:: ::

 
 
 

 

                          Αίτια πτώσεως του ελικοπτέρου Σινούκ 

 

Έχουν περάσει σχεδόν δύο χρόνια από την πτώση του ελικοπτέρου Σινούκ και ακόμη να βγει το πόρισμα για τα αίτια της τραγωδίας. Τα πορίσματα καθυστερούν χαρακτηριστικώς, ώστε όταν δημοσιεύονται να έχει ξεχαστεί το τραγικό γεγονός. Οι πρώτες ενδείξεις για το Σινούκ συγκλίνουν στην μηχανική βλάβη. Ακούστηκε και εκδοχή της δολιοφθοράς.

Όμως ουδείς ώρισε τί σημαίνει δολιοφθορά. Επιπλέον στην εκδοχή της μηχανικής βλάβης οι σχολιαστές έδωσαν επιφανειακές εξηγήσεις, όπως ότι αποσυντονίστηκαν τα πτερύγια του ελικοπτέρου.

Στην μηχανική και στην επιστήμη κυριαρχεί το άγνωστον, το αβέβαιον και η κατά προσέγγιση επίλυση το προβλήματος. Συνεχώς αντιμετωπίζουμε συνθήκες καταπονήσεως, τις οποίες δεν έχουμε ενσωματώσει στους μηχανικούς υπολογισμούς μας ούτε έχουμε προσομοιάσει στους υπολογιστές μας. Και αυτό διότι είτε τα μηχανικά μοντέλα προσομοιώσεως είναι ανεπαρκή, είτε δεν έχουμε αρκετή υπολογιστική ισχύ.

Παρ’ όλα αυτά τα περισσότερα δυστυχήματα στις ένοπλες δυνάμεις δεν συμβαίνουν για αυτούς τους λόγους. Η βασική αιτία είναι η δολιοφθορά.

Όταν αγοράζονται υλικά τα οποία δεν πληρούν τις προδιαγραφές μηχανικής και θερμικής καταπονήσεως, για να κερδοσκοπούν ωρισμένοι προδότες, τότε είναι φυσικό να συμβαίνουν δυστυχήματα.

Δολιοφθορά είναι και η εσκεμμένη έλλειψη τακτικής συντηρήσεως του στρατιωτικού εξοπλισμού. Όταν το ανθελληνικό χριστιανικό κατεστημένο μειώνει εσκεμμένως τις στρατιωτικές δαπάνες, όταν μεταθέτει και προάγει το στρατιωτικό προσωπικό βάσει κομματικού συμφέροντος, τότε είναι φυσικό να συμβαίνουν δυστυχήματα.

Δολιοφθορά είναι και εσκεμμένη υποβάθμιση των τεχνικών στρατιωτικών σχολών, το οποίο σημαίνει ότι αποφοιτούν αμόρφωτοι και άπειροι μηχανικοί. 

Δολιοφθορά είναι και η εισβολή εκατομμυρίων αλλοφύλων και αλλοθρήσκων που αλλοιώνουν τον Ελληνικό χαρακτήρα των ενόπλων δυνάμεων.

Όταν ξένοι κατάσκοποι και τρομοκράτες εισβάλλουν στην Ελλάδα ως «πρόσφυγες» και «οικονομικοί μετανάστες», και ενώ είναι εις γνώσιν του χριστιανικού κράτους, αυτό αδρανεί, τότε τα δυστυχήματα δεν είναι αποτέλεσμα τύχης αλλά αποτέλεσμα της πλήρους διαλύσεως των ενόπλων δυνάμεων.

Όλοι αυτοί οι παράγοντες επιδρούν συσσωρευτικώς και κάποια στιγμή προκαλούν δυστυχήματα όπως του ελικοπτέρου Σινούκ. 

Είθε οι Πατρώοι Θεοί πάντα να προστατεύουν τους Έλληνες πιλότους και μηχανικούς στις δύσκολες ημέρες που τους περιμένουν.

Μετά τιμής

Σμηναγός Λ. Κ.

1η Λήγοντος μηνός Εκατομβαιώνος, έτους 2782 μετά πρώτην Ολυμπιάδα

Εκ της συντάξεως: Σεβόμαστε τις απόψεις του Σμηναγού Λ.Κ. αλλά δεν θεωρούμε ως «Ελληνικές» ένοπλες δυνάμεις αυτό το ένοπλο μόρφωμα. Δεν έχει τίποτε το Ελληνικό παρά μόνο το όνομα. Δεν εορτάζει καν τα Ελευθέρια, δηλαδή την μνήμη των ιερών μαχών στον Μαραθώνα, στις Θερμοπύλες, στην Σαλαμίνα και στις Πλαταιές. Αντιθέτως εορτάζει το πεσάχ, και υμνεί το καταραμένο βυζάντιο. Οι επικεφαλής αξιωματικοί του, φέρουν ιουδαιοχριστιανικά και βυζαντινά ονόματα, και όχι Ελληνικά. Ορκίζονται πίστη στον ραββίνο Τζεσουά, και όχι στο Ελληνικό Έθνος και τους Πατρώους Θεούς. 

Συνεπώς η σωστή του ονομασία είναι χριστιανικές ένοπλες δυνάμεις κατοχής, και όχι Ελληνικές ένοπλες δυνάμεις.

Και όσο και αν συμμεριζόμαστε την αγάπη πολλών Ελλήνων πιλότων και μηχανικών για την Ελλάδα, δυστυχώς πρέπει να κατανοήσουν ότι υπηρετούν σε έναν μισελληνικό οργανισμό. Το μισελληνικό χριστιανικό κατεστημένο τους χρησιμοποιεί εις βάρος της Ελλάδος. Τους χρησιμοποιεί για να υπερασπίζωνται βιαίως την αίρεση των ναζωραίων ώστε να συνεχίσει να διαπράττει γενοκτονία εις βάρος του Ελληνισμού.

Απαιτείται σύσταση Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων πιστές στους Πατρώους Θεούς και στην Ελληνική Φυλή, και όχι στους μισέλληνες ναζωραίους κατακτητές.

Αν πρόκειται να διαλυθούν οι νεοβυζαντινές ένοπλες δυνάμεις τότε μετά χαράς να γίνει η διάλυση. Διότι τότε θα αρχίσει η σύσταση Ελληνικών ενόπλων δυνάμεων.

 


 
     
 

© Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα