:: ::

 
 
 

                          

                         Φωτιά και τσεκούρι στους νεοβυζαντινούς γραικύλους

 

Οι Έλληνες απανταχού στην οικουμένη την 29η  Μαΐου εορτάζουν με αγαλλίαση την πτώση της καταραμένης και θεομίσητης βυζαντινής αυτοκρατορίας. Η μεγαλύτερη εστία μολύνσεως της ανθρωπότητος, που κατέσφαξε τους Έλληνες και κατέστρεψε τον Ελληνικό Πολιτισμό, δεν υπάρχει πιά.

Οι Έλληνες Πρόγονοί μας έκαναν ότι μπορούσαν για να καταστρέψουν την Νέα Ρώμη: Αρνήθηκαν να πολεμήσουν στο πλευρό των βυζαντινών κτηνανθρώπων και επιπλέον ωρισμένοι Έλληνες πολέμησαν στον πλευρό των οθωμανών. Η στάση τους έγινε αιώνιο παράδειγμα πατριωτισμού. Ας το θυμούνται αυτό οι νεοβυζαντινοί γραικύλοι που θέλουν να αναβιώσουν την βυζαντινή λαίλαπα.

Οι οθωμανοί δεν βοήθησαν τους Έλληνες να καταστρέψουν την Νέα Ρώμη. Κανένα βυζαντινό κτήνος δεν έσφαξαν οι οθωμανοί το "1453". Όλα ήταν έργα Ελλήνων με την βοήθεια των Θεών. Ο Μωάμεθ δεν πείραξε τους βυζαντινούς κατακτητές. Οι Έλληνες κατέσφαξαν τα βυζαντινά κτήνη. Οι Έλληνες γκρέμισαν όλα τα βυζαντινά πορνεία που είχαν κτισθεί πάνω στους Ιερούς Ελληνικούς Ναούς.

Θάνατος σε όλους τους ψεύτες που προσπαθούν να κλέψουν την δόξα των Ελλήνων για την πτώση της Νέας Ρώμης και να την δώσουν στους οθωμανούς. 

Οι Έλληνες θα πολεμήσουν μέχρις τελευταίας ρανίδος του αίματός τους για την σωτηρία του Ελληνισμού από την βυζαντινή πανούκλα που ονειρεύεται να επαναφέρει η μισελληνική αίρεση των ναζωραίων.

Οι Θεοί κοιτάζουν από ψηλά και βλέπουν τους Έλληνες να τεμαχίζουν τα κορμιά των βυζαντινών κτηνανθρώπων. Βλέπουν τους Έλληνες να καίνε την Νέα Ρώμη και βρυχώνται. Έφθασε επιτέλους μετά από χίλια έτη η γλυκειά ώρα της Εκδικήσεως.

Ω γλυκό Μίσος, πόσο μεθυστικό είσαι. Μας στηρίζεις στο θεάρεστο έργο μας.

Ω Θεϊκή Οργή πόσο θελκτική, πόσο όμορφη είσαι. Μας εμπνέεις στον Ιερό Αγώνα μας.

Ζήτω η πτώση της Νέας Ρώμης

 


 
     
 

© Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα