:: ::

 
 
 

 

         Προτρεπτικός προς γονείς, δασκάλους και τέκνα Ελλήνων

 

 

Φυσικοί γονείς, σταματήστε να αποκόπτετε τα παιδιά σας από την Θεϊκή Ελληνική Οικογένειά τους. Σταματήστε να τα διαχωρίζετε από τον Ελληνισμό και τους Πατρώους Θεούς. Αφήστε μόνα τους να επιλέξουν αν θέλουν να εγκαταλείψουν την Πατρώα Παράδοση και να υποδουλωθούν στην ιουδαϊκή αίρεση των ναζωραίων.

Εσείς δεν έχετε το δικαίωμα να τους τραβήξετε μακριά από την Ιερά Ελληνική Οικογένειά τους και να τα υποδουλώσετε στον ιουδαϊσμό. Αν το κάνετε θα φέρετε την απόλυτη ευθύνη για ότι πάθετε από τα  παιδιά σας όταν μεγαλώσουν και συνειδητοποιήσουν το κακό που τους κάνατε.

Δάσκαλοι, σταματήστε να εξιουδαΐζετε τα Ελληνόπουλα. Σταματήστε να τους διδάσκετε τα ψεύδη των οργάνων του εσταυρωμένου Κτήνους. Θα πληρώσετε υψηλό τίμημα γι’ αυτό το ανοσιούργημα από τα Ελληνόπουλα όταν μάθουν ότι τους στερείτε την Θεία Σοφία. Όταν μάθουν ότι τους στερήσατε την δυνατότητα να έρθουν κοντά στους Θεούς, ότι τους εμποδίσατε από το να βουτήξουν στα Ιερά Νάματα της Ελληνικής Φιλοσοφίας.

Τέκνα Ελλήνων εγέρθητε κατά απίστων γονέων. Εγέρθητε κατά απίστων δασκάλων. Σταματήστε τους πριν είναι αργά.

Εσύ τέκνο των Ελλήνων! κοίτα τί κάνουν στην ψυχή σου αυτοί οι βρωμεροί μισέλληνες. Δεν είναι γονείς σου, δεν είναι δάσκαλοί σου. Είναι εραστές του Κτήνους.

Μην αφήσεις τέκνο της Ελλάδος να σου πάρουν την ψυχή, θα στην εκπορνεύσουν, θα την βάλουν να σέρνεται στα πορνεία της ναζαρέτ. Θα την αποστραγγίσουν από την Δόξα και θα την πλημμυρίσουν δουλικότητα.

Σου μολύνουν την ψύχη. Σου δολοφονούν το μυαλό. Σταμάτα τους, τσάκισέ τους. Δεν είναι γονείς σου, δεν είναι δάσκαλοί σου. Είναι οι δολοφόνοι σου. Οφείλεις να τους εμποδίσεις από το να σε υποδουλώσουν στην ιουδαϊκή αίρεση των ναζωραίων.

 Όταν δεις έναν ναζωραίο στο χείλος του γκρεμού μην διστάσεις να δείξεις την αγάπη σου προς αυτόν. Μην ξεχάσεις να τον βοηθήσεις να συναντήσει γρήγορα τους θεομίσητους φονιάδες του Ελληνισμού. Έτσι ακριβώς! καθώς πέφτει στον γκρεμό και ακούς τα ουρλιαχτά του, καθώς ετοιμάζεται να συναντήσει τον Θάνατο, αναπόλησε τους Εθνομάρτυρες που θανατώθηκαν κατά εκατομμύρια στην πυρά από τα χριστιανικά κτήνη και πάρε δύναμη.

Οι Εθνομάρτυρές Πρόγονοί μας δεν θα ησυχάσουν παρά μόνον όταν όλοι οι Έλληνες απελευθερωθούν από τα δεσμά του Κτήνους και της πόρνης ναζαρέτ. Δεν θα ησυχάσουν στους Τάφους των παρά μόνον όταν επικρατήσει σε όλο τον Κόσμο η Ελληνική Κοσμοαντίληψη και αφανιστεί η χριστιανική πανούκλα από προσώπου γης.

Η Ελληνική Θρησκεία ήρθε να ανυψώσει τον άνθρωπο και να τον ελευθερώσει από τα επίγεια δεσμά του. Τα δεσμά της φυσικής οικογένειας, της υπηκοότητος, της εθνικότητος, του εδάφους.

Ένας Έλλην δεν έχει πατρίδα παρά μόνον σε αυτό το σημείο της Γης όπου οι Νόμοι των Θεών εφαρμόζονται. Ένας Έλλην δεν έχει εθνικότητα παρά μόνον αυτή που ταυτίζεται με την Πίστη στους Θεούς. Ένας Έλλην δεν έχει συγγενείς ούτε φίλους, παρά μόνον αυτούς που μοιράζονται μαζί του την Πίστη στην Ελληνική Θρησκεία. Ένας Έλλην δεν έχει μητέρα, πατέρα, γυναίκα, αδελφούς παρά μόνον μέσω της σχέσεως με τους Θεούς. Μόνον όσοι αποδέχονται τους Πατρώους Θεούς μπορούν να δεθούν μεταξύ τους με συγγενικούς δεσμούς αίματος.

Ο Θεϊκός Δεσμός μεταξύ Έλληνος και Θεών δεν εμποδίζει τον Έλληνα να προσέχει και να φροντίζει τους φυσικούς γονείς του παρά την διαφορά Πίστεως, αλλά μόνον μέχρι του σημείου που οι φυσικοί του γονείς δεν υπηρετούν στην πρώτη γραμμή των εχθρών του Ελληνισμού και της Ελληνικής Θρησκείας. Αν οι φυσικοί του γονείς πολεμούν ενεργά στο πλευρό του Κτήνους κατά των Θεών τότε όλοι οι οικογενειακοί δεσμοί διαρρηγνύονται και ο Έλλην δεν οφείλει κανέναν σεβασμό στους φυσικούς του γονείς ή συγγενείς.

Οποιοδήποτε άτομο πολεμά την Πίστη στους Θεούς, ακόμα και αν είναι συγγενής πρώτου βαθμού, είναι εχθρός του Έλληνος. Και οποιοδήποτε άτομο λατρεύει τους Θεούς, ας είναι και αλλόφυλος, είναι αδελφός του Έλληνος.

Οποιαδήποτε χώρα πολεμά την Ελληνική Θρησκεία ακόμα και αν μένει εκεί η οικογένεια του Έλληνος, αποτελεί εχθρική χώρα. Και οποιαδήποτε χώρα σέβεται την Ελληνική Θρησκεία ακόμα και αν μένει ουδείς Έλλην σε αυτήν, αποτελεί όχι μόνον σύμμαχο, αλλά Ελληνική χώρα.

Η πατρίδα του Έλληνος συνδέεται αποκλειστικά και μόνον με τα εδάφη που υπάρχουν Βωμοί και Εστίες των Αθανάτων Θεών. Όποια χώρα αποδέχεται τους Νόμους των Θεών αυτή αποτελεί πατρίδα για τον Έλληνα. Και όποια χώρα απορρίπτει τους Νόμους των Θεών αποτελεί εχθρό για τον Έλληνα, και πρέπει να εξολοθρευθεί.

Μία χώρα που φέρει κατά τύχη το όνομα Ελλάς και η οποία δεν σέβεται τους Νόμους των Θεών, δεν συντηρεί την Φλόγα των Βωμών Των, δεν οικοδομεί τους Ναούς των Θεών, αυτή η χώρα παρανόμως ονομάζεται Ελλάς. Δεν αποτελεί πατρίδα για τους Έλληνες και οι Έλληνες οφείλουν να φέρουν εις έδαφος όλα τα πορνεία των απίστων επειδή τόλμησαν να οικειοποιηθούν το όνομα Ελλάς. Οφείλουν να πολεμήσουν μέχρι θανάτου μία τέτοια βρώμικη και ιερόσυλη χώρα.

Η πατρίδα του Έλληνος είναι εκεί που υπάρχει Πίστη στους Θεούς. Εκεί που τηρούνται απαρασάλευτα τα Ελληνικά Ήθη και Έθιμα. Εκεί που τιμώνται οι Θεοί και η Ελληνική Κοσμοντίληψη. Εθνικότητα για τον Έλληνα σημαίνει πάνω απ’ όλα αποδοχή του ΑρχαιοΕλληνικού τρόπου σκέπτεσθαι και πράττειν, χωρίς ιουδαιοχριστιανικές προσμίξεις. Διότι μόνον αυτός ο ορισμός είναι άξιος της αξιοπρέπειας του Έλληνος.

Έλλην, πάνω απ’ όλα είναι δηλωτικό Κοσμοαντιλήψεως και όχι χωροχρονική έννοια. Δεν έχει το δικαίωμα ο κάθε τυχάρπαστος υπάνθρωπος που προσκυνάει τα είδωλα του εσταυρωμένου Κτήνους να αυτοαποκαλείται Έλλην.

Όποιος δεν πιστεύει στους Θεούς δεν πιστεύει στην Φιλοσοφία, στα Ήθη, στα Έθιμα, στους Ήρωες και στους Ιερούς Τόπους, δεν πιστεύει στον εαυτό του. Απορρίπτει την Ιστορία και τον Εθνισμό του. Άρα τον απορρίπτουν και οι Έλληνες από μέλος της Ελληνικής κοινωνίας.

Όποιος επιτίθεται στους Θεούς και την Ελληνική Θρησκεία επιτίθεται στα άδυτα της Ελληνικής Ψυχής. Στο πιό καλά φυλαγμένο και πολύτιμο αγαθό. Δεν υπάρχουν Ελληνικά εδάφη. Υπάρχουν Ελληνικές Ψυχές που ονομάζουν κάποια εδάφη Ελληνικά. Επιπλέον υπάρχουν Θεοί που κάνουν τις Ψυχές Ελληνικές.

Αν χαθεί η Πίστη στους Θεούς χάνεται η Ελληνική Ψυχή. Και αν χαθεί η Ελληνική Ψυχή δεν υπάρχουν άνθρωποι για να ονομάσουν κάποια εδάφη Ελληνικά. Δεν είναι λοιπόν τα εδάφη που κάνουν ή ονομάζουν κάποιους ανθρώπους Έλληνες, αλλά οι Ψυχές κάποιων ανθρώπων που δημιουργούνται και κινούνται από τους Θεούς. Αυτές οι Ψυχές μετενσαρκώνονται συνεχώς και αμύνονται των Ιερών Εδαφών.

Σεβασμός στους Ουράνιους Γονείς. Κατάρα στους άπιστους γονείς. Σεβασμός στους Ιεροφάντες. Κατάρα στους ναζωραίους παπάδες. Σεβασμός στους Ήρωες. Κατάρα στους «αγίους»-δολοφόνους. Σεβασμός στους Ναούς των Θεών. Κατάρα στα  πορνεία των ναζωραίων. Σεβασμός στους Θεούς. Κατάρα στο εσταυρωμένο Κτήνος. Σεβασμός στην Πίστη. Κατάρα στην πλάνη. Υπακοή στην Αλήθεια. Ανυπακοή στο ψεύδος. Ζήτω το Φως. Θάνατος στο σκοτάδι.

Ω Ζεύ Πάτερ! Δώσε δύναμη στα τέκνα Σου να πράξουν το θέλημά Σου και να φέρουν τάχιστα εις πέρας την Ιερά Αποστολή τους.

 

 Ι.Α.Χ

 


 
     
 

© Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα