:: ::

 
 
 

 

                      Η ανεύθυνη πολιτική Σαρκοζύ

 

Μεγάλα δεινά προξενεί στην Δύση η μονομερής κατάργηση των διακρίσεων. Η ποινικοποίηση των διακρίσεων, έχει αμβλύνει την πολιτική οξύνοια των ηγετών του Δυτικού κόσμου.

Προσφάτως, ο Γάλλος πρόεδρος Νικολά Σαρκοζύ υπέγραψε συμφωνία για πώληση πυρηνικής τεχνολογίας στην Ιορδανία. Τον περασμένο Ιανουάριο υπέγραψε σύμφωνο πυρηνικής συνεργασίας με τα Αραβικά Εμιράτα. Ήταν η πέμπτη συμφωνία με ισλαμικές χώρες που υπέγραψε ο Σαρκοζύ. Φαίνεται ότι ο Γάλλος πρόεδρος έχει θέσει σκοπό της ζωής του να εξοπλίσει όλα τα ισλαμικά κράτη με πυρηνικά όπλα. Ήδη έχει υπογράψει με την Λιβύη, την Τυνησία και την Αλγερία. Επιπλέον ο κ. Σαρκοζύ σκοπεύει να πωλήσει πυρηνική τεχνογνωσία στην Σαουδική Αραβία και το Κατάρ.

Ο Γάλλος πρόεδρος δήλωσε ότι οι ισλαμικές χώρες πρέπει να έχουν ίσα δικαιώματα στην δημιουργία πυρηνικών προγραμμάτων όπως και οι άλλες χώρες! Δεν γνωρίζαμε κύριε Σαρκοζύ ότι η απόκτηση πυρηνικής τεχνολογίας από το ισλάμ αποτελεί ανθρώπινο δικαίωμα, το οποίο μάλιστα τίθεται στον κατάλογο των αναφαίρετων δικαιωμάτων.

Ο Γάλλος πρόεδρος δήλωσε ότι μία τέτοια συνεργασία θα σφυρηλατήσει την εμπιστοσύνη μεταξύ της Δύσεως και του ισλαμικού κόσμου! Μάλλον θα σφυρηλατήσει την τρομοκρατία κατά του Δυτικού κόσμου, ανεύθυνε κύριε Σαρκοζύ.   

Και σαν να μην έφθανε αυτό, ο κύριος Σαρκοζύ είχε την αναίδεια να διαβεβαιώσει ότι η Γαλλία ωφελείται από την διάδοση πυρηνικής τεχνολογίας, φέρνοντας ως παράδειγμα το ότι η Γαλλία πώλησε πυρηνική τεχνογνωσία στην Κίνα. Οπότε δεν υπάρχει πιά κράτος που να εχθρεύεται την Δύση, από την Κίνα μέχρι την Σαουδική Αραβία, που να μην αποκτήσει πυρηνική τεχνολογία χάρις τον προστάτη των ανθρωπίνων δικαιωμάτων κύριο Σαρκοζύ.

Πρόκειται για υπερμεγέθη πολιτική ηλιθιότητα. Τα Αραβικά Εμιράτα, η Αλγερία, η Σαουδική Αραβία, η Λιβύη, δεν αναγνωρίζουν ίσα δικαιώματα στους μη μουσουλμανικούς λαούς. Αν συνεχιστεί η αρρωστημένη συνήθεια για μονομερή αναγνώριση ίσων δικαιωμάτων προς τον αντίπαλο, χωρίς να ελέγχεται αν ισχύει η αρχή της αμοιβαιότητος, θα αφανιστεί ο Δυτικός Πολιτισμός.

Η αφρικανοποιημένη, υβριδική Γαλλία κάνει τρομακτική ζημιά στον Δυτικό κόσμο. Πωλεί σε Κίνα και ισλαμικό κόσμο πυρηνική τεχνολογία, δήθεν για ειρηνικούς σκοπούς, την στιγμή που ο Δυτικός κόσμος αγωνίζεται να σταματήσει το Ιράν από το να αποκτήσει πυρηνική βόμβα.

Δυτικοί ηγέτες όπως ο Σαρκοζύ έχουν τυφλωθεί από το μικρόβιο της αντιευρωπαϊκής ιδεοληψίας. Ποινικοποιώντας τις διακρίσεις, αδυνατούν να διακρίνουν μεταξύ καλού και κακού. Κάνουν μονομερείς υποχωρήσεις προς το ισλάμ και τις βαπτίζουν ίσες ευκαιρίες στην πυρηνική τεχνολογία. Οι πολιτικοί νάνοι σκάβουν τον λάκκο της Ευρώπης.

Απτόητος ο κύριος Σαρκοζύ συνεχίζει να δηλώνει ότι θα πωλήσει και σε άλλες ισλαμικές χώρες πυρηνική τεχνολογία. Αυτό σημαίνει ότι οι μελλοντικές γενεές ευρωπαίων και Ελλήνων θα πρέπει να αγωνιστούν ακόμη πιό σκληρά για να αποτρέψουν τον αφανισμό τους από το ισλάμ, εξ αιτίας της εγκληματικής πολιτικής Σαρκοζύ.

 

Κύλων  

 


 
     
 

© Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα