:: ::

 
 
 

             

                           Προτρεπτικός προς αγνοούντας τους Θεούς

 «Έρχεται η ημέρα της Οργής των Θεών όπου ο κόσμος θα καταναλωθεί στην φωτιά. Οι άπιστοι θα αγκομαχούν στο σκότος. Οι βλάσφημοι θα καούν στην πυρά της λήθης χειρότερη από αυτήν που έκαιγαν τους πιστούς των Θεών. Η φλόγα της Αληθείας θα φωτίσει το σκότος του ψεύδους. Οι ασεβείς θα λάβουν τα δώρα του Θεϊκού Εξαγνισμού».

Σιβυλλικός χρησμός

 Όπως τα χριστιανικά παραμύθια αποδεικνύουν ότι ο Τζεσουά δεν είναι θεός έτσι και οι άλλοι χριστιανικοί μύθοι αποδεικνύουν την αλήθεια της Ελληνικής Θρησκείας. Διότι ο ναζωραίος ψεύτης αρνούμενος την Θεϊκή Αλήθεια άθελά του την αποδεικνύει.

Οι παιδαγωγοί των απίστων ναζωραίων Τζεσουά, Σαούλ, Ματθαίος, περιγράφοντες ανηθίκους πράξεις ανθρώπων δεν έχουν κανένα κύρος. Οι εορτές των ναζωραίων είναι αξιομίσητοι διότι παρέχουν ευκαιρίες καταχρήσεων και οργίων. Είναι εύλογον ότι δεν δύναται κάποιος να είναι εγκρατής και σεμνός όταν λατρεύει ανήθικες και μιαρές σκεπτομορφές όπως αυτή του Τζεσουά.

Οι ναζωραίοι Ματθαίος, Σαούλ, Λουκάς, Ιωάννης, είναι απατεώνες που με πρόσχημα την προφητεία διαφθείρουν την ανθρώπινη ζωή. Εορτάζουν τα εγκλήματα των οργίων τους και μετατρέπουν τα εγκλήματά τους αντικείμενο θρησκευτικής λατρείας. Αυτοί ήταν οι πρώτοι που υπέθαλψαν στους ανθρώπους την ειδωλολατρεία. Έβαλαν τα Έθνη να κτίσουν Ναούς στην ανοησία τους υποβάλλοντες στα δεσμά της δουλείας την Ελευθερία των πολιτών.

Οι άπιστοι κοιτώντας προς τον Ουρανό θα εγκαταλείψουν την πόρνη ναζαρέτ και θα  αποδώσουν τιμές στην Δήλο και τους Δελφούς, λέει η Σίβυλλα. Διότι ο Νόμος και η Αλήθεια έρχονται μόνον από τους Δελφούς.

Ο Θεϊκός Λόγος ήρθε για να χαλαρώσει την σκληρή τυραννία του Κτήνους και για να οδηγήσει τους ανθρώπους πίσω στην ευωδία της Πίστεως. Οι ναζωραίοι ως άπιστοι συνθλίβονται από την άγνοια των Θεών. Δεν είναι τίποτε άλλο από μία συμμορία δηλητηριωδών και αχρείων υποκριτών που συνωμότησαν κατά της Δικαιοσύνης. Αλλά εάν ένας από αυτούς τους υποκριτές εξαγνισθεί και υψώσει την φωνή του προς τους Θεούς, Αυτοί σπλαχνικά θα δεχτούν τις ικεσίες του.

Αυτή ακριβώς είναι η δύναμη του Θεϊκού Λόγου. Μετατρέπει τις άθλιες υπάρξεις σε ανθρώπους. Αυτοί που ήταν πνευματικώς νεκροί διότι δεν ελάμβαναν μέρος στην Θρησκευτική ζωή έχουν ζωντανέψει με το να γίνουν ακροατές του Θείου Λόγου.

Ο Θείος Λόγος ανοίγει τα μάτια των τυφλών, ανοίγει τα αυτιά των κωφών, δείχνει τον δρόμο της Δικαιοσύνης στους πλανεμένους, δείχνει το μονοπάτι των Θεών στους ανοήτους, βάζει τέλος στην διαφθορά, επαναφέρει τους αποστάτες κοντά στους Θεούς.

Αλλά το γλοιώδες Κτήνος του χριστιανισμού με τα τεχνάσματά του προσπαθεί να σκλαβώσει και να καταστρέψει τους ανθρώπους. Οι άνθρωποι φέρνουν την Οργή και την Εκδίκηση των Θεών πάνω τους όταν ενώνονται με τέτοιο σάπιο και μιαρό πτώμα.

Το Κτήνος αλυσοδένει οιονδήποτε εγκαταλείπει τους Θεούς. Τον θάβει ζωντανό μέχρι να σαπίσουν και οι δύο μαζί. Όμως οι Θεοί έχουν πολλές μεθόδους θεραπείας αρρώστων: Απειλώντες νουθετούν, επιτιμώντες οικτίρουν.

Είναι τερατώδες ενώ οι Θεοί ασταμάτητα μας προτρέπουν στην αρετή εμείς να απωθούμε την καλωσύνη τους και να απορρίπτουμε την σωτηρία.  Εάν θέλουμε πραγματικά να δούμε τους Θεούς πρέπει να εξαγνιστούμε.

Αφήστε τα πορνεία του Κτήνους να παραδοθούν στην φωτιά. Είναι πορνεία ακολασίας. Ο Σαούλ-Παύλος τόλμησε να φέρει από το σκότος τα όργια της Μύριαμ και την επιθυμία του να θεοποιήσει μία πόρνη της χώρας του.

 Οι συγγραφείς του πορνογραφήματος των ναζωραίων ήταν οι πρόδρομοι του Κτήνους. Έσπειραν τον σπόρο του Κακού. Τα όργιά τους είναι βδελύγματα αθέων και μιαρών διότι δεν γνωρίζουν τους Θεούς. Κατήντησαν τον κόσμο στην σημερινή του κατάσταση με φόνους, πολέμους, πορνεία, ναρκωτικά. Γι’ αυτό υπάρχει η τιμωρία των ανθρώπων από τους Θεούς, διότι εγκατέλειψαν τους Θεούς και ακολουθούν είδωλα του Κτήνους.

Ότι έχει ειπωθεί για τον ψευτοθεό των κακούργων ναζωραίων είναι μυθεύματα και εφευρέσεις απατεώνων που έζησαν ανήθικη ζωή. Σταμάτα να προσκυνάς απατεώνες και εγκληματίες όπως τον κακούργο Τζεσουά. Εγκατάλειψε το σκοτάδι του χριστιανισμού και άγγιξε το Ελληνικό Φως. Ο Τζεσουά ήταν ένα αδηφάγο και ανικανοποίητο ανθρωπόμορφο κτήνος.

Αφού αντιλαμβάνεσαι ότι το Κτήνος είναι θανατηφόρο και αισχρός συνωμότης που μισεί το ανθρώπινο γένος, φύγε από κοντά του. Τί αλήθειες μπορεί να είπε ένα ανθρωπόμορφο κτήνος και τί καλό μπορεί να κάνει ένας εγκληματίας;

Το Κτήνος μίσησε τους ανθρώπους τόσο πολύ ώστε να τους ρίχνει στην φωτιά. Και η πλάνη των ανθρώπων έφτασε στο σημείο να προσκυνά εικόνες ενός εγκληματία με τις οποίες έφτιαξαν μία πλαστογραφία της ευσεβείας και μια συκοφαντία της αληθείας.

Η εξαγνιστική φωτιά της Δικαιοσύνης είναι ικανή να αποκαλύψει και να διορθώσει την πλάνη. Για να εγκαταλείψεις το ψεύδος έχε ως σύμμαχο το στοιχείο της εξαγνιστικής φωτιάς που θα φωτίσει τον δρόμο σου.

Ο ψευτοθεός Τζεσουά ήταν ακάθαρτο και βρωμερό πνεύμα.  Γιατί να δυσφημείς την μόνη αληθινή Θρησκεία και να την εξισώνεις με ψεύδη απατεώνων; Γιατί να θεοποιείς απατεώνες και να ακολουθείς αυτούς τους εγκληματίες που έχουν βυθιστεί στο απύθμενο σκότος; Δεν φοβάσαι όταν ακούς την φωνή των Θεών; Δεν φοβάσαι όταν μαθαίνεις για την τρομερή Οργή των Θεών; Δεν συγκινείσαι όταν νοιώθεις την στοργική αγκαλιά τους; Εγκληματούν αυτοί που απορρίπτουν το κάλεσμα των Θεών.

Δεν είναι τερατώδες να είσαι δημιούργημα των Θεών και να είσαι υπόδουλος και υπηρέτης ενός εγκληματία από την ναζαρέτ; Δεν μπορείς να αλλάζεις τους Πανάγαθους και αληθινούς Θεούς με την λατρεία απατεώνων. Ποιός λογικός άνθρωπος γυρίζει την πλάτη του στους Θεούς και λατρεύει τα είδωλα του Κτήνους; Ποιός γυρεύει τον θάνατο όταν οι Θεοί του δίνουν αιώνια ζωή; Δεν σκλαβωθήκαμε στο Κτήνος, αλλά ως γνήσια τέκνα των Θεών υψώσαμε τα μάτια μας στον Ουρανό για να αντικρύσουμε το Θεϊκό Φως.

Είναι μία περιπέτεια ευγενικής τόλμης να πάρουμε τον δρόμο προς τους Θεούς. Η ικανοποίηση όλων των αγαθών βρίσκεται κοντά στους εραστές της Αρετής. Υπάρχει μία κληρονομιά για αυτούς που υπηρετούν τους Θεούς. Πόσο ζηλευτή είναι αυτή η κληρονομιά! Είναι ο θησαυρός της Σοφίας στον οποίο πρέπει να προστρέξουμε με το να γίνουμε εραστές του Θείου Λόγου. Αυτή είναι η αιώνια παρακαταθήκη των Θεών.

Αντιθέτως οι εραστές του Κτήνους είναι καταδικασμένοι σε αιώνιο θάνατο. Η ανθρώπινη Ψυχή δεν θα πουληθεί στο Κτήνος γιατί δεν προορίζεται για διαφθορά. Γιατί όλη η Γή είναι δική σου, αν δεχτείς τους Θεούς. Τα τέκνα των Θεών θα κληρονομήσουν την δόξα και τις δυνάμεις των Θεών.

Γιατί να καθυστερούμε; Γιατί να μην αποφύγουμε την τιμωρία των Θεών; Γιατί να μην διαλέξουμε τους Θεούς αντί του Κτήνους; Γιατί να μην προτιμήσουμε την Σοφία αντί της ειδωλολατρείας και την ζωή αντί του θανάτου;

Το μόνο σημείο που αμφισβητείς είναι αν οι Θεοί πρέπει να λατρεύωνται και αν αυτοί οι Πάνσοφοι Θεοί πρέπει να υπακούωνται. Νομίζεις ότι αυτό απαιτεί έρευνα από σένα; Έχε ακλόνητη Πίστη στους Θεούς και μην αφήνεις τα όργανα του Κτήνους να σε παρεκκλίνουν από την Αλήθεια. Μην δείχνεις σεβασμό στο Κτήνος διότι έτσι θα σε αξιολογούν τα κατακάθια της κοινωνίας, θα σε κρίνουν οι δούλοι της διαφθοράς και οι δολοφόνοι των ψυχών.

Η άγνοια των Θεών έχει αποδειχθεί για το ανθρώπινο γένος ότι είναι η αιτία παρανόμων τελετών και θανατηφόρων επιδημιών. Εξαγνίσου από το χριστιανικό μίασμα με το να ραντισθείς από τις σταγόνες της Αληθείας. Αναζήτησε Αυτούς που σε δημιούργησαν. Αναγνώρισε τους Θεούς. Ο άνθρωπος έχει φτιαχτεί από την Φύση ώστε να έχει φιλία με τους Θεούς.

Μην σπαταλάς τα χρήματα και τον χρόνο σου στην άγνοια. Μην σπεύδεις προς την καταστροφή. Μην προτιμάς την πνευματική ένδεια από τον πνευματικό πλούτο. Όποιος θεοποιεί το ψεύδος, έναν περιτμημένο ραββίνο και την βία γνωρίζει καλά ότι θα επακολουθήσει η σκλαβιά, ο εξευτελισμός, η ένδεια και η αμείλικτη τιμωρία των Θεών.

Η Γη ανήκει στους Θεούς. Τότε πώς τολμάς, ενώ ευδαιμονείς με τα παρεχόμενα αγαθά των Θεών να αγνοείς τους κυριάρχους; Δώσε στους Θεούς τον σεβασμό που τους ανήκει ως αντίτιμο για την συντήρηση σου.

Οι Θεοί στέλνουν τους Ιεροφάντες για να αποκαλύψουν το θέλημα των Θεών, ενώ οι ασεβείς προσπαθούν να τους σκοτώσουν. Δεν φοβούνται την Θεϊκή Οργή και Εκδίκηση. Είναι το άκρον άωτον της αθλιότητος να στερούνται την βοήθεια που έρχεται από τους Θεούς.

Άσε τον εαυτό σου να νοιώσει την επιρροή των Θεών και απόρριψε το θανατηφόρο δηλητήριο του χριστιανισμού ώστε να αποφύγεις την καταστροφή.

Πρέπει να ντρέπεται όποιος έζησε τόσα χρόνια μέσα στην ασέβεια. Ήσουν παιδί, έφηβος, άντρας αλλά ποτέ ενάρετος. Τώρα στην δύση του βίου σου απόκτησε την γνώση των Θεών έτσι ώστε το τέλος της ζωής σου να γίνει η αρχή της σωτηρίας σου. Άφησε τους απίστους να ακολουθούν τις εντολές του Τζεσουά, εσύ ένα τέκνο των Θεών θα έχεις τους Ουρανούς για πατρίδα σου και τους Θεούς για Νομοθέτες σου.

Ο πλανημένος από τα ψεύδη άνθρωπος μεγάλωσε με ανυπακοή προς τους Προγόνους και ατίμασε τους Θεούς. Γι’ αυτό βρέθηκε αλυσοδεμένος στο ψεύδος, στην μιζέρια και την χριστιανική σκλαβιά. Όμως οι Θεοί τον απελευθέρωσαν από τα δεσμά του και κατερχόμενοι στην Γή με μορφή ανθρώπου πολέμησαν το Κτήνος.

Οι Θεοί βάζουν τους Νόμους στο μυαλό μας και τους γράφουν στην καρδιά μας. Εξεγείρουν τα έθνη σε καλά έργα. Ας δεχθούμε τους Νόμους της Φύσεως και της ζωής. Ας συμμορφωθούμε με τις θεϊκές προσταγές. Ας γνωριστούμε με τους Θεούς ώστε να είμαστε ευτυχισμένοι. Αν και οι Θεοί δεν έχουν τίποτε ανάγκη ας τους αποδώσουμε την δική μας ευχαριστήρια καρδιά και την ευσέβεια ως ελάχιστο αντίτιμο για τα πλούσια δώρα Τους.

Αρκεί να επιτρέψεις στον Θεϊκό Λόγο να δέσει πάνω σου ως φυλακτό και με την Πίστη στην δύναμη των Θεών θα απελευθερωθείς από τις αρρώστιες του μυαλού. Το υπέρτατο μίασμα-η σκλαβιά στον χριστιανισμό-είναι αιώνιος πνευματικός, ψυχικός και σωματικός θάνατος. Μην σπαταλάς την ζωή σου στο σκοτάδι περικυκλωμένος από την διαφθορά. Άφησε τις ακτίνες της γνώσεως να αποκαλύψουν τον κρυμμένο εσωτερικό άνθρωπο, τον μαθητή του φωτός.

Ο μόνιμος και σταθερός σκοπός των Θεών είναι να σώσουν τους ανθρώπους, γι’ αυτό στέλνουν τους Ιεροφάντες. Οι Ιεροφάντες αποκαλύπτουν στους ανθρώπους ότι αν εξαγνισθούν θα σωθούν, ενώ αρνούμενοι να υπακούσουν θα τιμωρηθούν από τους Θεούς.

Η σάλπιγξ των Ιεροφαντών που κηρύσσουν την ειρήνη στα πέρατα του Κόσμου μαζεύει καθημερινά τους στρατιώτες των Θεών, τους στρατιώτες της ειρήνης που θα πολεμήσουν το Κτήνος. Ας εισέλθουμε μαζί τους στο οπλοστάσιο της ειρήνης, φορώντας τον θώρακα της αρετής, παίρνοντας την ασπίδα της Πίστεως και κραδαίνοντες το ξίφος του πνεύματος, που είναι ο Λόγος των Θεών. Ας πολεμήσουμε την άγνοια και την πλάνη, διότι μόνον έτσι κάποιος θα μιμηθεί τους Θεούς.

Οι Θεοί θέλουν να σωθούμε. Αυτό επιθυμούν οι Θεοί. Ποιοί είναι οι Θεοί; Αυτοί που διώχνουν την καταστροφή και καταδιώκουν τον πνευματικό θάνατο. Αυτοί που κτίζουν Ναούς μέσα στις καρδιές των ανθρώπων.

Εξάγνισε τους Ναούς Των μέσα στην καρδιά σου. Εγκατάλειψε στην φωτιά και τους ανέμους τα ψεύδη και την άγνοια. Παρουσίασε την ψυχή σου στους Θεούς ως προσφορά των πρώτων καρπών.

Τα χριστιανικά έθιμα των απίστων διώχνουν τους ανθρώπους μακριά από την αλήθεια, μακριά από την ζωή. Το χριστιανικό έθιμο είναι μια παγίδα, ένας λάκκος, ένας βόθρος. Μην κάνεις τον σταυρό σου στο Κτήνος, μην μυρίζεις το λιβάνι. Πέταξε μακριά τον σταυρό και έλα στα συγκαλά σου. Βιάσου, πίστεψε στους Θεούς και θα βρείς το φως σου. Το πνευματικό σκότος θα φύγει από σένα, η φωτιά θα σε φοβηθεί, ο θάνατος θα απομακρυνθεί. Έλα κοντά στην αλήθεια ώστε να μπεις κάτω από την προστασία των Θεών.

Σκοπός ενός μετανοημένου χριστιανού είναι να μην πολεμά την Θρησκεία. Το σωστό είναι να αγκαλιάσει την Θρησκεία. Ο καλός χριστιανός πρέπει να πιστεύει στους Θεούς. Αφού απορρίψει τον ψευτοθεό Τζεσουά πρέπει να δοξάζει τους Αθανάτους Θεούς για να μπορέσει να εξυψωθεί μπροστά Τους. Μόνον έτσι ο καλός χριστιανός κάνει το θέλημα του Τζεσουά. Μόνον έτσι θα τον αγαπήσει ο Τζεσουά, αγαπώντας τους Θεούς. Άλλωστε το είπαν οι ευαγγελιστές στα απόκρυφα ευαγγέλια: «δεν είναι θεός ο Τζεσουά, αλλά ο Παντοκράτωρ Ζεύς. Μην προσκυνάτε τον υιό της Μύριαμ ως θεό, αλλά δοξάστε τους Ολυμπίους Θεούς για να σωθείτε».

Ο καλός χριστιανός πρέπει να αγκαλιάσει την Θρησκεία, να την εστερνιστεί, να υμνεί τους Θεούς. Αλλιώς θα τιμωρηθεί αυστηρά από τους Θεούς, όπως οι ασεβείς. Οι καλοί χριστιανοί κτίζουν Ναούς προς τιμήν των Θεών και γκρεμίζουν τα πορνεία και τα ψυχοθυσιαστήρια του Τζεσουά.

Μην αργείς. Δείξε την αγάπη σου προς τους Θεούς. Ύμνησέ Τους. Ζήτα την βοήθειά Τους. Αλλιώς θα κριθείς με αυστηρότητα. Αλλιώς η σωτηρία της ψυχής σου κινδυνεύει. Αλλιώς θα υποστείς στον Άδη τις συνέπειες των πράξεών σου.

Θα είναι υπόλογοι ενώπιον των Θεών αν δεν πράξουν δικαίως όσοι μάθουν την αλήθεια. Με τις διώξεις κατά των ευσεβών γίνονται οφειλέτες τιμωρίας στην Δικαιοσύνη. Οι ασεβείς τιμωρούν τους ευσεβείς παρορμώμενοι από το Κτήνος. Υπό την επήρειά του το προσονομάζουν θεό. Αλλά ενώ το Κτήνος προσπαθεί να αποφύγει την εξουσία των Θεών, οι Θεοί υποσχέθηκαν να συντρίψουν όλους τους εχθρούς Των.

Οι Ιεροφάντες προλέγουν το πεπρωμένο, ότι οι Θεοί θα ανταμείψουν έκαστον αναλόγως των πράξεών του. Οι Θεοί θα σου στείλουν την ράβδο της δυνάμεως από τους Δελφούς για να καταστρέψεις τους εχθρούς της Θρησκείας. Η ράβδος είναι ο Θεϊκός Λόγος.

Όσοι διαβιούν σύμφωνα με τον Θεϊκό Λόγο είναι ευσεβείς ακόμη και αν εθεωρήθησαν άθεοι. Διότι οι Θεοί φανερώθηκαν ακόμη και στους μη ζητούντας Αυτούς. Οι μύθοι των ναζωραίων έχουν λεχθεί καθ’ υπόδειξιν του Κτήνους προς εξαπάτησιν του ανθρωπίνου γένους. Τα όργανα του Κτήνους άκουσαν ότι επέρχεται η τιμωρία των ασεβών και υπέβαλαν στους ανθρώπους την ιδέα ότι ήρθε στην Γή ένας υιός θεού ώστε οι άνθρωποι να νομίσουν ότι τα περί Θεών είναι όμοια με τις τερατολογίες περί Τζεσουά.

Γεμάτο από φθόνο για τους ανθρώπους το Κτήνος αγωνίζεται να τους απομακρύνει από τους Θεούς. Λιώνει από μίσος όταν βλέπει ότι οι άνθρωποι πλησιάζουν τους Θεούς. Ποιόν συκοφαντεί ο Τζεσουά; Συκοφαντεί τον άνθρωπο προς τους Θεούς, τους Θεούς προς τον άνθρωπο, και τον άνθρωπο προς τον πλησίον του συνάνθρωπο.

Το Κτήνος ουδέποτε ησυχάζει. Μας πολεμά ακόμα και όταν κοιμόμαστε. Όμως το Κτήνος χωρίς να το θέλει χαλυβδώνει την Πίστη μας προς τους Θεούς. Μας κάνει ευσεβέστερους. Ο πόλεμος κατά του Κτήνους μας ενισχύει στο δρόμο της αρετής και χαλυβδώνει την θέλησή μας. Κάθε εμπόδιο γίνεται στέφανος νίκης κατά του Κτήνους.

Οι Θεοί μας βοηθούν να πολεμούμε το Κτήνος διότι ο πόλεμος μας χαρίζει πείρα ώστε να διακρίνουμε το καλό από το κακό. Ο συνεχής πόλεμος μας κρατά σε κατάσταση εγρηγόρσεως. Πολεμώντας το Κτήνος το μισούμε. Αλλιώς θα λησμονήσουμε την δύναμη των Θεών αν παραμείνουμε μακριά από τον πόλεμο. Χρειάζεται εγρήγορση γιατί το Κτήνος μετασχηματίζεται στα πάντα, κυρίως παίρνει την μορφή του Τζεσουά.

Όταν γίναμε Έλληνες εξαγνιζόμενοι ομολογήσαμε ότι αρνούμαστε το Κτήνος και δεχόμαστε τους Θεούς. Το Κτήνος προσπαθεί να μας αποκοιμίσει. Μας παρουσιάζει την αποστασία από τους Θεούς ως γοητευτική, ως ελευθερία σκέψεως. Στολίζει το έγκλημά του με ψεύδη. Παρουσιάζει το σκοτάδι ως φως, την δυστυχία ως ευτυχία. Όσοι δεν πολεμούν το Κτήνος έχουν πέσει ήδη στην παγίδα του. Γιατί να πολεμούν; Να μάχωνται την σκιά τους; Το Κτήνος υποβάλλει την ιδέα της ανυπαρξίας του.

Το Κτήνος παίρνει την μορφή του Τζεσουά για να εξαπατά τα θύματά του. Το κάνει για να μην γίνεται αποκρουστικό. Φαντασθείτε το Κτήνος να παίρνει την γνωστή απαίσια μορφή του με όλη την αποκρουστική του όψη. Ενώ μεταμορφωμένο σε Τζεσουά μειώνει τις αντιστάσεις μας. Το Κτήνος προσπαθεί να μας κάνει να κλέψουμε, να σκοτώσουμε, να ψευδομαρτυρήσουμε, να υβρίσουμε τους Προγόνους μας, να εγκαταλείψουμε τους Θεούς και την Θρησκεία, αλλά αποτυγχάνει διότι δεν υποκύπτουμε στην σκλαβιά του Κτήνους.

Όποιος αδιαφορεί να εξαγνιστεί από το μίασμα του Κτήνους γίνεται υπεύθυνος όχι μόνο απέναντι στο εαυτό του αλλά και απέναντι στους Θεούς. Να φυλάττουμε τις πύλες της ψυχής ώστε να μην βρίσκει το Κτήνος το δρόμο ανοικτό για να εισχωρεί μέσα και να αιχμαλωτίζει την ψυχή μας. Δεν υπάρχει μέση οδός: ή θα είμαστε με το Κτήνος ή με τους Θεούς. 

Οι Θεοί άκουσαν τις ικεσίες των απίστων και χαίρονται που επανέρχονται κοντά Τους. Πώς είναι δυνατόν ως Έλληνες να λέμε ότι αποκηρύττουμε το σκότος, τον Τζεσουά και την ανηθικότητα αν σεβόμαστε τις εικόνες του Κτήνους; Πώς είναι δυνατόν να λέμε ότι απορρίπτουμε μετά βδελυγμίας τους φόνους, τα ναρκωτικά, την πορνεία και κάποιοι Έλληνες να ομολογούν πίστη στον εγκληματία Τζεσουά; Θυσιάζουν την σωτηρία τους με αυτά που κάνουν. Η απειλή για θάνατο στους απίστους αναβάλλεται μόνον από τους Θεούς χάριν του ανθρωπίνου γένους, επειδή περιμένουν κάποιοι να εξαγνιστούν και να σωθούν.

Οι Θεοί δεν καλούν τους ευσεβείς και τους δικαίους, αλλά τους ασεβείς και τους αδίκους. Διότι θέλουν τον εξαγνισμό του μιαρού παρά την τιμωρία του. Οι Θεοί δεν θέλουν να είμαστε μιμηταί των φαύλων. Προτρέπουν να συρθούμε μακράν της αισχύνης, δια της πραότητος και της υπομονής.

Η δύναμη της αιρέσεως των ναζωραίων προέρχεται από την αδύνατη πίστη των Ελλήνων στους Θεούς. Οι Έλληνες δεν πρέπει να αφήνουν τους απίστους να χρησιμοποιούν τα Ιερά Ελληνικά κείμενα για να καταφέρονται κατά του Ελληνισμού και των Θεών. Δεν έχουν τίποτε κοινό με τα Ιερά Κείμενα. Οι Θεοί απαγορεύουν τον συγχρωτισμό με απίστους και την λατρεία των ψευδοπροφητών. Αληθινή Δικαιοσύνη υπάρχει μόνο στο κράτος ιδρυτές του οποίου είναι οι Θεοί. Η πολιτεία των Θεών όπου κατοικούν οι Έλληνες και οι πιστοί θα τιμωρήσει αμείλικτα τους απίστους που προσπαθούν να αποσπάσουν πολίτες από το κράτος των Θεών δια του προσηλυτισμού.

Οι ναζωραίοι επειδή είναι άρρωστοι δεν πιστεύουν στην αληθινή Θρησκεία, την οποία οφείλουν να ασπασθούν. Μην ζητάτε ναζωραίοι τον απατηλό και ψευδή εσταυρωμένο. Εγκαταλείψτε τον. Περιφρονήστε τον, διεκδικούντες την αληθινή γνώση. Δεν είναι θεός. Είναι ακάθαρτο πνεύμα που έβαλε στο νου σας ότι οφείλετε να δοξάζετε την ατιμία του.

Τα κακά τα οποία υφίστανται οι ναζωραίοι οφείλονται στην ευσπλαχνία των Θεών, οι οποίοι έτσι τους νουθετούν, και στην αυστηρά τιμωρία Των απότοκο της δικαιοσύνης Των.

Θα απαγορευθεί η εκτέλεση ιεροσύλων ενεργειών. Θα απαγορευθούν τα διεφθαρμένα ήθη των ναζωραίων, όπως προστάζουν οι Ιερείς. Δεν θα επιτραπεί οι Έλληνες να προσκυνούν την κακία των ναζωραίων που την επεξεργάστηκαν και την έκαναν είδωλα.

Η ψυχή των ναζωραίων έχει φύγει μακριά από τους Θεούς. Κλείνουν τα μάτια της ψυχής τους και δεν μπορούν να δουν τους Θεούς. Από την στιγμή που αρνήθηκαν τους Θεούς βλέπουν μόνον πράγματα που αναγνωρίζουν οι αισθήσεις τους. Και φαντάζονται ότι οι Θεοί θα βρεθούν σε εικόνες αλιέων και ξυλουργών από την ναζαρέτ. Όπως όλοι ξέρουν ο Τζεσουά ήταν κατηγορούμενος για πράγματα που οι ποινικοί νόμοι δεν επιτρέπουν σε κανέναν Έλληνα πολίτη.

Όποιος ναζωραίος κακολογεί εναντίον των Θεών θα είναι πολύ ευτυχέστερος αν του απαγορευθεί να ομιλεί. Διότι εγκαταλείπων την ισχυρογνωμοσύνη του και διακαόμενος από πόθο να διδαχθεί, θα ακούσει από τους Ιερείς ότι είναι χρήσιμο. Θα γνωρίσει ότι απεκαλύφθη οργή Θεών κατά των ασεβών. Εάν η ψυχή μας απορρίψει τις κηλίδες του χριστιανισμού τότε είναι έτοιμη να επικοινωνήσει κατευθείαν με τους Θεούς.

Η υπέρτατη αρετή είναι να ζείς σύμφωνα με τις εντολές των Θεών. Δεν πρέπει να ακούμε τους ναζωραίους που αντλούν τις γνώσεις τους από ψευδοπροφήτες και όχι από τους Θεούς.

Η Ελληνική Θρησκεία με αποφασιστικότητα και ελευθερία κινήσεων ανταποκρινόμενη προς την αλήθεια εκρήμνισε όλες τις απατηλές εικόνες, έτσι ώστε η Σοφία των Θεών να απαλλάξει την ανθρωπότητα από το μίασμα και να την υποτάξει στο θέλημα των Θεών. Οι Έλληνες Εθνομάρτυρες πέθαναν δια την επικράτηση της αληθείας, την κατανίκηση του ψεύδους και την σωτηρία της ανθρωπότητος.

Το μέγιστο και πρωτεύον έγκλημα της ανθρωπότητος  είναι ο χριστιανισμός. Ο ναζωραίος είναι ένας δολοφόνος. Ποιόν έχει δολοφονήσει; Τον ίδιο του τον εαυτό. Πώς σκοτώνει; Με τα ψεύδη του. Με τί όπλο; Με την βλασφημία του κατά των Θεών. Στο ίδιο πρόσωπο συντρέχει και το έγκλημα της απάτης, διότι αυτός που προσκυνά ψεύτικο θεό είναι διαφθορεύς της αληθείας.

Ο χριστιανισμός διαπράττει απάτη έναντι των Θεών, με το να αρνείται σε αυτούς τις δέουσες τιμές, και συγχρόνως ο ναζωραίος αποδίδει τιμές σε ένα θεοποιημένο μαραγκό από τη ναζαρέτ. Ο αφανισμός του χριστιανισμού πρέπει να ελεγχθεί από μας, διότι απομακρύνει τους ευσεβείς από τους Θεούς.

Δεν κηρύττεις τους Αληθινούς Θεούς εσύ που φτιάχνεις έναν ψεύτικο θεό. Θυσιάζεις στον απατεώνα Τζεσουά την σωτηρία σου; Γίνεσαι ειδωλολάτρης; Γιατί; Για να μετανοήσεις μπροστά στους Θεούς ή για να τιμωρηθείς; Οι άνθρωποι απαγορεύεται να έρχωνται σε επαφή με την ειδωλολατρεία, και με πράγματα που τρέφουν την ειδωλολατρεία. Η εικόνα του ψευτοθεού-μαραγκού από την ναζαρέτ καταστρέφει τις συνειδήσεις των ανθρώπων, τους φέρνει στην αθεΐα.

Η Θρησκεία δεν μας απαγορεύει να έχουμε συζητήσεις με ναζωραίους και άλλους εγκληματίες, αρκεί να μην συμμετέχουμε στα μιαρά όργιά τους που προσβάλλουν τους Θεούς. Μίασμα δεν υπάρχει μόνο στις πράξεις, υπάρχει και στα λόγια. Όποιος αναφέρει το όνομα του Τζεσουά με σεβασμό είναι μιαρός.

Όποιος και αν ήταν ο διαφθορεύς που σε δέσμευσε με όρκο στην αίρεση των ναζωραίων είναι εχθρός σου. Είσαι σε κατάσταση πολέμου και πρέπει να τον πολεμήσεις. Είναι δείγμα δειλίας να αποδέχεσαι τον όρκο που έδωσες στον περιτμημένο ραββίνο κάτω από απειλή, άγνοια ή πίεση και τώρα να μην τον απορρίπτεις. Με το να μένεις σιωπηλός επιβεβαιώνεις την πλάνη του, την δειλία σου, την προδοσία σου, την αθεΐα σου.

Δεν πρέπει να εξοργιζώμαστε αν κάποιος μας βρίζει υπερασπιζόμενος το όνομα του Τζεσουά, διότι ξέρουμε ότι ο Τζεσουά δεν ήταν θεός, ήταν ένας μαραγκός, αλλιώς επιβεβαιώνουμε την θεότητά του. Μην καταριέσαι αλλά να ευλογείς τους Θεούς για το ότι μπορείς να γκρεμίσεις τα είδωλα του ψεύδους. Γιατί να μην ξέρουν οι άπιστοι ότι γκρέμισες τα είδωλα του ψεύδους για χάρη των Θεών ώστε να δοξαστεί το όνομα των Θεών;

Οι ναζωραίοι που πιστεύουν στον Τζεσουά έχουν εγκαταλείψει τον ίσιο δρόμο των Θεών και έχουν πάρει τον δρόμο της διαφθοράς και του εγκλήματος. Οι δημαγωγοί των ναζωραίων τους υποσχέθηκαν ελευθερία αλλά οι ίδιοι είναι σκλάβοι της διαφθοράς. Όποιος ναζωραίος αρνείται την Θρησκεία μόνο και μόνο επειδή είναι Ελληνική αντιμετωπίζει την θρησκεία ως φαγητό που πρέπει να εξετάζεται η συνταγή προελεύσεως.

Ποιός άραγε δεν γνωρίζει τις αισχρολογίες που λέγονται κατά τις τελετές των ναζωραίων; ποιός δεν γνωρίζει πόσο βρωμιά είναι ο «αγιασμός» τους; Πόσο βδελυρό είναι το ακάθαρτο πνεύμα του Τζεσουά που εξαπατά τους ανθρώπους ώστε να το περνούν για θεό;

Αν οι ναζωραίοι ισχυρίζονται ότι έχουν υπόβαθρο την Ελληνική Φιλοσοφία, και ότι δήθεν ο χριστιανισμός προέρχεται από τον Ελληνισμό, τότε είναι αιρετικοί. Από την στιγμή που πολιτιστικώς και θρησκευτικώς δεν είναι Έλληνες δεν έχουν καμμία δουλειά με τα Ελληνικά Ιερά Κείμενα.

Όπου και αν βρίσκονται οι Έλληνες και όποιον «θεό» και αν επικαλούνται, η ψυχή τους ανήκει πάντα στους Αθανάτους Θεούς. Η πίστη στον κάθε απατεωνίσκο Τζεσουά είναι βδέλυγμα, μίασμα, αρρώστια, ακολασία.

Ο Λόγος των Θεών είναι το ξίφος μας και η Πίστη στους Θεούς η ασπίδα μας. Οι Σιβυλλικοί χρησμοί έχουν προφητεύσει ότι οι ναζωραίοι θα κάψουν όλα τα χριστιανικά βιβλία έτσι ώστε να σωθούν οι ίδιοι και η ανθρωπότητα. Ας καούν λοιπόν τα σατανικά βιβλία του Τζεσουά για να απελευθερωθεί η ανθρωπότης από τις δυνάμεις του σκότους.

Έλληνες οι Θεοί μας λυπήθηκαν και άκουσαν τις προσευχές μας. Θα μας χαρίσουν αιωνία δόξα και ζωή αλλά πρέπει και εμείς να δώσουμε κάτι: Να απαρνηθούμε, να μην σώσουμε από την φωτιά τα βιβλία του Τζεσουά. Να κάνουμε μια θυσία στον Παντοκράτορα Δία καίγοντας με ευλάβεια τα ομοιώματα του Τζεσουά και λέγοντας: Ω Ζευ Πάτερ, δέξου αυτή την θυσία ως ελάχιστο δείγμα ευγνωμοσύνης.

Έτσι οι ναζωραίοι όχι μόνον θα σταματήσουν να καταδιώκουν την Θρησκεία αλλά αντιθέτως θα την βοηθήσουν να εξαπλωθεί. Θα ενστερνιστούν ευχαρίστως τα δόγματα της.

Το ότι η σατανική αίρεση των ναζωραίων κατέστρεψε τον Ελληνισμό, το αναγνωρίζουν πρώτα απ’ όλα οι ίδιοι οι ναζωραίοι. Το ότι η αίρεση των ναζωραίων δεν είναι θρησκεία και ότι η Ελληνική Θρησκεία είναι η μόνη Αληθινή Θρησκεία το αναγνωρίζουν πιά και οι πιό αμείλικτοι διώκτες του Ελληνισμού.

Οι ναζωραίοι γνωρίζοντας ότι δεν αποτελούν θρησκεία για 2000 έτη προσπαθούν δια πυρός και σιδήρου να κάνουν τους ανθρώπους να επικοινωνήσουν με το πνεύμα του Τζεσουά και δεν τα καταφέρνουν παρά τα δισεκατομμύρια σφαγιασθέντων ανθρώπων. Προσπαθούν να κάνουν τους Έλληνες να επικοινωνήσουν με το Κτήνος.

Εξαπατημένοι από το Κτήνος οι ναζωραίοι ξέφυγαν από τον δρόμο των Θεών. Βλασφημούν κατά των Θεών. Έφτιαξαν δικό τους θεό και φόρτωσαν επάνω του όλες τους τις ανομίες. Αλλά οι Θεοί καλούν να γυρίσουμε κοντά Τους. Μόνον έτσι θα θεραπευθούμε από την χριστιανική νόσο της απιστίας. Είναι πολύ εύκολο να μας δεχθούν οι Θεοί αν εξαγνισθούμε και διώξουμε την χριστιανική βρωμιά που έχει εισχωρήσει στην ψυχή μας.

Η Θρησκεία επικρατεί έναντι της αιρέσεως των ναζωραίων όχι επειδή είναι δίκαια και ανθρωπιστική αλλά επειδή εκπροσωπεί την μόνη και απόλυτη Αλήθεια. Διαπνέεται από τους μόνους και Αληθινούς Θεούς. Οι Θεοί φέρνουν κοντά τους όλους τους ανθρώπους ανεξάρτητα από την θέλησή τους. Δεν είναι οι άνθρωποι που επιλέγουν την μοίρα τους, αλλά ο Θεϊκός Κόσμος. Διαφορετικά, ένας λαός που δηλώνει ότι δεν πιστεύει στους Θεούς και στην Παράδοση δηλώνει ότι αυτοκτονεί.

Η Θρησκεία έχει Ιερό καθήκον να φέρει όλους τους ανθρώπους πάλι κοντά στους Θεούς. Και δεν πρόκειται να σταματήσει επειδή κάποιες συμμορίες προσπαθούν με την βία να την παρεμποδίσουν. Δεν πρόκειται να την παρεμποδίσουν οι εγκληματίες που γκρέμισαν τους Ναούς των Θεών και ανήγειραν πορνεία ψυχικής διαφθοράς. Μόλις εμφανίστηκε η σατανική αίρεση των ναζωραίων στην ανθρωπότητα άρχισαν οι ανθρωποθυσίες.

Ο Παντοκράτωρ Ζεύς παρέχει όλα τα αγαθά σε αυτούς που τα ζητούν. Ζήτησέ Του και θα Σου δώσει. Μην πέσεις στο λάθος αυτών που απορρίπτουν τους Θεούς. Διότι όσοι δεν αποδέχονται τους Θεούς και την Θρησκεία δεν είναι καν άνθρωποι, είναι το Κτήνος μεταμορφωμένο. Γι’ αυτό οφείλουν να εξοντωθούν καίοντες το σώμα τούτο που δεν είναι παρά μία νεκρά φύση. Στην Θρησκεία δεν υπάρχουν αντιφρονούντες, υπάρχουν μόνον πλανεμένοι. Η ανυπακοή προς τους Θεούς είναι βαρύτατο έγκλημα διότι προκαλεί την αδικία, την πλάνη, το ψεύδος, το μίασμα, την αθεΐα. Και οι Θεοί μισούν την αδικία, την πλάνη, το ψεύδος, το μίασμα και την αθεΐα.

Πόσο χαίρονται οι ευσεβείς όταν βλέπουν τους απίστους που πολέμησαν το Όνομα των  Θεών να λυώνουν μέσα στις φλόγες πιό λυσσασμένες από εκείνες που άναβαν για τους ευσεβείς. Και οι άπιστοι τρέμουν μπροστά στον θρόνο του Παντοκράτορος Διός. Έπειτα θα ακούσουμε τους δημαγωγούς των ναζωραίων να ψέλνουν την δική τους συμφορά. Και θα τους δούμε πιό ομιλητικούς καθώς θα λυώνουν μέσα στην φλόγα της Δικαιοσύνης.

 

Ι.A.

 

 


 
     
 

© Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα