:: ::

 
 
 

 

           Η μάχη υπέρ του πολυπολιτισμού και κατά της αφομοιώσεως

 

Επειδή η γλώσσα παρέχει σύμβολα τα οποία χρησιμοποιούμε για να σκεπτόμαστε, με το να ελέγχουμε συγκεκριμένες λέξεις μας βοηθά να ελέγχουμε τις σκέψεις των ανθρώπων. Αυτό το δίδαγμα των Ιεροφαντών είναι επίκαιρο όσο ποτέ. Όταν ελέγχεις το νόημα ενός όρου, τότε ελέγχεις τις σκέψεις και τις αντιδράσεις των ανθρώπων.

Ο όρος πολυπολιτισμός έχει φορτιστεί αρνητικώς από τους ναζωραίους κατακτητές επειδή διαπιστώνουν ότι έτσι διαλύεται το ρωμέϊκο κρατίδιό τους. Και δεν έχουν άδικο να διαμαρτύρωνται, διότι αυτό ακριβώς συμβαίνει. Όμως οι Έλληνες δεν δικαιολογούνται να ενστερνίζωνται την ερμηνεία των όρων που επιβάλλουν οι ναζωραίοι κατακτητές στα πολιτικά δρώμενα, διότι όπως εξηγήσαμε προηγουμένως  οι σκέψεις, η συμπεριφορά και οι αντιδράσεις των Ελλήνων, θα ελέγχωνται από τους ναζωραίους κατακτητές.

Πρέπει να κατανοήσουμε πόσο σημαντικό είναι το δόγμα του πολυπολιτισμού για την επιβίωση των Ελλήνων. Γι’ αυτό πρέπει πρώτα να κατανοήσουμε τί σημαίνει ο όρος πολυπολιτισμός και πώς οι Έλληνες τον ερμηνεύουν.

Στον όρο πολυπολιτισμός οι ναζωραίοι «εθνικιστές» προσδίδουν αρνητικό νόημα διότι τον ταυτίζουν με την λαθρομετανάστευση και την διάλυση της κοινωνικής συνοχής. Έχουμε ξαναγράψει ότι ο πολυπολιτισμός διαλύει την χριστιανική συνοχή, ενώ συγχρόνως ενδυναμώνει η Ελληνική συνοχή. Αντιθέτως οι ναζωραίοι «αριστεροί» προσδίδουν θετικό νόημα στον όρο πολυπολιτισμός επειδή θέλουν την διάλυση του Ελληνισμού και της Ελληνικής Φυλής.

Οφείλουμε να ξεκαθαρίσουμε ποιά είναι η Ελληνική θέση για τον πολυπολιτισμό και πώς εφαρμόζεται για το συμφέρον του Ελληνισμού. Πολυπολιτισμός σημαίνει το να μην καταπιέζωνται και κατ’ επέκταση να μην αφομοιώνωνται οι διάφορες εθνικές, φυλετικές, θρησκευτικές μειονότητες στην κυρίαρχη κουλτούρα του κράτους μέσα στο οποίο ζουν. Οι μειονότητες έχουν το δικαίωμα να διατηρούν την δική τους πολιτιστική και φυλετική αυτονομία. Να έχουν διακριτά στοιχεία γλώσσης, θρησκείας, παιδείας, ηθών και εθίμων.

Αυτό ακριβώς πρεσβεύει η Ελληνική Θρησκεία. Η Ελληνική Θρησκεία δεν επιτρέπει σε καμμία περίπτωση να αφομοιωθούν οι Έλληνες σε ξένες φυλές, πολιτισμούς και θρησκείες, ούτε επιτρέπει να αφομοιωθούν αλλόφυλοι και αλλόθρησκοι στην Ελληνική Θρησκεία, στην Ελληνική Φυλή και στον Ελληνικό Πολιτισμό.

Η φυλετική και πολιτιστική επιμειξία αποτελεί έγκλημα καθοσιώσεως σύμφωνα με τους Ιερούς Νόμους της Ελληνικής Θρησκείας.

Αν αυτό γίνει κατανοητό, τότε βλέπουμε τα θετικά αποτελέσματα που επιφέρει το δόγμα του πολυπολιτισμού για τους Έλληνες και για τους μη-Έλληνες. Οι Έλληνες σεβόμενοι την Ιερά τους Παράδοση θέλουν επί μονίμου βάσεως να διαχωρίζωνται φυλετικώς και πολιτιστικώς από τους μη-Έλληνες. Να μην αφομοιώνωνται σε αλλοφύλους και αλλοθρήσκους πολιτισμούς. Αυτό ακριβώς μας προσφέρει το δόγμα του πολυπολιτισμού.

Δυστυχώς ωρισμένοι Έλληνες, ευτυχώς λίγοι, επηρεασμένοι από τις χριστιανικές σειρήνες όχι μόνον θεωρούν κακό τον πολυπολιτισμό αλλά επιπλέον επιζητούν την πολιτική της αφομοιώσεως ως αντίδοτο στην αθρόα εισβολή ξένων στην Ελλάδα. Το εγκληματικό, ρατσιστικό και φασιστικό επιχείρημα της αφομοιώσεως των μειονοτήτων προπαγανδίζεται κυρίως από τους ναζωραίους «εθνικιστές».

Κάτι τέτοιο, αν γινόταν πραγματικότητα, θα αποτελούσε πραγματική γενοκτονία του Ελληνικού Λαού. Αφ’ ενός διότι για τους Έλληνες του εσωτερικού η βιολογική και πολιτιστική τους καθαρότητα θα εμολύνετο από την ανάμειξη-αφομοίωση με τους ξένους, και αφ’ ετέρου διότι οι Έλληνες του εξωτερικού θα αφομοιώνοντο σε ξένες φυλές και πολιτισμούς.

Έχουν σκεφτεί ποτέ όλοι αυτοί οι ηλίθιοι εθνικιστές, που προτείνουν την αφομοίωση των μειονοτήτων ως αντίδοτο στον πολυπολιτισμό, το πόσο κακό κάνουν στους Έλληνες του εξωτερικού; Αν η θεωρία της αφομοιώσεως των ξένων είναι καλή για την Ελλάδα, τότε γιατί να μην είναι καλή και για τις ξένες χώρες σε σχέση με τους Έλληνες μετανάστες;

Θα παρουσιαστεί η Γερμανία, η Γαλλία, η Ρωσσία, η Τουρκία, οι ΗΠΑ, και όλες οι χώρες που έχουν Ελληνικές μειονότητες/Έλληνες μετανάστες και θα πουν: «Θα αφομοιώσουμε, είτε με το καλό είτε με το άγριο, τις Ελληνικές μειονότητες. Δεν επιτρέπουμε την πολιτιστική και φυλετική τους αυτοδιάθεση. Δεν επιτρέπουμε φυλετικούς και πολιτιστικούς διαχωρισμούς». Και τότε εκατομμύρια Ελλήνων της τιμημένης Ελληνικής Διασποράς θα χαθούν για πάντα λόγω αφομοιώσεως.

Αλήθεια, έχουν αναλογιστεί ποτέ οι ηλίθιοι εθνικιστές τις συνέπειες των εγκληματικών θεωριών τους περί αφομοιώσεως μειονοτήτων; Έχουν αναλογιστεί ποτέ ότι με την αφομοίωση αλλοφύλων και αλλοθρήσκων που προτείνουν ως λύση για το εσωτερικό της Ελλάδος, θα μπασταρδέψουν ανεπανόρθωτα την Ελληνική Φυλή και τον Ελληνικό Πολιτισμό;

Επειδή οι ναζωραίοι δεν έχουν και πολύ μυαλό δεν κατανοούν ότι το δόγμα του πολυπολιτισμού εφαρμόζεται προς δύο κατευθύνσεις, είναι δίκοπο μαχαίρι. Μπορεί να λειτουργήσει ως ομογενοποιητικό αλλά και ως διαλυτικό στοιχείο.

Αν ο πολυπολιτισμός εφαρμοστεί σε μία χώρα όπως οι ΗΠΑ, όπου δεν υπάρχει η έννοια του έθνους διότι δεν υπάρχει φυλετική και πολιτιστική συνοχή, τότε όντως ο πολυπολιτισμός λειτουργεί ως διαλυτικό στοιχείο για την καθεστηκυία τάξη. Αλλά αυτό δεν ενδιαφέρει καθόλου τους Έλληνες, διότι ταυτοχρόνως ο πολυπολιτισμός λειτουργεί ως αντι-αφομοιωτικό στοιχείο για τους Έλληνες που ζουν στις ΗΠΑ.

Εξαρτάται λοιπόν ποιό είναι το υποκείμενο του πολυπολιτισμού(καθεστηκυία τάξη ή μειονότητα), σε ποιά χώρα εφαρμόζεται, και σε τί επίπεδο. Αν ο πολυπολιτισμός εφαρμόζεται σε επίπεδο αυτοκρατορίας, όπως ήταν η αυστρο-ουγγρική αυτοκρατορία, τις διαλύει. Αν εφαρμοστεί σε κοινότητες-μειονότητες όπως η εβραϊκή, τις διασώζει από την αφομοίωση.

Σκοπός της Ελληνικής Θρησκείας είναι να μην αφομοιωθούν πολιτιστικώς και φυλετικώς οι Έλληνες του εξωτερικού από τους ντόπιους πληθυσμούς, και συγχρόνως οι Έλληνες του εσωτερικού να μην αφομοιώσουν φυλετικώς και πολιτιστικώς τους ξένους λαθρομετανάστες.

Αν είναι δυνατόν, πρέπει να υπάρξει πλήρη γκετοποίηση και διαχωρισμός των δύο κοινοτήτων, Ελλήνων και μη-Ελλήνων. Οι Έλληνες πρέπει να πολεμήσουν σκληρώς για το καλό και των μη-Ελλήνων, να μην επιβληθεί η «ένταξη», «ενσωμάτωση» των μη-Ελλήνων στην Ελληνική κοινωνία. Διότι όποιος εύηχος όρος και αν εφευρεθεί, στην ουσία θα αποτελεί αφομοίωση. Θα σημαίνει κατάργηση της πολιτιστικής και βιολογικής αυτοτελείας των μη-Ελλήνων.

Και στο εσωτερικό και στο εξωτερικό πρέπει να υπερασπίσουμε την έννοια της πολυπολιτισμικής κοινωνίας. Η αφομοίωση που προτείνουν οι ναζωραίοι «εθνικιστές» ως μέτρο εθνικής ασφαλείας, η οποία δήθεν θα καταργήσει την κοινωνική ένταση, στην ουσία θα αποτελέσει άλλη μία γενοκτονία κατά του Ελληνικού Έθνους.

Το τραγικό σε αυτή την υπόθεση είναι ότι την αφομοίωση των μειονοτήτων την προτείνουν διάφοροι «πατριώτες», οι οποίοι δήθεν νοιάζονται για το καλό της Ελλάδος. Και από πάνω κατηγορούν τους εβραίους σιωνιστές ότι αυτοί βρίσκονται πίσω από τις θεωρίες περί πολυπολιτισμού.

Είναι τόσο ανόητοι οι ναζωραίοι συνομωσιολάγνοι που δεν κατανοούν ότι ακόμη και αν υποθέσουμε ότι οι εβραίοι βρίσκονται πίσω από την «συνωμοσία» της πολυπολιτισμικής κοινωνίας, αυτή η «συνωμοσία» συμφέρει απολύτως το Ελληνικό Έθνος. Φυσικά δεν συμφέρει τους ναζωραίους «εθνικιστές», αλλά αυτό δεν ενδιαφέρει τους Έλληνες.

Είμαστε διεθνιστικό έθνος, με μία μεγάλη Ελληνική Διασπορά. Και γι’ αυτό πρέπει να κατανοήσουν κάποιοι ανόητοι ότι ο πολυπολιτισμός επιτρέπει στους Έλληνες του εξωτερικού να διατηρήσουν την φυλετική και πολιτιστική τους ταυτότητα. Συγχρόνως επιτρέπει στους Έλληνες του εσωτερικού να διαχωριστούν φυλετικώς και πολιτιστικώς από τους μη-Έλληνες λαθρομετανάστες.

Αρκεί να χρησιμοποιείται σωστά ο όρος πολυπολιτισμός, και να μην ταυτίζεται με την λαθρομετανάστευση και την εισβολή ξένων ορδών, κάτι που φυσικά καταδικάζει η Ελληνική Θρησκεία.

 

Ωκυρρόη, Ιέρεια της Προμάχου Αθηνάς

9η Μεσούντος μηνός Πυανεψιώνος, έτους 2781 μετά πρώτην Ολυμπιάδα

 


 
     
 

© Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα