:: ::

 
 
 

 

Άλλη μία προσβολή του Ιερού Συμβόλου της Γονιμότητος από την συμμορία των ναζωραίων   

 

Πολύς θόρυβος έγινε τις τελευταίες ημέρες από την συμμορία των ναζωραίων ότι τάχα τους προσέβαλαν το θρησκευτικό τους σύμβολο. Σε έκθεση που διοργανώθηκε στην Αθήνα υπήρχε πίνακας ξένου καλλιτέχνη που έδειχνε μαζί έναν ανδρικό Φαλλό και το θεομίσητο σύμβολο των ναζωραίων.

Η συμμορία των ναζωραίων διαμαρτυρήθηκε ότι της προσβάλλουν το σύμβολο του σταυρού και απαίτησε να βγει ο πίνακας από την έκθεση. Το θράσος όμως της αλητείας των ναζωραίων έφτασε στο σημείο όχι μόνον να διακόψει την έκθεση τέχνης αλλά επιπλέον να απειλεί με βιαιότητες τους καλλιτέχνες και να καταστρέφει έργα τέχνης. Η εγκληματική αίρεση των ναζωραίων θέλει πάλι να ποινικοποιήσει την Τέχνη όπως έκανε στα χρόνια της βυζαντινής λαίλαπας.

Η Ελληνική κοινωνία δεν πρόκειται να υποχωρήσει εμπρός σε ανθρωπόμορφα κτήνη που μισούν το Ανθρώπινο Σώμα. Τα ανδρικά και γυναικεία γεννητικά όργανα δεν αποτελούν ντροπή. Ούτε η γενετήσια πράξη.

Όμως πρέπει να ξεκαθαρίσουμε κάτι. Πράγματι ο πίνακας αυτός προσέβαλε το κοινό αίσθημα. Διότι προσέβαλε το σύμβολο όλων των ανδρών: τον Φαλλό. Δεν επιτρέπεται σε έναν πίνακα τέχνης να βάζουν δίπλα-δίπλα το Ιερό Σύμβολο της Γονιμότητος και το θεομίσητο σύμβολο του εσταυρωμένου Κτήνους.

Όλοι οι άνδρες νοιώθουν προσβεβλημένοι. Ο Φαλλός αποτελεί θρησκευτικό σύμβολο όλων των Αρχαίων Πολυθεϊστικών Θρησκειών και ουδείς επιτρέπεται να προσβάλλει τα χρηστά ήθη της Ελληνικής κοινωνίας. Πώς τολμούν κάποιοι θρασείς να βάζουν τον εμετικό χριστιανικό σταυρό δίπλα στο Ιερό Σύμβολο της Γονιμότητος;

Δυστυχώς ο υπουργός χριστιανικού πολιτισμού κύριος Ε. Βενιζέλος αντί να παρουσιαστεί δημοσίως και να δηλώσει ως άνδρας ότι ο πίνακας προσβάλλει την Ανδρική Φύση, είχε το θράσος να δηλώσει ότι ο πίνακας προσβάλλει τον ...χριστιανικό σταυρό!!!

Ο απαράδεκτος χριστιανός υπουργός έβαλε σε μία ζυγαριά αξιών τον Ιερό Φαλλό και τον χριστιανικό σταυρό και ανακάλυψε ότι προσβάλλεται ο δεύτερος από την παρουσία του πρώτου όταν επιδεικνύονται μαζί!!! Πότε θα μάθει επιτέλους ο κύριος Ε. Βενιζέλος ότι ο χριστιανικός σταυρός προσβάλλει το Ιερό Σύμβολο του Φαλλού όταν επιδεικνύεται μαζί του;

Η δικτατορία των ναζωραίων κτηνανθρώπων δεν έχει ούτε Ιερό ούτε Όσιο. Προσβάλλει όλον τον ανδρικό πληθυσμό βάζοντας το εμετικό της σύμβολο δίπλα στο Ιερό Σύμβολο των ανδρών και από πάνω με απύθμενο θράσος διαμαρτύρεται ότι τάχα προσβάλλεται το αηδιαστικό σύμβολο του χριστιανικού σταυρού.

Η Ελληνική κοινωνία και όλα τα Έθνη της γης δεν πρόκειται να ντραπούν για την Ανθρώπινη Φύση. Δεν πρόκειται να επιτρέψουν στα χριστιανικά γουρούνια να ενσταλάξουν ενοχή στους ανθρώπους για την Φύση τους. Τα χριστιανικά κτήνη έσπασαν όλα τα Ελληνικά Αγάλματα κόβοντας τις μύτες, τα στήθη και τα ανδρικά μόρια διότι τάχα προσέβαλαν τα εγκληματικά ήθη της αιμοσταγούς αιρέσεώς των.

Αυτό δεν επιτρέπεται να επαναληφθεί. Όλοι οι Έλληνες υποχρεούνται να κατεβάζουν και να καταστρέφουν το θεομίσητο σύμβολο του εσταυρωμένου Κτήνους από τα δημόσια και ιδιωτικά κτήρια. Αλλιώς όλοι οι Έλληνες θα είναι ηθικοί αυτουργοί των δισεκατομμυρίων στυγερών εγκλημάτων και ανθρωποθυσιών που διέπραξαν οι ναζωραίοι φονιάδες των λαών.

Όλοι οι άνθρωποι γνωρίζουν ότι ο χριστιανικός σταυρός προσβάλλει τις Κοινωνίες και τα Έθνη όπου και αν εκτίθεται. Δεν έχει κανένα δικαίωμα η συμμορία από την ναζαρέτ να προσβάλλει τα γεννητικά όργανα Ανδρών και Γυναικών. Αν τους προσβάλλει η θέα γεννητικών οργάνων, ας κόψουν τα δικά τους γεννητικά όργανα ώστε να μην τα βλέπουν και επιπλέον να ησυχάσει η ανθρωπότητα από το μίασμα που φέρουν επάνω τους.

Άλλη φορά οι ναζωραίοι εγκληματίες να μην προσβάλλουν με τέτοιους πίνακες το Ιερό Σύμβολο των Ανδρών. Ο Φαλλός δεν επιτρέπεται να προσβάλλεται έτσι βάναυσα τοποθετώντας τον δίπλα σε αηδιαστικά σύμβολα κτηνανθρώπων. Αποτελεί ποινικό αδίκημα η προσβολή της Ανθρωπίνης Φύσεως και των Χρηστών Ηθών.

Ας το καταλάβει επιτέλους η συμμορία της ναζαρέτ ότι ο Ελληνικός Λαός δεν δέχεται προσβολές της Ηθικής και των συμβόλων της Ανθρωπίνης Φύσεως. Κάποια ημέρα θα λογοδοτήσουν μπροστά σε Θεούς και ανθρώπους αυτοί που βάζουν τον θεομίσητο χριστιανικό σταυρό δίπλα στο Ιερό Σύμβολο του Φαλλού.

Μόνον αν τιμωρηθούν αυστηρά οι ναζωραίοι φονιάδες των Εθνών θα σταματήσουν να προσβάλλουν την Ανδρική Φύση. Οι ρασοφορεμένοι ευνούχοι των ναζωραίων κατακτητών δεν θα ευνουχίσουν το Ελληνικό Έθνος. Δεν επιτρέπεται να καταργηθεί πάλι η δημόσια θέα του Ιερού Συμβόλου της Γονιμότητος και να επιτρέπεται η δημόσια θέα του εσταυρωμένου Κτήνους.

 

Ιφικράτης Αλεξάνδρου Χολαργεύς

 


 
     
 

© Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα