλα τα παλαιά και φθαρμένα τείχη της χριστιανικής πλάνης ισοπεδώνονται. Τα Βαλκάνια βρίσκονται στο επίκεντρο της Κοσμοϊστορικής αλλαγής συνόρων με βάση την Θρησκεία και τον Πολιτισμό.

Οι Νιού Γιόρκ Τάϊμς έγραψαν ότι η συμφωνία για την επαναλειτουργία της Ομοσπονδιακής Κοινότητος με βάση την Χάρτα του Ρήγα, μετά την κατάρρευση των χριστιανικών φασιστικών καθεστώτων στα Βαλκάνια, ανοίγει μία καινούρια εποχή.

Και πράγματι: Θυμίσου Έλληνα την μεγάλη και ένδοξη πτώση του θεομίσητου βυζαντίου από Έλληνες, Λατίνους και Τούρκους μαχητές το 2229 μ.π.Ο. Θυμίσου Έλληνα την Μεγάλη Επανάσταση του 2597 μ.π.Ο. όπου ο Κολοκοτρώνης μαζί με τους Οπλαρχηγούς και τα παλληκάρια τους ορκίστηκαν στους Θεούς ότι θα τσακίσουν τους ναζωραίους κατακτητές. Θυμίσου Έλληνα την επέτειο του 2716 μ.π.Ο. όταν τα Ελληνόπουλα στην Ήπειρο υπό τα Ιερά Λάβαρα των Θεών αντιμετώπισαν τα χριστιανοφασιστικά στρατεύματα του Μουσολίνι.

Μία σύντομη ιστορική αναφορά του Ιερού Πολέμου θα ξεδιαλύνει ακόμη περισσότερο τί πάνε να ανασυστήσουν οι εχθροί της ανθρωπότητος ναζωραίοι φονιάδες.

Ας δούμε εν συντομία μερικά από τα πιό σημαντικά γεγονότα του Ιερού Πολέμου έτσι όπως τα κατέγραψε η επίσημη Ιστορία:

Το 1456 μ.π.Ο. (680 μ.Κ.), οι Έλληνες προσλαμβάνουν Άραβες μισθοφόρους, και αρχίζουν να πολιορκούν την Νέα Ρώμη. Οι Έλληνες χρησιμοποιούν την νέα τους εφεύρεση το υγρό πύρ κατά των βυζαντινών, τους οποίους εξολοθρεύουν κατά εκατομμύρια.

Το 1504 μ.π.Ο. (728 μ.Κ.), διεξήχθη η μεγάλη μάχη των Ελλήνων με επικεφαλής τον ηρωϊκό Ιερέα του Διονύσου Κόρεσο κατά των βυζαντινών υπανθρώπων.

Το 1737 μ.π.Ο. (961 μ.Κ.),  Έλληνες από την Κρήτη εφορμούν στον Χάνδακα κατά του βυζαντινού σφαγέως των Κρητών, Νικηφόρου Φωκά. Και σε αντίποινα για τις σφαγές των συμπατριωτών τους κατασφάζουν χιλιάδες βυζαντινούς υπανθρώπους προς τιμήν του Παντοκράτορος Διός.

Το 1846 μ.π.Ο. (1070 μ.Κ.), διεξήχθη η μάχη του Ματζικέρτ. Οι Έλληνες κατατροπώνουν τους βυζαντινούς κατακτητές. Ο αρχηγός των Ελλήνων Βρασίδας κατασφάζει τους βυζαντινούς. Εκατό χιλιάδες νεκροί βυζαντινοί. Ήταν ένα από τα πιό θανατηφόρα κτυπήματα που δέχθηκε η θεομίσητη βυζαντινή αυτοκρατορία από τους Έλληνες.

Το 2229 μ.π.Ο. (1453 μ.Κ.),  Έλληνες και Τούρκοι κηρύσσουν επανάσταση κατά των βυζαντινών κατακτητών. Απελευθερώνουν την Νέα Ρώμη. Κατασφάζουν τα βυζαντινά κτήνη και λατρεύουν ελεύθερα τους Θεούς.

Το 2597 μ.π.Ο. (1821 μ.Κ.), Μεγάλη Επανάσταση των Ελλήνων κατά των ναζωραίων κατακτητών. Χιλιάδες ναζωραίοι κατακτητές σφάζονται προσπαθώντας να ξεφύγουν τα ιερά ξίφη των Ελλήνων.

Το 2768 μ.π.Ο. (1992 μ.Κ.), τα Ελληνικά και Βαλκανικά έθνη συμμαχούν και κηρύσσουν τον πόλεμο κατά των ναζωραίων στην Βοσνία. Απελευθέρωση των Βοσνίων και της Γιουγκοσλαβίας από την δικτατορία των «ορθοδόξων» ναζωραίων.

Το 2775 μ.π.Ο. (1999 μ.Κ.), ο Ιερός Πόλεμος απελευθερώνει το Κόσσοβο από τους ναζωραίους κατακτητές. Οι Έλληνες Ιεροί Μαχητές μαζί με διεθνή στρατεύματα του ΝΑΤΟ καθώς και στρατεύματα μουσουλμάνων απελευθερώνουν την περιοχή από τους στασιαστές «ορθοδόξους» ναζωραίους. Άλλο ένα κτύπημα του δισχιλιετούς Ιερού Πολέμου κατά της μισελληνικής αιρέσεως των ναζωραίων.

Στα κατάστιχα του Ιερού Πολέμου έχει πιά καταγραφεί με αίμα και υπερηφάνεια ο Ηρωικός Αγών των Εθνών. Τα έθνη των Μακεδόνων, των Ιλλυριών, των Ιώνων, των Θρακών αγωνίζονται με παλμό και ζήλο για το τσάκισμα του χριστιανικού ιμπεριαλισμού στα Βαλκάνια. Κάτω από την Ομοσπονδιακή Κοινότητα, με τον Ιερό Πόλεμο κατά νου δίνουν τα τελειωτικά κτυπήματα στο εσταυρωμένο Κτήνος.

Και καθώς όλοι οι Έλληνες αγωνίζονται πυρετωδώς για την διάλυση του χριστιανορωμέϊκου κρατιδίου, η αίρεση των ναζωραίων προκηρύσσει «εκλογές» για να εκλέξουν δήθεν οι Έλληνες τους ναζωραίους τυράννους των. Νομίζοντας έτσι ότι θα σώσουν το τομάρι τους.

Ο Γ. Παπανδρέου έπρεπε να γνωρίζει όταν υπέγραφε την συνθήκη του Κάμπ Ντέϊβιντ που συνδέει τα Ελεύθερα Έθνη της Βαλκανικής με την Ομοσπονδιακή Κοινότητα, ότι τώρα δεν μπορεί να άγεται και φέρεται από τις μισελληνικές επιδιώξεις της αιρέσεως των ναζωραίων. Θα είναι υπεύθυνος για τις σφαγές που διαπράττουν οι ναζωραίοι σε όλη την Βαλκανική.

Η Ομοσπονδιακή Κοινότητα περνά δύσκολες στιγμές. Οι συμμορίες των ναζωραίων διαπράττουν δολοφονίες, απαγωγές, βασανιστήρια κατά των Εθνών της Ομοσπονδίας.  

Στα Σκόπια οι ναζωραίοι σκότωσαν έξι Σκοπιανούς. Στα Τίρανα οι ναζωραίοι τρομοκράτες έβαλαν βόμβα σε αστυνομικό τμήμα σκοτώνοντας τρεις Αλβανούς αστυνομικούς. Στην Βουλγαρία οι ναζωραίοι διέπραξαν επτά ένοπλες ληστείες και έκαψαν τρεις Ναούς των Πατρώων Θεών. Στην Ελλάδα οι ναζωραίοι σκότωσαν δύο Έλληνες και τραυμάτισαν πέντε σε άγρια συμπλοκή στην Κρήτη. Στην Μακεδονία οι ναζωραίοι κατέστρεψαν Ελληνικά σχολεία και κτύπησαν Έλληνες Ιερείς. Στην Θράκη οι ναζωραίοι συμμορίτες βίασαν δύο μουσουλμάνες. Στην Ήπειρο σκότωσαν τέσσερις ΒορειοΗπειρώτες.

Τα γεγονότα τις τελευταίες ημέρες έλαβαν άκρως επικίνδυνη τροπή: οι ναζωραίοι συμμορίτες απειλούν ότι θα σφάξουν τους Σέρβους του Μαυροβουνίου. Ήδη άρχισαν να κάνουν ανθρωποθυσίες προς το εσταυρωμένο Κτήνος. Έκαψαν δύο Σέρβους στην πυρά. Στην Αλεξανδρούπολη έκαναν ανθρωποθυσία, καίγοντας στον βωμό του εσταυρωμένου Κτήνους μία Ελληνίδα Ιέρεια. Στην Χίο βασάνισαν μέχρι θανάτου έναν Έλληνα έμπορο και του έκλεψαν την περιουσία. Στο Δυρράχιο μαστίγωσαν είκοσι εννέα Αλβανούς μαζί με τα μικρά παιδιά και τις γυναίκες τους.

Ως πού θα πάει αυτή η κατάσταση; Τί περιμένει η Διεθνής και η Ομοσπονδιακή Κοινότητα για να επέμβει ενόπλως και να διαλύσει τις συμμορίες των ναζωραίων;

Στην Ελλάδα ο Ελληνικός λαός εξουθενωμένος από την πείνα, με κατεστραμμένο όλον τον Ελληνικό Στρατό, με καθημερινές δολοφονίες κατά Ελλήνων Ιερέων και Ελληνίδων Ιερειών, προσπαθεί με πείσμα και πατριωτισμό να αντισταθεί στους ναζωραίους κατακτητές και φονιάδες του Ελληνισμού.

Ο Αλκμεωνίδης Θρασύμαχος έγραψε ότι η Εκκλησία δεν σταμάτησε ποτέ τόσους αιώνες να πρωταγωνιστεί στον Ιερό Αγώνα. Και ότι η προσωρινή επικράτηση των ναζωραίων συμμοριτών δεν πρόκειται να επηρεάσει την έκβαση του θριάμβου της Αληθείας.

Και πραγματικά, σε αυτές τις δύσκολες ώρες η Ελληνική Θρησκεία με σημαιοφόρο την Εκκλησία δίνει μάχη σε όλα τα μέτωπα του Ιερού Πολέμου, για την Ελευθερία της Πατρίδος και την Δόξα των Αθανάτων Θεών.

Ο Ελληνισμός ετοιμάζει νέες δυνάμεις για να κτυπήσει το εσταυρωμένο Κτήνος που σήκωσε το απαίσιο κεφάλι του κατά του Ανθρωπίνου Γένους. Είναι αναγκαίο ο Ελληνισμός να κρατήσει ψηλά τα όπλα του Ιερού Πολέμου διότι μόνον έτσι θα αποκτήσει την πρακτική εμπειρία στην εξολόθρευση του εσταυρωμένου Κτήνους. Η γενική πολιτική απεργία στις εξαγγελλόμενες παράνομες «εκλογές» των ναζωραίων δεν είναι αρκετή.

Οι Έλληνες σε καμμία περίπτωση δεν θα δεχθούν προσαρμογή του Ιερού Πολέμου στα πλαίσια των ναζωραίων κατακτητών. Το Ελληνικό Έθνος συνεργάζεται με όλα τα Έθνη της Ευρώπης και του Κόσμου στον ένοπλο Ιερό Αγώνα κατά των ναζωραίων κατακτητών.

Μονάδες της Ομοσπονδιακής Εθνοφρουράς αναδιοργανώνονται στο Κόσοβο, στα Σκόπια, στην Ήπειρο, στην Μακεδονία, στην Θράκη, στην Βουλγαρία και σφυροκοπούν ασταμάτητα με ανταρτοπόλεμο τις θέσεις των ναζωραίων κατακτητών.

Οι εξαγγελίες των Ελλήνων, Αλβανών, Σκοπιανών, Βουλγάρων για παράδοση των όπλων των ναζωραίων συμμοριτών αντιμετωπίστηκαν με δολοφονίες και βομβιστικές τρομοκρατικές ενέργειες. Αντί να σταματήσουν τις βιαιοπραγίες κατά των Εθνών της Βαλκανικής, οι ναζωραίοι κατακτητές συνεχίζουν το εθνοκτόνο έργο τους.

Γι’ αυτό τα Έθνη κήρυξαν τον Ιερό Πόλεμο κατά των ναζωραίων κατακτητών με πρωτοστάτες τους Έλληνες. Οι Έλληνες δεν θα προδώσουν τους συμμάχους των. Θα συμμαχήσουν με όλα τα Έθνη και τις Φυλές κατά των ναζωραίων μισανθρώπων και θα αφανίσουν την μνήμη τους από προσώπου γης.

Οι Έλληνες και η Εκκλησία σε συμμαχία με όλα τα Έθνη έχουν κηρύξει μποϊκοτάρισμα των παράνομων «εκλογών» που ανακοίνωσαν οι ναζωραίοι φονιάδες  του Ελληνισμού για τον μήνα Ελαφηβολιώνα (Μάρτιος, 2004 μ.Κ.).

Γενική πολιτική απεργία και μποϊκοτάζ των ανθελληνικών εκλογών. Γενική νηστεία και προσευχή στους Θεούς. Αυτή είναι η σκληρή πατριωτική απάντηση των Ελλήνων στις προκλητικές δηλώσεις για «εκλογές» των ναζωραίων υπανθρώπων.

Εκλογές θα προκηρύξουν οι Έλληνες και οι άλλοι λαοί όταν απελευθερωθούν τα Έθνη της Ομοσπονδιακής Κοινότητος από τους ναζωραίους κατακτητές. Οι εκλογές στην Ελλάδα θα γίνουν όταν αποφασιστεί από τους Έλληνες, με καθολική, ίση και άμεση ψηφοφορία, χωρίς φυσικά την συμμετοχή ναζωραίων.

Οι ναζωραίοι πρέπει για δική τους ασφάλεια να εγκαταλείψουν όλα τα εδάφη της χερσονήσου του Αίμου, καθώς οι Ελληνικές και Ομοσπονδιακές Ένοπλες Δυνάμεις δεν μπορούν να εγγυηθούν την ασφάλειά τους.   

Είναι λοιπόν Ιερό Καθήκον όλων των Ελλήνων να διατηρήσουν την αυτοδύναμη εξουσία τους και να τσακίσουν αμείλικτα τους ναζωραίους κατακτητές. Οι δημόσιες υπηρεσίες των ναζωραίων κατακτητών πρέπει να παραλύσουν από την γενική πολιτική απεργία και την Πομπή προς Τιμήν των Αθανάτων Θεών.

Όλοι οι πιστοί Έλληνες μαζί με την Εκκλησία πρέπει να κάνουν ζύμωση μέσα στον λαό ώστε να εξηγήσουμε σε όσους αγνοούν τους σκοπούς του μποϊκοτάζ και της γενικής πολιτικής απεργίας.

Η Εκκλησία και το Ελληνικό Ιερατείο εξηγούν ότι όποιος Έλλην συμμετέχει στις παράνομες «εκλογές» των ναζωραίων κατακτητών προδίδει το Έθνος και τους Αγώνες του για Ελευθερία. Δεν είναι εκλογές για τον Ελληνικό λαό αλλά για τους υποψηφίους πλιατσικολόγους.

Η Εκκλησία εξηγεί ότι οι παράνομες «εκλογές» των ναζωραίων δεν είναι ίσες για όλους. Οι παράνομες «εκλογές» έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να νομιμοποιήσουν την κατοχή των Ελληνικών Εδαφών από τους ναζωραίους κατακτητές. Οι παράνομες «εκλογές» αφαιρούν το δικαίωμα από τους Έλληνες να διοικούν την Ελλάδα και το δίνουν στους ναζωραίους φονιάδες του Ελληνισμού.

Η Εκκλησία εξηγεί ότι οι παράνομες «εκλογές» των ναζωραίων διεξάγονται με σκοπό η συμμορία τους να καταληστεύει άφοβα τον Ελληνικό λαό. Διεξάγονται για να αποσιωπήσουν τις σφαγές των ναζωραίων φονιάδων κατά του Ελληνικού λαού.

Δολοφονίες, φυλακίσεις, βασανιστήρια, κατά Ελλήνων αγροτών που δεν έχουν να πληρώσουν τους ληστρικούς φόρους που τους επιβάλλουν οι ναζωραίοι κατακτητές αποτελούν καθημερινό θέμα στις ειδήσεις.

Τώρα το Ιερό χρέος όλων των Ελλήνων Αγωνιστών είναι να υπενθυμίσουν στον λαό ότι όλη η χώρα βρίσκεται υπό την κατοχή της εγκληματικής συμμορίας των ναζωραίων που ληστεύει, δολοφονεί, πουλά ναρκωτικά, βιάζει, κάνει ανθρωποθυσίες, βασανίζει τον Ελληνικό λαό.

Αν διεξαχθούν οι παράνομες «εκλογές», η συμμορία των ναζωραίων κατακτητών θα αρπάξει περισσότερα χρήματα από τον Ελληνικό λαό και με αυτά τα χρήματα θα τον σφάξει, θα προσπαθήσει να τον αφανίσει εντελώς. Οι Έλληνες δεν θα γίνουν συνένοχοι στο έγκλημα των ναζωραίων κατακτητών.

Οι Έλληνες θα εκλέξουν την δική τους Ανεξάρτητη Εθνοσυνέλευση χωρίς την συμμετοχή των ναζωραίων κατακτητών.

Αλλιώς όποιος προδότης συμμετέχει στις εκλογές των μισελλήνων ναζωραίων κατακτητών δίνει την εντύπωση ότι οι Έλληνες μπορούν να εκπροσωπηθούν μέσα από τα κόμματα των ναζωραίων κατακτητών.

Η συμμετοχή Ελλήνων στις παράνομες «εκλογές» των ναζωραίων κατακτητών θα αποσπάσει την προσοχή του Ελληνικού λαού από τον Ιερό ΕθνικοΑπελευθερωτικό Αγώνα και θα δώσει την εντύπωση στα άλλα υπόδουλα Έθνη ότι οι Έλληνες συμβιβάζονται με τον ναζωραίο κατακτητή. Και ότι πιθανόν να συμμετάσχουν μαζί του σε σταυροφορίες για την σφαγή των λαών.

Αν συμμετάσχουν οι Έλληνες στις παράνομες «εκλογές» των ναζωραίων κατακτητών θα δώσουν την εντύπωση ότι έπαυσε ο Ιερός Πόλεμος κατά της μισανθρωπικής αιρέσεως των ναζωραίων τρομοκρατών. Και έτσι η Ελληνική Θρησκεία θα βρεθεί κατηγορουμένη ενώπιον Θεών, Εθνών και ανθρώπων ως ολιγωρούσα ενώπιον του Ιερού Καθήκοντος της σωτηρίας της ανθρωπότητος από το εσταυρωμένο Κτήνος.

Οι παράνομες «εκλογές» των ναζωραίων εμποδίζουν την πολιτική εκπαίδευση του Ελληνικού λαού. Εμποδίζουν το μάθημα που πρέπει να διδαχθεί ο Ελληνικός Λαός στα σχολεία του Ιερού ΕθνικοΑπελευθερωτικού Αγώνος.

Ή που θα υποταχθούμε στην δικτατορία των ναζωραίων κατακτητών και θα πεθάνουμε με φρικτά βασανιστήρια από τους ναζωραίους κανιβάλους ή που θα σωθούμε υπακούοντες στις Εντολές των Θεών και αγωνιζόμενοι  για την Ελευθερία του Έθνους.

Στην πρώτη περίπτωση θα αφανισθούμε ως Έλληνες. Στην δεύτερη θα φύγουν οι ναζωραίοι κατακτητές από την Ελλάδα.

Όσο οι Θεοί μας προστατεύουν και όσο θερίζει η πείνα τους Έλληνες η πρώτη περίπτωση αποκλείεται.

Το έτος 2779 μ.π.Ο. ήταν γεμάτο από μαζικές απεργίες Ελλήνων, εξεγέρσεις του αγροτικού πληθυσμού και ενόπλου αγώνος.  Τα γεγονότα αυτά προκλήθηκαν από την αγωνία του Ελληνικού Έθνους για Ελευθερία.

Είναι ανάγκη αυτό το έτος να μείνει το Έθνος ενωμένο και να αντιμετωπίσει τον θρησκευτικό και πολιτικό εκφυλισμό που διαδίδουν οι «ελληνοκεντρικοί» προβοκάτορες των ναζωραίων κατακτητών.

Ο Ιερός Πόλεμος σπάει τους δεσμούς ομαδοποιήσεως της επαναστατικής αριστεράς. Τα συνθήματά της που αφορούν αιτήματα για την ανεργία, φτώχεια, ξένη εκμετάλλευση περνούν μέσα από την Ελληνική Θρησκεία.

Ο Ιερός Πόλεμος σπάει τους δεσμούς ομαδοποιήσεως της χριστιανικής εθνικιστικής δεξιάς. Τα συνθήματά της που αφορούν την προστασία του Έθνους, της Γλώσσης, της Φυλής, περνούν μέσα από την Ελληνική Θρησκεία.

Ο Ιερός  Πόλεμος σπάει τους δεσμούς ομαδοποιήσεως των πολιτών γύρω από τα χριστιανικά κόμματα του κέντρου (Πασόκ-ΝΔ). Οποιοδήποτε σύνθημα αφορά ζητήματα υγείας, παιδείας, περιβάλλοντος, αναπτύξεως τεχνολογίας, περνά μέσα από την Ελληνική Θρησκεία.

Ο Ιερός Πόλεμος απλώνει τα δίχτυα του σε όλο το θρησκευτικό φάσμα. Αγκαλιάζει από μασόνους μέχρι βουδδιστές, μέχρι μάρτυρες του ιεχωβά και φυσικά ακόμη και ναζωραίους χαλαρά συνδεδεμένους με την αίρεσή τους.

Όμως η Ελληνική Θρησκεία δεν κάνει καμμία ιδεολογική ή οργανωτική σύνδεση με πολιτικές, επαγγελματικές, οικονομικές ή θρησκευτικές οργανώσεις. Φροντίζει να τις υποτάσσει στον Ιερό Πόλεμο με το να διεισδύει ιδεολογικά σε αυτές και να φέρνει τα ρυάκια τους να χυθούν μέσα στον μεγάλο επαναστατικό ποταμό.

Ένα κομμάτι της επαναστατικής αριστεράς, ένα κομμάτι της εθνικιστικής δεξιάς και ένα κομμάτι των κεντροδεξιών και κεντροαριστερών χριστιανικών κομμάτων διασπώνται ήδη από τις αρχικές μήτρες των. Και συντάσσονται με τον Ιερό Πόλεμο και την Ελληνική Θρησκεία διότι είναι ήδη έτοιμα από τις συνθήκες να ανεβούν πάνω σε κάθε επαναστατικό άρμα που θα τους παρουσιαστεί.

Σε αυτές τις συνθήκες ανοικτής πολιτικής και θρησκευτικής συγκρούσεως το Ιερό χρέος της Εκκλησίας είναι να εξασφαλίσει τον αυστηρά θρησκευτικό χαρακτήρα του Αγώνος. Να περιφρουρήσει αυστηρά την περιχαράκωση και διαφοροποίηση μεταξύ Ελλήνων και ναζωραίων και την αποτροπή αναμείξεώς των.

Το Ιερό χρέος της Εκκλησίας και της Θρησκείας είναι να ηγηθεί σε αυτό το τσάκισμα όλων των οικογενειακών, επαγγελματικών, φιλικών, κ.α. δεσμών που υπάρχουν μεταξύ Ελλήνων και ναζωραίων. Και συγχρόνως στην σφυρηλάτηση του θρησκευτικού δεσμού μεταξύ Ελλήνων.

Ο Έλλην εργάτης δεν επιτρέπεται να θεωρεί αντίπαλό του τον Έλληνα εργοδότη. Αντιθέτως ο Έλλην εργάτης υποχρεωτικά θεωρεί τον ναζωραίο εργάτη ως άσπονδο και προς εξόντωση εχθρό του. Ο Έλλην θεωρεί αδελφό του τον Έλληνα συμπολεμιστή του και ποτέ τον ναζωραίο βιολογικό συγγενή του.

Ο Έλλην, που στο πολιτικό φάσμα τάσσεται στην αριστερή πτέρυγα, θεωρεί υποχρεωτικά σύμμαχό του τον Έλληνα της δεξιάς πτέρυγας του πολιτικού φάσματος. Και εχθρό προς εξόντωση τον αριστερό ναζωραίο. Ο δεξιός Έλλην συμμαχεί με τον αριστερό στα πολιτικά φρονήματα Έλληνα, και συγχρόνως εξοντώνει τον δεξιό ναζωραίο.

Απαγορεύεται η οποιαδήποτε οικογενειακή, οικονομική, πολιτική, ταξική διαφορά μεταξύ Ελλήνων. Αντιθέτως επιβάλλεται η θραύση όλων των οικογενειακών, οικονομικών, πολιτικών, ταξικών δεσμών που έχουν οι Έλληνες με τους ναζωραίους.

Οποιαδήποτε ενέργεια, απόφαση, ιδέα θολώνει, υποβιβάζει, αποδυναμώνει, διαγράφει τον διαχωρισμό Ελλήνων και ναζωραίων, αυτομάτως αντιμετωπίζεται ως εχθρική ενέργεια κατά του Έθνους και των Θεών.

Η Εκκλησία καταπολεμά ανηλεώς όλους τους «ελληνοκεντρικούς» ναζωραίους οι οποίοι με πολυθεϊστική και αρχαιολατρική φρασεολογία μασκαρεύουν την χριστιανική πανούκλα που τους καταδυναστεύει.

Μοναδικός στόχος αυτής της «ελληνοκεντρικής» συμμορίας είναι να θραύσει τον δεσμό μεταξύ Ελλήνων, να τον υποβιβάσει και να φέρει στην επιφάνεια οικονομικούς, επαγγελματικούς, πολιτικούς ή άλλους δεσμούς μεταξύ Ελλήνων και ναζωραίων. Αντιθέτως μοναδικός στόχος της Εκκλησίας είναι να διαχωρίσει τους Έλληνες από τους ναζωραίους και να υποβιβάσει κάθε άλλη διαφορά σε δευτερεύον ζήτημα.

Το αυτό ισχύει και για όλα τα Έθνη και τις Φυλές της Ευρώπης και κυρίως της Βαλκανικής όπου η Εκκλησία αγωνίζεται να σφυρηλατήσει την συνεργασία με όλα τα Έθνη και τις ομάδες ώστε να ενωθούν υπό την αναγεννημένη Ομοσπονδιακή Κοινότητα κατά των ναζωραίων φονιάδων των Εθνών.

Δεν επιτρέπεται κάποια πολιτική, εθνική, οικονομική, φυλετική διαφορά των λαών της Βαλκανικής και της Ευρώπης να υποσκελίζει τον Ιερό Πόλεμο, δηλαδή την σύγκρουση μέχρι θανάτου με τους ναζωραίους κατακτητές.

Όλες οι οικονομικές, πολιτικές, ταξικές, φυλετικές διαφορές δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως άλλοθι για διάσπαση των Εθνών στο μέτωπο κατά των ναζωραίων κατακτητών. Αντιθέτως αποτελούν τον ελκτικό δεσμό, το έρεισμα για συστράτευση όλων των Εθνών κατά των ναζωραίων κατακτητών.

Ο συνδυασμός θρησκευτικού και πολιτικού Αγώνος από πλευράς Ελλήνων θα φέρει το ποθητό αποτέλεσμα, την Ελευθερία της Ελλάδος. Η καθημερινή θρησκευτική πάλη κατά των ναζωραίων κατακτητών οπωσδήποτε πρέπει να συνδυάζεται με πολιτικά, πολιτιστικά, οικονομικά, εκπαιδευτικά, υγειονομικά αιτήματα. Είναι οφθαλμοφανές ότι οι ναζωραίοι κατακτητές είναι αποκλειστικώς υπεύθυνοι για την κατάντια της Ελλάδος. Αλλά ποτέ αυτά τα αιτήματα δεν θα χρησιμοποιούνται για απάλειψη της διαφοράς Ελλήνων και ναζωραίων, αλλά αντιθέτως για ενίσχυση και περιχαράκωση.

Οι παράνομες «εκλογές» των ναζωραίων κατακτητών δεν αφήνουν κανένα περιθώριο στους Έλληνες να εκφραστούν. Δεν αφήνουν κανένα περιθώριο για ειρηνική διάσπαση σε δύο ανεξάρτητα κράτη.

Οι αρπαγές, οι βιασμοί, οι σφαγές, οι ανθρωποθυσίες, τα βασανιστήρια που κάνουν οι ναζωραίοι κατά των λαών της Ευρώπης, της Βαλκανικής και ιδίως κατά των Ελλήνων δεν αφήνουν κανένα περιθώριο για ειρηνική λύση της διαφοράς.

Οι Έλληνες που θα λάβουν μέρος στις μισελληνικές παράνομες «εκλογές» των ναζωραίων κατακτητών υπογράφουν την θανατική τους καταδίκη. Οι ναζωραίοι κατακτητές δεν πρόκειται να τους λυπηθούν, αφού θα έχουν και την δική τους συγκατάθεση στην μαζική σφαγή.

Οι Έλληνες με την συμμετοχή τους στις παράνομες «εκλογές» των ναζωραίων κατακτητών απομακρύνονται από τους Θεούς και τους Ιερούς Νόμους και αποδίδουν σεβασμό και υπακοή στους ναζωραίους φονιάδες των λαών.

Η συμμετοχή στις παράνομες «εκλογές» των ναζωραίων κατακτητών δεν βοηθά στην ανάπτυξη Εθνικής και Θρησκευτικής συνειδήσεως των Ελλήνων πολιτών. Τους αποκοιμίζει και τους καθιστά άβουλα όντα, πρόβατα για σφαγή στον βωμό του εσταυρωμένου Κτήνους.

Μία τέτοια προδοτική και παράνομη συμμετοχή όχι μόνον νομιμοποιεί την κατοχή των ναζωραίων κατακτητών αλλά αυτομάτως καταργεί την αυτοδιοίκηση των Ελλήνων είτε μέσα από τοπικά συμβούλια είτε μέσα από την Ανεξάρτητη Εθνοσυνέλευση.

Μία τέτοια συμμετοχή στις παράνομες «εκλογές» των ναζωραίων κατακτητών μετατοπίζει την ζύμωση για Εθνική Ανεξαρτησία που γίνεται μέσα στον Ελληνικό λαό, στα γραφεία των ναζωραίων κατακτητών. Μετατρέπει τους ναζωραίους κατακτητές σε κέντρο πολιτικών εξελίξεων.

Όλα τα Έθνη της Βαλκανικής έχουν ήδη αρχίσει τον ένοπλο αγώνα κατά των ναζωραίων κατακτητών. Τους κτυπούν από την Βουλγαρία, τα Σκόπια, την Αλβανία, την Σερβία. Οι Έλληνες δεν επιτρέπεται ενώ οι άλλοι λαοί χύνουν το αίμα τους για την Ελευθερία, αυτοί να συμμετέχουν σε παράνομες «εκλογές» ναζωραίων κατακτητών.

Η συμμετοχή Ελλήνων στο κυνοβούλιο των ναζωραίων κατακτητών εξ αντιδιαστολής αρνείται την συμμετοχή τους στην Ανεξάρτητη Εθνοσυνέλευση. Θα τους καταστήσει θεατές και όχι πρωταγωνιστές των πολιτικών εξελίξεων στην Ελλάδα και τον Κόσμο.

Οι Έλληνες σε όλες τις πολιτικές και θρησκευτικές συγκεντρώσεις πρέπει να στιγματίζουν και να καταδικάζουν αμείλικτα την ιταμή πρόκληση των ναζωραίων κατακτητών να διεξάγουν παράνομες «εκλογές» μέσα στην σκλαβωμένη Ελλάδα. Και συγχρόνως να κάνουν έκκληση σε όλους τους Έλληνες να συμμετάσχουν με ελεύθερες εκλογές στην Ανεξάρτητη Εθνοσυνέλευση, που θα αποκλείει κάθε σχέση με τους ναζωραίους κατακτητές.

Η Ανεξάρτητη Εθνοσυνέλευση θα συνυπογράψει μαζί με τα άλλα Έθνη της Βαλκανικής την επαναχάραξη των συνόρων με βάση τα θρησκευτικά και πολιτιστικά κριτήρια και όχι με βάση τα μισελληνικά κριτήρια των ναζωραίων κατακτητών.

Η Ανεξάρτητη Εθνοσυνέλευση θα αποτελέσει το νομοθετικό και εκτελεστικό όργανο που θα τσακίσει όσους προσπαθούν να εξεγείρουν τους ναζωραίους κατά του Ελληνικού Έθνους και να πολεμήσουν κατά των Ελλήνων έτσι ώστε να αναγκάσουν τους Έλληνες να τους σκοτώσουν.

Όσοι θέλουν να βάλουν ιδέες στα μυαλά των αρρώστων ναζωραίων για το πώς να πολεμήσουν τον Ελληνισμό θα βρουν οικτρό τέλος.

Όσοι βάζουν ιδέες στους ναζωραίους για το πώς να απειθαρχούν στους Νόμους των Θεών και να παρακούν τις εντολές των Ιερέων και των Μάντεων θα εξοντώνωνται ανηλεώς.

Όσοι διδάσκουν τους ναζωραίους πώς να σκοτώνουν τους Έλληνες, ώστε να προκαλέσουν τους Έλληνες να τους επιτεθούν, είναι αιμοδιψείς βρυκόλακες και ο Ελληνισμός θα τους πολεμήσει μέχρι θανάτου.

Όμως οι παράνομες «εκλογές» των ναζωραίων κατακτητών ενισχύουν την Ομοσπονδιακή Κοινότητα και την Ανεξάρτητη Εθνοσυνέλευση. Θέλουν να αποσχιστούν από το Ελληνικό Έθνος οι ναζωραίοι; Ευχαρίστως τους το παραχωρούμε.

Τελικά, χωρίς να το καταλαβαίνουν οι ναζωραίοι κατακτητές, οι παράνομες εκλογές των γίνονται για να σφραγισθεί και τυπικά η Ομοσπονδιακή Κοινότητα και η Ανεξάρτητη Εθνοσυνέλευση. Οι ναζωραίοι ψηφίζουν για να αποσχισθούν επιτέλους από τους Έλληνες και το Ελληνικό Έθνος. Τους ευχόμαστε καλή τύχη καθώς οι Έλληνες υπακούν στην δική τους Ανεξάρτητη Εθνοσυνέλευση και στους Ιερούς Νόμους των Θεών.

Δεν μπορούν να παρεμποδίσουν οι ναζωραίοι κατακτητές τους Έλληνες να διεξάγουν ελεύθερες εκλογές ώστε να εκλέξουν αντιπροσώπους για την Ανεξάρτητη Εθνοσυνέλευση.

Οι Έλληνες λαμβάνουν από τους Θεούς ότι ζητούν διότι υπακούν στις Εντολές Των. Οι Έλληνες κάνουν ότι ευχαριστεί τους Θεούς διότι έχουν την Ευλογία Των.

Έλληνες! όπως έχετε ήδη ακούσει, το εσταυρωμένο Κτήνος έρχεται. Έρχεται να κατασπαράξει τα παιδιά σας. Αλλά οι Θεοί βρίσκονται πάντα στο πλευρό μας. 

Οι Θεοί διάλεξαν τους πτωχούς και αδυνάτους όλου του κόσμου να είναι πλούσιοι σε Πίστη και κληρονόμοι του Αγαθών Των. Όσοι αγαπούν τους Θεούς δεν θα μείνουν πεινασμένοι. Όσοι μισούν τους Θεούς, θα τους κατασπαράξει η Αιώνια Φλόγα Τους.

Η ανταρσία των ναζωραίων είναι απόδειξη της Δικαιοσύνης των Θεών που έχει ως στόχο να τους καταστρέψει. Η ανταρσία των ναζωραίων έχει ως στόχο να αποδείξεις την Πίστη σου Έλληνα.

Κοίτα τα σημάδια στους Ουρανούς. Κοίτα τα σημάδια των Θεών στην Γη. Η σκλαβιά τρέχει τρομαγμένη μπροστά στην Νέα Θεία Τάξη, στην Εποχή του Υδροχόου. Όλες οι φωνές, νεκρών και ζωντανών, προφητεύουν την καταστροφή του εσταυρωμένου Κτήνους.

Οι ναζωραίοι αποστάτες θα αρνηθούν ακόμη και τους Θεούς. Θα αρνηθούν ακόμη και την Εθνοσυνέλευση. Θα αρνηθούν ακόμη και τους Ιερούς Νόμους. Αλλά η Δύναμις των Θεών αποκαλύπτεται.

Οι Θεοί προστατεύουν την Εθνοφρουρά και την Πολιτοφυλακή. Δεν αφήνουν τους ναζωραίους να επεκτείνουν την ανταρσία τους.

Οι Θεοί πάντα προστατεύουν τους Έλληνες στον Ιερό Αγώνα για Εθνική Ανεξαρτησία.

 

Πίνδαρος Δημοσθένους, Ιερεύς του Απόλλωνος

6η Ισταμένου μηνός Γαμηλιώνος, έτους 2780 μετά πρώτην Ολυμπιάδα 

Όπου π.Κ. = προ Κτήνους εποχή

Όπου μ.Κ. = μετά Κτήνους εποχή 

 

 


 
     
 

© Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα