:: ::

 
 
 

 

                                             Ρώτα τους Ιεροφάντες

 

Κάθε Έλλην οφείλει να έχει τον πνευματικό του ηγέτη, έναν Ιεροφάντη, ο οποίος θα τον καθοδηγεί στις δύσκολες αποφάσεις της ζωής του. Οι Ιεροφάντες θα του αποκαλύψουν τις βουλές των Αθανάτων Θεών, θα τον συμβουλέψουν σε όλα τα πρακτικά ζητήματα που αφορούν την ζωή του, και θα τον διαφωτίσουν για την σωστή οδό που πρέπει να ακολουθήσει σε όλα τα ηθικά διλήμματα που θα συναντήσει στην διαδρομή του βίου του.

Η συγκέντρωση υλικού με προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Έλληνες στην εργασία, στον έρωτα, στον πόλεμο, σε ζητήματα όπως γιατί συμβαίνουν κακά πράγματα σε καλούς ανθρώπους, γιατί τιμωρούν οι Θεοί, γιατί υπάρχει κακό στον κόσμο, γιατί είμαστε διαφορετικός λαός, ήταν υποχρέωση των Ιεροφαντών από τα πανάρχαια χρόνια. Και τότε τις απαντήσεις έδιναν οι Ιερείς των Ελληνικών Μαντείων. Μετά την βεβήλωση των Μαντείων, τις απαντήσεις σε όλα τα ζητήματα τις δίνουν οι Ιεροφάντες, οι πνευματικοί ηγέτες των Ελληνικών Κοινοτήτων. 

Δεν πρέπει να λησμονούν οι σύγχρονοι Ιεροφάντες το καθημερινό τους καθήκον. Η Ελληνική Θρησκεία έχει ως βασικό στοιχείο την διάπλαση δυνατών χαρακτήρων και την ικανοποίηση των πνευματικών αναγκών των Ελλήνων. Η εξιστόρηση του θείου δράματος είναι θεραπευτική υποχρέωση προς τις άρρωστες Ελληνικές ψυχές.

Οι Έλληνες θα επιστρέψουν κοντά στους Θεούς δια της συνεχούς αναζητήσεως απαντήσεων, τις οποίες δίδουν τα πνευματικά και συναισθηματικά διδάγματα της Ελληνικής Θρησκείας.

Δια της επικοινωνίας των Ιεροφαντών με τους θρησκευομένους Έλληνες, όχι μόνον διδάσκουν αλλά διδάσκονται οι Ιεροφάντες, και εμπεδώνουν καλύτερα την Ελληνική Θρησκεία.

 

1. Αναξιμένης Κ. : Καθώς περπατούσα ένα βράδυ, συνάντησα μία παρέα ναζωραίων, και τους χαιρέτησα. Αλλά αυτοί άρχισαν να με χλευάζουν επειδή η συμπεριφορά και ο τρόπος ομιλίας μου έδειχναν ότι είμαι Έλλην. Ντράπηκα και προσπάθησα να απομακρυνθώ. Αισθάνθηκα πολύ άσχημα.

Απάντηση: Θα έχεις παρατηρήσει ότι οι ναζωραίοι δεν συμπεριφέρονται κατ’ αυτόν τον τρόπο στους Ιεροφάντες. Αναρωτήθηκες γιατί; Διότι ένας Ιεροφάντης θα θεωρήσει την χλευαστική συμπεριφορά τους ως φιλοφρόνηση και όχι ως προσβολή. Οι ναζωραίοι σε προσβάλλουν επειδή ξέρουν ότι θα προσβληθείς. Αν όμως αισθάνεσαι υπερήφανος για την θρησκεία σου, ποτέ δεν θα σε προσβάλλουν τα λόγια των απίστων. Οι βέβηλοι ψάχνουν για εύκολα θύματα, ποτέ δεν συγκρούονται με Έλληνες που είναι βράχοι στην αγάπη τους για τους Θεούς.   

 

2. Θάλεια: Ζω στην Ρωσσία, προσπαθώ να αφομοιωθώ στην ρωσσική κουλτούρα αλλά νοιώθω αποκλεισμένη. Οι γονείς μου με συμβούλεψαν να μοιάσω στις ρωσσίδες για να μην με αποκλείουν από τις παρέες τους, αλλά βλέπω ότι είναι χαμένος χρόνος.    

Απάντηση: Πρέπει να είσαι ευτυχισμένη που νοιώθεις αποκλεισμένη από την ρωσσική κουλτούρα. Είσαι Ελληνίδα, ανήκεις στην Ελληνική κουλτούρα. Όταν κάποιοι ανόητοι συμπολίτες μας προτρέπουν τους Έλληνες να μοιάσουν στα άλλα έθνη, και να είναι ίσοι με τους άλλους λαούς, αυτό σημαίνει ότι δεν θέλουν να είναι πιά Έλληνες. Όποιος προωθεί την εξομοίωση και την εξίσωση με μη-Έλληνες σημαίνει ότι έχει απορρίψει τον Ελληνισμό, σημαίνει ότι δεν τον θεωρεί ξεχωριστό κομμάτι της ανθρωπότητος.

Το οικογενειακό σου περιβάλλον θέλει να μοιάσεις στις ναζωραίες γυναίκες, αλλά αυτό δεν θα συμβεί ποτέ. Η ιστορία θα συνωμοτήσει για να το εμποδίσει. Οι Θεοί δεν θα το επιτρέψουν.

Αγαπητή Θάλεια, όσο και αν προσπαθήσεις να αφομοιωθείς, ποτέ δεν θα τα καταφέρεις. Ακόμη και αν προσηλυτιστείς σε ξένες θρησκείες, οι ξένοι θα σε θεωρούν Ελληνίδα και θα σε περιφρονούν. Το ίδιο θα συμβεί και στους απογόνους σου. Όσο και αν προσπαθήσουν, ποτέ δεν θα τα καταφέρουν. Οι άλλοι λαοί θα τους θεωρούν Έλληνες παρά την θέλησή των, και θα τους κατηγορούν ότι Ελληνίζουν, και θα συνωμοτούν συνεχώς για να τους καταστρέψουν.

Σε όλη την Ελληνική ιστορία όσο περισσότερο κάποιοι Έλληνες προσπαθούσαν να μιμηθούν τους ναζωραίους, τόσο περισσότερο οι ναζωραίοι υπενθύμιζαν στους Έλληνες ότι είναι διαφορετικοί, ότι δεν ανήκουν στην ναζωραϊκή κουλτούρα, ότι δεν είναι ίδιοι με τους άλλους λαούς. Όσο περισσότερο προσπαθείς να μοιάσεις στις ρωσσίδες τόσο περισσότερο θα αποτυγχάνεις.

Δεν θα βλέπουμε τον εαυτό μας όπως μας βλέπουν οι ναζωραίοι. Είμαστε διαφορετικοί και δηλώνουμε υπερήφανοι για αυτό. Βλέπουμε τον εαυτό μας διαφορετικά από ό,τι μας βλέπουν οι μη-Έλληνες. Οι Έλληνες βλέπουν τους εαυτούς των ως τον Λαό που αγαπούν οι Θεοί, και όχι ως τον λαό που θέλουν οι ναζωραίοι. Δεν αποδεχόμαστε την εικόνα που θέλουν ή έχουν για εμάς οι ναζωραίοι.

Αγαπητή Θάλεια, μην ξεχνάς ότι η Ελληνική Θρησκεία είναι προνόμιο και συγχρόνως βαρύ φορτίο για τους Έλληνες. Οι μεγάλες προσδοκίες που έχουν από σένα οι Θεοί σημαίνουν και μεγάλες ευθύνες. Μην προσπαθείς λοιπόν να μοιάσεις σε αυτούς που δεν σέβονται τους Θεούς, και που θα σε απομακρύνουν από τον Ελληνικό Πολιτισμό. Αδιαφορούν για το αν εσύ καταστραφείς αφομοιώνοντας τα δικά τους μισελληνικά ήθη και έθιμα. Αδιαφορούν αν καταστρέψουν την ψυχή σου. Αδιαφορούν αν σου αφαιρέσουν τα προνόμια που με τόση αγάπη σου παρείχαν οι Θεοί.

 

3. Λυσίας Ρ.: Ξέρω ότι χωρίς τους Θεούς δεν υπάρχει ζωή. Πρέπει όμως να αγνοούμε την υπόλοιπη ανθρωπότητα και να την αποκλείουμε από τα αγαθά των Θεών;

Απάντηση: Οι Έλληνες δεν αγαπούν την ζωή, αλλά την Ελληνική ζωή. Αλλιώς είναι νεκροί, αν δεν ζουν Ελληνικώς. Οι Έλληνες έχουν το ένστικτο της Ελληνικής επιβιώσεως, όχι της επιβιώσεως. Οι Έλληνες ανήκουν στους Θεούς, είναι ιδιοκτησία Των, είναι υπηρέτες Των.

Η Ελληνική ιδιαιτερότητα είναι ακρογωνιαίος λίθος του Ελληνικού τρόπου ζωής. Συνεπώς δεν πρόκειται για ζήτημα αποκλεισμού των άλλων λαών από τα αγαθά των Θεών, πρόκειται για ζήτημα προστασίας των Ελλήνων από το μίασμα των μη-Ελλήνων. Δεν έχει νόημα να ζούμε απλώς, να τραγουδάμε, να εορτάζουμε μαζί με τους άλλους λαούς. Κάτι τέτοιο αποτελεί βλασφημία κατά των Θεών. Πρέπει να ζούμε, να τραγουδάμε, να εορτάζουμε σύμφωνα με την Ελληνική Παράδοση. Δεν έχουμε τίποτε κοινό με τους άλλους λαούς, ούτε σε πνευματικό, ούτε σε βιολογικό, ούτε σε ψυχολογικό επίπεδο.

Για να λάβουν οι άλλοι λαοί τα αγαθά των Θεών, θα πρέπει να αναλάβουν και τις υποχρεώσεις που έχουν οι Έλληνες. Κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει ποτέ στην διάρκεια όλης της ανθρωπίνης ιστορίας. Οι άλλοι λαοί από μόνοι τους αποκλείστηκαν από τα αγαθά των Θεών. Απέρριψαν τα δώρα των Θεών και τους Νόμους των Ελλήνων.

 

4. Φασιθέα: Ποιά είναι η άποψη της Ελληνικής Κοσμοαντιλήψεως για το άτομο και το σύνολο;

Απάντηση: Αγαπητή Φασιθέα, στην ουσία ρωτάς ποιά είναι η έννοια του «εγώ» και του «εμείς» στην Ελληνική Ηθική. 

Η Ελληνική Ηθική καθορίζει αυτές τις δύο έννοιες αντιστρόφως και αντιθέτως απ’ ό,τι οι ναζωραίοι. Όταν ο Έλλην χρησιμοποιεί το «εγώ», εννοεί ότι είναι υπεύθυνος για πολλά πράγματα και ότι έχει πολλές ιδιότητες, του γονέως, του πολεμιστού, του παραγωγού και καταναλωτού προϊόντων, του πολιτιστικού ατόμου.

Όταν για παράδειγμα ένας Έλλην πρόκειται να αγοράσει ένα προϊόν ελέγχει την πολιτιστική, εθνική, δημογραφική, οικονομική αξία του προϊόντος. Όχι μόνον την τιμή του. Διότι ένα φθηνό προϊόν που έχει κατασκευαστεί σε μία χώρα του τρίτου κόσμου από παιδιά-σκλάβους, σε απάνθρωπες συνθήκες εργασίας, αν αγοραστεί από τον Έλληνα τον καθιστά συνένοχο σε αυτό έγκλημα. Τα προϊόντα που αγοράζει ο Έλλην πρέπει να έχουν μεγάλη πολιτιστική αξία, δηλαδή να προάγουν τον Ελληνικό Πολιτισμό.

Ένας σύμπακτος δίσκος με μουσική αλλοφύλων και αλλοθρήσκων που προσβάλλει την μουσική παιδεία των Ελλήνων, κοστίζει πολύ ακριβά σε ψυχολογική και ηθική βλάβη στον Έλληνα καταναλωτή, όσο χαμηλή και αν είναι η τιμή που πωλείται ο δίσκος στο κατάστημα. Ένα ξένο προϊόν, όσο φθηνό και αν είναι, αφαιρεί θέσεις εργασίας από τους Έλληνες. Όσο και αν βολεύει τον Έλληνα καταναλωτή η χαμηλή τιμή αγοράς, θα πληρώσει βαρύτατο τίμημα ως Έλλην παραγωγός/εργάτης, διότι θα χάσει την εργασία του. Τί νόημα έχει να υπάρχουν φθηνά ξένα προϊόντα αν δεν έχεις εργασία, άρα και χρήματα, για να τα αγοράσεις;

Το εγώ στην Ελληνική Ηθική μετουσιώνεται σε ατομική υπευθυνότητα. Ο Έλλην έχει ατομικές ευθύνες για την μόρφωση των παιδιών του, δεν περιμένει από τους μη-Έλληνες να διδάξουν τα παιδιά του την Ελληνική Παιδεία. Έχει ατομικές ευθύνες για την υγεία του, δεν καταρρακώνει την υγεία του με καταχρήσεις και ύστερα κλαυθμηρίζει για την κατάσταση στα δημόσια νοσοκομεία.

Αντίθετα, ο μη-Έλλην όταν λέει «εγώ», εννοεί εγώ ο καταναλωτής ας βρω το φθηνό προϊόν και δεν με νοιάζει ούτε αν κατασκευάζεται από ανήλικους σκλάβους στην Ασία, ούτε αν αφήνω τους συμπατριώτες μου ανέργους, ούτε με ενδιαφέρει η ποιότητα του προϊόντος, ούτε αν είναι απομίμηση, ούτε αν ενισχύω έτσι τους εχθρούς της πατρίδος μου, ούτε αναγνωρίζω κάποια πολιτιστική, εθνική, δημογραφική, παραγωγική αξία στο προϊόν που πρόκειται να επιλέξω. Απλούστατα δεν με ενδιαφέρει τίποτε παρά μόνον η τιμή του προϊόντος διότι είμαι μόνο καταναλωτής. Δεν αναγνωρίζω την ιδιότητα του στρατιώτου, του γονέως, του πολιτιστικού φορέως, του παραγωγού προϊόντων. Αυτή είναι η ηθική των μη-Ελλήνων για το άτομο. Θεοποιούν το άκρως εγωιστικό, υλιστικό άτομο.

Όταν ο Έλλην χρησιμοποιεί το «εμείς», εννοεί εμείς οι Έλληνες έχουμε συλλογική ευθύνη για την ευημερία του Ελληνικού Έθνους. Έχουμε ευθύνη να διαδώσουμε τον Ελληνικό Πολιτισμό. Έχουμε ευθύνη να καταπολεμήσουμε την τρομοκρατία των βεβήλων μονοθεϊστών. Εμείς οι Έλληνες αλληλοβοηθούμεθα, διότι μόνον έτσι θα επιβιώσουμε από τις διώξεις των εχθρών μας. 

Αντίθετα όταν κάποιοι ελληνόφωνοι δήθεν ανθρωπιστές, χρησιμοποιούν συλλογικούς όρους και συνθήματα υπέρ των πολλών, ευνοούν τους τριτοκοσμικούς εισβολείς τους οποίους αποκαλούν κατ’ ευφημισμό «οικονομικούς μετανάστες». Το δικό τους «εμείς», αναφέρεται στους μαύρους, στους δήθεν αδικημένους, στους δήθεν πτωχούς, στους δήθεν αρρώστους. Με ανθρωπιστικά συνθήματα προσπαθούν να μολύνουν την Ελληνική Ψυχή, και να αποσπάσουν υλικά και πολιτικά προνόμια υπέρ των μη-Ελλήνων, εις βάρος των Ελλήνων.

Συγχρόνως όλοι αυτοί οι δήθεν ανθρωπιστές, απορρίπτουν την έννοια της ατομικής ευθύνης. Δεν αναγνωρίζουν ότι κάποιος μπορεί να είναι πτωχός, άρρωστος, αμόρφωτος, από δική του ευθύνη. Πάντα προσπαθούν να κατηγορήσουν τους Έλληνες ως έχοντας ευθύνη για τα δικά τους παθήματα.

Υπάρχει μία άβυσσος στο πώς αντιλαμβάνονται τις έννοιες του ατόμου και του συνόλου οι Έλληνες και οι μη-Έλληνες.

 

5. Αλέξανδρος Σ.: Παρατηρώ έναν διαρκή εκχυδαϊσμό της καθημερινής μας ζωής. Γιατί συμβαίνει αυτό;

Απάντηση: Πρόκειται για έναν ιστορικό κύκλο. Συμβαίνει ξανά και ξανά ανά τους αιώνες. Κάποια στιγμή ωρισμένες μειονότητες διανοουμένων αποφασίζουν να αντιστρέψουν τις ηθικές αξίες. Η καταστροφή επέρχεται όταν οι παραδοσιακές ηθικές αξίες αρχίζουν να ταυτίζωνται με την προκατάληψη. Όταν η αναρχία και η διαφθορά θεωρούνται επαναστατικές πράξεις, τότε διαρρηγνύεται ο κοινωνικός ιστός. Μία τέτοια κοινωνία καθιστά τους πολίτες μαλθακούς, οι οποίοι ακολούθως υποδουλώνονται σε βαρβάρους κατακτητές, που ναι μεν είναι απολίτιστοι αλλά με καλύτερη κοινωνική συνοχή. Όταν γίνεται προσπάθεια αντιστροφής των πραγμάτων, πολλές φορές είναι αργά. Οι ηθικές φωνές θεωρούνται επέμβαση στην προσωπική ελευθερία.

Μετά την διάλυση και την υποδούλωση στους βαρβάρους, ένας νέος κύκλος ξεκινά. Η σκλαβιά ατσαλώνει την ψυχή των σκλάβων, οι σκλάβοι αποκτούν υψηλά ιδανικά και καλλιεργούν το αγωνιστικό ήθος. Αν κάποτε αυτή η κρίσιμη μάζα των σκλαβωμένων αγωνιστών, συμπέσει με μία υψηλής ποιότητος επαναστατική διανόηση, τότε έχουμε επανάσταση, απελευθέρωση, και οικοδόμηση μιάς νέας ελεύθερης κοινωνίας. Και ο κύκλος ξεκινά από την αρχή. Μέχρι η νέα κοινωνία να αρχίσει πάλι να λησμονεί την ιστορία της, και να αρχίσει πάλι να λοιδωρεί τις παραδοσιακές της αξίες. Οπότε αρχίζει πάλι η ηθική παρακμή. Ο κύκλος ξαναξεκινά από την αρχή.

Το πρόβλημα του εκχυδαϊσμού των παραδοσιακών αξιών, είναι περισσότερο πρόβλημα μνήμης, παρά ηθικής. Οι λαοί ξεχνούν. Εκτός από τους Έλληνες για τους οποίους η μνήμη είναι θρησκευτικό καθήκον. Οι Έλληνες ποτέ δεν άφησαν τις ευκολίες του παρόντος να τους κάνουν να ξεχάσουν τις δυσκολίες του παρελθόντος και τις ευθύνες τους για το μέλλον του Ελληνισμού.

 

6. Διοτίμα Θ.: Είμαι παντρεμένη με έναν ξένο άνδρα, αλλά λατρεύω τους Θεούς και θέλω να γίνω Ιέρεια. Τί κανόνες υπάρχουν για τους Ιερείς στο ζήτημα του γάμου;

Απάντηση: Για τους Ιερείς και τις Ιέρειες ισχύουν τα γνωστά κριτήρια από την Ελληνική Παράδοση. Είναι πάρα πολλές οι προϋποθέσεις αλλά η πιό βασική είναι ότι για να γίνει επιλεγεί κάποιος Ιερεύς/Ιέρεια πρέπει να είναι άτομο καθαρού αίματος και καθαρού πνεύματος. Το αυτό ισχύει και για τις/τους συζύγους Ιερέων. Δεν επιτρέπεται ένας Ιερεύς να είναι συζευγμένος με αλλόφυλο ή αλλόθρησκο σύζυγο. Κάτι τέτοιο σημαίνει αυτόματη έκπτωση εκ του αξιώματός του, και επιβολή αυστηρής σωματικής τιμωρίας.  

Οι νέες γενεές Ιερέων ακολουθώντας τα χνάρια των αρχαιοτέρων Ιερέων, οφείλουν να διατηρούν το αίμα και το πνεύμα τους καθαρό από ξένες προσμείξεις. Για να αναπαράγεται η αριστοκρατία του αίματος, η καλύτερη προστασία είναι να παντρεύωνται μεταξύ τους Ιερείς και Ιέρειες αφού πρώτα εξεταστεί λεπτομερώς το γενεαλογικό δένδρο και των δύο υποψηφίων συζύγων. Δεν επιτρέπεται να υπάρχει ούτε μία σταγόνα ξένου αίματος στον οργανισμό του νέου ζευγαριού. Αλλιώς ο γάμος, το αξίωμα και τα τέκνα τους θεωρούνται παράνομα.

Οι Ιερείς και οι Ιέρειες έχουν τεράστιες ευθύνες για το μέλλον του Ελληνικού Λαού, είναι εξ ορισμού οι πνευματικοί του ηγέτες. Είναι οι πρώτοι που θυσιάζονται για να σωθεί ο Ελληνισμός. Όπως ακριβώς ένα ζώο που θυσιάζεται στους Θεούς δεν επιτρέπεται να έχει κάποιο ελάττωμα, άλλως αποκλείεται από την θυσία, έτσι και για να γίνει κάποιος Έλλην άξιος να θυσιαστεί για την Δόξα των Θεών, δεν πρέπει να έχει κανένα ελάττωμα φυσικό ή πνευματικό. Ούτε αυτός/αυτή ούτε η/ο σύζυγος.

Όποιος Έλλην/Ελληνίδα άκουσε το κάλεσμα των Θεών για να Τους υπηρετήσει, και σκοπεύει να αναλάβει το βαρύ φορτίο του να ανήκει στην ένδοξη στρατιά των πνευματικών ηγετών του Ελληνισμού, οφείλει να είναι καθαρός στην ψυχή, στο πνεύμα, στο σώμα. Οι ευθύνες του Ιερέως είναι τεράστιες. Είναι επιφορτισμένος με την πνευματική εκπαίδευση των Ελλήνων. Εκτός από τις θυσίες, τα τελετουργικά, και τις εθιμοτυπίες, ο βασικός ρόλος του Ιερέως/Ιέρειας είναι η πνευματική θεραπεία. Έκαστος Ιερεύς, ηγέτης μιάς Ελληνικής Κοινότητος, οφείλει να μεριμνά δια την πνευματική υγεία των συνανθρώπων του.  Οφείλει να καταπολεμά όλες τις ασθένειες του πνεύματος και της ψυχής που βασανίζουν τους Έλληνες. Οφείλει να τους καθοδηγεί και να τους εμψυχώνει στις δύσκολες μάχες του Ιερού Πολέμου.

Συνεπώς οι Ιερατικές οικογένειες αντανακλούν την θεραπευτική δύναμη των Θεών επί της γής. Χωρίς καθαρότητα αίματος, ψυχής, σώματος, πνεύματος του Ιερέως και της συζύγου απαγορεύεται αυστηρώς εις τον οιονδήποτε να αναλαμβάνει τέτοιο αξίωμα, διότι θα το μολύνει.

 

7. Ωρίων Τ.: Θα ήθελα να μου πείτε αν επιτρέπεται και πότε επιβάλλεται η έκτρωση στην Ελληνική Θρησκεία;

Απάντηση: Η έκτρωση δεν επιτρέπεται στην Ελληνική Θρησκεία όταν το παιδί προέρχεται από Έλληνες γονείς και είναι υγιές.

Η έκτρωση επιβάλλεται όταν έχει συλληφθεί παιδί από μεικτό γάμο, δηλαδή εις εκ των δύο γονέων είναι αλλόφυλος ή αλλόθρησκος. Επίσης επιβάλλεται όταν υπάρχει ιστορικό σχιζοφρένειας ή νοητικής υστερήσεως στην οικογένεια, στην περίπτωση βιασμού, όταν υπάρχει σοβαρός κίνδυνος για την ζωή της μητρός, και όταν το έμβρυο πάσχει από ανίατες ασθένειες, όπως σύνδρομο ντάουν ή μεσογειακή αναιμία.

 

8. Ε. Φ.:  Από μικρή λάτρευα τους Θεούς και την Ελληνική Παράδοση. Είναι μία θρησκεία ανοικτή στις διαφορετικές προτιμήσεις στην ζωή και στον έρωτα. Συμβιβάζει άνετα τον ομοφυλοφιλικό και τον ετεροφυλοφιλικό έρωτα. Μία γυναίκα με ομόφυλες προτιμήσεις δεν θα αισθανόταν αποκλεισμένη.

Απάντηση: Η Ελληνική Θρησκεία δεν είναι ανεκτική στις διαφορετικές προτιμήσεις στην ζωή και στον έρωτα. Είναι μονολιθική. Τιμωρεί αμείλικτα τον κιναιδισμό και την διαφθορά των ηθών.

Πρέπει βέβαια να υπογραμμιστεί ότι γίνεται θετικός διαχωρισμός μεταξύ Ελλήνων και μή-Ελλήνων ομοφυλοφίλων. Ποτέ δεν εξισώνονται Έλληνες και μή-Έλληνες, αρκεί βεβαίως το αυτό να ισχύει και από την πλευρά των Ελλήνων κιναίδων. Όποια και αν είναι η ιδιότητα ενός Έλληνος, οι Θεοί τον θεωρούν δικό τους τέκνο. Αυτό ισχύει ακόμη και για τον μεγαλύτερο Έλληνα εγκληματία.

Οι λόγοι που ο Ελληνισμός απαγορεύει την διάδοση του κιναιδισμού είναι πολλοί και αφορούν άμεσα την επιβίωση του Ελληνικού Έθνους. Ο κιναιδισμός καταστρέφει τον θεσμό της οικογενείας, κάτι που επιδεινώνει το ήδη υπάρχον δημογραφικό πρόβλημα. Οι οργανώσεις των κιναίδων κάνουν προσηλυτισμό σε νέες γενιές Ελλήνων, άρα δεν περιορίζουν την αντικοινωνική τους δραστηριότητα σε έναν μικρό κύκλο, αλλά προσπαθούν να αυξηθούν αριθμητικώς. Οι κίναιδοι προσπαθούν να αλλάξουν την αντίληψη της Ελληνικής κοινωνίας για το έγκλημα, και από σεξουαλική διαστροφή μιλάνε για «σεξουαλικό προσανατολισμό».

Δημιουργούν σοβαρό πρόβλημα στις ένοπλες δυνάμεις. Αν επιτραπεί η νομιμοποίηση του κιναιδισμού, και καταστεί φυσιολογικό πρότυπο ένα ζεύγος κιναίδων, μία ημέρα ο αρχηγός του Ελληνικού Στρατού ή ο πρωθυπουργός της Ελλάδος θα παρουσιάζεται δημοσίως με τον σύντροφό του, ή τον σύζυγό του...θα πρόκειται για τρομακτικό πλήγμα στα θεμέλια της Ελληνικής κοινωνίας. Και αφού οι οργανώσεις κιναίδων αγωνίζονται μαζί με τους ερμαφρόδιτους για την ισότητα όλων των φύλων και των διαστροφών, δεν θα υπάρχει νομικό εμπόδιο στο να γίνει ένας ερμαφρόδιτος πρωθυπουργός ή αρχηγός των ενόπλων δυνάμεων.

Αν τέτοιοι κίναιδοι αναλάβουν θέσεις εξουσίας δεν θα μπορούν να αντιμετωπίσουν τους κινδύνους που απειλούν το Ελληνικό Έθνος. Θα λένε ότι οι λαθρομετανάστες είναι αδέλφια με τους Έλληνες και θα βαπτίζουν την εισβολή αλλοφύλων ως πολυπολιτισμό και ανοχή στην διαφορετικότητα. Τέτοιοι αξιωματούχοι δεν μπορούν να πολεμήσουν την παιδεραστία, τα ναρκωτικά, τον μισελληνισμό. Αντιθέτως υποθάλπουν τέτοια εγκλήματα. Κίναιδοι που αναρριχήθηκαν σε θέσεις εξουσίας με το σύνθημα ανοχή στον κιναιδισμό, δεν μπορούν μετά να μην ανεχθούν την ανοχή στην εισβολή αλλοφύλων και το κάψιμο των Ελληνικών συμβόλων.  

Οι οργανώσεις των κιναίδων υποθάλπουν την παιδεραστία, πιέζουν συνεχώς για να μειωθεί το όριο ηλικίας για την έναρξη σεξουαλικών σχέσεων. Με αυτό τον τρόπο ένας ενήλικας άνδρας θα μπορεί να έχει ερωτική σχέση με ένα νεαρό αγόρι 14 ετών, με αυτό το τέχνασμα προσπαθούν να παρακάμψουν τον ποινικό κολασμό της παιδεραστίας. Το χειρότερο όλων, είναι ότι το κίνημα του κιναιδισμού επεμβαίνει στην δημόσια παιδεία και εκμαυλίζει τα μικρά παιδιά, ώστε στο μέλλον να δημιουργηθούν πολίτες δεκτικοί στην ανωμαλία. Θέλουν να εισβάλλουν στα σχολεία και να διδάσκουν τον κιναιδισμό ώστε να μην αναγκάζονται να βιάζουν, αλλά να έχουν άφθονους εθελοντές-θύματα των αρρωστημένων τους ορέξεων, δια της πλύσεως εγκεφάλου μικρών παιδιών.

Ο κιναιδισμός καταργεί την διάκριση ανδρός-γυναικός, πατρός-μητρός. Είναι υπέρ του ευνουχισμού και της αλλαγής φύλου, είναι υπέρ της υιοθεσίας τέκνων από ζεύγη κιναίδων, είναι υπέρ του γάμου κιναίδων, και επειδή ως κίνημα έχει αναρριχηθεί κοινωνικώς με την αριστερίστικη σκάλα, είναι υπέρ της λαθρομεταναστεύσεως και των φυλετικών επιμειξιών.

Ο κιναιδισμός είναι υπέρ της κρατικής επιχειρήσεως επιχειρήσεων με ιδιοκτήτες κιναίδους. Προωθούν με ιεραποστολικό ζήλο αυτό που ονομάζουν κουλτούρα κιναίδων. Δεν τους ενδιαφέρει η διατήρηση της κοινωνίας, που βασίζεται στην σχέση ανδρός και γυναικός. Κυρίως, κάνουν προσηλυτισμό στο στρατόπεδο των φυσιολογικών ανθρώπων για να αποκτήσουν οπαδούς. Αυτό δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό. Προσπαθούν να διαλύσουν τις οικογένειες των φυσιολογικών ανθρώπων.

Με προπέτασμα καπνού τα ανθρώπινα δικαιώματα, το κίνημα των κιναίδων προσπαθεί να απαγορεύσει την κοινωνική κατακραυγή κατά της διαστροφής, αλλά η Θρησκεία μας διδάσκει ότι όταν δεν καταδικάζεις τον κιναιδισμό ως ποινικό αδίκημα, αυτό σημαίνει ότι τον εγκρίνεις και τον προωθείς.

Ο κιναιδισμός μιλά για σεξουαλική καταπίεση από την πλευρά των Ελλήνων, αλλά η αλήθεια είναι ότι θέλει να διαδώσει την σεξουαλική διαστροφή. Θέλει να καταστήσει τους φυσιολογικούς Έλληνες περιθώριο, και τον εαυτό του κοινωνικό πρότυπο. Γι’ αυτό η Ελληνική Θρησκεία απαγορεύει την παραγωγή και εκπομπή τηλεοπτικών σειρών με χαρακτήρες κιναίδων, διότι εθίζουν την Ελληνική Ψυχή στην διαστροφή και στην παρεκκλίνουσα συμπεριφορά.

Αν επιτρέψουμε στην διαστροφή να επικρατήσει, συμπαρασύρει μαζί της ένα ανθελληνικό πνεύμα. Η διαστροφή αποκτηνώνει τα Ελληνικά πλήθη. Νομιμοποιεί εκφυλιστικές καταστάσεις όπως κτηνοβασία, σαδομαζοχισμό, στριπτήζ σε βιτρίνες, παιδεραστία, ναρκωτικά, εκτρώσεις, διαζύγια, μοιχεία, εγχειρήσεις αλλαγής φύλου. Και το χειρότερο όλων: δίνει ευθύ κτύπημα στον ανδρισμό, το πιό βασικό ένστικτο του ανδρικού πληθυσμού. Ο κιναιδισμός προσπαθεί να σπάσει το ηθικό των Ελλήνων ανδρών, προσπαθεί να τους κάνει να βλέπουν τον ευνουχισμό τους με θετικό μάτι. Προσπαθεί να εξοντώσει το έθνος δημογραφικώς.

Ο κιναιδισμός ως δικτατορικό κίνημα θέλει να επιβάλει την δικτατορία του εκφυλισμού και να γκρεμίσει όλα τα ήθη και τα έθιμα της Ελληνικής Θρησκείας. Βαπτίζει με το όνομα ελευθερία την υποδούλωση των ατόμων στα πιό αρρωστημένα πάθη. Καταστρέφει την ακεραιότητα του χαρακτήρος των Ελλήνων, κάτι που χρειάζεται χρόνια για να καλλιεργηθεί σωστά.

Ο κιναιδισμός όπως και τα άλλα ισοπεδωτικά κινήματα καταστρέφει το αίσθημα δικαιοσύνης των Ελλήνων διότι απαιτεί ίση μεταχείριση μεταξύ ανίσων. Δεν μπορεί να υπάρξει ίση μεταχείριση μεταξύ ενός ερμαφρόδιτου και μιάς γυναικός, ή ενός κιναίδου και ενός φυσιολογικού ανδρός. Ίση μεταχείριση υπάρχει μόνον μεταξύ ίσων. Επί ίσων υποχρεώσεων σε όμοιες καταστάσεις. Η ίση μεταχείριση μεταξύ ατόμων που συνεισφέρουν ανίσως στην αναπαραγωγή της κοινωνίας αποτελεί έγκλημα κατά της ισότητος και της δικαιοσύνης.

Το κίνημα του κιναιδισμού προσπαθεί να τρομοκρατήσει ιδεολογικώς τους Έλληνες ώστε να αποδεχτούν την παρεκκλίνουσα υποκουλτούρα. Θεσπίζει νόμους εναντίον των Ελλήνων, με πρόσχημα την προστασία των κιναίδων από διακρίσεις αλλά στην πραγματικότητα διαπράττει διωγμούς εναντίον της Ελληνικής κοινωνίας.

Επιπλέον τίθεται ζήτημα δημοσίας προκλήσεως. Ο κιναιδισμός δεν μπορεί να έχει το δικαίωμα του ελεύθερου λόγου ούτε του συνέρχεσθαι, ούτε του εκλέγεσθαι, διότι η ύπαρξή του είναι απειλή για την υπόσταση και επιβίωση του Ελληνικού Έθνους. Αποτελεί εστία μολύνσεως για το Ελληνικό Έθνος. 

Ο κιναιδισμός δεν εκπροσωπεί τίποτε το ανθρωπιστικό, είναι μία τάση γενοκτονίας, μία θεωρία μαζικής αυτοκτονίας. Καταστρέφει την έννοια του χρέους προς το Ελληνικό Έθνος και τις μελλοντικές γενεές Ελλήνων. Οι Έλληνες οφείλουν να είναι πολύ προσεκτικοί στις θεωρίες μαζικής  αυτοκτονίας που μασκαρεύονται ως ανθρωπιστικές θεωρίες.

Ο ολοκληρωτικός αφανισμός της διαστροφής είναι μονόδρομος για να αποτραπεί η μαζική εξόντωση των Ελλήνων από τέτοια εκφυλιστικά φαινόμενα.

 

9. Πολυδεύκης: Επιτρέπεται σήμερα η πολυγαμία στην Ελληνική Θρησκεία όπως γινόταν σε ωρισμένες περιόδους στην Αρχαία Ελλάδα;

Απάντηση: Ναι, σαφώς και επιτρέπεται. Μετά από περιόδους πολέμων επετρέπετο οι λίγοι εναπομείναντες άνδρες να νυμφευθούν πολλές συζύγους για να διασωθεί η Ελληνική Φυλή. Η Ελληνική Ηθική έχει ως ακρογωνιαίο λίθο την επιβίωση των Ελλήνων και του Ελληνισμού, με κάθε τρόπο, με κάθε μέσο.

Ειδικώς σήμερα που το Ελληνικό δημογραφικό πρόβλημα είναι οξύτατο, μετά από δεκαετίες εκτρώσεων και φυλετικών επιμειξιών που ισοδυναμούν με πολεμικές απώλειες, όσοι Έλληνες αισθάνονται κυρίαρχα αρσενικά, πρέπει να αναλάβουν το βάρος να καλύψουν το δημογραφικό κενό κάνοντας πολλά παιδιά με διαφορετικές Ελληνίδες, οι οποίες έτσι και αλλιώς θα έμεναν άγαμες ή άτεκνες.

Οι πιό ευφυείς, οι πιό δραστήριοι, οι πιό γενναίοι, οι πιό ισχυροί, οι πιό σοφοί, οι πιό όμορφοι, οι πιό υγιείς, οι πιό θρησκευόμενοι Έλληνες πρέπει να κάνουν πολλά παιδιά, με περισσότερες της μιάς συντρόφους. Ένα κυρίαρχο Ελληνικό αρσενικό πρέπει να κάνει τουλάχιστον 20 παιδιά με 4-5 Ελληνίδες. Έχουμε ανάγκη να πολλαπλασιαστούν τα καλύτερα στοιχεία της Ελληνικής Φυλής. Τα καλύτερα γονίδια επειδή είναι λιγώτερα από τα χειρότερης ποιότητος γονίδια, πρέπει να αναπαράγωνται σε πολλαπλάσιες ποσότητες.

Η ενδογαμία και η ευγονική είναι Ιεροί Κανόνες για να επιβιώσει η Ελληνική Φυλή, αλλά δεν αρκούν. Πρέπει επιπλέον να γεννιούνται πολλά ελληνόπουλα. Οι Έλληνες πρέπει να ξεπεράσουν τον αριθμό των 100 εκατομμυρίων για να αισθάνωνται στοιχειωδώς ασφαλείς.

 

10. Κραναός: Στην κοινότητά μας εισέβαλαν αλλόθρησκοι και προσηλύτιζαν ανενόχλητα τους Έλληνες. Σαν να μην έφθανε αυτό, ωρισμένες Ελληνίδες άρχισαν ερωτικές σχέσεις με αλλοφύλους. Αναρωτιέμαι πόσο χειρότερα θα πήγαιναν τα πράγματα αν δεν είχε επέμβει η θρησκευτική αστυνομία για να ελεγχθεί κάπως η κατάσταση.

Απάντηση: Αγαπητέ Κραναέ, πρέπει να δώσετε εκτεταμένες εξουσίες στην θρησκευτική αστυνομία της Κοινότητός σας. Μην λησμονείτε ότι η θρησκευτική αστυνομία έχει ως ιερό καθήκον όχι μόνον την καταπολέμηση της διαφθοράς αλλά και την διάδοση της ηθικής.

Αφ’ ενός η καταδίωξη της φυλετικής επιμειξίας, των ναρκωτικών, του κιναιδισμού, των ψευδοθρησκειών, των αλλοτρίων ηθών και εθίμων, και αφ’ ετέρου η επικράτηση των Ελληνικών Ηθών και Εθίμων, δεν μπορεί να επιτευχθεί με ευχολόγια. Απαιτείται δυναμική επέμβαση από τις θρησκευτικές αστυνομίες των Ελληνικών Κοινοτήτων.

Να είστε αμείλικτοι κατά της διαφθοράς και να αγνοείτε παντελώς τις ανοησίες των αθέων και των κοσμικών που μολύνουν τις Ελληνικές Κοινότητες. Το Ελληνικό Δόγμα απορρίπτει τα βδελύγματα του αθεϊσμού, της ανεξίθρησκης δημοκρατίας, του κοσμικού κράτους, των μη-θρησκευτικών δικαστηρίων.

Οι Ιεροί Κανόνες είναι ανελαστικοί κατά της βλασφημίας. Άπαξ μία Ελληνίς διαπιστωθεί ότι έχει σχέση με αλλόφυλο ή αλλόθρησκο, η Κοινότητα τίθεται σε κατάσταση συναγερμού, σε κατάσταση πολιορκίας. Εμφανίζεται η θρησκευτική αστυνομία στο σημείο του εγκλήματος για να χωρίσει το μιαρό ζεύγος. Ύστερα ο Ιερεύς διατάσσει τον αλλόφυλο/αλλόθρησκο να εγκαταλείψει την Ελληνική Κοινότητα πάραυτα, και παρουσιάζει στην Ελληνίδα 10 Έλληνες. Ύστερα της ζητά να διαλέξει επί τόπου έναν σύντροφο. Αν αρνηθεί, θα τιμωρηθεί με διαπόμπευση και μαστίγωμα.

Μόνον έτσι αντιμετωπίζονται τέτοιες κτηνώδεις καταστάσεις, οι οποίες έχουν ανυπολόγιστες αρνητικές συνέπειες. Μετά την λήξη της καταστάσεως πολιορκίας, η Κοινότητα θα εορτάσει την μεγάλη νίκη εναντίον του Κακού. Θα γράψει τραγούδια, θα κάνει χορούς, θα στήσει μνημεία για το χαρμόσυνο γεγονός του χωρισμού με τον αλλόφυλο εχθρό και της επανασυνδέσεως ενός μέλους της με το Ελληνικό Έθνος.

Τέτοιες λαμπρές νίκες κατά της διαφθοράς των ηθών θα καθορίσουν το μέλλον του Ελληνισμού.

 

11. Β. Η.: Είμαι στην φυλακή. Καταδικάστηκα επειδή έκλεψα χρήματα από μία χριστιανική εκκλησία και προξένησα σοβαρές ζημιές στο οικοδόμημα βάζοντας φωτιά. Δεν μετανιώνω για ό,τι έκανα, οι εχθροί του Ελληνισμού έπρεπε να πληρώσουν για τα εγκλήματά τους. Θα ήθελα να απευθύνετε εκ μέρους μου μία ικεσία προς τους Θεούς να με κρατούν δυνατό και υγιή.

Απάντηση: Αγαπητέ Β.Η., οι Πατρώοι Θεοί ουδέποτε θα σε εγκαταλείψουν, ουδέποτε θα σε αφήσουν να πάθεις κακό. Δεν έκλεψες τίποτε, εισέπραξες μέρος απ’ αυτά που οφείλει ο εχθρός. Ούτε κατέστρεψες κάτι ωφέλιμο. Οικοδόμησες μία νέα αρχή. Έθεσες τα θεμέλια για να κτιστεί ένας Ελληνικός Ναός που θα τιμά τους Πατρώους Θεούς.

Θεώρησε την αιχμαλωσία σου στις φυλακές των κατακτητών ως παράσημο ανδρείας και αυτοθυσίας. Ως τελετουργικό διελεύσεως που θα σε αναγεννήσει, θα σε καταστήσει πιό δυνατό στο να αντιμετωπίζεις τις κακουχίες του Ιερού Πολέμου. Είσαι αιχμάλωτος πολέμου, και όχι κατάδικος.

Θα απευθύνουμε ικεσία προς τους Πατρώους Θεούς Αθηνά, Δία και Θέμιδα, φρουρούς της Θείας Δικαιοσύνης, να σε προφυλάσσουν από κάθε κίνδυνο. Πιστεύουμε ακράδαντα ότι οι Ουράνιοι Δικαστές σε έκριναν ήδη άξιο να τύχεις της ευνοίας Των, διότι οι πράξεις σου αποδεικνύουν ότι έχεις έμφυτο το αίσθημα της δικαιοσύνης και της αρετής.

 

12. Βελλερεφόντης: Γιατί δεν επιβάλλονται αυστηρότερες ποινές εναντίον τόσων μισελληνικών αιρέσεων που έχουν εισβάλλει και κατασπαράσσουν το Ελληνικό Σώμα; Τί περιμένουμε; Να ξαναπάθουμε τα ίδια που έγιναν επί βυζαντίου;

Απάντηση: Οι Έλληνες έχουν τον δικό τους πολιτισμό. Το τί θεωρούν σωστό ή λάθος, τί θεωρούν δίκαιο ή άδικο, τί θεωρούν ηθικό ή ανήθικο διαφέρει πλήρως από τις αντιλήψεις των άλλων λαών. Ως εκ τούτου διαφέρουν και οι έννοιες του εγκλήματος και της τιμωρίας. Κάτι που οι μη-Έλληνες θεωρούν ηθικό πχ τον κιναιδισμό ή την φυλετική επιμειξία, οι Έλληνες το θεωρούν έγκλημα καθοσιώσεως.

Το αυτό ισχύει και για την έννοια της ελευθερίας. Η ελευθερία στους Έλληνες εξασφαλίζεται με την υποταγή στους Νόμους των Αθανάτων Θεών και με την αποτίναξη της κοσμικής, άθεης σκλαβιάς. Η ολοσχερής πυρπόληση των θεσμών και αξιών που έχουν απορροφήσει οι αρρωστημένες κοινωνίες είναι η εγγύηση της ελευθερίας των Ελλήνων.

Η ελευθερία συνδέεται με την μη-ανοχή στην αίρεση, και όχι με την ανοχή στην ανάπτυξη της αιρέσεως, όπως διδάσκουν οι κοσμικοί και οι άθεοι. Η απόρριψη όλων των κοσμικών και άθεων αξιών ισοδυναμεί με καθημερινό πόλεμο επιβιώσεως για τους Έλληνες.

Ως εκ τούτου κάποιοι Έλληνες αντιμετωπίζουν μία δυσκολία στο να κατανοήσουν τον θεσμό των θρησκευτικών δικαστηρίων για την καταπολέμηση των μισελληνικών αιρέσεων διότι έχουν μολυνθεί από το δηλητήριο της αθεΐας. Έχουν σταματήσει να θεωρούν την επικοινωνία με τους Θεούς ως συλλογική υποχρέωση, και την κατατάσσουν στην ιδιωτική σφαίρα επιλογών. Δεν θεωρούν την Ελληνική Θρησκεία ταυτισμένη με την Ελληνική Φυλή.

Αλλά δεν ήταν πάντοτε έτσι τα πράγματα. Όταν οι Έλληνες ήσαν πανίσχυροι, η αίρεση ετιμωρείτο δια της ποινής του θανάτου. Διότι η βλασφημία κατά των Πατρώων Θεών ήτο συνώνυμη της εσχάτης προδοσίας. Οι ποινές ήταν προς το συμφέρον των τιμωρουμένων αλλά και της υπολοίπου κοινωνίας καθώς διατηρούσαν ακμαία την πνευματική και ψυχική υγεία του Ελληνικού Λαού.

Εφ’ όσον οι εγκληματίες που μας κλέβουν πολύτιμα υλικά αγαθά τιμωρούνται με βαριές ποινές, πόσο βαρύτερα πρέπει να τιμωρηθούν οι εγκληματίες που μας κλέβουν τα μεταφυσικά αγαθά, την πίστη μας, την παράδοσή μας, την ψυχή μας; Οι αιρετικοί μολύνουν τα θεία αγαθά που παρείχαν οι Πατρώοι Θεοί στους Έλληνες, και τοποθετούν στην θέση τους κίβδηλες πνευματικές αξίες.

Το έγκλημα των μισελληνικών αιρέσεων πρέπει να τιμωρείται με αστραπιαία ταχύτητα και αμείλικτη αγριότητα. Αλλιώς οι Έλληνες θα αποδειχθούν ανάξιοι να κρατούν τον Ιερό Πέλεκυ της Δικαιοσύνης.

 

13. Δρυόπη: Εργάζομαι σε μία κοινότητα ως δόκιμη Ιέρεια και προσπαθώ να αναστήσω το πνεύμα υπερηφανείας των Ελλήνων. Αλλά επηρεασμένοι από τον διεθνιστικό ισοπεδωτισμό, συνεχώς μιλάνε για ίσα δικαιώματα και ίση μεταχείριση.  

Απάντηση: Οι άλλοι λαοί ορίζουν την ελευθερία τους με όρους ατομικών δικαιωμάτων. Οι Έλληνες την ορίζουν με βάση τις υποχρεώσεις. Η υποχρέωση δημιουργεί ελευθερία, όχι το δικαίωμα. Έχουμε υποχρεώσεις έναντι του Λαού μας, έναντι των Προγόνων μας, έναντι των Απογόνων μας, έναντι των Θεών μας, έναντι του Έθνους μας, έναντι της Πατρίδος μας, έναντι του Πολιτισμού μας, έναντι της Φυλής μας. Όταν εκπληρώνουμε στο ακέραιο τις υποχρεώσεις μας εξασφαλίζουμε την συλλογική ελευθερία, που δεν έχει καμμία σχέση με τα φληναφήματα περί ατομικών δικαιωμάτων και ελευθεριών που παπαγαλίζουν οι άθεοι και οι κοσμικοί δήθεν ανθρωπιστές.

Όταν οι μισέλληνες αρνούνται ότι είμαστε ανώτερος λαός και προτρέπουν να σταματήσει η αλαζονεία, οφείλουμε να τους κατακεραυνώνουμε. Τους καλούμε να σταματήσουν την διάδοση της αυτο-ταπεινώσεως και του αυτο-ευνουχισμού, αλλιώς θα αντιμετωπίσουν σκληρές τιμωρίες.

Η έλλειψη αυτοπεποιθήσεως στους Έλληνες προκαλεί έλλειψη αυτο-εκτιμήσεως. Και η έλλειψη αυτο-εκτιμήσεως προξενεί σοβαρή κρίση εθνικής ταυτότητος. Μόνον όταν θέτουμε υψηλούς στόχους-είμαστε οι καλύτεροι, οι ανώτεροι στον κόσμο-μόνον τότε ωθούμε τους Έλληνες να προσπαθήσουν για το καλύτερο. Και μόνον τότε τους κάνουμε να αισθάνωνται υπερήφανοι για την εθνική τους ταυτότητα. Μόνον τότε δεν θα θέλουν να εξισωθούν και να αφομοιωθούν με τους άλλους λαούς.

Αλλιώς αν τους αφήσεις να πιστεύουν ότι είναι ίδιοι σαν τους άλλους λαούς, τότε δεν έχουν κανέναν λόγο να διατηρήσουν την εθνική τους ταυτότητα.

Όταν πιστεύεις ότι ως Έλλην είσαι ανώτερος από τους άλλους λαούς, αυτομάτως αποκτάς εθνική ευθύνη, εκτός από εθνική συνείδηση. Εθνική ευθύνη να ηγηθείς του παγκοσμίου πολιτισμού. Αισθάνεσαι ότι οι άλλοι λαοί περιμένουν από σένα να αναλάβεις τις πιό δύσκολες αποστολές και να πραγματοποιήσεις τα πιό δύσκολα επιτεύγματα.

Ο ισοπεδωτισμός και η ερωτοτροπία των διεθνιστών με διεθνιστικούς οργανισμούς όπως η Ε.Ε. ο ΟΗΕ κ.α., η υστερία για τα ανθρώπινα δικαιώματα γενικώς και αορίστως, οι φεμινισμοί, η ίση μεταχείριση για τους ανικάνους, αποτελούν όπιο που καταστρέφει την συνείδηση των Ελλήνων διότι τους αποκόπτει από την πραγματικότητα. Και η πραγματικότητα είναι ότι πρέπει να λαμβάνουν σκληρές αποφάσεις για να επιβιώσουν ως έθνος, να αντιμετωπίζουν ηθικά διλήμματα.

Πρέπει να καυτηριάσουμε την ιδέα της αενάου κριτικής της Ελληνικής Παραδόσεως, η οποία προτάσσει ότι για να βρεις την αντικειμενική αλήθεια θα πρέπει οπωσδήποτε να αποστασιοποιηθείς από την πολιτιστική, φυλετική, εθνική και θρησκευτική σου καταγωγή. Το μόνο που καταφέρνεις έτσι είναι να οδηγείσαι σε ένα ασφαλές και μη-ένοχο «πουθενά». Ένας τέτοιος διεθνιστικός ιδεαλισμός δεν είναι τίποτε άλλο παρά φθηνή δικαιολογία για αποποίηση ατομικών και συλλογικών ευθυνών.

Αλλά ο διεθνιστικός ιδεαλισμός έχει και έναν άλλο στόχο. Να εκμεταλλευτεί το ιδεολογικό και πολιτιστικό κενό που δημιουργεί ο ίδιος συκοφαντώντας τον Ελληνισμό, ώστε να καλύψει το κενό με αφροκεντρικές και ανθελληνικές θεωρίες. Η προκατάληψη εις βάρος του Ελληνισμού δεν μπορεί να παραμείνει ατιμώρητη. Πρέπει να καταπολεμήσουμε τις θεωρίες του αφροκεντρισμού, και να κατεδαφίσουμε τις καταπιεστικές αφρικανικές δομές που μας επιβάλλουν οι μισελληνικοί ιδεαλιστές.

 

14. Λεωτυχίδης: Προσεύχομαι καθημερινώς στους Πατρώους Θεούς αλλά αντιμετωπίζω την Θρησκεία μας με προοδευτική αντίληψη, την θεωρώ μέρος της λαογραφίας. Δεν θέλω να είμαι δέσμιος κανόνων και τιμωριών. Θέλω να νοιώθω απελευθερωμένος.  

Απάντηση: Ο διαχωρισμός προοδευτικού-συντηρητικού, ανήκει στους άθεους κομμουνιστές, συνεπώς δεν έχει νόημα η υιοθέτησή του για να περιγράψεις το ερώτημά σου.

Αγαπητέ Λεωτυχίδη, το ποία στάση ζωής οφείλει να κρατά ένας Έλλην εξαρτάται από τα αποτελέσματα και όχι από τις αποδεσμεύσεις.

Την δεκαετία «1960-1970» στις ΗΠΑ επικρατεί η υποκουλτούρα των χίπυς, που ακόμη και σήμερα επηρεάζει σημαντικά τμήματα πληθυσμών της ευρωπαϊκής ηπείρου. Όλη η αριστερίστικη πολιτική σκέψη έχει ενσωματώσει τα όσα πρέσβευαν οι χίπυς. Ποιές ήταν οι βασικές αξίες αυτής της υποκουλτούρας; Ελεύθερο, άρα ανεύθυνο σεξ. Εξέγερση κατά των γονέων. Απόρριψη της παραδόσεως και του θεσμού της οικογενείας. Χρήση ναρκωτικών. Αποποινικοποίηση της μοιχείας. Χρήση αλκοόλ. Αντιπατριωτικό πνεύμα. Αυτές οι συμπεριφορές βαπτίσθηκαν από τους αριστεριστές και τους χίπυς «επανάσταση», «απελευθέρωση», και ό,τι άλλο εξέβραζε το αρρωστημένο μυαλό τους.

Ποιά ήταν τα αποτελέσματα της υποκουλτούρας των χίπυς; Διαλυμένες οικογένειες. Εκτρώσεις, με συνέπεια καρκίνο της μήτρας και στειρότητα. Απαξίωση της γυναικός. Βιασμοί. Αυτοκτονίες. Αφροδίσια νοσήματα. Εξάρτηση από τα ναρκωτικά. Αλκοολισμός και αυξημένα τροχαία δυστυχήματα. Ενδο-οικογενειακή βία.

Η υποκουλτούρα των χίπυς οδήγησε στην θεοποίηση της ανευθυνότητος. Στην Ελληνική Παράδοση είναι αδιανόητο ένας Έλλην να καταστήσει έγκυο μία Ελληνίδα και ύστερα να εξαφανιστεί. Πρέπει ως άνδρας να αναλάβει τις ευθύνες του. Στην κουλτούρα των χίπυς, η λύση είναι η έκτρωση.

Δεν πρέπει λοιπόν αγαπητέ Λεωτυχίδη, να ονομάζεις «απελευθέρωση» την ανευθυνότητα, και «προοδευτισμό» την ύβρι κατά της Ελληνικής Παραδόσεως. Αυτό που οι χίπυς αποκαλούσαν προοδευτισμό είναι η χειροτέρα οπισθοδρόμηση. Είναι η αποκτήνωση του ανθρώπου.

Οι Ιεροί Κανόνες και οι επιβαλλόμενες τιμωρίες σε περιπτώσεις παραβάσεών των, σε απελευθερώνουν από την κτηνωδία. Σε απελευθερώνουν από τις εξαρτησιογόνες ουσίες. Σε καθιστούν υπεύθυνο άτομο. Σε κάνουν υπερήφανο για τον Πολιτισμό και την Φυλή σου. Σε διαχωρίζουν από τα ανθρώπινα σκουπίδια που μολύνουν τον πλανήτη γη.

 

15. Μυρτώ Α. Είμαι δυσαρεστημένη από την ασέβεια που δείχνουν κάποιοι Έλληνες προς τους Ιερείς. Κάποιοι θεωρούν ότι η Ελληνική Θρησκεία πρέπει να είναι ανοργάνωτη. Όταν όμως χρειαζόμαστε καθοδήγηση σε θέματα θεολογίας και παραδόσεως, απευθυνόμαστε στους πνευματικούς μας ηγέτες.

Απάντηση: Όταν αντιμετωπίζουμε τέτοιες λυπηρές καταστάσεις οφείλουμε να αναλύουμε τα υπόγεια συναισθήματα που πλημμυρίζουν το υποσυνείδητο των συγκεκριμένων Ελλήνων.

Η αντιπάθεια προς το Ελληνικό Ιερατείο αντανακλά μίσος κατά των εκλεκτών. Κατά των αρίστων του πνεύματος και του αίματος. Αντανακλά μισελληνικές και εξισωτικές ιδέες, οι οποίες έχουν εισρεύσει στην Ελληνική Ψυχή.

Όταν κάποιοι νοιώθουν τον εαυτό τους δειλό, ανίκανο, αντί να προσπαθήσουν να ανεβούν την κοινωνική ιεραρχία προσπαθούν να εξισώσουν τους αρίστους με το κατώτερο επίπεδό τους. Αυτή η ανακλαστική ψυχολογική αντίδραση, ύστερα μεταφράζεται σε συκοφαντίες και σοφίσματα κατά του Ελληνικού Ιερατείου.

Αλλά υπάρχουν και ωρισμένοι που συνειδητώς επιτίθενται κατά των Ιερέων. Είναι οι άθεοι και οι κοσμικοί εθνικο-πατριώτες, διότι απλούστατα θέλουν να αυτοανακηρυχθούν σε οιονεί ιερατείο, που θα λαμβάνει όλες τις αποφάσεις για το μέλλον του Ελληνισμού.

Θέλουν τα προνόμια των Ελλήνων Ιερέων για τους άχρηστους εαυτούς των. Θέλουν θεολογική εξουσία χωρίς να πιστεύουν στους Αθανάτους Θεούς. Θέλουν να κολακεύουν τα χαμερπή ένστικτα του Λαού για να τον οδηγήσουν μακριά από τους Θεούς.

Η άρνηση του θείου κύρους των Ιερέων ισοδυναμεί με κατάργηση της θεολογικής, δογματικής και πνευματικής εξουσίας. Αλλά χωρίς δόγμα και κυβέρνηση, δεν μπορείς να έχεις θρησκεία. Οι άθεοι εθνικο-πατριώτες θέλουν να είμαστε ακυβέρνητοι και ακαθοδήγητοι. Και το χειρότερο είναι ότι μέσω της συκοφαντήσεως του Ιερατείου θέλουν να επιβληθούν οι άθεοι φιλόσοφοι και οι κοσμικοί διανοούμενοι ως ανώτατες αυθεντίες επί θρησκευτικών και πολιτικών θεμάτων.

Ο Ελληνικός Λαός πρέπει να σέβεται τους αρίστους σε όλες τις σφαίρες της κοινωνικής ζωής, είτε είναι στρατιωτικοί, είτε επιχειρηματίες, είτε ιερείς, είτε αθλητές, είτε μηχανικοί, είτε καλλιτέχνες, είτε πολιτικοί. Οι συκοφαντίες κατά του Ιερατείου δεν κάνουν τίποτε άλλο από το να εκθέτουν τον ισοπεδωτικό τρόπο σκέψεως των συκοφαντών.

Μία Ιέρεια διετύπωσε πολύ σωστά ότι, «οι Ιεροφάντες είναι οι οπλουργοί του Ελληνικού Λαού. Σχεδιάζουν και κατασκευάζουν πνευματικά όπλα για την άμυνα και την επίθεση του Ελληνισμού». Το καλύτερο είναι να διδασκώμεθα από την πνευματική αριστοκρατία του Ελληνισμού, αντί να την απαξιώνουμε. Οι Ιερείς δεν είναι μόνον θεολόγοι, τελούν χρέη δασκάλου, δικαστού και πολεμιστού. Οι Έλληνες θα μεγαλουργήσουν ως έθνος όταν καθοδηγούνται από τους Ιερείς τους, αντί από τους άθεους ψευδοφιλοσόφους.

 

16. Μ. Χ.: Πώς θεραπεύουμε τον κιναιδισμό; Το μίασμα έχει προσβάλλει μέλος της οικογενείας μου, και χρειάζομαι την συμβουλή των Ιερέων της Θρησκείας μας.    

Απάντηση: Χρειάζεται εκπαίδευση του Ελληνικού πληθυσμού σχετικά με την πρόληψη και την θεραπεία του κιναιδισμού. Η ψυχική κάθαρση και πνευματική ενδυνάμωση του μιασμένου ατόμου πρέπει να γίνει από ειδικευμένο προσωπικό. Επίσης θα χρειαστεί συμπαράσταση από φίλους και συγγενείς για να ξεπεραστεί η αρρώστια. Ας μην λησμονείται όμως ότι ομιλούμε για κιναίδους Ελληνικής φυλής και θρησκεύματος, και όχι για αλλοφύλους και αλλοθρήσκους. Διότι εν τοιαύτη περιπτώσει η Θρησκεία μας δεν νομιμοποιείται να επέμβει.

Η Ελληνική Θρησκεία επιδιώκει να επανενώσει Ελληνικές οικογένειες που έχουν καταστραφεί από τον κιναιδισμό και να θεραπεύσει τα πολλαπλά τραύματα που προκαλεί το μίασμα. Συγχρόνως παρέχει ελπίδα στους Έλληνες που πάσχουν από την ψυχοσωματική διαταραχή, και θα ήθελαν μία ημέρα να γίνουν καλοί οικογενειάρχες, όπως αρχικώς οι Αθάνατοι Πατρώοι Θεοί τους προώρισαν να είναι.

Η θεραπευτική προσέγγιση βασίζεται στην αυτο-ενδυνάμωση του ατόμου. Πρέπει να βοηθήσουμε το άτομο να νικήσει στην εσωτερική πάλη μεταξύ της αρετής και της κακίας που διεξάγεται στην ψυχή του. Πρέπει να παραδεχτεί ότι αυτό που κάνει είναι έγκλημα κατά του εαυτού του και της οικογενείας του. Όταν ικετεύσει τους Πατρώους Θεούς θα τον συγχωρήσουν, και θα βρει την δύναμη να απελευθερωθεί από τα δεσμά του μιάσματος που τώρα τον κρατούν φυλακισμένο σε έναν αυτοκαταστροφικό τρόπο ζωής.

Αφού γίνει αυτή η αρχή θα βοηθήσουμε το άτομο να αντιμετωπίσει τα προβλήματα ντροπής που του προκαλεί ο κιναιδισμός. Η άρνηση του προβλήματος και η καταπίεση της ετεροφυλοφιλικής του ταυτότητος είναι τα σίδερα της φυλακής που πρέπει να διαρρήξει για να απελευθερωθεί.

Είναι δεδομένο ότι με θετική συμπαράσταση ο ασθενής μπορεί να ξεπεράσει το πρόβλημά του και να επανέλθει σε φυσιολογική ζωή. Η Ελληνική Θρησκεία παρέχει αφειδώς όλα τα πνευματικά όπλα για όσους συνανθρώπους μας παλεύουν σκληρά με το μίασμα του κιναιδισμού και προσφέρει ελπίδα, συμπαράσταση, συμβουλές στους ιδίους, στους φίλους, στους συναδέλφους και συγγενείς για την καταπολέμηση του προβλήματος.

Η καταπολέμηση της εξαπλώσεως του κιναιδισμού μπορεί να γίνει μόνον όταν εξαλειφθούν οι παράγοντες που τον ενθαρρύνουν (πορνοταινίες, οργανώσεις κιναίδων, γάμοι κιναίδων, περιοδικά κιναίδων), και εγκατασταθούν στην κοινωνία παράγοντες που τον αποθαρρύνουν.

Η επιβολή δραστικών περιορισμών στους φορείς του μιάσματος στους χώρους διασκεδάσεως, στην εργασία, στην ανωτάτη παιδεία, στις ένοπλες δυνάμεις, στα πολιτικά δικαιώματα, στην εύρεση κατοικίας, στα κληρονομικά δικαιώματα, δημιουργεί την αναγκαία κοινωνική πίεση ώστε οι φορείς του μιάσματος να αναζητούν τάχιστα θεραπεία και καθαρμό.

Ταυτοχρόνως η επιβράβευση όσων συνανθρώπων μας θεραπεύτηκαν από το μίασμα θα γίνεται με αντίστοιχη ένταση. Θέσεις εργασίας, αξιώματα, πλήρη κληρονομικά και πολιτικά δικαιώματα θα παρέχωνται σε όσους ανένηψαν.

Δεν υπάρχει κανένας λόγος οι Έλληνες να μην δίνουν μία δεύτερη ευκαιρία στους ανθρώπους που εξέρχονται από την εξαθλίωση. Όπως και οι συμπολίτες μας που αποδεσμεύονται από την μάστιγα των ναρκωτικών, και τους καλωσορίζουμε, την ίδια αγάπη πρέπει να τρέφει η Ελληνική Κοινότητα για όσους αποκαθαίρονται από το μίασμα του κιναιδισμού και να τους επανεντάσσει στην Θρησκευτική Ζωή.

 

17. Ερύθεια: Διαβάζω συνεχώς για Έλληνες που αποκαλύπτουν χαμένες γνώσεις του Αρχαίου Κόσμου, τις οποίες δεν βρίσκουμε στα γραπτά κείμενα. Πώς γίνεται αυτό;

Απάντηση: Η μετεμψύχωση ως βασικό δόγμα της Ελληνικής Θρησκείας και του Αρχαίου Κόσμου, δίνει την δυνατότητα επαφής με το παρελθόν. Με ειδικές τεχνικές ο σημερινός άνθρωπος μπορεί να επαναφέρει την ανάμνηση παλαιών βίων.

Κατ’ αυτό τον τρόπο θυμόμαστε τις αμέτρητες ναζωραϊκές σφαγές κατά των Ελλήνων τις οποίες προσπάθησαν οι εχθροί να αφανίσουν από την ιστορική καταγραφή. Έχουν καταστραφεί αρκετές γραπτές αφηγήσεις αλλά υπάρχουν τα ουράνια αρχεία των Θεών και των Προγόνων με τα οποία ερχόμαστε συνεχώς σε επαφή. Έτσι μαθαίνουμε για τελετουργικά που έχουν χαθεί, για νόμους, ήθη, έθιμα των Προγόνων μας για τα οποία σήμερα δεν υπάρχει γραπτή αναφορά.

Δια της μετεμψυχώσεως έρχονται στην επιφάνεια οι γνώσεις των Ελλήνων Προγόνων. Έχουν καταγραφεί περιπτώσεις βίων Ελλήνων ακόμη και σε προκατακλυσμιαίους πολιτισμούς.

 

18. Αρτοκλής Φ.: Ωρισμένοι φίλοι μου με πιέζουν να ακολουθώ τους δικούς τους «φιλελεύθερους» τρόπους συμπεριφοράς. Τους απαντώ ότι τα δυτικά φιλελεύθερα καθεστώτα όντας σε πλήρη αντίθεση με τους Ιερούς μας Νόμους συνιστούν βδέλυγμα. Επιτρέπεται όμως σε κάποια θέματα να συμπλέουμε;

Απάντηση: Αγαπητέ Αρτοκλή, επιτρέπεται να λοιδωρούμε τους Θεούς ακολουθώντας τα βήματα των μη-Ελλήνων; Όχι. Ποτέ. Ο Έλλην είναι ένας φαροφύλακας. Απ’ όπου περνά στην ζωή του ανάβει τα σβησμένα φώτα για να βλέπουν όσοι ζουν στο σκοτάδι. Αν αφήσει το φως σβησμένο, θα καταστραφεί η ανθρωπότητα.

Ο Έλλην δεν μπορεί να υποχωρεί μπροστά στο κακό, μπροστά στις ιταμές προκλήσεις των απίστων. Οι νόμοι των δυτικών φιλελευθέρων κρατών είναι συνταγές μαζικής αυτοκτονίας. Δεν πρόκειται για νόμους ελευθέρων κρατών, πρόκειται για χρονικά προαναγγελμένων θανάτων.

Δεν έχουμε το δικαίωμα να εξαπατούμε τους Θεούς, υπακούοντες στους νόμους των απίστων. Αν οι Έλληνες απορροφήσουν τον τρόπο σκέψεως των φιλελεύθερων κρατών, θα αφανιστούν από την Ιστορία. Στα δυτικά κράτη οι νόμοι δεν προασπίζουν το συμφέρον της κοινωνίας αλλά το συμφέρον του εγκληματίου.

Ο φιλελεύθερος τρόπος σκέψεως εθίζει τον λαό στο να κοιτάζει πρώτα το συμφέρον του κάθε εγκληματίου και μετά της κοινωνίας. Οι φιλελεύθεροι νόμοι για την λαθρομετανάστευση διδάσκουν την κοινωνία πρώτα να σκέφτεται το συμφέρον του εισβολέως και μετά το συμφέρον της κοινωνίας. Οι φιλελεύθεροι νόμοι που προστατεύουν τον κιναιδισμό εθίζουν την κοινωνία να μην σκέφτεται το δικό της συμφέρον στο ζήτημα της αναπαραγωγής, αλλά το συμφέρον του κάθε ανώμαλου.

Το ίδιο συμβαίνει και με τους φιλελεύθερους νόμους για τους καταδικασμένους παιδεραστές που δεν επιτρέπουν να δημοσιεύωνται τα ονόματά τους, οι φιλελεύθεροι εστιάζουν στο συμφέρον του παιδεραστού και αδιαφορούν για την ασφάλεια των παιδιών. Το αυτό συμβαίνει με τους φιλελεύθερους νόμους για τους παράφρονες εγκληματίες, αντί να τους θανατώνουν τους εγκλείουν κάποια χρόνια σε ψυχιατρείο και ύστερα τους αφήνουν ελεύθερους, θέτοντας την κοινωνία σε κίνδυνο. Το ίδιο πράττουν οι φιλελεύθεροι νόμοι με τους ισλαμιστές τρομοκράτες, κοιτάζουν πρώτα το δικαίωμά του στην θρησκευτική ελευθερία, και όχι στο σεβασμό που πρέπει να έχει ο ισλαμιστής στην θρησκεία των άλλων. Το ίδιο πράττουν οι φιλελεύθεροι νόμοι στην οικονομία, κοιτάζουν πρώτα το συμφέρον του μεγαλοκαπιταλιστού και αδιαφορούν πλήρως για το συμφέρον της κοινωνίας. Το αυτό συμβαίνει και με την φυλετική επιμειξία, οι φιλελεύθεροι νόμοι δεν εστιάζουν στην ανάγκη διατηρήσεως της φυλετικής συνέχειας ενός έθνους, αλλά ενδιαφέρονται σφόδρα να νομιμοποιήσουν την αρρωστημένη σχέση μεταξύ υβριδίων.

Το δυτικό φιλελεύθερο νομικο-φιλοσοφικό σύστημα διεξάγει επίθεση στα πιο βασικά ένστικτα επιβιώσεως μιάς κοινωνίας. Στο ένστικτο ασφαλείας, στο ένστικτο αυτοάμυνας, στο ένστικτο αναπαραγωγής, στο ένστικτο της εργασίας και απολαβής καρπών, στο εξουσιαστικό ένστικτο, στο θρησκευτικό ένστικτο.

Ουδείς οπαδός του δυτικού φιλελευθερισμού αναρωτάται πόσο κοστίζει σε χρήμα, σε ανθρώπινες ζωές, σε ψυχική ηρεμία, σε κοινωνικό βάρος, η έλλειψη ατομικής ευθύνης των φιλελεύθερων αξιωματούχων που νομοθετούν υπέρ λαθρομεταναστών, κιναίδων, ψυχασθενών, ισλαμιστών.

Πόσες ζωές χάνονται εξ αιτίας της αποφυλακίσεως ψυχασθενών, πόσοι στρατιώτες επιφορτίζονται με επιπλέον βάρος για να καλύψουν την δημογραφική απώλεια από τις εκτρώσεις, πόσος επιπλέον χρόνος καταναλώνεται για να προστατεύσουν οι υπηρεσίες ασφαλείας τα δυτικά κράτη από την ισλαμική τρομοκρατία που διογκώνεται εξ αιτίας της λαθρομεταναστεύσεως; Πόσες οικογένειες διαλύονται διότι υφίστανται τις συνέπειες της ανευθυνότητος και των προδοτικών αποφάσεων που παίρνουν οι φιλελεύθεροι πολιτικοί;

Αν εφαρμοζόντουσαν οι Ελληνικοί Ιεροί Νόμοι θα καταλογιζόταν ευθύνη στον δικαστή που αποφυλακίζει ψυχοπαθή, στους πολιτικούς που προωθούν τις εκτρώσεις, την μείωση των Ελληνικών γεννήσεων και την γήρανση του Ελληνικού πληθυσμού. Θα καταλογιζόντουσαν ευθύνες στους φιλελεύθερους αξιωματούχους για τα εγκλήματα των λαθρομεταναστών εις βάρος του Ελληνικού πληθυσμού.

Οι Έλληνες δεν έχουν το δικαίωμα να ακολουθούν τα βήματα των εχθρών. Ακολουθούν το δικό τους μονοπάτι, χαραγμένο από τους Θεούς. Δεν έχουμε, ούτε θέλουμε να αποκτήσουμε κοινά ήθη με τους εχθρούς των Θεών.

Το Ελληνικό Δίκαιο διαπερνάται από μία βασική ανθρωπιστική αξία: συλλογική επιβίωση. Το δίκαιο των φιλελευθέρων διαπερνάται από μία απάνθρωπη αξία: συλλογική αυτοκτονία.

Οι φιλελεύθεροι διαθέτουν μία θρησκευτική προσήλωση στην αυτοκτονία τους, πάσχουν από θανατολαγνεία. Έχουν ανάγει την συλλογική αυτοκτονία σε επιστήμη. Αλλά με την ίδια θρησκευτική προσήλωση οι Έλληνες αγωνίζονται για την φυλετική και πολιτιστική τους συνέχεια. Αφού οι φιλελεύθεροι θέλουν να αυτοκτονήσουν, ας τους αφήσουμε. Δεν μας ενδιαφέρει να λάβουμε μέρος στο τελετουργικό της συλλογικής τους αυτοκτονίας.

 

19. Χ. Κ.: Είμαι Έλλην στρατιώτης με αμερικανική υπηκοότητα. Τώρα υπηρετώ στις συμμαχικές δυνάμεις στο Ιράκ. Θα ήθελα να ρωτήσω ποιοί είναι οι κανόνες της Θρησκείας μας απέναντι στα βασανιστήρια κατά των τρομοκρατών. Και ποιά η στάση της στον θάνατο αμάχων.

Απάντηση: Οι Έλληνες έχουν υποστεί επί αιώνες βασανιστήρια όντας αθώοι. Αν πρόκειται για την ασφάλεια των Ελλήνων, προκειμένου να μην βεβηλωθεί αυτό το ιερό έθνος, μία φυσική και ψυχική οδύνη ενός ισλαμιστού τρομοκράτου είναι προς το συμφέρον της ανθρωπότητος.

Η Ελληνική Θρησκεία μας διδάσκει ότι οι Θεοί ευχαριστούνται όταν βλέπουν τα ιερά τους τέκνα να πολλαπλασιάζωνται. Δεν έχεις λοιπόν κανένα δικαίωμα να θέσεις την ζωή σου σε κίνδυνο, επειδή έχεις αμφιβολίες για τις προθέσεις του εχθρού. Πρέπει να χρησιμοποιήσεις κάθε μέσο για να επιβιώσεις και να νικήσεις στον πόλεμο. Έτσι δείχνεις ευσέβεια προς τους Θεούς και τιμή στους Προγόνους.

Στον πόλεμο που λαμβάνεις μέρος οι εχθροί φορούν πολιτική περιβολή, συνεπώς θα είσαι συνεχώς σε αμφιβολία αν κάποιος θέλει να σε σκοτώσει.  Δεν εμπιστεύεσαι τους εχθρούς των Θεών, επ’ ουδενί λόγω.

Δεν δίνεις ούτε νερό σε εχθρούς. Σε περίοδο πολέμου το χρέος σου είναι να εξουδετερώσεις τον εχθρό πάση θυσία. Αν πεθάνουν κάποιοι άμαχοι σε αυτό ευθύνεται ο εχθρός και όχι εσύ που προσπαθείς να σώσεις την ανθρωπότητα από την ισλαμική τυραννία. Αν οι σφαίρες εκτοξεύτηκαν από το δικό σου όπλο σε αυτό ευθύνονται οι εχθροί οι οποίοι είτε κρύβονται μεταξύ αμάχων είτε στρατολογούν αμάχους για να διαπράξουν τρομοκρατικές ενέργειες.

Αν σκοτωθείς εσύ, ποιός θα σταματήσει την ισλαμική τυραννία στο Ιράκ; Μήπως οι άμαχοι ιρακινοί;

Μην έχεις κανένα δισταγμό να χρησιμοποιήσεις το όπλο σου για να σταματήσεις το κακό. Άσε τους Θεούς να σε κρίνουν, μην κρίνεις τον εαυτό σου.

 

20. Εκάβη: Η Ελληνική Θρησκεία καθορίζει την Ελληνική μας ταυτότητα πέρα και πάνω από κάθε άλλο στοιχείο Ελληνισμού;

Απάντηση: Η ταυτότητά μας έχει νόημα μόνον μέσα από θρησκευτικούς όρους, αλλιώς γινόμαστε ένας αστερισμός ξεθωριασμένων αναμνήσεων. Η εθνικότητα, ο πολιτισμός, η ιστορική μνήμη, δεν αρκούν για την επιβίωσή μας. Το καίριο ζήτημα είναι τί απαιτήσεις έχουν από τους Έλληνες οι Πατρώοι Θεοί.

Οι βουλές των Θεών αποτελούν για εμάς την ηθική πυξίδα. Χωρίς αυτήν δεν μπορούμε να πλοηγήσουμε ασφαλώς στο ταξίδι του χρόνου. Αν λησμονήσουμε έστω και για ένα δευτερόλεπτο ότι ανήκουμε αποκλειστικώς και ολοκληρωτικώς στους Πατρώους Θεούς, θα μας κατασπαράξουν οι εχθροί μας. Θα αφομοιωθούμε από τους βαρβάρους που μας περικυκλώνουν.

Μία κοσμική ταυτότητα, η οποία στηρίζεται στην γλώσσα και στον πολιτισμό, μπορεί να συγκρατήσει έναν Ελληνικό πληθυσμό το πολύ για 3 γενεές. Μετά, αυτός ο Ελληνικός πληθυσμός αφομοιώνεται από τις περιρρέουσες γλωσσικές και φυλετικές πλειοψηφίες, και χάνεται δια παντός από την Ιστορία. Γι’ αυτό ομάδες και κινήματα που στηρίζονται στην εθνικότητα και στον πολιτισμό εξαφανίζονται με τον χρόνο

Σε αντίθεση με τους άλλους λαούς, οι Έλληνες καθορίζουν την ταυτότητά τους καθέτως, σε σχέση με τους Θεούς. Ο κάθετος αυτοπροσδιορισμός περιλαμβάνει όλες τις ύψιστες Ελληνικές αξίες: την αιωνιότητα, το πεπρωμένο, την  διαφορετικότητα, την μοναδικότητα, την αποκλειστικότητα, την συνέχεια.

Ο οριζόντιος αυτοπροσδιορισμός χρησιμοποιείται από τους άλλους λαούς. Συνήθως γίνεται έκκληση στην γεωγραφική πατρίδα και στην κοινή κουλτούρα, αλλά στην ουσία μία τέτοια ταυτότητα αποτελεί ετεροπροσδιορισμό. Αν οι Έλληνες αποκτήσουν τον τρόπο αυτοπροσδιορισμού των άλλων λαών, θα αφανιστούν από την ιστορία. Θα αρχίσουν να πάσχουν από σύνδρομα ανασφαλείας, από έλλειψη εθνικής υπερηφανείας, από χαμηλή αυτο-εκτίμηση.

Η Ελληνική Θρησκεία αποκαλύπτει στους πιστούς της την μοναδικότητα των Πατρώων Θεών. Σφυρηλατεί την αποκλειστικότητα στην σχέση Θεών και Ελλήνων. Ευλογεί τον διαχωρισμό Ελλήνων και μη-Ελλήνων. Χωρίς αυτούς τους πυλώνες δεν γίνεται να μιλάμε καν για Ελληνική ταυτότητα.

Η τεραστία διαφορά με τους άλλους λαούς εντοπίζεται όχι τόσο στο Ελληνικό γενετικό υλικό, όσο στην Ελληνική Θρησκεία. Αυτή καθιστά τους Έλληνες διαφορετικούς από τους άλλους λαούς, και τους προφυλάσσει από την κατάρα της αφομοιώσεως.

Αν δεν ανήκαμε στους Πατρώους Θεούς, θα ήμασταν ένας κοινός λαός όπως οι μη-Έλληνες. Η μεγάλη μας διαφορά έγκειται όχι τόσο στο τί είμαστε, αλλά στο τί μας καλούν οι Θεοί να γίνουμε.

 

21. Σωρανός Δ.: Έχω ακούσει από κάποιους «ελληνοκεντρικούς» μελετητές της Αρχαίας Ελλάδος ότι οι Πρόγονοί μας προσωποποιούσαν τις φυσικές δυνάμεις. Και τις συμβόλιζαν ως Θεούς. Τί μπορούμε να απαντήσουμε στους απίστους;

Απάντηση: Αυτή η «ελληνοκεντρική» άποψη δεν είναι τίποτε άλλο από μεγίστη βλασφημία. Πρόκειται για γελοία και μισελληνική ερμηνεία της Θρησκείας μας. Προσπαθεί να παρουσιάσει το Ιερατείο και τους Προγόνους μας ως απατεώνες και αγραμμάτους, που τάχα δεν γνώριζαν την διαφορά μεταξύ φυσικών δυνάμεων και Θεών.

Μία παρόμοια μισελληνική άποψη λέει ότι οι Ιερείς μας παρίσταναν τις φυσικές δυνάμεις ως Θεούς για να κάνουν κατανοητές τις βασικές θρησκευτικές αρχές στους λαϊκούς ανθρώπους.

Τέτοιες μισελληνικές απόψεις διαδίδονται από ανοήτους ψευδοεπιστήμονες, οι οποίοι συμβολίζουν τους Θεούς ως δυνάμεις για να κάνουν κατανοητό το Θείο στο ανόητο μυαλό τους. Αφού με φυσικές δυνάμεις ασχολούνται, μόνον με αυτή την ορολογία μπορούν να κατανοήσουν τα ύψιστα Θεϊκά διδάγματα. Αντί να ομολογήσουν ότι αυτοί βλέπουν τους Θεούς μέσα από τον παραμορφωτικό φακό των φυσικών δυνάμεων, συκοφαντούν τους Προγόνους μας λέγοντες ότι οι Πρόγονοί μας έβλεπαν τους Θεούς μέσα από τις φυσικές δυνάμεις. Αποδίδουν στους Προγόνους μας το δικό τους έγκλημα.

Ουδέποτε οι Έλληνες προσευχήθηκαν σε δυνάμεις. Ούτε σε φυσικά φαινόμενα, ούτε σε αφηρημένες έννοιες. Οι Έλληνες πάντα προσεύχονται σε Θείες Προσωπικότητες. Σε Θείες Οντότητες. Τελεία και παύλα. Οι αιρετικοί δεν φείδονται προσπαθειών για να πλήξουν το κύρος των Θεών μας. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να τελούμε διαρκώς εν εγρηγόρσει δια να συντρίψουμε τους εχθρούς της Θρησκείας και των Θεών.

 

22. Ιοκλής: Τί ικανότητες απαιτούνται για να γίνει κάποιος Ιεροφάντης;

Απάντηση: Στα αρχαία χρόνια για να αποκτήσει ένας Έλλην τον τίτλο του Ιεροφάντου χρειαζόταν 20 έως 30 έτη αυστηρής και πειθαρχημένης διδασκαλίας. Σήμερα που οι γνώσεις έχουν πολλαπλασιαστεί χρειάζονται 2 έως 3 ζωές για να καταφέρει ένας Έλλην να αποκτήσει τις γενικές και ειδικές γνώσεις που απαιτούνται.

Ένας Ιεροφάντης εκτός από γνώσεις ψυχολογίας, νομικών, ιστορίας, κοινωνιολογίας, θεολογίας, φιλοσοφίας, πολιτιστικού πολέμου χρειάζεται αστρολογικές γνώσεις, μουσικές γνώσεις, γνώσεις βοτανολογίας, θεραπευτικής, μετεωρολογίας, διαιτολογίας, γεωμαντικής, αλχημείας, μαγείας.

Ο Ιεροφάντης πρέπει να ξέρει να προσανατολίζεται στην γη σε σχέση με τον ουρανό. Να συντονίζεται με τον ουράνιο ρυθμό. Να έχει ιατρικές γνώσεις. Να δύναται να διαβάζει τις Ελληνικές ιερογλυφικές γραφές.

Μόνον η συνεχής εξάσκηση και η καθημερινή μελέτη θα αναβιβάσουν έναν δόκιμο Ιεροφάντη στο ύψος των περιστάσεων. Όσοι θέλουν να γίνουν πνευματικοί ηγέτες των Ελλήνων, πρέπει να περάσουν από πολλές δοκιμασίες. Να αποδείξουν δύναμη χαρακτήρος, αντοχή στις κακουχίες, και ακλόνητη πίστη στους Αθανάτους Θεούς.

 

23.  Πιττακός Γ.: Επιτρέπει η Θρησκεία μας να συγχωρούμε τους εχθρούς μας;

Απάντηση: Εμείς, ως άνθρωποι, δεν έχουμε κανένα δικαίωμα να συγχωρούμε τους εχθρούς μας. Η συγχώρεση των εχθρών δεν είναι δικαίωμα, είναι προνόμιο. Και αυτό το προνόμιο ανήκει μόνον στους Ουράνιους Δικαστές. Αν σφετεριστούμε την εξουσία Τους, διαπράττουμε βαρύτατο έγκλημα. Εμείς, ως άνθρωποι, έχουμε την υποχρέωση να βοηθούμε την Θεϊκή Δικαιοσύνη, όχι να την παρεμποδίζουμε.  

Αν ποτέ υπάρξει συγχώρεση, θα υπογραφεί μία δικαστική πράξη μεταξύ των εχθρών μας και των Αθανάτων Θεών, ενώπιον των Αθανάτων Θεών. Εμείς βρισκόμαστε εδώ για να κανονίσουμε αυτή την συνάντηση. Όσο πιό γρήγορα γίνεται.

 

24. Ηφαιστίων: Η μακραίωνη ιστορία μας διδάσκει ότι οι Ελληνικές Κοινότητες ουδέποτε συνυπήρξαν ειρηνικώς με τους βυζαντινούς κατακτητές. Θα ήτο σήμερα δυνατόν να συνυπάρξουμε σε ένα ρωμέϊκο κράτος;

Απάντηση: Οι Έλληνες αντιμετωπίζουν μονίμως δύο προβλήματα. Τον μισελληνισμό και την αφομοίωση. Για να σταματήσει να μας μισεί ο ναζωραίος απαιτεί να αφομοιωθούμε στην αίρεσή του. Να προσκυνήσουμε τον ψευδοθεό του. Αν αρνηθούμε να αφομοιωθούμε, μας μισεί περισσότερο. Οι ναζωραίοι μας αγαπούν μόνον όταν τους μοιάσουμε, μόνον όταν αποκηρύξουμε τον Ελληνισμό και υποταχθούμε στην μισελληνική τους αίρεση.  

Οι Έλληνες που ζουν μέσα σε ναζωραϊκά κράτη δεν μπορούν ποτέ να γίνουν αποδεκτοί. Πάντα ο ναζωραίος θα προσπαθεί να τους αφομοιώσει, να καταργήσει την διαφορετικότητά τους.

Η οποιαδήποτε έκκληση για ένωση/συνύπαρξη με τους ναζωραίους κάτω από οποιοδήποτε κράτος ισοδυναμεί με αποδοχή της εξολοθρεύσεως του Ελληνισμού και της αφομοιώσεως των Ελλήνων.

Η πολιτική μας παράδοση απαιτεί να σεβώμαστε μόνον όσα κράτη δεν μας αφομοιώνουν και δεν καταπιέζουν την Ελληνική Θρησκεία.

Από την δική τους οπτική γωνία οι ναζωραίοι πάντα θεωρούσαν τους Έλληνες ως ανυπάκουους και παράσπονδους πολίτες, και προσπαθούσαν να τους εξοντώσουν.

Για να υπάρξει συνύπαρξη σημαίνει ότι οι Έλληνες θα αναγκαστούν να παρακούν τους Ιερούς Νόμους των Θεών. Οι ναζωραίοι γνωρίζουν καλώς ότι όταν αρχίσουν να καταδιώκουν τους Έλληνες, όπως στο βυζάντιο, οι Έλληνες θα τους προδώσουν και θα συμμαχήσουν με τους εχθρούς των, άρα δεν έχει νόημα να μιλάμε για ένωση και συνύπαρξη. Είναι σαν να μιλάμε για ένωση με τον θάνατο ή συνύπαρξη με την πανούκλα.

Οι Ιεροί Νόμοι των Θεών μας υποχρεώνουν να έχουμε μηδενική ανοχή σε ο,τιδήποτε μη-Ελληνικό. Δεν μπορούμε να συνυπάρχουμε με τους εχθρούς της Ελληνικής Θρησκείας. Αν πρόκειται να υπάρξει ποτέ ειρήνη, ο εχθρός πρέπει να παραχωρήσει στους Έλληνες πολιτική και θρησκευτική αυτονομία.

 

25. Λεοντιάς: Πώς πρέπει να κρίνουμε έναν άνθρωπο; Από το χρώμα της φυλής του ή από τις πράξεις και τον χαρακτήρα του;

Απάντηση: Ένας άνθρωπος πρέπει να κρίνεται από τις πράξεις και τον χαρακτήρα των προγόνων του. Ο πολιτισμός, η φυλή, η θρησκεία, η εθνότητα, τα ήθη και τα έθιμα καθορίζουν σε πολύ μεγάλο βαθμό την ψυχοσύνθεση και την συμπεριφορά ενός ατόμου. Το ρητό, «Οι νεκροί μας κυβερνούν και μας ορίζουν», αποδεικνύεται καθημερινώς αλάνθαστο.

Όταν μεταναστεύει ένας άνθρωπος σε μία ξένη χώρα, δεν μεταφέρει μόνο το σώμα του, μεταφέρει και τον πολιτισμό του, και την ιστορία του. Τα τελευταία χρόνια στην Ευρώπη και στην Αμερική υπάρχει ηυξημένη πολιτιστική μετανάστευση. Τα εκατομμύρια που εισβάλλουν από τον τρίτο κόσμο μεταφέρουν και τον πολιτισμό τους, εκτός από τα εργατικά τους χέρια.

Είναι άτοπον να αρνείται κάποιος ότι η ιστορία, ο πολιτισμός, η εθνότητα, η θρησκεία, η φυλή ενός ατόμου δεν έχει επίδραση στον χαρακτήρα και στις πράξεις του.

Οι Έλληνες, 12.000 χρόνια μετά τον μεγάλο κατακλυσμό, έχουν την ίδια θρησκεία, τον ίδιο πολιτισμό, την ίδια γλώσσα, την ίδια συμπεριφορά, την ίδια φυλή. Ένας Έλλην δεν μπορεί να κριθεί ανεξαρτήτως των Προγόνων του.

Το ίδιο ισχύει για τους μη-Έλληνες. Δεν είναι δυνατόν να κλείνουμε τα μάτια όταν ένας άνθρωπος είναι μέλος της αιρέσεως των ναζωραίων, ή όταν είναι μέλος της κίτρινης φυλής, ή όταν ανήκει στο περσικό έθνος. Οι πράξεις του σε μεγάλο βαθμό αντανακλούν την ταυτότητά του.

 

26. Μυρσίνη Τ.: Η λατρεία των Θεών και η μυστηριακή Θρησκεία συντροφεύει την καθημερινότητά μας. Αυτό οδηγεί μοιραία στον εναγκαλισμό κράτους και Ελληνικής Θρησκείας. Μήπως θα πρέπει να διαχωρίσουμε την Θρησκεία μας από την κρατική εξουσία;

Απάντηση. Αγαπητή Μυρσίνη, στην Αρχαία Ελλάδα δεν ετίθετο τέτοιο ζήτημα, η Ελληνική Θρησκεία ήταν συνυφασμένη με τις πόλεις-κράτη. Δεν νοείτο πόλη-κράτος που να μην επιτάσσει την λατρεία των Θεών. Όλοι οι πολιτειακοί θεσμοί, τα δικαστήρια, η βουλή, το στράτευμα, οι ακαδημίες, οι δημόσιες εορτές, η αγορά, είχαν ως κέντρο αναφοράς τους Πατρώους Θεούς και τις Μητρώες Θεές.

Όσοι Έλληνες σήμερα ομιλούν για διαχωρισμό κράτους και εκκλησίας προφανώς αναφέρονται στον διαχωρισμό των δυτικών κρατών από την ναζωραϊκή εκκλησία. Αυτή η πρόταση είναι σωστή. Αλλά υπάρχει και ένα ποσοστό αθέων που εννοεί τον διαχωρισμό κράτους και θρησκείας. Οι άθεοι κάνουν πολύ μεγάλο κακό στην συνείδηση των Ελλήνων, διότι προκειμένου να τους απελευθερώσουν από την αίρεση των ναζωραίων τους τυφλώνουν με άθεες και μισελληνικές δοξασίες.

Ο αθεϊσμός στην Δύση έχει μετατραπεί σε οιωνεί θρησκεία. Με οιωνεί ιερατείο τους αθέους δημαγωγούς και ψευδοφιλοσόφους. Τα αντιεπιστημονικά τους δόγματα δεν αντέχουν σε λογική εξέταση. Εν τούτοις έχουν μολύνει αρκετά κράτη με τις ιδέες τους. Στην Δύση έχει επιβληθεί εναγκαλισμός κράτους και αθεΐας, υπό το πρόσχημα της ανεξιθρησκείας.

Η θεραπεία του μιάσματος απαιτεί τον διαχωρισμό κράτους και αθεΐας. Και επειδή η αθεΐα είναι βλασφημία, διαχωρισμό κράτους και βλασφημίας. Η πολιτεία οφείλει να θρησκεύεται κατά τα πάτρια ειωθότα. Οφείλει να σέβεται τους Πατρώους Θεούς και τις Μητρώες Θεές. Ο διαχωρισμός του κράτους πρέπει να γίνει με την ναζωραϊκή εκκλησία και με την αθεΐα. Μόνον η ζεύξη κράτους και Ελληνικής Θρησκείας διατηρεί την φυσική τάξη πραγμάτων.

 

27. Ευρυμάχη: Είμαι Ελληνίδα επιχειρηματίας. Πώς πρέπει να αντιδράσω στις προτροπές για την εταιρική κοινωνική ευθύνη;

Απάντηση: Η φράση «εταιρική κοινωνική ευθύνη» είναι σύνθημα κομμουνιστικής και άθεης προελεύσεως, με αντι-επιχειρηματικό και ανθελληνικό χαρακτήρα. Έχει εφευρεθεί για να προκαλεί μαζικές μηνύσεις κατά των εταιριών και για να επιβάλλει έναν κομμουνιστικό κώδικα δεοντολογίας στις επιχειρήσεις. Η εταιρική κοινωνική ευθύνη, αμβλύνει την συνοχή και την αλληλεγγύη των Ελλήνων καθώς δεν διακρίνει τα αντικείμενα της ευθύνης σε Έλληνες και μη-Έλληνες.

Το κίνημα της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης για να επιβληθεί χρησιμοποιεί το πρόσχημα της προστασίας του περιβάλλοντος και της παροχής ίσων ευκαιριών. Πιέζει να ποινικοποιηθούν συγκεκριμένες συμπεριφορές. Ύστερα ξεκινά έναν διωγμό κατά των επιχειρήσεων. Οι επιχειρήσεις είτε τιμωρούνται με υπερμέτρους φόρους, είτε ενάγονται διαρκώς στα δικαστήρια για να καταβάλλουν αστρονομικές αποζημιώσεις για φανταστικές ζημίες προς το κοινωνικό σύνολο, είτε επιβάλλεται ασφυκτικός κρατικός έλεγχος στην παραγωγή και διακίνηση αγαθών. Αυτός είναι ο κρυφός στόχος του παραπλανητικού συνθήματος «κοινωνική ευθύνη».

Όποια Ελληνική εταιρεία διαπράξει το λάθος να ενστερνιστεί τον κομμουνιστικό κώδικα δεοντολογίας περί «κοινωνικής ευθύνης» θα βρεθεί υπόλογη στα δικαστήρια για «ρατσιστικές και αντικοινωνικές συμπεριφορές» από τους βραχίονες της διεθνιστικής μαρξιστικής ιδεολογίας.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι τα διεθνιστικά αντεθνικά κινήματα ομιλούν για μία Ενωμένη Ευρώπη των λαών και όχι των εθνών. Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι αυτά τα κινήματα δεν ομιλούν για εταιρική εθνική ευθύνη.

Ο Ελληνισμός στηρίζεται στην εθνική ευθύνη. Στην φυλετική ευθύνη. Στην θρησκευτική ευθύνη. Στην πολιτιστική ευθύνη. Έχουμε ευθύνη έναντι της Φυλής μας να την παραδώσωμε αμόλυντη στους απογόνους μας. Έχουμε ευθύνη έναντι των Θεών μας να τους σεβώμεθα και να τους υπακούωμε. Έχουμε ευθύνη έναντι του Πολιτισμού μας να τον προστατεύωμε και να τον προάγωμε. Έχουμε ευθύνη έναντι του Ελληνικού Έθνους να το υπερασπιζώμεθα έναντι παντός εχθρού.

Η φυλετική αφοσίωση και η φυλετική αλληλεγγύη μεταξύ Ελλήνων ως Ιεροί Κανόνες της Ελληνικής Θρησκείας, δεν επιτρέπεται να δολιοφθείρωνται από αντεθνικές και κενές περιεχομένου συνθηματολογίες όπως «κοινωνική ευθύνη».

Η ευθύνη που πρέπει να νοιώθουμε είναι πρώτα, πέρα και πάνω απ’ όλα στην Θρησκεία μας, στην Φυλή μας, στον Πολιτισμό μας, στο Έθνος μας. Δεν οφείλουμε αφοσίωση σε ομιχλώδεις και ακαθόριστες έννοιες όπως κοινωνία, λαός, ανθρωπότητα.

Η εταιρεία σου αγαπητή Ευρυμάχη πρέπει να επιδεικνύει Ελληνική ευθύνη. Να προσλαμβάνει Έλληνες εργαζομένους και να αγοράζει υλικά από Έλληνες προμηθευτές.

Οι Ελληνικές επιχειρήσεις δεν πρέπει να εγκλωβίζωνται στις παγίδες της άθεης και αντι-επιχειρηματικής φρασεολογίας. Τα λαϊκά κινήματα καταναλωτών και εργαζομένων πρέπει να αγωνιστούν για την αποδόμηση του πολιτιστικού και οικονομικού μισελληνισμού. Ο μισελληνισμός έχει πολυκέφαλη δομή. Οι εκφάνσεις του δεν περιορίζονται μόνον στο θρησκευτικό πεδίο. Εμφανίζεται στο οικονομικό πεδίο με το προσωπείο της «κοινωνικής ευθύνης».

 

28. Ευθυμία Ψ.: Αν ένας Έλλην, επικίνδυνος εγκληματίας, έχει διαπράξει ένα πολύ σοβαρό αδίκημα, θα τον αποκρύψουμε από τις ξένες αστυνομικές αρχές ακόμη και με κίνδυνο της ζωής μας;

Απάντηση: Οι Ιεροί Κανόνες της Ελληνικής Θρησκείας απαγορεύουν οποιαδήποτε συνεργασία με τις αστυνομικές αρχές των απίστων. Ούτε επιτρέπεται να στηριζώμεθα στις υπηρεσίες των αλλοφύλων ή αλλοθρήσκων αστυνομικών αρχών για την ασφάλειά μας. Το ανώτατο αγαθό που υπερασπίζουν οι Κανόνες είναι η θρησκευτική συνοχή της Κοινότητος, και η επιβίωση της Κοινότητος. Η απόδοση δικαιοσύνης έρχεται τρίτη.

 Αν επιτρέπουμε στις αστυνομικές αρχές των απίστων να συλλαμβάνουν Έλληνες και να κάνουν έρευνες μέσα στις Ελληνικές Κοινότητες, θα αναγκαστούμε να παριστάμεθα ως μάρτυρες κατηγορίας εναντίον Ελλήνων. Οι θρησκευτικοί μας νόμοι απαγορεύουν να κατηγορούμε άλλους Έλληνες έμπροσθεν ξένων δικαστών.

Αν κάποιος Έλλην έχει διαπράξει έγκλημα εναντίον άλλου Έλληνος, αποτελεί εσωτερικό θέμα της Ελληνικής Κοινότητος. Το αλλόθρησκο κράτος δεν επιτρέπεται να αναμιχθεί.

Αν κάποιος Έλλην έχει διαπράξει έγκλημα εναντίον αλλοθρήσκου ή αλλοφύλου, απαγορεύεται να τον καταδώσει Έλλην στις αρχές των απίστων. Όποιος Έλλην συνεργάζεται με τις αστυνομικές αρχές των απίστων εναντίον άλλων Ελλήνων, υπογράφει μόνος του την δική του καταδίκη. 

Αν κάποιος Έλλην έχει υποστεί εγκληματική ενέργεια, οφείλει να το αναφέρει στους επικεφαλής της Κοινότητος, ή να δικάσει μόνος του τον εγκληματία.

Αν κάποιος Έλλην έχει καταδικαστεί αδίκως για ένα έγκλημα και γνωρίζει τον πραγματικό ένοχο, σε καμμία περίπτωση δεν θα συνεργαστεί με τις δικαστικές αρχές των απίστων. Για το πρόβλημά του θα επιληφθεί η αρμόδια Ελληνική Κοινότητα, θα ευρεθεί η κατάλληλη λύση χωρίς να εμπλακούν οι αστυνομικές αρχές των απίστων.

Οι Ιεροί Κανόνες μάς επιβάλλουν αλληλεγγύη και αφοσίωση στις Κοινότητές μας και στους ηγέτες μας. Οι εγκληματίες, Έλληνες και μη, θα δικαστούν βάσει των Ελληνικών νόμων. Όποιος Έλλην καταφεύγει σε δικαστικές και αστυνομικές αρχές απίστων είναι προδότης ή ανόητος. Απεμπολεί το ιερό δικαίωμα να δικάσει μόνος του ή με τους ομοθρήσκους του, το συμβάν. Εφ’ όσον δεν μπορεί να προστατεύσει τον εαυτό του και την Κοινότητα στην οποία διαβιεί, είναι επικίνδυνος και πρέπει να τιμωρηθεί πάραυτα.

 

29. Λαοδάμας: Ζώ στο Μεξικό. Ήμουν ευτυχισμένος αλλά η μοίρα με κτύπησε αλύπητα. Πρόσφατα έχασα τον υιό μου από χρήση ναρκωτικών. Εδώ στο Μεξικό το πρόβλημα των απαγωγών και των ναρκωτικών είναι τεράστιο. Οι μεξικανικές αρχές δεν μπορούν να κάνουν τίποτε για να σταματήσουν το κακό. Η διαφθορά των αστυνομικών και των πολιτικών αρχών είναι τόσο εκτεταμένη που δεν γίνεται να αναστραφεί η κατάσταση.   

Απάντηση: Λαοδάμα, ευχόμεθα οι Πατρώοι Θεοί να αγκαλιάσουν με στοργή τον νεκρό υιό σου. Η μέθεξη με τους Θεούς ήρθε νωρίτερα απ’ ό,τι έπρεπε.

Όταν ο κοινωνικός ιστός καταρρέει, οι Έλληνες αναθαρρούν. Δεν απελπίζονται. Η ομαδική, με συνοπτικές διαδικασίες, ανηλεής εξόντωση των εμπόρων ναρκωτικών και όσων πολιτικών, δικαστών, αστυνομικών τους προστατεύουν, είναι μία δοκιμασία του λαού από τους Θεούς. Είναι σημείο μή επιστροφής. Είναι το ποτάμι που πρέπει να διασχίσει ο λαός, διαχωρίζει την ζωή από τον θάνατο.

Όταν βιώνουμε τέτοια τραγικά συμβάντα παίρνουμε την τύχη στα χέρια μας. Δεν αφήνουμε να μας καθοδηγούν οι ξένοι. Εξολοθρεύουμε ανηλεώς τους εμπόρους ναρκωτικών που απειλούν τα παιδιά μας, χωρίς την άδεια της διεφθαρμένης αστυνομίας. Είναι δύσκολο εμπόδιο, αλλά μόνον έτσι θα επιβιώσει το Ελληνικό Έθνος. Μόνον έτσι θα ακονίσει τις πολεμικές του ικανότητες, και θα αυξήσει τις πιθανότητες επιβιώσεως. Μόνον έτσι θα ξεχωρίσουν εκείνοι που θα αναλάβουν τα ηνία του Έθνους και θα ανέλθουν την κοινωνική ιεραρχία.

Λαοδάμα, όσο δύσκολο και αν είναι αυτή την στιγμή να το κατανοήσεις, αποδέξου ότι το τραγικό συμβάν είναι μία θεϊκή δοκιμασία. Μία θεϊκή έκκληση για αγώνα επιβιώσεως.

Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια για την απώλεια του υιού σου.

 

30. Ζεύξιππος: Η ύπαρξη φονταμενταλισμού στην Ελληνική Θρησκεία μπορεί να οδηγήσει στην δημιουργία ενός θεοκρατικού καθεστώτος;

Απάντηση: Πρώτα πρέπει να αποσαφηνιστεί ο όρος φονταμενταλισμός. Φονταμενταλισμός σημαίνει επιστροφή στις ρίζες. Αποκάθαρση της Θρησκείας μας από τα ξένα στοιχεία. Η νοθεία της Θρησκείας μας οδηγεί στον συγκρητισμό, στην μείξη Ελληνικών και βαρβαρικών εθίμων. Ο φονταμενταλισμός, ελληνιστί εμμονή στις Βασικές Αρχές, προφυλάσσει την διαφορετικότητά μας. Τιμωρεί κάθε ιδεολογική παρεκτροπή που θα οδηγούσε σε απώλεια Ελληνικών Ψυχών.

Υπό αυτήν την έννοια ένα Ελληνικό καθεστώς δεν μπορεί να είναι άθεο, ούτε κοσμικό, ούτε αλλόθρησκο, αν θέλει να αποκαλείται Ελληνικό. Η προσβολή των Ελληνικών θρησκευτικών εντολών και η βλασφημία των Πατρώων Θεών, αν δεν τιμωρείται αυστηρότατα θα οδηγήσει στην πτώση του καθεστώτος. Μία ένθεη Ελληνική Πολιτεία με προοπτική αιώνων είναι εξ ορισμού φονταμενταλιστική. Αν δεν διατηρήσει την θρησκευτική της καθαρότητα, αν λοξοδρομήσει από τις βασικές αρχές της Ελληνικής Θρησκείας, δεν θα έχει μέλλον. Θα καταστραφεί από τον πολιτιστικό συγκρητισμό και τις φυλετικές επιμειξίες.    

Η αρνητικώς φορτισμένη σύνδεση του φονταμενταλισμού με την θεοκρατία γίνεται από αθέους ή απίστους, προκειμένου να παρουσιάσουν την δική τους ιδεολογία ως ανθρωποκεντρική. Αλλά αποσιωπούν ότι ιδεολογίες όπως η ελεύθερη αγορά, ο διαφωτισμός, η αθεΐα, ο κομμουνισμός, εδράζονται σε φονταμενταλιστικές δοξασίες. Τις οποίες μετουσιώνουν σε κρατικές πολιτικές. Συνεπώς οι άθεοι δεν νομιμοποιούνται να καταφέρωνται εναντίον των βασικών αρχών της Ελληνικής Θρησκείας, όταν μετουσιώνωνται σε κρατικές πολιτικές.

Η Ιστορία έχει αποδείξει ότι οι Ελληνικές Πόλεις παρακμάζουν όταν απομακρύνωνται από τους Πατρώους Θεούς. Ευημερούν μόνον όταν τηρούν πιστώς τα Πάτρια Ειωθότα. Αυτό που μας ενδιαφέρει σε μία Ελληνική Πολιτεία δεν είναι πόσο θεοκρατική είναι, αλλά πόσο προφυλάσσει την βιολογική και πνευματική μας διαφορετικότητα.

 

31. Αντισθένης Τ.: Μήπως θα ήταν καλύτερα κάθε θρησκεία να υποστηρίζει οικονομικώς τους δικούς της ιερείς, αντί να έχουμε το φαινόμενο των κρατικών ιερέων;

Απάντηση: Το ερώτημα έχει μία βάση, με την προϋπόθεση ότι αναφέρεσαι σε αλλοθρήσκους και αλλοφύλους ιερείς. Δεν επιτρέπεται η σύγκριση του Ελληνικού Ιερατείου με τα ιερατεία των αλλοφύλων και αλλοθρήσκων, διότι η αποστολή τους είναι εντελώς διαφορετική.

Το Ελληνικό Ιερατείο είναι πολεμικός οργανισμός αφοσιωμένος στην επιβίωση του Ελληνικού Έθνους. Ένας στρατός δεν μπορεί να αποτελείται μόνον από εθελοντές. Και το Ελληνικό Ιερατείο είναι ένας θρησκευτικός στρατός σε μόνιμο πόλεμο κατά των εχθρών του Έθνους και των Θεών.

Το Ελληνικό Έθνος δεν εμπιστεύεται κανένα τμήμα υπηρεσιών κοινής ωφέλειας στην ασταθή και επισφαλή συνεισφορά ατόμων, τα οποία την μία ημέρα μπορεί να τελούν, και την άλλη να μην τελούν τα ιερατικά τους καθήκοντα. Η εθελοντική ιερατική συνεισφορά είναι αξιοθαύμαστη, αλλά δεν συνεπάγεται ευθύνες.

Ουδείς μπορεί να εγκαλέσει έναν εθελοντή Ιερέα της Ελληνικής Θρησκείας επειδή δεν πράττει σωστά τα καθήκοντά του. Ούτε μπορεί να τον τιμωρήσει. Ούτε μπορεί να τον αποπέμψει. Ούτε μπορεί να απαιτήσει να είναι παρών στα καθήκοντά του όλες τις ημέρες του έτους.

Η εθελοντική ιερατική συνεισφορά είναι ασταθής και χωρίς συγκρίσιμο μέτρο. Δεν είναι παρούσα 24 ώρες το 24ωρο, όταν την χρειάζεται ο Ελληνικός Λαός.

Αντιθέτως ο μόνιμος Έλλην Ιερεύς, έχει ευθύνες, εγκαλείται, τιμωρείται, όταν αμελεί τα καθήκοντά του, και κυρίως υποχρεούται να μάχεται 365 ημέρες τον χρόνο ως αξιωματικός πολέμου στο πεδίο της μάχης, χωρίς διακοπή. Ο μόνιμος Έλλην Ιερεύς είναι Πολεμιστής σε διαρκή πόλεμο. Δεν μπορεί να εγκαταλείψει το πεδίο της μάχης, ούτε μπορεί να αρνηθεί ή να παραιτηθεί των καθηκόντων του. Υποχρεούται να είναι παρών όπου και όταν του ζητήσει ο Ελληνικός Λαός.

Το Ελληνικό Ιερατείο δεν θα ανεχθεί η περιουσία της Θρησκείας να μετατραπεί σε χορηγία, όποιος θέλει, όποτε θέλει την καταβάλει απαιτώντας εξαρτήσεις.

Το Ελληνικό Ιερατείο κατέχει δική του περιουσία. Άλλως η κρατική ή ιδιωτική χορηγία θα αναστέλλεται, θα καθυστερεί, θα καταργείται. Με πρόσχημα την δημοσιονομική δυσκολία. Αλλά στην ουσία για να δικαιολογήσει την ασωτεία, την ιδιωτεία, την αμέλεια, και την απληστία ωρισμένων Ελλήνων.

Η Θρησκευτική μας Παράδοση επιτάσσει το Ελληνικό Ιερατείο να μην περιορίζεται στην κρατικοδίαιτη χορηγία, ούτε στην προαιρετική ιδιωτική συνεισφορά. Κατέχει δική του περιουσία ώστε να μην παρεμποδίζεται το εθνωφελές έργο του από οικονομική καχεξία και εξάρτηση.  

 

 


 
     
 

© Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα