:: ::

 
 
 

 

Τα εγκλήματα και τα ψεύδη των ψευδοφιλοσόφων. Πώς οι ψευδοφιλόσοφοι πολεμούν τον Ελληνισμό. Πώς μετατρέπουν τους Έλληνες σε ναζωραίους

 

«Είναι αδύνατο να αλλαξοπιστήσει ο Έλλην διότι έχει την βοήθεια των Αθανάτων Θεών. Αλλά οι ψευδοφιλόσοφοι καραδοκούν.

Για να μετατρέψουν κάποιον Έλληνα σε ναζωραίο πρέπει πρώτα να τον απογυμνώσουν απ’ όλα τα ιδεολογικά του όπλα παρουσιάζοντάς τα ως χριστιανικά. Πρέπει να τον αποξηράνουν από τα πολεμικά και εκδικητικά του ένστικτα. Πρέπει να απαγορεύσουν το εκπαιδευτικό του σύστημα. Πρέπει να τον απομακρύνουν από την θεϊκή επιρροή των Ελλήνων Ιερέων. Πρέπει να γελοιοποιήσουν τα Αιώνια Θεϊκά Δόγματα. Πρέπει να του διαλύσουν την πειθαρχία. Πρέπει να τον κάνουν να αποκηρύξει τους Ιερούς Νόμους. Πρέπει να του απαγορεύσουν την χρήση των όπλων. Πρέπει να γελοιοποιήσουν στο μυαλό του την Εθνική αυτοδιάθεση. Πρέπει να του υποβάλλουν αναρχικές ιδέες που θα τον απομακρύνουν από τα κρατικά αξιώματα. Πρέπει να λοιδορούν την αυτόνομη πολιτική οργάνωση των Ελλήνων ώστε να μην σκεφτεί ο Έλλην να αρπάξει την εξουσία. Πρέπει να συκοφαντούν τον ένοπλο Ιερό Αγώνα ώστε ο Έλλην να μην σκεφτεί να ανατρέψει τους ναζωραίους κατακτητές. Πρέπει να απαξιώνουν την Ελληνική Θρησκεία μιλώντας μόνο για φιλοσοφία. Πρέπει να του καταστρέψουν την Πίστη στους Αθανάτους Θεούς. Πρέπει να του εξευτελίσουν το ορμέμφυτο της επιβολής.

Και αφού τον μετατρέψουν σε ταπεινό, αδύναμο, πειθήνιο πρόβατο, αφού τον αποχυμώσουν από κάθε επαναστατική διάθεση, μετά θα μπορούν να τον παραδώσουν αλυσοδεμένο και γυμνό στον ναζωραίο δήμιο.

Ένα έργο πραγματικά πολύ δύσκολο αν αναλογιστεί κανείς την πνευματική δύναμη και την ψυχική κράση της Ελληνικής Φυλής. Αυτό το δύσκολο έργο αναλαμβάνουν οι ψευδοφιλόσοφοι για λογαριασμό των ναζωραίων.

Όμως για να μετατρέψεις ένα ζωντανό ψευδοφιλόσοφο σε νεκρό κτήνος αρκεί να του κόψεις το λαρύγγι και να τον αφήσεις να βλέπει το αίμα να κυλάει αργά από το λαιμό του ώστε να παρατηρεί τον Θάνατο που πλησιάζει αργά και σταθερά. Ένα έργο πολύ εύκολο για τους Έλληνες καθώς οι ψευδοφιλόσοφοι είναι ιδανικά γουρούνια για θυσία στους Θεούς».

Ιεροφάντης Μνησίφιλος

 

Γιατί λυσσάνε οι ψευδοφιλόσοφοι εναντίον των Ελλήνων; Διότι οι ψευδοφιλόσοφοι, η πέμπτη φάλαγγα των ναζωραίων, έχει τρομοκρατηθεί με την εκρηκτική διάθεση για επανάσταση του Ελληνισμού.

Οι ψευδοφιλόσοφοι ως γνήσιοι κοτζαμπάσηδες του χριστιανικού καθεστώτος, οι πουλημένοι στους ναζωραίους, οι πόρνες των ναζωραίων κατακτητών στην υπόδουλη Ελλάδα, έχουν κινήσει γη και ουρανό για να καταπνίξουν το επαναστατικό ρεύμα που αγκαλιάζει όλους τους Έλληνες.

Παρουσιάζουν χαρακτηριστικά της Ελληνικής Θρησκείας ως χριστιανικά. Από την μία παραδέχονται ότι οι ναζωραίοι έχουν κλέψει στοιχεία από την Ελληνική Θρησκεία αλλά δεν λένε στους Έλληνες ότι οι ναζωραίοι έχουν κλέψει την οργάνωση, την πειθαρχία, τα δόγματα, την πολιτική και θρησκευτική εξουσία. Με αποτέλεσμα ο Έλλην στην προσπάθειά του να διαφοροποιηθεί από τον χριστιανισμό διαφοροποιείται από τον Ελληνισμό, διότι του υποβάλλουν την ιδέα ότι η κατάληψη και η κατοχή της πολιτικής και θρησκευτικής εξουσίας είναι ...χριστιανικό ιδεώδες και όχι Ελληνικό!!!

Οι ψευδοφιλόσοφοι για να καταπνίξουν το Ελληνικό Επαναστατικό Κίνημα ψεύδονται, αποσιωπούν, λοιδορούν και τρομοκρατούν όσους ζητούν ανεξαρτησία από το χριστιανικό ψευδοκράτος. Οι ψευδοφιλόσοφοι αποσιωπώντας πλήρως τα δικαιώματα που παρέχει η διεθνής νομοθεσία στις μειονότητες ευνουχίζουν την συνείδηση των Ελλήνων πατριωτών και πετσοκόβουν τις διεκδικήσεις των.

Ενώ οι Έλληνες ζητούν αυτόνομα κοινοβούλια, Ελληνικούς Ναούς αφιερωμένους στους Αθανάτους Θεούς, απαλλοτρίωση και αποζημίωση των Ελληνικών Μνημείων από τους ναζωραίους, Ελληνικά σχολεία, απαλλαγή από στρατιωτικές υποχρεώσεις προς τον χριστιανικό στρατό κατοχής, οι ψευδοφιλόσοφοι αρνούνται αυτά τα δικαιώματα.

Οι ψευδοφιλόσοφοι δημαγωγούν ότι τάχα αυτές είναι «ακραίες» και «διασπαστικές» θέσεις. Και όμως αυτές είναι οι θέσεις του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών κατοχυρωμένες από το διεθνές δίκαιο!!! Δηλαδή η αλητεία των ψευδοφιλοσόφων, που παριστάνει τους υπερασπιστές του Ελληνισμού και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, είναι ΕΝΑΝΤΙΑ στα ανθρώπινα δικαιώματα που αναγνωρίζει ο ΟΗΕ στις μειονότητες.

Αν μελετήσει κάποιος την διεθνή νομοθεσία και τις διακηρύξεις του ΟΗΕ περί μειονοτήτων και ανθρωπίνων δικαιωμάτων θα διαπιστώσει αμέσως ότι διεθνείς οργανισμοί όπως ο ΟΗΕ λένε τα ακριβώς αντίθετα από αυτά που λένε οι ψευδοφιλόσοφοι. Οι διεθνείς οργανισμοί αναγνωρίζουν στους Έλληνες αυτό που δεν τους αναγνωρίζουν οι ψευδοφιλόσοφοι: την Εθνική Αυτοδιάθεση.

Δεν θα επιχειρηματολογήσουμε με βάση το τί λένε οι Ιεροί Νόμοι των Θεών που είναι ανώτεροι παντός νόμου επί της Γης. Δεν θα παρουσιάσουμε τα δικαιώματα που μας δίνουν Θεοί και Πρόγονοι, ΑΛΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ και που έχουν ΑΠΕΜΠΟΛΗΣΕΙ οι καραγκιόζηδες ψευδοφιλόσοφοι που παριστάνουν τάχα και τους ελληνόθρησκους.

Θα χρησιμοποιήσουμε αποσπάσματα από δύο κείμενα που εύκολα κάποιος μπορεί να τα βρει στο διαδίκτυο. Πρώτον, την διακήρυξη του ΟΗΕ για τα ανθρώπινα δικαιώματα των ιθαγενών-γηγενών λαών (κωδικός: E/CN.4/SUB.2/1994/2/Add.1-1994-) και δεύτερον, τα πρακτικά του συνεδρίου της ΟΥΝΕΣΚΟ για την εθνική αυτοδιάθεση που έλαβε χώρα το «1998» στην Μπαρτσελόνα.

Πρώτα απ’ όλα να ξεκαθαρίσουμε ότι η διακήρυξη και το συνέδριο μιλούν για μειονότητες και ιθαγενείς λαούς. Ο ΟΗΕ και η ΟΥΝΕΣΚΟ ξεκαθαρίζουν εξ αρχής ότι με τον όρο «μειονότητες» δεν εννοούν κάποιες αφρικανικές φυλές αλλά κάθε μειονότητα που διακρίνεται με βάση τα εξής χαρακτηριστικά:

 α) μία κοινή ιστορική παράδοση, β) φυλετική ή εθνική ταυτότητα, γ) πολιτιστική ομοιογένεια, δ) γλωσσική ενότητα, ε) θρησκευτική ή ιδεολογική συγγένεια, ζ) εδαφική σύνδεση, η) κοινή οικονομική ζωή.

Όλες αυτές οι κατηγορίες θεωρούνται μειονότητες από τον ΟΗΕ και την ΟΥΝΕΣΚΟ και τους παρέχονται τα δικαιώματα που ψηφίστηκαν το «1994».

Στόχος του άρθρου είναι να αποκαλυφθεί ότι υπάρχει μία αλητεία ψευδοφιλοσόφων που ενώ παριστάνει ότι δήθεν αγωνίζεται για τα δικαιώματα των Ελλήνων Πολυθεϊστών, στην πραγματικότητα ΑΠΕΜΠΟΛΕΙ  όλα τα δικαιώματα που τους παρέχει το διεθνές δίκαιο!!! Αυτή η κατηγορία θα αποδειχθεί από τα άρθρα της διακηρύξεως του ΟΗΕ για τις μειονότητες. Θα αποκαλυφθεί τί παρέχει στους Έλληνες θρησκευτές ο ΟΗΕ και τί ζητούν οι ψευδοφιλόσοφοι από το καθεστώς των ναζωραίων. Δεν τυφλώνουν τόσο τον Ελληνικό λαό οι ναζωραίοι παπάδες όσο η αλητεία των ψευδοφιλοσόφων. Πρέπει να μιλάμε για «φιλοσοφικό» σκοταδισμό.

Θα μεταφράσουμε από το αγγλικό κείμενο ωρισμένα άρθρα από την διακήρυξη του ΟΗΕ που αφορά τις μειονότητες και τους γηγενείς πληθυσμούς για να καταδείξουμε την ανθελληνική στάση των ψευδοφιλοσόφων και πώς αποσιωπούν τα δικαιώματα των Ελλήνων θρησκευτών:  

Άρθρο 3: Οι ιθαγενείς λαοί έχουν το δικαίωμα της εθνικής αυτοδιαθέσεως. Μπορούν ελεύθερα να καθορίζουν το πολιτικό τους καθεστώς και να επιδιώκουν ελευθέρως την οικονομική, κοινωνική και πολιτιστική ανάπτυξη. (Οι υπογραμμίσεις είναι δικές μας).

Όμως η αλητεία των ψευδοφιλοσόφων, με προπέτασμα καπνού τα ανθρώπινα δικαιώματα, καταργεί, αποσιωπά και κολοβώνει όλα τα δικαιώματα που έχουν οι ιθαγενείς λαοί, και το κυριώτερο είναι το άρθρο 3 του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών για τους ιθαγενείς λαούς, που δίνει το δικαίωμα στην εθνική αυτοδιάθεση.

Αυτό ΑΠΟΣΙΩΠΟΥΝ οι ψευδοφιλόσοφοι όταν δήθεν κόπτονται για την «αναγνώριση» της Ελληνικής Θρησκείας και αποκαλούν «φανατικούς», «ακραίους» τους Έλληνες που ζητούν εθνική αυτοδιάθεση και ανεξαρτησία από το χριστιανικό ψευδοκράτος των ναζωραίων κατακτητών.

Οι ψευδοφιλόσοφοι παρουσιάζουν το ΕΛΑΧΙΣΤΟ για να διαγράψουν το ΜΕΓΙΣΤΟ. Οι ψευδοφιλόσοφοι αγωνίζονται κατά των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Αγωνίζονται για να τεθεί η Ελληνική Θρησκεία εκτός νόμου.

Άρθρο 4: Οι ιθαγενείς λαοί έχουν το δικαίωμα να ενισχύουν την διαφορετική οικονομική, κοινωνική και πολιτιστική ταυτότητα καθώς και τα δικονομικά τους συστήματα, ενώ μπορούν, αν θέλουν να συμμετέχουν πλήρως στην πολιτική, κοινωνική και πολιτιστική ζωή του κράτους. (Οι υπογραμμίσεις είναι δικές μας).

Το άρθρο 4 μιλά ξεκάθαρα για διακριτό πολιτικό αυτοπροσδιορισμό. Μιλά ακόμη για διατήρηση αυτόνομου δικονομικού συστήματος. Δηλαδή οι Έλληνες θρησκευτές, όπως και άλλες μειονότητες, μπορούν να έχουν δικά τους δικαστήρια και νομοθεσία, αλλά οι ψευδοφιλόσοφοι γνωρίζουν μόνον τα χριστιανικά δικαστήρια και τους χριστιανικούς νόμους. Δεν έτυχε να ακούσουν τίποτε για τα δικαιώματα των μειονοτήτων βάσει των διακηρύξεων του ΟΗΕ.

Ο καλύτερος τρόπος για να καταστρέψεις τις αξιώσεις ενός θύματος βιασμού, δεν είναι να του πας κόντρα, αλλά να υπερασπισθείς δήθεν τις αξιώσεις του, μειώνοντάς αυτές στο ελάχιστο. Ζητώντας μία ηθική συγγνώμη από τον βιαστή, και αποσιωπώντας την φυλάκιση του θύτου και την οικονομική αποζημίωση του θύματος. Αυτό ακριβώς κάνουν και οι ψευδοφιλόσοφοι στα Ελληνικά θύματα της χριστιανικής γενοκτονίας.

Άρθρο 5: Κάθε μέλος ιθαγενούς λαού έχει το δικαίωμα σε εθνικότητα. (Η υπογράμμιση είναι δική μας).

Ο ΟΗΕ δίνει το δικαίωμα στις μειονότητες, συνεπώς και στην Ελληνική, να έχουν δική τους εθνικότητα, διαφορετική από του κράτους στο οποίο υπάγονται.   

Άρθρο 11: Οι ιθαγενείς λαοί έχουν το δικαίωμα ειδικής προστασίας σε περιόδους ενόπλου συρράξεως. Τα κράτη δεν επιτρέπεται να επιστρατεύουν ιθαγενείς λαούς ενάντια στην θέλησή τους και ειδικώτερα εναντίον άλλων ιθαγενών λαών. Τα κράτη δεν επιτρέπεται να επιβάλλουν σε ιθαγενείς λαούς να εργαστούν για στρατιωτικούς σκοπούς. (Οι υπογραμμίσεις είναι δικές μας).

Ορίστε τί αποκρύπτει η αλητεία των ψευδοφιλοσόφων. Ο ΟΗΕ έχει κατοχυρώσει νομικά την Ελληνική θρησκευτική κοινότητα στο ότι δεν επιτρέπεται να στρατεύεται στον χριστιανικό στρατό κατοχής και ότι οι Έλληνες δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιούνται για στρατιωτικούς σκοπούς από τους ναζωραίους κατακτητές.

Φυσικά όλες αυτές οι αποφάσεις του ΟΗΕ συνάδουν με τους Ιερούς Κανόνες της Ελληνικής Θρησκείας που απαγορεύουν ρητά στους Έλληνες να προσφέρουν την οποιαδήποτε υπηρεσία στους ναζωραίους κατακτητές. Πόσο μάλλον να υπηρετούν στον χριστιανικό στρατό κατοχής και να σκοτώνουν τους Έλληνες αδελφούς των.

Τόσο φασίστες είναι οι ψευδοφιλόσοφοι λακέδες του χριστιανισμού που καλούν τους Έλληνες να υπερασπιστούν ενόπλως το χριστιανικό ψευδοκράτος από εξωτερική επίθεση, αντί να τον καλούν να ασκεί το δικαίωμα που του παρέχει η διεθνής νομοθεσία και να μην στρατεύεται στον χριστιανικό στρατό κατοχής.

Άρθρο 12: Οι ιθαγενείς λαοί έχουν το δικαίωμα να συντηρούν και προστατεύουν την πολιτιστική τους κληρονομιά όπως αρχαιολογικούς, θρησκευτικούς, ιστορικούς τόπους καθώς και να ξαναπάρουν πίσω την πνευματική και πολιτιστική τους περιουσία η οποία αρπάχθηκε χωρίς την θέλησή τους.

Εδώ βλέπουμε το εξής απίστευτο: Ο ΟΗΕ δίνει το δικαίωμα στους Έλληνες να απαιτήσουν από τους ναζωραίους όλους τους ιερούς χώρους λατρείας, τους Ναούς κλπ και οι ψευδοφιλόσοφοι δεν βγάζουν άχνα. Ή ζητάνε απλώς την άδεια για να μπαίνουν μέσα στους αρχαιολογικούς χώρους και να κάνουν ιεροτελεστίες. Δηλαδή όχι μόνον δεν ζητούν αλλά και αποσιωπούν αυτό που έχει ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΕΙ ο ΟΗΕ ως ανθρώπινο δικαίωμα! Και αυτοί οι αλήτες παριστάνουν τους προστάτες των ανθρωπίνων δικαιωμάτων της Ελληνόθρησκης Κοινότητος. Αυτοί οι ακραίοι αλήτες δεν έχουν καμμία αιδώ στο να απεμπολούν τα δικαιώματα που δίνει στους Έλληνες ο ...ΟΗΕ!!!

Άρθρο 15: Οι ιθαγενείς λαοί έχουν το δικαίωμα σε όλες τις βαθμίδες εκπαιδεύσεως του κράτους. Οι ιθαγενείς λαοί έχουν το δικαίωμα να ιδρύσουν και να ελέγχουν το δικό τους εκπαιδευτικό σύστημα και να παρέχουν εκπαίδευση σύμφωνα με τα δικά τους πρότυπα και την δική τους παράδοση. Τα κράτη πρέπει να πάρουν τα αναγκαία μέτρα ώστε παρέχουν τους αναγκαίους πόρους για αυτούς τους σκοπούς. (Οι υπογραμμίσεις είναι δικές μας).

Απίστευτο και όμως αληθινό. Ο ΟΗΕ δίνει το δικαίωμα στους Έλληνες να έχουν δικά τους σχολεία και να τα ελέγχουν με βάση την Ελληνική Παράδοση! Και όχι μόνον αυτό αλλά ο ΟΗΕ λέει ότι το χριστιανικό κράτος πρέπει να δώσει και τα χρήματα γι’ αυτό τον σκοπό!!

Τί απαντούν σε αυτό οι αλήτες ψευδοφιλόσοφοι; Τί διεκδικούν; Απάντηση: ανεξίθρησκο κράτος!!! Απλώς τα ελληνόπουλα να έχουν το δικαίωμα να μην διδάσκωνται το χριστιανικό δόγμα... Μα δεν είναι απίστευτο; Ο ΟΗΕ λέει: «Έλληνες φτιάξτε τα δικά σας σχολεία, με την δική σας παράδοση» και οι ψευδοφιλόσοφοι ποιούνται την νήσσαν.

Άρθρο 19: Οι ιθαγενείς λαοί έχουν το δικαίωμα να συμμετέχουν στις αποφάσεις του κράτους που τους αφορούν, μέσω εκπροσώπων που θα επιλέξουν μόνοι των, καθώς και να αναπτύξουν δικούς τους κυβερνητικούς οργανισμούς. (Οι υπογραμμίσεις είναι δικές μας).

Ο ΟΗΕ δίνει το δικαίωμα στους Έλληνες να αποκτήσουν δικά τους κυβερνητικά συμβούλια και οι ψευδοφιλόσοφοι που παριστάνουν τους Ελληνόθρησκους ψηφίζουν χριστιανικά κόμματα και κατεβαίνουν υποψήφιοι στα ψηφοδέλτιά τους!! Ο ΟΗΕ δίνει το δικαίωμα στους Έλληνες να αναπτύξουν τοπικά κοινοβούλια και οι ψευδοφιλόσοφοι δεν αναγνωρίζουν στους Έλληνες τα δικαιώματα που τους αναγνωρίζει ο ΟΗΕ!!!

Άρθρο 20: Οι ιθαγενείς λαοί έχουν το δικαίωμα να λαμβάνουν μέρος σε νομοθετικές και διοικητικές διαδικασίες που τους αφορούν.

Δηλαδή ο ΟΗΕ δίνει το δικαίωμα στην Ελληνόθρησκη Κοινότητα να επεμβαίνει σε νομοσχέδια που την αφορούν και τα καταρτίζουν οι ναζωραίοι χωρίς την δική της συναίνεση. Αλλά για τους ψευδοφιλοσόφους πέρα βρέχει. Μιλάνε για συνύπαρξη και ότι τάχα είμαστε ...αδέλφια(!) με τους ναζωραίους σφαγείς και κατακτητές!!

Άρθρο 23: Οι ιθαγενείς λαοί έχουν το δικαίωμα να αναπτύξουν το δικό τους σύστημα υγείας, κατοικίας, καθώς και πολιτιστικά, οικονομικά και κοινωνικά προγράμματα, και όσο είναι δυνατόν να διοικούν αυτά τα προγράμματα μόνοι των μέσω των δικών τους κυβερνητικών οργανισμών.

Ότι ακριβώς ζητά η Ελληνική Θρησκεία το κατοχυρώνει νομικά ο ΟΗΕ!!! Η Ελληνόθρησκη Κοινότητα ζητά δικά της νοσοκομεία, σχολεία, βρεφοκομεία, κλπ και τα οποία να διοικούνται μέσω Ελληνόθρησκων κυβερνητικών οργανισμών.

Άρθρο 27: Οι ιθαγενείς λαοί έχουν το δικαίωμα αποζημιώσεως για τα εδάφη που τους αρπάχθηκαν. Η αποζημίωση πρέπει να είναι ίσης ποιότητος και μεγέθους με τα εδάφη που αρπάχθηκαν. 

Ο ΟΗΕ δίνει το δικαίωμα στους Έλληνες να ζητήσουν οικονομική αποζημίωση για τα εδάφη, για τις καλλιέργειες που άρπαξε η χριστιανική «εκκλησία», για τις περιοχές που υπήρχαν Ναοί και τώρα τις κατέχουν οι ναζωραίοι. Και μάλιστα η αποζημίωση να είναι ίσης αξίας με τα κλοπιμαία! Αλλά οι ψευδοφιλόσοφοι κάνουν αιτήσεις για να αναγνωρισθεί το «δικαίωμα» να τους φτύνουν κατάμουτρα οι ναζωραίοι κατακτητές...

Τί κρύβεται πίσω από την συμπεριφορά των ψευδοφιλοσόφων; Γιατί δεν ασκούν τα κατοχυρωμένα δικαιώματα που τους δίνει ο ΟΗΕ; Η απάντηση είναι απλή. Θέλουν να περάσουν την άποψη ότι η κατάσχεση και κατοχή Ελληνικών Εδαφών από τους ναζωραίους κατακτητές έγινε και γίνεται ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. Οι ψευδοφιλόσοφοι θέλουν να πείσουν την διεθνή κοινή γνώμη ότι οι ναζωραίοι κατακτητές κατέχουν τους Ελληνικούς Ναούς όχι με την βία, αλλά με την οικειοθελή υπογραφή των Ελλήνων.

Άρθρο 28: Οι ιθαγενείς λαοί έχουν το δικαίωμα να προστατεύουν τα εδάφη τους. Στρατιωτικές δραστηριότητες δεν πρέπει να λαμβάνουν χώρα στα εδάφη τους, εκτός και αν συμφωνήσουν ελευθέρα βουλήσει. (Οι υπογραμμίσεις είναι δικές μας).

Το άρθρο 28 επιτρέπει στους Έλληνες να αρνούνται στρατιωτικές ασκήσεις των ναζωραίων στα Ελληνικά εδάφη, εκτός και αν συμφωνήσουν οι Έλληνες με την δική τους θέληση.

Άρθρο 31: Οι ιθαγενείς λαοί, ως ειδική μορφή της εθνικής αυτοδιαθέσεως, έχουν το δικαίωμα της αυτονομίας ή της αυτοδιοικήσεως σε θέματα που σχετίζονται με την θρησκεία, τον πολιτισμό, την εκπαίδευση, τα μέσα μαζικής ενημερώσεως, την υγεία, την κατοικία, την εργασία, την κοινωνική ασφάλιση.

Ο ΟΗΕ με αυτό το άρθρο παρέχει στους Έλληνες, και φυσικά σε όλες τις φυλετικές, θρησκευτικές κλπ μειονότητες, το δικαίωμα της ΑΥΤΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ μέσα στο κράτος που ζουν. Αρκεί φυσικά να ζητήσει κάποιος αυτά τα δικαιώματα...

Αλλά όχι, οι ψευδοφιλόσοφοι οργανώνουν εκδρομές, συμπόσια και βαθυστόχαστες ομιλίες για τον Πλάτωνα. Μέχρι εκεί φτάνουν αυτοί οι πνευματικοί νάνοι και σύγχρονοι πνευματικοί Αλάριχοι του Ελληνικού Πολιτισμού. Αντί να διαφωτίζουν τους Έλληνες ώστε να ζητούν αυτοδιοίκηση και αυτονομία σε θέματα θρησκείας, παιδείας, υγείας, εργασίας ώστε οι Έλληνες να επιβιώσουν κάτω από το μισελληνικό νεοβυζαντινό ψευδοκράτος, οι ψευδοφιλόσοφοι κάνουν εκδρομές αποκοιμίζοντας τον Ελληνικό Λαό.

Άρθρο 32: Οι ιθαγενείς λαοί έχουν το συλλογικό δικαίωμα να καθορίσουν την δική τους υπηκοότητα σύμφωνα με τα δικά τους ήθη και έθιμα. Η ιθαγενής υπηκοότητα δεν τους εμποδίζει να έχουν και την υπηκοότητα του κράτους στο οποίο υπάγονται.(Οι υπογραμμίσεις είναι δικές μας).

Απίστευτο και όμως αληθινό. Ο ΟΗΕ στο άρθρο 32 παρέχει το δικαίωμα στις θρησκευτικές, εθνικές, φυλετικές, γλωσσικές κλπ μειονότητες, να έχουν δική τους υπηκοότητα! Και αν θέλουν μπορούν να έχουν διπλή υπηκοότητα, αυτήν του κράτους στο οποίο υπάγονται.

Τί κάνουν οι ψευδοφιλόσοφοι εκτός από το να κοιμούνται όρθιοι; Μα φυσικά αρνούνται και αυτό το δικαίωμα! Μιλάνε για «ακραίους», «διχαστικούς» και τέτοιες ανοησίες. Οι ξένοι δίνουν στους Έλληνες πολύ περισσότερα δικαιώματα απ’ ότι ζητούν οι «ελληνοκεντρικοί» ψευδοφιλόσοφοι από τους ναζωραίους κατακτητές!

Άρθρο 33: Οι ιθαγενείς λαοί έχουν το δικαίωμα να προωθούν, αναπτύσσουν και διατηρούν τα δικά τους κυβερνητικά όργανα, με τα δικά τους νομικά έθιμα, με τους δικούς τους κώδικες, σύμφωνα με τα διεθνή κριτήρια περί ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Ο ΟΗΕ, με το άρθρο 33, παρέχει το δικαίωμα στις μειονότητες να διατηρούν τα ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ, με τους ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ, σύμφωνα με τα ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΘΙΜΑ!!! Και όμως η αλητεία των ψευδοφιλοσόφων βγάζει σπυράκια σε κάτι τέτοιο. Ο ΟΗΕ λέει ότι οι Έλληνες μπορούν να ιδρύσουν Ελληνικά Δικαστήρια, με Ελληνική Νομοθεσία, σύμφωνα με τα Ελληνικά Έθιμα, που να λειτουργούν ξεχωριστά και παράλληλα με τα χριστιανικά δικαστήρια. Αρκεί τα δικαστήρια αυτά να είναι σύμφωνα με τους διεθνείς κανονισμούς περί ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Τί θα πούν τώρα οι αλήτες ψευδοφιλόσοφοι; Ότι οι Έλληνες δεν είναι ιθαγενείς; Θα αρνηθούν την ιθαγένεια των Ελλήνων; Θα αρνηθούν την ξεχωριστή και διαφορετική Παράδοση, Θρησκεία, Πολιτισμό, Ήθη και Έθιμα των Ελλήνων; τα οποία δεν έχουν καμμία σχέση με τα χριστιανικά; Ίσως, αλλά οι Έλληνες οφείλουν να γνωρίζουν ότι είναι διεθνώς κατοχυρωμένο το δικαίωμά τους να έχουν ξεχωριστά κυβερνητικά όργανα και δικαστήρια, σύμφωνα με τα Ελληνικά Έθιμα, ώστε να μην καταδικάζωνται από ναζωραίους δικαστές.

Άρθρο 37: Τα κράτη θα λάβουν τα κατάλληλα μέτρα, σε συνεργασία με τους ιθαγενείς λαούς, ώστε να περάσουν στην νομοθεσία τους τα δικαιώματα που ανακύπτουν από αυτή την διακήρυξη, ώστε οι ιθαγενείς λαοί να επωφεληθούν από τα δικαιώματά τους.

Το άρθρο 37 λέει ότι οι ναζωραίοι υποχρεούνται να συμπεριλάβουν στην νομοθεσία τους τα δικαιώματα των μειονοτήτων, άρα και της Ελληνόθρησκης Κοινότητος.

Οι ψευδοφιλόσοφοι κάθε στιγμή που ζητούν κάποιο δικαίωμα από τους ναζωραίους κατακτητές, δήθεν εκπροσωπώντας τους Έλληνες, πρέπει να ελέγχωνται πόσα δικαιώματα των Ελλήνων ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ απαλείφουν, καταργούν, απεμπολούν και δωρίζουν στους ναζωραίους κατακτητές.

Οι Έλληνες οφείλουν να γνωρίζουν ότι οι ψευδοφιλόσοφοι δεν πηγαίνουν να ζητήσουν δικαιώματα από τους ναζωραίους, πηγαίνουν να ΔΩΣΟΥΝ Ελληνικά κυριαρχικά δικαιώματα στους ναζωραίους.

Οι ψευδοφιλόσοφοι παρά τις δημαγωγικές κραυγές τους, ότι τάχα αγωνίζονται για τα ανθρώπινα δικαιώματα των Ελληνόθρησκων, στην πραγματικότητα δίνουν και αναγνωρίζουν στους ναζωραίους δικαιώματα που οι ναζωραίοι δεν είχαν ΠΟΤΕ πάνω στους Έλληνες.

Οι ψευδοφιλόσοφοι αγωνίζονται για τα δικαιώματα των ναζωραίων κατακτητών. Αγωνίζονται για την επέκταση και στερέωση της κυριαρχίας των στο υπόδουλο Ελληνικό Έθνος, με πρόσχημα ότι ζητάνε κάτι, αλλά στην πράξη ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑΣ τα πάντα.

Οι διεθνείς νόμοι, συνάδοντες πλήρως με τους Ιερούς Κανόνες της Ελληνικής Θρησκείας, παρέχουν το δικαίωμα στους Έλληνες να αυτονομηθούν από το χριστιανικό ψευδοκράτος των ναζωραίων κατακτητών και οι ψευδοφιλόσοφοι δημαγωγούν ότι τάχα αυτά είναι «φασιστικά», «παράνομα», «πρακτοριλίκια» κλπ.

Δηλαδή αυτά τα ανθρωπόμορφα κτήνη αρνούνται τα δικαιώματα που δίνει η διεθνής νομοθεσία!!! Η «ελληνοκεντρική» φασιστική αλητεία που δήθεν κόπτεται για τα ανθρώπινα δικαιώματα, έχει απεμπολήσει όλα τα ανθρώπινα δικαιώματα των Ελλήνων, με πρώτο και κύριο το δικαίωμα της εθνικής αυτοδιαθέσεως.

Οι ψευδοφιλόσοφοι παριστάνουν ότι τάχα δεν ανέχονται την λογοκρισία. Στην πραγματικότητα επιβάλλουν, σε συνεργασία με τους ναζωραίους, προληπτική λογοκρισία, πριν καν δημιουργηθεί μία επαναστατική σκέψη στο μυαλό του Ελληνικού λαού. Οι ψευδοφιλόσοφοι επιβάλλουν την ψυχολογική αυτολογοκρισία από μικρή ηλικία μέσω χριστιανικής εκπαιδεύσεως. Να λοιπόν γιατί είναι φασίστες οι ψευδοφιλόσοφοι.

Για την Ελληνική Θρησκεία πολεμική εισβολή θεωρείται η εισβολή αλλοτρίων ιδεών. Στην Ελληνική Θρησκεία οι ιδέες προστατεύονται περισσότερο απ’ ότι τα εδάφη. Διότι η πρωτεύουσα θα καταληφθεί όταν έχουν επικρατήσει ξένες ιδέες εντός των τειχών. Αυτό αποσιωπούν οι ψευδοφιλόσοφοι, ότι η εισβολή αλλοτρίων δοξασιών είναι απείρως πιό επικίνδυνη από την εισβολή αλλοτρίων στρατευμάτων.

Οι ψευδοφιλόσοφοι ενώ θεωρούν την εισβολή τουρκικών στρατευμάτων απαράδεκτη, την εισβολή χριστιανικών ιδεών την θεωρούν ανεκτή. Οι ψευδοφιλόσοφοι θεωρούν απόλυτο δικαίωμα το γεωγραφικό έδαφος, αλλά ελευθέρας βοσκής τα πολιτιστικά και ιδεολογικά εδάφη. Η εισβολή αλλοτρίων μισελληνικών ιδεών για τους ψευδοφιλοσόφους είναι θεμιτή, ενώ η εισβολή αλλοφύλων αθέμιτη.

Αλλά η ιστορία απέδειξε στους ανιστόρητους ψευδοφιλοσόφους ότι μετά την εισβολή ξένων(=χριστιανικών) ιδεών που τσακίζουν τον Ελληνικό κοινωνικό ιστό, ακολουθεί η εισβολή ξένων(χριστιανικών) στρατευμάτων.

Οι ψευδοφιλόσοφοι αποκηρύσσουν τα πολιτικά και οικονομικά δικαιώματα του Ελληνικού Έθνους. Αναγνωρίζουν μόνον πολιτιστικά δικαιώματα. Ως γνήσιοι προδότες αρνούνται την Εθνική Αυτοδιάθεση του Ελληνικού Έθνους. Κάτι για το οποίο θυσιάστηκαν εκατομμύρια Ελλήνων μέχρι σήμερα. Οι ψευδοφιλόσοφοι φτύνουν κατάμουτρα όλους τους ΕθνικοΑπελευθερωτικούς Αγώνες από το βυζάντιο μέχρι σήμερα.

Οι ψευδοφιλόσοφοι ευνουχίζουν τους Έλληνες συνειδησιακά. Προσπαθούν να αποκεφαλίσουν την ηγεσία τους η οποία προσπαθεί να τους ενσταλάξει την θέληση για αυτοδιάθεση.

Οι ψευδοφιλόσοφοι αποκρύπτουν από τον Ελληνικό λαό ότι τα εθνικά σύνορα του Ελληνισμού δεν ταυτίζονται με τα κρατικά σύνορα του χριστιανικού ψευδοκράτους.

Το Ελληνικό Έθνος δεν ταυτίζεται με το χριστιανικό ψευδοκράτος. Και εφ’ όσον οι ναζωραίοι κατακτητές δεν εκπροσωπούν τα συμφέροντα των Ελλήνων, δεν κυβερνούν με την συναίνεση των Ελλήνων, δεν τους εκπροσωπούν, δεν τους αφήνουν να πάρουν στις αποφάσεις που τους αφορούν, οι Έλληνες με βάση τους διεθνείς νόμους έχουν το δικαίωμα να αποσχισθούν.

Το ζήτημα της εθνικής αυτοδιαθέσεως δεν έληξε με την Επανάσταση του «1821» όπως ισχυρίζονται ψευδώς οι ψευδοφιλόσοφοι. Δεν επετεύχθη ο σκοπός της επαναστάσεως. Δεν ικανοποίησε τους Έλληνες το αποτέλεσμα. Ο Ιερός Αγώνας για εθνική αυτοδιάθεση συνεχίζεται από όλους τους Έλληνες πλην των καταραμένων ψευδοφιλοσόφων.

Οι Έλληνες έχουν ανάγκη από οικονομικά μέσα επιβιώσεως διότι οι ναζωραίοι τους τα έχουν αρπάξει όλα: σπίτια, μετρητά, επιχειρήσεις, θέσεις εργασίας. Οι Έλληνες έχουν ανάγκη για προσωπική και συλλογική ασφάλεια. Οι Έλληνες πρέπει να κατέχουν όπλα για να υπερασπισθούν τους εαυτούς των από τους διωγμούς των ναζωραίων κατακτητών.

Όμως για τους ψευδοφιλοσόφους τέτοια ζητήματα δεν τίθενται. Δεν βλέπουν κανένα κίνδυνο αφανισμού του Ελληνισμού από τους ναζωραίους κατακτητές. Οι ναζωραίοι, λένε οι ψευδοφιλόσοφοι, δεν εξοντώνουν τους Έλληνες φυλετικά, ούτε θρησκευτικά, ούτε δημογραφικά, ούτε περιβαλλοντολογικά, ούτε οικονομικά, ούτε πολιτικά. Έχουν ένα μικρό πρόβλημα με τον πολιτισμό, αλλά όλα τα άλλα βαίνουν καλώς γι’ αυτά τα «φιλοσοφικά» καθάρματα.

Για τους ψευδοφιλοσόφους οι Έλληνες δεν έχουν ανάγκη πολιτικής προστασίας, ούτε νομικής, ούτε δικαστικής, ούτε αστυνομικής. Μία ζωή οι Έλληνες να ζουν μέσα στον τρόμο και στην ανασφάλεια μήπως τους σφάξουν οι ναζωραίοι. Αν ικανοποιηθεί το αίτημά τους να κτισθεί ένας Ναός και αναγνωρισθεί η Ελληνική Θρησκεία, τότε όλα είναι μέλι-γάλα. Αν πάρουμε αυτά τα ψίχουλα, μετά αφήστε τους ναζωραίους να κρατήσουν την πολιτική, θρησκευτική, εκπαιδευτική, στρατιωτική και δικαστική εξουσία, λένε στους Έλληνες οι ψευδοφιλόσοφοι.

Αντί να καλούν τους Έλληνες να συστήσουν δικά τους σώματα ασφαλείας, λένε στους Έλληνες μετά 17 αιώνες τρομακτικών σφαγών να αφήσουν την ασφάλειά τους στα χέρια των ...ναζωραίων σφαγέων τους!!!

Για τους ψευδοφιλοσόφους που περιφέρουν την πνευματική τους πανούκλα στους χώρους των Ελληνόθρησκων, αν κάποιος τους εγγυηθεί την προσωπική τους ελευθερία στο να θρησκεύωνται, τότε δεν έχουν κανένα άλλο πρόβλημα. Οι άλλοι Έλληνες ας αφομοιωθούν από την χριστιανική πανούκλα, δεν πειράζει... Ας σωθούν οι 5-10 ψευδοφιλόσοφοι και όλοι οι άλλοι Έλληνες ας πάνε να κόψουν τον λαιμό τους. Αρκεί ο ψευδοφιλόσοφος να είναι καλά.

Όμως ο ΟΗΕ και η ΟΥΝΕΣΚΟ φτύνουν κατάμουτρα τους ψευδοφιλοσόφους λέγοντας ακριβώς αυτό που λέει η Ελληνική Θρησκεία: ότι η διαφορετική πολιτιστική ταυτότητα βρίσκεται στο κέντρο της Εθνικής Αυτοδιαθέσεως!!! Δηλαδή ο ΟΗΕ και η ΟΥΝΕΣΚΟ βρίσκονται έτη φωτός μπροστά από τα καφενεία των ψευδοφιλοσόφων στις αξιώσεις και τα παρεχόμενα δικαιώματα προς τους λαούς και τις μειονότητες που αγωνίζονται για επιβίωση.

Ο ΟΗΕ λέει ότι η διαφορετική πολιτιστική ταυτότητα συνεπάγεται Εθνική Αυτοδιάθεση. Οι ψευδοφιλόσοφοι λένε ότι η διαφορετική πολιτιστική ταυτότητα συνιστά ευκαιρία για εκδρομές και συμπόσια.

Ο ΟΗΕ δίνει το δικαίωμα (φυσικά σε αυτούς που αγωνίζονται, όχι σε καραγκιόζηδες ψευδοφιλοσόφους) σε μειονότητες να εκπροσωπούνται ξεχωριστά από το κράτος σε διεθνείς συναντήσεις για ζητήματα που τους αφορούν. Για παράδειγμα η μειονότητα των Σάμι που ζει μέσα στην Φιλανδία έχει δικό της αυτόνομο κοινοβούλιο και εκπροσωπείται διεθνώς ξεχωριστά από το Φιλανδικό κράτος. Το ίδιο συμβαίνει με την Καταλονία που εκπροσωπείται διεθνώς με δικά της γραφεία, ξεχωριστά από το Ισπανικό κράτος. Το ίδιο και με το Κεμπέκ που εκπροσωπείται ξεχωριστά από το Καναδικό κράτος στο εξωτερικό με δικά του γραφεία που προωθούν το εμπόριο και τον τουρισμό. Το ίδιο ισχύει και για τους Ινουίτ ιθαγενείς του Καναδά που τώρα έχουν ξεχωριστή κυβέρνηση, με δικό τους κοινοβούλιο, με δικά τους δικαστήρια. Το ίδιο ισχύει και για την αυτόνομη περιοχή των Κούνα στον Παναμά όπου το κράτος του Παναμά συμπεριλαμβάνει στην διοίκηση κυβερνητικούς οργανισμούς των Κούνα. Ενώ το πιό λαμπρό παράδειγμα είναι των Ζαπατίστας στο Μεξικό όπου αφού το κράτος αρνήθηκε την αυτονομία τους, αυτοί ξεκίνησαν ένοπλο αγώνα.

Αλλά βέβαια για τους ψευδοφιλοσόφους οι ιθαγενείς πολυθεϊστές Ζαπατίστας είναι «ακραίοι», «διχαστικοί» κλπ. Για τους ψευδοφιλοσόφους, οι Ζαπατίστας έπρεπε να αφανιστούν από προσώπου γης για να μην «διχαστούν» από τους ναζωραίους κατακτητές του Μεξικού.

Ευτυχώς που οι Ζαπατίστας δεν έχουν για ηγέτες «ελληνοκεντρικούς» ψευδοφιλοσόφους, διότι τώρα θα αποτελούσαν ανάμνηση σε ιστορικά βιβλία και όχι ζωντανός και ΕΜΠΟΛΕΜΟΣ λαός. Φυσικά η συμπαράσταση όλων των Ελλήνων στον Ιερό Αγώνα των Ζαπατίστας κατά της χριστιανικής λαίλαπας του Μεξικού είναι δεδομένη. Ευχόμαστε ολόψυχα να νικήσουν διότι το αξίζουν.

Αυτά τα παραδείγματα αποδεικνύουν ότι και οι Έλληνες, με βάση την διεθνή νομοθεσία, μπορούν να εκπροσωπούνται στο εξωτερικό, ξεχωριστά από τους ελληνόφωνους ναζωραίους. Οι Έλληνες μπορούν να λαμβάνουν μέρος στις διεθνείς αποφάσεις χωρίς να έχουν ανακηρυχθεί επισήμως σε ανεξάρτητο κράτος. Μπορούν να έχουν δικά τους γραφεία στο εξωτερικό για θέματα πολιτισμού, εμπορίου, τουρισμού και να συνάπτουν διπλωματικές σχέσεις ξεχωριστά από τους ναζωραίους. Μπορούν επίσης να έχουν δικό τους αυτόνομο κοινοβούλιο.

Και καταλήγει η έκθεση της ΟΥΝΕΣΚΟ για τα ανθρώπινα δικαιώματα: «Όταν ένα κράτος καταπιέζει τις μειονότητες, παραβιάζει τα ανθρώπινα δικαιώματα, αποκλείει τις μειονότητες από τις αποφάσεις που τις αφορούν, καταδιώκει την γλώσσα, την θρησκεία και τον πολιτισμό τους, τότε αυτό το κράτος χάνει κάθε νομιμότητα στο ζήτημα της εδαφικής ακεραιότητος και οι μειονότητες μπορούν να επαναστατήσουν, να αποσχισθούν και να δημιουργήσουν ανεξάρτητο κράτος, διότι η επανάσταση κατά της τυραννίας και της καταπιέσεως κατοχυρώνεται στο προοίμιο της διακηρύξεως των ανθρωπίνων δικαιωμάτων του ΟΗΕ».

Είναι απίστευτο και όμως αληθινό. Οι ψευδοφιλόσοφοι, δήθεν λάτρεις και προστάτες της ελευθερίας, όχι μόνον παριστάνουν ότι αγνοούν αλλά απορρίπτουν τελείως την διεθνώς κατοχυρωμένη επανάσταση κατά της τυραννίας. Ο ΟΗΕ δίνει το δικαίωμα στους Έλληνες να επαναστατήσουν κατά των ναζωραίων κατακτητών, διότι τους εξοντώνουν πολιτιστικά, οικονομικά, βιολογικά, πολιτικά, αλλά η αλητεία των ψευδοφιλοσόφων αρνείται και αυτό το έσχατο μέσον σωτηρίας.

Ο ΟΗΕ κατοχυρώνει νομικά την απόσχιση μίας μειονότητος ή ενός λαού από ένα κράτος που την/τον καταπιέζει και πάει να την/τον εξαφανίσει, αλλά οι ψευδοφιλόσοφοι κάνουν εκδρομές και συμπόσια εις υγείαν των ναζωραίων κατακτητών και των κορόϊδων Ελλήνων που αντί να τους φτύνουν, κάθονται και ακούν τις ανθελληνικές ομιλίες των.

Ο ΟΗΕ αναγνωρίζει σε μία μειονότητα το δικαίωμα να πάρει τα όπλα και να πολεμήσει για να σωθεί όταν αντιμετωπίζει τον κίνδυνο αφανισμού από ένα εχθρικό κράτος, αλλά οι ψευδοφιλόσοφοι μιλάνε δήθεν για «ακραίους» και «φανατικούς» Έλληνες που θέλουν να «διχάσουν» τον Ελληνικό λαό. Να που και οι αποφάσεις του ΟΗΕ για την προστασία των μειονοτήτων έγιναν «ακραίες» και «φανατικές» στα χέρια των ψευδοφιλοσόφων!!! Τόσο αλήτες είναι οι ψευδοφιλόσοφοι. Αλλά τί να περιμένει κανείς από τις πόρνες των ναζωραίων κατακτητών;

Το σχέδιο δημιουργίας Ανεξαρτήτου Ελληνικού Κράτους με απόσχιση εδαφών από τους ναζωραίους κατακτητές, δεν εμποδίζει σε τίποτε να τρέχει παράλληλα με το σχέδιο της επαναστατικής ανατροπής και καταλήψεως της εξουσίας σε όλα τα εδάφη του ρωμέϊκου ψευτοκρατίδιου του ελλαδιστάν. Όλα τα σχέδια πρέπει να τρέχουν παράλληλα και όποιο επιτύχει. Όποιο μονοπάτι και αν ακολουθήσουν οι Έλληνες αργά ή γρήγορα θα ξεσπάσει πόλεμος με τους ναζωραίους κατακτητές.

Βεβαίως σε καμμία περίπτωση οι Έλληνες δεν πρέπει να στρέψουν την προσοχή τους αποκλειστικά στην κατοχή εδαφών. Διότι έτσι μεταστρέφουν την προσοχή τους από το πραγματικό πεδίο μάχης: την κατοχή ψυχών. Οι Έλληνες πρέπει να απελευθερώσουν τις ψυχές των αδελφών τους από την χριστιανική πανούκλα. Όμως ποτέ δεν πρέπει να παραγνωρίζουν ότι σε κάποια στιγμή πρέπει να δημιουργήσουν ξεχωριστό κρατικό μηχανισμό από τους ναζωραίους, καθώς και δικαστήρια, στρατό, αστυνομία. Δεν μπορούν οι Έλληνες να απεμπολήσουν τα κυριαρχικά δικαιώματα που συνεπάγεται η κρατική ανεξαρτησία.

Μία λύση στο πρόβλημα είναι συνδυασμός ενός μικρού κράτους στην αρχή και αργότερα με συνεχείς επαναστάσεις και απελευθερωτικούς αγώνες να ελευθερωθούν όλοι οι Ελληνικοί πληθυσμοί και τα εδάφη που τώρα βρίσκονται υπό χριστιανική κατοχή.

Οι Έλληνες δεν πρέπει να ακούν την δημαγωγική προπαγάνδα των ναζωραίων. Να αγνοούν τα ψεύδη περί «διχασμού». Οι ναζωραίοι δεν είναι Έλληνες, οπότε δεν τίθεται ζήτημα διχασμού. Είναι σαν να λέει κάποιος ότι κινδυνεύουμε να διχαστούμε από τους Τούρκους!

Εξ άλλου όποιος παρακολουθεί τις πολιτικές εξελίξεις, και δεν ακούει τις βλακείες των ψευδοφιλοσόφων που καταπολεμούν το Κίνημα Επανελληνίσεως, γνωρίζει ότι διεθνώς υπάρχει μία διττή, ταυτόχρονη κίνηση: Παραδοσιακά κράτη τεμαχίζονται σε μικρότερα αυτόνομα κράτη και συγχρόνως τα παραδοσιακά κράτη εντάσσονται σε μεγαλύτερους υπερ-κρατικούς οργανισμούς, όπως π.χ. Ευρωπαϊκή Ένωση.

Άρα το χριστιανικό ψευδοκράτος του ελλαδιστάν, και προς τον πολλαπλασιασμό δηλαδή προς τα πάνω, αλλά και προς την υποδιαίρεση δηλαδή προς τα κάτω, διαλύεται.

Οι ναζωραίοι κατακτητές είτε το θέλουν είτε όχι παραδίδουν κυριαρχικά δικαιώματα σε μεγαλύτερους κρατικούς σχηματισμούς-Ευρωπαϊκή Ένωση. Το ίδιο θα γίνει και προς μικρότερους κρατικούς σχηματισμούς (αυτονομήσεις μειονοτήτων), είτε το θέλουν είτε όχι. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι έθνος δεν είναι ούτε η Γαλλία που εδώ και 5 αιώνες έχει προσπαθήσει δια της βίας να αφομοιώσει τις 4 εθνότητες που ζουν μέσα της. Άρα ούτε το γαλλικό κράτος ταυτίζεται με τα 4 έθνη που έχει μέσα της. Με ποιό δικαίωμα η αλητεία των ψευδοφιλοσόφων ταυτίζει το Ελληνικό Έθνος με το χριστιανικό ψευδοκράτος;

Οι διεθνείς σχηματισμοί σπάνε το μονοπώλιο του χριστιανικού ψευδοκράτους, του αφαιρούν το μονοπώλιο νομίσματος, νόμων, συντάγματος, αστυνομίας, στρατού και οι Έλληνες θα χάσουν την ευκαιρία; Αδύνατον. Άρα λοιπόν ήδη το χριστιανικό ψευδοκράτος του ελλαδιστάν έχει απεμπολήσει το κρατικό μονοπώλιο και τα κυριαρχικά του δικαιώματα, γιατί λοιπόν να αρνηθεί στους Έλληνες την Εθνική Αυτοδιάθεση και τον σχηματισμό Ανεξαρτήτου Ελληνικού Κράτους;

Τί λοιπόν πειράζει τους ψευδοφιλοσόφους όταν οι Έλληνες ζητούν αυτονομία και απόσχιση, την στιγμή που οι ίδιοι οι φορείς του ρωμέϊκου κρατιδίου παραχωρούν οικειοθελώς κυριαρχικά δικαιώματα στην Ευρωπαϊκή Ένωση; Δηλαδή οι Έλληνες είναι υποδεέστεροι; Έχουν λιγώτερη αξία ως άνθρωποι από την Ευρωπαϊκή Ένωση; Η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να αφαιρεί όσα κυριαρχικά δικαιώματα θέλει από το νεοβυζαντινό κρατίδιο των ναζωραίων και δεν επιτρέπεται στους Έλληνες να πράξουν το ίδιο;

Βάσκοι και Ιρλανδοί έχουν ξεκινήσει έναν δυναμικό αγώνα βαθμιαίας ανεξαρτησίας υπό την αιγίδα του ΟΗΕ. Οι δύο εθνότητες δηλώνουν ότι μπορούν να συζητήσουν την σταδιακή απόσχισή τους από τα αντίστοιχα κράτη με ειρηνικά μέσα. Γιατί λοιπόν δεν μπορούν και οι Έλληνες να πράξουν το ίδιο; Γιατί δεν ζητούν οι ψευδοφιλόσοφοι, όπως ζητούν οι Έλληνες, να γίνει διάλογος με το ψευδοκράτος των ναζωραίων για να ξεκινήσει η διαδικασία αυτοδιαθέσεως;

Άλλωστε και οι ίδιοι οι ναζωραίοι θα συμφωνήσουν με αυτή την διαδικασία. Πολλοί ναζωραίοι εκφράζουν δημοσίως μίσος και απέχθεια για το ψευδοκράτος των. Οι ίδιοι διαφημίζουν την απέχθειά των. Οι ίδιοι φωνάζουν ότι δεν τους παρέχει υγεία, εργασία, στέγη, ότι τους κλέβει με πανωτόκια, ότι τους εκπλειστηριάζει την περιουσία.

Οι ναζωραίοι από μόνοι τους μιλούν για διαφθορά, διάλυση και ανυπαρξία του χριστιανικού ψευδοκράτους. Οι ίδιοι οι ναζωραίοι μιλάνε για διάλυση και επανίδρυση του κράτους και ...και... και παρουσιάζονται οι ψευδοφιλόσοφοι και φωνάζουν....όχι! αυτό θα οδηγήσει σε «διχασμό»!!! Την στιγμή λοιπόν που Έλληνες και ναζωραίοι εκφράζουν την απέχθειά τους κατά του χριστιανικού ψευδοκράτους, οι ψευδοφιλόσοφοι το υποστηρίζουν!!!

Οι ψευδοφιλόσοφοι δεν αναγνωρίζουν καν το παράνομο της πολιτικής αφομοιώσεως που διαπράττει το χριστιανικό ψευδοκράτος. Ενώ ο ΟΗΕ καταγγέλλει την αφομοίωση μειονοτήτων ως γενοκτονία για την οποία θα επέμβει η διεθνής κοινότητα!!!

Οι ψευδοφιλόσοφοι στην υπόδουλη Ελλάδα φαίνεται ότι έχουν ως πρότυπό τους τον καραγκιόζη ινδουϊστή πολιτικό Γκάντι που δίδασκε τους Ινδουϊστές το δόγμα της μη-βίας (του Ινδουϊσμού) ώστε να εξασφαλίσει στους μουσουλμάνους το δόγμα της απόλυτης βίας (κατά του Ινδουϊσμού).

Αυτόν τον Ινδό καραγκιόζη, προς δυσαρέσκεια των ψευδοφιλοσόφων, τον είχαν αποκηρύξει ήδη και τον σκότωσαν οι Ινδουϊστές πατριώτες το «1948» διότι τους δίδασκε να μην αμύνονται ενόπλως ακόμα και υπό τον κίνδυνο ολοκληρωτικού αφανισμού. Αυτός ο ινδός καραγκιόζης παρέλυσε τα αντανακλαστικά ενός ολόκληρου έθνους και τους μετέτρεψε σε δουλοπρεπείς, αδύναμους και οσφυοκάμπτες.

Άφησε τους μουσουλμάνους να ξεκινήσουν πόλεμο εξοντώσεως του Ινδουϊσμού. Την στιγμή που δίδασκε την ειρηνική ανεξαρτησία της Ινδίας από τους Βρετανούς, την ίδια στιγμή ...ανέχθηκε την βίαιη δημιουργία του Πακιστάν από τους Ινδούς μουσουλμάνους! Ανέχθηκε τον βίαιο προσηλυτισμό των Ινδουϊστών στο ισλάμ και τον χριστιανισμό.

Σήμερα οι Ινδουϊστές πατριώτες θεωρούν ότι ο Γκάντι κατέστρεψε την Ινδία με την εγκληματική ανοχή του στο ισλάμ και τον χριστιανισμό και με το βλακώδες και προδοτικό δόγμα της μη ινδουϊστικής βίας, διότι εξασφάλισε το μονοπώλιο της χριστιανικής και μουσουλμανικής βίας κατά των Ινδουϊστών. 

Το ίδιο θεωρούν και οι Έλληνες για τους ψευδοφιλοσόφους. Από την αρχή της εμφανίσεως του χριστιανισμού μέχρι και σήμερα δεν κάνουν τίποτε άλλο από το να καταστρέφουν τον Ελληνισμό. Είναι αληθινοί βρυκόλακες που ρουφούν όλους τους ζωώδεις χυμούς και τα πολεμικά ένστικτα από το κορμί του Ελληνικού Έθνους. Οι ψευδοφιλόσοφοι μετατρέπουν τους Έλληνες σε πρόβατα και όχι οι ναζωραίοι παπάδες.

Οι αλητήριοι ψευδοφιλόσοφοι ερμηνεύουν τον Ελληνισμό να σημαίνει παθητική, άοπλη και οσφυοκαμπτική στάση μπροστά στον ναζωραίο εχθρό. Λένε ότι τώρα ο χριστιανισμός δεν σφάζει τους Έλληνες, άρα γιατί να πολεμήσουμε; Όμως αποσιωπούν το γεγονός ότι η βία ισχύει στην περίοδο της ανατροπής και της κατακτήσεως, μετά αναλαμβάνουν άλλοι μηχανισμοί καταστολής. Οι λεγόμενοι προληπτικοί: ο έλεγχος της παιδείας και των ΜΜΕ.

Ο χριστιανισμός αφού κατέσφαξε τους Έλληνες, εισχώρησε στους μηχανισμούς αναπαραγωγής μίας ιδεολογίας, τα ΜΜΕ και την παιδεία. Έτσι ώστε ο χριστιανισμός να θεωρείται ως καθεστώς και οιοσδήποτε προσπαθεί να πάρει την εξουσία να θεωρείται εχθρός. Αλλά φυσικά οι ψευδοφιλόσοφοι δεν ανησυχούν μήπως κάποια ημέρα εμφανιστούν Ελληνόθρησκοι που να θέλουν να πάρουν την εξουσία, γι’ αυτό άλλωστε δεν θέλουν να διδάσκεται η Ελληνική Θρησκεία στα σχολεία. Για να μην μπαίνουν «κακές» ιδέες στα μυαλά των Ελλήνων.

Οι ψευδοφιλόσοφοι συκοφαντούν τους Έλληνες πατριώτες λέγοντες ότι η απόσχιση από το χριστιανικό ψευδοκράτος είναι παράνομη. Τί τερατώδες ψεύδος! Η αλήθεια είναι ότι οι ψευδοφιλόσοφοι είναι κατά του Νόμου. Διότι βασική αρχή του Νόμου είναι η επαναφορά στην προτέρα κατάσταση μετά την τέλεση ενός εγκλήματος. Οι αλητήριοι ψευδοφιλόσοφοι ζητούν από τους Έλληνες να συμπράξουν με την αδικία, κάτι που θα βαρύνει τους Έλληνες με το Ελληνικό αίμα που ήπιαν οι ναζωραίοι βρυκόλακες. Οι ψευδοφιλόσοφοι ζητούν από τους Έλληνες να εγκληματίσουν συμπράττοντες με τους ναζωραίους φονιάδες των λαών.

Μήπως ξέρουν άλλωστε αυτοί οι καφενόβιοι ψευδοφιλόσοφοι τί σημαίνει Ελευθερία; Ελευθερία είναι το πιό πολεμικό δόγμα. Ελευθερία είναι η πολεμική πράξη κατά την οποία το μέρος του πληθυσμού που καταπιέζεται επιβάλλει την θέλησή του στο μέρος του πληθυσμού που καταπιέζει. Αυτό σημαίνει ένοπλο αγώνα. Το κομμάτι του λαού που θέλει να σπάσει τα δεσμά του και να αποκτήσει Ελευθερία, τσακίζει βιαίως το παλαιό τυραννικό καθεστώς. Αλλά πρώτα πρέπει να τσακίσει την άκρα ηλιθιότητα και την φανατική δειλία των ψευδοφιλοσόφων, διότι αποτελούν ένα όζων πτώμα.

Αλλοίμονο στην επανάσταση που θα αφήσει ψευδοφιλοσόφους να εισχωρήσουν στις τάξεις της. Θα καταλήξει σε πραγματικό μακελειό των επαναστατημένων σκλάβων. Την στιγμή που ο εχθρός θα σφάζει ανηλεώς τους επαναστάτες, οι ψευδοφιλόσοφοι, καθισμένοι γύρω από ένα τζάκι, θα κάνουν συμπόσια και ομιλίες για τον Πλάτωνα.

Οι ψευδοφιλόσοφοι είναι οι ιδεολογικοί «μπάτσοι» του χριστιανισμού. Καταστέλλουν προληπτικά στο μυαλό των Ελλήνων κάθε επαναστατική ενέργεια. Ο ψευδοφιλόσοφοι δίνουν στους ναζωραίους αυτό που χρειάζονται: κάλυψη της χριστιανικής φύσεως του καθεστώτος παρουσιάζοντάς το ως δήθεν ουδέτερο, ως δήθεν ελληνικό. Ως εκ τούτου οιοσδήποτε σκεφτεί να το ανατρέψει, παριστάνεται ως εγκληματίας. Και το χριστιανικό κράτος παριστάνεται ως τάχα ουδέτερος θεματοφύλακας των Ελληνικών αξιών. Τί άλλο δώρο να ζητούσαν οι ναζωραίοι από τους ψευδοφιλοσόφους; Τί άλλο θα μπορούσε να ζητήσει ένας προαγωγός από μία πόρνη; Μα να του φέρνει συνεχώς χρήμα χωρίς καμμία διαμαρτυρία. Αυτό ακριβώς κάνουν και οι ψευδοφιλόσοφοι, οι πόρνες των ναζωραίων κατακτητών, που παριστάνουν τους ελληνόθρησκους. Φέρνουν συνεχώς Έλληνες ως βορά στα ψυχοθυσιαστήρια των ναζωραίων βρυκολάκων.

Αυτοί οι αλήτες παρουσιάζουν την χριστιανική εξουσία ως αχρωμάτιστη, ως ουδέτερη ή τέλος πάντων ελαφρώς χρωματισμένη χριστιανικά. Αποκαλούν το μισελληνικό χριστιανικό ψευδοκράτος ως ...ελληνικό κράτος!!!!!!! Τολμούν τα κτήνη και δίνουν το όνομα «ελληνικό κράτος» σε αυτό το νεοβυζαντινό έκτρωμα που το μισεί ο Ελληνικός λαός και το βρίζουν και οι ίδιοι οι ναζωραίοι!!!

Παρουσιάζοντας το ρωμέϊκο κρατίδιο ως «ελληνικό» και μιλώντας απλώς για «χωρισμό κράτους και εκκλησίας» οι αλητήριοι ψευδοφιλόσοφοι νομιμοποιούν στα μάτια του Ελληνικού λαού την χριστιανική κατοχή και την συμμορία των παπάδων και συγχρόνως ποινικοποιούν τον Ιερό ΕθνικοΑπελευθερωτικό Αγώνα.

Οι ψευδοφιλόσοφοι κοροϊδεύουν τους Έλληνες διότι τους λένε να πιστεύουν στους νόμους (τους χριστιανικούς νόμους του ρωμέϊκου ψευδοκράτους), και να πολεμήσουν με αυτούς τον χριστιανισμό...

Οι ψευδοφιλόσοφοι, που έχουν το θράσος να επικαλούνται το Δοξασμένο Όνομα των Αθανάτων Θεών, χρησιμοποιούν από τον Ελληνισμό ότι είναι αποδεκτό στους ναζωραίους και απορρίπτουν ή αποσιωπούν ότι δεν είναι αποδεκτό στους ναζωραίους, δηλαδή όλη την ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΗ υφή του Ελληνισμού.

Οι ψευδοφιλόσοφοι υπάρχουν μόνον για ένα σκοπό: για να ωραιοποιούν στα μάτια του Ελληνικού λαού το μισελληνικό ψευδοκράτος. Μιλάνε για ανθρώπινα δικαιώματα αλλά πάντα μέσα στα πλαίσια του χριστιανικού συντάγματος και ποτέ στα πλαίσια ενός Ελληνικού συντάγματος.

Οι ψευδοφιλόσοφοι μιλάνε για ελευθερία του Τύπου αλλά πάντα μέσα στα πλαίσια των χριστιανικών ΜΜΕ. Μιλάνε για Ελληνική Παιδεία αλλά πάντα μέσα στα πλαίσια του χριστιανικού υπουργείου παιδείας και ποτέ στα πλαίσια ενός Ελληνικού Υπουργείου Παιδείας διοικούμενο από Έλληνες στο θρήσκευμα.

Οι ψευδοφιλόσοφοι μιλάνε για ισότητα των πολιτών ενώπιον του νόμου αλλά πάντα μέσα στα πλαίσια του χριστιανικού νόμου και ποτέ στα πλαίσια του Ελληνικού Νόμου.

Οι ψευδοφιλόσοφοι μιλάνε για δίκαιη δίκη αλλά πάντα μέσα στα πλαίσια των χριστιανικών δικαστηρίων (με την φωτογραφία του ραββίνου Τζεσουά πίσω από την πλάτη των ναζωραίων δικαστών) και ποτέ στα πλαίσια Ελληνικών Δικαστηρίων με Έλληνες Δικαστές (με τα αγάλματα των Πατρώων Θεών και Μητρώων Θεαινών στις πλάτες τους).

Οι ψευδοφιλόσοφοι μιλάνε για ατομικές ελευθερίες αλλά πάντα ελεγχόμενες από την χριστιανική αστυνομία και ποτέ από μία Ελληνική Αστυνομία.

Οι ψευδοφιλόσοφοι ωραιοποιούν το χριστιανικό ψευδοκράτος. Δεν κάνουν τίποτε άλλο από το να βαπτίζουν οτιδήποτε χριστιανικό ως «Ελληνικό»!!! Ότι κάνουν και οι ναζωραίοι δημαγωγοί, μιλάνε για «ελληνοχριστιανικό» πολιτισμό, βαπτίζοντες τον ιουδαιοχριστιανισμό τους ελληνοχριστιανισμό. Όμως οι ψευδοφιλόσοφοι τους ξεπέρασαν, βαπτίζουν τον χριστιανικό στρατό κατοχής ως «Ελληνικό», τα χριστιανικά δικαστήρια ως «Ελληνικά», και τους χριστιανικούς νόμους ως ...«Ελληνικούς»!!!

Οι ναζωραίοι θα πρέπει να πληρώνουν πολλά εκατομμύρια στους ψευδοφιλοσόφους για την πολύ καλή χριστιανική προπαγάνδα που κάνουν. Πραγματικά, δεν είναι τυχαίο που οι ναζωραίοι χρηματοδοτούν εκδηλώσεις των ψευδοφιλοσόφων. Γιατί όχι; πού θα μπορούσαν άλλωστε να βρουν καλύτερους λακέδες του χριστιανισμού;

Πώς οι αλητήριοι ψευδοφιλόσοφοι μεταφέρουν την χριστιανική προπαγάνδα στο στρατόπεδο των Ελλήνων; με το να παρουσιάζουν τις χριστιανικές αξιώσεις ως Ελληνικές.

Οι Έλληνες είναι εκτός πολιτικής εξουσίας αλλά οι ψευδοφιλόσοφοι παρουσιάζουν τους ναζωραίους κατακτητές ως εκπροσώπους του Ελληνικού Λαού. Οι ψευδοφιλόσοφοι βαπτίζουν το χριστιανικό κυνοβούλιο ως «Ελληνικό Κοινοβούλιο»!!! Πραγματικά είναι καλοί στις βαπτίσεις μιαρών αντικειμένων με ωραία ονόματα, αλλά δεν γνωρίζουν ότι πρέπει να προηγηθεί εξαγνισμός με φωτιά και σίδερο;

Οι ψευδοφιλόσοφοι είναι αρκετά καλοί στο να εξαφανίζουν την διαφορά μεταξύ Ελλήνων υποδούλων και ναζωραίων κατακτητών, αλλά όχι για πολύ ακόμα. Ανησυχούν οι ψευδοφιλόσοφοι ότι με αυτό το άτεχνο μασκάρεμα δεν θα καταφέρουν να αποτρέψουν την μεταφορά των όπλων από τα χέρια των ναζωραίων στα χέρια των Ελλήνων. Ανησυχούν ότι με τα ψεύδη των δεν θα καταφέρουν να αποτρέψουν την δικαιοσύνη και τον στρατό να αλλάξουν χέρια και να έρθουν στα χέρια Ελλήνων.

Οι ψευδοφιλόσοφοι κάνουν ότι είναι δυνατόν να διατηρήσουν οι ναζωραίοι κατακτητές τα προνόμιά τους αδιαφορώντας πλήρως για τα συμφέροντα των Ελλήνων πολιτών. Οι ψευδοφιλόσοφοι είναι το όργανο για την υποταγή των Ελλήνων πολιτών στην χριστιανική εξουσία.

Όσοι από αυτούς, για λόγους διασκεδάσεως, καταφέρνουν να ψελλίσουν την φράση «σύγκρουση Ελληνισμού-χριστιανισμού», αμέσως τρέχουν να συμπληρώσουν «χωρίς ανατροπή» του χριστιανισμού. Αναγνωρίζουν τον πόλεμο Ελληνισμού-χριστιανισμού αλλά χωρίς την ανατροπή-ήττα του χριστιανισμού. Όμως αυτή η στάση είναι ο τέλειος αποχωρισμός από τον Ελληνισμό και η απόλυτη συμμαχία με τον χριστιανισμό.

Και για να μην εκτεθούν περισσότερο οι ψευδοφιλόσοφοι στους Έλληνες πολίτες και προκαλέσουν την λαϊκή οργή, λένε ότι τάχα το σημερινό κράτος «δεν είναι χριστιανικό, αλλά είναι πάνω από τις θρησκείες». Έτσι κοροϊδεύουν τον λαό οι αλήτες. Λένε στους Έλληνες ότι δεν είναι ακόμα ώριμοι να πάρουν την εξουσία στα χέρια τους, γι’ αυτό πρέπει να συμβιβαστούν με το χριστιανικό καθεστώς.

Τα συμφέροντα του Ελληνισμού για τους ψευδοφιλοσόφους είναι κάτω από τα προνόμια των ναζωραίων. Οι ναζωραίοι αρνούνται να εγκαταλείψουν τα προνόμιά τους και έρχονται οι ψευδοφιλόσοφοι να ενισχύσουν την άποψή τους διαδίδοντες το μισελληνικό σύνθημα «συμφιλίωση και συνύπαρξη». Αυτό το σύνθημα είναι χριστιανικό σύνθημα των ναζωραίων κατακτητών και το οποίο διαδίδουν οι ψευδοφιλόσοφοι μέσα στο στρατόπεδο των Ελλήνων για να εκφυλίσει και αποθαρρύνει τους Έλληνες στον Ιερό Αγώνα τους.

Όμως οι ψευδοφιλόσοφοι λογαριάζουν χωρίς τους Έλληνες και τους Αθανάτους Θεούς. Η Ελληνική Θρησκεία με την βοήθεια των Θεών θα τσακίσει το νεοβυζαντινό ψευδοκράτος των ρωμιών για να απελευθερωθούν οι υπόδουλοι Έλληνες.

Οι ψευδοφιλόσοφοι δεν βλέπουν τους ναζωραίους κατακτητές ως ωργανωμένα μέλη μίας δολοφονικής, μισελληνικής, αιμοσταγούς αιρέσεως αλλά ως άτομα, ως Έλληνες!! Οι οποίοι τάχα είναι ίσοι και …αδελφοί με τους Έλληνες!!!

Η απόδειξη ότι οι ψευδοφιλόσοφοι είναι Ελληνόθρησκοι στα ΛΟΓΙΑ αλλά χριστιανοί στην ΠΡΑΞΗ, είναι ότι δίνουν την εξουσία στον εχθρό. Όποιος στην ΠΡΑΞΗ δίνει την εξουσία στους ναζωραίους και στα ΛΟΓΙΑ μιλά για Ελληνική Θρησκεία είναι απατεώνας. Είναι μεταμφιεσμένος ναζωραίος. Έτσι ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ σε τί θρήσκευμα πιστεύουν οι ψευδοφιλόσοφοι, με τις ΠΡΑΞΕΙΣ τους, και όχι με τα ΛΟΓΙΑ τους.

Πάντοτε οι Έλληνες ήταν λάτρεις της Ελευθερίας, της Δημοκρατίας και της Θρησκείας και τώρα τους καλούν οι ψευδοφιλόσοφοι να τα αρνηθούν και να υποταχθούν στο ναζωραίο κατακτητή.

Οι ψευδοφιλόσοφοι συνεχώς δηλώνουν με απύθμενο θράσος ότι ο ναζωραίος κατακτητής εκπροσωπεί την νόμιμη(!) τάξη, την οποία κάποιοι «πράκτορες» προσπαθούν να την ανατρέψουν!!! Ο ναζωραίος κατακτητής και σφαγέας αποκαλείται «νόμιμη τάξη» από τους ψευδοφιλοσόφους, ενώ ο υπόδουλος Έλληνας πατριώτης που αγωνίζεται για την Ελευθερία της Ελλάδος αποκαλείται «προβοκάτορας», «πράκτορας», «ακραίος» από την χριστιανική αλητεία των ψευδοφιλοσόφων.

Οι ψευδοφιλόσοφοι εξαπατούν τον Ελληνικό λαό αποκαλώντας τους χριστιανικούς ιμπεριαλιστικούς πολέμους ως εθνικοαπελευθερωτικούς αγώνες. Οι ψευδοφιλόσοφοι, κατ’ εντολή των ναζωραίων, προσπαθούν να στρατολογήσουν κορόϊδα για να σκοτωθούν πολεμώντας για την νέα ρώμη και την αγία σοφία.

Προσπαθούν να αλυσοδέσουν τους Έλληνες στο άρμα του χριστιανισμού και να τους προσφέρουν βορά στις σταυροφορίες που θέλουν να κάνουν τα ρωμέϊκα πολιτικά κόμματα.

Όταν ο Έλληνας μιλήσει για επανάσταση ο ψευδοφιλόσοφος θα του απαντήσει: Ειρήνη φίλε μου, ειρήνη. Ναι, διότι ο ψευδοφιλόσοφος υπηρετεί την ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ειρήνη. Ο ψευδοφιλόσοφος θέλει μία παγκόσμια ...ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ειρήνη, όπου όλοι οι λαοί θα κλαψουρίζουν για ανθρώπινα δικαιώματα μέσα σε χριστιανικά καθεστώτα και ουδείς θα σκέπτεται να αφανίσει την χριστιανική πανούκλα από προσώπου Γής.

Όμως ο Ελληνισμός αγωνίζεται για την παγκόσμια ΕΛΛΗΝΙΚΗ ειρήνη, όπου δεν θα υπάρχει η χριστιανική πανούκλα για να μολύνει την ανθρωπότητα.

Ένα κράτος δεν σταματά να είναι χριστιανικό επειδή έβαλε μία ταμπέλα που γράφει «ελληνικό κράτος». Ένα κράτος σταματά να είναι χριστιανικό όταν η καθεστηκυία τάξη που το εκπροσωπεί ΑΝΑΤΡΕΠΕΤΑΙ με επανάσταση και στην θέση της επιβάλλεται δια ΤΗΣ ΒΙΑΣ, και μόνον δια αυτής, το νέο καθεστώς: ο Ελληνισμός και η Ελληνική Θρησκεία.

Αν ήθελαν οι ψευδοφιλόσοφοι το κράτος να γίνει Ελληνικό θα ζητούσαν το ξήλωμα του χριστιανισμού από τα σχολεία, από την εκπαίδευση, από τις ένοπλες δυνάμεις, από την νομοθεσία, από τις δημόσιες εορτές, από το ημερολόγιο, και στην θέση του να μπει η Ελληνική Θρησκεία.

Αλλά οι ψευδοφιλόσοφοι θέλουν το ακριβώς αντίθετο. Θέλουν όλα τα υποστυλώματα των ναζωραίων κατακτητών να παραμείνουν ανέγγιχτα για να εξιουδαΐζουν ανενόχλητα τον Ελληνικό λαό. Και μετά οι ψευδοφιλόσοφοι να «επανελληνίζουν» μέσα από τις γελοίες ομιλίες των τους εκχριστιανισμένους πιά Έλληνες. Αυτή η τακτική είναι σαν να απολύεις 1000 εργάτες από την δουλειά τους και μετά να τους δίνεις ένα συσσίτιο. Είναι σαν να κτυπάς κάποιον εν ψυχρώ στο πρόσωπο και μετά να του προσφέρεις τις πρώτες βοήθειες. Έτσι πράττουν και οι ψευδοφιλόσοφοι. Πρώτα αφήνουν τους Έλληνες να γίνουν ναζωραίοι και μετά προσπαθούν τάχα να τους επανελληνίσουν. Αφού έχει ήδη γίνει το κακό στο σχολείο, στον στρατό, στα πανεπιστήμια, στην δημόσια διοίκηση.

Οι ψευδοφιλόσοφοι πρώτα αγωνίζονται για να κολλήσουν οι Έλληνες τον ιό του έϊτζ και μετά δηλώνουν ότι θα τους θεραπεύσουν από την αρρώστια, που αυτοί δημιούργησαν.

Οι ψευδοφιλόσοφοι αρνούνται στους Έλληνες την δημιουργία δικού τους κράτους και προσπαθούν να τους πείσουν ότι η αναπαραγωγή του Ελληνισμού χωρίς την βοήθεια του κρατικού μηχανισμού είναι πιό αποδοτική παρά με την βοήθεια κρατικού μηχανισμού. Προσπαθούν να πείσουν τους Έλληνες ότι με τον έλεγχο του στρατού, παιδείας, δικαιοσύνης, αστυνομίας, πανεπιστημίων κλπ, από τους ναζωραίους κατακτητές δεν πολλαπλασιάζεται η δύναμη των ναζωραίων!

Επί 17 αιώνες οι Έλληνες πασχίζουν να διατηρήσουν την παράδοση και τον πολιτισμό τους χωρίς την βοήθεια κρατικού μηχανισμού, όχι γιατί οι ναζωραίοι είναι τόσο δυνατοί αλλά γιατί οι ψευδοφιλόσοφοι καταστρέφουν τις προσπάθειες του Ελληνισμού για δημιουργία Ανεξαρτήτου Ελληνικού Κράτους από τους ναζωραίους κατακτητές. Επειδή οι ψευδοφιλόσοφοι καταπνίγουν τις προσπάθειες αιώνων που έκαναν οι Έλληνες Πρόγονοι για να διαφωτιστεί ο λαός και να συνειδητοποιήσει ότι πρέπει να αποσχιστεί από την βυζαντινή αυτοκρατορία και το νεοβυζαντινό κρατίδιο των ναζωραίων και να σχηματίσει το δικό του Ανεξάρτητο Ελληνικό Κράτος.

Η Ελληνική Θρησκεία καθώς ανεβαίνει στην εξουσία δεν μπορεί παρά να διαλύσει και να αφανίσει τελείως το παλαιό χριστιανικό καθεστώς. Το Ελληνικό Έθνος θα περάσει φυσικά από μία αναγκαία περίοδο όπου δεν θα υπάρχει παρά πλήρης διάλυση μέχρι να οικοδομηθεί ο Ελληνισμός στα ερείπια του χριστιανισμού. Όταν σε ένα οικόπεδο υπάρχει ένα ετοιμόρροπο οικοδόμημα και έρθει η ώρα να κτισθεί το καινούριο, πρέπει πρώτα να γκρεμισθεί τελείως το παλαιό οικοδόμημα.

Όταν ένας ψευδοφιλόσοφος λέει ότι έχει το δικαίωμα να υπερασπιστεί την πατρίδα, εννοεί την χριστιανική «πατρίδα» και όχι την ΕΛΛΗΝΙΚΗ Πατρίδα. Συμπεριφέρεται όπως ένας ελληνόφωνος ναζωραίος. Βλέπει τα πράγματα από την σκοπιά των ναζωραίων και όχι από την σκοπιά των Ελλήνων. Βλέπει το θέμα τοπικά και όχι την διεθνή κατάσταση.

Οι ψευδοφιλόσοφοι ποτέ δεν θέτουν δύσκολα ερωτήματα στους εαυτούς των για να μην βρεθούν στην δύσκολή θέση να τα απαντήσουν. Αποσιωπώντας το ερώτημα ελαφρύνουν προσωρινά την θέση τους, αλλά επιβαρύνουν αυτή των Ελλήνων.

Τί θα έκαναν οι ψευδοφιλόσοφοι αν το χριστιανικό καθεστώς του ελλαδιστάν ξεκινούσε έναν πόλεμο κατά ενός μουσουλμανικού κράτους; Τί θα έκαναν οι ψευδοφιλόσοφοι αν το χριστιανικό ψευδοκράτος ξεκινούσε πόλεμο κατά ενός κράτους με Πολυθεϊστική Θρησκεία, όπως είναι η Ινδία; Τί θα έκαναν οι ψευδοφιλόσοφοι αν ένα άλλο χριστιανικό κράτος, όπως για παράδειγμα είναι το Μεξικό, ξεκινούσε πόλεμο κατά ιθαγενών Πολυθεϊστών, όπως είναι οι Ζαπατίστας; Θα στηρίξουν τους Ζαπατίστας ΕΝΟΠΛΩΣ; Ή θα στηρίξουν τους ναζωραίους;

Επιπλέον τί θα έκαναν οι ψευδοφιλόσοφοι αν ένα μουσουλμανικό κράτος επιτεθεί σε ένα Πολυθεϊστικό, πχ Πακιστάν εναντίον Ινδίας; Ή αν ένα μουσουλμανικό κράτος εξοντώνει την Πολυθεϊστική γηγενή μειονότητα, πχ Ιράν κατά Ζωροαστριστών;

Σε όλες αυτές τις περιπτώσεις τί θα κάνουν οι ψευδοφιλόσοφοι; Θα μαζέψουν τρόφιμα και φάρμακα για τους Πολυθεϊστές ομοϊδεάτες του εξωτερικού; Θα πολεμήσουν στο πλευρό τους; Θα αρνηθούν την στράτευσή τους σε έναν πόλεμο του ρωμέϊκου χριστιανικού ψευδοκράτους εναντίον ενός μουσουλμανικού κράτους; Άκρα σιωπή από την αλητεία των ψευδοφιλοσόφων.

Τέτοια θέματα δεν τα αγγίζουν. Αφήνουν τους ναζωραίους του ελλαδιστάν να χειρίζωνται την εξωτερική και αμυντική πολιτική των Ελλήνων. Γιατί να ασχοληθούν άλλωστε; αφού έχουν να πάνε εκδρομή και να φάνε στο συμπόσιο.

Οι απόψεις των ψευδοφιλοσόφων αφήνουν ασχολίαστη την διεθνή κατάσταση περί Ελληνισμού. Το ζήτημα είναι να κτυπηθεί η αίρεση των ναζωραίων διεθνώς και όχι τοπικώς. Οι Έλληνες κοιτάζουν τί γίνεται διεθνώς, και όχι τοπικώς. Αν οι Έλληνες σε συμμαχία με τους ναζωραίους πάρουν τα όπλα κατά των Τούρκων για να πολεμήσουν για την νέα ρώμη, τότε αφήνουν έξω το ζήτημα της Θρησκείας. Τότε οι Έλληνες αφήνουν έξω από τον πόλεμο τον χριστιανισμό. Παίρνουν τα όπλα υπέρ του χριστιανισμού και κατά του Ελληνισμού, εγκαταλείπουν τον Παγκόσμιο Ιερό Πόλεμο κατά του χριστιανισμού και μετατρέπονται σε τοπικιστές ελληνόφωνοι ναζωραίοι καραγκιόζηδες.

Οι ψευδοφιλόσοφοι λοιπόν βάζουν τους ναζωραίους κατακτητές πάνω από τους Πολυθεϊστές όλου του Κόσμου!!! Θέλουν να σώσουν τους ναζωραίους και ας χαθούν όλοι οι Πολυθεϊστές του Κόσμου. Δεν πρόκειται τα «φιλοσοφικά» κτήνη να πάρουν τα όπλα για να πολεμήσουν κατά των ναζωραίων που σφάζουν τους Ζαπατίστας. Όχι, ποτέ. Άσε ψευδοφιλόσοφε τους Ζαπατίστας να σφάζωνται από τα χριστιανικά κτήνη. Τί σε νοιάζει εσένα; Τα φιλαράκια σου οι ναζωραίοι να είναι καλά, και έχουν οι Θεοί για τους Ζαπατίστας...

Οι ψευδοφιλόσοφοι αποσιωπούν ότι οι ναζωραίοι κατακτητές πάντα ζητούσαν διεθνή βοήθεια από άλλους ναζωραίους κατά των Ελλήνων, για να τους σφάξουν. Αυτό έκαναν συνεχώς οι ναζωραίοι επί βυζαντίου και οθωμανικής αυτοκρατορίας. Δεν νοιάζει τους ψευδοφιλοσόφους το ότι οι ναζωραίοι συνεργάστηκαν με άλλους ναζωραίους για την σφαγή Εθνών. Αυτοί πάντα θα θεωρούν τους εχθρούς των ναζωραίων ως εχθρούς της «πατρίδος» και του Ελληνισμού!!!

Οι ψευδοφιλόσοφοι καλούν τους Έλληνες να πολεμήσουν για την «πατρίδα». Ποιά πατρίδα; Την πατρίδα του χριστιανισμού; το φρούριο των ναζωραίων; Μα φυσικά οι Έλληνες θα πολεμήσουν για την Πατρίδα, ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΝΑΖΩΡΑΙΩΝ. Ο πόλεμος είναι υπέρ Πίστεως και Πατρίδος και κατά ναζωραίων κατακτητών.

Οι ψευδοφιλόσοφοι αποσυνδέουν την έννοια της Ελληνικής Πατρίδος από την Ελληνική Θρησκεία. Για να καταλήξουν ότι δεν πρέπει οι Έλληνες να υπερασπιστούν την Ελληνική Πατρίδα. Αλλά να συνεργαστούν με τους ναζωραίους για την υπεράσπιση της χριστιανικής «πατρίδος»! Τα φιλοσοφικά κτήνη αποσύνδεσαν την έννοια «πατρίδα» από την Ελληνική Θρησκεία και την συνέδεσαν με την αίρεση των ναζωραίων!!! Όμως όλοι οι Έλληνες γνωρίζουν ότι πολεμώντας για την Ελληνική Θρησκεία, πολεμούν για την Πατρίδα, για την Ελληνική Πατρίδα.

Οι ψευδοφιλόσοφοι βοηθούν τους ναζωραίους κατακτητές να παραμείνουν στην εξουσία, με το να κοροϊδεύουν τους Έλληνες με ΑΟΡΙΣΤΟΛΟΓΙΕΣ περί επανελληνίσεως. Οι ψευδοφιλόσοφοι παρουσιάζουν την ελαχίστη χριστιανική μεταρρύθμιση ως νίκη του Ελληνισμού! Τα επιχειρήματα των ψευδοφιλοσόφων είναι η τελεία άρνηση, απόρριψη και καταδίκη του Ελληνισμού. Έτσι κρύβουν και απορρίπτουν την ανατροπή του χριστιανισμού, με το σύνθημα επανελλήνιση. Ενώ επανελλήνιση σημαίνει ακριβώς αυτό: ΑΝΑΤΡΟΠΗ του χριστιανισμού.

Οι ψευδοφιλόσοφοι δίνουν ένα νόημα στο κράτος και τον Ελληνισμό που διαφέρει τελείως από την κοινή ερμηνεία. Οι ψευδοφιλόσοφοι θεωρούν τον Ελληνισμό όχι ως Επαναστατικό Κίνημα, ως όργανο εξουσίας, ως ανατρεπτική δύναμη αλλά ως παιδική χαρά για να κάνουν επίδειξη δειλίας και βλακείας. Θεωρούν τον Ελληνισμό όργανο υποταγής των Ελλήνων στους ναζωραίους κατακτητές.

Οι ψευδοφιλόσοφοι θέλουν «επανελλήνιση» χωρίς τον Ελληνισμό! Οι ψευδοφιλόσοφοι θα κάνουν «επανελλήνιση» μαζί με τον ραββίνο Τζεσουά!! Οι ψευδοφιλόσοφοι θα κάνουν «επανελλήνιση» με τους ναζωραίους κατακτητές στην εξουσία!! Οι ψευδοφιλόσοφοι θα κάνουν «επανελλήνιση» με τον χριστιανικό στρατό κατοχής, με χριστιανικά δικαστήρια και χριστιανική νομοθεσία!!! Οι ψευδοφιλόσοφοι θα κάνουν «επανελλήνιση» με τα χριστιανικά πορνεία κτισμένα πάνω στους Ιερούς Ελληνικούς Ναούς!!!! Αλλά έτσι κάνουν «επανελλήνιση» οι ψευδοφιλόσοφοι, οι πόρνες των ναζωραίων κατακτητών. Έτσι ενεργούν οι ψευδοφιλόσοφοι, όχι οι Έλληνες.

Οι Έλληνες θα κάνουν ΕΠΑΝΕΛΛΗΝΙΣΗ θέτοντας εκτός νόμου την μισελληνική αίρεση των ναζωραίων. Οι Έλληνες θα κάνουν επανελλήνιση διδάσκοντας στα σχολεία αποκλειστικά και μόνον την Ελληνική Θρησκεία. Οι Έλληνες θα κάνουν επανελλήνιση ιδρύοντας Ελληνικά Δικαστήρια με Έλληνες Δικαστές και εκτοπίζοντας όλους τους ναζωραίους δικαστές. Οι Έλληνες θα κάνουν επανελλήνιση με Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις που θα ορκίζωνται στους Πατρώους Θεούς και ξηλώνοντας όλους τους ναζωραίους στρατιωτικούς. Οι Έλληνες θα κάνουν επανελλήνιση με διάλυση και ξήλωμα της χριστιανικής αστυνομίας και ίδρυση Ελληνικής Αστυνομίας. Οι Έλληνες θα κάνουν επανελλήνιση με γκρέμισμα όλων των χριστιανικών πορνείων και κτίσιμο Ελληνικών Ναών στα ερείπιά τους. Οι Έλληνες θα κάνουν επανελλήνιση με κατάληψη της εξουσίας και καθαίρεση όλων των ναζωραίων βουλευτών.

Οι Έλληνες θα κάνουν επανελλήνιση με γκρέμισμα και διάλυση του μισελληνικού, νεοβυζαντινού ψευδοκράτους των ναζωραίων κατακτητών και κτίσιμο του Ελληνικού Κράτους από το μηδέν, πάνω στα ερείπια της μισελληνικής χριστιανικής πανούκλας. Έτσι κάνουν ΕΠΑΝΕΛΛΗΝΙΣΗ οι Έλληνες, «κύριοι» μισέλληνες ψευδοφιλόσοφοι.

 

Κ.Λ.Τ.

6η Ισταμένου μηνός Σκιροφοριώνος, έτους 2780 μετά πρώτην Ολυμπιάδα

 


 
     
 

© Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα