:: ::

 
 
 

 

         Το να είσαι Έλλην δεν είναι δικαίωμα. Eίναι προνόμιο

 

Όταν ο ρατσισμός και ο μισελληνισμός εισβάλλει στις ψυχές των ανθρώπων τότε η βλασφημία γίνεται συνήθεια. Η βλασφημία ότι όποιος αλλόφυλος, όποιος άπιστος, όποιος τυχάρπαστος κάνει αίτηση μπορεί να γίνει Έλλην, διαδίδεται συνεχώς από τους ναζωραίους κατακτητές ώστε να αποσυνδεθεί ο όρος Έλλην από την Ελληνική Θρησκεία και από την Ελληνική Φυλή και να συνδεθεί με κινέζους, μαύρους, μουσουλμάνους, ναζωραίους, σλάβους, και οτιδήποτε μη-Ελληνικό.

Οι ναζωραίοι διαδίδουν ότι όποιος θέλει μπορεί να γίνει Έλλην. Το σωστό είναι ότι όποιος θέλει μπορεί να γίνει ναζωραίος, ποτέ Έλλην. Το να είσαι Έλλην δεν αποτελεί δικαίωμα, αποτελεί προνόμιο. Και αυτό το προνόμιο αφ’ ενός έχει επιφυλαχθεί από τους Θεούς μόνον για έναν συγκεκριμένο λαό και αφ’ ετέρου αποκτάται μετά από σκληρές δοκιμασίες.

Έλλην δεν είναι καν αυτός που έχει γεννηθεί από Έλληνες γονείς. Το να είσαι Έλλην δεν είναι μία ιδιότητα που προσάπτεται με την γέννηση. Οι γενίτσαροι δεν ήταν Έλληνες. 

Για να αποκαλείται κάποιος Έλλην απαιτείται εξελικτική προσπάθεια χιλιάδων ετών, δεν φτάνει μία ζωή. Οι Έλληνες πρόγονοι διατηρούσαν την ψυχή και το αίμα τους καθαρά επί αιώνες, για να έχουν το δικαίωμα οι επόμενες γενεές να αποκαλούνται Έλληνες.

Αν ένας κινέζος ναζωραίος και μία μαύρη μουσουλμάνα εγκατασταθούν στην υπόδουλη Ελλάδα και πάρουν από τους ελληνόφωνους ναζωραίους την Ελληνική υπηκοότητα, αυτό δεν σημαίνει ότι είναι Έλληνες. Ούτε και τα παιδιά τους θα είναι Έλληνες όσα εκατομμύρια χρόνια και να περάσουν. Από μη-Έλληνες δεν γίνεται να παραχθούν Έλληνες.

Το προνόμιο να είσαι Έλλην δόθηκε κατ’ αποκλειστικότητα από τους Αθανάτους Θεούς σε έναν μοναδικό λαό, που όμοιός του δεν υπάρχει ούτε πρόκειται να υπάρξει στην Γη.

Μπορεί να πει κάποιος ότι τα μέλη ενός ομίλου αντισφαιρίσεως έχουν το δικαίωμα να αγωνίζωνται σε αυτή την κλειστή ομάδα; Μπορεί να πεί κάποιος ότι ένας πρωταθλητής δρομεύς έχει το δικαίωμα να ανήκει στην μειοψηφία των πρωταθλητών; Μπορεί να πει κάποιος ότι ένας αριστούχος μαθητής έχει το δικαίωμα να πάρει υποτροφία; Μπορεί να πεί κάποιος ότι ένας νευροχειρουργός έχει το δικαίωμα να κάνει εγχειρήσεις εγκεφάλου; Όχι φυσικά. Σε όλες αυτές τις περιπτώσεις το άτομο έχει το προνόμιο και όχι το δικαίωμα να κάνει κάτι που δεν μπορούν να κάνουν άλλοι. Ο νευροχειρουργός, για παράδειγμα, έχει το προνόμιο να κάνει εγχειρήσεις εγκεφάλου, ουδείς άλλος έχει τέτοιο προνόμιο. 

Δεν επιτρέπεται οι Έλληνες να προωθούν την Ευρώπη των εθνών, ούτε να μιλάνε υπέρ των πατρίδων, διότι έτσι εξισώνουν το Ελληνικό Έθνος με τα μη-Ελληνικά έθνη. Το Ελληνικό Έθνος τέθηκε από τους Θεούς καθοδηγητής και όχι ουραγός των εθνών. Είναι πάνω από τα άλλα έθνη. Ξεχωρίζει. Είναι μοναδικό και έχει αποκλειστικά προνόμια. Για αυτό είναι διαχωρισμένο από τα μη-Ελληνικά έθνη.

Για όλους αυτούς τους λόγους ο όρος Έλλην δεν ταυτίζεται με συγκεκριμένα γεωγραφικά εδάφη. Είναι διεθνιστικός όρος. Ελληνικά εδάφη είναι εκεί που κατοικούν Έλληνες, και ισχύουν οι Ιεροί Νόμοι των Θεών.

Όμως οι ζωές, οι ψυχές και το αίμα των Ελλήνων είναι πολύ πιό σημαντικά πράγματα από τα εδάφη και τα σύνορα. Οι Έλληνες ποτέ δεν πολεμούν για γεωγραφικά εδάφη. Πολεμούν για ψυχικά, ιδεολογικά και βιολογικά εδάφη.

Οι σημερινοί Έλληνες αγωνίζονται για την επαναφορά στους παλιούς καλούς καιρούς τότε που οι Ελληνικές Κοινότητες ήσαν θρησκευτικώς και βιολογικώς καθαρές. Οι Έλληνες ακόμη και όταν συζούν αρμονικώς με άλλους λαούς ποτέ δεν αναμειγνύωνται ούτε εξισώνονται μαζί τους. Οι Έλληνες δεν έχουν την ίδια ψυχή και το ίδιο σώμα με τους μη-Έλληνες.

Οι Ιεροφάντες συνεχώς μας καλούν να αποκαθάρουμε το μίασμα που μας περιβάλλει και πολλές φορές εισχωρεί στο σώμα και στην ψυχή μας.

Οι Ιεροφάντες μας φωνάζουν: «Μην σέρνεστε σαν τα σκουλήκια όπως οι άπιστοι. Μην φιλάτε τα αιματοβαμμένα χέρια των ναζωραίων ρασοφόρων.

Είστε μιαροί διότι είστε αγράμματοι και αμόρφωτοι. Για να καθαρθεί το μίασμα πρέπει να μελετάτε συνεχώς. Πρέπει να αθλείστε σε πνευματικά γυμναστήρια. Πρέπει να ακονίζετε το μυαλό σας.

Είστε μιαροί διότι δεν απονέμετε τιμές στους Θεούς. Για να καθαρθεί το μίασμα πρέπει καθημερινώς να προσεύχεστε στους Θεούς.

Είστε μιαροί διότι δεν κάνετε πολλά παιδιά. Για να καθαρθεί το μίασμα πρέπει να κάνετε πολλά παιδιά.

Είστε μιαροί διότι αναμειγνύεστε με ξένο αίμα. Για να καθαρθεί το μίασμα πρέπει να εφαρμόζετε την ενδογαμία.

Είστε μιαροί διότι καταναλώνετε τρόφιμα με ορμόνες και τοξίνες, οι οποίες δηλητηριάζουν το σώμα σας, την οικία των Θεών.  

Όποιος δίνει αξία στο Κτήνος χάνει την αξία του μπροστά στους Θεούς.

Όποιος ακολουθεί τους ναζωραίους απομακρύνεται από τους Θεούς.

Όποιος μιαρός απαγγέλλει ύμνους σε ναζωραίους ψευδοφιλοσόφους καθυβρίζει τους Έλληνες Εθνομάρτυρες».

Οι Ιεροφάντες μας επί αιώνες αγωνίζονται για προσθέσουν στις Ελληνικές Κοινότητες όλου του κόσμου γνώση, πλούτο, υγεία, ασφάλεια, δύναμη, πολλά παιδιά, πίστη στους Θεούς. Άρα δεν επιτρέπεται το κάθε μιαρό υποκείμενο να καταστρέφει προσπάθεια χιλιάδων ετών.

Οι Ιεροφάντες μας επί αιώνες ερευνούν την Φύση και αποκομίζουν πολύτιμα συμπεράσματα για την επιβίωση της Ελληνικής Φυλής. Μαθαίνουν από τα ζώα και από τα φυτά τους μηχανισμούς ιάσεως, αμύνης και επιθέσεως κατά εχθρών, μαθαίνουν πώς επικοινωνούν και αναπαράγονται όλα τα είδη ώστε να μην επιτρέψουν να εξαφανιστεί η βιο-ποικιλομορφία.

Οι Ιεροφάντες μας επί αιώνες αγωνίζονται να θεραπεύσουν τις κοινωνικές αρρώστιες που πλήττουν τις Ελληνικές Κοινότητες όπως αυτές που μας μετέδωσε η καταραμένη αίρεση των ναζωραίων.

Η αίρεση των ναζωραίων κάτω από θρησκευτικό μανδύα υποκρύπτει θανατηφόρες εντολές για τον αφανισμό της Ελληνικής Φυλής.

Αυτή η αίρεση προκρίνει την αγαμία των κληρικών, δήθεν διότι η σεξουαλική πράξη είναι αμάρτημα. Το αποτέλεσμα ήταν να δημιουργηθούν  αρρωστημένοι εγκέφαλοι, καταπιεσμένοι σεξουαλικώς, με ομοφυλοφιλικές τάσεις. Κορυφαίες επιστημονικές προσωπικότητες που πίστεψαν τα ψεύδη της αιρέσεως έμειναν άγαμοι με αποτέλεσμα να μην αφήσουν απογόνους, έτσι τα πολύτιμα γονίδιά τους χάθηκαν για πάντα.  

Αυτή εγκληματική αίρεση προκρίνει το μίσος κατά του θηλυκού στον ουρανό και την γη, με πρόσχημα την δήθεν ακαθαρσία του θηλυκού. Το αποτέλεσμα ήταν εκατομμύρια γυναίκες να θανατωθούν με βασανιστήρια και άλλες να μείνουν για αιώνες κοινωνικώς αποκλεισμένες.

Αυτή η εγκληματική αίρεση προκρίνει την αμάθεια, με πρόσχημα το αμαρτωλόν της ανθρωπίνης γνώσεως έναντι της θεϊκής σοφίας του ψευδοθεού της αιρέσεως. Το αποτέλεσμα ήταν να γυρίσει η ανθρωπότητα χιλιάδες χρόνια πίσω σε εποχή βαρβαρότητος. Ενώ στην Αρχαιότητα εγίνοντο δύσκολες εγχειρήσεις πάνω σε ασθενείς, στον μεσαίωνα η μόνη μέθοδος θεραπείας ήταν η αφαίμαξη. Σήμα κατατεθέν των ναζωραίων βρυκολάκων.

Η αίρεση των ναζωραίων προκρίνει τις φυλετικές επιμειξίες, με πρόσχημα την ισότητα όλων των λαών κάτω από τον ψευδοθεό της. Το αποτέλεσμα ήταν τα έθνη να γεμίσουν υβρίδια και άλλα έθνη να αφανιστούν τελείως.  

Η αίρεση των ναζωραίων προκρίνει τον αναχωρητισμό ως κοινωνικό πρότυπο, με πρόσχημα ότι ο μοναχός πάει να ζήσει κοντά στον ψευδοθεό της αιρέσεως. Το αποτέλεσμα ήταν να σταματήσει η κοινωνική εξέλιξη καθώς χιλιάδες άνθρωποι φυλακίστηκαν μέσα σε μία αόρατη ψυχολογική φυλακή διότι η αίρεση τους επέβαλε να μην βλέπουν την πραγματικότητα.

Η αίρεση των ναζωραίων διδάσκει την ατομική σωτηρία και τον παρασιτισμό, με πρόσχημα την επιβράβευση μετά θάνατον στον κολασμένο ψευδοπαράδεισο της αιρέσεως. Το αποτέλεσμα ήταν να διαλυθεί ο κοινωνικός ιστός διότι το ατομικό κέρδος επιβραβευόταν παρά την συλλογική ζημία.

 Η αίρεση των ναζωραίων προκρίνει την αθεΐα, με πρόσχημα τον ένα και μοναδικό ψευδοθεό της. Το αποτέλεσμα ήταν χιλιάδες άνθρωποι να θεοποιήσουν την ανοησία τους και να απομακρυνθούν από τους Αληθινούς Θεούς.

Η αίρεση των ναζωραίων προκρίνει το μίσος κατά της Φύσεως, με πρόσχημα ότι η ιεροποίησή της είναι «ειδωλολατρική», και αυτό εμπόδιζε τους ανθρώπους να προσκυνάνε το βρυκολακιασμένο είδωλο της αιρέσεως. Το αποτέλεσμα είναι ότι οι άνθρωποι σήμερα δεν σέβονται την Φύση και αυτή θα τους τιμωρεί συνεχώς αμείλικτα. Οι σημερινοί άνθρωποι δεν μελετούν την Φύση για να μάθουν τα μυστικά της και να επιβιώσουν, αλλά για να βεβηλώσουν τους θησαυρούς της.  

Σε όλες αυτές τις κοινωνικές αρρώστιες οι Έλληνες ως ιατροί στέκονται ξεχωριστά από τους ασθενείς και προσπαθούν να τους θεραπεύσουν με τον Θείο Λόγο. Αλλιώς αν αναμιχθούν και εξισωθούν με τους ασθενείς δεν υπάρχει σωτηρία για τον κόσμο.

Οι Αθάνατοι Θεοί δεν βρίσκονται κάπου απόμερα στους Ουρανούς. Είναι καθημερινώς δίπλα μας και μας εμψυχώνουν. Το πνεύμα Τους βρίσκεται μέσα μας σε κάθε ενέργεια που κάνουμε. Αισθανόμαστε τους Θεούς σε κάθε μας αναπνοή. Οι Θεοί αγγίζονται με την διάδοση του Θείου Λόγου, με την Πίστη, με την δράση, με την αύξηση των Ελληνικών Κοινοτήτων, με τον Ιερό Αγώνα για επιβίωση του Ελληνικού Έθνους, με την σωτηρία της ανθρωπότητος από το χριστιανικό σκότος.

Αυτή η αποκλειστική και μοναδική σχέση Θεών και Ελλήνων, μας κάνει προνομιούχους και όχι δικαιούχους.

Το να είσαι Έλλην αποτελεί προνόμιο, και όχι δικαίωμα. Πρέπει να περάσεις σκληρές δοκιμασίες για να αποδείξεις ότι είσαι Έλλην. Πρέπει το αίμα σου να είναι Ελληνικό. Η ψυχή σου να είναι Ελληνική. Η θρησκεία σου να είναι Ελληνική. Το ήθος σου να είναι Ελληνικό. Τα έθιμά σου να είναι Ελληνικά. Η γλώσσα σου να είναι Ελληνική. Το πνεύμα σου να είναι Ελληνικό. Η δράση σου να είναι Ελληνική. Πρέπει να έχεις το ηρωικό σθένος να συγκρουστείς με όλη την άπιστη ανθρωπότητα.

Αλλιώς δεν έχεις το δικαίωμα να διεκδικείς το προνόμιο να είσαι Έλλην.

 

Φρύνιχος

7η Ισταμένου μηνός Βοηδρομιώνος, έτους 2781 μετά πρώτην Ολυμπιάδα

 

 


 
     
 

© Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα