:: ::

 
 
 

 

 Τα Πολιτιστικά σύνορα του Ελληνισμού χρήζουν ενόπλου προστασίας

 

Υπάρχουν ανόητοι Έλληνες που θα συμμαχούσαν με τους κατακτητές ναζωραίους σε περίπτωση ξένου εισβολέα στα γεωγραφικά σύνορα της υπόδουλης Ελλάδος. Αυτό σημαίνει ότι θεωρούν την Ελληνική Θρησκεία κατώτερη της αιρέσεως των ναζωραίων. Θεωρούν πιό σημαντικά τα γεωγραφικά εδάφη. Θεωρούν πιό σημαντική την διατήρηση της εξουσίας του κατακτητού ναζωραίου από την ελευθερία του Έλληνος σκλάβου. Οι ναζωραίοι όμως ουδέποτε θα έκαναν κάτι τέτοιο και ουδέποτε το έκαναν. Πάντοτε προτιμούσαν να συμμαχήσουν με τον εξωτερικό εισβολέα προκειμένου να διαφυλάξουν τα δικά τους θρησκευτικά σύνορα.

Και σωστά έκαναν. Το ίδιο πρέπει να κάνουν και οι Έλληνες. Αν χαθούν τα γεωγραφικά σύνορα, θα επιβιώσει ο Ελληνισμός. Αν χαθούν τα πολιτιστικά και θρησκευτικά σύνορα δεν θα επιβιώσει ο Ελληνισμός.

Είναι απαράδεκτο να υπάρχουν Έλληνες που υποβιβάζουν την σημασία των πολιτιστικών συνόρων και αναγνωρίζουν ως εχθρό μόνο τον εισβολέα που διεκδικεί γεωγραφικά εδάφη και συγχρόνως δεν παίρνουν τα όπλα εναντίον αυτών που έχουν ήδη εισβάλλει και ροκανίζουν τα πολιτιστικά μας σύνορα.

Είναι έγκλημα και εσχάτη προδοσία ένας Έλλην να θεωρεί τον Τούρκο εισβολέα μεγαλύτερο εχθρό από τον ναζωραίο εισβολέα. Είναι εσχάτη προδοσία κατά του Ελληνικού Έθνους ένας Έλλην να παίρνει τα όπλα σε συμμαχία με τους ναζωραίους κατά των Τούρκων. Ενώ πρέπει να γίνει το αντίστροφο, να πολεμήσουν οι Έλληνες την δικτατορία της αιρέσεως των ναζωραίων σε συμμαχία με όλους τους εσωτερικούς και εξωτερικούς εχθρούς του νεοβυζαντινού κρατιδίου.

Είναι ανωτέρας και υψηλοτέρας σημασίας ο πολιτιστικός εχθρός από τον γεωγραφικό εχθρό. Το ύψιστο κριτήριο καθορισμού του ποιός είναι εχθρός του Ελληνισμού δεν είναι το φυλετικό-γεωγραφικό αλλά το θρησκευτικό κριτήριο. Μεγαλύτερος εχθρός του Έλληνος είναι ο ναζωραίος. Αυτός πρέπει να εξοντωθεί πρώτα απ΄ όλους.

 Ο ναζωραίος είναι ο  μεγαλύτερος εχθρός της Ελλάδος διότι αυτός καταστρέφει ότι πιό πολύτιμο έχει το Έθνος: την Ψυχή και τον Πολιτισμό του.

Η αίρεση των ναζωραίων έχει αποδείξει πολλάκις ότι πάντοτε συμμαχεί με τον εξωτερικό εισβολέα εναντίον των Ελλήνων για να διατηρήσει την εξουσία της. Αυτή την φορά ο Ελληνισμός δεν θα εξαπατηθεί. Θα προλάβει και θα συμμαχήσει με όλους τους εχθρούς της αιρέσεως των ναζωραίων και θα γκρεμίσει την τυραννική εξουσία της.

Αναξιμένης

 


 
     
 

© Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα