:: ::

 
 
 

             

                      ΠΣΑ=Εθνοκτονία με άλλο όνομα

 

Πρόγραμμα σταθερότητος και αναπτύξεως(ΠΣΑ) αποκαλούν οι ελληνόφωνοι ναζωραίοι κατακτητές την εθνοκτονία του Ελληνικού Λαού. Υιοθέτησαν ένα οικονομικό πρόγραμμα το οποίο αποδεδειγμένα προκαλεί αστάθεια και υπανάπτυξη.

Πρόγραμμα αποσταθεροποιήσεως και υπαναπτύξεως, έπρεπε να το αποκαλούν. Πριν καν στεγνώσει το μελάνι από τα μισελληνικά οικονομικά μέτρα που επέβαλλε η συμμορία των κατακτητών, ήδη άρχισαν να δημοσιεύωνται εκθέσεις ξένων οίκων οι οποίες προβλέπουν ότι τα μέτρα θα πλήξουν την οικονομική ανάπτυξη σε σημείο να μειωθεί το Ακαθάριστο Εθνικό Προϊόν(ΑΕΠ) στο -4% σε σχέση με πέρυσι. Και η ανεργία θα εκτοξευθεί στο 20%.

Αυτή η ζοφερή κατάστασις δεν ισχύει μόνον για την Ελλάδα, αλλά για όλα τα κράτη που υπακούν στις εγκληματικές εντολές του Όλιν Ρεν και της υπόλοιπης συμμορίας των Βρυξελλών.

Στην Ισπανία η ανεργία έφθασε το 20%, σε όλη δε την ευρωζώνη κατά μέσο όσο είναι πάνω από 10%. Σε όλη την ευρωζώνη το ΑΕΠ εδώ και χρόνια είτε δεν αυξάνεται είτε μειώνεται. Αυτά είναι τα αποτελέσματα της συνθήκης του Μάαστριχτ. Μίας συνθήκης που απαιτεί τα ετήσια κρατικά ελλείμματα να παραμένουν κάτω του 3% του ΑΕΠ αλλά που δεν λαμβάνει καμμία μέριμνα για τους δείκτες της ανεργίας και του ΑΕΠ. Όπως δεν λαμβάνει καμμία μέριμνα για τα εμπορικά ελλείμματα που έχει η Ευρώπη σε σχέση με την Ασία(κυρίως με την Κίνα).

Ο Ελληνικός Λαός κατανοεί ότι αυτή η συνθήκη έχει συνταχθεί από εθνομηδενιστές. Από αντικοινωνικά αρρωστημένα άτομα. Απαιτούν την λήψη εθνοκτόνων μέτρων όταν ένας συγκεκριμένος οικονομικός δείκτης περάσει ένα συγκεκριμένο όριο. Αλλά αδιαφορούν τελείως αν η ανεργία φθάσει το 20%. Γιατί να μην υπάρχει όριο 3% στην ανεργία, θεσμοθετημένο στην συνθήκη του Μάαστριχτ;

Αν είχαν στοιχειωδώς επαφή με τις κοινωνίες θα ετίθεντο σε συναγερμό μόλις η ανεργία ξεπερνούσε το 3% στην ευρωζώνη. Θα ετίθεντο σε συναγερμό αν το ΑΕΠ των κρατών άρχιζε να εμφανίζει μειωτικές τάσεις. Θα ετίθεντο σε συναγερμό αν το εμπορικό έλλειμμα των ευρωπαϊκών κρατών ήταν μεγαλύτερο από 3% σε σχέση με τα κράτη εκτός ευρωζώνης.

Η ανεργία, το ΑΕΠ, και το εμπορικό έλλειμμα, είναι δείκτες που δεν απασχολούν καθόλου τους εθνομηδενιστές των Βρυξελλών. Σε όλα τα ευρωπαϊκά έθνη παρατηρείται υπογεννητικότης, σε σημείο να μην αναπληρώνεται ο γηγενής πληθυσμός. Και αντί να δίδωνται κίνητρα για αύξηση των γηγενών πληθυσμών, η συμμορία των Βρυξελλών νομιμοποιεί όλους τους εισβολείς. Γιατί να μην υπάρχει όριο 3% στις μειώσεις των γεννήσεων, θεσμοθετημένο στην συνθήκη του Μάαστριχτ; Μία μείωση 3% των γεννήσεων των γηγενών πληθυσμών έπρεπε να θέτει σε συναγερμό όλα τα κράτη της ευρωζώνης. Μία συνθήκη αντίστοιχης του Μάαστριχτ θα απαιτούσε σκληρά μέτρα κατά της υπογεννητικότητος. Αλλά κάτι τέτοιο είναι εκτός τόπου και χρόνου για τους τυράννους των Βρυξελλών. Οι εθνωφελείς πολιτικές αποφάσεις είναι κάτι αδιανόητο για την αντεθνική συμμορία των Βρυξελλών. 

Όταν αμέσως μετά την λήψη των ανθελληνικών οικονομικών μέτρων, τα οποία χαιρετίστηκαν ως «γενναία», «αναγκαία», «λογικά»,  «μέτρα προς την σωστή κατεύθυνση», «θα βγάλουν την χώρα από την κρίση» έλεγαν οι τελάληδες του καθεστώτος, ήδη κυκλοφορούν εκθέσεις από ξένους οίκους που μιλούν για κάθετη πτώση του ΑΕΠ στο -4%, κανένας Έλλην δεν πρέπει να πιστεύει τα ψεύδη των ναζωραίων κατακτητών ότι με αυτά τα μέτρα θα βγούμε από την οικονομική κρίση.

Αυτά τα μέτρα έχουν έναν και μόνον στόχο: να βαθύνουν την κρίση. Να δημιουργήσουν δομικό έλλειμμα. Να προκαλέσουν χρονία ύφεση.

Άλλωστε κανένα κράτος της Ασίας ή της Λατινικής Αμερικής, δεν βγήκε ποτέ από την οικονομική κρίση εφαρμόζοντας τέτοια οικονομικά μέτρα. Αντιθέτως οδηγήθηκαν ταχύτερα στην οικονομική κατάρρευση.

Η προσπάθεια εξαπατήσεως του Ελληνικού Λαού στηρίχθηκε σε ένα και μόνον τέχνασμα: τον ισχυρισμό περί αντιθέτου αποτελέσματος απ’ αυτό που θέλουν να προκαλέσουν τα ανθελληνικά μέτρα του Μπαρόζο και της συμμορίας του. «Έτσι θα βγούμε από την κρίση», είπαν. Ενώ η αλήθεια είναι ότι έτσι εισερχόμεθα στην κρίση.

Μόλις ανακοινώθηκαν τα εθνοκτόνα μέτρα, έσπευσαν όλοι οι βάρβαροι να δώσουν συγχαρητήρια στον αλλόφυλο πρωθυπουργό των ναζωραίων. Αγνοώντας επιδεικτικώς και την οικονομική ιστορία, ήτοι την επίδραση τοιαύτων μέτρων σε άλλες χώρες, αλλά και τις οικονομικές αναλύσεις που μιλούν για υπανάπτυξη και αποσταθεροποίηση της Ελληνικής οικονομίας εξ αιτίας των συγκεκριμένων μέτρων.

Τα μέτρα που πρέπει να λάβει μία Ελληνική κυβέρνηση για την σταθεροποίηση και ανάπτυξη της Ελληνικής Οικονομίας είναι σε όλους γνωστά: διεύρυνση της παραγωγικής βάσεως, μείωση του εμπορικού ελλείμματος δια μειώσεως των εισαγωγών και αυξήσεως των εξαγωγών, μείωση της ανεργίας δια της απελάσεως όλων των εισβολέων, αύξηση του ΑΕΠ δια παραγωγικών επενδύσεων στον ιδιωτικό τομέα, κίνητρα για την δημογραφική αύξηση των Ελλήνων, μείωση της γραφειοκρατίας, πάταξη της φορολογίας.

Όποιο οικονομικό μέτρο προκαλεί αύξηση της ανεργίας και συρρίκνωση του ΑΕΠ, βαθαίνει την κρίση. Τοποθετεί την Ελλάδα σε έναν φαύλο κύκλο: αύξηση του κρατικού ελλείμματος, νέα φορολογικά μέτρα, περαιτέρω συρρίκνωση του ΑΕΠ, αύξηση του κρατικού ελλείμματος, και ο φαύλος κύκλος αρχίζει από την αρχή.

Η έξοδος από τον φαύλο κύκλο επιτυγχάνεται με την έξοδο από το ευρώ και την ευρωπαϊκή ένωση. Δεν υπάρχει έστω και μία χώρα της ευρωπαϊκής ενώσεως με εύρωστη οικονομία. Ακόμη και η Γερμανία αντιμετωπίζει παρόμοια προβλήματα: υψηλή ανεργία, συρρίκνωση της παραγωγικής βάσεως, υψηλό εμπορικό έλλειμμα σε σχέση με την Ασία, δημογραφική συρρίκνωση του γερμανικού πληθυσμού.

Δεν υπάρχει κανένας λόγος οι Έλληνες να ακολουθούν το μονοπάτι του Θανάτου των ευρωπαίων. Δεν είμαστε ευρωπαίοι. Είμαστε Έλληνες. Δεν ακολουθούμε τα βήματα των βαρβάρων. Ακολουθούμε το Μονοπάτι των Θεών.

Οι Έλληνες έχουν την δική τους κοσμοαντίληψη για την Οικονομία. Πάνω απ’ όλα τίθεται το Έθνος, η Κοινωνική Συνοχή, ο Λαός. Αποτελεί όνειδος για ωρισμένους Έλληνες να υπακούν στις ανοησίες του θεάτρου σκιών των Βρυξελλών.

Ας δούμε το γιατί. Αν υποθέσουμε ότι το ετήσιο ΑΕΠ της Ελλάδος ισούται με 100 μονάδες, και το ετήσιο κρατικό έλλειμμα με 12 μονάδες. Αυτό μας κάνει 12% ετήσιο έλλειμμα. Η οιαδήποτε αύξηση στο ΑΕΠ λειτουργεί αυτομάτως ως μείωση του κρατικού ελλείμματος. Για να μειωθεί το κρατικό έλλειμμα αρκεί να αυξηθεί το ΑΕΠ. Σκληρά μέτρα που να αυξάνουν το ΑΕΠ όπως η κάθετη μείωση των εισαγωγών και η πάταξη της φορολογίας, ουδέποτε τέθηκαν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Το έλλειμμα μειώνεται από μόνο του όσο αυξάνεται το ΑΕΠ.

Το κρατικό έλλειμμα δεν οφείλεται στο ότι οι Έλληνες είναι σπάταλοι ή ότι έμαθαν να ζουν με δανεικά. Αλλά εις το ότι εσκεμμένως και δολίως η συμμορία των ναζωραίων κατακτητών κάνει ό,τι μπορεί για συρρικνώσει την παραγωγική βάση της Ελλάδος. Κάνει ό,τι μπορεί για να καταστρέψει τα Ελληνικά εργοστάσια. Κάνει ό,τι μπορεί για να απαξιώσει τα Ελληνικά προϊόντα. Κάνει ό,τι μπορεί για να εξολοθρεύσει τον Έλληνα εργαζόμενο. Κάνει ό,τι μπορεί για να αποτρέψει την ύπαρξη παραγωγικών επενδύσεων στην Ελλάδα. Κάνει ό,τι μπορεί για να μειώσει το ΑΕΠ.

Όσο μειώνουν το Ακαθάριστο Εθνικό Προϊόν, τόσο αυξάνεται το έλλειμμα στον κρατικό προϋπολογισμό. Αλλά αυτό δεν οφείλεται στην συμπεριφορά των Ελλήνων. Είναι αποτέλεσμα της μισελληνικής συμπεριφοράς των ναζωραίων κατακτητών.

 


 
     
 

© Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα