:: ::

 
 
 

 

Περί της προσφάτου αμερικανικής αποφάσεως για το ζήτημα της Μακεδονίας

 

Σήμερα τα μμε αναφέρουν ότι οι ΗΠΑ προτίθενται να αναγνωρίσουν τα Σκόπια με το όνομα Μακεδονία. Και κάποιοι, ευτυχώς λίγοι, ελληνόφωνοι ναζωραίοι διαμαρτύρονται ότι τάχα αυτό ήταν πισώπλατη μαχαιριά. Έπρεπε να γίνει, λένε, πριν τις αμερικανικές εκλογές. Οι ελληνόφωνοι ναζωραίοι πάντοτε ήταν αναιδείς και θρασύδειλοι, γιατί να μην εξευτελιστούν και άλλο μπροστά στην διεθνή κοινή γνώμη και τον Ελληνικό λαό; Καλό τούς κάνει, κακό δεν τους κάνει.    

Η απόφαση της αμερικανικής κυβερνήσεως, αν τελικά ισχύσει, είναι μία άκρως φιλελληνική απόφαση και στάση. Και αυτό διότι διαλύει το ψευδοκράτος των ναζωραίων, όπως άλλωστε οφείλουν να πράξουν όλοι οι Έλληνες. Η απόφαση των ΗΠΑ αμφισβητεί ευθέως την κυριαρχία των ελληνόφωνων ναζωραίων στην περιοχή της Μακεδονίας, και πολύ καλά κάνει και την αμφισβητεί, διότι η Μακεδονία δεν ανήκει στους ναζωραίους, ανήκει στους Έλληνες.

Η Μακεδονία δεν ανήκει ούτε στους ελληνόφωνους ναζωραίους, ούτε στους σλαβόφωνους ναζωραίους. Ανήκει στους Έλληνες.

Οι ΗΠΑ προσπαθούν να αποσχίσουν την Μακεδονία από τους ελληνόφωνους ναζωραίους, και όχι από τους Έλληνες. Η κίνηση των ΗΠΑ δίνει ελπίδες σε άξιους διεκδικητές της Μακεδονίας. Όποιος έχει ψυχή και δύναμη ας την διεκδικήσει.

Στην Φύση και στην Ιστορία επικρατούν οι ισχυροί, και οι ναζωραίοι κατακτητές δεν έχουν καμμία ισχύ πιά πάνω στα Ελληνικά εδάφη. Δεν μπορούν να εμποδίσουν τουρκικές παραβιάσεις του Ελληνικού εναερίου χώρου. Και αυτό πρέπει να χαροποιεί ιδιαιτέρως τους Έλληνες, διότι αποδεικνύει σε πιό μέγεθος διαβρώσεως έχει φτάσει το νεοβυζαντινό ψευδοκράτος των ναζωραίων κατακτητών.   

Αυτά ας τα ακούν οι διάφοροι «ελληνοκεντρικοί» καραγκιόζηδες που προσπαθούν να τρομοκρατήσουν τους Έλληνες ώστε να μην πολεμούν τους ναζωραίους κατακτητές. Μας λένε ότι τάχα οι ναζωραίοι είναι ισχυροί και θα μας τσακίσουν. Ωραίο αστείο. Οι ναζωραίοι κατακτητές δεν μπορούν και δεν θέλουν να πολεμήσουν κανέναν. Απλά θέλουν να αποχωρήσουν από τα Ελληνικά εδάφη, τα οποία έχουν κουραστεί να διοικούν.

Οι ναζωραίοι κατακτητές δεν έχουν καμμία απολύτως διάθεση, και μπράβο τους για αυτή την άψογη στάση, να υπερασπιστούν κανένα Ελληνικό έδαφος, διότι απλούστατα δεν τους ανήκουν τα Ελληνικά εδάφη.

Ωρισμένοι ανόητοι ναζωραίοι διεθνιστές τύπου Γεωργιάδη που κατηγορούν το νεοβυζαντινό ψευδοκράτος για προδοσία και αδιαφορία, πάσχουν από παραισθήσεις.

Το νεοβυζαντινό ψευδοκράτος κάνει το χρέος του, πράττει το καθήκον του, με ευλάβεια. Το νεοβυζαντινό ψευδοκράτος αποχωρεί σιγά-σιγά από τα Ελληνικά εδάφη και απελευθερώνει τον Ελληνικό πληθυσμό, έτσι ώστε να μπορέσουν να διεκδικήσουν τα Ελληνικά εδάφη οι άξιοι Έλληνες μαχητές.

Φυσικά θα χρειαστεί οι Έλληνες μαχητές να συγκρουστούν με τους ελληνόφωνους και τους σλαβόφωνους ναζωραίους για αυτά τα εδάφη και τον έλεγχο των πληθυσμών. Θα χρειαστεί αιματηρός αγών για να απελευθερώσουμε τα Ελληνικά εδάφη από τους ναζωραίους κατακτητές. Αλλά αυτή ακριβώς είναι η μαγεία του Ελληνισμού και της Ελληνικής Θρησκείας. Η σύγκρουση, ο αγών, ο ηρωισμός, ο θρίαμβος, το έπος.  

Μπράβο στην κυβέρνηση Μπούς, μπράβο και στο χριστιανικό ψευδοκράτος για την άψογη στάση των στο θέμα των Σκοπίων. Και αυτό το λέμε χωρίς καμμία διάθεση ειρωνείας. Μπράβο τους διότι οι πρώτοι ανεγνώρισαν ότι η Μακεδονία αποτελεί ξεχωριστό κομμάτι από το ορθοδοξιστάν και οι δεύτεροι διότι απεμπόλησαν κάθε κυριαρχία τους από την Μακεδονία. Αυτή η εξέλιξη ανοίγει τον δρόμο στους Έλληνες ώστε να πάρουν την υπόθεση στα χέρια τους. Οι Έλληνες πρέπει να απαγκιστρωθούν από το χριστιανικό ψευδοκράτος. Αυτό το ανθελληνικό πορνείο είναι ετοιμόρροπο. Έχει κρεμάσει μία ταμπέλα έξω από την πόρτα που λέει «ζητείται νεκροθάφτης». Οι Έλληνες πρέπει να ακονίσουν τα πολεμικά τους ένστικτα και να μάθουν να πολεμούν τους ναζωραίους κατακτητές, ελληνόφωνους και σλαβόφωνους.

Οι Έλληνες αντί βλακωδώς να λυπούνται διότι οι ναζωραίοι κατακτητές δεν κάνουν κάτι να σώσουν την Μακεδονία, θα πρέπει αντιθέτως να χαίρωνται που οι ναζωραίοι προσκαλούν σιωπηρά τους Έλληνες να κάνουν κάτι. Οι Έλληνες πρέπει να ενεργούν, όχι οι ναζωραίοι κατακτητές. Οι ναζωραίοι δεν είναι Έλληνες, δεν νοιάστηκαν ποτέ για την Ελλάδα, για τους Έλληνες και τον Ελληνισμό. Και καλά κάνουν και δεν νοιάζονται. Ούτε οι Έλληνες νοιάζονται για αυτά τα σιχάματα της κοινωνίας.

Οι ναζωραίοι καραγκιόζηδες της αριστεράς λένε ότι η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική. Οι ναζωραίοι καραγκιόζηδες της δεξιάς λένε ότι η Μακεδονία είναι χριστιανική ορθόδοξη. Οι Αθάνατοι Θεοί είπαν ότι η Μακεδονία ανήκει στους Έλληνες, αλλά θα την πάρει αυτός που θα πολεμήσει γενναία γι’ αυτήν.

Γρήγορα πλησιάζει η ώρα της Ελευθερίας. Οι Έλληνες θα σπάσουν τα ιουδαιοχριστιανικά δεσμά τους και θα τσακίσουν όλους τους εχθρούς των.

Ακούσατε την φωνή των Αθανάτων Θεών ω! βδελυροί ελληνόφωνοι ναζωραίοι κατακτητές:

Κάτω τα χέρια από την Μακεδονία και την Ελλάδα.

Τιμή και Δόξα στους Αθανάτους Θεούς.

 

Ηφαιστίων

4η Ισταμένου μηνός Μαιμακτηριώνος, έτους 2780 μετά πρώτην Ολυμπιάδα

 


 
     
 

© Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα