:: ::

 
 
 

                   

                                  Προκήρυξη: Η Ώρα της Αληθείας

 

Η Ώρα της Αληθείας πλησιάζει. Μην κρύβεις από τους δικούς σου την πραγματική κατάσταση του μετώπου. Οι βέβηλοι καλούν σε αποστασία από τους Θεούς. Οι βέβηλοι καλούν σε ένοπλο αγώνα υπέρ των ναζωραίων κατακτητών. Δεν μπορείς να σταματήσεις τώρα τον Ιερό Αγώνα.

Οι ναζωραίοι φονιάδες των Εθνών καλούν τον λαό σε αποστασία από τους Θεούς και τους Θείους Νόμους. Οι άπιστοι λένε στον Ελληνικό λαό να στρέψει τα όπλα του κατά των Ελλήνων και υπέρ των ναζωραίων κατακτητών.

Μην αφήσεις τους απίστους να καθυβρίσουν τον Ιερό ΕθνικοΑπελευθερωτικό Αγώνα. Έχεις δώσει τόσο αίμα εσύ και οι Πρόγονοί σου για να απελευθερωθεί ο Ελληνισμός και η υπόδουλη Ελλάς από την χριστιανική πανούκλα.

Δύο χιλιάδες έτη Ιερού Θρησκευτικού Πολέμου κατά της συμμορίας από την ναζαρέτ έχουν δοξάσει τόσους Ήρωες και έχουν στεφανώσει εκατομμύρια Εθνομάρτυρες.

Οι βέβηλοι θέλουν να καταλύσουν την κυριαρχία των Θεών και να αναγνωρίσουν ως μοναδική εξουσία το εσταυρωμένο Κτήνος. Οι ιερόσυλοι θέλουν να διχάσουν το Έθνος και να προκαλέσουν πόλεμο.

Ξέρεις Έλληνα ότι ο Ελληνισμός και η Ελληνική Θρησκεία δεν θα ανεχθούν ύβρεις κατά του Ιερού ΕθνικοΑπελευθερωτικού Αγώνος από τους ναζωραίους κατακτητές και τις φασιστικές οργανώσεις των. Οι δούλοι των νεοβυζαντινών κατακτητών υπηρετούν αποκλειστικά και μόνον τα συμφέροντα των ναζωραίων κατακτητών. Κανέναν άλλο.

Ξέρεις Έλληνα ότι ο Ελληνισμός δεν έχει καμμία σχέση με νεοβυζαντινούς φασίστες. Ο Ελληνισμός δεν έχει καμμία σχέση με όσους υποθάλπουν την εγκληματικότητα και την βία των ναζωραίων κατακτητών.

Μην τολμήσεις να καταθέσεις τα Ιερά Όπλα των Προγόνων και μην ακούς τα ψεύδη των ναζωραίων δημαγωγών. Θέλουν να ανακαταλάβει ο ιουδαιοχριστιανισμός το χαμένο έδαφος στην υπόδουλη Πατρίδα μας.

Πολέμησε μαζί με όλους τους Έλληνες στον Ιερό Αγώνα για την Ελευθερία του Έθνους. Για να αποτινάξουμε την χριστιανική εισβολή και κατοχή. Αυτή την στιγμή όλο το Έθνος δίνει αγώνα Ζωής και Θανάτου κατά των νεοβυζαντινών κατακτητών.

Έλληνα δεν μπορεί το μαχαίρι σου τέτοια ώρα να μένει κρυμμένο στην θήκη του. Δεν μπορούν τα λαρύγγια των εχθρών του Έθνους να μένουν ανέπαφα, χωρίς να πλημμυρίζουν στο αίμα.

Έλληνα πες στους συγγενείς σου ότι αν λάβουν ειδήσεις ότι είσαι αιχμάλωτος των ναζωραίων κατακτητών μπορούν να αναπαύωνται ήσυχοι διότι οι Θεοί είναι μαζί σου και θα σε προστατεύσουν. Θα γυρίσεις στους δικούς σου μετά τον θρίαμβο στον Ιερό Πόλεμο.

Έλληνα μην αφήνεις τους συγγενείς σου αβοήθητους να τους ανθρωποθυσιάζουν οι ναζωραίοι κανίβαλοι στο βωμό του βρυκόλακα Τζεσουά.

Αν οι οικείοι σου κατοικούν σε παραμεθόριες περιοχές, πες τους να μη φύγουν από εκεί όταν το μέτωπο τους πλησιάσει αλλά να μείνουν στην θέση τους. Να κρυφτούν σε ασφαλές σημείο. Διότι οι ναζωραίοι κατακτητές θα τους συμπεριφερθούν με βαναυσότητα. Είναι προτιμώτερο να παραμείνει όλη η οικογένεια μαζί.

Να πεις στην γυναίκα σου ή τους γονείς σου ή τους συγγενείς σου να σου γράψουν ήρεμα το πώς αντιμετωπίζουν τα βασανιστήρια και τις διώξεις των ναζωραίων κατακτητών. Είσαι στρατιώτης των Θεών και έχεις δικαίωμα να ξέρεις.

Ρίξε μία γρήγορη ματιά σε όλες τις ζημιές στην υπόδουλη Ελλάδα οι οποίες έγιναν από τις χριστιανικές επιδρομές και βγάλε μόνος σου συμπεράσματα, ώστε να δώσεις στους συμπολεμιστές σου την πραγματική πληροφορία για το πού να κτυπήσουν τον εχθρό του Γένους.

Να έχεις τα μάτια σου ανοικτά για τους ιθύνοντας των ναζωραίων κατακτητών, οι οποίοι κάνουν τον παλληκαρά στον λαό, κακομεταχειρίζονται τους ηλικιωμένους,  κτυπούν τα παιδιά και βασανίζουν τους αιχμαλώτους πολέμου. Οι ναζωραίοι κατακτητές κερδίζουν πολλά από την ληστεία των Ελληνικών περιουσιών. Να θυμάσαι τα ονόματά τους.

Οι διωκτικές Αρχές των Ελλήνων θα προχωρήσουν σε κατασχέσεις περιουσιών ναζωραίων κατακτητών. Μην αρνηθείς την συνεργασία σου με τις Αρχές. Οι  συμμορίες των ναζωραίων κατακτητών πρέπει να τιμωρηθούν δίκαια και νηφάλια για όλα τα εγκλήματά τους.

Έλληνα, αν ακούσεις ανόητες διαδόσεις για μία θαυμάσια μεταστροφή του πολέμου υπέρ των ναζωραίων, εξήγησε στον λαό ότι αυτές οι διαδόσεις μεταδίδονται από την προπαγάνδα των ναζωραίων κατακτητών που αποβλέπει να παρατείνει έναν πόλεμο ο οποίος έχει ήδη κριθεί εναντίον τους.

Έλληνα το να είσαι στρατιώτης των Αθανάτων Θεών σημαίνει να βλέπεις τα πράγματα κατά μέτωπον. Αν κάποιος δειλός σε ρωτήσει εμπιστευτικά: «Είμαστε σε θέση να συνεχίσουμε τον Ιερό Πόλεμο σε τόσα πολλά και μακρυνά μέτωπα;», απάντησέ του ότι ο Ιερός Πόλεμος θα τελειώσει όταν επικρατήσει η Κυριαρχία και οι Νόμοι των Θεών σε όλη την γη και αφανιστεί η χριστιανική πανούκλα από προσώπου γης.

Θυμίσου ότι επιθυμία των Ελλήνων Προγόνων είναι να αποκρούουν την ανάγκη αιματοχυσίας σε ένα πόλεμο που έχει ήδη κριθεί. Αυτό συμπίπτει επίσης και με το συμφέρον των ναζωραίων κατακτητών. Όσο πιό γρήγορα εγκαταλείψουν την κατεχόμενη Ελλάδα, τόσο καλύτερα γι’ αυτούς. Τόσο λιγώτερο αίμα θα χυθεί.

Να είσαι επιεικής και να επιδείξεις οίκτο σε αυτούς που συνεργάζονται με τους ναζωραίους κατακτητές. Μην τους αφήσεις να ζήσουν άλλο διότι έτσι παρατείνεις το μαρτύριό τους. Μην τους αφήνεις να βασανίζωνται.

Πες τους ότι αν θέλουν μπορούν να έρθουν μαζί με τους Έλληνες καταθέτοντας τα όπλα τους. Πες τους ότι αν τους εμποδίζει ανωτέρα βία να αυτομολήσουν από το στρατόπεδο των ναζωραίων κατακτητών τότε να φανούν απρόθυμοι να πολεμήσουν όταν πλησιάσουν τα Ελληνικά στρατεύματα.

Έλληνα να υπενθυμίζεις συνεχώς στους συγγενείς σου τα Ιερά Διδάγματα των Ιερέων και των Φιλοσόφων:

Στον Ιερό ΕθνικοΑπελευθερωτικό Αγώνα αντιπαρατάσσονται η Ηθική με την ανηθικότητα, ο Πατριωτισμός με την ξένη κατοχή, ο Ελληνισμός με την μισελληνική ιουδαϊκή αίρεση των ναζωραίων. Δεν υπάρχουν ενδιάμεσες αποχρώσεις μεταξύ Ελληνισμού και μισελληνικής ιουδαϊκής αιρέσεως των ναζωραίων. Όποιος δεν είναι με τον Ελληνισμό και τους Θεούς είναι εναντίον Τους.

Έλληνα είσαι έτοιμος να υπερασπίσεις με τα όπλα την Ελλάδα από τα νεοβυζαντινά φασιστικά κόμματα που θέλουν να αφανίσουν τον Ελληνισμό και την Ελληνική Φυλή.

Να αναφέρεις αμέσως στους ανωτέρους σου τα τεκταινόμενα, και αν αυτοί αρνηθούν, να δράσεις αμέσως, αυτοβούλως και ενόπλως τσακίζοντας αμείλικτα τους νεοβυζαντινούς φασίστες που θέλουν να παρασύρουν τον Ελληνισμό σε βυζαντινούς κατακτητικούς πολέμους. Οι νεοβυζαντινοί φασίστες πολεμούν για να υποδουλώσουν όλα τα Έθνη στην εγκληματική αίρεση των ναζωραίων μισανθρώπων.

Έλληνα! οι νεοβυζαντινοί πήραν τα όπλα κατά της Πατρίδος και των Θεών. Διεξάγουν ένοπλο αγώνα για την κατάπνιξη του Ιερού ΕθνικοΑπελευθερωτικού Αγώνος. Αφού δεν ανέχεσαι την βία, την τυραννία και τον φασισμό της μισελληνικής αιρέσεως των ναζωραίων κατακτητών μην φοβηθείς. Μην καταθέσεις τα Ιερά Όπλα του Ιερού ΕθνικοΑπελευθερωτικού Αγώνος. Είσαι Ιερός Μαχητής. Δεν ανέχεσαι τον διχασμό που επιβάλλουν οι ναζωραίοι κατακτητές.

Έλληνα έχε εμπιστοσύνη στον Λαό και μην φοβάσαι το εσταυρωμένο Κτήνος. Έχεις δίπλα σου τους Θεούς. Τί φοβάσαι; Αφού ξέρεις ότι δεν σε εγκατέλειψαν ποτέ. Αυτό που συμβαίνει τώρα από άκρη σε άκρη σε όλη την Ελλάδα και τρέμει ο ναζωραίος κατακτητής είναι το πανηγύρι της απελευθερώσεως του λαού μας από τα δεσμά της χριστιανικής πανούκλας.

Έλληνα απόψε απελευθερώνεται η Ελλάς. Η Δημοκρατία, η Ελευθερία, η Θρησκεία, ο Ελληνισμός ενίκησαν. Το Ελληνικό Έθνος θα εκδώσει την ληξιαρχική πράξη θανάτου των νεοβυζαντινών φασιστών και θα τερματίσει τον πολιτικό βίο των ναζωραίων κατακτητών. Ο Ελληνικός λαός έχει θέσει τα θεμέλια για την μεγάλη πορεία του Έθνους προς τους Θεούς. Κανένας ναζωραίος προβοκάτορας δεν πρόκειται να μας σταματήσει από το να συναντήσουμε τους Θεούς.

Γιατί περιμένεις Έλληνα να πέσει πάνω σου η Οργή των Θεών; Γιατί να πέσουν πάνω σου οι Ερινύες και να εκδικηθούν το τίμιο αίμα των Προγόνων; Άρπαξε γρήγορα το Ιερά Όπλα της Πίστεως και στραγγάλισε τα ψεύδη των απίστων.

Έλληνα ξέρεις ότι δεν μπορείς να εγκαταλείψεις τον Ελληνικό λαό τώρα που υπερασπίζεται με τα Ιερά Όπλα της Ειρήνης την Πατρίδα του κατά της χριστιανικής πανούκλας. Το μίσος του ναζωραίου κατακτητή για την Ελευθερία των Ελλήνων από την χριστιανική σκλαβιά ρέει σαν ποτάμι. Αυτό είναι το μεγαλύτερο παράσημο για κάθε Έλληνα.

Έλληνα κοίταξε γύρω σου και δες την Αλήθεια που εμφανίζεται με Θεϊκά Σημάδια. Η αδυναμία των ναζωραίων κατακτητών να καταπνίξουν τον Ιερό Πόλεμο σε όλα τα μέρη του Κόσμου είναι εμφανής. Όλα τα Έθνη από το Ιράκ μέχρι την Νιγηρία και από την Ινδία μέχρι την Νορβηγία έχουν συμμαχήσει και εξεγείρονται εναντίον του εσταυρωμένου Κτήνους.

Έλληνα δες τί γίνεται στην Τουρκία, στο Μαρόκο, στις ΗΠΑ. Παντού τα Έθνη σπάνε τις χριστιανικές αλυσίδες της σκλαβιάς και τιμωρούν αμείλικτα τους ναζωραίους κατακτητές. Οι συνεχείς νίκες των Ιερών Πολεμιστών στην Αργεντινή, στην Βραζιλία, στο Αφγανιστάν, στην Τσετσενία έχουν τσακίσει το ηθικό των ναζωραίων δολοφόνων. Οι προστριβές ανάμεσα στους ναζωραίους κατακτητές και η διαρκής ανανέωση στις τάξεις των Ιερών Πολεμιστών αποτελούν συνεχή πονοκέφαλο για τους ναζωραίους κατακτητές.

Έλληνα μην ξεχνάς να ευχαριστείς τους Θεούς επειδή η Πίστη σου μεγαλώνει. Η Πίστη σου σε κράτησε ακλόνητο καθ’ όλη την διάρκεια των διωγμών. Οι διώξεις είναι η απόδειξη της Δικαιοσύνης των Αθανάτων Θεών διότι έχουν ως στόχο να σε ανυψώσουν ηθικώς και να σε καταστήσουν άξιο να τηρείς τις Εντολές Των.

Όσα δεινά υπέφερες και υποφέρεις θα πέσουν πολλαπλάσια πάνω στα κεφάλια των απίστων διότι προκαλούν την Εκδίκηση των Θεών.

Κράτα γερά το Ιερό Όπλο της Πίστεως και μην το παραδώσεις ποτέ στους φονιάδες των Προγόνων σου.

Η Ώρα της Αληθείας πλησιάζει. Η Ώρα της Κρίσεως καταφθάνει τρομερή και αμείλικτη. Τα ποτάμια θα γεμίσουν από πτώματα απίστων. Οι ναζωραίοι κατακτητές θα υποταχθούν στην εξουσία των Θεών και θα πληρώσουν με το αίμα τους τα εγκλήματά τους κατά της Ανθρωπότητος.

  

Έλληνα, στείλε την προκήρυξη σε όλους τους ανθρώπους και όλα τα Έθνη για να ξέρουν ότι το Μήνυμα των Θεών διαδίδεται ακαταπαύστως με τον Ιερό Πόλεμο. Για να ξέρουν ότι οι Έλληνες όπως πάντα θα θυσιαστούν για την σωτηρία της Ανθρωπότητος στον Βωμό του Ιερού Πολέμου. Πράξε ως Έλλην το καθήκον σου.

Μοίρασε τις προκηρύξεις του Ιερού ΕθνικοΑπελευθερωτικού Αγώνος στους συγγενείς, φίλους και συναδέλφους. Καθ’ όλη την διάρκεια των αιώνων της χριστιανικής κατοχής το Ελληνικό Πνεύμα επιβίωσε μοιράζοντας τις προκηρύξεις του Ιερού Αγώνος.

Οι Πρόγονοί σου περιμένουν να τιμήσεις το αίμα που έχυσαν πάνω στις πυρές των βυζαντινών κτηνανθρώπων για να αισθάνεσαι εσύ σήμερα υπερήφανος. Δεν θα τους προδώσεις. Διάδωσε με ζήλο τις προκηρύξεις του Ιερού ΕθνικοΑπελευθερωτικού Αγώνος. 

 

 


 
     
 

© Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα