:: ::

 
 
 

 

Υπάρχουν ποσοστώσεις στα ψεύδη της αντιευρωπαϊκής ενώσεως και των ναζωραίων κατακτητών;

 

Τις τελευταίες ημέρες οι αγρότες μας είναι πάλι στους δρόμους. Διεκδικούν να πληρωθούν κάτι από τον ιδρώτα που έχυσαν για να παράγουν το προϊόν τους. Και οι ναζωραίοι κατακτητές τους κοροϊδεύουν ασύστολα. Αλλά ουδείς των Ελλήνων τους συμπαρίσταται. Μόνον η Ελληνική Θρησκεία βάζει το μαχαίρι στο κόκκαλο και δεν χαρίζεται στους ναζωραίους κατακτητές.

Σχετικά με το βαμβάκι όσα λέει ο υπουργός Γεωργίας κ. Μπασιάκος είναι ψευδή, ότι τάχα δεν επιτρέπεται ενίσχυση των αγροτών και ότι τάχα κάποιοι αγρότες έχουν παρανομήσει(!!!) με το να έχουν υπερβεί το όριο προκαθορισμένης παραγωγής, την ποσόστωση. Τέτοιες αθλιότητες ακούγονται συνεχώς από τους ναζωραίους κατακτητές διότι εκμεταλλεύονται την άγνοια του Ελληνικού Λαού. Ισχυρίζονται ότι είναι παράνομο οι αγρότες μας να υπερβούν κάποιο όριο, το οποίο φυσικά έθεσαν αυτοί.

Και πρώτα απ’ όλα ποιός τους είπε ότι είναι νόμιμο να υπάρχουν ποσοστώσεις; Έχουμε ελεύθερο εμπόριο και ελεύθερο ανταγωνισμό ναι ή όχι; Γίνονται αθρόες εισαγωγές κινέζικων ενδυμάτων ναι ή όχι; Εκεί γιατί δεν υπάρχουν ποσοστώσεις; Δηλαδή υπάρχουν ποσοστώσεις στην παραγωγή ελληνικών προϊόντων αλλά δεν υπάρχουν ποσοστώσεις στις εισαγωγές ξένων προϊόντων; Από πότε και γιατί;  

Επιπλέον έχει καταγραφεί ότι πολλοί ευρωπαίοι και Έλληνες πηγαίνουν στην Κίνα και ναυπηγούν πλοία και μετά τα θέτουν υπό ευρωπαϊκές σημαίες, αυτό είναι παράνομο. Ακόμη η ένωση αγγλικών χαλυβουργιών το 1996 είχε καταγγείλει την Ελλάδα διότι γινόντουσαν εισαγωγές χάλυβος από την Τουρκία, ενώ προηγείται η Αγγλία ως ευρωπαϊκό μέλος. Δηλαδή κάποιες τεχνικές εταιρείες στην Ελλάδα έκαναν αθρόες εισαγωγές χάλυβος από μη ευρωπαϊκό μέλος την στιγμή που η Αγγλία, ως έχουσα έννομο συμφέρον διεμαρτύρετο ότι διαθέτει χάλυβα προς πώληση. Για ποιές ποσοστώσεις ομιλούμε από την στιγμή που δεν αγοράζεται ούτε ο ελληνικός χάλυψ;

Δεν υπάρχουν ποσοστώσεις στις εισαγωγές λαθρομεταναστών. Γιατί να υπάρχουν στα ελληνικά αγροτικά προϊόντα; Και σε τελευταία ανάλυση μπορούμε να εξάγουμε το βαμβάκι μας είτε ως πρώτη ύλη είτε ως μεταποιημένο τελικό προϊόν(ως ένδυμα) εκτός Ευρώπης, πχ στην Αμερική, Ασία, Αφρική, Μέση Ανατολή.

Εδώ υπάρχει ένα έγκλημα που δεν αντιλαμβάνεται ο πολύς κόσμος. Η όποια ποσόστωση από την αντιευρωπαϊκή ένωση θα ήταν νόμιμη αν αυτή χρηματοδοτούσε ή ενίσχυε ή αγόραζε το συγκεκριμένο ποσοστό ελληνικού βάμβακος. Αλλά εδώ με τον όρο «ποσόστωση» επιβάλλουν την παραγωγή μίας συγκεκριμένης ποσότητος ελληνικού βάμβακος. Δηλαδή εδώ καταργούνται όλα τα περί ελευθέρας αγοράς και ανταγωνισμού. Διότι το σωστό θα ήτο να υπάρχει ποσόστωση για την ποσότητα που πρόκειται να απορροφήσει η αντιευρωπαϊκή ένωση. Από εκεί και πέρα οι Έλληνες αγρότες θα έπρεπε να είναι ελεύθεροι να παράγουν όσο αυτοί θέλουν και να το πωλούν στην Ελλάδα ή εκτός Ευρώπης.

Από την στιγμή που το βαμβάκι συνδέεται με την νηματουργία και την παραγωγή ενδυμάτων για ποιό λόγο να υπάρχουν περιορισμοί στην Ελληνική παραγωγή βάμβακος; Μήπως υπάρχει ποσόστωση και στην παραγωγή ελληνικών ενδυμάτων και δεν το ξέρουμε; Η παραγωγή βάμβακος θα έπρεπε να καθορίζεται από τις πωλήσεις βαμβακερών ενδυμάτων, στην εγχώρια και ξένη αγορά. Και αν κάπου πρέπει να μπουν ποσοστώσεις, είναι στις εισαγωγές ασιατικών προϊόντων.

Να επιβληθούν περιορισμοί στις αγορές από εκτός Ευρώπης χώρες ώστε να μην γίνονται αγορές πλοίων, χάλυβος, βάμβακος κλπ από εξωευρωπαϊκές χώρες. Αυτή την στιγμή διαπράττεται ένα τρομερό έγκλημα. Επιβάλλεται ποσόστωση στο ελληνικό βαμβάκι και δεν επιβάλλεται ποσόστωση στις εισαγωγές κινεζικών ενδυμάτων αλλά ούτε και στις εισαγωγές βάμβακος από εξω-ευρωπαϊκές χώρες!!!

Αυτά είναι τα ψεύδη της αντιευρωπαϊκής ενώσεως και των ναζωραίων κατακτητών. Αλλά υπάρχουν ποσοστώσεις στα ψεύδη της αντιευρωπαϊκής ενώσεως και των ναζωραίων κατακτητών; Πρέπει να μπουν περιορισμοί στα ψεύδη τους;

Οι Έλληνες αγρότες για να πωλήσουν τα προϊόντα τους πρέπει να αποκλείσουν τα σημεία εισαγωγής ασιατικών προϊόντων και όχι την εθνική οδό. Δηλαδή στα τελωνεία, στα αεροδρόμια και στα λιμάνια όποιο κοντέϊνερ εντοπίζεται να μεταφέρει ασιατικά ενδύματα θα αποκλείεται από το να περάσει στην Ελληνική αγορά.

Η αντιευρωπαϊκή ένωση σε συνεργασία με τους ντόπιους μισέλληνες κρατά τεχνητώς σε πολύ χαμηλά επίπεδα τις τιμές των αγροτικών προϊόντων έτσι ώστε να καταστρέψει την ελληνική αγροτική οικονομία και να αποθαρρύνει τους Έλληνες αγρότες από το να συνεχίσουν να παράγουν αγροτικά προϊόντα.

Ως πρόσχημα η αντιευρωπαϊκή ένωση χρησιμοποιεί ένα γελοίο επιχείρημα: ότι πρέπει να μειωθεί ο αριθμός των αγροτών και να μεταφερθούν στις πόλεις! Μα για να γίνει κάτι τέτοιο πρέπει να υπάρχουν δύο προϋποθέσεις. Πρώτον, να εκσυγχρονισθεί η αγροτική μας οικονομία, με μηχανολογικό εξοπλισμό και μεθόδους παραγωγής τελευταίου τύπου, ώστε για τον ίδιο ή μεγαλύτερο όγκο παραγωγής να απαιτούνται λιγώτεροι αγρότες. Δεύτερον, να υπάρχει βιομηχανική ανάπτυξη στις ελληνικές πόλεις ώστε να απορροφήσει τον άνεργο αγροτικό πληθυσμό. Καμμία από τις δύο προϋποθέσεις δεν ισχύει. Ούτε η αντιευρωπαϊκή ένωση σκοπεύει να βοηθήσει να δημιουργηθούν αυτές οι προϋποθέσεις.

Και αυτό διότι σκοπός της αντιευρωπαϊκής ενώσεως είναι το να περιέλθει η Ελλάς και η Ευρώπη σε κατάσταση εξαρτήσεως σε αγροτικά προϊόντα. Δηλαδή το να εισάγει η Ελλάς και η Ευρώπη τα απαραίτητα αγροτικά προϊόντα για την διατροφή των πληθυσμών τους από χώρες εκτός Ευρώπης.

Καμμία χώρα της Ευρώπης δεν έχει όφελος από την πολιτική που ακολουθεί η αντιευρωπαϊκή ένωση. Οι αποφάσεις της δεν αποτελούν έκφραση των ευρωπαϊκών συμφερόντων, αλλά αποτελούν δουλική υποταγή στις θελήσεις ωρισμένων μεγαλοεισαγωγέων οι οποίοι λαδώνουν τα κατάλληλα γρανάζια για να εκμαιεύουν τέτοιες αντιευρωπαϊκές αποφάσεις που καταστρέφουν την αγροτική παραγωγή ολοκλήρου της Ευρώπης.     

Οι Έλληνες πρέπει να σταματήσουν να υπακούν στην ολιγαρχία των καπιταλιστών της αντιευρωπαϊκής ενώσεως. Δεν μας εκπροσωπεί η αντιευρωπαϊκή ένωση. Εργάζεται εναντίον των συμφερόντων της Ευρώπης και της Ελλάδος.

Επιβάλλεται η άμεση αποχώρησή μας από αυτό το μισελληνικό εκμαυλιστήριο. Επιβάλλεται η κατάργηση του ευρώ και η υιοθέτηση της δραχμής ως εθνικό νόμισμα ώστε να αποκτήσουμε ανεξάρτητη δημοσιονομική πολιτική.

Επιβάλλεται η υιοθέτηση ανεξάρτητης εμπορο-εισαγωγικής πολιτικής με ποσοστώσεις στα εισαγόμενα ασιατικά προϊόντα και ταυτόχρονη κατάργηση κάθε περιορισμού στην παραγωγή και εξαγωγή Ελληνικών προϊόντων.

 

Ευχαριστώ για την φιλοξενία

Πάτροκλος Κωστάλας-Γεωπόνος

3η Λήγοντος μηνός Γαμηλιώνος, έτους 2781 μετά πρώτην Ολυμπιάδα

 


 
     
 

© Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα