:: ::

 
 
 

 

        Μαθήματα Προπαγάνδας - Σκληρή δουλειά σε επτά σημεία

 

Οι Ελληνικές Κοινότητες όταν αγωνιζόντουσαν για την επιβίωσή τους, επέδειξαν θάρρος, τόλμη, ευφυία, πατριωτισμό, θράσος, ευελιξία, πίστη. Οι Έλληνες σήμερα δεν έχουν παρά να μιμηθούν τα στρατηγήματα των Προγόνων.

Σε επτά σημεία απαιτείται σκληρή εργασία:

Πρώτον, με την χρήση μαύρης προπαγάνδας, διαδίδουμε την απογοήτευση στο στρατόπεδό του. Υποβάλλουμε την ιδέα ότι έρχεται το τέλος της ισχύος «μας», ότι ο μισελληνισμός «μας» είναι πιά νεκρός. Διαδίδουμε τον φόβο για τους Έλληνες στις τάξεις του εχθρού, με φωνή και φρασεολογία που να μοιάζει με αυτή που χρησιμοποιεί ο εχθρός. Μέσα στα ηλεκτρονικά φόρουμ, στις πορείες, στα στέκια τους, μιλάμε σαν να είμαστε ανθέλληνες και διαδίδουμε ότι οι Έλληνες κατέχουν παγκόσμια δύναμη, τρομακτική ισχύ.

Δεύτερον, στις τάξεις των αλλοφύλων και αλλοθρήσκων διαδίδουμε την αποκήρυξη της οικογενείας, την απιστία προς την φυλή και το έθνος, τον αντιρατσισμό, τον ατομισμό και το σπάσιμο κάθε υποταγής και δεσμού σε κάθε συλλογική δράση και αλληλεγγύη, διαδίδουμε την αναρχία, το ανέμελο και απολίτικο ύφος. Παρουσιάζόμενοι ως προστάτες των μειονοτήτων διαφημίζουμε ως προοδευτικές ιδέες στις τάξεις του εχθρού τις εκτρώσεις, την πορνεία, την ομοφυλοφιλία, τις φυλετικές επιμειξίες, τα ναρκωτικά.

Ενώ στους Έλληνες ενσταλάζουμε πίστη και αφοσίωση στους Θεούς και στο Έθνος. Στους Έλληνες υποστηρίζουμε ιδέες υπέρ της φυλής και της οικογενείας. Σε αυτά τα σημεία χρειάζεται σκληρή δουλειά. Να μας γίνει δεύτερη φύση ότι σε διαφορετικό κοινό απαιτείται η διάδοση διαφορετικής κλίμακος αξιών.

Τρίτον, όταν εξοντώνουμε έναν εχθρό ή του προκαλούμε σοβαρή βλάβη, πριν αρχίσει να μας καταδιώκει, αλλάζουμε θέση κατηγόρου και κατηγορουμένου: αυτός είναι ο κατηγορούμενος, και εμείς τα αθώα θύματα. Είμαστε οι εισαγγελείς του.

Ξεκινάμε μία λυσσασμένη εκστρατεία να τον καθίσουμε στο σκαμνί, ως ανθέλληνα, φασίστα και ρατσιστή. Τον κατηγορούμε για τα πάντα. Για εγκλήματα που έπραξε ή που αμέλησε να πράξει. Είναι εγκληματίας κατά της ανθρωπότητος επειδή τόλμησε να αντιδράσει στην βλάβη που του προξενήσαμε. Τον δικάζουμε διότι κατατρέχει αθώα θύματα- τους Έλληνες. Κάθε κατηγορία του εναντίον μας, την μετατρέπουμε σε κατηγορία εναντίον του για μισελληνισμό, ρατσισμό, φασισμό.  

Τέταρτον, πρέπει να διατυπώνουμε τα Ελληνικά συμφέροντα κατά τέτοιο τρόπο ώστε να φαίνωνται ότι είναι συμφέροντα όλης της ανθρωπότητος. Ιδίως των ναζωραίων. Το τέχνασμα είναι να πείσουμε τους ναζωραίους ότι το να επικρατήσει η Ελληνική Θρησκεία είναι προς το συμφέρον κυρίως των ναζωραίων.

Όταν κατηγορούμε κάποιον επειδή προσβάλλει τα Ελληνικά συμφέροντα τον κατηγορούμε για προκατάληψη, εμπάθεια, ρατσισμό, ξενοφοβία. Καλύπτουμε τον όρο «Ελληνισμός» με ουδέτερη φρασεολογία. Εξυπακούεται ότι όταν ο εχθρός μιλά για καταπολέμηση του ρατσισμού πάντα εννοεί καταπολέμηση του Ελληνισμού.

Όταν υποστηρίζουμε τα Ελληνικά κυριαρχικά δικαιώματα, ο σκοπός συγκαλύπτεται μετονομάζοντάς τον σε αγώνα για τα ανθρώπινα δικαιώματα. Ο κίνδυνος εις βάρος του Ελληνισμού αποκαλείται κίνδυνος εις βάρος όλης της ανθρωπότητος. Πάντοτε επεκτείνουμε το εύρος των ανθρώπων που πλήττονται απο τις επιθέσεις των εχθρών μας.  

Υποβάλλουεμ την ιδέα ότι η οργή κατά του μισελληνισμού είναι προς το συμφέρον όλων. Ακόμη και των διεθνιστών. Ειδικά αυτών. Αυτοί πρώτοι κινδυνεύουν αν αφήσουν να επεκταθεί ο μισελληνισμός.

Ισχυριζόμαστε  ότι ο μισελληνισμός αποτελεί κίνδυνο για όλους, ναζωραίους, μουσουλμάνους, κομμουνιστές, καπιταλιστές, κλπ. Όταν κινδυνεύουν οι Έλληνες να πάθουν κακό, κινδυνεύουν όλοι οι άνθρωποι του κόσμου.

Διαδίδουμε ότι ο μισελληνισμός είναι κατά βάσιν αντικομμουνιστικός, αντικαπιταλιστικός, αντιχριστιανικός, αντιμουσουλμανικός, αντισημιτικός. Προσπαθούμε να στρατολογούμε εβραίους, ναζωραίους, μουσουλμάνους, κομμουνιστές, καπιταλιστές, διεθνιστές, που θα μιλάνε υπέρ των «ανθρωπίνων δικαιωμάτων» και κατά της μάστιγος του μισελληνισμού η οποία ταλανίζει τους κύκλους των. Πρέπει να διαιρέσουμε το στρατόπεδο των διεθνιστών. Να πείσουμε ένα ποσοστό διεθνιστών ότι δίωξη του Ελληνισμού σημαίνει καταδίκη του διεθνισμού, ασχέτως αν αυτό δεν έχει καμμία σχέση με την πραγματικότητα. Στην προπαγάνδα δεν έχει σημασία η αλήθεια, αλλά η κατοχή της ψυχής του εχθρού. 

Πέμπτον, οι Έλληνες πρέπει να εκπαιδευτούν αφ’ ενός στο πώς να γράφουν μυθιστορήματα στα οποία θα εμφανίζουν τους εχθρούς του Ελληνισμού να παίζουν πρωταγωνιστικούς ρόλους. Οι εχθροί μας εμπλέκονται σε φανταστικά γεγονότα που οδηγούν στην καταστροφή τους. Έτσι κτίζουμε σιγά-σιγά αυτοεκπληρούμενες προφητείες.

Αφ’ ετέρου πρέπει να εκπαιδευτούν στο πώς το Ελληνικό μήνυμα περνά στα μέσα μαζικής ενημερώσεως. Οπωσδήποτε πρέπει να δημιουργήσουν βιομηχανία μέσων ενημερώσεως που να εκπέμπουν σε όλες τις γλώσσες τους κόσμου, με παγκόσμια εμβέλεια.

Μόλις δίνεται μία Ελληνική πολιτική μάχη να στρατεύωνται όλοι οι Έλληνες και με τηλεμοιότυπα, ιστοσελίδες, ραδιόφωνα, τηλεοράσεις, πρακτορεία ειδήσεων, εφημερίδες, από στόμα σε στόμα, να διαδίδουν και να επιβάλλουν το μήνυμα και τους όρους μας σε όλες τις χώρες και όλους τους λαούς του κόσμου. Κάθε Έλλην πρέπει να είναι κάτοχος ενός μέσου ενημερώσεως. Τα μέσα ενημερώσεως αποτελούν στρατηγικό εξοπλισμό των Ελλήνων. Είναι πολύ πιό σημαντικά από πολεμικά πλοία και αεροπλάνα. Οι ξένοι πρέπει να αγοράζουν τις ειδήσεις τους από τα Ελληνικά ειδησεογραφικά πρακτορεία.

Έκτον, όταν ορίζουμε μία έννοια αμέσως προσδιορίζουμε και την αντίθετή της, σύμφωνα με τα δικά μας συμφέροντα. Αν για παράδειγμα θέλουμε να μιλήσουμε για τον ρατσισμό, αμέσως προσδιορίζουμε τί σημαίνει αντιρατσισμός, σύμφωνα με τα δικά μας συμφέροντα. Ρατσισμός είναι το μίσος κατά της Ελληνικής Φυλής. Αντιρατσισμός είναι η προστασία της Ελληνικής Φυλής. 

Αν θέλουμε να μιλήσουμε για την τρομοκρατία, αμέσως προσδιορίζουμε τί σημαίνει αντιτρομοκρατικός αγών, σύμφωνα με τα δικά μας συμφέροντα. Ποτέ δεν αφήνουμε στον εχθρό περιθώριο να προσδιορίζει τις έννοιες και τους όρους που χρησιμοποιούμε, ούτε τις αντίθετες έννοιες.

Αν κάποιοι αριστεροι διεθνιστές ισχυρίζονται ότι οι Έλληνες είναι ίσοι με τους μαύρους, απαντούμε αλλάζοντας πρώτα το μέτρο ισότητος λέγοντας ότι όλοι οι άνθρωποι είναι ίσοι κάτω από τους Πατρώους Θεούς, αφήνοντας έτσι τους μαύρους εκτός συγκρίσεως. Συνεχώς καθορίζουμε το πεδίο που θα δοθεί η ιδεολογική μάχη. Δεν αφήνουμε στον εχθρό να προσδιορίζει καμμία λέξη, κανέναν όρο, καμμία έννοια.

Χρειαζόμαστην την οργάνωση μίας αντεθνικής διεθνιστικής αριστεράς που να υποστηρίζει τον Ελληνισμό. Χρειαζόμαστε την δημιουργία νεοφιλελευθερισμού που να υποστηρίζει την Ελληνική βιομηχανία. Την δημιουργία χριστιανισμού που να υποστηρίζει την επικράτηση της Ελληνικής Θρησκείας. Την δημιουργία ισλαμισμού που να υποστηρίζει τον Ελληνισμό σε σημείο να εξοντώνει τους μουτζαχεντίν και τους άραβες προκειμένου να σώσει τους Έλληνες και τον Ελληνισμό.

Είναι γνωστόν άλλωστε ότι το αντεθνικό δυτικόφερτο κίνημα της παγκοσμιοποιήσεως κατάφερε να στρατολογήσει πολλούς αριστερούς διανοουμένους οι οποίοι λειτουργούν ως πέμπτη φάλαγγα της παγκοσμιοποιήσεως καταφερόμενοι εναντίον οιασδήποτε εθνικής ιδέας.

Πρέπει να τσακίσουμε τον νεοφιλελευθερισμό και την παγκοσμιοποίηση δημιουργώντας κινήματα κατ’ επίφασιν διεθνιστικά που θα έχουν στόχο να εξευτελίσουν κάθε έννοια νεοφιελευθερισμού και παγκοσμιοποιήσεως.

Τα στελέχη αυτού του κινήματος πρέπει να καθυβρίζουν με τα χειρότερα λόγια τα έθνη, τους λαούς και τα σύμβολά τους, να προβαίνουν σε προβοκατόρικες ενέργειες, πχ κάψιμο της σημαίας, δηλώνοντας δημοσίως ότι υποστηρίζουν τον νεοφιλελευθερισμό και την παγκοσμιοποίηση.

Πρέπει να καθυβρίζουν τους ηλικιωμένους, τα ορφανά, τους αρρώστους, ώστε να δημιουργήσουν κύμα επαναστατικής οργής κατά του νεοφιλευθερισμού. Έχει όμως σημασία η ταμπέλα των κινημάτων αυτών. Αν δηλώσουν αναρχικοί ή κομμουνιστές, δεν θα ξεσηκώσουν τον κόσμο κατά του νεοφιλελευθερισμού. Αν όμως παριστάνουν τους νεοφιλέλευθερους ακτιβιστές και σε κάθε προσβλητική πράξη βάζουν την υπογραφή του νεοφιλελευθερισμού, οι λαοί γρήγορα θα εξαγριωθούν.     

Έβδομον, πάντα υπερτερεί το πνεύμα έναντι των υλικών συμφερόντων, είτε μιλάμε για κυριαρχία στις λέξεις, έννοιες, ένστικτα, συμπεριφορές, παραστάσεις, συνειρμούς.

Οι Έλληνες πρέπει να μάθουν να χειρίζωνται σωστά τις λέξεις και τις έννοιες. Πρέπει να απαλλοτριώνουν τον ιδεολογικό-ψυχολογικό εξοπλισμό του εχθρού. Να αλλάζουν την ροή των ιδεών/συναισθημάτων/αποφάσεων των εχθρών.

Οι Έλληνες αφού συνειδητοποιήσουν ότι δεν έχουν την ίδια διαπραγματευτική δύναμη με τους εχθρούς, την οργάνωση, και την βία που έχουν στην διάθεσή τους οι εχθροί. Αλλά μπορούν να αλλάξουν τις ιδέες, τα συναισθήματα και την συμπεριφορά των εχθρών με συνεχή προπαγάνδα. Και να τους κάνουν να βλέπουν την δική τους καταστροφή ως σωτηρία. Να τους αλλάξουν την αντίληψη περί του δικού τους συμφέροντος.

 


 
     
 

© Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα

 
 

 Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τα δελτία τύπου και τις ανακοινώσεις μας.
E-mail :
Εγγραφή (Subscribe)
Διαγραφή (Unsubscribe)