:: ::

 
 
 

 

9η Μεσούντος μηνός Θαργηλιώνος: Επέτειος της Ποντιακής Γενοκτονίας από τους ναζωραίους μισανθρώπους

Η 9η Μεσούντος μηνός Θαργηλιώνος είναι η επέτειος της Ποντιακής Γενοκτονίας. Είναι ημέρα αφιερωμένη στην Ιερά Μνήμη των 700.000 Ελλήνων του Πόντου, που με συστηματικό τρόπο εξοντώθηκαν, με την έμπνευση και καθοδήγηση των ναζωραίων του Φαναρίου.

Την 9η Μεσούντος μηνός Θαργηλιώνος 2695 μ.π.Ο. άρχισε η συστηματική επιχείρηση εξοντώσεως του Ποντιακού Ελληνισμού από τους ναζωραίους κτηνανθρώπους. Οι μέθοδοι που χρησιμοποίησαν οι ναζωραίοι βρυκόλακες για να εξοντώσουν τον Ποντιακό Ελληνισμό ήταν τρομακτικές: τάγματα θανάτου, στρατόπεδα συγκέντρωσης, υποχρεωτικές αμβλώσεις, σφαγές αμάχων, κάψιμο στην πυρά Ελλήνων Ιερέων και Ελληνίδων Ιερειών.

Τις παραμονές του Α΄ Παγκοσμίου Πολέμου οι Έλληνες του Πόντου αριθμούσαν 1.200.000 άτομα. Από αυτά, μέχρι το 2699 μ.π.Ο. είχαν εξοντωθεί με ειδεχθείς τρόπους 700.000 Πόντιοι. Επρόκειτο για άλλο ένα ωργανωμένο σχέδιο αφανισμού των μη χριστιανικών πληθυσμών από το χριστιανικό κράτος το οποίο καταρτίσθηκε από τους αρρωστημένους εγκεφάλους των νεοβυζαντινών καθαρμάτων της Νέας Ρώμης.

Το Ελληνικό Έθνος τιμά την επέτειο της Ποντιακής Γενοκτονίας από τους ναζωραίους κτηνανθρώπους. Ο Ποντιακός Ελληνισμός δεν απαρνήθηκε τον Ελληνισμό, τους Θεούς και την Ελληνική Θρησκεία και αντιστάθηκε στον εκχριστιανισμό του, μέχρι θανάτου.

Κάτι τέτοιο δεν μπορούσε να γίνει ανεκτό από την μισελληνική αίρεση των ναζωραίων. Οι ναζωραίοι κτηνάνθρωποι διέπραξαν ανηλεώς τις θηριωδίες των κατ’ εντολή του «πατριαρχείου» της Νέας Ρώμης. Χριστιανικά τάγματα εφόδου κατέσφαξαν τον Ποντιακό Ελληνισμό σέρνοντας γυναίκες και μικρά παιδιά ως πρόβατα προς σφαγή.  

Στα απομνημονεύματά του ο συγγραφέας Όμηρος Λασκαρίδης αναφέρει ότι μπροστά στα μάτια του οι ναζωραίοι μοναχοί ξεκοίλιαζαν τους Ποντίους για να απαρνηθούν τον Ελληνισμό και την Ελληνική Θρησκεία.

Να ζητήσει συγγνώμη ο Χριστόδουλος Παρασκευαΐδης και η τρομοκρατική οργάνωση των ναζωραίων για τα εγκλήματα και τις γενοκτονίες λαών που έχει διαπράξει.

Σήμερα η κατάσταση δεν έχει αλλάξει. Καθημερινώς οι ναζωραίοι κατακτητές σφάζουν Έλληνες, τους αρπάζουν τα σπίτια και κάνουν παιδομάζωμα. Καθημερινώς οι ναζωραίοι κτηνάνθρωποι προσπαθούν να αφανίσουν την Ελληνική Θρησκεία, τον Ελληνικό Πολιτισμό και την Ελληνική Φυλή.  

Είναι Ιερό Εθνικό χρέος του Ελληνικού Έθνους να πολεμήσει σε συμμαχία με όλα τα Έθνη τους ναζωραίους κατακτητές μέχρι αφανισμού των από προσώπου γης. Αλλιώς η άγνοια της ιστορίας και των διδαγμάτων της θα οδηγήσει σε νέες συμφορές, σε νέες γενοκτονίες Ελληνικών πληθυσμών από τους ναζωραίους συμμορίτες.

Η δημόσια παραδοχή των γενοκτονιών που έχει διαπράξει η αίρεση των ναζωραίων εναντίον των Ελλήνων της Μικράς Ασίας είναι το λιγώτερο που μπορεί να κάνει αυτή η συμμορία.  

Μία τέτοια ημέρα Ιεράς Μνήμης διάλεξαν ωρισμένοι αλήτες για να διαδώσουν τα παραμύθια τους περί «ελληνοχριστιανικού» πολιτισμού ώστε να συγκαλύψουν την γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού από την αίρεση των ναζωραίων. Αυτοί οι αλήτες θα λάβουν το αντίτιμο της προδοσίας των από τους Αθανάτους Θεούς και από τους μαχητές του Ιερού ΕθνικοΑπελευθερωτικού Αγώνος.

 

10η Μεσούντος μηνός Θαργηλιώνος, έτους 2781 μετά πρώτην Ολυμπιάδα 

 


 
     
 

© Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα