:: ::

 
 
 

                     

                            Προσευχή εις τους Αθανάτους Θεούς

 

Έξω από την νύκτα που καλύπτει την ψυχή μου ορμά το Φως των Θεών να χαράξει την νίκη στο κορμί μου.

Ω Αθάνατοι Θεοί! άκουσα την φωνή Σας και δώρο προσφέρω την ψυχή μου.

Είστε εξωργισμένοι μαζί μου; Γι’ αυτό Τροπαιοφόρε Άρη πήρες τα Ιερά Όπλα από κοντά μου; Γι’ αυτό Εργάνη Αθηνά έσκισες τα δίχτυα της φωτιάς που έπλεκα στον αργαλειό μου;

Ποτέ Ουράνιε Πατέρα δεν κρύφτηκα στην σκιά της σιωπής. Ποτέ δεν αρνήθηκα τα Λόγια Σου. Όλα θα γίνουν όπως προστάζεις. Οι βέβηλοι θα προσκυνήσουν τους Ιερούς Ναούς Σου, Ω Ζεύ, Ουράνιε Πατέρα.

Οι Θεοί ανέμιξαν το αίμα των βεβήλων με ξένο αίμα και δεν θα βλαστήσει νέα γενιά. Αλλά η Ελλάς δεν θα αναμιχθεί ποτέ με ξένο αίμα διότι αποστρέφεται το αίμα των αλλοφύλων.

Η άγνοια μέθυσε τα βέβηλα έθνη. Αποδίδουν στο Κτήνος θεϊκές ιδιότητες. Έτσι εξαπατούν τον εαυτό τους και υβρίζουν τους Θεούς. Γι’ αυτό θα εξαγνιστούν με φωτιά και θειάφι.

Οι Εθνομάρτυρες περιμένουν την τιμωρία των απίστων. Ξέρω ότι δεν είναι νεκροί όσοι πεθαίνουν για χάρη των Θεών. Είναι ζωντανοί μπροστά στους Θεούς. Νεκροί είναι μόνον όσοι αρνούνται τον Λόγο των Θεών.

Οι Εθνομάρτυρες χάραξαν το μονοπάτι προς τους Θεούς με το Ιερό Αίμα τους, ώστε τα σημάδια του δρόμου να φαίνωνται ξεκάθαρα.

Ήμουν τυφλός αλλά τώρα θεραπεύω τυφλούς. Ήμουν πνευματικά άρρωστος αλλά τώρα ανασταίνω νεκρούς. Ήμουν χαμένος αλλά τώρα προσφέρω αιώνια σωτηρία. Ήμουν νεκρός αλλά τώρα διώχνω τον θάνατο μακριά από τους ανθρώπους. Ήμουν μολυσμένος αλλά τώρα διώχνω μακριά το μίασμα για να μην πέσει πάνω στους ανθρώπους η Θεϊκή Οργή Σας.

Δεν νοιάζομαι τί λένε οι άπιστοι, μόνο βιάζομαι να δώσω και πάλι το αίμα μου για Σας. Δεν νοιάζομαι που ο κόσμος των απίστων θα καταστραφεί, μόνο νοιάζομαι για την Αιώνια Ζωή των Ουρανών. Περιμένω την νύκτα που κοντά Σας θα κοιμηθώ.

Προετοιμάζω και πάλι την έλευση των Θεών στην Γη. Καλώ τις ψυχές των Προγόνων να ζωντανέψουν. Να ξαναπερπατήσουν πάνω στην Γή μέσα από το κορμί μου. Να κυριαρχήσουν και πάλι σε όλο τον Κόσμο.

Καθαγίασα την αληθινή Πίστη με το ύδωρ της Στυγός, ενώ την αδύναμη Πίστη την εξάγνισα με φωτιά του Άδου.

Ω Αθάνατοι Θεοί! ζητώ συγχώρεση. Ζητώ καθοδήγηση στην ζωή μου. Αψήφησα την Εντολή Σας και αποκάλεσα το κακό καλό. Ομολογώ ότι εξαπατήθηκα από τους απίστους. Αποκαλούν τον αφανισμό του Ελληνισμού σωτηρία.  

Εξευτελίζουν την Αλήθεια του Λόγου Σας και το αποκαλούν πολυφωνία.

Λατρεύουν το Κτήνος και το αποκαλούν αποκαλυπτική θρησκεία.

Λατρεύουν το ναζωραίο φονιά και το αποκαλούν σεβασμό στις παραδόσεις.

Βρωμίζουν τους κατεστραμμένους Ναούς Σας και το αποκαλούν τουρισμό.

Φτύνουν πάνω στους τάφους των Προγόνων μας και το αποκαλούν εκσυγχρονισμό.

Νομοθετούν τον φόνο των αγέννητων παιδιών μας και το αποκαλούν οικογενειακό προγραμματισμό.

Αποδέχονται την διαστροφή και το αποκαλούν σεξουαλική ελευθερία.

Εκμεταλλεύονται τους φτωχούς και το αποκαλούν ευελιξία στον χώρο εργασίας.

Επιβραβεύουν τους κατακτητές και το αποκαλούν ειρηνική συνύπαρξη.

Εγκαταλείπουν τα παιδιά μας στα χέρια των απίστων και το αποκαλούν κατηχητικό.

Απειθούν στους Ιερούς Νόμους Θεών και Προγόνων και το αποκαλούν δημοκρατία.

Ξεσκίζουν τις σάρκες της Πατρίδος και το αποκαλούν πολυπολιτισμό.

Λοιδορούν τις Αιώνιες Αξίες των Προγόνων μας και το αποκαλούν αποστροφή της προγονοπληξίας.

Ω Αθάνατοι Θεοί! Εξαγνίστε με την Θεϊκή Οργή Σας. Ελευθερώστε με από το μίασμα των απίστων. Στείλτε μου άξιους Ιεροφάντες και Μάντεις να με καθοδηγούν στο δρόμο της Αρετής.

Ω Αθάνατοι Θεοί! μου υποσχεθήκατε ότι θα με κάνετε κύριο των απίστων. Μου υποσχεθήκατε ότι θα με υπηρετούν. Μου υποσχεθήκατε ότι θα γίνουν δικά μου η γη, τα πλούτη και οι ψυχές των απίστων. Μου υποσχεθήκατε ότι οι άπιστοι θα τρέμουν τους Έλληνες. Μου υποσχεθήκατε ότι θα οδηγήσω τους Αδελφούς μου στον Ιερό Πόλεμο για να δοξαστεί το Όνομά Σας.

Όπως το πέταγμα του αετού ζητάτε από μένα να ορμήσω προς την δόξα. Στείλατε τον Ψυχοπομπό Ερμή με τον δαυλό της Αληθείας. Από τα χέρια Του καλωσορίζει όλο τον Κόσμο και φωνάζει σε όλους τους σκλάβους:

«Κρατάτε την Φλόγα ζωντανή. Δώστε μου τις σκλαβωμένες ψυχές σας για να τις ζεστάνω. Στείλτε μου τα δάκρυά σας για να τα ξηράνω. Στείλτε μου τις ελπίδες σας για να τις θρέψω. Στείλτε μου τον φόβο σας για να τον καυτηριάσω. Σηκώνω την Ιερή Φλόγα για να δείτε την Θύρα των Ουρανών».

Για τα μάτια Σου μόνο Αναδυομένη Αφροδίτη θα παλέψω με τον Θάνατο. Δεν θα κρυφτώ όταν οι κλαγγές των βαρβαρικών όπλων εμφανιστούν και πάλι για να καταστρέψουν την Ομορφιά Σου.

Από το σκοτάδι περπατώ στο Φως. Για τους αδύναμους στην καρδιά θα σταθώ δυνατός. Ανήκω στους υπερασπιστές της Πίστεως. Θα κηρύττω το Μήνυμα των Αθανάτων Θεών μέχρι τα κλειδιά των Ουρανών να γίνουν δικά μου.  

 

 


 
     
 

© Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα