:: ::

 
 
 

                      

                                   Η Πολιτιστική μας Επανάσταση

 

 1. Η παρούσα κατάσταση στην Πολιτιστική Επανάσταση

 Ο κινητήρας της Πολιτιστικής μας Επαναστάσεως δουλεύει στο μέγιστο. Η ηγεσία της οργανώνει τις Επαναστατικές δυνάμεις του Φωτός εναντίον των δυνάμεων του σκότους. Ότι έχει γεννηθεί από τους Θεούς είναι προορισμένο να κατακτήσει τον κόσμο και τίποτε δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιό του.

Η δύναμη των Επαναστατών θεριεύει καθημερινά. Ο τεράστιος αριθμός από τίτλους βιβλίων, ο αυξανόμενος αριθμός εκπομπών στην τηλεόραση, η μεγάλη ζήτηση αντικειμένων αρχαίας Ελληνικής Τέχνης, και ο μεγάλος αριθμός εντύπων με βασικό θέμα τον Ελληνικό Πολιτισμό, είναι βασικοί δείκτες σφυγμομετρήσεως των διαθέσεων της κοινής γνώμης και του όγκου του Επαναστατικού ρεύματος. Αυτοί που μέχρι χθες κατεδίωκαν τον Ελληνισμό τώρα έχουν αιχμαλωτιστεί από την γοητεία του. Αυτοί που μέχρι χθες ήταν δούλοι της αιρέσεως των ναζωραίων τώρα μετατρέπονται σε διώκτες της.

Η Πίστη στα ιδανικά του Ελληνισμού κάνει τους ανθρώπους Γίγαντες με τρομακτικές δυνάμεις. Συντρίβουν οτιδήποτε στέκεται μπροστά τους. Το γόητρο που ασκεί ο Ελληνισμός στον λαό είναι η εγγύηση επιτυχούς εκβάσεως της Πολιτιστικής μας Επαναστάσεως. Ο Ελληνισμός εισερχόμενος στην Ψυχή του λαού γίνεται ο εμπνευστής των θεσμών, των τεχνών και της συμπεριφοράς του.

Οι πολιτισμοί πηγάζουν από ένα μικρό αριθμό θρησκευτικών πεποιθήσεων. Όταν αυτές θνήσκουν τότε οι επαναστάσεις που αρχίζουν, συμπίπτουν χρονικά με αξίες που θνήσκουν. Τις ανατροπές δυναστειών, πάντα προετοιμάζουν αλλαγές στις αξίες ενός λαού. Και οι αξίες της αιρέσεως των ναζωραίων εκπέμπουν το επιθανάτιο ρόγχο τους.

Ο πόθος της Ελευθερίας από την τυραννία των ναζωραίων μαγεύει τα πλήθη. Οι Έλληνες στο θρήσκευμα ηγούνται της Πολιτιστικής Επαναστάσεως, τροφοδοτώντας την με ιδεολογικά καύσιμα. Η παρούσα πολιτική κατάσταση είναι ευνοϊκωτάτη για την αναδιάρθρωση της εξουσίας. Όσο χειρότερα πηγαίνουν τα πράγματα στα θέματα ανεργίας, αμύνης κτλ, απελπισία καταλαμβάνει τον λαό, ο οποίος στρέφεται για καθοδήγηση στους εκπροσώπους της Ελληνικής Κοσμοαντιλήψεως. Η συνείδηση του λαού έρχεται εγγύτερα σε μας, αρκεί με τόλμη να γνωστοποιούμε τις θρησκευτικο-πολιτικές μας θέσεις. Δεν θα δειλιάσουμε μπροστά στο Ιερό Καθήκον που μάς θέτουν οι Θεοί και ο λαός: Την κατάληψη της εξουσίας και το γκρέμισμα της τυραννίας των ναζωραίων.

Έχουμε την καθοδήγηση των Θεών στην μάχη κατά των σκοταδιστών, έχουμε την συμπαράσταση του λαού στον Ιερό Πόλεμο κατά των εχθρών του Ελληνισμού, το μόνο που απομένει είναι να καθοριστούν οι τεχνικές λεπτομέρειες για το μεγάλο γεγονός που θα γίνουμε μάρτυρες: το γκρέμισμα της δικτατορίας των ναζωραίων από την Ελληνική Πολιτιστική Επανάσταση.

Όλα τα ελεύθερα και ανήσυχα πνεύματα βλέποντας τα όνειρά τους να γίνωνται πραγματικότητα επαναστατούν, πολλαπλασιάζοντας σε τρομακτικό βαθμό τις δυνάμεις του Έθνους κατά των τυράννων.

        2. Η στάση μας απέναντι στους «ελληνοκεντρικούς» ναζωραίους

 Το να μισούμε την αίρεση των ναζωραίων δεν αρκεί. Χρειάζεται να γνωρίζουμε και να την πολεμούμε ορθώς. Διότι για την αίρεση των ναζωραίων ισχύει το αξίωμα: κάθε κτύπημα που δεν την σκοτώνει την ενδυναμώνει.

Ο κύριος εχθρός μας (οι νεοβυζαντινοί γραικύλοι) αν πάρει την εξουσία θα εφαρμόσει την ανθελληνική βυζαντινή του πολιτική στο σχολείο (υποχρεωτική προσευχή στον Τζεσουά), στο δικαστήριο (υποχρεωτικός όρκος στο βιβλίο των ναζωραίων), στον στρατό (υποχρεωτικός όρκος στην αίρεση των ναζωραίων), στον γάμο (υποχρεωτικός χορός του Ησαΐα). Θα απαγορεύσουν όλες τις Ελληνικές Ιεροπραξίες (Ανθεστήρια, Παναθήναια, Ελευσίνια Μυστήρια κτλ), θα γκρεμίσουν ότι έχει μείνει από Αρχαία Ελληνικά Μνημεία και θα κλείσουν όλες τις Φιλοσοφικές Εστίες. Θα χρησιμοποιήσουν βία κατά των Ελλήνων.

Το αντίστροφο θα γίνει μόλις πάρουν την εξουσία οι Έλληνες. Όλοι οι νεοβυζαντινοί εγκληματίες θα εξοστρακιστούν από την πολιτική, πολιτιστική και θρησκευτική ζωή του Έθνους. Οι νεοβυζαντινοί γραικύλοι θα απομακρυνθούν απ’ όλες τις θέσεις εξουσίας που κατέχουν. Οτιδήποτε θυμίζει την βυζαντινή πανούκλα θα παραδοθεί στην φωτιά της λήθης. Όποιος τιμωρεί τους τυράννους της ανθρωπότητος σημαίνει ότι είναι πολιτισμένος, όποιος τους συγχωρεί σημαίνει ότι είναι εγκληματίας.

Ποιός είναι ο μεγαλύτερος εχθρός των Ελλήνων; Οι παπάδες ή οι «ελληνοκεντρικοί» βυζαντινοί γραικύλοι; Οι παπάδες όσο και αν προσπαθούν δεν μπορούν να κρύψουν την ανηθικότητα και τον μισελληνισμό που τους περιβάλλει. Ότι και αν κάνουν, δεν μπορούν να συνδέσουν επιτυχώς την αίρεση των ναζωραίων με τον Ελληνισμό. Είναι υποχρεωμένοι να αναφέρωνται συνεχώς στον ιουδαϊσμό και την παλαιά διαθήκη. Αντιθέτως οι «ελληνοκεντρικοί» νεοβυζαντινοί γραικύλοι είναι πιό αποδοτικοί. Διότι καλύπτουν τον μισελληνισμό τους με έναν «αρχαιολατρικό» μανδύα. Με αυτούς θα συγκρουστεί η Πολιτιστική Επανάσταση πρώτα απ’ όλους. Αυτοί θα τσακιστούν αμείλικτα από τα κτυπήματα της Πολιτιστικής Επαναστάσεως.

Διαχωρισμός των εχθρών από τους φίλους θα γίνει με βάση το θρησκευτικό κριτήριο. Αυτοί που είναι υπέρ συνεργασιών με ναζωραίους αδιακρίτως, προδίδουν το Ιερό Αγώνα. Η Πολιτιστική μας Επανάσταση θα απειληθεί από συμφωνίες με οργανώσεις ναζωραίων που θα υποσκάψουν το ηθικό των Αγωνιστών και θα είναι μοιραία για την θρησκευτική και πολιτιστική ανεξαρτησία του Ελληνικού λαού. Το κεντρικό ζήτημα είναι αν οι Έλληνες θα μετατραπούν σε ουρά των «ελληνοκεντρικών» ναζωραίων ή αν οι «ελληνοκεντρικοί» ναζωραίοι θα προσχωρήσουν στην Ελληνική Πολιτιστική Επανάσταση. Χαράξαμε μία βαθειά διαχωριστική γραμμή μεταξύ «ελληνοκεντρικών» που θέλουν συμβιβασμό με την δικτατορία των ναζωραίων και αυτών που θέλουν ανατροπή της δικτατορίας των ναζωραίων. Αυτή η γραμμή, είναι η πρώτη γραμμή πυρός.

Η δύναμη των «ελληνοκεντρικών» στηρίζεται στις αυταπάτες που ενσταλάζουν στην συνείδηση του Ελληνικού λαού ότι τάχα η «ορθοδοξία» τώρα ελληνοποιήθηκε και στην «ειρηνική συνύπαρξη» Ελλήνων και ναζωραίων. Η δύναμή μας στηρίζεται στην συντριβή αυτής της αυταπάτης και στον πλήρη διαχωρισμό Ελλήνων και ναζωραίων. Προσπαθούν να ενσταλάξουν στην συνείδηση του λαού την «ειρηνική» επίλυση των διαφορών. Παρουσιάζουν την αναγνώριση της δικτατορίας των ναζωραίων ως «συνταγματική επιταγή», και την υποταγή στους μαυροφορεμένους τυράννους ως «ειρηνική συνύπαρξη».

Αντιθέτως η δύναμη των Ελλήνων Επαναστατών βρίσκεται στην μή αναγνώριση της κυριαρχίας των ναζωραίων. Στον πλήρη, ξεκάθαρο και χωρίς περιστροφές ΕθνικοΑπελευθερωτικό Αγώνα. Αγών που διεξάγεται με όλες τις βασικές αρχές ενός Επαναστατικού Αγώνος.

Η ιδεολογική επιρροή των «ελληνοκεντρικών» είναι καταστροφική για την Επανάσταση. Όταν ένας «ελληνοκεντρικός» εξευτελίζεται από την αίρεση των ναζωραίων λέει: Ευχαριστώ τον θεό που δεν με έδειραν. Όταν τον δείρουν ευχαριστεί τον θεό που δεν τον σκότωσαν. Όταν τον σκοτώσουν θα ευχαριστήσει τον θεό που η ψυχή του απελευθερώθηκε από το αμαρτωλό σώμα του... Οι γενικώς και αορίστως «ελληνοκεντρικοί» αποτελούν μία άμορφη μάζα που μπορεί να αποτελέσει τον τάφο της Επαναστάσεως. Με την πρώτη ευκαιρία θα συμμαχήσουν με τους μαυροφορεμένους τυράννους κατά του Ελληνισμού.

Δεν φοβόμαστε τις διώξεις των δυνάμεων καταστολής των νεοβυζαντινών γραικύλων, αλλά τις συμμαχίες με «ελληνοκεντρικούς» νεοβυζαντινούς γραικύλους. Η συνείδηση και η ψυχή των Ελλήνων δεν διαβρώνεται από την αστυνομική βία, διαβρώνεται από λάθος συμμάχους. Όποιος συγκαλύπτει τις πολιτιστικές, εθνικές, θρησκευτικές και πολιτικές διαφορές που υπάρχουν μεταξύ Ελλήνων και ναζωραίων είναι χίλιες φορές πιό επικίνδυνος απ’ όλες τις δυνάμεις καταστολής των ναζωραίων.

 3. Ο Βασικός μας Στόχος

Βασικός σκοπός της Πολιτιστικής μας Επαναστάσεως είναι ο καθορισμός της Εθνικής ταυτότητος του Ελληνικού Έθνους. Το αποτέλεσμα του Ιερού Αγώνος θα καθορίσει αν είμαστε Έλληνες ή ναζωραίοι. Μπροστά σε αυτό το ζήτημα όλα τα άλλα έρχονται σε δεύτερη μοίρα. Όλη μας η διαφώτιση πρέπει να εστιαστεί αποκλειστικά στο θρησκευτικό ζήτημα που αποτελεί την βάση του Πολιτισμού και κατ’ επέκταση της Επαναστάσεως που ζούμε.

Να σταματήσουν οι αόριστες «φιλοσοφικές» αναζητήσεις και να επαναλαμβάνουμε συνεχώς στον λαό το Πολιτιστικό-Επαναστατικό μας πρόγραμμα: α) Απελευθέρωση της Ελλάδος από την αίρεση των ναζωραίων β) Αναγνώριση της Ελληνικής Θρησκείας ως επίσημης θρησκείας του κράτους, γ) Αναστήλωση όλων των Ιερών Ελληνικών Ναών, δ) Διδασκαλία της Ελληνικής Θρησκείας στα σχολεία, ε) Νομιμοποίηση Ελληνικών Ιεροπραξιών στ) Αναγνώριση από το κράτος της γενοκτονίας των Ελλήνων από την αίρεση των ναζωραίων, ζ) Κατάληψη της πολιτικής εξουσίας από Έλληνες στο θρήσκευμα.   

Για να καθοδηγήσουμε το κίνημα Επανελληνίσεως και για να μην παρεκτραπεί σε φθηνό, άχρωμο «ελληνοκεντρισμό» πρέπει να επαναλαμβάνουμε διαρκώς το σύνθημά μας: «Κάτω η δικτατορία της αιρέσεως των ναζωραίων, επίσημη θρησκεία του Έθνους είναι η Ελληνική».

Συγχρόνως πρέπει να διυλίζουμε την «ελληνοχριστιανική» μάζα από τις χριστιανικές προσμίξεις, να παραλύσουμε τις αμφιταλαντεύσεις της. Για να καθοδηγήσουμε το κίνημα Επανελληνίσεως πρέπει να έχουμε ξεκαθαρίσει στο μυαλό μας πρώτοι εμείς ποιός είναι ο στόχος μας. Και ο στόχος είναι η κατάληψη της πολιτικής και θρησκευτικής εξουσίας από Έλληνες στο θρήσκευμα.

Πρέπει να απομακρύνουμε γρήγορα από τις γραμμές μας τους καιροσκόπους και αυτό θα γίνει με την δημιουργία θρησκευτικού και πολιτικού βραχίονος των Ελλήνων στο θρήσκευμα (=Ελληνική Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα, Πολιτικό κόμμα των Ελλήνων στο θρήσκευμα).

Χωρίς πολιτικές, οικονομικές, θρησκευτικές και πολιτιστικές διεκδικήσεις, το Ελληνικό κίνημα θα μετατραπεί σε μόδα, σε φιλοσοφικό ρεύμα, και θα ξεφύγει από την Επαναστατική του τροχιά. Οι πολιτικές μας αξιώσεις είναι κατάληψη της πολιτικής εξουσίας από Έλληνες στο θρήσκευμα. Οι οικονομικές μας αξιώσεις είναι κατάσχεση όλης της κινητής και ακίνητης περιουσίας της εγκληματικής αιρέσεως των ναζωραίων την οποία άρπαξε με λεηλασίες από τον λαό. Οι θρησκευτικές μας αξιώσεις είναι επίσημη θρησκεία του κράτους να γίνει η Ελληνική Θρησκεία. Οι πολιτιστικές μας αξιώσεις είναι η παλινόρθωση όλων των Ελληνικών Εορτών, Ιεροπραξιών, Εθίμων και Ναών.

4. Οργάνωση της Πολιτιστικής Επαναστάσεως

Η οργάνωση του Κινήματος αποτελεί βασικό στοιχείο της επιτυχίας του. Πρέπει να διαλυθούν όλες οι ανεξάρτητες ομάδες και να δημιουργηθεί κεντρική διοίκηση. Η  διοίκηση θα ασκείται από επαγγελματίες επαναστάτες. Δημιουργία συμπαγούς και ιεραρχημένου μαχητικού οργανισμού με αυστηρή πειθαρχία, Ιερείς, ιερούς κανόνες(=δόγματα). Ο οργανισμός πρέπει να έχει τμήμα νομοθετικό, δικαστικό και εκτελεστικό. Ο οργανισμός θα αναλάβει τις Ιεροπραξίες, την θεολογική διαφώτιση, την εκπαίδευση Ιερέων Πολεμιστών, καθώς και την οργάνωση Ελληνικών θρησκευτικών και πολιτιστικών κοινοτήτων, άμεσα συνδεδεμένων με την κεντρική διοίκηση.

Οι τοπικές ανεξάρτητες οργανώσεις πρέπει να διαλυθούν και να μετατραπούν σε τοπικά κλιμάκια του κεντρικού οργανισμού. Αυτονομία (όχι ανεξαρτησία) θα υπάρχει σε επίπεδο πρωτοβουλιών αλλά όχι σε επίπεδο αρχών. Αν δεν υπάρχουν κοινές βασικές αρχές τότε δεν υπάρχει ενότητα σε δράση. Οι άπειροι αγωνιστές πάνω στα οργανωτικά ζητήματα, εκδίδουν ενωτικές διακηρύξεις την στιγμή που δεν υπάρχει ενότητα στόχων και αρχών.

Στο ερώτημα πώς να επιβάλλουμε ενότητα δράσεως, απαντούμε: Με την επιβολή ενότητος σκέψεως, στόχου και μεθόδων. Αλλιώς όλες οι ενωτικές διακηρύξεις και προσπάθειες για κοινές ιεροπραξίες θα παραμείνουν μόνο στα λόγια, ποτέ δεν θα γίνουν πράξη.

Η ενότητα σκέψεως απαιτεί ενότητα δόγματος: ανοησίες του τύπου ο 13ος θεός των Ελλήνων ήταν ο χριστός, καταδικάζονται πάραυτα. Η ενότητα στόχου θέτει το δίλημμα: συμβιβασμός με την αίρεση των ναζωραίων ή τσάκισμα της αιρέσεως των ναζωραίων; Η ενότητα μεθόδου απαιτεί ξεκαθάρισμα: εκδρομές και συμπόσια σε ταβέρνες ή διαφώτιση και ανοικτή σύγκρουση στους δρόμους;

Ωρισμένοι κάνουν παράπονα για τον έντονο αντιχριστιανισμό που καλλιεργείται. Κάνουν τραγικό λάθος. Με τόσα ιδεολογικά ρεύματα στον χώρο, αυτό που μας ενώνει είναι ο έντονος αντιχριστιανισμός. Όσο πιό έντονος, τόσο περισσότερο μας συσπειρώνει. Στην θετική του μορφή ο Ελληνισμός είναι πολυφωνικός και άρα δημιουργούνται διασπαστικές τάσεις. Ο αντιχριστιανισμός είναι αναγκαίος γιατί μας ενώνει, ενώ στο ζήτημα Ελληνισμός έχουμε διαφορετικές απόψεις.

Η δύναμή μας θα πολλαπλασιαστεί όταν αρχίσουμε να διεισδύουμε στα σχολεία, στα πανεπιστήμια, στους χώρους εργασίας, στις επαγγελματικές και επιστημονικές ενώσεις. Πρέπει να εμφανιζόμαστε με δικά μας ψηφοδέλτια και παρατάξεις σε όλους τους χώρους. Να διαγράψουμε τους διαχωρισμούς  Πασοκ, Νέα Δημοκρατία, ΚΚΕ. Ο διαχωρισμός θα είναι στο θρήσκευμα. Να δημιουργηθεί ένωση μηχανικών Ελλήνων στο θρήσκευμα, ένωση δικαστών Ελλήνων στο θρήσκευμα, ψηφοδέλτιο στην ΓΣΕΕ με υποψηφίους Έλληνες στο θρήσκευμα. Το θρησκευτικό κριτήριο θα είναι το ανώτατο κριτήριο επιλογής υποψηφίων στους επαγγελματικούς χώρους. Θα καταργηθεί η διαφορά αριστερός-δεξιός, τώρα θα έχουμε τον διαχωρισμό Έλληνες και ναζωραίοι. Η επιτυχής έκβαση του Ιερού Αγώνος απαιτεί κατάπνιξη των ατομικών συμφερόντων και υποταγή στο ομαδικό συμφέρον του Ιερού Αγώνος.

 5. Οι παιδικές αρρώστιες του Επαναστατικού Κινήματος

 Οι ανώριμοι προκειμένου να διαφοροποιηθούν από την αίρεση των ναζωραίων, και οι διαλυτές του κινήματος προκειμένου να αποδιοργανώσουν την Επανάσταση κραυγάζουν ότι τάχα οι αρχαίοι Έλληνες δεν είχαν Δόγμα, ότι δεν είχαν Θρησκεία, ότι δεν είχαν Ιερά βιβλία, ότι δεν είχαν Μεταφυσική. Ότι τάχα στην αρχαία Ελλάδα ο καθένας πίστευε ότι ήθελε για το θείο.

Αποκαλύπτονται αμέσως οι ανώριμοι και οι αποδιοργανωτές, διότι οι προτροπές τους καταλήγουν στις γνωστές ανοησίες: «όχι στην αναβίωση της Αρχαίας Ελληνικής Θρησκείας», «να μην γίνουμε θεοκρατικό καθεστώς», «όχι στους Ιερείς», «εάν δημιουργήσουμε θρησκεία θα γίνουμε σαν τον ιουδαιοχριστιανισμό». Συμπέρασμα: θρησκεία είναι μόνο ο ιουδαιοχριστιανισμός...

Οι αφελείς προκειμένου να διαφοροποιηθούν από την αίρεση των ναζωραίων, αντί να της αφαιρέσουν το ένδυμα της θρησκείας, το αφαιρούν από την Ελληνική Θρησκεία!!! Αντί να διαδίδουν ότι η αίρεση των ναζωραίων δεν είναι θρησκεία, διαδίδουν βλακωδώς ότι οι αρχαίοι Έλληνες δεν είχαν θρησκεία!!! Τόσο γελοίοι είναι ωρισμένοι «αρχαιολάτρες».  

Ως μόνη ασφαλής αναζήτηση του θείου προτείνεται, από ωρισμένα γελοία ανθρωπάκια, η Ελληνική Φιλοσοφία. Οι αρχαίοι Ελληνες, λέγουν, δεν είχαν θρησκεία όπως την αντιλαμβανόμαστε σήμερα!!! Ελληνικά Μυστήρια, Μάντεις, Μεταφυσική, Ιερείς, Παράλογο όλα αυτά είναι ανύπαρκτα, για τους ευτυχώς λίγους συγχρόνους αρχαιολάτρες «φιλοσόφους».  

Η συμμαχία με «ελληνοκεντρικούς» ναζωραίους είναι άλλη μία πληγή προς άμεση θεραπεία του Επαναστατικού Κινήματος. Το να παραδίδεις την ηγεσία του Επαναστατικού Αγώνος στους «ελληνοκεντρικούς» ναζωραίους και να συμμαχείς μαζί τους μόνο και μόνο επειδή ψελλίζουν κάποιες φράσεις υπέρ του Ελληνισμού είναι ισοδύναμο με το να  πουλάς την Ελευθερία για μεγαλόστομες φράσεις.

Ακόμη χειρότερα: Όσοι ζητούν αναγνώριση της Ελληνικής Θρησκείας με νομικές διαδικασίες που περνούν μέσω καναλιών που ελέγχουν οι ναζωραίοι διαπράττουν μέγιστο έγκλημα κατά της Πολιτιστικής μας Επαναστάσεως. Διότι πετούν από το παράθυρο τα μόνα όπλα που εξαρτώνται αποκλειστικά και μόνο από εμάς: Τους Θεούς και τον λαό.

Αντί να ζητήσουν από τους Θεούς και από τον λαό δύναμη στον Ιερό ΕθνικόΑπελευθερωτικό Αγώνα, αντί να εμπνεύσουν τις ψυχές των Ελλήνων με Επαναστατικές Ιδέες, αντί να ενσταλάξουν Επαναστατικό Πνεύμα στον Ελληνικό λαό με συνεχή και επίμονη διαφώτιση, εξευτελίζονται μπροστά στα γραφεία των ναζωραίων σαν επαίτες. Ταπεινώνονται μπροστά τους ζητώντας το δεδομένο. Δίνουν στους εγκληματίες ναζωραίους την ηδονή να μας φτύνουν κατάμουτρα και να μας αρνούνται μέσα στην χώρα  μας ότι είμαστε θρησκεία. Αυτά τα όπλα, το Επαναστατικό Πνεύμα του λαού και την βοήθεια των Θεών, τα πετούν από το παράθυρο και εισάγουν στην συνείδηση του λαού την μαλθακότητα και την επαιτεία. Την «ειρηνική συνύπαρξη», την «καλή συμπεριφορά». Ο εχθρός τους βλέπει  και γελά. Του προκαλούν αηδία με την συμπεριφορά τους. Προκαλούν την περιφρόνηση των Θεών και του λαού.

Τα συνθήματά μας πρέπει να είναι ένα βήμα εμπρός από την συνείδηση του λαού όχι δύο βήματα πίσω. Εξαπολύουμε το σύνθημα  «Ιερός ΕθνικοΑπελευθερωτικός  Αγών» που ηλεκτρίζει τον λαό, «εξαπολύουν» αιτήσεις και παρακάλια για «ανθρώπινα δικαιώματα» γελοιοποιώντας το Ελληνικό Αγωνιστικό Πνεύμα και εξευτελίζοντας για μία ακόμη φορά την Ελλάδα μπροστά στην ναζαρέτ. Από πότε η Ελλάς επαιτεί από την ναζαρέτ το δικαίωμα υπάρξεως; Από τότε που κάποιοι Έλληνες υποβίβασαν τον ΕθνικοΑπελευθερωτικό αγώνα σε αγώνα ανθρωπίνων δικαιωμάτων;

Ας τελειώνουν κάποιοι με τα συμπόσια και τις εκδρομές. Αρκετά. Έχουμε πιό ευχάριστα πράγματα να ασχοληθούμε: με την Ελληνική Πολιτιστική Επανάσταση, την οποία θα μετατρέψουμε πρώτα σε Ευρωπαϊκή Επανάσταση και μετά σε Παγκόσμια Επανάσταση κατά των τυράννων ναζωραίων. Η αίρεση των ναζωραίων λαχταρά από μας το θανατηφόρο κτύπημα και κάποιοι ασχολούνται με εκδρομές και συμπόσια. Ο λαός είναι διψασμένος για δράση. Περιμένει να του δώσουμε επαναστατικά φυλλάδια και προκηρύξεις να διαβάσει και όχι να τον αποκοιμίζουμε με συμπόσια και εκδρομές.

 Επίλογος

 Όταν αντηχήσουν οι παιάνες της Πολιτιστικής Επαναστάσεως, όταν τα λάβαρα του Ιερού Εθνικοαπελευθερωτικού Αγώνος υψωθούν, θα είναι η ώρα της χαράς. Οι Θεοί θα κρατούν στιβαρά το χέρι που θα βυθίσει το ξίφος στην καρδιά του Κτήνους.

Ιφικράτης

4η Μεσούντος μηνός Θαργηλιώνος, έτους 2779 μετά πρώτην Ολυμπιάδα

 


 
     
 

© Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα