:: ::

 
 
 

 

         Από τα Φάρσαλα σε όλη τη Ελλάδα και τον κόσμο!

 

Η διαδρομή χωράφι - καταναλωτής, χωρίς οποιονδήποτε μεσάζοντα και έμπορο, των αγνών αγροτικών Φαρσαλινών προϊόντων αποκλειστικής παραγωγής μας, φαίνεται ότι επιβραβεύεται από τους καταναλωτές με την μεγάλη ανταπόκριση που έχει η ιστοσελίδα μας.

Το www.kontogiannis.eu στους λίγους μήνες λειτουργίας του έχει αγκαλιαστεί από τους καταναλωτές ξεπερνώντας τις 10.500 επισκέψεις ενώ πολλές είναι οι παραγγελίες προϊόντων μας.

 Έτσι ο καταναλωτής είναι τριπλά κερδισμένος. Και τα προϊόντα που καταναλώνει είναι αγνά και τα απολαμβάνει σε φυσιολογικές τιμές χωρίς τα κέρδη των εμπόρων και μεσαζόντων και μπορεί να κάνει την παραγγελία του εύκολα και γρήγορα με το πάτημα ενός κουμπιού από το σπίτι του.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους μας στήριξαν και μας στηρίζουν και να τους διαβεβαιώσουμε ότι η προσπάθεια μας αυτή και θα συνεχιστεί και θα ενισχυθεί.

Βρίσκεται σε εξέλιξη η καλαίσθητη παραδοσιακή συσκευασία των προϊόντων μας ενώ ήδη ετοιμάζεται το νέο δυναμικό μας site το οποίο θα «ανέβει» στο διαδίκτυο το προσεχές διάστημα. Μέσω του νέου site θα δίνεται καταρχήν η δυνατότητα να ενημερωθούν οι καταναλωτές για διάφορα θέματα αλλά και να παραγγείλουν on line τα αγνά μας προϊόντα.
Είμαστε στη διάθεση όλων για οποιαδήποτε πληροφορία ή παραγγελία σας και είμαστε πάντα πρόθυμοι και χαρούμενοι να σας εξυπηρετήσουμε.

Με εκτίμηση

Χαράλαμπος Ν. Κοντογιάννης, Αγρότης-Παραγωγός

Αγνά Αγροτικά Προϊόντα Φαρσάλων, Άγιος Kων/νος Φαρσάλων Λάρισας

τηλ:. 2491091252, 6946225365

url: www.kontogiannis.eu, e mail: xaralamposkontogiannis@gmail.com

 

* Αφού δώσουμε συγχαρητήρια σε όλους τους Έλληνες αγρότες που αγωνίζονται ηρωικώς για την προώθηση Ελληνικών αγροτικών προϊόντων, διευκρινίζουμε ότι η ιστοσελίδα της Ελληνικής Θρησκείας δεν έχει σχέση με τους διαφημιζομένους. Δεν εγγυάται τα λεγόμενα των διαφημιζομένων. Απλώς βοηθά στην δωρεάν γνωστοποίηση Ελληνικών προϊόντων. Είναι ευθύνη των καταναλωτών να ελέγξουν την ακρίβεια των όσων διαφημίζουν οι παραγωγοί. 

 


 
     
 

© Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα